Sziasztok! Jó reggelt!
Lola: ezt nekem Csilla mondta még, hogy az ismerőséék, akik voltak, mondták, hogy párnán ülős lesz. Majd Emesét megkérdezem, ha hazajött. Mindenesetre nagyon tetszett neki, egészen fel volt villanyozva, úgy mesélt. Azt mondta, hogy ültek a színpadon is.
Ja, nem mondta uram, hogy sokat kellett várnia.
Remélem, hogy nem lesz kukival gond. Csak sokszor bepirosodik neki, ha tornáztatom a bőrt és azt úgy nem szeretem!
Ezt már tegnap mi megbeszéltük, mármint uradat. Hát nagyon durva... Jó már nem tudtok mit csinálni és reméljük nem lesz semmi gond, de én is szeretném tudni a helyedben, még utólag is, hogy h1n1 vagy mi. Mondjuk amit mondtál gyógyszert, biztos használ, bár nem szoktak adni influlenzára.
Múltkor volt a helyi hírekben, hogy ántsz vett mintát egy nőből és igazolódott, hogy az volt. Ő volt az első megyei beteg. Én felhívnám az ántsz - t a helyedben. Mond meg, hogy a nagyobbik fiad közösségbe jár, hátha ez hat nekik.
Más: hát iszonyat durva ez az idő. Én nem vagyok felkészülve a gyerekeknek ruhailag erre. Dórinak van ugye téli kabátja, de Bencének csak az átmeneti leopoldis, egyiknek sincs téli bakancsa. Sőt Bencének csak sportcipije van. Nincs nekik kötött vastagabb sapi, jobban mondva csak Bencének nincs. Elegem van!! Érdekes lesz ma Emeséért is menni. El tudnám hozatni és ha marad a vihar, az lesz, de Emese pont ma fakadt ki ezen, hogy ha későn kell menni érte, vagy ha betegek a gyerekek, ocsmány az idő, más hozza haza, nem én. Igaza van, megértem, de ez van. A taknyos kicsiket sem kéne kitennem ennek az időnek. Meg azt nem is mondtam neki, hogy így is jó helyzetben van pont a kicsik miatt, mert ha nem lennének, dolgoznom kéne és későig valószínűleg napközisnek kéne lennie...
Ma főznöm kell, tarhonyás husi lesz, azt mindenki szereti.
Kicsik most viszonylag jól aludtak, de úgy, hogy Dórika ugye már megint mellettem volt. Annyira anyás, főleg éjjel. De Bence is. Csak nem akart este aludni, nem is volt még fáradt, úgyhogy ő 10-kor aludt el, itt, köztünk, kb. két perc alatt, aztán átvittem a helyére. Apja nagyon meg volt hatódva, ahogy feküdt itt köztünk, kucorodott, mint egy kis kifli. Mondtam is, hogy 14 hónapos és most aludt el mindkét szülője között először. Tényleg megható volt. Mert látszik, hogy ő is igényli ezt, de nagyon! Mármint kis Bence!
Na megyek, pelenkát cserélek stb.
Szilvia