Új privát üzeneted érkezett!

Dzsuzsa, én is nagyon örülök, hogy pici lánykánk lesz:) Képzeld, hogy mindenki kisfiút jósolt, még az asztrológus is 18 évvel ezelőtt, anyukám és anyósom is kisfiúval látott álmában. Én is 10-ből 9-szer kisfiúval álmodtam. Ám de utoljára egy édes kislánykát szültem álmomban és akkor lettem terhes éppen:) Lombik babóca, a szemünk fénye abszolút a csajszi, gondolhatod!:)) 14 év után jött össze, nagyon sokat vártunk rá.
Nem dolgozom már szeptember 28 óta. "Szerencsére" veszélyeztetett terhesnek számítok a lombik miatt és azért is, mert 37 éves vagyok és így bármikor kiírhatott a doki. Főleg azért írt ki, mert magas vérnyomásom lett (de itthon már nincs ilyen bajom) és mert influenzás lettem (2 hétig szenvedtem, de túlvagyok rajta). Nagyon jó itthon, berendeztük a babaszobát, szinte minden készenáll:)

Eszti, mizu? :) Télen is lehet babakocsit tolni a hóban? Mert ugye, január elején születik a kiscsajom, aztán februárban már mehetnénk elvileg sétálni, de akkor szokott a legnagyobb jég lenni. Van valami tipped? Szánkós sétáltatás?:)))
Vendég

Eszti, még van egy kérdésem, olvasom, hogy sajnos még nem vagytok jól. nagyon sajnálom:((
Milyen a jó orrszivattyú? Én is szeretnék venni. Hol érdemes venni, gyógyszertárban, vagy máshol és milyen márkájút? Tengervizes orrsprayt lehet használni egy babánál?
Vendég

Haho,

hu de szar ez a nap is...hulla fáradt vagyok, és Álmost most sikerült elaltatnom a baby björnben, de a hátam leszakad...le is dőlök én is, csak gyorsan írok.

Kriszti,
én patikában vettem az orrszívót, olyat amit a porszívora lehet csatlakoztatni.
Tengervizes orrsprayt mi használtunk/lunk. Fluimare, és sterimare. lehet adni nekik, de a fluimare sztem baba barátabb, bár most a sterimarenak is van baby változata.

Hogy télen lehet e babakocsit tolni nem tudom, lévén májusban született Álmos :) tapasztaltabb anyukák, vélemény? :)

Anna hogy vagytok?

Többiek?

na ledőlök..

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok Leányzók! :)

Csak hiper gyorsban, mert reggel óta nyalom fel a lakást, pakolászok, mert Andor újabb könyvespolcot ér el,amit eddig nem, és hááát még nem valami szépen bánik a könyvekkel...meg be kell hoznom a virágokat és azoknak keresek helyet, Andor-barát-helyet :? :lol:

Nem olvastam még vissza, csak láttam van új csapattagunk :)
Zsuzsi, üdv. köztünk. Nagyon szép lánykád van!!! :) nem is kérdem merre laktok meg hogy-smint, mert lehet írtad, csak még nem olvastam.

Twist,
De jó,hogy jöttél!!! Örülök,hogy jól vagy/tok!

Mi hétvégén Pécsett voltunk, nagyon jó volt. Szombaton ki is rúgtunk a Drágámmal a hámból :D (meg a húgom is csatlakozott) Vasárnap szenvedtem is rendesen :oops: :? :lol: De már kellett ez is! :) Jót dumáltunk a tesómmal, úgy érzem kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Nem voltunk haragban sosem, csak valahogy tök mások voltunk mindig. Most úgy érzem megérett a csajszi és már érti miről is beszléltem anno.na meg lazább is lett :)

Most megyek,majd később igyekszem olvasni és reagálni :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Huh Twist, 14 év nem semmi! Jó hogy végre összejött! :)
Mi sterimart használunk, lázcsillapításnak nurofen szuszpenziót lévén hogy a kúpra rá sem bírok nézni. A múltkor nagy nehezen beadtam, de nagyot szenvedtünk mind a ketten. Mondjuk ezt 3 hós kortól lehet adni, de germicid kúpot majd amúgy is írnak fel alapból. Orrszívót pont most mutattak a klubban (volt szerdán az első védőnős!). Nekünk is olyan van csak régebbi kiadás. Orrszi porrszi (nem is tudom hogy van leírva :oops: ),porszívós persze, lehet veszek ilyen újabbat, mert van olyan kis tartályféléje így nem egyből a porrszívóba megy a cucc, könnyű tisztítani és nem engedi azt hiszem erősen szívni. Gyógyszertárben vedd meg, van műanyag és üveg változat is. (Nekem első dolgom volt eltörni az üveget, azóta műanyag van.)

Én toltam télen a babakocsit!

Eszti salnálom, hogy ilyen nehezen jöttök ki a betegségből, csak vége lesz már!
Nem tudtam eldönteni viccelsz-e a babakocsival. :oops:

Zsuzs ha jössz legközelebb írd le az első hónapokat.

Háát Gabi ilyen kirúgás a hámból már ám is rámférne eléggé!!!!! :)

Levinek jön az egyik nagyörlő. Még csak fehér meg tudjátok olyan kemyény és érezni az íny alatt a fogat, de már most szenved tőle. Biztos lesz ez is vagy 2 hónap mire kijön. :roll: Szegény.

