Új privát üzeneted érkezett!

A pasik :)
Kép Kép Kép
A büszke nővérke :)
Kép
ilyen izmi vagyok én!
Kép
angika

Köszönjük szépen mindenkinek Biusom nevében a szülinapi köszöntéseket! Képzeljétek reggel hívott anyósom, hogy sóginőm megszült hajnalban.Pont Bius szülinapján született meg az új kis családtag, Flóra baba. Pont tegnap mondtam a másik sóginőmnek, hogy milyen jó lenne, ha Bius szülijén születne meg a pici ls bejött...16-ára volt ki írva, de nem bírta bent a kiscsajszi..Bár az enyémek lettek volna ilyen sietősek..:)

Képeket később teszek fel a szülinapról..

Kép Kép
joosneagi

Angika!

Nagyon édes Csani baba, gyönyörűek a nővérkéjével.Nagyon ügyes Julcsi, kis gondoskodó Nővérke. Nagyon jók a képek.. Tök jó, hogy ilyen jó éjszakáitok vannak, én egész hétvégén, 1-1,5 óránkét keltem Antóhoz..
Sulihoz kitartást kívánok, ügyes leszel te is, mint Ági és siekrülni fog minden.Mennyid van még hátra belőle?

Kép Kép
joosneagi

Hellóka!

Szilvianyu: én is dupla uzsit raktam, ha-ha! Jaj, ezek a Zanyák! Este hívj majd hogy Te v. férjed jön-e...

J.Ági! Gratula Flóra babához akkor! Na akkor mégegyszer: MÁRA BOLDOG SZÜLINAPOT BIUSNAK! Nem írtad milyen volt a tegnapi köszöntés?? képek?
Kabát: add el gyorsan, basszus. Pedig apró Antó, hogy nőtte ki, régen vetted Neki? Mondanám gyorsan menj turiba, de ilyen esőben. Őszi kabi kéne?

Angika! Tündéri Csanád, most már inkább párodra hasonlít... De a szája még mindig bírom! Julcsi ügyes-segítőkész nagylány.... Puszi Neki és bizti ügyi lesz a korin. Ott már kiscsopisoknak is van?

Csilla: bizti jól veszi az akadályokat Niki, bár így talán Neked is nehezebb "elengedned", hogy nem muszáj, nem? Vagy nem tudom, ilyen szituban nem voltam! 3-4 hét? hát igen van aki a sima bölcsibe is szokik addig, van ahol engedik is... Az nem extra szerintem, bár Anyukának lelkileg nem piskóta. Vivivel tényleg nehéz lehet mindennap jönni-menni V.szőlősre, főleg pont most az esős-őszi időben, meg majd télen...
Jobbulást Nekik, ügyelet: no comment, jól tetted hogy hívtad a dokitokat!

Most ment el férjem dokihoz, kíváncsi leszek mi van...

Na megyek tésztát kifőzni...

lola77

Lola!

Képek folyamatban, közben ezerrel nézem a teszveszt, hátha találok valamit.. Ez a kabi úgy volt, hogy tavasszal kaptuk, Biussal kaptak egyformát, csak az övé rózsaszín, de akkor még nagy volt.Most tök jó lenn hosszban, de szűk..Okél, igaz, hoigy 62-es, most néztem a méretet.Pedig szerintem nagyon jól néz ki...
Van még egy irha jellegű kabink is, az még Biusé volt, vagyis ő kapta, de akkor már kicsi volt rá..Most még abban reménykedem, hogy jó lesz Antóra (bár kb. akkora, mint a Puma..).És akkor egy télit kell beszereznem..Ha nem jó, akkor azt is félre kell tennem használatlanul és venni valami átmenetit, bár ezekben a 10 fok alatti hőmérsékleten, amit ígérnek, lehet, hogy a téli is kellhet, max. nem adok alá pulcsit...

Köszi a köszöntést.Bius nagyon örült mindennek. Kapott: arany karkötőt Hugimtól, mamimtól arany fülbevalót (én választottam), anyuméktól egy kardit és egy felsőt, meg egy autót babával, tőlünk kapott állatorvosos barbit, meg ugráló abdát, meg Eperkés dvd-t, barátotktól kapott Biankás törölközőt, megy egy nagyon édes párnát..

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Bocsi, megint van, ami duplás lett...

Kép Kép
joosneagi

Pici fiús anyukák!

Tettem fel ruhákat a turisba...Meg délután még bővítek, hátha valakinek megtetszik valami, aztán ha nem , akkor mennek a teszveszre...

Kép Kép
joosneagi

Sziazstok

Jági
Boldog Születésnapot kicsi Biankának!!!
Nagyon szép ajándékokat kapott a nagylány.Tortája is nagyon cuki,guszti!!Sok egészséget az ujszülött Flórának is!
Nahát aza fránya kabát.Remélem hamar szert teszel egyre.
Milyen fogásokkal készültél végül?
Milyen szinű az ajtóitok??Mi most állunk pácolás előtt,és nem tudok dönteni,a Tiétek nagyon tetszik.Ablakokon is jól mutatna.

