Új privát üzeneted érkezett!

Dita,

nagyon ügyi vagy, hogy minden kész!
Remélem mostmár tényleg feltett lábbal pihensz majd.
Muszáj előre pihenned, mert szülés után a pici Miló mellett NEM fogsz tudni! Nekem 3 hónapig tartott amíg kipihentem magam.

Denika,

én Vanish szappant használok, ha folt került a ruhára azonnal bekenem és kidörgölöm. Utána jól ki kell öblíteni mert ha szappanos marad a ruha akkor kifakíthatja az anyagot.
Régen a kakifoltokat is gyönyörűen kivitte a szappan, most pedig a gyümölcsfoltokra is jó.
A titka az, hogy minél előbb dörgöld ki, mert ha beleszárad a ruhába akkor már csak halványítani tudod, nem tűnik el.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

LÁnyok!

Nektek nagyobb tapasztalatotok van már, légyszi segítsetek. Tegnap voltam a 4. inszememen, és a méhszájamat a doki egy kicsit megsebezte. Mondta, hogy vérezni fog, így is lett. Ma reggeltől használom először az utrót, 3x1-t, és felhelyezés után 50 percet feküdtem. Aztán elmentem a háziorvosomhoz, hogy kiírjon, majd ott a mosdóban azt vettem észre, hogy a barnázom. Lehet, hogy ég ez a vérzés hatása? nem emlékszem arra, hogy valaki az első utró után rögtön barnázzon. Szóval van valakinek tapasztalata, vagy ötlete hogy mi történik? Köszönöm a segítséget!

rodina74

Rodina,

nekem nem volt ilyenben részem, de szerintem a tegnapi seb vérezhetett még ma is. Lehet, hogy az utró feláztatta és azért jött barna. Az utró amúgy is valamennyire visszafolyik mindig, lehet, hogy a tegnapi vérzés maradványait vitte ki magával.
Nagyon drukkolok neked+++++++++++++++++++++++++++++
Eddig utrót nem is kaptál? Nekem 4 inszemem volt és egyszer sem kaptam sem utrót sem Duphastont, így utólag lehet, hogy ennyi is elég lett volna a sikerhez. Ezt már sosem fogom megtudni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Köszi Monic!
Eddig én csak duphastont kaptam, most először adott a doki utrót.
Remélem nálam is csak ennyi lesz a bibi, és lesz egy olyan édiséges babám, mint neked is Danika!

rodina74

csak olvasok, mert el vagyok havazva meg betegek vagyunk, de Rodina neked irok : nekem is volt vérezgetés 1-2 napig Inszem után. utro nélkül igaz, de volt, sőt a 14.napon is elkezdtem barnázni utrót kaptam és 3 napig biztos még barnázgattam. és Zsiga már 14 hós múlt :wink: drukkolok

lányok priviben címeket kérek!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Ditusom!
Te hiper ügyi vagy, h mindent beszeretél! Én még sehol nem álltam ilyen idős pocakos koromban!

Én elhasználtam 1 csomag Tenát, sőt volt h az első menszinél is azt használtam, mert olyan erős volt.

Denika!
Ecetes olló... Vicceltem. Állítólag a DM-ben van egy zöld dobozos folteltávolító, barátnőim esküsznek rá.

Boni!
Jobbulást nektek!

Én a rossmannban vásárolok, itt kapok 1000 Ft-ként pontokat. 15 pont után pedig 15 % kedvezménnyel vásárolhatok. Ilyen volt régen a DM-ben is.
20150601134430

Sziasztok!

Vicky!

Dorcikám hivatalos neve Dóra. Egy ideig futott Dorina formában is, de apjuk aztán leszavazta, pedig eredetileg ő vetette fel :? Ki érti a pasikat?! :)
Milyen ruhácskákat vettél?

Némóci!

Köszi a híreket Czinkiről!

Dita!

Nekem kezdettől elég volt a sima éjszakai betét, viszont cserébe majd' 6 hétig véreztem :shock: Már azt hittem, sose múlik el. Ez mindkét szülésem után így volt, úgyhogy lehet, hogy alkati.
Még egyetlen gondolat a császárról: ha a dokid valamiért mégis úgy dönt, hogy hasi szülés legyen, akkor sincs okod félni! Tökös, stramm csaj vagy te, mit neked egy csaszi?! Óráról-órára könnyebb lesz, és a 3. naptól meg igazán minőségi javulás áll be! Egyébként direkt figyeltem a kórházban azt is, hogy egy komplikáltabb hüvelyi szülés után rozogábbak voltak az anyukák a friss csaszisoknál. vagy így, vagy úgy, de ügyesek lesztek, ez tuti :)

Denika!

