Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lanyok!

Hol vagytok?
Hogy vagytok???

Mar csak 3 nap munka!
Kép Kép Kép

Magi
Vendég

SziasztokKép

MagiKép Nekem már csak 2 nap, és meló hellóKép
Ma lesz a nagy búcsúparti az irodában, mert a főnököm nem lesz már holnap. Tegnap leadtam a munkáimat, átadtam minden eszközt, ami a nevemen van. De ma nincs kedvem kiszemetezni a fiókjaimat, azt holnapra hagyom. Valamivel a pénteket is el kell töltenem. Ma az internetnek szentelem a napomKép

Tegnap egy anya-lánya párosban megcsodálhattam a tökéletes neveléstKép Egymás mellett álltunk a vilamosmegállóban, egyértelműen a pocakomat bámulták. Aztán amikor begördült a szerelvény, lehetett látni, hogy van két szabad ülőhely a gyorsabbak számára. Hát ne tudjátok meg! Azt a lökdösődést (bár nem voltunk sokan), amit ezek ketten levágtak... Majd az anya hangosan a lányára kiabált, siess gyorsan, ülj le, foglald nekem a másikat, mielőtt még más is odaülneKép
No comment... De azért gondolatban mélyen meghajoltam az intelligenciájuk és tapintatosságuk előtt.

A partira azt hiszem fini szendvicskéket fogok gyártani. Azt könnyű odavinni, nem kell hozzá tányér, csak szalvéta, és ötletem is van hozzáKép Viszek hozzá gyümölcsöt, és részemről ennyi. (bocs, de nem vagyok nagy süti gyártó, összesen háromféle sütit tudok sütniKép)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Csirkesz!

Jo neked, hogy mar csak ket nap es az is laza.
Engem itt probalnak meg kiszipolyozni.
Mindent meg kell csinalnom, amit iden nekem kellett volna es meg lehet.
Igy uszon 1000-rel. Kép Kép Kép

Faradt is vagyok nagyon.
Bar ma egesz jol aludtam, egyszer sem keltem fel. Bizti azert mert 13 fok volt kint es az ablak nyitva volt.
Igy nem volt melegem. Kép

Nem semmi, hogy milyen emberek vannak.
Sokszor elgondolkodtat, hogy erdemes e ilyen vilagba gyereket szulni. Mert hat a tobbseg ilyen.
Minden nap megyek ket megallot metroval es 30 percet volannal.
Amiota latszik a hasam (3-4 honap) azota osszesen 4-5 alkalommal ajanlottak fel a helyuket osszesen a BKV es a Volan jaratain.

Egyik nap meg az ellenor is ram akaszkodott a buszon, a nagy tomegbe, mert a jegyem amit kezeltem olvashatatlan volt a nyomott szam vagy amit raut a gep.
A tomegnyomorban allok a buszon, mindenki lokdos es meg O is probalt kekeckedni, hogy nem is jukasztottam.
Felhaborito!

Magi
Vendég

Kedves Csirkesz, kedves Magi!

Ugye otthon is van internetetetek ?(hú de hülye szó ez) Különben mivel fogom elütni munkás hétköznapjaimat, ha nem a társalgó rovat olvasgatásával?

Csirkesz, ne bánkódj az ülőhelyen, ha nézték a hasad, nyilván tudatában voltak annak, hogy bunkók voltak, legalábbis a mama. :-(

Gyerekek, miért van az, hogy a legtöbb vadidegen férfi, ha lát egy kismamát, átadja a helyét, a sajtos kifliből azt adják, amin valóban van sajt,és hasonlók, a nőtársaknál meg semmi ilyesmi nem tapasztalható? Persze általánosítani hülyeség, de az én tapasztalataim ezt mutatják.

Visszatérve a hogyan keljünk fel az ágyból, hogyan üljünk kényelmesen, mégis elkerülve a kocsmárosné pozíciót, és mit csináljunk, ha pocakfixirozó anyukák leülnek a szabad helyre előttünk témához: Nekem a laikusok véleménye szerint bár a 28. hétben vagyok, kicsi a pocakom, így a zuhanyozás nem okoz gondot és a kulturált ülés sem, viszont helyátadásra én véglép nem számíthatok:-(((
két hét múlva megyek UH-ra, remélem a babám ettől még normál méret!

Sziasztok

eszti
koczkapaczi

Sziasztok!

hajnali fél öt óta fenn vagyok, mert ez a kis türdérmanócska itt a hasamban táncizott. Mindegy volt, hogyan feküdtem, ô csak nyomta a bugit. Úgyhogy most kókadozom.

Magika, fel a fejjel! Én még aug. végéig, szept. közepéig dolgozni fogok. Attól függ, hogyan bírom majd. Közben meg egy költözés... :-))

Lányok, nézett valaki idôjárás elôrejelzést? Felszárad a sziget vas. délutánra?