Angika
Menni fog a suli,ügyes,belevaló csajszi vagy!!
Gyönyörű a családod.Örülök hogy Juló ilyen ügyes,büszke nővérke!

Emeseanyu
Csupa aggódás az anyukák élete.
Bizti megeszi az ebédet a nagylány.Melyik darabot nézik meg?
Kicsiknek jobbulást!!!Hess hess betegség!!

Lola
Jaj de bírom Noém huncut pofiját.
Nálatok extragáz hogy átlátszó a szekrényetek.Én legalább vissza tudtam gyűrni átmenetileg,mig szépen be nem hajtogattam.(nem látszott) :D
Nagyon izgi,karira tényleg olvasni fog Soma.

Csilla
Jobbulást a lánykáknak!!
Bánhidán is van ilyen családi napközi,nagyon dicsérik.
Remélem nálatok is csak átmeneti a sírás.Istinél is volt,de mára már,örömmel megy be a csopotba.Vannak kisbarátai.

Most értem haza a fogászatról.Egy röntgen miatt vártam 4 órát.
Minden rendben van.Pénteken folytatjuk a kezelést.
Igaz nem ő hozzá tartozom,mert ugye az enyémet sajna elbocsájtották,de olyan rendicsek ez a fogdoki,hogy maradhatok nála,pedig ha lesz már fogorvosom akihez tartoznék,át kéne mennem.
Vannak még rendes dokik is.

Hugi
Nagyon aranyosak a képek!!
Remélem lesz megoldás a problémádra.És elég lesz valami tabletta a vérzésre.
Szegény Roni,puszi neki.

Betti

Kép
berna23

Annyira ronda idő van.Már látom magam előtt a kisfiam,ahogy szenved a csoportszobában.
Én már felvettem reggel a meleg kabátom,igyis majd meg fagytam a huzatos fogászaton.
Nekem ez az október amugy is nem kedvenc hónap,mert ilyentájban fázok fel,és vagy lesz vesegyulladás,vagy nem :? .Pedig annyira vigyázok.Párnát is vittem a fogorvoshoz,mert nagyon hidegek ott a műanyag székek.
Tavaly Decemberben voltam utoljára kórházban,februárban már megint hólaghurutom volt.

Kép
berna23

Betti!

Csak 1 mondatra..Mert elfelejtem..A zajtók színe: Decorex beltéri lazúrból a mahagóni szín..Én is az asztalosnál szerettem bele, aki az ajtónkat csinálta..

Kép Kép
joosneagi

Bius, hogy örül az ajándékoknak, éééédes! Látszik nagyon hogy örült, és milyen jóízűen falatozza a tortát....!

Van fűtés nálunk, pont az imént néztem!!!!!

lola77

Sziasztok!

Nálunk még nincs fűtés, pedig van, ahol van Sárberekben. Király! :(

Voltam ebben a frankó időben ebédet befizetni a suliban, kicsik itt anyuval addig. Meg hát meg is akartam lesni Emesémet, olyan soká lesz még este! :( Pont ebédeltek. Hát persze, hogy nem ette meg, mert nem ízlett neki. Szuper. Még jó, hogy van dupla uzsi neki. Örült nekem a kis drágám...

Raktam én is fel a turis cuccokhoz cipőket, nézzétek meg.

Verika: van egy keki színű, lányoknak való inkább, de felveheti fiú is. Kapucnis (szőrmés) kabátom, c&a-s. 92-es. Úgy vettem tavaly, hogy jó lesz Bencének idén. Hát... előbb rápróbáltam, simán bodyban elég necces volt hasban. Esetleg nem érdekelne Tamarának? Szerintem nagyon jó kis darab, közel 6000-ért vettem tavaly Dórikának, 2500-ért oda adnám. Elvigyem esetleg a talira megnézni? Teljesen jó állapotban van. Újszerű.

Most így kereshetek Bencének is! :( Mert hát pulcsival tuti nem tudnám ráadni. Olyan kis pocakos!!

Jági: akkor Te is jól jártál a kabáttal. Bár 62-es tényleg pici méret! :) Édesek a képek. Jó a torta, nagyon! Azon a képen, ahol Bius szája nyitva a tüzijátékon, tiszta apja!

Lola: és megjött urad? Mit mondtak neki?

Betti: na, jó, hogy túl vagy megint a dokin. Igen, elég hideg van, vigyázz magadra. Anyám mondta, hogy valahol hallotta, decemberig elég kemény hidegek lesznek, de aztán enyhe tél lesz. Szuper.

Még egyik gyerkőcömnek sincs bélelt csizmája, bakancsa. Kicsiknek most teszelek, de Emesének ugye ott már nem tudok. Neki deichmannban nézünk.

Ma nem kell főznöm hál istennek, mert tegnap kaptunk anyósoméktól. Olyan jó....