A foltokat én is átdörzsölöm Vanish szappannal, plusz a mosószerhez adok Ariel Professional folteltávolító gélt, és minden kijön. Azért kell ennyi szer, mert sosem tudom azt megoldani, hogy rögtön kimossam a gúnyát :oops: Így akkor is tiszta lesz minden, ha már beleszáradt a folt.

Esztikém tegnapelőtt felült, ma az Ádám is. Nehogymá' lemaradjon a csajszitól :twisted:

Kész a kertünk, már csak a füvesítés van hátra, pénteken szórja majd el a fűmagot a kertészlegény. Állat lett :!:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DENiKA
Remélem sikerül kivenni a foltokat!

RODINA
Nekem is megsértették az egyik inszemnél és rendesen véres volt alattam minden, emiatt nem kell aggódni, nem gyógyul be órák alatt a kis seb, de a babásodásban nem fog gátolni.

VIKI
A másik fórumban sorra szülnek a lányok, úgyhogy kicsit beparáztam, és ezért készültem gyorsan össze mindennel. De nagyon jól tettem, mert hihetetlen jót aludtam az éjjel hogy már minden készen áll Miló jövetelére. Tettem fel a blogba szekér-képeket, most toltam haza.

www.dituli.blogspot.com

Tök jó volt ahogy néztek rám az emberek, hogy ekkora hasam van és egy csecsemőt tolok, biztos azt hitték vmi tenyészkanca vagyok, de amikor észrevették hogy csak üres járgánnyal gyakorlok akkor "megnyugodtak" (?)

ÉVI
Éljen a csücsülés! :lol: :lol: :lol:

BONI
Jobbulást!

Mindenkinek köszi a tena-tippeket, úgy látszik tényleg mindenkinél más és más volt, na majd meglátjuk nálam mi lesz, legfeljebb ha kell még majd ugrasztok vkit.

Amúgy nem készülök ám császárra, csak én szeretek mindenre felkészülni, mindenről tudni hogy mi VÁRHAT rám, így érzem magam biztonságban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.10.08 17:31-kor.

dita75

Köszönöm a segítséget, most már megnyugodtam!

rodina74

Sziasztok!

Dituli, gyönyörű a babakocsitok, azta!!!! Elfogadnám:)))
Nekem még nincs, de hétvégén megyünk a rokonokhoz, hátha kapok azt is.... nem tudom még....

Nekem az októberi topicban van egy barátosném és náluk is szeptemberben már potyogtak a babák, ő is szeptember végén szült, én is parázni kezdtem, hogy nálam is lehet, hogy a Karácsonyfa alatt lesz a kis maszatkám?
Vendég

TWIST
Épp most gondoltam rád mi lehet veled, nem igen olvasom a másikat annyira el vagyok havalódva.

Hidegfrontnál különösen "potyognak"!

Köszi a babakocsi dicsit, életben még szebb sztem, mert a fényképezőm elég gagyi nem adja úgy vissza a színeket! :(

RODINA
Drukk, és két hét múlva várjuk a tesztet amin ez lesz + :wink:

dita75

Ditus, én sem olvastam a császárról mindaddig amig nem tudtam meg biztosra. Febr. 10én. Olcsi 19én született. Évinek igaza van, van amikor egy szülés után sokkal rozogább az ember mint egy császár után. Pl. itt a barátosném a múlthétről. Szegénykémnek 5-en segitenek mert nem tud sem ül, sem állni annyira kész van még mindig. Egész szölőültetvény lett a fenekén és a sebe is elég gáz. Szóval nyugi, minden ok lesz. Én biztos vagyok benne. :lol:

Rodina, nekem nem volt vérzésem utána és nem is kaptam utrot sem. Sajna nem tudok ehhez hozzászólni.

Moncsi, ha priviben elküldöd a cimed akkor ha lesz ilyen 50%kuponom elküldöm neked.

Boni, milyen cimre gondolsz??? Jobbulást nektek, csaknem Zsigi beteg???

Kép
pgsuska

Csajok pár kép Olcsiról jó éccakát
Kép
Kép Kép
Kép A tschuka

Kép
pgsuska

Évi: Nálam még mindig megy a Dorina, de majd kiderül. Bodykat vettem és egy rugit. Most már tényleg leállok egy kicsit, mert ma bementem a Máriába és vettem 3 zoknit, egy kis sapit és egy tutyit. Mondjuk 1000 Ft-ot fizettem csak.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina,

nagyon szép az új vonalzód :wink:

Boni mami,

Zsiginek jobbulást, remélem hamar túlestek a betegségen.