Az valóban szörnyu˝, ahogyan az emberek a kismamákkal viselkednek a BKV-n. Eddig egy bácsi akarta átadni a helyet, pont, mikor csak két megállót villamosoztam. És hagyján, hogy nem adják át, de még ôk néznek rám szemrehányóan, hogy úgy kell nekem, ha nem vigyáztam, akkor viseljem a sorsomat. Néha elônt a harctéri idegesség, és úgy felrúgnám az ilyeneket. Persze nem teszem, de szemmel verni már jól tudok.
Ennél jobb már csak a babakocsis mizéria lesz...
lbori

Lbori:

Akkor teljesen hasonló cipőben járunk, munka szept közepéig, költözés szept elején, ha minden igaz...
Hogy állsz a nagyobb babacuccok (babakocsi, ágy, pelenkázó) beszerzésével? Én költözés utánra hagytam, majd végigtolatom a pocakkal a bababoltokat:-)
koczkapaczi

Sziasztok!
Itt vagyok én is, virtuálisan, épp irogatom a szakdolihoz a szükséges könyvtári könyveket, húúú de nincs kedvem hozzá.
Mostanában nekem sincs nagy kedvem a főzéshez, bár szeretek, azért vmit összerittyentek hétvégére, mert ugye megyekKép
Ma végre egy hét után tudtam vécézni, na nem részletezem, már az ilyen apró dolgoknak is tudok örülniKép bocsesz a kitérőértKép
BKV szerencsére mostanában gyakrabban adják át a helyet, csak az idegesít ha bámulnak, még idős nénik is felajánlják a helyet, persze azt azért nem fogadom el.
Azt is összeírom mi hiányzik még a babónak, nekem azt hiszem minden meg van a kórházba.
Jövő héten lakcímbejelentést és házassági anyak. kell intéznem, remélem gyorsan el lehet intézni.
Jah kaptam időpontot ctg-re, augusztus 10-én lesz az első, kiváncsian váromKép

Magi!
Láttál már normális ellenőrt? Kép

Azért jó kezdődött a hetem, berendelt a főnök hogy tanítsam be az új kolléganőt, ehe július óta szabin vagyok, a másik kolléganő meg lebetegedett, a pocim miatt alig fértem oda a számítógép pulthoz, mindenki hiányolt azért, főleg az ügyfelek, azért ez jól esett, de az nem hogy egy pocis mamát rángatnak be melózni, és mindezt hirtelen közlik.Mondtam a főnöknek hogy ezután még a mobilom is kikapcsolom
Kép Na persze nem komolyan. kezdem azt hinni nélkülem megállt bennt az élet.

Na szómenésért elnézést
Puszi
Noémi
fantikbaba

Halihó és jobb reggelt! Kép

Ma megint az álommanó kerget egész reggel... Csak ezt a 2 napot bírjam ki elalvás nélkül a melóhelyen, aztán jön a hétvége!... Kép Kép Kép

Csirkesz + Magi! Irigykedem egy kicsit! Kép Azért lesz otthon is netes hozzáférésetek, nem?

Csirkesz! aztán nem ám merevrészegre inni magad a bulin! Kép Kép Kép

Bori!
Csatolok egy kis táblázatot, abban vannak tippek, hogy kb. ki mit tervezett kajaügyileg.. KépMár akinél tudom Kép

Én már nagyon várom a talit. Vészhelyzet esetére, esőben egy fedett helyen kéne talizni, biztos, ami biztos, nem?
Egy jutott eszembe, ami közel van a szigethez, a Fehér Gyűrű kávézó/söröző, a 2-es vili megállójánál a Jászai Mari téren, de lehet hogy az nagyon füstös..
Hogy legyen?

Macs

<!--attachment: bnettali-98996.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**bnettali%2exls --><center><pre>
Kép
bnettali.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
maccs

Mehetünk a Mekibe is, a Jászain, ott tuti nincs füst, és aránylag tiszta a WCKép Mert ugye elég gyakran kell látogatni.
fantikbaba

Koczkapaczi!

Meg nincs otthon net, de be van huzva a kabel a hazba, meg minden, csak el kell mennem kedden majd befizetni. Kép Igy par napon belul lesz majd megint net. Kép

Lbori!

nem irigyellek a munka es a koltozes miatt sem.
Mi december ota felujitottunk egy hazat, majd levezenyeltunk az aprilis elejen levo eskuvonket, majd atkoltoztunk 2 hete.
Mind ezt munka es iskola mellett.
Kikeszultem teljesen!
Igaz mar ki van otthon pakolva, de azert meg van par karton doboz, amit ki kene pakolni.
De mar nagyon faradt vagyok mindenhez.
Ugy dontottem, hogy meg augusztusban mindent gyorsan megcsinalok, amivel el vagyok maradva, mert hat mar csak 3 nap munka Kép
Szeptemberben meg semmit teszek es pihenek.

Ugy erzem, ha most kene szulni, nem lennek kepes ra a faradsagtol. Kép

Fantikbaba
Meg nem lattam normalis ellenort. Kép

Macs!