Angika:
nagyon édesek a gyerkőcök. A fürdősön és a lonsdale-sen tiszta apa, nem?
Jó, hogy jó gyerkőc Csanád. Majd elromlik! :)

Na, most megyek, Dórika lassan megy aludni. Nem vészes nekik a takonyság és más bajuk nincs. Hál istennek.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Dórikám tisztán mondta ma nekem, hogy Szilvi. Most már tudja, én vagyok és mondja is. Édesem! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most csak magunkról!

Megjöttünk Győrből! Daninak még egy hónapig kenni kell azzal a kenőccsel, amivel ezelőtt és aztán kell visszamennünk megint és "megszüntetik" a letapadást. Gerinek pedig nincs semmi különös a popójával, azt mondták, hogy ez előfordulhat. Addig nincs gond, amíg nem nedvedzik, vagy lesz újból dudor rajta.

Itt is van fűtés. Nagyon ramaty az idő.

Még jövök!

Ja Pennybe Pampers jó áron van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bocsi a ritka jelentkezésért! Olvasni olvasok, de csak ritkán marad időm írni. Bendi múlt héten is itthon volt keddtől, mert megint nehezen lélegzett hétfőn.

Az asztmája pulmonológián derült ki. Sajna egy-két pollenre allergiás pluszban. Szerencsére (?!) csak akkor jön elő az asztmája, ha összeszed vmit. Szóval terheléstől nem fullad be. Csak egy sima náthánál is figyelnem kell, nehogy rosszabodjon az állapota. Oviba így nehezen szokik össze a többiekkel, mert 1 hetet jár, egy hetet nem :?.

Jági!
Utólag is boldog szülinapot Biusnak!
Nekünk van egy kis irha kabink, ami Matyeszra sem jó már sajna. De nektek biztos jó lenne. Bendié volt, és ő olyan típus is, mint Antókád.

Angi!
Csani és Julcsi is tündéri! Nagyon ügyes a nagylány, hogy segít! Csani szerintem is apukájára hasonlít (legalábbis ezen a képen).

CseriEri!
Igen, végre be van szigetelve a ház, de a színezés sajna csak jövőre lesz meg! :( . De sokkal-sokkal jobban tartja most a meleget a ház. Eddig talán 2x kellett rövid ideig bekapcsolnom a fűtést.
Majd teszek fel képet a házról.

Jaj, már nem tudom, hogy mit akartam írni! Ez a szenilitás! Remélem pénteken a talin eszembe jut. :D

Elkezdtem itthon magunknak a naptárkészítést. Felteszek róla képet, csakhogy lássátok, milyeneket csinálok!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Előtte:

KépKép
Utána:
KépKép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

És két oldal a naptárból (még csak ennyit csináltam, mert volt sok más melóm :oops: )

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anya, miért nem érted már meg, hogy NEM AKAROK ALUDNI ÉS ENNI SEM!!!!!!!!!!!!!4 Kép

Kép Kép
joosneagi

Kis bánatos babám..Megint napok óta nem akar enni, folyamatosan tök nyügis, este órákig visít alvás helyett, éjszaka 1-1,5 óránkén tfentvan..Lehet, hogy megint a foga??? Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Már itt is van fűtés!!

Jági: arik a képek Antiról! Az elsőn tiszta Bianka! (a szája). Na, akkor kezet foghatunk, nálunk is Bencének mostanában megint sírós időszaka van. Mondjuk jött is foga mostanában ki.

Anikó: és kap erre gyógyszert Bendi? Vagy fújót? Szép lett a házatok, nagyon! És milyen színű lesz? Naptárak jópofák!

Gabi: na, jól van. Végül is akkor jó híreket mondtak. És mondták azért, hogy látszik a javulás Dani kukiján? És hogy szüntetik meg? Feltépik? És mit mondtak, az mennyire durva? És utána mennyi esély van arra, hogy visszanőjön?? Jaj, jaj, nálunk is téma lesz! :( Pedig már azért jobb Bencének, de nem tudom hátrahúzni. Csak a teteje van már kint teljesen.

Na megyek, elaltatom kiskukit.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB Anyu!

Igen, kap. Ezért kell kiváltanom a közgyógy igazolványt. Azt is szerdán intézem, meg a családit is.
A ház színét világos bézses-barackosra szeretnénk. A lábazat pedig vágott, antikolt téglával lesz megcsináva. Majd :( !

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó! Szupi lett a ház, rá se ismerni!!!! Biztos kemény volt/van/lesz, fizikailag, anyagilag is, de büszkék lehettek. A fűtésszámla meg majd kárpótol!
A Jégkorszakos naptár csudijó, majd egyeztetünk és küldök képeket sz.tem, írsz majd árat priviben, hogy mekkora milyen árban. Nyomtatás nélküli árat is kérhetek, mert nyomtatni azt tudok...
Köszi.

J.Ági! Szegény Antó, jaj de panaszkodik!

Szilvianyu: köszi a cuccost férjednek, bocsi hogy megvárakoztattam, de action volt épp, Noé bekakált, de üvöltött. Na otthagytam férjemre, tisztába tette, ja én meg betűtartót rendezgettem, mert már használják.
Te Emese mit mondott min ültek ma a színházba? Soma szerint nem széken, párnán, de tök nem értem...
Kukival tuti nem lesz gond, ha a feje már kinnt van, hidd el!
Dórika: ügyes, de jó érzés lehetett!!!!

