Új privát üzeneted érkezett!

hát élőben is ennyi :wink: így is megkínlódtak mivel kis harántfekvéses, befeléfordulós arcát nem igen mutatta :wink:
Bár Lilluval később voltunk, róla jobb képek készültek :lol: de láttam ennél sokkal rosszabbakat is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, minden rendben van a babával, hallottam a kicsi szívecskéjét is, majdnem elsírtam magam. :)

Uh. szerint 8 hetes vagyok
CRL: 12.8 mm

Megvannak a neveink is.

Ha kislányunk lesz akkor Szabó Nóra Johanna lesz
Ha kisfiú akkor pedig Szabó Bálint.

Ildi
Mikor és hol voltatok 4D- n?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Sucer, bár Roncinak címezted, sztem nekem jött (mert ő nem volt bankos). Akkor úgyis ismered/ismeritek. :roll: Alig várom már a végét.
Csupa férfival melózni? Megőrülnék. Néha tényleg az az érzésem, hogy másik bolygóról érkeztek. Lehet őket kezelni, de ... :wink:

Nita, nagyon szépek a képeitek! És olyan jó, hogy béke van.

Ildi, a Léna gyönyörű név! Apa jól választott.

Susy, de jó, hogy hallottad!

Nálunk minden halad a maga kis normális medrében. Okt. 27. Kaáli és meglátjuk utána mi lesz. Adódott egy nagyon jó lehetőségem (munka), sőt, nem nagyon jó, hanem fenomenális, hiperszuper. Bejön ez a pozitív gondolkodás nekem. Viszont elég sok időt elvesz majd. Pedig okt.30 után 2 hónapot pihizni akartam. Nos, meglátjuk, mi, hogyan alakul. :D :D :D

Bendi kinézte magának a Séta a dinoszauruszokkal show-t, így április 3-ra már megvan a programunk. Ma jöttek meg a jegyeink, le a kalappal a Ticket Express előtt. (Mondjuk, ennyi pénzért...)

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Susy gratulálok az óriás babyhez!!!!!! :lol:
Kinga megkérdezhetem mennyi a jegy oda?engem is érdekelne...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy,
a genetikai uh-al együtt az Istenhegyin 4-d is csinálnak, igaz nem olyan sok ideig, mint egy sima babamozin, de azért jó volt nagyon.
Mi Lilluval 1x voltunk babamozin, most Apa először mondta, hogy genetikai uh kórházban és babamozi vagy legyen egy istenhegyis genetikai uh babamozival, ahol nyilván inkább a vizsgálaton volt a hangsúly. Nem bántam meg, bízom Hajdú doktornő szakértelmében, nem véletlen őt ajánlja mindenki Pesten. Mondjuk Apa emiatt az afp mizéria miatt nem is engedte volna, hogy ne hozzá menjünk :wink:

Örülök, hogy a Léna név sikert arat, tartottunk kicsit tőle, hogy sokaknak nem fog tetszeni.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Hát, nem jött össze, mert tényleg szép név Léna - szerintem abszolút beleköthetetlen.

Kinga!
Kíváncsi vagyok a jó fordulatokra is, mindenre ami történik veletek.

Susy!
Nagyon szépek vagytok! Csak így tovább :D Szépek a neveitek is.

Betti!
Szerintem jó lett a szobátok, nincs okod panaszra.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

sziasztok!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita :wink:
jobb már a kedved?

KépKép

KépKép
beneildi

hát ma nem igazán..anyós egy olyan rohadt szemét....éjjel üvöltözik...és nagyon fel hallani...nem sokat aludtam......de ezt akkor csinálja ha api nincs itthon.......szóltam apinak azt mondta majd leugatja a fejét.....csak sajna tudom hogy nem fog változni a helyzet!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ildi

nem jól látni de azért ami kivehető azon látszik hogy nagyon édes kis bébi :)

sucer

itt vagyok ám,csak mostanában nem volt időm jönni..mikor tudok jönni akkor meg belassul a forum,szoktam mérgelődni.
jól vagyok amúgy,még mindig fáj a szivem de ráhangolódok a következőre és nem lesz baj :)

bree

jó ötlet,lehet én is nyitok egy mappát a babás dolgoknak,legalább nem kell mindig keresgélni
megértem hogy vágyakozól,csak jön lassan a zebrás teszt :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ildi, én sajna nem sokat látok Lénából :cry: gyönyörű nevet választottatok, én is kacérkodtam az oroszos hangzású nevekkel, de apa nem engedte :cry:

Susy, Nektek is szép neveitek vannak. Nekünk is a top 3-ban benne volt a Bálint :lol: Persze ha fiú lett volna, egy 4. nevet kapott volna, hiába választottunk nagy tudományosan fiúnevet :lol: :lol: :lol:

Nita, nagyon nehéz lehet anyóssal, képzelem mennyire vágysz arra, hgoy külön lehessetek. Én már belebolondultam volna...