A talit nem mondom le, de mivel szombat is rohanos lesz, nem tudom lesz e erom elmenni.
Igyekezni fogok.
Szombaton megyunk UH-ra utana eskuvore, majd iroasztalt es pelenkazo komodot venni.
Utana irany a tesco, mert fogytan van otthon minden, majd haza kipakolni, papa szulinapjat megunnepelni, ezert penteken munka utan sutes tortat, majd a butorokat osszerakni.
Ha meglesz az iroasztal akkor vagy 5 kartondobozzal lesz kevesebb a lakasban. Kép Kép Kép
Ja es a szamitogepet is ossze tudjuk majd rakni. Kép

Magi
Vendég

Koczkapaczi: kiságyat, pelenkázót ruhákat már kaptunk, majd csak az apróságokat meg a babakocsit kell beszereznünk szeptemberben. No meg igazából bútor sincs nagyon a gyerekszobába, de majd meglátjuk, mennyink marad a költözés után.

Fantikbaba: én nem rajongok a Mekiért, sôt kifejezetten utálom, leginkább a szaga miatt, mert azt nem bírom. (Wc ide vagy oda). A Szent István parkban viszont megnyílt nemrég a Dunapark kávézó, jó sok hely van benne, nem is túl drága, bár nem tudom, mit szólnak a hozott kajához. Meg kiülhetünk a parkba is, ott vannak padok, ehetünk-ihatunk, nézegethetjük a gyerkôcöket, mert ott mindig elég sok baba van. (Persze szülôstül.)
lbori

Sziasztok!

Hát, a mai nap sem jobb, mint az előző, reggel alíg bírtam kikecmeregni az ágyikóból. Nekem is még csak a holnapi nap lesz, aztán ágyőKép

Magika, Csirkesz: Kép mostanában szerencsém van, mert hoz-visz a férjecském, szóval, saját taxim van. Nem akarja megengedni, hogy bkv-n menjek, főleg, amiket mesélek itt a fórumról.

Moncsi: hidd el, nem attól lehet kisebb a babóka, ha nem eszel eleget. Pontosan úgy van, ahogy előttem már leírták, a baba elvonja a szervezetből, amire szüksége van, ezért nem szabad aggódni.
Amellett nincs két ugyanolyan alkatú kisbaba. Az egyik hosszú, vékony, a másik ducibb.
Fel a fejjelKép

Majd még írok, kicsit el vagyok havazva így az utolsó napokonKép

Lau
31+2
lau

Maccs: ja, igen, én is megyek a talira, mielőtt el nem felejtemKép
Mecibe szívesen megyek, csak nem szabad olyat ennemm, amit szeretnék: BigMac menüKép
De biztos kitalálunk valamit, és vasárnapra tuti jó időt rendeltünkKép

Lau
lau

EsztiKép
Net még nincsen otthon, de már kétszer is megrendeltükKép Először úgy három hete, másodszor pár napja. Chello-t szeretnénk (most adnak hozzá digitális kamerát - igaz, hogy nem nagy felbontásút, de nekünk per pillanat semmilyen üzemképes gépünk nincs, Manócskáról meg mégiscsak kellene képeket csinálni), és ha neten keresztül rendeli meg az ember, akkor a bakötési díjat sem kell kifizetni.
Addig rágtam a férjem fülét, amíg megrendelte, persze a nevembenKép Azzal az indokkal, hogy ha kell intézni valamit, akkor engem hívjanak felKép Három hét az átfutási idő, de ezalatt semmi nem történt. Ezért a héten újra megrendeltük. Ha most sem lesz változás, kénytelenek leszünk bemenni, és személyesen az asztalra csapni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!
Nekünk is chello van, érdemes személyes bemenni, nekünk még azon a héten kijöttek.Jah XIII kerületi vagyok, lakik vki a közelben?
Nekem bárhol jó a tali, de maradjunk egyenlőre a szőkőkútnál.Aztán meglátjuk.
Babó a hólyagomat használja boxzsáknak.....ehheKép
hogy lehet így netezni?Kép
Noémi
fantikbaba

Csirkesz, sütés: tök jó, hogy te háromféle sütit tudsz sütni, én csak kétfélét: az is ugyanaz a recept, csak egyszer meggyel sütöm, egyszer cseresznyével. Kép

Eszti, nekem rendszeresen nők adják át a helyet a buszon, villamoson! Pasi még egyszer se. De lehet, hogy csak a véletlen hozta így...
Viszont általában véve nekem jó tapasztalataim vannak a helyátadással kapcsolatban.