Dita,

megint ott lyukadunk, ki, hogy végülis mindegy hogy szül valaki, a természetes szülésnek és a császárnak is ugyannyi előnye van mint hátránya. A lényeg, hogy Miló a karodban lesz a végére!
Megnéztem a kocsit, nagyon szépséges!

Zsuzska,

Olcsa nagyon szép, és a bőre is mindig olyan szép egészséges színű. Jó ránézni. :wink: És annyi vidámság látszik a szemében, igazi huncut betyár :lol:
Nike cipő valami csudaszép!

Vicky,

nehéz megállni a vásárlást, hát még milyen nehéz lesz ha a kislányod már megszületik, én is legszívesebben a csillagokat is lehoznám Danikának :lol:

Twist,

jó, hogy jelentkeztél! Hogy vagy? Másikban olvastam, hogy volt valami betegség?
Mikorra vagy pontosan kiírva?

Kép}
monic80

Azt hiszem megyek aludni mert reggel megyünk babaúszásra, 1 hónapot kihagytunk a betegség miatt, remélem nem felejtett sokat Danika.

Kép}
monic80

Moncsi, köszi, Olcsa bőre azért ilyen mert rézbőrű indián apjától örökölte. :lol: :lol: :lol: De most komolyan nem viccelek, az apjának olyan bőre van, (vastag is) :lol: :lol: hogy nem nagyon lehet átszúrni, még tűvel is nehéz. Még télen is egy szál ingben mászkál, kabátot nem igazán hord mert mindig melege van. Olcsi uez lesz. Jah és nyáron meg néger. Na ezt kapd ki :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Monic: Köszönöm a tanácsot! Azt hiszem beszerzek egy ilyen szappant. Én Lidl-ben kapható w5 oxi folteltávolító géllel dörzsöltem be a foltokat, de nem nagyon ijedtek meg tőle. A kezemet viszont annál jobban kimarta, mert szabadkézzel csináltam.

Viki: Megnézem a DM-ben ezt a folteltávolítót. Összehasonlítom az összetételét a Lidlissel, aztán ha valami más van benne, és nem túl drága, akkor teszek vele is egy próbát.

Évi: Köszi Neked is a folteltávolítási trükköt! Összetétel hasonlítást elvégzem az Arielre is.
Gratula a felüléshez! :)

Dita: Klassz a járgány! :) Monicnak igaza van, a szülés módja teljesen mindegy. Valahogy ki fog jönni Miló, nem fog benned maradni, az tuti! :)

Zsuzska: Kis vigyori a kissrácod! :) Látom, kapott borostyánláncot. Remélem, valóban megkönnyíti a fogzást. Azt hiszem, Nikinek is elkezdtek mocorogni a fogai, mert mostanában úgy tudom csak elaltatni, hogy a szájában a kezemmel nyikorgatom a fogínyét. :roll: Láncunk van nekünk is.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok,
újabban nem nagyon jutok gép elé, kicsi fiam nyomatja napközben ezerrel. Aludni??? Minek??? :lol:
Ha babakocsizunk, akkor talán egy fél órát, de ne legyen semmi ok, amiért meg kell állni. Ugyanez az autóban... a piros lámpa bűnös dolog :lol:
Úgyhogy kihasználtuk a szép időt, és róttam Levivel a köröket a városban.
Mondjuk az éjszakák kárpótolnak, tegnap is együtt lefeküdtünk fél 10-kor (korábban szokott Levi, de most így alakult, nem volt álmos), és reggel hatkor már az első nyöszire kikaptam az ágyból, hogy szopizzon már, mert én már szétdurranok. Azóta alszik. Szóval egy szopival mindig megvan a 12 óra éjszakai alvás, eddig hajnal 3-kor pár napig 5-kor most meg már 6-kor evett.

Tényleg, be fog ez állni, hogy ha többször átalussza az éjszakát, hogy tejem is csak reggelre lesz, és nem fél éjszaka szenvedek???
Eddig megittam lefekvés előtt fél liter szopisteát, hagyjam ki??? De egyszer csak símát ittam, az volt, kotyvasztani meg már nem volt kedvem, hát nem is volt annyi tejcsi másnapra.

És akkor egy kép a 8 perc múlva két hónapos Levi babáról :lol:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

Ditus!

Nagyon jó Miló járgánya! Használjátok egészséggel!

A mi babás fórumunkban volt pár olyan babus, akit még a front se csalt ki.

Zsuzska!
Olcsa nagyon cuki!!! A bőrszínét nagyon irigylem!

Linácska!
Levi nagyon cépséges! A közös kép nagyon huncut! Lili ellopta Levi cumáját?