Betti, a következő hónap tuti sikeres lesz :wink: a fórumok meg ilyenek. Időnként belassulnak, ez természetes. Néztem a blogodat, nem semmi lavina indult el. Mondjuk ezt pár helyen már olvastam, döbbenet milyen emberek vannak. És akkor csodálkoznak, hogy sokan bezárják a blogukat. Na mindegy...

Kinga, szuper, hogy bevált ez a gondolkodás, szerintem sokaknak segít, csak nem mernek hinni benne vagy félnek vagy egyszerűen pesszimista alaptermészetűek. Jó, hogy Te sem ilyen vagy :wink: Okt 27 meg mindjárt itt lesz már!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Különben hogy vagy, hiszen a napjaid meg vannak számlálva. :lol:

mmanya

Kép

Kép
mmanya

na igen,elég durva dolgok folynak nálam...mindenki hajtja az igazát,mi meg döntsük el kinek hiszünk :roll:

KépKép
bettike83

MManya, jól vagyok, köszi. Most nézem. 88 nap??? :shock: Úristen... Fáradékony vagyok, érzékenyebb vagyok, nehezebben hajolok, de ennyi. Szerencsére Sanyi rengeteget segít, a gyerek körül és a háztartásban is. Rettentően hízom, már 10 kilónál tartok, hiába csak csipegetek. Már feladtam a harcot a kilók ellen, majd tavasszal dupla fogyókúrát tartok :wink: És 20-án megyünk 4D-re, már várom. Szerintem befordult Mincsi, mert 2 napig nem rugdosott, hanem nyújtózott, de úgy, hogy fájt a hasfalam. Pár nap múlva kiderül, igazam volt-e :lol: Ja, és nem biztos, hogy Mincsi lesz, lehet, hogy Jázinak fogjuk hívni. Mert a Mincsi olyan picibabás, göndörfürtös, édi-bébi rózsaszín kiscsaj. És ha nagy dromedár lesz, akkor nem fog passzolni hozzá a Mincsi név :? :lol:

Betti, elég nehéz helyzetben vagy, pártatlannak maradni. Valaki felé jobban húz a szíved, ez teljesen természetes, és inkább neki hiszel. És ahogy olvasgattam a kommenteket meg más blogokat, egy véleményen vagyunk :wink: :lol: Én is voltam ilyen helyzetben, csak nem blogon, hanem fórumon. És máig nem bántam meg, hogy ki mellé álltam anno :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Bendit ma nagyon megdícsérték a Gekko-ban, olyan boldog vagyok! Annyira igyekszik mindenben: a logopédusnál is, meg itt is. Olyan jó, hogy van ez a kis kékszemű! :D

Bankban már tényleg nehéz, még 15 nap (de leszek szabin is közben), búcsúzni mindentől/mindenkitől, persze, közben néha jönnek nagyon aljas dolgok, egyéb dolgozóktól. Igazából ilyen helyzetben lehet meglátni, ki, milyen ember. Ember-e egyáltalán.

Nitácska, 4.900-13.100. A legolcsóbbak magasabban fent vannak, a legdrágábbak leglejjebb, a színpad előtt és mellett. Az eventim.hu-n fent vannak a helyek, tuti kis térképpel, azt is látod, melyik hely van lefoglalva.
Anyósod egyébként miért ordibál? Csak úgy magában? Nem könnyű egy anyóssal egy fedél alatt.

Ildi, jobb is a biztonság. Ha ti ebben a doktornőben bíztok, akkor ennél jobban nem is dönthettetek. Lillu mit szólt Léni nevéhez?

