Új privát üzeneted érkezett!

-J-
ezek szerint magas a prolaktinod?
Attol viszont, ha magas, nem tudsz teherbe esni. Nekem is szednem kellett!

Kép

Kép
princzike

princzike!
nem magas :roll: totál normális (6-7 körüli szokott lenni).
de az az igazság, hogy ha nekem azt mondja a doki, hogy ha ciánt eszek, attól lesz PÉ-m, akkor én azt is bevállalom :lol: ő az orvos, csak tudja, mit csinál.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-J-
ez érdekes :roll: :shock:
Nekem magas prolaktinra adtak bromot....

Kép

Kép
princzike

Szép jó reggelt. Hát itt meg, mi történt???Tegnap du írt utoljára fél 3 kor Princike...
Mi van a topinccal???

Szép Napot Mindenkinek!!!!!!
csip-csip18

Jó reggelt!

Most a Bromocriptines témához szeretnék hozzászólni, hátha tudok segíteni vagy valakinek hasznos lesz a véleményem. Én éveken át szedtem Bromocriptint, mert 20 éves koromban kiderült, hogy magas a prolactinszintem. A Bromo nagyon gyorsan rendbe tette, és akkor még nem akartunk gyereket, de szednem kellett, hogy megfelelő keretek között maradjon. Azt mondta az orvosom, ha megtudom, hogy terhes vagyok, akkor hagyjam abba, mert terhesség alatt a PRL úgyis felmegy, tehát nem kell szedni rá a gyógyszert. Azt is mondta, hogy teherbeesésig viszont feltétlenül szedjem, mert ha abbahagyom, felmegy a PRL, és akkor nem vagy csak nagyon nehezen tudok teherbe esni. Így én végig szedtem, és szeptember elején hagytam abba, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok.
A Bromot tényleg a PRL-re használják, de csak úgy viccből nem szokták felírni, hogy na, ettől hátha sikerül a terhesség. Ha jó a PRL, nincs szükség Bromora. Előtte kell vérvizsgálattal megnézni a hormonszintet, s ha jó, akkor Bromot nem kell szedni, ha nem jó a PRL, akkor meg szedni.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mizujs, mi ez a pangás??Bár én sem voltam tegnap, úgyhogy hallgatok :oops: :wink: ....Csak olyan gyorsan rohannak a napok, ahogy már írtátok is, reggel után egyből este és ez így megy egész héten...Már péntek van, hihetetlen...DE: ma szabin vagyok, úgyhogy időm, mint a tenger :lol: ...Ma ki is tarkarítom a lakást és akkor nem kell a hétvégén.....Csajok akiknek van kertje....Szerintetek hülyeség most tél előtt kicsit megtrágyázni és fűmaggal bevetni a füvet???Mert tegnap megvettem minden kelléket ( fűmagot, trágyázót amiben gyom írtó is van, mert sajnos több a gyom, mint a fű :lol: ...Jelentem itt bazi szar az idő :( ...tegnap még este 9-kor is volt vagy 20 fok, ma meg ha 10 fok van, akkor lehet sokat mondtam!!!

Gtunde- Volt apára ugrálás??? :lol:

Betty- Mizujs veled te lány??Olyan ritkán jössz mostanában...Gondolom már számolsz vissza a konziig :lol:

Zsu- Ez a beszéd, nem szabad feladni!!!Tudod, 3-om a magyar igazság :wink:

Susytunder- Nálatok, hogy van a párod, meggyógyult már??Szerintem ne féljetek ettől a h1n1-től, picit fel van fújva a dolog, mint annak idején a madárinfluenzával!!

Réka- Gatula a 14mm-es babócádhoz!! :D ...Szerintem is valahogy próbáld meg elkerülni, azt, hogy be kelljen ülnöd a betegek közé a rendelőbe....De nem is értem, hogy hogy kérhetnek ilyet :shock:

-J- Én sajnos nem értek ehez a bromo-hoz :?

Csip- Csip- Hát Szijaaa!!!Tessék szépen jönni, hogy fellendüljön a topikunk!! :lol: Dolgozol ma??

Mindenkinek puszi, Sellon, Iner, Anita, Anyci, Princzi, Joli és akiket még esetleg kihagytam!!