Sajnálom a napközbeni nem alvást. Kendőt nem próbátad még? Abban hátha aludna, ha magadra kötöd.

Én ma égi jelként találkoztam a meddőségis dokim asszisztensével. Szernecsére nem kell újra a teljes kivizsgálást megcsináltatni. Mondta,h kell majd újra 3 és 21. napi vv, rákszűrés és chlamydia szűrés.Menjek el a dokihoz és beszéljük meg a dolgokat.

Viszont mondta, h újra 6 támogatott inszem lehetőségünk van, "újgyerek" miatt. Mondta, h laparra sincs most szükség (nem is bánom),majd ha nem jönne össze 2-3 inszem után, majd akkor.
20150601134430

Viki, jó tudni mi vár ránk tesó ügyben.

Linácska, nagyon cuki Levi baba, és közös kép is szenzációs.

Kép
pgsuska

Zsuzska!
Remélem nálatok is így van, mint itt. én se bánom, h az egész hercehurcát nem kell megcsinálni megint. Így is elég lesz Lalussal menni vv-re.

Olcsa boy mit csinál?
20150601134430

Viki, Olcsa boy folyamatosan mászik, szökell, közben sikit nagyokat, próbál felállni, támaszkodva előrebukva sikerül is. Csinál egy kezes fekvőtámasz félét váltott kézzel, ha igy haladunk akrobata lesz. :lol: Vagy aerobik oktató, a múltkor már leakartam fényképezni az egykezest de nem sikerült, de rajta vagyok a szeren hogy megosszam veletek.

Kép
pgsuska

Sziasztok,

Zsuzska,

Olcsa nagyon szerencsés akkor és a párod is, hogy ilyen szép bőrük van. Danci sem hófehér, de nem ilyen szép rezes mint Oli.
Danika továbbra sem mászik, már arra gondolok, hogy a jároka korlátozza neki a teret és azért nem mozog annyit. :roll:

Viki mami,

szerinted a lombik is nullázódik a tesóbabánál?
Annyira izgi, hogy a tesót tervezitek, lehet újra szurkolni neked a + teszthez. :wink:
Tényleg bonyolultabb lesz Lackó fickóval vérvételre menni :roll:

Linácska,

ahogy nő majd Levi baba úgy alszik majd napközben egyre többet. Danci is ugyanilyen volt, most meg olyan jókat alszik napközben, hogy öröm nézni :wink:
De a lényeg, hogy éjjel nagyon jól alszik, mert neked is az éjjeli pihenés a legfontosabb.
Nekem a cicim pár nap alatt átállt magától az éjjeli alvásra, nem fájt, csak ritkán. Nem tudom, hogy mi volt az oka, de volt 1-2 éjjel amikor fel kellett kelnem lefejni a tejet annyira feszített, a többi éjjel meg nyugodtan aludhattam tőle.
Most, hogy 1 hete vége a szopinak már 2 éjjel aludtam hason, na ilyen több mint 1 éve nem volt velem, pedig régen nagyon hason alvós voltam. Tök jó volt végre hason :lol:

Dita,

képzeld, ma az utcán a zöldségesnél álltam amikor egy anyuka eltolt mellettem egy ugyanolyan babakocsit mint Milóé, a fotón is nagyon jól nézett ki de élőben valami csodaszép, még a színe is ugyanolyan volt :lol:

Évi,

ezt a Vanish-Arile kombinációt tuti kipróbálom, mert egyre több a foltos ruha.
Ma pl mostam és elfelejtettem, hogy van egy problémás darab (Denikára gondoltam rögtön mert sütőtök folt) és nem dörgöltem ki, a sima mosás meg otthagyta a foltot :?

Denika,

biztos jön a foga Nikinek ha ennyire szereti ha dörgölöd az ínyét.

Mai babúszás csodás volt, most láttam végre Danikán a felhőtlen boldogságot és örömet, hogy a vízben úszhat. Csapkodott, sikítozott, feladatokat tökéletesen végrehajtotta az 1 hónap kihagyás ellenére. Szinte ő volt az egyetlen baba aki nem sírdogált, az oktató meg is dicsárt minket, főképp azután, hogy Danci mosolygott rá :lol:
Véreredmény elkészült, vas jó, viszont az immunrendszer a béka segge alatt, majd vinnem kell a gyerekorvoshoz és immunerősítést kell csinálni. Lehet, hogy a 3 hetes betegség is legöngítette meg a fogzás is :cry:

Kép}
monic80

Viki,
Az Lili cumija :lol: Még mindig képtelen tőle megválni. Mikor mondtam, hogy majd a Télapónak odaadjuk, mondta, hogy ok, de majd akkor vegyünk másikat. Tavaly még visszahozta a télapó a csizmába, annyira hiányzott neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Moncsi, nekünk nincs járókánk, és nem is nagy a terünk, de Olcsa fáraszthatatlanul nyomja a mászkálást. reggel hétkor kezdi és nemrég aludt el ma kivételesen elemében volt. :lol: jóccakát.