Mmanya, de aranyos vagy! Jövök majd a hírekkel, amint minden teljesen körvonalas lesz. Nagyon el vagyunk havazva, jóformán telefonon többet beszélünk Apával, de mindennek oka van és jó felé haladunk :)

Brigi, 88 nap? Mintha most lett volna a teszted, komolyan.
Alapból pozitív vagyok, csak most megviseltek a dolgok, de nem hagyom magam. Szerencsére volt egy-két nagyon jó támaszom, akiknek kiönthettem a szívemet, és már az is nagy segítség volt, hogy meghallgattak, és irányt mutattak. Most meg még jobban hiszek a pozitív gondolatok erejében. Az pedig, hogy néha nem azt kapom, amit konkrétan kértem, nem baj: lehet, azért kapom, hogy tanuljak és annak a segítségével magam hozzam létre, amit kértem. Most ez jó ködös volt :wink:
Marci mit szól Jázihoz? Aki Mincsi lesz, nem pedig dromedár!?

Egyébként, hogy Bettike és Brigi miről írnak??? Asszem, lemaradtam, de így jár, aki ritkán jön :oops:

Látom, többen is eltűntek. Gyertek majd, ha nektek is lesz időtök!

K.
:D :D

Kép

Kép
kinga82

Kinga igen magával beszéli meg a dolgokat...illetve kiabálva.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ildi

na igen,én lassan 2 éve olvasom,tényleg mindig segitőkész volt,rendes stb és azokat a vádakat kicsit felfujt dolognak tartottam.lehet hogy volt benne valami mert láttam bizonyitékokat,de ez nem akkora nagy dolog hogy igy keljen érte piszkálni.sokunknak van multja amiről nem akar beszélni,de ami a lényeg hogy szépen neveli a kisfiát,sokan szeretik.szoval én igyekeztem pártatlan maradn amennyire csak lehet,mert végülis mindkét felet meg kellett halgatnom,de nem akkora nagy űgy!ezért nem is foglalkozom vele!!

kinga:ha benézel a blogomba akkor rá fogsz jönni,elég durba dolgok történtek tegnap...

KépKép
bettike83

Nita, erre nagyon nem tudok mit mondani... :shock: Bolond? :shock:

Betti, ja, a blog! :wink: Érdekes, kicsit beleolvastam, de érteni teljesen nem fogm, mert sosem írtam/olvastam huzamosabban blogot. De köszi, hogy megosztottad!!!

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga, Lillunak tetszik a Léni név, most gyakorolja kimondani :lol:

Brigi, nem lesz dromedár Mincsi, ha látnád a mi hozott génjeinket akkor inkább Lillu és Léni miatt aggódnál :shock: egyébként én sajna világ életemben küzdöttem ezzel a problémával és karban lehet odafigyeléssel tartani. Ha Te dupla fogyókúrát tartasz Nekem triplát kell :lol:

Bettike, a blogod még én se olvastam, de most kíváncsivá tettél mik azok a durva dolgok :oops: majd lehet benézek :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

oké ildi :)

KépKép
bettike83

az egyik blogos anyukát sok dologgal megvádolták,és ebből lett a felháboródás..

KépKép
bettike83

Brigi!
Majának volt egy Jázmin nevű csoporttársa akit - most fonetikusan írom le - dzsezzi-nek szólítottak. De a Jázi már jobb - de szerintem pár évig elél a Mincsi névvel, hiszen ő lesz a legMIN(CS)Ibb a családodban. :lol:

Betti!
Ha behozza a rendszer, akkor én is belenézek, mert nem értek semmit én sem.

Ui: ma már biztos, szerdán kiveszik a mandulámat, úgyhogy pár napig nem leszek- örülhettek :lol: - ha minden jól megy pénteken kiengednek. Drukkokat kérek - ha lehet - ,mert be vagyok ijedve, de nagyon :roll:

mmanya

Kép

Kép
mmanya

MManya természetesen drukkolunk és gyere hamar vissza :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

mmanya!!! küldöm a drukkokat ezerrel!!!!!

Kép
Kép
ronci

Kinga segítségre volna szüksége de magától kellene mennie......de nem fog...nem ismeri be hogy nem stimmel a fejébe valami..no meg iszik is.......
Mmanya drukkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MManya, megy a drukk. Végülis hol találtál jó orvost, aki megcsinálja?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Holnap óriási vásárlást csapok, amit ma már meg is kezdtem :) Megvigasztalom magam minden hülyeségért, ami mostanában történt. :lol:

Nitácska, igazad van, hogy magának kell kimászni. Csak nehogy veszélyes legyen egyszer.

Mmanya, most miért mondod? Hiányzol innen te is! Dzsezzi? Hm...
Drukk megy!

Ildi, édes lehet Lillu, ahogy gyakorolja Lénit.

Jó pihit!

K.