Reggel itt volt a védőnő egy órát, elmondott egy csomó mindent (baba fürdetése stb.), feltettem néhány kérdést, elég jól elbeszélgettünk, kedves volt, két hét múlvára újra várja a kérdéseket. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Noémi! Pelusban! Kép
Neked legalább rendes babód van, ha nagyon kell el tudsz futni a WC-re. Nekem áltatlában a dugó közepén kezdi el trambulinnak használni a hólyagom... Kép

Jól van csajok maradjunk a szökőkútnál, végül is esernyő alatt is tudunk talizni, aztán együtt betámadhatunk valami szimpi helyet. Kép

Noémi és többiek! szerintem ne csináljatok túlzott felhajtást a kajából, pláne ha nem esik jól, nasi lesz az már biztos, előtte ebédelünk otthon, így meg csak kihúzzuk valahogy estig éhenhalás nélkül! Kép Kép Kép

Lányok! Micsoda dolog ez?! ?! ?! Még nem gondoskodtatok róla, hogy hogyan tartjátok velünk a kapcsolatot??? Pedig a terhességetek egyik legfontosabb momentuma lehet ez!!!! Kép Kép Kép

Szerintetek az normális hogy a jobb lábam kétszer akkorára dagadt 2 napja mint a bal /és egyenlőre úgy is maradt/? Lehet ez a terhesség alatti vizesedés? A balnak semmi baja, és nem emlékszem, hogy megsérült volna a jobb. Egyre furább dolgokat produkálok! Kép Kép Kép

Ma megyek a gyereksarokhoz anyagot vásárolni. Nem tudtok valami jó kis olcsó méterárú üzletet valahol, ahol ráadásul olcsó babaszobába való anyagokat árulnak?

Macs
maccs

A gyerek anyagok engem is erdekelnenek. Foleg sotetitofuggonynek valo es fejvedo meg agynemunek valo erdekel.
ja es tudja valaki, hogy hivjak azt az anyagot, amit a ket anyag koze szoktak tenni, hogy puha legyen. Olyan atlatszo szivacsszeruseg.
Meg azt is, hogy hol lehet kapni. Kép
Vendég

Anyagosok: A XIII. ker. Tátra u. és Katona József u. sarkán van egy anyagos, az igaz, hogy turi, de vannak nagyon klassz ágynemu˝anyagok (flanel), direkt babás mintákkal.
Aztán van egy szintén anyagos turi az V. ker. Nagysándor József u.-ban, a Hold u.-hoz közel, ott fôleg ruhaanyagok vannak, de függönyanyag is akadhat.
Én nagyon szeretem még a Rákóczi úton a Vas u.-nál az Afrodité (asszem ez a neve) méteráru boltot, amilyen kicsi, olyan nagy a választék, és vannak babás anyagok is.

Más hirtelen nem jut eszembe, de én ezekre a helyekre elmegyek majd, ha már átköltöztünk.

Bori
28+5
lbori

Úgy irigykedek, hogy ilyen hévvel készültök a talira. Én meg úgy érzem magam, mint aki önszántából börtönbe vonult. Na nem panaszkodni akarok, nehogy sajnálni merészeljen valaki !!!

Viszont ha van valakinek digit. kamerája, akkor esetleg a nagy találkozás után egy csoportképet lehetne feldobni ide, hogy legalább "képben legyek" (talán ezt a kérést írhatom a többiek nevében is, akik rajtam kívül nem tudnak elmenni).

Pusz,
HKata

U.i: Egyetek-igyatok helyettem is !!

Kép

Kép
anyamanya

MacsKép LábváltozásKépKépKép Legalább tutira rád ismerünk vasárnap. Az időpont továbbra is 15.00, helyszín szökőkút? Csak azért, nehogy mást jegyezzek megKép

Megvolt a parti - a főnök már le is lécelt. Kaptam egy baba plédet, egy hűtőfolyadékos rágókát (remélem a poronty ennek ellenére fogatlanul születik majdKép), és egy "mackó bácsi mesét olvas a mackógyerekeknek" jelenetet ábrázoló képet a babaszoba falára. Kis Botond meg mintha tudná, hogy a meglepiket ő fogja használni, bokszol és rugdos erőteljesen.

Remélem netünk lesz hamarosan. Most két hétre szabira vonulunk a férjemmel, de az ő szüleinél is van net, meg az enyémeknél is. Majd onnan jelentkezem. Szabi utánra meg remélem itthon is lesz.

NoémiKép
Hihetetlen, hogy már a ctg-s időpontoknál tart a topikunk. Jajj, ez olyan izgalmasKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

MagiKép
Azt az anygot, amire gondolsz vatelinnek hívják, többféle vastagságban létezikKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

A ROKA-ban is vannak szép textilek, bár ne molcsók.2800-6000 Ft métere, de 280 szélesek, így akár egy méter is elég.
http://www.komplett-otthon.hu/index.php?tev=ls&a_kat_id=90
fantikbaba

Csirkesz! Azért talán a gombóc hasam is segítség lesz a tájékozódásban Kép Rendes kollégáid vannak neked! Kép
Időpont: Aug. 1. 15h szökőkút Margit sziget.

Én biztos ami biztos annak aki kéri el tudom küldeni a mobilomszámomat is e-mailben, hogy mindenki megtaláljon minket, az is aki később érkezik esetleg. Kép

Bori! Köszi a címeket. Én a körúton (Asszem ott még Teréz krt.) ismerem a Megbolondultunk boltot, meg a Margitkrt.-n van a Mechwart ligetnél egy, de igazából nem emlékszem hogy vannak-e ott "babamintás" anyagok! Kép

Hkata! Még meggondolhatod magad! ;) Mi lehet fontosabb nálunk?! Kép

Noémi! Én holnap megyek dokibácsihoz, én majd akkor beszélek meg valamit a CTG-re.