Szép napot csajok!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsa: Én vagyok..Láttalak ám, csak elkeztem bogarászni a netet...
Melozzom ja a szoliban este 10-ig :(
Tegnap én voltam szabid...És jó is volt, mert megérzzte a fülem, hogy jönn az idő változás, nem is mentem sehová, feküdtem és pihentem az ágyban egész nap, még apjuknak semm volt vacsija, de elnézzte, mert tudja, hogy ilyenkor szenvedek a fülem miatt :lol:

Te párod???Meddig van ma???Hol tartasz most???Piri véget ért, vagy jönn???
csip-csip18

Ancsa: Nem jöttél vissza :roll: Szégyeld magad! :lol:

Na de a többiek hol vannak???
Haho csajok, ez nem jó amá így...
Kezdjem el sorolni???
Ki mit csinál ma, hogy sehol senki... :cry: :cry:
csip-csip18

Sziasztok!

Vagy a mi netünk volt rossz, vagy a babanettel volt valami amikor én akartam írni, nem tudom...
Juli, én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ha tényleg minden rendben, akkor érdemes lenne rákérdezni arra, hogy miért kell ilyet szedned.
Csip csip, legalább folyamatosan jönnek? Vagy ilyenkor egyedül vagy és csak lézengenek?
Ancsa, jöhetsz hozzánk is takarítani, szívesen látunk :wink: Én a füvet kora ősszel vagy tavasszal vetném. A trágyázás jó, de azért csínján vele, mert eléggé kiégetheti...

Már jó ideje áruljuk a házat, ingatlanos által. Házra nincs kiírva, hogy eladó. Erre ma csönget egy fura, magas, napszemüveges srác, aki nem vette le a szmcsiját és azt mondja: ugye ti áruljátok a házat... Mondjuk igen. Erre ő, megnézhetné? Férjem: mikor :shock: ettől kiakadt. Úgy gondolta, hogy most azonnal. Hát nemtom, nem szívesen engedek be hirtelen a lakásba vadidegent+ nem szeretem, ha olyankor az értéktárgyaink elől vannak....

Kép
Kép
onlány

Csip-Csip- itt vagyok :lol: ...Jövök ám én, nem lehet engem olyan könnyen lerázni!!
Apjuk ma 3-kor itthon volt :shock: :wink: ...Úgyhogy büszke vagyok, mint a fene 8) :lol: ....Én most várom a pé-t egyébként, de hát nem tudom mikó akar ez gyünni :roll: ...Tegnap és tegnap előtt pici halvány második csíkom volt az LH teszten...Gondoltam majd ma kicsit erősödik, mert ma vagyok a 15.cn-en.....Hát hinni a templomban kő úgy néz ki, mert hogy ma egy halvány-kóbor második csík sincs sehol sem :shock: ...Ki érti ezt???...Na jó hát én türelmes vagyok, kivárom :wink:
Onlány- Basszus, tök igazad van!!Nehogy beengedj ilyen fazonokat :shock: !!De mit képzel az ürge úr???Hogy előzetes bejelentkezés nélkül oda állít??
Csajok jelentem, hogy a lakás csillog-villog, kimostam, megfőztem, bevásároltam, ruhákat eltettem :wink: ...Na jó egy kicsit azért lustálkodtam is közben...ja ééééés: tornáztam :lol: ....Sajnos muszáj volt valamit elkezdenem, mert egy-két gatyámon éreztem, hogy mintha összementek volna a mosásban :roll: :wink: ....Úgyhogy letöltöttem egy csomó dvd-t ( Rubint Réka, Béres Alexandra, Czanik Balázs).....Ma Rubint Rékára tornáztam.....Hát baromi idegesítő a csaj.....Néha úgy orrba vágnám, főleg mikor másodpercenként mondja, hogy : Hűűűhhaaa!!!Kár, hogy a hangsúlyt ahogy ezt kimondja nem lehet szavakkal leírni....Egy szó, mint száz, megütném néha a bigét, de elég kemény viszont a torna, úgyhogy tuti, hogy ér majd valamit....Hát Rékának a teste az épp nem a szokásos :shock: ...Azt a mindenit.....Hát nagyon jól néz ki a csaj 2 gyerek után, csak a fejét kéne levágni :lol:

Na most lépek!!
Mindenki legyen jó és vigyázzon magára!!
És tessék életjelet adni!