Kép

Kép
kinga82

mmanya

hát nem lennék a helyedben,nekem 16 évesen vették ki a garat mandulámat,nem volt nagy élmény,nagyon szenvedtem :?

neked melyiket veszik ki?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

A volt ORFI most Irgalmasrendi Kórháznak nevezett intézményben szabadítanak meg mindkét torokmandulámtól. Én is úgy tudom minél öregebb az ember, annál nehezebben viseli. - pedig már tele vagyok programmal :D .
Doktornő előnye, hogy ugyanaz a vezetékneve mint az egyik dédnagymamámnak, és homeopátiával is kezel, mint amiben én is hiszek.
Az üröm az örömben, hogy a tervezett 5 kg súlyfeleslegből már 2-t leadtam, szerintem két hét alatt a másik 3 is menni fog.

Segítségeteket szeretném kérni: ha tudtok valakit, akit érdekel az Experidance Esszencia c. előadása, annak szívesen eladnám 15-re csütörtökre 19 órára szóló 2 db jegyemet 3.500 Ft-ért 4.900 Ft helyett. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Bővebb info: experidance.hu.

Mmanya
mmanya

Mmanya
én is drukkolok neked!

Blogokkal kapcsolatban, na ezért nem jó az hogy ország világ olvassa. Nekem is van blogom a mi kis életünkről, de csak az olvassa akit én akarok, és nincs sosem vita, sem félreértés.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Ildi,Susy!
Mindketten nagyon szép nevet választottatok! :lol:
A Léna és a Nóra is nagyon tetszik! :D

Hékás!
Tudom,csak holnap lesz,de ha nem jönnék így előre is:
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!

Kép

Mmanya!
Tőlem is mennek a drukkok szerdára!!!!+++++++++++++
Kép

Na Csajok,itt vannak a képek,amiket ígértem! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi a sok képért! :oops: :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű a lakásotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziszkó

nagyon jó,szépen megcsináltátok.baba részleg pedig kis cuki lett:)

susy

végülis igazad van,én még azért nem zártam be mert nincs kit védenem,magamat meg nem kell,mert megtudom védeni magam ha kell.de majd ha lesz gyerek akkor én is bezárok tuti...

KépKép
bettike83

Nita,Bettike!
Köszönöm szépen,aranyosak vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:
Igazából a konyhára vagyok a legbüszkébb! :oops: :oops: :wink:

Szép estét mindenkinek!Holnap délután jövök! 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

büszke lehetsz rá,nagyon szép lett,izéses :) ügyesek vagytok :)
már csak 17 nap :wink: :) hogy érzed magad?

KépKép
bettike83

Szisz szülj akkor mint én...38+2-ön....... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Szívemből szólsz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha 38+2-ön szülnék,az október 16,és mi pont ezt a dátumot néztük ki!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Már naon jó lenne! :roll: :wink: :wink:
Apával milyen a hangulat mostanság? :wink: :wink:
Volt már a szülésed óta pizsiparty? :oops: :oops: :wink: :wink:

Bettike!
Hogy hogy érzem magam? :roll:
Carul!!!!!!Dagad a bokám,virsliújjaim vannak már,meg úgy megyek,mint aki bekakilt! :oops: :oops: Mivel a szeméremcsontjaim már tágulnak.Ez nagyon tud fájni.Na jó,nem állandó fájás,de néha úgy rám jön,alig bírok felkelni az ágyból! :shock:
De nem akarok panaszkodni,igazából a 30-32.-ik hétig semmi bajom nem volt,hála az égnek!A terhesség alatt egyetlen egyszer se hánytam.Hányinger az volt,de max ennyi. :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Már megint szét aludtam magam, és depis is vagyok. Lehet, hogy rátett az idő is, alig várom, hogy elteljen ez a pár hét, és jobban érezzem magam. Olyan nehezen viselem ezeket a heteket, mint ha már az utolsók lennének. A folyamatos hányinger kikészít, 3 kilót fogytam. Nem akarok panaszkodni, mert nagyon boldog vagyok, csak nehéz így mindenben helyt állni.

Bettike
Igen, igazad van. Kár, hogy az ember elkezdi a blogját örömmel írni, aztán jön valaki, vagy valami ami után az egész más lesz.

Szisz
Szép nagyon a kuckótok. A kandalló hol van? Nappali?
Bizony ilyenkor már nehéz minden, pihenj minél többet.