Nem is meséltem, beléptem az avonhoz. Igazság zserint abszolút ambició nélkül, de azért ha valakit érdekel avonos cucc és nincs kapcsolata én szívesen, tényleg! 8) :oops:

Utálom ezt, hogy egész rohadt nap esik! Levivel szinte ki sem tudok menni, pedig nagyon mehetnékje van, főleg, hogy tegnap mehetett a pocsolyákba. Csudára élvezte, de már túl nagy a sár no meg a pocsolyák is akkorák, hogy el is merülne.. gáááz!

Büdit ézrek, megyek. 8)

KépKép
kora

Jaj majdnem elfelejtettem! Álmos nagggyyyon szép kisfickó! Teccik! :)

KépKép
kora

Kora,
nem vicceltem :) tényleg érdekel! agyalok ,hogy lecseréljem ami van.

Gabi,
irigyirigy az italozás miatt :) bár múltkor az esküvőn én is jóóól éreztem magam :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok,

Eszter a héten jó neked valamikor a ruhanézelődés? Jobban vagytok?

Kép

Kép
prüntyi

Eszter, ha jó nagy kereke van a kocsinak, akkor lehet, a kisebb bolygós kerékkel kűzdeni kell...:)

Kép

Kép
prüntyi

Eszter ez esetben kerestem képet amin talán látszik milyen is, külön nincs még fotózva, most meg lusta vagyok. :oops:

Minden állítható rajta (tolásirány, tolómagasság, háttámla, lábtartó, ha jól emlékszem a karfa is). Nagy levehető, felfújható kerekei vannak, lapra csukható. Igaz titeket nem érdekel, de van hozzá mózes is.
Kép Kép
A tető hátuljára lehet cipzárazni olyan micsodát amivel téliesíted, van rajta egy zseb is. Használni szerintem valamikor nyár elejefelé használhattuk utoljára. Várjál, lehet augusztus elején azzal vittem oltásra. A jobb oldali képen manó 7 hós benne és láthatod van benne hely. Levi mindig szeretett benne lenni.

KépKép
kora

Neked milyen van? Lehet az jobb?

KépKép
kora

Prüntyi,
még nem vagyunk teljesen jól, de már javulunk :) 7vége felé visszatérhetünk rá?

Kora,
mennyiért adod? megbeszélem Zolival.
nekünk pierre cardin van, jó régi de nem szeressem :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Esztó! Köszi kérdésed, mi jól vagyunk! Nektek továbbra is jobbulást!

Twist! 14 év! Le a kalappal elöttetek! Van lombikos ismerősöm több is, így tudom miken mentetek át nagyjából! Minden tiszteletem!!!!! És gratulálok!!!!! :D
Amúgy én is toltam télen babakocsit, és sima ügy, bár akkor még pesten lakutnk, és nem jártam dimbes-dombos helyeken...
Nekünk gyógyszertárban kapható Arianna orrszívónk van, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Volt egy Pisze is, de az nem jött be. Kézit meg ne vegyetek szerintem, mert az egy vicc. Nekünk van egy zenélős csodánk, csak épp arra nem jó amire kellett volna.

Gabi! De jó hogy lazítottatok kicsit! És örülök, hogy rendeződtök a tesóddal. Nekem bátyám van, most ment ki Németországba dolgozni, de alig találkozunk... Most biztos sűrűbben fogunk, hisz ha minden igaz havonta hazajön majd... :shock:

Kora! Na, akkor mégis van védőnős klub! :lol:
Jó volt? Levinek kitartás és jobbulást a fogacskákhoz!!!
Amúgy pont kérdezni akartam hogy hogy kötitek le bent a kölköket, mert ez az eső minket teljesen kinyír....

Lányok! Engem overál érdekelne ha van valakinek amit eladna. A méretünk 86-92-es. ELőre is köszi!

No, megyek, vár a vasalás... brrrr.
Szép estét!

Kép
Kép
annaemma

Anna, mi a méretetek?

Kép

Kép
prüntyi

bocsi, utána láttam...
nekem szerintem van...megnézem holnap...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi! Előre is köszi! :wink:

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok!

Csak gyorsba, mert dolgoznom kell...

Kora: Mi most 92-98-as ruhákat hordunk, de azok nagy részét is kapjuk egyik barátnőmtől... Régebbi, kisebb ruháink vannak, de úgy döntöttünk, hogy azokat mégsem kéne eladni. A két babakocsit tuti eladjuk, a bébikompont és a kiságyon kókuszmatraccal még gondolkodunk... úgyhogy sajnos ruhával nem tudok szolgálni. Tök szuper a babakocsi (a mienkhez képest, pedig Kopinak 4, vagy 5 babakocsija volt). 5... igen, 5... tiszta hülye vagyok, ennyi babakocsit venni...

Én is az orrszívósat javaslom, a kézi - ahogy írták - semmit nem ér. Kopi eleinte félt tőle, de aztán odaadtam neki, hogy fogja ő... aztán már volt, hogy ő hozta, hogy szívjuk ki a nóziját. Szinte mindennel így bírkóztunk meg, hogy odaadtuk, csinálja ő.

Télen a nagy kerekű, terepjáró babakocsit simán lehet tolni a hóban. Mi sokat mászkáltunk Őrbottyánban az erdőbe. De lehet kapni ilyen sítalpat (v. minek hívják) külön a kerekekre, pár ezer Ft.

Esztó: most már gyógyuljatok meg, mert irgumburgum lesz!!!

