Szisz, csak kitartást, szép lett a házatok
A kinézett időponthoz hajrá, Lillu betartotta, amit kértünk tőle.
hogy pünkosdkor (tehát hétvégén) és hajnalban szülessen. 39+4-nél jött
Kis pünkösdi rózsa lett..
Nita, én még várnék, az a két hét nem a világ
Mmanya, nekem barátnőmnek vették ki mostanában a manduláját, nem volt könnyű, de mondta, hogy kibírható
Brigi, boldog névnapot ill. könnyebb napokat kívánunk
Mostanában én is jártam így, hogy szarul is voltam, meg elegem is volt
Susy, kitartást. Mondjam azt, hogy lánnyal szoktak így hányni, akkor jobb
Nekem 3 kilót sikerült lehányni magamról, ami a kezdő súlyomat tekintve nagyon jól jött, de amúgy nagyon szar volt. Most 1,5 hete nem hánytam, örül a fejem nagyon
Most kezdem visszaszedni a kezdő súlyt, bár tegnap ki is akadt Apa, hogy hú mennyit nőtt a hasam
Én Lillunál is végig hánytam és amikor elengeded magad az nagyon rossz tud lenni...
Most emelt fővel okádtam minden nap, tán 3 hete keseredtem el, amikor minden kijött, hogy nem igaz, hogy nekem így a 18. héten is sírva kell hányni.. akkor elegem volt, talán ott telt a be a pohár.
Aztán másnap már jobb volt. Bár akkor bárki lát minket, dőlt volna a röhögéstél.
Hánytam, Lilla a lábam között imitálta a hányást, így alig tudtam a röhögéstől vigyázni, hogy ne őt hányjam le
Sovány vigasz, de nálam a hányás, a minden rendben van jele, ugyanis februárban sajnos egyáltalán nem volt ilyen problémám.
Szóval együttérzek tényleg és drukkolok, hogy Te nálam jobb lapot húzzál hányás ügyben