Pusszantás:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Közelítek a 100-ik hozzászólásomhoz, juhéjjjj 8) :lol:

KépKép
gyancsi

Ancsám: Ezzel én is egyetértek, hát még a ló fogai is hozzá...Na mit ne mondja, györnyörű... :lol:
Nem semmi amugy ja 2 gyerek után, nem bánnám, ha nekem is olyan lenne a testem, de hát ki tudja :lol:

Na akkor rákellene már ugrani az apára, csak hol van az a fránya pé?!?!?!Sajna én nem tok sokat erről...
De szedi a kis bogyóit a drágád ügye???Lassan már felkellene erősödniük azoknak a katonáknak :lol: :lol:
csip-csip18

Hol láttod, a hozzá szólásaid számát???
csip-csip18

Én 180, uhhhhhhhhh nem semmi :)
csip-csip18

Jajja, levagyok maradva hozzád képest :lol:
Szedi a bogyókat a drága, csak hát az a baj, hogy a spermiumok termelődésének ideje, ha jól tudom akkor 72 nap, tehát ha ma beszed valamit, az majd a 72 nap múlva esedékes spermaképén fog javítni :? :wink: ....De nem baj, ami késik nem múlik :lol:
Ti, hogy álltok???

KépKép
gyancsi

Mi, hogy állunk...Egyenlőre a lakás dolog van előre helyezve igazság szerint...
Még ezt a havi pirit megvárom aztán megláttjuk mi lesz...
Nem tudom, hogy mi legyen...Mert igazságszerint jobb lenne valamivel a gyed...De nem sokkal több...Meg az én emberkém ragakszodik, hogy téli babát szeretne...Novemberit...De az nagyon messze van nekem...Én elöbb szertném...Nem tom, most még várakozó helyzetben vagyunk, tisztulni, mert szedek fogamzásgátlót még...Aztán ez az utsó... Aztán megláttjuk, hogy mikor szeretne jönni... :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Azt tudod ugye, hogy a fogi gátló abbahagyása után nagyobb az esély a teherbeesésre :lol: ...Pl. Joli is az első hónapban babás lett, úgyhogy hajráááááá :lol:

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok!
...Én meg azt hittem, hogy majd nem győzök jegyzetelni, mert annyit írtatok és tessék....alig :wink: :roll:
Csütörtökön voltam dokinál és megbeszéltük a 3.inszem dolgait:nem kell többet Clostit szednem meg volt a 6 havi adag, de kaptam helyette egy elég drága hormont,Puregon inj. a neve, poton 26ezer ft egy kúra belőle!
Nagyon remélem, hogy segít ez is, magamat kell szúrnom kb. 7 napig, kedden megyek az első inj-ért, amit még Ők adnak be és megmutatják, hogy kell hasba szúrni magam :roll: :?:
Megbeszéltük a PCO-s dolgot és arra azt a választ kaptam, hogy nem a PCO felelős, hogy nem sikerül, mert azt kiküszöböltük a Clostival, nem kell endokrinológus sem!
A lényeg, hogy nem szabad pont most feladnom, nem kell szünetet tartani, mert nincs értelme, nincs mire várni, a másik meg az sem lenne jobb, ha kihagynánk 3 hónapot, mert otthon csak várnék és állandóan arra gondolnék,hogy mikor lesz már nekem is kisbabám!
Úgyhogy nincs más, mint előre és indul az inszem nagy-nagy reményekkel!!! :wink: :roll:

Kaptam egy könyvet, "Ha nem jön a baba" címmel...ajánlom a nem babások figyelmébe, nekem nagyon tetszik, sok érdekes dolgo van benne!

Juli, a Bromot tényleg magas prl esetén szokták felírni, a Closti pedig pé elősegítő, de hát ezt Te is tudod :?: :roll:

Onlány, a mai világban ez nagyon nem így működik valóban, hogy beállkítunk, hogy jöttem a lakást megnézni!nem szabad tényleg beengedni az ilyen alakokat, mert ki tudja miért is ment oda!

Szép szombatot Mindenkinek, nálunk még ma ragyogó lesz az idő, tegnap is 26 fok volt!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azt én is úgy hallottam, hogy közvetlenül a fogamzásgátló elhagyása után nagyobb az esély a fogamzásra. talán mert akkor még a tabletta utóhatásai irányítják picit a szervezetet. Emlékszem, amikor én abbahagytam, totál pontosan megjött, és az ovulációt is éreztem. Igaz, nekem utána is mindig rendszeresen megjött, de sokaknak felborul az egész menstruációjuk. Ha tehát valaki babát akar, dobja ki a gyógyszer, s hajrá!
Vendég

sziasztok!