Nekünk ami nagyon nem jött be, az az elektromos fülhőmérő (Samsung). Nem ad pontos értékeket, hiába cseréltünk benne többször is elemet... úgyhogy maradtunk a sima digitálisnál és a hónaljnál (régebben popsinál).

Mennem kell, szép (esőmentes) napot!

Kora: Kopi is imádja a pocsolyákat! - Fanni II-III Levi és Kopi. :)

A vonat már beállt a napi 15-20 perces késésekre... Röhej az egész, komolyan! ... és akkor nem beszéltünk arról, ami Vác felé megy, no meg a sztrájkokról...

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Esztó igazság szerint 20eft-ot mindenképpen szeretnék érte kapni.
Ha így is érdekel előkotrom a karfát (nemigen használtuk csak amíg pici volt) meg a hátulját és fotózom külön a kocsit. (Na igen ha a lustaság fájna... :oops: :oops: ) Egyébként mi imádtuk ezt a kocsit bár elég nagy.

Szilvi csodálkoztam is,mert tudom vettél sokszor rucit egy esetleges következő babucinak is (ugye nem emlékszem rosszul?) + továbbra is tervben van nálatok és el akartad adni... Végülis ha terveztek következőt akkor felesleges eladni az igaz! :) (Jól kiokosodtam magam 8) )

Anna ne is kérdezd ez a lefoglalást! Nahát ilyenkor jó lenne ha lenne egy tesója (de csak ilyenkor!). Semmi nem köti le hosszan, az időtől kedvetlen és kinn akarba rohangálni egész álló nap esőben-hóban. Ma meg mennyire fúj a szél!
Sajna az overálban nem tudok segíteni.. :(

Tegnap lefekvés előtt Levi már megint akkorát esett ( hiába beszélek neki ne rohangáljon :roll: ), jól beverte a fejét a komódba. Rendes mélyedés lett ott neki, nagyon megilyedtem, hogy betört a feje, vizesruháztam, és ma már alig látszik hál'istennek, úgy tűnik nem volt annyira vészes amilyennek kinézett. Nálunk ez a fő probléma. Annyira kicsi a ház, hogy ha esik biztos beveri valamilyét, főleg a fejét. :cry: :?

Azt mondtam már, hogy most azt vettem a fejembe, hogy kell nekem egy kutya menhelyről? Nem kölyök, de egy fiatal, Igazság szerint már ki is néztem egyet a váci menhelyről, csak apát kell még puhítani meg kocsit szerezni amivel elmegyünk. :) A nagyi lesz megfűzve.

Gabi gondolkoztam ezen a torokban szálkán. Szeintem lehet ez pzsichés. Lehet annyira szeretnél másik babát (azt írtad akkor krzdted el érezni amikor Szabival erről beszéltetek) és lehet tartasz tőle Szabi nem akar. Másnak elszorul a torka, te meg szálkát érzel. Nem lehet?

Na jó, jó nem okoskodom tovább.

KépKép
kora

Szép jó reggelt Lányok!

ÁÁááááááááá, elaludtunk és lekéstük a Ringatóóót!!! :evil: :evil: :roll: Kész vagyok tőle! Legalábberre kimozdulhattunk volna ebben a sz@r időben... Andor ma korábban, 6.15kor, kelt; megetettem majd visszadugtam az ágyba. Aludt is, én is, mert tök jól esett kicsitt tovább szundizni. De jól elfelejtettem,hogy ma program van és 9kor hallottam,hogy Andor szólít. Szép komótosan felkeltünk, néztük a rohadt szelet ahogy fújja a fákat,mag ahogy süvít be az ablakok mellett Andor szobájában :? majd negyed 10kor kaptam észbe,hogy ma kedd van, vagyis ringató. :( Szóval ez ma kimaradt. A fene...mérges voltam/vagyok magamra, meg kicsit bűntudat szerű érzésem is van,hogy elszalasztottam a gyerkőc heti programját :( :oops:
(nah, erre mondaná Apája,hogy "hát jaaaj a kis művészléélek, mert ő olyan elszállt, a felhők között, ááá :D - ezt szokta mondani,ha vmit elfelejtek :) )

Esztó,
Gyógyuljatok meg!!!!!!

Anna,
Ti voltatok ma?

Pedig úgy kimozdultam volna...most ki kéne találni valamit, de hát ez az idő nem az igazi.

Majd jövök...
Pusszantás! :)

KépKép
KépKép
gabolino

sziasztok,

olvasgatlak Titeket, csak nincs időm írnim, mert még dolgozok De már számolom vissza a munkanapokat, persze, ezt a munkahelyen az asztalomon levő naptárban, szép nagy számokkkal :) ( már csak 30 napot dolgozk, bár most így leírva mégsoknak tűnik )
Ja és kiderült Zalánról, hogy kislány :) Jelenleg Rékának szólítjuk, de ez még nem biztos, ha végleges neve :)

Időközben túlestünk egy Dalacin kúrán is, mivel streptococust találtak a kenetemben. :( A kúra utáni kontroll eredménye csak jövőhétre lesz meg. Azért megijedtem, mert ugyan a dokim nem aggódik a dolog miatt, az interneten ezzel kapcsolatban elég sok borzalmat olvastam :(
A doki csak azt mondta, h nehezen kikezelhető, és ha nem sikerül a szülésig kikezelni, akkor a vajúdás megindulásakor antibiotikumos infúziót kötnek be :(
Szóval ezek a nagy hírek nálunk