Kép
pgsuska

Zsuzska,

fárasztó lehetett a mai nap akkor neked és Olcsának is. Jó éjt, pihend ki magad, mert reggel hétkor lehet, hogy újra beindul a kis bak nyuszikád :wink:

Kép}
monic80

Móni, tutti beindul de én itt laptopozok és filmet nézek a hálóban, ma apa alszik vele és kel hozzá reggel, én holnap délig alszom, jó éjt.

Ditus hun voltál tennap??????

Kép
pgsuska

Jó reggelt,

Zsuzska,

hát én is fent voltam éjjel de azért mert Danci óránként felsírt. Nem tudom mi volt a gond, de nem csak engem készített ki hanem a nővérét is mert egy szobában alszanak.
Persze Danci már ébre 8 óra óta, játszik, én meg fent vagyok vele (amúgy éjfélig dolgoztam), szegény nővérke meg alszik. Nincs ő hozzászokva ehhez. :roll:

Dita,

amúgy gondolkodtam, nálunk vastag falak vannak és Danci sírása mégis olyan mintha a fülembe sírna, nálatok biztos, hogy a párod és a fia is sztereóban hallja majd.

Kép}
monic80

szasztok

vagyok csak valahogy ide nem tudtam írni mindig kiirta a gép hogy kapcsolat megszakítva és megúntem.... amúgy meg barátnőztem mert kapott két zsák ruhát és azokat nézegettük, és vett is a kik-ben 790ért olyan rugikat, hogy csudaszép, annyiért meg főleg. :)
Milónak már nem kell ruci max. majd 68 feletti, pedig olyan édesek ezek a kik-es holmik, ha én is ott lettem volna akkor biztos nem tudom megállni hogy ne vegyek.

MONIC
Nálunk a két szoba között olyan vékony fal hogy ha egy légy fingik azt is meghallom, ráadásul az ágy fejrésze és Miló ágya egy falon van, asszem nem lesz alvás! :wink: :wink: :wink: :wink: MAjd megy haza ha aludni akar!

LINA
Nagyon édik a gyerkőcök. Tesómék még iskolakezdés előtt is cumiztak, jó szar lett a foguk. Totál eldeformálta. A nővérem megfogadta hogy nem ad a gyerekeinek, de hamar feladta az elveit és a lánya is nagyon sokáig cumizott, hisztigörcsöt kapott ha elvették tőle. Később sem lehetett sehogy leszoktatni mert közben neki is megszületett a kisöccse és simán kivette a szájából és berakta az övébe, az sem érdekelte hogy a kiscsávó vörösre üvöltötte a fejét mellette, vígan cumizott mellette! :lol: :lol: :lol:

SUSKA
Én szeretnék járókát mert elég sok a balesetveszély nálunk meg a fiúk minden szart szerte szét hagynak, ma reggel is majdnem elájultam amikor kimentem a szobából és még csak leülni sem tudtam volna sehova mert mindehol a gyerek cuccai voltak. Táska a konyhaszéken, az ülőgarnitúrán telefon, psp, taknyos zsepi, újság, szennyes zokni a földön, és ne is soroljam. Reggel 25x kértem hogy pakoljon el..... régebben csak összefogtam a cuccait és bevágtam a szobába rácsuktam az ajtót de most az egész hétvégém ezzel megy el hogy becsukdosom a szekrény ajtóit is mert még arra sem képes ha kivesz onnan vmit.
A nappaliban van egy bortartónk és tele van üveggel. Tuti ez lenne az első amit Milókám fel akarna fedezni és már előre látom a lelki szemeimmel ahogy ül egy összetört üveg borban.
Apa mondta hogy majd szereltet rá valami ajtót.

Látom sikerült nyakláncot venni, milyen????

Nagyon jók a képek, olyan kis vidám mindig Olcsa is!