Gyancsi, ugrálok én apára, de minek??? nekem is csak halvány csík láccik az lh teszten már vagy 4 napja... nem tudom... ha a hőmet nézem, valszínű csüti hajnalban volt ovu, és akkor lecsúsztunk róla... na mindegy...

csip-csip, itt van apa, ezért tűntem el... :wink: pénteken szabin voltam, mert már csüti este érkezett :wink:

megyek is, mert úgy látom felébredt!!! :)

szép hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, apa szerencsére jobban van, és remélem mi nem kapunk el semmit. Az álomkórom még tart, már kezd egy picit zavaró lenni, de nem nagyon tudok mit tenni ellene. A hányingert meg már meg sem említem. :)

Zsu
Nem semmi dolgokon kell keresztül menned, és a szuri ára nemsemmi... :shock:
Remélem bejön a szerencse számod.

Megyn bevásárolni, ma finom almás túrós sütit sütök, majd beszámolok róla. A súlyom egyenlőre még mindig lefelé megy, ha már nem leszek álomkóros akkor pedig újra tornázom is majd.

Onlány
Nagyon jól tettétek, hogy nem engedtétek be azt a valakit, én se tettem volna. A mai világba...

Szép hétvégét mindenkinek.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!
tegnap voltam pcos közönségtalálkozón. nagyon jó volt, ma meg pesten pcos-fórumtalálkozó :) érdekes dolog, hogy most már arc is tartozik egyes emberekhez :) szóval csak rövid leszek, mert most értünk haza és hulla vagyok.

nem tudom, miért kaptam a bromót, de nyilván tudja a doki, hogy mit csinál. körülnéztem, és elvétve lehet olyan embereket találni, akik normál prolaktin mellett szedték, és hamarosan babások lettek. végülis tk ugyanabba a szabályozó rendszerbe avatkozik bele, mint amivel nekem is gondom van.

én csak annyit tudok, hogy ha ezzel van némi esélyem, én tuti beszedem :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Mostanában elég zsúfoltak voltak a napjaim :?..
Szerdán voltam a dokinál,csak megvizsgált( nincs uh-ja) méhszáj rendben..
Csütörtökön voltam a védönönél,doki ugy döntött menjek még a 18 hetes kötelező belgyógyászati vizsgálat elött el oda a belre a vérnyomás miatt.. Pedig nem volt akkor aznap magas,de belenézett a kis füzetembe amibe jegyzetelem a vérnyomikat,és ugy döntött menjek el..
De ha ők is belenéznek nem fognak gyógyszert adni(szerintem) valamelyik nap is pl 98 volt a vérnyomim,tegnap meg 107..aztán van mikor 137 szoval ingadozik nagyon..
Na mindegy majd kiderül mikor kell mennem,holnap megkérdezem a védönöt..

juli!
Reméljük tudja a doki hogy mit csinál!! :wink:
Drukk++++++++++

Susy!
Milyen lett a süti?? :)

Zsu!
Hu nem semmi milyen drága egy kúra,és magadnak kell beadni :shock:
De reméljük meghozza most már tényleg a gyümölcsét!!! :wink:

Gyancsi!
Mára mi a programotok? Mentek focira?

csip-csip!
Lehet fogigátló abbahagyása után1-2 hónap mulva már nálad is jön a bébi
:) ,sose tudni!!

Többiek??????

Szép napot mindenkinek!! Bár most már tényleg itt az ősz,hüvös van szomorú az idö,esik az eső... :roll:
Vendég

-J-
Kár, hogy nem mondtad, hogy mész. Én is ott voltam :(

Onlány
Nagyon jól tettétek, hogy nemengedtétek be. Én sem tettem volna.. ki tudja.... ez a mai világ. :roll:

Kírus
Te nődokihoz magánba, vagy SZTK-s alapon jársz? Mikor kaptál kiskönyvet?

Kép

Kép
princzike

kírus!
az elég baj, hogy ennyire ingadozó a vérnyomásod :? de nem hiszem, hogy a védőnő tudna vele bármit csinálni... majd a belgyógyász.
nincs uh-ja :?: nem is tudtam.

princzike!
sajnálom... nem is gondoltam, hogy esetleg ott leszel. korábban 1-2 fórumon körbekérdeztem, hogy megy-e valaki, de sokan azt sem tudták, miről beszélek... így aztán már eszembe sem jutott. a zindexes fórumlakókkal lett lebeszélve, hogy találkozunk (másnap velük volt grillparty :lol: ), és ennyi...
mondjuk azt sajnáltam, hogy nagyon kevés idő volt a végén a kérdésekre a dr.nőhöz. az előtérben meg mint a kisiskolások, áltunk sorba, hogy kérdezhessünk :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

princzike!

Magánhoz járok vizsgálatra,de uh-ra a kórházba járok..
7hetesen kaptam kiskönyvet!
A dokim akkor küld terhesgondozóba ha már van szívhang :) ..