Eszter: nagyon édes Álmos baba
Az ovisoknak, bölcsiseknek: borzasztó olvasni, hogy mennyi gáz van. Én is már szóltam nagynénémnek, aki a veresi bölcsiben dolgozik, hogy szóljon, h mikor kell feliratni a januárban megszületendő kislyánykánkat. persze nem akarjuk feltétlenül bölcsibe adni, de anyagi okok miatt elképzelehtő, h rákényszerülünk Bár mi úgy tervezzük, hogy majd jönnek szépen sorba akis Debreiek:) Apa valamelyik nap arról érdeklődött, h az első születése után mennyivel jöhet a második, és hogy hogyan fér össze a szoptatással a várandósság... Szerintem azt hiszi, h automatához hasonlatosan potyogtatom majd a gyerekeket :)

Ja és bocsánat az újaktól: Üdv mindenkinek az egyik legtrehányabb fórumlátogatótól ! :oops:

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Kora,
Már nemtom. Őszintén, először ez hülyeségnek tűnt, mert hisz (bár nem vagyok egy idegeskedős típus sztem) korábban ha vmi miatt idegeskedtem, ilyet sosem éreztem. Aztán egyszercsak...
De most figyelgetem,hogy mikor érzem és pl németbe nem éreztem és most itthon megint picit (és megint bennem van a gondolat,hogy vajh mikor lesz baba) Úgy érzem meg tudunk itthon mindent beszélni, de ez olyan dolog,amit úgymond megbeszéltünk és most sztem várnom "kell" mert nem jó az ilyet erőltetni. Hisz tiszteletben tartom ha a Drágám még (és remélem ez csak még) nem szeretne tesót.
Hááát nemtom. Elvileg 19ért van az az UH időpontom a "szuper" misszióba, és mivel nem foglalkoztam most a dologgal,hogy más felé menjek, lehet majd oda elmegyek. És ha tényleg nincs gyulladás, akkor pszichés. De ez elég hülye érzés.
Kicsit olyan is, mintha vmi pici gombóc szerű lenne a torkomban,amit le kéne nyelnem. Nem feltétlenül bökős érzés, mint amit egy szálka produkál. Volt már Nektek ilyen gombócotok? :)

Na megyek...

KépKép
KépKép
gabolino

csak itt vagyok még :)

Mérnökasszony,
Ne aggódj a streprtococcus miatt. Nekem is volt, bár nekem a 3x-edik héten (talán 36) találták,amikor spéci tenyésztést csinálnak, mert különben ez nem észlelhető. Én is tojtam tőle, de semmi baj nem lett.Minden rendben lesz! :)
"Babagyártás" de jóóó. Örülj neki,hogy ilyen könnyen áll Ápája nálatko a dologhoz :) (ahogy olvashattad, nálunk ez nem ilyen egyszerű. Én könyörögni meg nem szeretek, nem is látom jónak stb. Még van időnk ugyen, de azért sztem elég gyorsan is megy az idő + hát azért 9 hónapnak el kell tenie a várandóság alatt,az idő alatt meg Andorom kész kispasi lenne már)
Gyere, ahogy tudsz. Várunk! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Jah Kora,
Most olvasom,hogy a szálkás hsz-em elég hülyére sikeredett... :? :D Szóval azt akartam mondani, hogy Szabolcsom is mondta ez és ez először hülyeségnek tűnt, de most már úgy érzem akár a fene tudja, lehet. :)
És nem "19ért", hanem okt. 19-re kaptam időpontot....

Ti mit csináltok ilyen időben? Kimentek azért ?

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok! Köszi, amiket írtatok. Kicsit ijesztőnek hangzik, hogy a bitang erős porszívóhoz csatlakoztassam a baba orrszivattyúját. Hú, el sem tudom képzelni... Öcsémnek még kézivel szívtuk annak idején, műanyaggal. AKkor az úgy elég volt:)

HÁt a vonat késése idegesítő lehet. AMióta nem dolgozom, hallom, hogy kétszer felsővezeték szakadás volt, emiatt késtek a vonatok, azóta is késések vannak. Gyakorlatilag minden nap elkésnék. Raádásul tegnap kiélvezhettem, hogy kocsival akartam reggel Újpestig bemenni és a 30 perces út 2 órán át (!!!) tartott. Közben félre kellett állnom egy bokorban pisilni, mert terhesen nem tudom eddig visszatartani... :?
Nem megy a sor, semerre sem lehet Pestre bejutni reggel.Aztán 11 körül jöttem hazafelé és tök üres utak voltak, még a szembelévő sávban sem jött senki, azt hittem, hogy álmodom! Hova tűnt az a sok autó?
Ma is mennem kell Pestre délután és most nem tudom, hogy 2 órával előtte induljak-e vagy elég rá a fél óra?
Vendég

Gabi lehet csak idegesít a babakérdés legbelül, de majd uh-on kiderül.
Tegnap végülis nem voltunk kinn, nincs olyan jó eső elleni szerkón. Ma hiába fúj ennyire azért ide az udvarra kiviszem.
Én a gigisre akartam ma menni (tudjátok az 500 ft-os foglalkozás, de addig húztam amíg 10 óra nem lett az meg akkor kezdődik. Szóval én nem elfelejtettem hanem nem volt kedvem ilyen erős szélben bicajjal küzdeni a dombokon. Magyarul egyszerűen bunkó vagyok.

Amúgy Levi nem volt hajlandó elaludni ebéd után így ma nem alszik. Kiderül estére hogy bírja.