Bocsi most mennem kell az ebédet előkészíteni......

mindenkinek pussz akinek nem írtam............. szép hétvgét!!!

dita75

Ditus, a lánc hol raja van hol nem. Ha velem van hordjuk mert drága Édesanyám kijelentette ha ő viszi el sétálni Olcsát csak láncmentesen teszi mert annyira félti hogy megfullad és csak stresszeli magát, ezzel felmegy a vérnyomása stb. Szóval az ő jelenlétében nincs rajta. Amúgy én felrakom neki, persze ha alszik leveszem mert beleakad a tokája. Hiszen az van neki rendesen :roll: :roll: :oops:

Móni, sajnál szar éjszakát. Én jól aludtam bár Olcsa is ma korán kelt apának, hatkor apa nagyon odavolt és persze egyből szökellés, jáccás, most meg kókadozik szegény. De megigérte hogy elmegyünk hármasban sétálni úgyhogy felkötheti a gatyáját. Most három hétig nem zenélt itthon volt hétvégén is mert ritkábban vállal fellépést Olcsa miatt, ma viszont megy este sztem elalszik majd a szinpadon, és mint minden buli végén, elénekli a nagyérdeműnek a Bóbitát. Imádják az emberek............ :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Halihó!

Moncsi!

Sztem lombikra nem vonatkozik. Legalábbis a babás fórumunkban volt, h egy kedves barátném kislánya 4. lombiknál fogant, aztán már csak 1 lehetőségük maradt. Szerencsére a kisfiúknak elég volt ez is.

Én magam sem hittem volna, h inszemre igen. De ugye nem állok le vitatkozni az asszisztenssel, csak ő a szaki.

Tesót mi már 1 éve szeretnénk, eddig ment a sima próbálkozás,de sajna megint ott vagyunk mint Laló előtt. Muszáj igénybe venni a doki segítségét.

Örülök,h jól éreztétek magatokat babauszin. Lacusnak én is elkezdtem már adni a vitamint, muszáj így télire feltöltődni, pedig eszi a gyümiket is.

Sajnálom a rossz éjjelt!

Linácska!
Lili ilyen nagy cumis?
Lackó is az lenne, de szigorúan csak alváshoz kapja meg. Amikor már fáradt magától hajtogatja: mammma, mammma.

Zsuzska!

Nekünk sem volt járókánk, ahhoz már tényleg kicsi a lakásunk :lol:

Ditám!
Sajnálom a rendetlen pasijaidat!
20150601134430

Sziasztok!

Dita,
Ügyes vagy, hogy minden megvan már! Örülök, hogy tudtál végre aludni! Remélem, azóta is! :wink: Nagyon klassz a babakocsi!

Denika,
Én is vanish szappant, és azt a DM-es zöld dobozos folteltávolítót szoktam használni.

Boni,
Jobbulást Zsiginek!
Ha majd lesz időd, akkor én is szeretnék kérni zenéket.

Évi,
Gratula a felüléshez!

Zsuzska,
Nagyon vidám fockó ez az Olcsa-bébi! :wink: Látom van már nyaklánca is!

Linácska,
Boldog 2. hónapot Levinek!

Monic,
Örülök, hogy a babaúszás jól ment, és nem felejtett Danika az elmúlt 1 hónapban!

Viki,
Már 1 éve tervezitek a tesót? Hiszen alig múlt Lackó 1 éves! :wink: Nem lett volna nehéz, ha az alig 1 éves Lackó mellett ott lenne egy csecsemő? Én félnék az ennyire kis korkülönbségtől. :roll:

Képzeljétek, Réka homloka nem lilult be, pedig azt hittem, hogy napokig ott lesz neki a múltkori produkcióját követően. Amúgy nem áll meg egy percre sem a Drágám, állandóan mozgásban van, és 2 napja az a sláger, hogy valamibe (járóka, kiságy, a térdem...stb.) belekapaszkodik, feltérdel, és onnan nézelődik. Ma reggel sikerült ebben a pozicíóban megrágnia a kiságy szélét... :wink:
A napközbeni evésünk már annyira katasztrófa, hogy egyik nap 1 üveg főzeléket 2x-re sikerült megennie, vagyis ebédre, és uzsira. Egyszerűen tényleg nem értem, hogy reggel, és este simán megeszik 240-250 ml-t, napközben meg alig eszik valamit. Amúgy kezdem úgy érezni, hogy sajnálja az időt az evésre, mert éppen annyit eszik, hogy ne legyen éhes, és utána nincs megállás, indul felfedezőútra.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Rakok fel pár új képet.

Voltunk játszótéren, és nagyot hintázott az unokatesójával Réka:
Kép
Kettecskén:
Kép
Vigyori:
Kép
Kidőlt a nagy hintázásban:
Kép
Kukucsi manókám :lol:
Kép
Ez az új hobbi:
Kép
Így nézzük a tévét is:
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jaj, majdnem elfelejtettem...
Üzent Czinke! Nándus meggyógyult, de most ő kapta el tőle. Mindenkit puszil!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Némóci!

Réka egy TündérMaszat! Imádom a huncut szemét!