Juli!
Na ja kíváncsi leszek a belgyógyász mit kezd ezzel a ramaty vérnyomással,ugyanis feküdtem már bent 2-szer is a belgyógyon a vérnyomi miatt és mi lett a vége :roll: :?: :!:
Fogyjon le meg zsírszegény étrend,ennyi...
Nincs a Karasznak uh-ja sajna :?
Vendég

-J-
Sebaj, majd legközelebb :lol:
A party jó lehtett :)

Kírus
Köszi :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok csajok!

Megint röpül a hétvége, úgyhogy csak bekukk :lol:

Zsu- 26 ezer nem semmi!!De hátha pont ez hozza meg a hozzá fűzött reményeket!!És ez az, csak így tovább, pozitív hozzáállás nagyon sokat számít :wink:

Gtunde- Akkor mi úgyanúgy állunk ezekkel az LH-tesztekkel....Én is ma már ráugrottam Apjukra, pedig tegnap csak picit erősödtt, ma még nem néztem délután akarok egyet ellőni :lol:

Susytunder- Milyen lett az almás túrós süti?

Princzi- Szijja :lol:

-J- Reméljük nálad is bejön a Bromo!Örülök, hogy ilyen jól sikerült a PCO-s találkozó!

Kírus- Ha ennyire ingadozik a vérnyomásod, szerintem se adnak majd gyógyszert, bár nekem még szerencsére nem volt vele gondom.....Igen, tegnap is voltunk meccsen, a 2 helyi csapat játszott, igazi rangadó volt, utána élőzene, dínom-dánom miegymás :lol:

Hol vagytok többiek??Betty, Anyci, Csip-Csip, Anita, Iner, Réka, Joli és mindenki???

Csajok szerintem legközelebb csak szerdán fogok tudni jönni, mert jövő héten hétfőn, kedden, csötörtökön is vezetnem kell, este ugye reptér mint mindig :? Hűű de nem várom!

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok!

Már megint szét aludtam magam, és depis is vagyok. Lehet, hogy rátett az idő is, alig várom, hogy elteljen ez a pár hét, és jobban érezzem magam. Olyan nehezen viselem ezeket a heteket, mint ha már az utolsók lennének. A folyamatos hányinger kikészít, 3 kilót fogytam. Nem akarok panaszkodni, mert nagyon boldog vagyok, csak nehéz így mindenben helyt állni.

A süti finom lett, de képzeljétek a túrós töltelék benne nem sült át úgy ahogy kellett volna neki, pedig sütöttem vagy másfél órát. Még a folyós túrótorta is megsül ennyi idő alatt. A blogba nem kerül be, nem is ajánlom senkinek, egyszer jó volt, de nem lett kedvenc.

Remélem jövő héten előkerül mindenki.
:)

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt Mindenkinek...

Igen jó lenne ha most már előkerülnének a többiek...

Suzytündér:Kristóffal is ilyen rooszul viselted???Reméljük hamarossan jobb lesz. :)
Fogad, hogy van?Nem kell vissza menni???(Te voltál gyökérkezelésen, ha jól emlékszem, ügye :oops: )

Ancsa: Akkor jó volt ismét a hétvégéd :)
Igen, tudom, mert pont akkor csatlakozztam ide a topichoz, mikor kiderület, Joliról, hogy terhes... :)

Kírus: Mért ingadozzik ennyire??? Kende, hogy van???Legyen igazad!!!!!!!!!!!!! :lol:

-j-: Kiváncsi vagyok mi lesz veled...Most ezt meddig szeded vagy mikor lesz- tudunk meg valamit???

Zsu: 26 ezer???Saját zsebből??? Én érzzem, hogy te leszel a köv.kismamik :) :) :) drukk ++++++++++

Iner: Hol buljkálsz???

Joli: Te mikor abba hagytad a gyógyszert, 28 napos ciklusod volt???
Rá 2 hétre a pé.kor? össze is jött egyből az első hónapban-az lett volna az 1 gyógyszer mentes hónapod-ügye?!Mindennap próbálkozatatok, 12, 13, 14, napon???(Remélem nem baj, hogy ilyent kérdezzem)
Suli milyen volt???