KépKép
kora

Mérnökasszony nyugi, biztos rendben lesz minden! Ezekszerint ti nagycsaládosak lesztek! :D

Twist azért a porszívón le kell venni a szívóerősséget a legkisebbre! :)

A közlekedés tényleg gáz! Roli is fél12kor ért haza a vonat késése miatt tegnap este. Már kezdtem aggódni.

KépKép
kora

Anna, sajna vagy nagyobb van vagy kisebbb

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Prüntyi! Köszi hogy megnézted. Amúgy a miénk amit most fel is próbáltunk, és jó, arra 74-es van írva!!!!! :shock: :lol: Neked mekkora van?

Kora! Mi is kimegyünk az udvarra, bár talán fél órát voltunk kint, egy hogy vendégeink voltak, kettő hogy Emmának el kell mennem cipőt venni, mert nincs! :oops:

Gabi! Nem voltunk ringatón, mert Apukám is jött, meg a Dédiék is, bár ha tudtam volna hogy mindenki elcsúszik az idővel, akkor elmehettünk volna. Csütörtökön megyünk a baba mama klubba, nem volna esetleg kedvetek oda eljönni???
Amúgy egyre kíváncsibb vagyok mi lehet ez a torkodban... Mindenképp jó volna ha kiderülne, nem?

Kora! Ti klubboztok csütörtökön?

Twist! Én is be voltam tojva a porszívózástól, de be kell látni, az valóban hatásos, és Emma sokszor élvezi is. Van hogy egyedül csinálja, olyankor csak kiscsit segítek neki jó irányba tartani. Hozzáteszem kicsinek üvöltött mint a sakál, és le kellett fogni, de muszáj volt, mert máshogy nem sikerült eltávolítani a cuccot, és inkább sírjon emiatt minthogy arcüreggyuszi vagy valami más komolyabb kialakuljon.
A kocsikázáshoz meg annyit, hogy nem tudom mi van most, valamit valahol lezártak, mert sosem szokott ilyen dugó lenni, a férjem is elkésett rendesen tegnap.

Mérnökasszony! Remélem nem várásroltatok össze még mindent kékben... :lol: Na, persze csak viccelek, a lányoknak is jól áll a kék. :wink: Amúgy eddig egyértelműen fiúnak nézték a pocaklakót????

Nagyon durva ez a hirtelen tél, ki vagyok akadva, és elég felkészületlenül is ért. Emmának is csak tegnap szedtem elő a kabátokat, még jó hogy csak egyet nőtt ki, és van ami jó. Holnap meg vadászhatok cipőt...

Többiek?
Fildi! Mizu az oviban???

Megyek, ezer a dolgom így estére a vendégek után...
Szép álmokat!

Kép
Kép
annaemma

Esztó!

Álmosodnak boldog hófordulót! :wink:

Kép
Kép
annaemma

Anna: eddig nem nézték semminek, csak apa "tudta', hogy ő most fiút csinált :) hát mégsem.. A ruhákkal nincs gond, mi még nem nagyon vettünk, azt is uniszex színekben, mert én nem voltam annyir biztos a dologban :) A babakocsis jó fiúnak is lánynak is, szóval nincs gond
Az időjárás tényleg nagyon durva, a vonat katasztrófa! Persze gyakorlott ingázóként klkulálok azzal, hogy késik, de sokkal későbbre azért enm merek menni. Szóval ma is mégvagy negyed órát fagyoskodtam ebben a olond szélben az állomáson a 6:24-es vonatra várva, télikabátban!! MI lesz itt később? PLáne h a vastagabb kabátom nem hiszem, h összeéri a hasam, és már ez sem sokáig lesz jó? Borzasztó!

Na jó, bocs a kifakadásért. Irigylem Twistet, hogy ő már otton van!
Nekem még 31 munkanap a tervek szerint :(

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok Csajok! :)

Csjúúú, durva,amit itt a vonatokról írtok :shock: már totál elszoktam ettől, pedig emlékszem mi is szívtunk anno mikor még Pöstre jártunk be dolgozni.

Mérnökasszony,
Ekkora dugó volt??? :O Én is ma készülök útra kelni, hát remélem nem ez vár.
Orrszvásban csatlakozom a többiekhez. Drasztikusnak tűnik, de ez a leghatásosabb. Gyerekkorunkban nekünk is volt kézi, de akkoriban sztem az jobb volt. Most valahogy ezeknek a kézieknek olyan kemény a gumis része, hogy alig lehet nyomni, arról nem beszélve,hogy semmit nem szív. (a vonalzóm alatti profzebus linken van egy vidi,ahol Andor még 1-2 hónapos volt és nagyon csípte az orrszívást. Hát most nem így van :? :) kuksizd meg ha gondolod)

Anna,
Milyen ez a baba-mama klub? Mikor kezdődik, meddig tart? Hány HUF?Lehet megnézzük :)
Szálka engem is érdekel, de lehet most már kivárom a hétfőt és megyek ide ultrahangra. Oszt majd meglátjuk...

Esztó,
Hogy vagytok?Tessék meggyógyulni! :) Szeretném már látni ÁLmos babát is mielőtt gimibe megy :D Boldog hófordulót!!!

Most megyek készülődni...

KépKép
KépKép
gabolino

Szép jó reggelt Csajok.

még nem olvastam vissza, elöbb írok, logikus nem? :lol:

Gabi,
gimibe? :lol: :lol: fogod látni elöbb is :)

mi már javulunk, nekem elég jól szakad fel a cucc, bár nem tudom eddig hol raktározódott, de jó sok van :) bár gondolom ezért volt megdagadva az arcom...Álmos is javul, neki is szakad fel, tegnap már egész jó volt, ma megint szürcsög jobban, de nem adom fel :) akkor is meggyógyulunk.
Ha jövőhéten már minden OK, akkor megyünk sztem mi is ringatóra.