Tényleg hihetlen, hogy már itt tartunk. A nyári babásoknál már alig van olyan akinél nincs meg a baba... AJAJAJ! Mi lesz itt! Kép Nekem már tök gyorsan el fog telni a következő pár hét, most tali, utána hétvégén balcsi, aztán a szülinapom, aztán huszadika... Utána meg már bármelyik pillanatban szülhetek.. Kép

Csirkesz! Magi! Megsúgom, hogy vannak netcafe-k és könyvtárakban is van nethozzáférés..= tessék sokat és rendszeresen jelentkezni! Kép

Magika! Sok boldogságot kívánunk a papának a szülinapjához! Kép Azér tessék eljönni! Kép Majd a talin kipihened magad. Kép Ez úgy lett kitalálva!

Tényleg, van valakinek digi fényképezőgépe? Nekem csak "normál" van, 1 hét az átfutási idő, mire be tudom szkennelni..

Macs
maccs

HalihóKép

Talira én is készülök, kaján még töröm a fejem, oké?
Digigépet is tudok vinni.
Viszont ha rossz idő lesz, nem biztos, hogy megyek, mivel elvileg kis családom addig a szigeten játszóterezik, bóklászik, amíg én trécselekKépKép

CsirkeszKép
Már csak 1 nap, hurráKép Netet kiharcolni ámKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nekem is van digi gépemKép Bár béna vagyok a fotózásban.Kép
Kisütött a nap, szinte hihetetlen.
Én is augusztusban születtem 31-én)És babát fogok kapni szülinapi ajándékkéntKépVagyis kicsit később.
fantikbaba

Megpróbálom elvinni apa dolgozós digi gépét, úgyis mindig nálunk van, szerintem senki nem orrol meg ránk, ha most hétvégén is használjuk. Fôleg, hogy a fônöke szabin van. És aztán ha kapok e-mail címeket, szétküldözgetem a jövô héten.

Bori
lbori

Na, ma reggel korán indultam, felöltöztem, mintha Eszkimókiába mennék, most meg jönnek a huszonfokok, meg fogok fôni hazáig. :-(((
És az hagyján, de olyan álmos vagyok, hogy mindjárt koppan a fejem a klaviatúrán, pedig most ittam egy fél adag igazi kávét. És a szemeim is könnyeznek az álmosságtól.
Írjatok sokat, mert különben elalszom!

Bori
lbori

Sziasztok!

Reggel óta készülök írni, de csak most jutottam el oda, mert még van meló, és magán ügyben is kutakodok, amíg lehet.
Jövő héten vezetik tervek szerint nálunk a netet, így sajna egy darabig nem leszek.

Magi!
Ne hagyd magad kiszipolyozni!
Meddig melózol még?
Én is csak a Roka üzletet a Nagy Lajos kir. úton tudom ajánlani a (www.roka.hu), mint Fantikbaba. Nagyon jó kis függöny anyagjaik vannak. Bár babásat még nem néztem, csak mostanában tervezek kimenni.
Anyagok ügyben a Máté textilt is nagyon jó a Baross téren a sarkon , kb. Corsóval szemben, a másik oldalon azaz a Keletitőla Balaha felé bal oldalon.

Csirkesz!
Én is csak holnapig vagyok, után 2 hét szabi, és utána táppénz.
Sajnos sok bunkó ember utazik&#8230;
Küld át a mailemre a telcsi számod légy szíves.

Eszti!
Nekem inkább a nőkkel van pozítív tapasztalatom, pontosabban utazás terén. Hamarabb átadják a helyet, mint a férfiak, persze találkoztam olyannal, aki férfi létére hamar kapcsolt, és átadta a helyét. De volt olyan is, hogy 35-40-es férfi nézte a pocakom, és jól elücsörgött, majd persze kibámult az ablakon.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

SziasztokKép

Képeket mindenéppen készítsetek lécccciKép Persze kaja elött és kaja után isKép

BKV (nekem TKV):
Hát csajok itt még elképesztöbb a helyzet, mint otthon. Itt minden korosztály ezerrel rohan, ha bejön a busz, úgyhogy én már regóta nem vállalkozom arra, hogy megelözzem öket. A múltkor még rám is támaszkodott egy néni felszállásnál. Nem akartam mondani Neki, hogy nem vagyok valami biztos támasz mostKép
Ha bemegyek Barcelonába ott kicsit jobb a helyzet, figyelmesebbek valamivel az emberek.
Egyébként amikor otthon voltam májusban Budapesten, akkor Nekem egész jó tapasztalatom volt. Egész sokan átadták a helyetKép

MaccsKép
Van egy javaslatom: ugrálj féllábon, mondván, hogy ezt a kis idöt már fél lábon is kibírodKép
Viccet félretéve én is dagdok egy pár hete és ha kicsit többet sátálok, akkor cefetül tud fájni a bokám és a talpam.

