julcsika
Hát jót kuncogtam pár percig igy reggel az álmodon.
Forditott császárral visszarakni-hááát az se lehet túl kellemes
Drukk a mai naphoz, de tuti minden oké, tök jó ilyenkor menni uh-ra, és látni a picurkákat.
Múltkor amikor nekem is ilyen hülye álmom volt,azt beszéltük a párommal, hogy ezek biztos azt is jelentik, hogy az ember már "szeretne túl lenni" a terhességen, hogy már meg legyenek a babák , biztonságban a karjaiinkban tarthassuk őket.
Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen jól viselem a terhességet, de én speciál alig várom már , hogy elteljen az idő és szülhessek időben persze.
miciona
Igen tartottam órákat is, aerobikot, erősitést, stb és mellette még finoman súlyzóztam is. nem azért, hogy magamat dicsérje, de nagyon bombasztikusan néztem ki a napi 2, 5 óra mozgástól. Szépen kidolgozott hát izmom volt, finoman nőiesen , nem úgy, mint egy pasinak, szép bicepszem, tricepszem, minden. Alapjába véve elég nőies vagyok, ami abban nyilvánul meg , gogy gömbölyű a csipőm, tehát sose néztem ki úgy mint egy pasi(én nem szeretem , ha egy nő úgy edz, hogy túlzásba viszi), de az azért nagyon jó érzés látni, amikor szép kisdolgozott hasa van az embernek és már az öltözőben "irigykedő" pillantásokat vetnek rám. Sajnos ez már a múlté, a szép kis alakom meg az álom súlyom is
, persze jelen pillanatban ez abszolút nem érdekel, amikor két gyönyörű kisbabám fog születni, de később biztos, hogy szeretném újra formába hozni magam. Már meg vannak a terveim is.
Eyébként érdekes dolog ez, amikor 100%-ig elégedett voltam magammal, a párom akkor csesztetett a legtöbbet, hogy sovány vagyok, nincs fenekem, stb.-persze azért ez túlzás volt, de ő nem szeretteamikor 53-54 kiló voltam. 58.-nál is még cammogott, de azt már úgy ahogy elfogadta(akkor még 27-es farmert hordtam
), amikor 60-62 körül lett a súlyom, én ott már azért kicsit gömbölyübbnek éreztem magam, nála az volt a tökéletes. Persze elsősorban neki szeretnék tetszeni.
Ja és az egész hizás mizéria akkor kezdődött el nálam amikor megismerkedtem apánkkal és adta a sok gyógyszerét.
Mindig mondom is neki amikor rám szól a hizás miatt, hogy: Ja, igen, azok a régi szép idők, ezt mind a doktorúr csinálta velem
Ezen ő is mindig nevet...
És egyébként nem, attól még mert ugyanannyit eszel , mint régen, terhesen mindenképp hizni fogsz-ahogy mi is-. Én speciál többett ettem régen, mint most. A tegnapi menűm például ennyi volt: Reggeli: 1 pár virsli, mustárral, kenyér nélkül, Ebéd: Zabkorpából "tejbegriz"(na jó erre raktam kicsi kakaóport), vacsora: Sült kacsa, almával és kb 3 krumpli-ez pesze nem egész krumpli, hanem úgy cikkekre vágva kb 3-4 -et ettem belőle, meg egy kis meggy.
Ennyi.
rencsike
na az jó, hogy legalább a máj funkció jó, habár úgy tudom az nem jó, ha fehérje van a vizeletbe.
De biztos minden okés, majd ird meg mit mondott apánk.
gmelcsi
Húú, de izgi, jövő hét végén már jön Marcika. nem izgulsz???
Én is 23.-án megyek apánkhoz,ha kihúzod addig jó lenne dumcsizni kicsit.
Elküldhetnéd nekem is a szülésznő elérhetőségét, köszike.
moncsika
Na látod , mondom én hogy rád fog hasonlitani a pici....
De viccen kivül, ilyenkor még elég furcsán néznek ki és vannak olyan "részek" is a képen amik nem tudom mik.
De tudod a kisfiúk egyébként is az anyukájukra hasonlitanak...
Figyú, néztem a listát amit átküldtél, de xls formátumba van én azt nem tudom megnyitni itt a laptopomon, nem tudod másképp elküldeni?
Mit csinálsz drága?