Felpórgött kicsit a topik, alig bírtam visszaolvasni
Magi: nálunk is van sajnos ilyen típusú ember a családban, szerintem mindenhol van. Nálunk a bátyáméknak nem lehet gyereke különböző okok miatt, és sógornőmtől mindig csak a rosszmájú megjegyzéseket kaptam. Mikor megtudta, hogy tervezzük a második babát, megkérdezte anyukámtól, hogy minek nekünk még egy gyerek, mikor mindig lepasszoljuk, mert elmegyünk bulizni vagy szórakozni a barátainkkal.
Ez a mindig átlag 2-3 havonta szokott lenni, azt hiszem, ennyi kell egy gyereknek is, ilyenkor a nagyinál szokott aludni, néha már hiányolja is. Az a baj, hogy ő meg 38 éves, és ugye még nincs gyereke, máshogy fogja fel a dolgot, úgy érzi, hogy ha neki lenne, akkor mindig vele lenne. Nem tudom, kinek lenne rosszabb.
A férjek meg úgy látom, nagyon egyformák, én férjem is mindig mondja, hogy ne foglalkozzak ilyen dolgokkal, annyit nem ér meg, hogy felidegesítsem magam, és ezt nem csak most a terhesség alatt mondta. Ha nem tudok rajta változtatni, minek spirázom magam?
Hát igen, jó lenne így hozzáállni a dolgokhoz.
Tali: digi fényképezőt én is tudok vinni, esetleg a keptar.hu-n tudunk készíteni majd egy albumot, amit bárki változtathat, felrakhatja a képeket. Csak a felrakottakból ne töröljön senki
Nálunk holnap lesz búcsú buli, nem tudok róla egyáltalán, hogy valamit is kapnék a kollegáktól, de nem is azért szervezem, hanem hogy el tudjak búcsúzni tőlük.
Furi lesz jövő héttől nem bejönni, de már nagyon szeretnék kicsit otthon is tenni-venni, pihizni. Az itteni meló sem köt már le, pedig nagyon szeretem a munkámat, most inkább az állapotom érdekel
Vajon miért?
BKV: ahányszor eddig utaztam rajta, általában férfiak adták át a helyet. Olyat már én is tapasztaltam a metrón, hogy indultam volna leülni, egy nő meg szépen beelőzött. Nem törődtem vele, visszafordultam, és odaálltam az ajtóhoz. Volt már, hogy a pocakomat bámulták, mégis hagyták, hogy dülöngéljek, fájt a derekam, jó lett volna pihenni, de hát ez van, múló állapot.
Aztán majd gyerekkel a kezedben babakocsit egyensúlyozva is ugyanígy fognak ránk nézni
Férjem szerint: nem tudsz rajta változtatni, sz*rd le
Kisütött a napocska!!!
Lau
na, megint szómenésem volt