Kép
Kép
susytunder

Szisz akkor jó!!!!!!!hajrááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
apival most nagyon jól megvagyunk.....
hátén már pizsi partiznék......nem vérzek meg fájni se fáj semmim se.....eddig se fájtam mondjuk.......de nem tudom,hogy merjünk e..... :roll: :oops:
pedig ha hozzám ér már liba bőrös vagyok...elvégre utoljára akkor volt pizsi partink mikor Barnika megfogant........ :shock: :shock: :shock: :shock:

Susy már mindjárt eltelik az a pár hét és jobb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!!!
Hékás! Boldog névnapot kívánok!!!!
Szisz! nagyon szép a házatok! Majd ha mi is kész leszünk én is küldök képeket... kicsit másabb stílusban csináltunk mindent, de mi nagy fa mániásak vagyunk! Főleg a fürdöszobánk fog különbözni, bár igazából minden/talán csak a babasarok lesz hasonló! :lol: :lol: /
Ma egésznap ébren van kicsi Hangám.. ugyhogy holnap egésznap aludni fog, hogy bepótolja a mait.. És még az is lehet, hogy a végén Blanka lesz az első neve... :lol:
Most várom, hogy haza érjen párom, mert focizni van...
Merre van mindenki???
/most vigyorgok, mert Hanga(szerintem) bukfencezik a hasamban és annyira csiklandoz a köldököm mögött hogy csak na.. :lol: :lol: :lol: /

Kép
Kép
ronci

sziszkó

elhiszem hogy nehéz már,elég nsgy súlyt cipelsz :) de mostmár nem sok van hátra,lehet csak napok,szoval kitartás :)

nita

nem 6.héttől lehet csak olyant csinálni?
azért jó sok ideje nem volt.lassan 1 éve,hogy birta a párod,és te? :lol: mert a nőknek is kell néha egy kis kényeztetés :lol:

susy

igen,én nem is értem mi visz rá egy embert arra hogy egy normális embert piszkáljon,beszoljon neki blogon keresztül..meg hogy a gyerekével fenyegesse??????mert már erről is volt szó picuranyunál..tiszta durva..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Susy, már csak pár hét, és túl vagy a nehezén. Reméljük Te nem abba a kis hányadba tartozol, akinek kitart a rosszullét a 40. hétig...

Sziszkó, nagyon szép a lakásotok. Olyan hangulatos, otthonos, de tényleg! És akkor azt mondod, jövő hét???? Húúú, nagyon izgi!

Kinga, miket sikerült vásárolnod? Sikerült MINDENÉRT kárpótolni magadat? :wink:

Mmanya, tesómnak már felnőttként vették ki a manduláját, nem mondom, hogy nem szenvedett meg, de pozitívan kell hozzáállni, és könnyebb lesz. Remélem :?

Nitácska, én 4 hét után nem mernék még, de minden ember habitusa más.

Ronci, édes lehet, ahogy csikiz Hanga. Nálunk most a kapirgálás a fő program elalvás előtt. Utálja, ha az oldalamon fekszem. De akkor hogy feküdjek???? Na mindegy, majd csak hozzászokik :lol:

Én ma valahogy elég pocsékul vagyok. Nehéz a pocakom, fáj a derekam, szédelgek, és rettentő fáradt vagyok. Ma már elővettem a hastartómat is, estefelé felvettem. Most picit jobb, de nem tudom, hogy a pihenéstől vagy ez segített valamennyit. Majd holnap kiderül, mert már reggel felveszem :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Látom, elég sokan vagyunk már.

Ronci!
Kár, hogy nem működött a webcam :? - nem mintha nekem lenne, de a vigyorgásod megnéztem volna.
Mondom én, hogy a Blanka nagyon szép név :D

Brigi!
Először is sok boldog névnapot! Másodszor, pihenj amennyit csak bírsz!!! Mincsi a hidegfrontot érzi? Marci fronttal jött?
Különben Te vagy az első, akinek a kórházas történetében ném pozitívum is lapul. Köszönöm! Mert nem csak magam miatt aggódom - magam miatt inkább nem aggódom - csak a csimoták miatt, hiszen, torna, korcsolya, angol, névnapozás lesz abban a három napban, amíg én nem tudom terelgetni őket.

Szisz!
A napjaid már igen végesek, gondolj erre!
A lakásotok meg eszméletlen jó, a kandallót már egy ideje nézegetem, de a mi lakásunkban nem lehet betenni :cry:

Susy!
Több erőd van, mint hinnéd, fogsz még tartalékot találni. Hiszen már csak alig 32 hét :lol: van hátra egy nagyon jó időszakból.

mmanya
Kép

Kép
mmanya

Szisz, csak kitartást, szép lett a házatok :lol:
A kinézett időponthoz hajrá, Lillu betartotta, amit kértünk tőle. :lol: hogy pünkosdkor (tehát hétvégén) és hajnalban szülessen. 39+4-nél jött :lol: Kis pünkösdi rózsa lett..