Remélem ma azért többen jöttök

Puszi
csip-csip18

sziasztok, jó reggelt! :)

jelentem nem én nyertem meg a lottó 5-öst... :( :)

látom nem nagyon nyüzsögtetek itt a fórumon a hétvégén...:)

én is inkább apával foglalkoztam :) szombaton este már egy kicsit féltem, hogy kimúlik végkimerülésben... :lol: :lol: aztán a fertility behúzta a keresztet csütörtökre...na le is lankadt a lelkesedésem... erre ma reggelre megint leesett a hőm, és a 4. dpo-ról visszamódosított 21. cd-re... szóval szivat a szervezetem... asszem nem fogom megúszni a dokikat én sem, mert vmi tuti nem stimmel...

susytunder hmmm, pedig az almás-túrós cucc jól hangzik, de ha Neked nem sikerül, akkor én sem fogom megpróbálni... szegénykém, akkor ez most nem a legjobb időszakod... szerencsére nem tart már sokáig! kitartás!!! :)

gyancsi nézd mit olvastam az lh tesztekkel kapcsolatban a neten:
"10 évvel ezelött fedezték fel kutatók, hogy létezik a luteinizáló hormonnak egy elég gyakori genetikai változata is: kb. 15%-a a középeurópai nöknek rendelkezik ezzel a mutációt hordozó megváltozott formával. Észak-Európában még magasabb az arány (42%). (Következö országok vettek részt a vizsgálatban: Brazília, Csehország, Finnország, Észtország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Nagybritannia, Olaszország, Dél-Afrika, Tájföld, Kína, Japán, USA.) Bizonyos tesztek nem képesek ezt a változatot kimutatni és tévesen negatív eredményt mutatnak. Ilyenkor érdemes egy másik márkával próbálkozni."
de szerintem nekem inkább egész egyszerűen nem volt tüszőrepim... :(
egyébként mit dolgozol? már ha nem indiszkrét...

szép napot mindenkinek, bár ez az idő elég lelombozó...

Kép
gtunde75

húúúúúúúúú, csajok, most nagyon szorítsatok!!! egy nagyon ígéretes álláshírdetést találtunk apa számára... beadta az önéletrajzát! de jó lenne, ha sikerülne!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Nagyon elrohant megint a hétvége...Én sem nyertem a lottón sajnos! :cry:

Kitti, a próféta szóljon belőled...remélem Én is :wink:

Tünde, nagyon szorítok, hogy sikerüljön az állás a férjednek és akkor indulhattok előre!drukk!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Zsu!
Milyen napod van?
Hogy érzed magad?

Tünde!
Párodnak megy a drukk hogy felvegyék!!! :wink:

Csip-csip!
Neked milyen napod van??
Mindig is ilyen kaka vérnyomásom volt,és eddig sem tudtak vele mit csinálni..tán ha lefogynék rendezödne tényleg :roll:
Persze nem most..hanem majd.. :)
Elterveztem már ezerszer de sose jön össze pár kg lemegy aztán vissza is jön :?
Nekem nem Kendém van(Anita kisfia a Kende),hanem Kírám ,de köszi jól van!!! :) Oviban van..és rendelt ma mákos gubát :lol: ..
Ugyhogy nemsokára megyek és csinálom :)..
Vendég

suzy78 köszönöm! :)

kírus Neked is köszi! jól jönnek most a drukkok!!!
hmmm... mákos-guba?!?!? az naooon finom! csak ne imádnám ennyire a pocimat!!! ;)

Kép
gtunde75

Tünde: Ma küldtétek be???Milyen munka???Mit igértek mikor szólnak vissza???
csip-csip18

sziasztok!

csip-csip!
bő egy hét múlva (doki utasítására "első maszattól") kezdem szedni a bromót... most még szedem a norcolutot egy hétig.
egy dobozzal írt fel 2x1-et, szóval 15 napig... hogy utána mi lesz, nem tudom :?: igazán nem beszéltünk meg semmit, csak hogy szedjem, és ne tűnjek el szem elől :lol: gondoltam, a héten valamelyik reggel elkapom, és megkérdezem, hogy mikor akar legközelebb látni (azon felül, hogy reggelente lelkesen integet a kocsiból :D )

kírus!
nagyon nem tudnak mit kezdeni a vérnyomásoddal, max 24órás mérés lesz, és aztán kapsz gyógyszereket, ami stabilizálja.
inkább most, mint hogy az utolsó 2 hónapra befektessenek.

