Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Ez a szennyes behúzás nagyon tetszik! :lol:
Azért neked főleg,hogy párod van,hogy nincs otthon a munkája miatt,csak jó hogy nem vagy egyedül!
De éjjel nem keltegetnek a kutyik ugye? :D

phpBB: Kép
belluska

Jó reggelt!

Tücsi,
várom az újabb képeket :lol:

Belluska,
ha nincs itthon éjjel sem, akkor én eléggé félek este (félek a sötétben) és ezt érzik rajtam a kutyák. Így ők is nagyon nyugtalanok lesznek, és kölcsönösen felkeltjük egymást a mocorgásunkkkal, nyugtalanságunkkal. Szóval ha párom nincs itthon, akkor én nagyon keveset alszom. :roll:

Babszi,
hogy vagy? Pihizel, ugye?!

Minnie,
régen voltál felénk. Egyre kevesebbet jössz :?

i.kata

Kata, megvagyok - néha úgy érzem sikerült, máskor meg úgy, hogy nem... tudod.

Tücsi! Merre vagy? Hogy vagy?
babszi

Tücsi!
Gondolok rád sokat!Remélem jössz ma is a kétcsíkos tesztecskével és jobban vagy már!

Babszi!
Lehet,hogy azt hiszed,hogy csak úgy mondom,de valahogy veled kapcsolatosan most nagyon jó megérzéseim vannak!Sikerülni fog!És az eszedbe se jusson,hogy nem!Már kapaszkodik valamelyik babó(babók) meglátod!
Sok-sok babaragacs!!!!!!!!!! :P

Kata!
Ma reggel teszteltél?
Én is így vagyok ezzel,hogy ha párom nincs valamiért éjjel(ami ritkán van),akkor nem alszok nyugodtan,biztos nem tudnék egyedül élni!Na de azért még is csak jó,hogy olyankor vannak neked a kutyusok! :P

belluska

Babszi,
megértelek, de azért remélem többet van jó érzésed! :lol:

Belluska,
teszteltem, de negatív. Gondolod nem tettem volna fel egyből a pozitív képet? :lol:

i.kata

Belluska, köszönöm! Tegnap úgy rámondtam volna, hogy igen, úgy érzem feszül a mellem, mint annak idején, de ma reggel valahogy nem annyira. Tudod, hol így, hol úgy. Azért vagy pozitív velem kapcsolatban, mert meséltem milyen szépek a babók, amikor visszakaptam őket.

Kata, én sem bírom, ha nem lenne mellettem a párom. Meg is fogadtuk, hogy amennyiben lehet, minden éjjelt együtt töltünk, amit csak lehet. Rossz volt a kórházban, amikor bent voltam - de akkor egész éjjelre bekapcsoltuk a mobilunkat, és úgy aludtunk együtt - ingyen hívhatjuk egymást :)
babszi

Babszi!
Lehet hogy azért is de nem hiszem!De mindenesetre az nagyon pozitív!Ez egyszerűen csak egy megérzés,de nem is nagyon tudom megmagyarázni!De pozitívnak érezlek nagyon!És ez jó!
Tetszik a mobiltelefonos együtt alvós dolog!Édesek lehettetek! :P

belluska

Babszi,
ez komoly? Nem vagytok semmik :lol: Mi sajnos ilyet nem tudunk csinálni, mert ha nem itthon alszik a férjem, akkor külföldön és oda nem ingyenes.

i.kata

Sziasztok, lánykák!
Rossz hírem van, bár azonnal megjelent a csíkom ahogy bemártottam a pipibe, száradás után nem lett olyan erős mint a tegnap reggeli:-(((
Később jövök, most mennem kell!
Vendég

Én nem látom be miért lenne ez rossz hír!! Most már azt is kellene nézni, hogy halvány vagy nem??? Nem azt kell nézni, hogy van csík vagy nincs csík?
babszi

Tücsi,
ez szerintem sem rossz hír. Az a lényeg, hogy ott van az a csík. És nem mindegyik teszt mutatja egyformán, szerintem még akkor sem, ha egyfajta mind. Ezen nehogy elkeseredj!

i.kata

Kata, te amikor legutóbb babás voltál, és a 9. napon teszteltél, akkor miért tetted. Kíváncsiság, vagy éreztél is valamit? Mit éreztél akkor? Emlékszel még?
babszi

Babszi,
csak kíváncsiságból teszteltem a 9. napon. Ja nem is, hanem kiszámltam, hogy 9 napja volt beültetés, és 5 naposan kaptam őket vissza. Így ugye olyan, mintha már 14 nappal a peteérés után lettem volna, ezért mertem akkor tesztelni.
Arra nem emlékszem, hogy akkor éreztem-e már valamit, de később tuti, hogy menzeszesen fájt a hasam és ahogy Gabó is írta én is rohangáltam megnézni állandóan, hogy megjött-e.
Emiatt a hasfájás miatt mertem bizakodni, hogy sikerült, de úgylátszik most nem jött be és tényleg meg akar jönni.