Prüntyi,
az jó, ha elsétálok holnap vagy utána hozzátok, átadod a kerítésen, odamérem Álmihoz és kifizetem? csakhogy nehogy megfertőzzünk benneteket? :)

Kora,
megkérdezem Zolit a babakocsiról, én megvenném :)
Most azt nem tudom, hogy azt a kisebb babakocsit, az esernyőre csukhatót vagy mit, azt mikor érdemes venni?

Mérnökasszony,
végre előkerültél :)
Gratula a kislányhoz :) ZalánRékához :D

Ildi,
merre vagy? hogy vagytok?

nah, visszaolvasok, amíg alszik Álmos. tegnap egész jó napunk volt, remélem ma is ilyen lesz :)

addig is képek a kis 5 hónaposomról :)
Kép Kép Kép Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

csjúúú Esztó! így ül Álmos??? :shock: :D vagy csak pillanati kép és utána meg borult? :lol: ;)
Nagyon csúcsszuperek a képek!

Andorom most szunyál, én meg kész vagyok, mármint útra készen, szóval jöttem kicsit.

Képzeljétek, tegnap észleltem,hogy Andor "láthatóan" (inkább hallhatóan) próbál utánozni szavakat. A falióra most nagyon megtettszett neki és mindig mutatja ha arra jár és mondja,hogy ti-tttaaa (tikk-takk). Mjad mikor mutattam neki a lámpát,autót,labdát, akkor ezet próbálta,de csak úgy 1 szótagban és most mindenhol a "T" betű férkőzik be :D olyan cuki volt (érthető volt ez a magyarázat? :? :lol: )

Szerváltam neki a vaterán tegnap egy babakocsira való bundazsákot, azért megyek.Igen hideg van már,a takarót meg tuti lerúgja fél perc alatt.

Esztó,hogy mikor "kell" esernyőre csukható kocsi? Háááát, én most akartam Andornak egy nagyon olcsó használtat venni, de végül lebeszéltük magunkat a Drágámmal. Ugyanis én nagyon szeretem ezt a kocsit,ami van, jó is meg minden csak arra gondoltam,hogy utazáshoz könnyebb,kisebb lenne egy esernyő, mert ez a fél csomagtartót elfoglalja. De végül mivel nem tömegközlekedünk naponta (sőt ugye abszolút nem) így úgy gondoltam én is,hogy nem kell másik. Ha Montenegróba, Németo.ba elfértünk eddig,akkor most már így maradunk. Aztán lassan maga jár és elég lesz egy kismotor :) Vagy nem?
Nektek lányok mikor már járt a kölök,azért vésztartaléknak ott figyelt az ernyőkocsi? Hétha nem bírja? (erre is gondoltam,de nemtom hogy van ez, majd meglátjuk)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Megvagyunk, köszi mindenkinek a kérdést :)

Ovi is megvan, dicsérték ma is tegnap is Fannit,h okos, meg stb.
Tegnap lecseréltem a fogkeféjét, mellettem lévő anyuka csodálkozott,h miért- megmutattam neki az egy hónapos benti fogkefét..na szerintem ma ő is lecserélte :D
Azért más az,h én itthon kimosom,száritjuk,stb és igy is csere van 3 havonta,ha betegség van akkor elöbb, de ott leejtik,rálépnek,elcserélik,nem mossák ki,stb..

Itt 2 napja szélvihar van de gondolom ott is nálatok.

Orrszívó: Fanni már ugye korából adódóan is nagyon ügyesen fújja az orrát de az orrszívót ez még egy felnőttnél sem helyettesiti, teljesne más és sokkal jobb mint fújni vagy pláne rosszul fújni ami azért kisiskolás korig simán lehet.

Tehát mi a mai napig használjuk, igaz, Fanni újabban van,hogy nem akarja (szerintem pl.most ezért is húzódott el igy az egész betegség) annak ellenére,h anno soha semmi baja nem volt vele,magának fogta,stb.

Vettünk anno kézit, el is adtuk :) A porszívós az igai,csak a hangja ilyesztő de meg lehet szokni.

Babakocsi: Szerintem tartalékban egy esernyő kocsi elfér (2 évesig dönthetős) még 3 éves korig is, mi 2 éves kora után adtuk el a babakocsit de pl. egy ismink akivel egyidősek csak a kissrác fele akkora és nem nézik ki a babakocsiból még simán használja.

Gab: A motor lassan jöhet szerintem :) Drukk a szálka dologhoz,mindig gondolok Rád emiatt,a múltkor itt nem is reagáltam ,lemaradt :oops:

Eszter: Álmos tündéri ,nagyon édes a közös kép is!
Vendég

Gabi,
hova mentek ma?

Álmost, ha leteszel ültetve ül egy darabig és csak utána dől :) ezt vmelyik nap fedeztem fel :)
nagyon szépen tartja magát már.

Köszi a babakocsi infot :)

Édes lehet Andor :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Álmos tényleg nagyon ügyes! Meg petsze szép is! :D

Oké akkor nem viszem be a bizományiba a kocsit. Azért fotózzam? Jaj és még kimosom a huzatot is, oké? Vagy sürgős lenne? Tudod mit fotózok, mert tegnap észrevettem, hogy van a vázon kopás, nem akarom hogy majd becsapva érezd magad.