princzike!
valóban nagyon jó volt a party :) igaz, a többséggel már a közönségtalin összefutottunk, de ott beszélgetni annyira nem volt lehetőség.
fura volt, hogy az elején próbáltunk keresztneveket megjegyezni, de aztán rájöttünk, hogy oké, hogy valaki pl gizi, de mi csak azt tudjuk, hogy pl bobó80 éppen hol tart a ciklusban, hány hetes babás, van-e már gyerek, stb... szóval rövid úton áttértünk a nickes megszólításra :lol:

susy!
sajnálom, hogy ilyen rosszul viseled... de biztos hamarosan túl leszel rajta :)
barátnőm most 27 hetes, és most érte el a kezdősúlyát. 14-15 hétig folyamatosan fogyott, annyira kínozta a hányinger.
múlt héten elkísértem 4d-s uh-ra, kicsit moziztam én is legalább :D gyönyörű, nagy babája van már most, semmiben nem maradt el... szóval nem zavart be a fogyás :)

tünde!
megy a drukk az állás miatt!

ja, lh-teszt: én sosem csináltam, mert ugye pcos-ben nincs értelme. de van ismerős, aki próbálta, nem tudott kiigazodni rajta... aztán a kuka felé a végső lökést az adta meg, amikor a párja is kipróbálta, és kiderült, hogy lehet, hogy az asszonynak nem jön be, de apa tuti ovulált aznap :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.10.12 09:55-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kírus: Tudtam én már mikor írtam, hogy bizti rosszul írtam, bajban vagyok ezzel a K betűs nevekkel... :oops:

Ma szoliban vagyok estig :( Én amugy ma keztem el kicsit fogyozzni...Muszály, mert elég szűk rám a farmer :)
csip-csip18

Sziasztok!

Ma vérvétellel kezdtem a napot, régen keltem már háromnegyed 6- kor. A hét sűrű lesz, minden napra kijut valami.

Tünde
Ha lesz egy új bevált, kipróbált receptem, majd szólok. :)

Kitti
Köszi a kérdést a fogam jól van, még csütörtökön megyek, ha minden igaz akkor végleg elkészül.
Kristóffal nem voltam ilyen rosszul, fel se vettem a terhességet.

Kép
Kép
susytunder

Kírus, köszi megvagyok, szombaton nagyon furcsán éreztem magam, gondolom, hogy eddig 6 hónapon keresztül szedtem a Clostit és mostantól már nem kell lehet, hogy megéreztem a hiányát :?: mivel szombaton kellett volna elkezdeni szedni, akkor voltam a 3. napon és mindig akkor kezdetem el!
Nagyon érzékeny volt a bimbóm és elkezdett szurkálni a jobb p.fészkem :?: fogalmam sincs, de Én erre gondoltam, de holnap, ha megyek erre is rákérdezek majd!

Jó munkát a gubához!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Csip-csip

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 05600_.png

Itt a ciklus diagramom. Erről mindent leolvashatsz. Ott van, hogy kb. mikor volt pé. és alatta a 18-as karikák jelzik, hogy mikor voltunk együtt. Egy ideje már nem töltöm, meg a hőmet sem mérem, mert feleslegesen húztam magam, ha picit lejjebb esett a hőm. Remélem segítség lesz neked. Igen, ez volt az első gyógyszermentes hónapom, és elsőre sikerült. Remélem nálad is bejön majd. Tényleg nő a fogamzóképesség a gyógyi utáni hónapban. Kitartást a melóban.
A suliban jól elvagyunk, de még mindig az elméletet vesszük.

Susytunder

Nagyon együtt érzek veled! Én is 8 hetesen voltam a legrosszabbul! Azt hittem már sosem lesz vége, de mostanában már ritkulnak a rosszulléteim, és majdnem mindent meg bírok már enni. Pár hete még a víz gondolatától is rosszul voltam. Tarts ki! Neked is már csak bő 3 hét. Reméljük!

Tünde

Drukkolok az állás miatt!!!!

Kirus

Hogy vagy mostanában? Rosszullétek? Te mennyit híztál eddig, ha nem vagyok indiszkrét? Rajtad már látszik valami?

Zsu

Nem semmi pénzt lehúznak rólatok! Nagyon remélem, hogy megéri az árát, és végre te is egy két csíkos teszttel jelentkezhetsz! Biztos, hogy a szervezeted megérezte, hogy nincs Closti. Ettől a szuristól nem félsz egy kicsit? Ennek milyen mellékhatásai vannak? Mikortól kell használnod?