Küldjetek egy kis TÚRÓ RUDIT, lécccciKép

Puszi Mindenkinek!
Moncsi
minike

Hétfôn mentem vérvételre (éhgyomros cukorkontroll) és a Blahán olyan rosszul lettem, hogy kis híján elájultam. Ha a férjem nincs velem, biztosan összecsúsztam volna, sôt talán a táskámat is elhagyom. De ô feltuszkolt egy 7-esre, még mielôtt beállt volna a teljes sötétség, és persze senki nem adta át a helyet, pedig falfehér voltam és támolyogtam. Mondjuk, nem voltam szívbajos, ahogy felszálltunk, rögtön jó hangosan szóltam a közvetlenül az ajtónál ülônek, hogy nagyon rosszul vagyok, adja át a helyet, legyen szíves. Azonnal átadta. De ha mimóza lettem volna, akkor biztosan a busz padlóján fekve utazom a Szt. Imre Kórházig.
Vannak helyzetek, amikor az ember nem várja meg, hogy ki mit reagál a pocakjára, és akkor nem elég a szemmel verés sem.
Kezdek megtanulni igazán határozott lenni bizonyos helyzetekben - lám, mire jó a várandósság...

Bocsi ha hosszan elmélkedtem volna.

Bori
lbori

Nos lanyok mara kiakasztottak!
Teljesen kiakadtam. Kép
A papa testverenek a felesege teljesen kiakasztott. Kép
Vendég

Szuper! Lesz fotónk bőven! Kép

Noémi! Kép Én 13-i vagyok.. Kép
Anya kompletten szülinapra kapta a hugit, mert a saját szülinapján szülte meg, csak volt köztük 26 év.. Kép Amikor először mondtam, hogy jön a babus, és még nem tudtuk a terhesség korát /ez egy hosszú sztori, de az utolsó vérzésem alapján már rég babázhatnék.. Kép/ akkor az volt az első gondolata, hogy szülinapi unokát kér.. Kép

Azóta ugye szept.6-ra mondják /továbbra is csak az első ultrahang méretei alapján/, úgyhogy mondtam, hogy annyira azért ne legyen sietős a manónak, elég lesz, ha egészségesen érkezik Kép Kép Kép

Azt azért nem bánnám, ha mondjuk még oroszlán lesz, és nem szűz.. Kép Bár tulajdonképpen ha jobban belegondolok, az is olyan nagyon mind1! Kép

Macs
maccs

Mi történt Magi ????
Ne bosszankodj, árt a szépségednek! (legalábbis a nagyim mindig ezt mondta nekem! : )
Macs
maccs

Minike! Kép Kép Kép Jó ötlet! Kép
maccs

Bori!
Ezt neked! Kép
Kép

Macs
maccs

Sziasztok!

Magi, mi a baj???
Fényképeket majd én is kérnék a taliról, ha már nem tudok ott lenni. Mondjuk nekem a fő probléma a 60 km Pesttől, és egyre nehezebben viselem az autózást. Pedig muszáj még bírni egy ideig, mert hetente kell Pestre járnom a kórházba KépKépKép De végül is már csak 5 hét KépKépKép

Tényleg, ti mertek még vezetni? Én első terhességemnél be sem mertem ülni a volán mögé vagy 6 hónapos koromtól, most meg még mindig vezetek, ha arról van szó. Ma is nekiálltak "rohangálni" a városban össze-vissza, és persze mivel egyedül voltam, én vezettem. Most fura módon nincs semmi bajom a vezetéssel, szemben korábbi terhességemme. Mondjuk akkor egy csomó mást sem mertem, pl kádban ücsörögve fürdeni. De azért ha hosszabb távram együnk, vagy nem egyedül megyek, inkább megkapja a párom a kormányt KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Macs!

Csunya es hosszu tortenet. Kivagyok tole, most betelt a pohar.

Bar leirom nem erdekel.

Szoval elozo evben volt egy terhessege, ami nem sikerult, 12 hetesen elment. Utana 2-3 honapig nem jott nekik ossze.
Kozben meg nekunk igen.
Ez ot hideg zuhanykent erte, mert soha nem mondtuk senkinek, hogy babat szeretnenk.
Na akkor jott az, hogy melloztek minket minden honnan. Nem jottek el a csaladi osszejovetelekre, ha mentunk valahova es ok mar ott voltak, akkor azonnal eljottek stb...
De soha nem mondtak ki, hogy miert, en csak ereztem, hogy miert.
Majd par hete kiboktek, hogy nalukis megerkezett a golya, ikreket var. orultunk is neki, legalabb lecsillapodnak a dolgok. Hat igy is lett. Mint akit kicsereltek, teljesen normalisak lettek.
Erre valamelyik nap felment a papa noverehez, mikor tudja, hogy minden terhes ruhat es gyerek cuccot mar megkaptam a papa noveretol es elkezdte, hogy nincs mit felvegyen, hogy vasaroljon mit tud neki adni a papa novere.
nem hozzank jott volna megkerdezni, mikor tudta, hogy nalam van minden, es nem is hasznalom, mert nekem nem tetszenek. Raadasul a papa novere a varos masik felen lakik, mi meg 5 percre toluk.
Ma meg felhivott a papa novere, hogy amit nem hasznalok adjam oda neki, szegenynek tok kellemetlen volt. Kép