Anna mi nem megyünk holnap a klubba, mert jön anyukám egy hétre. Nem akarom egyből elszakítani tőle. 8) Viszon jövőhéten kedden el akarom vinni (igaz még itt lesz anyu, de akkor már volt vele egy csomót) meg ha lesz szerdán védőnős arra is. Mit szólsz?
Gabi 10től van fél12ig és van közben gyümölcs-tízórai. 500 pénz.

Mi tavaly télen plédet használtunk a kocsihoz és Levi nem rúgta le. A kesztyűt is csak akkor vette le ha úgy gondolta nincs olyan hideg. :)
Esernyőkocsit mi is megtartjuk még. Ugyebár mi tömegközlekedünk mindig, akkor használjuk. Itt veresen mindig a naggyal jártunk. Nem utolsósorba Levi tempójával soha nem érnénk oda sehova. 8) Motorral pedig még mindig nem hajlandó közlekedni csak ritkán akkor is hátrafelé, előre nem tetszik neki. :roll: :D

Mérnökasszony én is januárban szültem és a végén (dec vége-jan) állandóan szakadt rólam a víz. Ja és anyukám télikabátjában jártam. Az jó volt a pocira pedig óriási volt.

Emlékszem is Ildi, hogy írtad Fanni ügyesen fújja az orrát.
Jó érzés lehet amikor dicsérik az oviban! Most akkor már teljesen gyógyult?

Emmára még jók a tavaly téli kabátok???? Bár az egyik lehet Levire is jó lenne, de már visszaadtam és vettem neki másikat.

Levi estére jól kidőlt, hogy nem aludt nappal csak sajnos 1 óra múlva felkelt (3/4 9kor) és utánna akkor aludt el mint egyébként szokott (10 után) :roll: :roll: . Tegnap délután nem bírtam kicibálni az udvarra. Biztos a fáradság.

Most meg ebédelni nem akar. :x

KépKép
kora

Helló Lányok!

Kora! Sajnálom, hogy nem jöttök holnap, de talán a jövőhéten összefutunk majd, mert mi is tervezünk menni kedden is.
Emma nagyon szeret motorzni, bár sokszor csak "odafelé" bírja, és vissza cipelni kell. (a motort is :lol: )

Babakocsi témában én is:
Nekünk ez a 3. kocsink, kissé rigolyás vagyok na. Az első egy nagy dög volt, aztán kissebbet akartam, de túl kicsi lett... Annyira, hogy 8 hónaposan már igen szűk volt. Eladtam. Aztán jött a mostani, ez a Peg Perego Pliko P3. Nagyon szeretem. És Emma is! Ma voltunk a piacon, és így overálba beöltözve még épp belefér a lánykám, de azthiszem ez az utolsó tele... Nem is baj, jövő télen már úgysem kell babakocsi. Remélem. Na jó, a másodiknak igen. :lol: :oops:

Áloms nagyon ügyi az üléssel!!!! Bízom benne hogy mostmár rendbejöttök végre!!!!

Gabi! Jönnétek holnap ti is? Jó lenne, főleg mert mi sem voltunk ezen a klubbon, csak a játszón hallottam róla, meg itt, és gondoltam megnézzük.
Emmának is volt olyan időszaka amikor egyáltalán nem bírta az orrszívást, most még csak újra barátkoznak, de már jól haladunk. Mondjuk nem bánnám ha nem lenne rá szükség egy jó darabig! :wink: SZóval kitartás!

Ma többek közt azért nyargaltunk ki ebben a klassz időben a piacra, hogy egy meleg cipőt szerváljunk Emmának, és nem volt!!!! :shock: Kövezzetek meg, de elkeseredésemben vettem egy kis gagyi, gondolom kínai csizmát, tűzoltásnak, aztán majd a hétvégén Apával a nagy Budapesten beszerezzük a tutit!
Az Asso cipő amúgy nekünk bejött, olyat kerestem először, de majd hétvégére hoznak csak.

Mérnökasszony! Értem mostmár hogy lett Zalánból Réka. :lol: :lol: :lol: Amúgy ha ilyen nehezedre esik a munka, nem tudnád hamarabb befejezni? Ez az ingázás mindenképp rossz, nem hogy nagy pocakkal.
Én apukám dzsekijét hordtam a végén, és hiába volt hideg és tél, kizárólag a sportcipőmet tudtam felvenni, úgy be volt vizesedve a lábam. Jól néztem ki! :oops:

Összekapom magam, aztán ha felébred Emmám, megyünk Pestre...
Este bekukkantok!

Kép
Kép
annaemma

Kora!
A szerdaira is mennének szívesen, de lehet jönnek a Dédiék, majd visszatérünk rá. ( azt sem tudom amúgy ki a védőnőnk, állítólag máshoz kerültünk mert a mostaninak "túl sok gyereke" volt...)

Kép
Kép
annaemma

Kora,
írok pü-t.

Ildi,
de jó, hogy előkerültél :)

:arrow: nem bír magával, reklamál :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok lányok!

Eszter, csináljuk úgy, hogy bezsákolom a cuccokat amik fiúsak, ha érdekel van egy két szép állapotú játék is...ha már ül, pláne jó lehet Álmosnak...és kocsival átviszem reggel, mikor viszem Tüncsit oviba, jó??? És otthon nyugodtan megnézitek, és eldöntitek mi kell és mi nem...azt ha látjuk mi kell, megegyezünk, ok?