Sztem én lettem volna a legboldogabb, ha spontán összejön a tesó, bántam volna én, h 1 év van a két babus között :oops: Így megint megint a vizsgálatra járás (külön élvezet lesz Lacussal menni vv-re :lol: ), stb.
20150601134430

Viki,
Lilinek is csak alváshoz meg az autóban utazáshoz van cumi+kendő. Na meg ha valami sérelem éri, akkor ezzel hamar megvigasztalódik. Már beszélgetjük, hogy a kendő maradhat, de a cumit hanyagolni kellene.

Némóka,
köszönjük a köszöntést!!! Nagyon édi a lányod! Megrágta a kiságyat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Viki,
Értem, és sajnálom, hogy nem jön magától a tesóka! Pedig azt szokták mondani, hogy a 2. gyerkőc akár véletlenül is becsúszhat, ha már szült valaki. Azért még remélem, hogy segítség nélkül is meglátogat titeket a gólya-koma újra! :wink:

Monic,
Most jó éjszakátok volt?

Nekünk nagyon sz@r... Réka megint éjfél előtt valamivel kezdte, és csak 1/2 2-kor sikerült elaludnia, de egy óra múlva újra fent volt. Igaz, akkor hamar visszaaludt, és 1/2 8-ig aludt is, de szinte alig evett (160-at a 240 helyett), azóta meg itt ficánkol.
Azt tudom, hogy frontérzékeny, de lehet, hogy fáj nki a feje is, és azért nem tud enni, és aludni? :wink: Már az jutott eszembe, hogy adok neki nurofent fájdalomcsillapítás miatt. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

sziasztok

hol van mindenki???

ma használtam az amway-os folttisztítónkat és eszembe jutott hogy azt nem is ajánlottam. baromi jó. spré formájában lehet kapni. a tesómtól kapott egyik rugi ami már 11 éve a padláson hevert filctollasan úgy kiszedte hogy öröm volt nézni pedig filctollat sztem alapjáraton elég nehéz eltávolítani már ha el lehet.

NEMO
NAgyon szépek vagytok, Réka olyan kis huncutka, és olyan nagy már ahogy ott az öledben ül. :)

CZINKE
Jobbulást neked!!!

Mit fűztél be a járókába? Jó lett ez a megoldás?

VIKI
Igaza van az asszisztensnek, ha emléxem Mágnes történetére akkor náluk ugye az volt hogy asszem a 3. inszemre sikerült a baba de nem maradt meg...... aztán még lett ezután 6 inszem és a 6.-ra (tehát össz. 9-re) sikerült a kislányuk, Bence meg spontán baba! :)

MONIC, NEMO
Sajnálom a rossz éjszakákat. Én továbbra is jól alszom leszámítva az éjszakai pisiléseket és hogy mindig felkelek ha fordulok mert iszonyat fájdalmas, de szerencsére rögtön visszaalszom.

BONI
remélem már ti is gyógyulgattok!!!!

Pusszancs mindenkinek!

dita75

Sziasztok,

írtam egy bazi hosszút de elszállt. Erőt kell gyűjtenem, hogy újrakezdjem :evil: :evil:

Kép}
monic80

Ditus, frankó a lánc, csak az Olcsán nem úgy áll mint pl a Rékán. Tokájába néha elakad. Sokszor kell igazgatni rajta.

Móni, Némó, nekünk is szar éjszakánk volt. Kettőkor felkelt az Olcsa jáccani fél 5-ig. Ilyet még soha nem csinált, sztem valami volt a levegőben hogy ennyien szarul aludtunk. Most meg hulla vagyok, ma apáé Olcsa megpróbál kipihenni magam.

Kép
pgsuska

MONIC
Fene vinné el! :twisted:

SUSKA
Hidegfront jön!

Látta vki tegnap a csillag születiket?
Hát én ezen majdnem bef..tam:
http://www.youtube.com/watch?v=cGZ8ApElE4c

dita75

Dita, én néztem, voltak bent "állatok"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Hú itt

Deni én mindig VAnis szappannal kenem be a foltot van amikor nem is egyből, van amikor még a folyékony Vanist is beleöntöm a gépbe ha nagyon foltos ruháról van szó.

Dita tényleg szupi vagy! a nagyfiad tényleg tanulhatna rendet..igen tényleg jó nekem is van! tesómtól kaptam.

Moncsi hú neked sikerült kipihenni magad? nekem azóta se

:roll: :lol: szegény Dani mi sem gyógyultunk meg illetve amikor már azt hittem igen, most újból. ááááá kivagyok!