A kovetkezo meg a gyerekruha lesz tuti, amit majd el akar vinni, amit persze meg is fog kapni, mert hat nem az enyem es az en gyerekem addigra ugy is kinovi, mire megszul.
Szoval tok gaz. Ki vagyok. Miert nem jon el elkerni tolunk, miert masnal kuncsorog?
Meg jo, hogy vettem ennek ellenere egy csomo ruhat meg mindent, hogy legyen nekunk is uj.
Kép

Magi
Vendég

Mesélj Magi, mi történt???

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Macs, köszi, jólesett nagyon.

Magika, ne foglalkozz vele, ha ilyen lehetetlenkedô!
Ilyenkor a párom azt szokta mondani: nincs ruhája? Kinek a problémája? Ha az övé, oldja meg. Valóban kellemetlen, de ha szenvedni akar, úgyis fog találni okot rá.

Bori
lbori

Bocs, közben megírtad. Fel a fejjel, sajna vannak ilyen emberek, ők egyszerűen nem tudják, hogy bután viselkednek, és csak annál jobban érzik magukat, minél inkább látják/érzik, hogy a nyavajgásuk célba ért.
Kakkancs rá magasból. Adj is neki valamit, meg ne is. A ruhácskákat azért ráérsz még átpasszolniKép

Ne feledd kismama: a többi kismamákok veled vannakKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Koszonom nektek a biztatast.

De olyan bosszanto.
ugy is megkapja mindet.
Akkor meg miert csinalja?
A masik meg en sem kertem senkitol.
Amiket kaptam, azoknak sem tudom sok hasznat venni, mert kislany ruhak, ami rozsaszin es azt nem fogom a fiamra adni.
3-4 db feher body van es kesz.
A tobbi nem is jo nekunk, mert vagy agyonhasznalt, vagy rozsaszin, vagy nagyon nagy.
Megvettem en is mindent, mert szerencsere volt mibol.
Nekik is van mibol, akkor nem ertem miert?
foleg ugy, hogy voltunk a C&A-ban egyutt, nagy leertekeles volt 3000 volt egy gatya 8000-rol leertekelve 2-3 hete. Mondtam neki, hogy vegyen, mert nagyon olcso. O meg fintorogva nezegette, mondta, hogy nem, mert meg nagyok ra.
Mondtam neki, hogy majd beleno. De nem vett.
En vettem kettot.
Hat nem fogom neki azt odaadni. Miert nem vett O is? Mert ha meg nem lenne penzuk mibol, mindent odaadnek nekik, meg akkor is, ha ilyen zizi, de van mibol megvenniuk.

Kiakasztoooooooooo!

Magi
Vendég

Tudod, Magi, az ilyen pukkadjon meg. te meg ne idegeskedj, mert az a babádnak sem jó. Ami a tiéd, azt ne add oda, és kész. Nem vitatéma. A többit meg hadd vigye, fôleg ha két fia lesz :-))) Nem?

Bori
lbori

Na mára sziasztok, énnekem elég volt a mai megfeszített munkából, hazamegyek. Mindenkinek szép napot!

Bori
lbori

Magika!

Elhiszem, hogy hirtelen ezt igy elég kiakasztónak érzed, pláne még a hormonok is bezsongatnak kicsit, de gondold csak végig, milyen szegény agyilag és lelkileg az ilyen ember. Igazából csak sajnálnod kéne azért, mert ennyire szűklátókörű, gyöpös majom. Tipikusan az az ember fajta akire azt mondják:"Nem vérszegény, hülye szegény!" Kép

Ne is törödj vele, vágd hozzá a cuccokat, és csak azért is hozzátenném amikor visszaadom: "Dejó, hogy visszakérted, már nem is tudtam mit tegyek, hogy ne sértsem meg "papa nővérét", mert olyan ócska szarok ezek a kacatok, hogy biztos nem használtam volna őket! " Kép A gatyás sztori leírása alapján tuti elmegy a kedve a cuccoktól a szentemnek! Kép Kép Kép

A saját dolgaidat meg tényleg tartsd csak meg a "második, javított kiadásra" magatoknak! Kép Kép Kép

Fel a fejjel, és mi tényleg itt vagyunk majd a talin késuítünk woodoo babát, és kicsináljuk a csajt! Kép
Ha meg meglátod, jusson eszedbe az alábbi kép, hogy szellemileg valószínűleg itt tart a nő, és akkor biztos csak nevetni tudsz majd rajta!
<!--attachment: orangutan-99146.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*208.0**orangutan%2ebmp --><center><pre>
Kép
orangutan.bmp (208.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Vigaszpuszi:

Macs
maccs

Neked is szép napot Bori! (pont kisütött:-))

Magi tényleg ne te aggaszd magad mások hülyeségén!