Én csütörtökön megyek a 12. heti UH-ra. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz a babával. Délután pedig vár rám a fogorvos!!!! Én úgy félek. Tutit gyökér kezelni kell az egyik fogamat! :(

Mindenkinek kellemes napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

-j- a pasi ovulált? hát ez vicces :lol: :lol: :lol:
sztem én sem veszek ilyent többet, ami van, azt még elhasználom a következő ciklusban, aztán nem próbálkozok vele... egyébként a PG53 is tök egyértelműen kimutatta a cd17-en a páfrányokat :) sajnos előtte és utána napokon elfelejtettem nézni...

csip-csip18 igen ma küldte be, mert szombaton és ma jelent meg a hirdetés, és ma 12 óra volt a jelentkezési határidő (azért ez elég komoly)...szóval a leadott önéletrajzokból választják ki azokat, akiket egyáltalán behívnak... nem tudom, hogy ez mikorra várható, gondolom pár nap, mire átnézik az összeset... jah, és a meló... valami újonan nyíló felnőtt- és nyelvképző központ irodájába keresnek embert...

Kép
gtunde75

Joli, dehogy nem, már előre parázok a sok-sok mellékhatástól, mert van, mint ahogy minden gyógyszernek kinél mi!Holnap megyek du-án munka utána és akkor fogják megmutatni, hogy hogy kell magamnak beszúrni, na ettől még jobban aggódom!
Megoldom valahogy, ha más nem egy kolléganő szívesen segít ebben!
Drukk csütörtökre, minden rendben lesz biztosan!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli: Igen megvan nézzgetem...Akkor te elméletileg a 14 vagy 16 napon estél teherben, ha jól értelmezzem...De ott van neked, olyan is, hogy vérfolt...Mért???Aznapra, mikor elméletileg sikerült.Meg mi az a zöld függöleges sík, azt nem értem még??? :oops:
Köszönöm
csip-csip18

Csip-csip

A zöld függőleges csík, a cilkus.hu szerinti ovuláció napját jelöli.
A 16. napon a vérfolt, szerintem az ovulácós vérzés, vagy középidős vérzés volt. Ez nincs sok nőnek, de emlékszem, hogy 100 éve, még a gyógyi előtti időszakban, mindig volt tüszőrepikor legalább egy kis rózsaszínes. De ez változó volt. Meg aznap volt utoljára tojásfehérjés nyálkám. Azt olvastam, hogy aznap van ovu, amikor utoljára ilyen a nyálka, és másnaptól változik az állaga.
Mondjuk én még pénteken is éreztem az egyik oldalamon a szurkát.
De én úgy gondolom, hogy a 16. napon fogant a baba, amikor volt vérezgetés. Ezért valószínűleg két nappal fiatalabb lesz a baba, de ez majd csütörtökön kiderül. Remélem segítettem.

Zsu

Nagyon szorítok holnapra. Én iszonyodom a tűktől. Elismerésem neked!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, igen köszönöm a segítséget :) A szurkálás én is érzzem mindig :) De vérezni közép időben egyszer semm véreztem...
Karácsonyra megszertném ajándékozzni apát egy kis cipővel :lol:
Ezért érdekelt ennyire :lol: Már csak 2 pirit kell megvárnom :lol: Remélem azután én is pocakos leszek!!!

Köszi mégegyszer!Nagy öllelés Neked :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Csip-csip

Nagyon drága vagy! A középidős vérzés csak kevés nőnél van! Szerintem inkább az a megszokott, hogy nincs. Szóval te se aggódj emiatt! Mi mind nagyon szorítunk neked, hogy sikerüljön a fa alá a meglepi! Nem kell köszönni! Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak! :D Holnapra pedig boldog évfordulót nektek! Terveztek valamit?

Joli
Kép
Kép
joli83

Köszönjük :)
Igen lesz ajándékozzás :) Meg ünnepi vacsi valahol :)
Bár tegnap egy kicsit le haraptam apja fejét, mert elvállalt munkát vasárnap és "átbaszták" nem voltak ott utána megvissza ment mégis megcsinálni. Én meg begurultam, hogy rángatják, ő meg rögtön megy, főleg vasárnap...Igaz ki is békültem vele, mert hozott egy cserepes virágot nekem, meg bujt-duccolt, mint egy macskó, és tudja akkor megbocsátok neki :lol: Nem szép tőle, tudja a gyengémet :lol: és még ki is használja... :lol:
Legközelebb szombaton mész suliba???
Kiváncsi vagyok, mi lesz a 12 heti uh!!!!
Látszik már valami???Híztál????
csip-csip18

Csip-csip

Pénteken és szombaton is suli lesz. Én is várom már az UH-t. Remélem minden ok odabent.
Eddig 1 kilót híztam. Igaz múlt héten volt rajtam még fél kg, de tegnap iszonyat hasmenésem volt, és az a fél kiló szerencsére le is ment. Mivel túlsúllyal kezdtem a terhességet, sajna nagyon kell vigyáznom. :(

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli: Túlsúly???Az mennyi, ha nem vagyok indiszkrét...
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?