Gabi: csak nem tépik fel, ne hagyd!!!!!! Várjatok még, hol van Danid a 4 éves kortól!!!!
Gergő popijának örülök, ezek szerint nem durva a helyzet!

Na csak hogy rossz híreket is hozzak: férjem val.szeg H1n1-eses, de csak tippeli a doktornő, állítólag semmi eszközük, hogy megvizsgálják... most kértek v.mi állásfoglalást felsőbb körökből, hogy mit tegyenek. De gyógyszert ugyanazt kapta mint tavasszal. Meg köptetőt még. Ja és tüdőröntgenre küldte, holnap lesz eredménye...
Főnöke azt mondta, meg ne próbáljon így bemenni dolgozni.
De jó hír, hogy most már nem lázas-kopp-kopp.

Na megyek... jó éjt, bocs ha v.ki kimaradt.

lola77

Sziasztok! Jó reggelt!

Lola: ezt nekem Csilla mondta még, hogy az ismerőséék, akik voltak, mondták, hogy párnán ülős lesz. Majd Emesét megkérdezem, ha hazajött. Mindenesetre nagyon tetszett neki, egészen fel volt villanyozva, úgy mesélt. Azt mondta, hogy ültek a színpadon is.
Ja, nem mondta uram, hogy sokat kellett várnia.
Remélem, hogy nem lesz kukival gond. Csak sokszor bepirosodik neki, ha tornáztatom a bőrt és azt úgy nem szeretem! :(

Ezt már tegnap mi megbeszéltük, mármint uradat. Hát nagyon durva... Jó már nem tudtok mit csinálni és reméljük nem lesz semmi gond, de én is szeretném tudni a helyedben, még utólag is, hogy h1n1 vagy mi. Mondjuk amit mondtál gyógyszert, biztos használ, bár nem szoktak adni influlenzára.

Múltkor volt a helyi hírekben, hogy ántsz vett mintát egy nőből és igazolódott, hogy az volt. Ő volt az első megyei beteg. Én felhívnám az ántsz - t a helyedben. Mond meg, hogy a nagyobbik fiad közösségbe jár, hátha ez hat nekik.

Más: hát iszonyat durva ez az idő. Én nem vagyok felkészülve a gyerekeknek ruhailag erre. Dórinak van ugye téli kabátja, de Bencének csak az átmeneti leopoldis, egyiknek sincs téli bakancsa. Sőt Bencének csak sportcipije van. Nincs nekik kötött vastagabb sapi, jobban mondva csak Bencének nincs. Elegem van!! Érdekes lesz ma Emeséért is menni. El tudnám hozatni és ha marad a vihar, az lesz, de Emese pont ma fakadt ki ezen, hogy ha későn kell menni érte, vagy ha betegek a gyerekek, ocsmány az idő, más hozza haza, nem én. Igaza van, megértem, de ez van. A taknyos kicsiket sem kéne kitennem ennek az időnek. Meg azt nem is mondtam neki, hogy így is jó helyzetben van pont a kicsik miatt, mert ha nem lennének, dolgoznom kéne és későig valószínűleg napközisnek kéne lennie...

Ma főznöm kell, tarhonyás husi lesz, azt mindenki szereti.

Kicsik most viszonylag jól aludtak, de úgy, hogy Dórika ugye már megint mellettem volt. Annyira anyás, főleg éjjel. De Bence is. Csak nem akart este aludni, nem is volt még fáradt, úgyhogy ő 10-kor aludt el, itt, köztünk, kb. két perc alatt, aztán átvittem a helyére. Apja nagyon meg volt hatódva, ahogy feküdt itt köztünk, kucorodott, mint egy kis kifli. Mondtam is, hogy 14 hónapos és most aludt el mindkét szülője között először. Tényleg megható volt. Mert látszik, hogy ő is igényli ezt, de nagyon! Mármint kis Bence!

Na megyek, pelenkát cserélek stb.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Anikó
Szép lett nagyon a házikótok.Házikó :arrow: vagyis házatok,jó nagy,nagyon kényelmes lehet a tágasság.
Nemsoká Ti is szülinapoztok Matyival.Van már ajándékötletetek?Elindult már a nagyfiú??

Jági
Klassz hogy tudsz jönni a Talira!!
Antikát meg nem ér így bezárni a kiságyba :D Olyan édes pofit vág,legszívesebben lekaptam volna a képernyőről,és agyon babusgattam volna. :lol:

Lola
Jubbulást a férjednek.Ezek szerint akkor tényleg igaz,hogy csak rátippelik valakire hogy h1n1-es.De Zotyód erős pasi,hipp-hopp túllesz rajta.Ne aggódjatok.Tudom könnyű mondani,én is biztos tökre kilennék.