Nita, én még várnék, az a két hét nem a világ :wink:

Mmanya, nekem barátnőmnek vették ki mostanában a manduláját, nem volt könnyű, de mondta, hogy kibírható :wink:

Brigi, boldog névnapot ill. könnyebb napokat kívánunk :wink: Mostanában én is jártam így, hogy szarul is voltam, meg elegem is volt :oops:

Susy, kitartást. Mondjam azt, hogy lánnyal szoktak így hányni, akkor jobb :wink: Nekem 3 kilót sikerült lehányni magamról, ami a kezdő súlyomat tekintve nagyon jól jött, de amúgy nagyon szar volt. Most 1,5 hete nem hánytam, örül a fejem nagyon :wink:

Most kezdem visszaszedni a kezdő súlyt, bár tegnap ki is akadt Apa, hogy hú mennyit nőtt a hasam :lol:

Én Lillunál is végig hánytam és amikor elengeded magad az nagyon rossz tud lenni...
Most emelt fővel okádtam minden nap, tán 3 hete keseredtem el, amikor minden kijött, hogy nem igaz, hogy nekem így a 18. héten is sírva kell hányni.. akkor elegem volt, talán ott telt a be a pohár.
Aztán másnap már jobb volt. Bár akkor bárki lát minket, dőlt volna a röhögéstél.
Hánytam, Lilla a lábam között imitálta a hányást, így alig tudtam a röhögéstől vigyázni, hogy ne őt hányjam le :lol:

Sovány vigasz, de nálam a hányás, a minden rendben van jele, ugyanis februárban sajnos egyáltalán nem volt ilyen problémám.
Szóval együttérzek tényleg és drukkolok, hogy Te nálam jobb lapot húzzál hányás ügyben :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Mmanya, majd csak megoldja a család, Te csak a felépülésedre gondolj, oké????

Ildi, én vagyok az ellenpélda. Kislánnyal sem hánytam :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, és nálunk hiába beszéltük meg Marcival, hogy mikor szülessen. Májusi babát akartunk, erre június 1-én, hajnali 2-kor kezdődtek a fájások :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, a nem hányást én se bántam volna :lol: :lol: :lol: irigyellek is érte :wink: de azért így is ki lehet bírni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!
Sziszkó gyönyörű a lakásotok....irigyirigyirigy :oops: :oops: :oops: :oops: de szeretnék már én is ilyen szépet:-)
Ildi a hányós sztorin szét röhögtem magam, ahogy a kislányod is "parodizált" Téged...szegény azért sajnállak ezért a sok rókáért...
Én utoljára júniusban hánytam, de akkor a Jagertől :oops: :lol: :lol: :lol: 8)
Hékás!!!
Utolag is Boldog Névnapot kívánok!!!!!
[b]

Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Betti ez az hogy csak a 6.héttől lehet....
api megoldotta magának.....ebből volt is veszekedés.....sok pornó miatt.....
még én is várok...nem akarok bajt.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hékás

én is boldog névnapot kivánok neked :)

bree

veled mizujs?

nita

hát apának is kellett valami :wink: annyi ideig kibirni embertelen,főleg egy pasinak...

KépKép
bettike83

Beetike hát velem annyi, hogy elvileg a ciklus.hu 15-re írja a mensit..de szerintem később fog megjönni...
De legkésőbb jövő hét végétől már nem védekezünk mi sem jipppppppííííííííííííííííííííííí
Mondjuk most egy kicsit beszartam....meg fogászatra kell mennem még párszor (pár hétfőre be vagyok írva előre, mert sok a szar fogam...szóval inekció akkor nuku onnantól ha már nem vigyázunk...nem mintha hinnék benne, hogy elsőre összejön, de ki tudja. Nem akarok még egy spontán vetélést...
Aztán kaja...hogy egészségesen nem ártana enni + fogyókúrám eredménye az lett, hogy híztam 3 kilót...
Olyan bálna leszek így... :roll:
Na mindegy..leszarom asszem...ezt vártam már mióta, hogy a közelében legyünk és kezdhessünk reménykedni.
Nálatok mi helyzet?
Mikor kell NEM megjönnie???

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?