Sziasztok!
A múltkori szopis kérdések kapcsán elfelejtettem írni, hogy ha valaki még nem ismerné, akkor kapható egy nagyon korrekt szoptatással kapcsolatos könyv, amiben már a kórházi szopiról, de az eleget eszik-e a babám kérdésről is van szó. Szerintem érdemes már várandósan megvenni, és olvasgatni (bár nem olcsó, de ismerem, olvastam (sőt az ágyamnál van, hogy bármikor elővehessem) nagyon hasznos):
http://www.libri.hu/cgi-bin/libri/htmlos.cgi/22222.2.679013176851926142 Más:
Megvettük a kisebbik fiam ágyát, így a kiságy "kiürült", költözhet majd bele a baba. Bár először úgyis a mi szobánkban fog aludni bölcsőben, de így legalább a kicsi egyáltalán nem fogja a baba érkezéséhez kötni, hogy el kell hagynia az ágyát. És az külön jó, hogy az ágya pont olyan, mint a nagyobbik fiamé, ez külön tetszett a kicsinek.
Keményedés: nekem csak a normális határokon belül van, bár a méhszájamat elég régen nézte a doki, de akkor 3000 volt. Nem tudom, más is így van-e vele, de én bármikor meg tudom állapítani, hogy keményedés-e, mert felmegy tőle a pulzusom és a vérnyomásom is (ami nagyon rendben van, mert 120/70 átalgban, inkább kicsit alacsonyabb ennél, magasabb nem nagyon, pedig Benivel és Nátánnal is volt a vége felé 140/90, ami ugye a felső határ).
Linato!
Kösz a változtatásokat. Nálatok Ruben rövid u-val lesz vagy hosszúval? Hogy anyakönyvezik?
Időjárás: az eső nem túl jó (bár legalább nem kell füvet locsolnom
), viszont legalább hűvös van, amit én határozottan jobban szeretek most, mint a 30-35 fok meleget.
Maccs!
Nem kell cipekedni, semmi nem éri meg, hogy előbb szülessen! Vigyázz magatokra!
Noémi!
Nekem a doki legutóbb azt mondta, hogy aug. 10-e környékén lesz valószínű egy rendelése, és hogy előtte hívjuk a pontos időpontért (UH volt és nem volt ott az asszisztense). A nyár olyan bizonytalan szabadság és orvosok szempontjából, hogy komolyan jó, hogy csak szept. közepére vagyok kiírva, különben azon szórakoznék, hogy lesz-e dokim épp akkor, amikor szülök (igaz, amikor kiderült, hogy mikorra fog érkezni, rögtön az volt az első kérdésünk, hogy "ugye akkor lesz a doktor úr, nincs szabadságon?"
). Csak aztán maradjon bent addig!!!
Beszti