Gabikám
Örülök hogy azért megnyugtattak Titeket Győrben.
Már az is jó ám ha megmozdul jó irányba a kukitéma.Van olyna kisgyerek aki nem is reagál a krémekre,abszolut nem tágul a kis kukibőr.
Istinek most megint visszaesett mert megint nem engedi hogy picit tornáztassam neki.Két nap kimarad,és kábé három hónapnyi munkánk odavan.Ilyenkor kiborulok,mert már olyan jól látszódott neki.
Geri hírei is szuperek.Nagy kő esett le a vállamról.

Csajok olyan vihar van..
Az udvarunkon szanaszét van minden..
Istire reggel nagykabátot adtam,de még igyis kifújta a szél.Reggel hatkor még nagyon hideg volt.
Most megint ugy járunk hogy nyárból megyünk a télbe.
Nem lehet kihasználni a széldzsekit,a mellényeket,átmeneti kabátot..Lehet holnap harisnyát is adok rá,mert lefagyott neki a lábszára.

Emeseany
Lehet anyudnak igaza lesz az időjárással kapcsolatosan.
Sztem ma már lesz fűtésetek.Párom azt igérte. :wink:
Aranyos vagy hogy meglested Emesédet.Az a nagy anyai szív!!

Betti

Kép
berna23

Emeseanyu
Ha van lábszák a babakocsihoz tedd fel,esetleg vékony pléd a gyerekek lábára.
Istin béleletlen bakancs volt reggel és a negyed órás kinnt lét alatt,jéghideg volt a lába mikor levettem róla a cipőt.
Őrület ez az időjárás...

Kép
berna23

Ja Emeseanyu
Aranyos volt hogy meghatódtatok Bencén.Akkor valszeg nekünk is ilyen megható lesz ha egyszer nem köztünk aludna el ,hanem a helyén. :D

Kép
berna23

Jó reggelt csajok!

Én is el vagyok keseredve ettől az időtől. Antikának nem jó egyik kabát sem, vagyis, az irha jellegűt rá tudom adni, de pulcsi már nem fér be alá. Van egy polár overálja, mackós, de azmeg szerintem mostanra vékony, mert semmi bélés nincs benne, van egy sapi, amit év elején vettünk neki a Brendonban, akkor nagy lett..Mostmeg... Cipőt is be kellene neki szerezni, mert uigyan még nem megy, de lefyag a lába a kocsiban és a lelkem nem viseli el a plédet, nem szereti, ha le van takarva. Biusnak is rohanni kell venni téli cipőt, meg vastag gatyikat. Antónak most licitálok Vaterán egy kabira, a teszveszest ellicitálták este előlem..:(

Most mondták, hogy a Dunántúlon, amikor éppen nem 100 km/órás, akkor csak 90-95 km/órás a stzél. 6 fok van kinnt. Jó lesz Biusért menni..Ráadásuk nem bírja a szelet, ilyenkor cipelni kell, plusz babakocsi, plusz szatyor...

Tergnap délután Gugimék vigyáztak gyerekekre, kipakoltuk a másik lakást, holnap kezd a burkoló , előkészíti a terepet és hétvégén csempéz, járólapoz. Ha minden igaz, akkor ma felkerül a redőny is rá... Hú, de nem hiányzik ez a kiadás, de talán így tetszetősebb lesz a lakás és hamarabb kiveszik, meg majd megveszik..Jó lenne, ha valaki gyorsan rárajtolna, mert mostmár dupla, fűtéses rezsit fizetni..Hú.... Megint kimarad az én ruházkodásom..:(

Betti!
Szegény Istike, remélem jól megmelegítetted azokat a picike lábakat... Én is úgy gondoltam, hogy mikor megyek érte viszek neki harisnyát, mert napközben azért bnent a csoprtban melege lenne, de sz utcán meg már kell. Reggel meg autóval ment, meg apa nem is öltözteti..
Antikám meg pont azért váh olyan képet, hogy valaki babusgassa.Azt egész nap el tudná viselni..:) De néha aludnia is kellene.. Megint cefet éjszakánk volt. 1,5 óránál hosszabb iőt megint nem tudtam aludni.Nem tudom mi lehet vele, szerintem ma beugrok védőnőhöz. Meg enni sem akar,. alig eszik egész nap valamit...

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Remélem férjed már jobban van. Nem semmi, hogy hónapok óta arról beszélnek, hoghy jön az influenza, meg járvány lesz és figyelni kell. Ideért és tehetetlenek, arra nem képesek, hogy kiderítsék mi a Bajod. Szörnyű ez a magyar influenza...
Remélem a fiúk nem kapják el, meg persze te se legyél beteg!!!

Kép Kép
joosneagi

Gabi!

Örülök, hogy Gerinek nincs komolyabb baja, végre valami jó hír. Remélem, hogy Daninak még tovább használ aza krém és mikor legközelebb mentek, akkor sem kell bántani a kukóját..
Férjed meggyógyult már teljesen? Te hogy vagy?
Geri hogy áll a menéssel? Jó buta kérdés volt:..:) Most a napokban Antikám már mindenhol feláll, már tök stabil a lába, pár nap alatt sokat fejlődött és persze folyamatosan kavar a nővérkéje után. Most állandóan bemásznak a konyhaasztal alá, meg az etetőszék alatti pici lyukban ülnek ketten...