Kép

Kép
prüntyi

Szió,
nem olvastam már este, de rendben.
Pü-ben megy a telszámom, ha jössz csörgess meg egyszer. Addig elmentem a Tiédet.

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!
Mérnökasszony, szegénykém, nagyon hideg van most tényleg! Valami meleg nadrágod van? Én alulról fázon nagyon, brrrr! Szóval, én anyukámtól kértem nagyméretű kabátokat kölcsön és kardigánokat, és ezek már összeérnek a hasamon. Szóval, neki voltak eltéve nagyméretű kabátjai, még fogyókúra előttről:)
A veresi piacon tavaly vettünk egy hatalmas kabátot (mintha éreztük volna, hogy idén babás leszek) és 2000 Ft-ra le tudtuk alkudni:) Az is jó:) Piac zárás előtt kell menni, amikor már pakolnak az árusok és ilyenkor örülnek minden utolsó vásárlónak és engednek az árból :wink: :wink:

Képzeljétek, hogy nem rendszeres a dugó, ha autóval megy az ember. Egyik nap 2 óra alatt értem be Pestre, máskor meg nem volt senki az úton. És tegnap reggel a férjem mesélte, hogy megint senki nem volt az utakon. Tehát nem lehet kiszámítani. Egyik délután bementem Pestre kocsival és annyira nem volt forgalom, hogy 40 percet vártam a randi helyszínén, iszonyú korán értem oda. Szóval, nem lehet tudni...
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk a baba mamaklubban, de Emmánál egyáltalán nem aratott nagy sikert. Pontosabban a szabad játék az tetszett neki, de maga a foglalkozás része nem. Amúgy szerintem klassz lesz ez, kedden megint megyünk majd, hátha megtetszik az egész Emmának. Én elvoltam, bár még nemigen tudtam beszélgetni, mert Emma cibált magával, meg ki is mentünk egy időre, hogy ne zavarjuk a többieket. Nekem nagyon tetszett ez a tízóraizás, hogy leülnek a gyerekek és együtt esznek. (Emma mondjuk már nem evett, mert amíg kimentünk belakott. :lol: )
Aki még nem volt, annak mondom, hogy vinni illik két szem gyümölcsöt, azt kapják vegyesen a lurkók!

Gabi! Kár hogy nem jöttetek azért....

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok!

Anna,
Örülök,hogy tetszett a klub! :) szerettem volna menni, csak Andorom áthúzta a tervemet. Ugyanis 7kor kelt és ilyenkor vagy sikerül visszatennem aludni (mert általában tök kóma+ásítozik) vagy nem. Meghallja az Apáját és már csak azért sem akar visszafeküdni. Így felöltöztettem, játszott, de folyton ásítozott. Megkíséreltem még 8kor visszatenni de nem ment. Így persze kaja után 9.45 kor kidőlt mint egy zsák... :? Talán majd legközelebb.

Megint nem akar semmi rendes kaját enni csak tápit/tejitalt :? JÖn a foga (gondolom, mert ömlik a nyála)

Úúúú csinálnom kell egy kofffít :) Majd jövök...

KépKép
KépKép
gabolino

Lányok!

Anna írta a bundás cipő témát és e kapcsán jutott eszembe.
Ugye én csak most vettem Andoromnak meg az első cipellőjét,ami őszi, béleletlen. Kellene már most vennem vmi bundásat is?
Vagy ráérek még?
Vagy igazából mivel kézenfogva azért szoktunk sétálni ha kint vagyunk,akkor meg illdomos lenne. Mekkorát szokás abból? mint az őszi cipő vagy picit nagyobb?
Andornak most 21es a cipője + a szandija is.

Mennem kell, mert mindjárt indulnunk kell Szabolcsomért, mert ma nincs neki hazafuvarja (tudjátok a tulaj haverral mennek-jönnek együtt,mert az egész ház 1 helyen dógzik :D )

Persze most húzza a lóbűűrt... :) ahh nem szeretem felébreszteni, de nem tudok mást tenni.

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok !!

Örömmel értesítelek benneteket , hogy MEGNYITOTTUNK és

sok szeretettel várunk benneteket az ANGOL BAZÁRBAN Veresen !!!

Ha arra jártok nézzetek be hozzánk !!

Kép

Üdv. , Kati

Kép

Kép
kati16

Sziasztok Lányok!

Tudtok egy jó asztalost? :)

Mennem kell, mert jön ma a Lacika, és kéne még ezt-azt tennem :)

KépKép
KépKép
gabolino

Anna, 1 van ami most jó Timinek, arra nincs méret írva...(mi is 74/80 as méret közt ingázunk...és a többi mind nagyobb...kb92/98-as

Kép

Kép
prüntyi

SZiasztok!

Prüntyi! Köszi hogy megézted, aranyos vagy.
Megoldódott közben a dolog, addig neteztem míg sikerült szerválnom egy együttest. Januárban majd valószínű újra kell keresnem, mert a tavalyi addigra tuti kicsi lesz.

Gabi! Kedden meglátjátok hogy tudtok e jönni. :wink:

Kép
Kép
annaemma

Ja Gabi!
Cipőtéma:
Szerintem kellene már lassan Andornak is a bundás cipő, főleg ha sétál is kint... Most még szerintem elég lehet ha jó vastag a talpa a cipőnek, de ha néhány fokkal hidegebb lesz, az kevés.

Kép
Kép
annaemma

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?