Sziasztok,
Zsuzska,
Olcsa nagyon szerencsés akkor és a párod is, hogy ilyen szép bőrük van. Danci sem hófehér, de nem ilyen szép rezes mint Oli.
Danika továbbra sem mászik, már arra gondolok, hogy a jároka korlátozza neki a teret és azért nem mozog annyit.
Viki mami,
szerinted a lombik is nullázódik a tesóbabánál?
Annyira izgi, hogy a tesót tervezitek, lehet újra szurkolni neked a + teszthez.
Tényleg bonyolultabb lesz Lackó fickóval vérvételre menni
Linácska,
ahogy nő majd Levi baba úgy alszik majd napközben egyre többet. Danci is ugyanilyen volt, most meg olyan jókat alszik napközben, hogy öröm nézni
De a lényeg, hogy éjjel nagyon jól alszik, mert neked is az éjjeli pihenés a legfontosabb.
Nekem a cicim pár nap alatt átállt magától az éjjeli alvásra, nem fájt, csak ritkán. Nem tudom, hogy mi volt az oka, de volt 1-2 éjjel amikor fel kellett kelnem lefejni a tejet annyira feszített, a többi éjjel meg nyugodtan aludhattam tőle.
Most, hogy 1 hete vége a szopinak már 2 éjjel aludtam hason, na ilyen több mint 1 éve nem volt velem, pedig régen nagyon hason alvós voltam. Tök jó volt végre hason
Dita,
képzeld, ma az utcán a zöldségesnél álltam amikor egy anyuka eltolt mellettem egy ugyanolyan babakocsit mint Milóé, a fotón is nagyon jól nézett ki de élőben valami csodaszép, még a színe is ugyanolyan volt
Évi,
ezt a Vanish-Arile kombinációt tuti kipróbálom, mert egyre több a foltos ruha.
Ma pl mostam és elfelejtettem, hogy van egy problémás darab (Denikára gondoltam rögtön mert sütőtök folt) és nem dörgöltem ki, a sima mosás meg otthagyta a foltot
Denika,
biztos jön a foga Nikinek ha ennyire szereti ha dörgölöd az ínyét.
Mai babúszás csodás volt, most láttam végre Danikán a felhőtlen boldogságot és örömet, hogy a vízben úszhat. Csapkodott, sikítozott, feladatokat tökéletesen végrehajtotta az 1 hónap kihagyás ellenére. Szinte ő volt az egyetlen baba aki nem sírdogált, az oktató meg is dicsárt minket, főképp azután, hogy Danci mosolygott rá
Véreredmény elkészült, vas jó, viszont az immunrendszer a béka segge alatt, majd vinnem kell a gyerekorvoshoz és immunerősítést kell csinálni. Lehet, hogy a 3 hetes betegség is legöngítette meg a fogzás is