Ja, a hétvégi menü végülis a husileves volt, meg a túrós gönygyölt husi (isteni fini), meg a baconos májból a hagymás variáció, az is nagyon jó lett. Elégedett voltam magammal, mindenkinek ízlett az ebéd.. :oops:

Kép Kép
joosneagi

Jó reggelt!

Hát nem tudtam már jönni tegnap.

Anikó!

Nagyon büszkék lehettek a házra és gondolom azok is vagytok, hogy a saját kezetek munkája ez az eredmény. Nagyon szép lett. A naptár is nagyon szép. Gondolkozok én is a dédiknek ilyenen. Majd én is kérnék árakat.

Lola!

Igazán sajnálom, hogy ilyen betegséget "állapítottak" meg a férjednél. Megjegyzem igen érdekes ez a rámondásos módszer. Én is firtatnám azért a helyedben, hogy tényleg erről van-e szó! Jobbulást neki! Ja és örülök, hogy Noénak bevált ez a fagyasztásos kezelés.

Betti!

De az udvaron azok a dolgok szanaszét is maradjanak. :D :D Remélem már jobban van az ínyed?!! Hogy viselte Istike tegnap a "bezártságot"? De gondolom ma sem viszik ki őket ilyen szélbe!

Angika!

Annyira helyes még mindig a kis Csani! Nagyon büszkék lehettek a két szép gyermeketekre.

JÁgi!

Utólag is nagyon boldog szülinapot Biusnak. És duplázott így nálatok a Flóra baba. Gratulálok a szüleinek, sok boldogságot a kis csöppséghez.

Csilla!

Jobbulást a csajoknak. Én is kérhetnék infót erről a vértesszőllősi böliről?

EDB anyu!

Rossz így ilyenkor egy szülőnek, hogy nem tud három fele szakadni. Megjegyzem én ennek a kettes változatával küzdöm. Szóval mennél Te Emeséért is többet, ha lehetne. De most a kicsit egészségi állapotát is szem előtt kell tartanod. Emese is nemrég gyógyult meg, ha a picit betegek lesznek Ő is "visszaeshet".
Tényleg rosszabb lett a náthájuk, vagy el is múlt nekik talán??

Kuki téma:

Daninak ez a kenőcs sokat segített, nagyban tágította neki ezt az előbőrt. Nem tudtam amúgy, hogy ez nem mindenkinek hat így és akkor meg is nyugodtam, hogy legalább Dani ebből a szempontból nem a kis százalékot gyarapítja. Ettől lehetett neki még hátrébb húzni a bőrt, csak most meg már több mint két hónapja egyhelyben topogunk mert van egy letapadás a makk negyedénél és ettől csak eddig lehet húzni. A doki erre a letapadásra mondta, hogy "megszüntetik", ami ismereteim szerint felrántást jelent. Ezt nem szabadna engednem?? De azt hittem ez a letapadás nem fog megszűnni magától!? De én már annak is nagyon örülök, hogy úgy néz ki, hogy messze elkerüljük a műtétet.

Kuki téma!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Anikó!

Szép lett a házatok. Olyan jó érzés lehet, amikor így szépül a családi kuckó..Jó sok pénz meg munka, na de utánna meg szupi érzés.

Köszi Neked is a Bius köszöntést!! Szörnyű lehet Bendi asztmája..Remélem mi megússzuk. De annyira félek, Bius mindíg hurutos, nem a torka szokott beteg lenni, hanem mindíg minden a tüdején, a hörgőin van..

Csilla!

Hogy vannak a csajok? Remélem, hogy már teljesen rendeb jöttek. Találkoztunk velük hétvégén az Interspárban..Akkor mondta Geri, hogy tetszik Nikinek a böli, hogy voltak/voltatok vonatozni.. Jó lehet tényleg nekik, hogy ilyen családias a hangulat..-
Voltál múlt héten tornázni? Én tegnap bepótoltam. Kipakoltuk az egész konyhát, tűzhelyet, szekrényeket.. Aztán felszedtük a limót és lecipeltem a 3.-ról..Volt 3 köröm..De jól esett egy kis mozgás..

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Köszi a kérdést. Jól vagyunk már mindannyian! Geri is feláll már mindenhol, olyan helyen is, ahol nem olyan stabil a "kapaszkodó". Már egy jó ideje végig meg a bútorok mellett. Most kedvez is neki az "új" szobaelrendezés. L-alakba tettem a 2-es és 3-as ülőgarnitúrát. És mikor lépeget olyan kis édesen lendíti a lábait, meg ahogy próbál sietni. De ez a Dani utáni mászásra is igaz. Úgy tud teperni. Ők is már egyre többet eljátszanak. Valamelyik este olyat kacarásztak, hogy egyből minden negatív gondolat elszállt a fejemből.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok Csajok!

Jól alakul a pénteki anyatali, látom leszünk jó sokan. Próbálok intézni valamit Meki- ügyben.

