sziasztok!
csip-csip!
bő egy hét múlva (doki utasítására "első maszattól") kezdem szedni a bromót... most még szedem a norcolutot egy hétig.
egy dobozzal írt fel 2x1-et, szóval 15 napig... hogy utána mi lesz, nem tudom
igazán nem beszéltünk meg semmit, csak hogy szedjem, és ne tűnjek el szem elől
gondoltam, a héten valamelyik reggel elkapom, és megkérdezem, hogy mikor akar legközelebb látni (azon felül, hogy reggelente lelkesen integet a kocsiból
)
kírus!
nagyon nem tudnak mit kezdeni a vérnyomásoddal, max 24órás mérés lesz, és aztán kapsz gyógyszereket, ami stabilizálja.
inkább most, mint hogy az utolsó 2 hónapra befektessenek.
princzike!
valóban nagyon jó volt a party
igaz, a többséggel már a közönségtalin összefutottunk, de ott beszélgetni annyira nem volt lehetőség.
fura volt, hogy az elején próbáltunk keresztneveket megjegyezni, de aztán rájöttünk, hogy oké, hogy valaki pl
gizi, de mi csak azt tudjuk, hogy pl
bobó80 éppen hol tart a ciklusban, hány hetes babás, van-e már gyerek, stb... szóval rövid úton áttértünk a nickes megszólításra
susy!
sajnálom, hogy ilyen rosszul viseled... de biztos hamarosan túl leszel rajta
barátnőm most 27 hetes, és most érte el a kezdősúlyát. 14-15 hétig folyamatosan fogyott, annyira kínozta a hányinger.
múlt héten elkísértem 4d-s uh-ra, kicsit moziztam én is legalább
gyönyörű, nagy babája van már most, semmiben nem maradt el... szóval nem zavart be a fogyás
tünde!
megy a drukk az állás miatt!
ja, lh-teszt: én sosem csináltam, mert ugye pcos-ben nincs értelme. de van ismerős, aki próbálta, nem tudott kiigazodni rajta... aztán a kuka felé a végső lökést az adta meg, amikor a párja is kipróbálta, és kiderült, hogy lehet, hogy az asszonynak nem jön be, de apa tuti ovulált aznap
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.10.12 09:55-kor.