Eszti
koczkapaczi

Magi,
A többiektől már elég vígasztalást kaptál, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le én is a véleményemet.
Íme:
Hanna születése előtt folyamatosan mindent túlreagáltam. Azóta nagyon sokat változtam, most ha valamilyen sérelem ér, egyből megkérdezem magamtól: "Fontos ez? Számít ez valamit?" Az esetek 90 %-ában a válasz: NEM! Tehát, "lapozzunk" !

A másik dolgot a férjem szokta mondani: ha van olyan dolog, ami zavar vagy bánt és lehet rajta változtatni, akkor változtassak, ha pedig nem lehet mit tenni, kár is aggódni !

Egyébként lehet, hogy nem értesz velem egyet, nem fogadod meg a tanácsom, de mondjuk ha Te tennél felé egy lépést (felhívnád), talán ő is változtatna a viselkedésén. Mégis egy család vagytok, meg kell próbálni valahogy elviselni egymást. Szerintem utána Te is sokkal nyugodtabb lennél (és ha nem válik be a dolog, Te legalább mindent megtettél).

Ne haragudj, nem akarok okoskodni...

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Lanyok!

Koszonom a biztatast. Kedvesek vagytok.

Macs!

Kép Kép Kép Kép Kép

Anyamanya!
Mar annyiszor hivtam telefonom, de mindig ket mondat utan lerazott. En meg nem mondtam neki, hogy he ne tegyel mar le.
Hivtam is hozzank oket, soha nem jottek el, viszont ok soha nem hivtak sem engem, sem a papat. Csak ugy utolag tudtuk meg mindig, ha volt naluk valami grill party vagy valami. Kép

Nos ezert mar nem hivom es nem is torom magam. Kép

Magi
Vendég

MosziKép
Küldeném a telcsiszámot, de nem találtam e-mail címet a profilodban. Most mi legyen?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Felpórgött kicsit a topik, alig bírtam visszaolvasniKép

Magi: nálunk is van sajnos ilyen típusú ember a családban, szerintem mindenhol van. Nálunk a bátyáméknak nem lehet gyereke különböző okok miatt, és sógornőmtől mindig csak a rosszmájú megjegyzéseket kaptam. Mikor megtudta, hogy tervezzük a második babát, megkérdezte anyukámtól, hogy minek nekünk még egy gyerek, mikor mindig lepasszoljuk, mert elmegyünk bulizni vagy szórakozni a barátainkkal.
Ez a mindig átlag 2-3 havonta szokott lenni, azt hiszem, ennyi kell egy gyereknek is, ilyenkor a nagyinál szokott aludni, néha már hiányolja is. Az a baj, hogy ő meg 38 éves, és ugye még nincs gyereke, máshogy fogja fel a dolgot, úgy érzi, hogy ha neki lenne, akkor mindig vele lenne. Nem tudom, kinek lenne rosszabb.

A férjek meg úgy látom, nagyon egyformák, én férjem is mindig mondja, hogy ne foglalkozzak ilyen dolgokkal, annyit nem ér meg, hogy felidegesítsem magam, és ezt nem csak most a terhesség alatt mondta. Ha nem tudok rajta változtatni, minek spirázom magam?
Hát igen, jó lenne így hozzáállni a dolgokhoz.

Tali: digi fényképezőt én is tudok vinni, esetleg a keptar.hu-n tudunk készíteni majd egy albumot, amit bárki változtathat, felrakhatja a képeket. Csak a felrakottakból ne töröljön senkiKép

Nálunk holnap lesz búcsú buli, nem tudok róla egyáltalán, hogy valamit is kapnék a kollegáktól, de nem is azért szervezem, hanem hogy el tudjak búcsúzni tőlük.
Furi lesz jövő héttől nem bejönni, de már nagyon szeretnék kicsit otthon is tenni-venni, pihizni. Az itteni meló sem köt már le, pedig nagyon szeretem a munkámat, most inkább az állapotom érdekelKép Vajon miért?Kép

BKV: ahányszor eddig utaztam rajta, általában férfiak adták át a helyet. Olyat már én is tapasztaltam a metrón, hogy indultam volna leülni, egy nő meg szépen beelőzött. Nem törődtem vele, visszafordultam, és odaálltam az ajtóhoz. Volt már, hogy a pocakomat bámulták, mégis hagyták, hogy dülöngéljek, fájt a derekam, jó lett volna pihenni, de hát ez van, múló állapot.
Aztán majd gyerekkel a kezedben babakocsit egyensúlyozva is ugyanígy fognak ránk nézni Kép
Férjem szerint: nem tudsz rajta változtatni, sz*rd leKép

Kisütött a napocska!!!Kép

Lau
na, megint szómenésem voltKép
lau

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?