Látom ez az idő mindenkit kikészít. Az a szerencsém, hogy szombaton elrongyoltunk a Dechatlonba, és bevásároltunk a gyerekeknek eszkimóruhákat, különben bajba lennék én is mit vegyenek fel. Viszont téli cipellőt kerestem tegnap, de elkeserítő volt akínálat, azt mondták, hogy még nem érkezett meg, majd két hét múlva!!! hát nem dob fel az ötlet, hogy addig strandpapucsban járjanak a gyerekeim! :lol: (na,, jó azért egy kis őszi cipőcske azért van itthon)
Szilvianyu: köszi a kabátot, ari vagy, hogy gondoltál ránk, de látod ippeg most vettünk Tamarának is, meg van neki egy öröklött Tomiról, ebben már kihúzzuk a telet. Viszont átnézem a padlást ma délelőtt, hogy Bencének nem találok-e valami jó kis kabit, Oké?

Lola: Szegény Urad! Gyorsan gyógyítsd ki ebből a kórságból. Egyébként szerintem csak idő kérdése volt, hogy mikor ér ide. Úgy emlékszem Ő is ilyen tömegrendezvényes helyen dolgozik, mint az én uram, szerintem végig fog szaladni az ilyen munkahelyeken ez a vírus. Csak szövődménye ne legyen!

Anikó: Nagyon szép lesz a házatok! Már most is teljesen más, hát még, ha be is lesz színezve! Bendi meg remélem hamar kinövi ezt az asztmát!!!
Ez a naptár állati jó! Hogyér csinálsz egy ilyet??? :lol:

Jági: Biusnak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!!! Puszi Neki!!!

Berna: Fogad helye??? Rendbejött?

Csilla: Majd erről a szőllősi napköziről mesélsz nekem pénteken. Én is agyaltam rajta a nyáron.

Gabi: Szuper, hogy minden rendben volt Győrben!!! Látod, jól alakulnak a dolgok.

Na elküldöm...
v.erika

Sziasztok!

Betti: hú, legközelebb adj Istikére harisnyát. Én már vasárnap adtam a kicsikre. Szerintem most még elég rájuk harisnya, farmer, de lassan bélelt nadrág is kell már. Holnapra a nappali hőmérsékletre 3,8 fokot mondanak, az meg rendesen tél már szerintem.

Én is most teszelek Bencének, Dórinak bakancsot, egyforma mintájú, superfit, vízálló. Majd meglátjuk, sikerül e. Az is csak jövő hét elején ér ide, még ha sikerül is. Meg egy kabátot is néztem itt Bencének, hasonló, mint Dórié, next, pufi, bordó, pasis.
Emesének kell még bundás baki, szerintem hétvégén megnézzük a deichmannban.

Jági: és ha adsz rá harisnyát és bent a böliben szoknyában, kis pamut ruhában, rövid nadrágban van? Add rá a nyári ruhákat harisnyával. Én is így csináltam oviban.

Gabi: nem gyógyultak meg, de mintha az orruk jobb lenne, nem ömlik annyira, éjjel nem kellett porszívózni, de egyet-kettőt köhint mindkettő. Mondjuk napi 3. Szerintem ez a takony miatt van. De adtam nekik az antibiotikumos orrcseppet.

Szerintem ma elhozatom Emesét, és megpróbálom itthon neki megmagyarázni, hogy én örülnék a legjobban, ha elhozhatnám mindig, de a kicsikre is kell gondolnom. Tényleg a jó időben, nyáron szinte mindig én hoztam haza, kivétel, ha barátnőzni ment, akkor ők vitték el. Durva ez a szél!
Komolyan majd kiviszi itt az ablakot! Most hívott az uram, hogy minden rendben van e itthon, mert ő a csarnok (melóhely) ajtajából látja, mekkora vihar van, a fákat úgy szaggatja.

A kuki téma engem is kiakaszt!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági
Nagyon finiket készítettél!!
Köszi a lazúrt hogy leírtad.A bejárati ajtónk angol vörös,de nem tetszik igy nem lesznek ilyenek a beltéri ajtók.
Biusnak próbáltál homeos dolgokat.?
Jutte vitte Laurát homeos dokihoz,aki kielemezte a tüneteket,és összeállitott egy alkati homeos szert.
De ő erről jobban tudna írni.

Gabi
Sajna van olyan kisfiú aki reménytelen kuki ügyben.Olvastam olyat hogy csak a körülmetélés vetett véget a problémának.Szülők belementek,mert mondta a doki hogy ugye nem akarják tönkretenni a fiuk későbbi sexuális életét.
A körülmetélés tényleg a végső dolog volt,előtte krémezés,részleges plasztikázás.
Sőt a tesóm barinője mondta hogy a volt pasijának nem ment hátra a bőr,fájdalmas volt neki a merevedés,a sex.
Hát mindenesetre durva.
na jól elkanyarodtam.. :oops:
A letapadást ne engedd feltépetni,de ugytudom Győrben a szondás elválasztást használják.
A makk és a bőr közé helyezik a szondát és finoman elválasztják egymástól.Picit ez is vérzik,de nem reped be ezer helyen mint amikor feltépik.