Viki tiszta szívből kívánom Nektek,hogy Lackó Bubusnak minél előbb lehessen kistesója! mi nem megyünk vissza ha a sors szán nekünk tesót akkor remélem megadja kezelések nélkül is :oops:

Némócsa
Nurofent végső esetben nyugodtan adhatsz, de még ami jó a VIburcol kúp.sajnálom,hogy randi nem jött össze eddig.Réka milyen nagy már!

Suska szép az etetőszék, enyimet is elvitték :lol: bódogság!
fiad egyszerűen dönörű! kicsattan a z egészségtől! sugárzik róla a boldogság!

Lina nagy az összhang! :lol:

csak utolsó oldalra futotta.. de mindenkit puszilok, kismamákl vigyázzatok magatokra! és persze mindenki!

és akkor a készlet!

Alma együttes albumok
Babazene 4 cd
Bizek Emi Álomszép zene
Halász Judit albumok
Hófehér Karácsony
Magyar gyerekdalok Aranyalbuma
Meseovi a legismertebb mondókák, gyerekdalok
ZEneovi albumok
Friderika
Gryllus vilmos és Sebestyén mária Altatódalok
Gryllus albumok
Kaszás Attila és barátai Kit ringat a bölcső JAnikát
LOvely Sleepy baby
Disney slágerek magyarul
Cirmos cica jaj

szóval ha valakinek valami kell, az a kérését priviben küldje át,A CÍMMEL! mert ritkán tudok jönni kicsit.

illetve ha lesz időm megpróbálom feltölteni őket a told a cuccot oldalra!
Vendég

Sziasztok!!!

Bocsi hogy nem jövök de szakad egy kis gond a nyakunkba. Múlt hét kedden meghalt a párom nevelő apja és most segítkezünk anyósnak meg támogatjuk hála istennek nem hagyja el magát rossz neki tegnap mondta is nekem de majd az idő begyógyítja a sebeit. Pénteken lesz a megemlékezés majd beleszórják a Sugovicába(Duna mellék ága) Ez volt a kívánsága. Persze jönnek a fiai (megjegyzem eddig nem volt apjuk) testvérei és Már az örökségen törik az agyukat.
Jah meg pénteken voltunk kakasokat venni 300Ft volt kilója és a 10 kakas 67 kg 20100Ft volt gyönyörűek anyósnál vannak majd ő levágja nekem őket.Ennyi pénzért nem kaptam volna ennyi húst.
Közben Pénteken tönkre ment az autónk szét ment benne a kuplung így az is most szerelőnél van azt mondták lehet 100 ezer lesz de ma megmondja pontosan a szerelő.
Tegnap este jöttek haza Tatáról a barátnőmék a tesójától és hoztak egy nagy zsák baba ruhát kádat most már van kettő kád állványt etető széket. Tők jók
Most fél 10re megyek műkörmöshöz majd utána anyóssal ,anyuval és az ő kocsijukkal a temetés költségeit rendezni.

Remélem mire Dari jönni szeretne addigra minden ok lesz visszatudok írni és olvasni is remélem. Amúgy kislánykám nagyon jól érzi magát odabent :)
Most elköszönöm majd jelentkezem amint tudok

Sziasztok Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
vius
Baja

szasztok!

VIUS
Őszinte részvétem!

Sajnálom az összes problémát, remélem jól jöttök ki mindből és hamar. Vigyázz ne hajtsd túl magad igy az finishben.

BONI
Örülök hogy újra lehet hallani felőletek.
Sajnálom hogy még mindig betegek vagytok, remélem most már mihamarabb kilábaltok belőle. Igaz az idő nem nagyon kedvez most! Nálunk már két napja esik és hideg is van. :twisted:

SUSKA
Én csak a végét néztem! De ez a csávó ez bejött. Meg volt egy elég jó hangú srác. Szimpi is volt, a haverja kísérte.

dita75

Nekünk is törölve lett a heti program, holnap mentünk volna a Heim Pálba SIDS szűrésre, csütörtökön oltásokra, de Levinek csütörtök óta megy a hasa. Nem vészes, nem sűrűn kakil, de naponta többször, és az híg.

Tényleg, hogy különböztetem meg Levinél, hogy bukik vagy hány? Mert reggeli után háromszor is jött vissza elég nagy adag, akkor is, mikor a felhúzott combomon feküdt, nyugiban, félig ülő helyzetben. Ő is én is öltöztünk, és ez már a 3. adag volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina a hányás nagyobb adag. ha továbbra is jön belőle szerintem beszélj védőnénivel. remélem semmi gond.

útálom ezt a fos időt
Vendég

Vius őszinte részvétem. :cry:
Vendég

Vius, őszinte részvétem!!!

Kép
pgsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?