Betti

Kép
berna23

Mindenki egyszerre nyomatja! :lol: :lol: :lol:
v.erika

Verika: köszi, örülnék neki! Mármint a kabátnak! :) Eggyel kevesebb gond. 92-es méretet eszek már neki mindenből. Ugyan még picit nagy az, de a 86-os már kicsi.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát ebben a faca időben!!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: úristen, durva amiket írtál! :)

Jági:
tényleg fincsi volt a menü!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszönöm jól van már a fogacskám hűlt helye...
Remélem a pénteki fogorvoslásnál nem történik megint valami szörnyűség velem..
Hihetetlen de ez a fiatal,lelkiismeretes,alig beszélő fogoovoshoz ugy mentem másodszorra,hogy egy percig nem izgultam,nem volt hasmenésem.
Még a végén megszeretek fogorvoshoz járni. :lol:

Kép
berna23

Ha esetleg valakit érdekel még mindíg megvannak a picilány Siesta alig hordott gyönyörű télo bakancsaink (legalábbi nem szóltak a biziből, hogy elvitték volna.., na de talán most..)

Kép Kép
joosneagi

Veri
Viszem majd ám pénteken a kismama újságokat.
Nagyon jó időtöltés volt olvasgatni.Frankón kikapcsolt.

Kuki:durva,de ez tényleg nagyon nagyon ritka eset hogy ilyenhez kell a dokiknak folyamodniuk.Én is bízom benne hogy minden rendbe lezs majd.
Mi nemsoká visszük kontrollra a tököst,kiváncsi leszek mint mond az urológus.

Betti

Kép
berna23

Szilvi!

Nem lenne rossz a szoknyás megoldás, de apa nem öltöztet..Én reggel ráadom azt a ruhát, amiben marad is a csajszi, apa csak leveszi a kabátot, átadja a cipőt és rohan melóba...:(

V.Erika!

Köszi, puszikat átadom...Ti legalább felkészültetek a télre..Mi meg most kapkodhatunk...:)

Betti!

Nincs mit.. Biztos szépek lesztek, ha minden elkészül..Dokink mindíg homeós bogyókkal kezdi kúrálni a gyerekeket, de eddíg sosem használt egyiknek sem, csak tovább húzódott a betegségük..:(

Kép Kép
joosneagi

Gabi!

Nálunk is ez van, akkorákat tudnak együtt bolondozni.Bár ez általában abból áll, hogy Bius bohóckodik , Antika, meg olyan jókat derül rajtam, hogy majd megszakad a röhögéstől...Édesek. Antó még nem lépeget, de szerintem lassan az is jön, aztán jajj, nekem..:)

Kép Kép
joosneagi

Jági
Akkor ti a R.-hoz jártok ugye?
Párom unokanővérét bebolonditotta homeos ügyben.
Csak kízárólag homeospárti,mert most ez a"trend".Közben meg három hónaposan nyomatta a főziket,a korrigáltan egy hónapos fiának.(7 hónapra született).
A doki ebben nem trendizik úgylátszik. :lol:

Kép
berna23

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=778570543

Felteszem azért a kabátot. Ha érdekel itt valakit, annak a kisebbik áron odaadom. Jó kabát, tényleg!

Jági: megnézem az albumodban a cipőket. Nem vízálló véletlenül?

Betti:
ha mazochista vagy, akkor biztos! :) Mármint megszeretsz fogdokihoz járni!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, hozzá...lehet, hogy van, akinek beválok, meg megelőzésre lehet, hogy jó, de nekünk eddíg csak ártott.1 hétig szenvednek mellette a gyerekek, aztán kapnak valami normális szert, amitől meg jó lassan gyógyulnak meg és Bius még akkoris hetekig ugatós, hurutos.. Persze én sem szeretem agyba-főbe adni a gyógyszuereket, de ha kell, akkor kell.Inkább, mint szövődmény legyen,. Sajnos volt benne részem 8 hetes Antókával...Jó kis fülgyulladás, egy hétig minden nap kellett mennünk fülészetre szívatni..Jó volt..

Kép Kép
joosneagi

Megnéztem Ági, jól látom, hogy 22-es? Az nekünk kicsi...:(

Nézd meg a turiba tettem fel én is tegnap teszveszes címen cipőket, szerintem a kék bundás baki jó lenne Antikának, nem?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, a nagyobbik 22-es..
Antókám sajnos kis lábon él..Maradt Biusról egy piros Siesta cipő, aminek az oldalán sárga napocska van, szerintem tök jól elmegy fiúnak is. Na,. az 18-as és rápróbáltam, hátha..De még az is nagy neki, pedig babakocsiba az is elég lett volna, még így is , hogy nem bélelt.. De nagy..Szerintem valami 17-eset kellene néznem,.Lehet nézek kínaiban valami kocsicsizmát, mert amíg nem megy, nem akarok vagyonokat kiadni, most csak a melegítés a cél..:)Azért köszi..

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?