De ne keresd a tüneteket, mert van aki semmit nem érez.

i.kata

Annak idején én is a görcsökre emlékszem, és hogy érzékenyek a melleim. Most is várom a "tüneteket", és persze figyelem magam. Ó, nem akartam én még ennyit sem erre figyelni, de nem lehet leállni. Tegnap este már kimondtam, hogy lehet itten valami, mert olyan, mintha érzékeny lenne a mellem, de ma már annyira nem érzékenyek - lehet tegnap fáradt voltam. Érzékenyek, de lehet csak én képzelem be magamnak. Még van időm, tudom. Nekem a 15. nap szívták le a petéket, és a 18. napon kaptam vissza, most vagyok a 25. napon. Már ha rendes ciklust nézünk. A babák a 15-20 nap körül lépnek kapcsolatba az anyai szervezettel, szóval van idő, csak felzaklatott a veletek való bizonytalanság is :( Annyira sajnálom :( Hatással van rám, pedig ki akartam ezt az egész mizériát zárni, mégis ülök a gép előtt, és olvaslak titeket. No meg persze közben mást is csinálok, de térülök-fordulok, megint itt vagyok.
Ja, és állandóan szomjas vagyok, és állandóan pisilnem kell :) Ez viszont röhejes. Mert amennyit iszom, annyi ki is jön :) Ez nem tünet ebben az esetben :)
babszi

Tücsikém, nem lehet hcg vv-re menni nálatok?Megnézni mennyi a hcg progi szinted?
Vendég

Hunci, nálunk nincs vérvétel, ha pozitív a teszt akkor talán 3 hét múlva lesz UH! Pesten tudnék pénzes vérvételt, de innen vidékről nem szívesen vonatoznék+BKV-nék most be főleg ebben a járványos időszakban, holnap talán okosabbak leszünk...már ez is haladás hogy idáig eljutottunk, legközelebb talán több adatik meg! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az IR-es kontroll vérvételről, délután lesz eredmény. Nagyon kíváncsi vagyok! :roll: Jól elbeszélgettünk az asszisztens csajjal, aki megnézve az előző eredményemet csodálkozott, hogy erre miért kapok egyáltalán gyógyszert... S abban megegyeztünk, hogy attól függően, hogy kinek milyen jellegű problémája van, honnan küldték IR-vizsgálatra, egészen más értékeket tartanak elfogadhatónak (pl. erről a 3-4-es értékről 0 perces esetén, meddőségi kezelésnél még nem is hallott). :?

Fitie!
Ha megoldódik a "tüszős problémám", még mindig nem a lombikot kezdjük el - Hála Istennek! -, hanem a 6. inszemet, mert az május óta még mindig várat magára... :(
hbzs

Drága Tücsi, én ezt most nem értem. Úgy beszélsz, mintha már biztos lenne, hogy nincsenek babák, amikor mi itt mindnyájan abban vagyunk biztosak, hogy vannak!!! :wink: Légy szíves, légy te is egy kicsit bizakodóbb, és meglásd, az első UH-n 1 v. 2 szép petezsák fog mosolyogni rád a képernyőről! :D
hbzs

Drága Tücsikém, figyelj, miben tudok segíteni???Szívesen behoználok Pestre a Kaáliba, hisz oda tartoztál te is, ott a neved, senkit sem érdekel, hogy máshonnan jött babáid vannak, mondhatod, hogy spontán baba és akkor ott megcsinálják de vannak más helyek is, szívesen elvinnélek.-Holnap nem, mert dolgozom, de szombaton, elmegyek érted és elviszlek.Ezen nem múlik komolyan....És ne írj már ilyeneket, mert érzik a babák!!!!!amúgy meg a pisi összetétele, mennyi víz van benne igenis befolyásolja a koncentrációt és tedd hozzá, hogy a hcg kétnaponta duplázódik...
Vendég

Hunci, nagyon aranyos vagy komolyan meghatódtam! Holnap a párom is be tudna vinni, az előbb hívtam is hogy kérjek-e időpontot magánlaborba, de szerinte egy vérvételtől nem leszünk okosabbak, és ő bízik a babákban, hát akkor most én is megpróbálom! :roll: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én túl vagyok már a vérvételen. Apa még itthon van, úgyhogy azért sem siettem ma hozzátok!!!!

Gabó!
pontosn arra a dokira gondoltam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tücsi!
Én szörnyen izgulok most miattad!!!!! Még mindig +++++++++++++++++++++++
Nem elkeseredni, mert a mai nem volt olyan erős!!!! Nekem is volt, hogy halványabb volt az előzőnél!!!! És én vagy 30 tesztet ellőttem.

Kata!
Egyszerűen meg kell zabálni Diót!!!!!! ÚÚÚÚÚÚgy megdögönyözném!!!!!

Babszi!
Babaragacsok!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa, tényleg volt halványabb is? Nyah, most már mindegy mert úgy döntöttem, hogy így se úgy se elég a pénzünk, teszt helyett inkább elmegyek holnap reggel a magánlaborba ahová járok az IR miatt, azt ígérték, hogy DU-ra telefonon megkérdezik majd az eredményt, remélem tényleg így lesz!
Vendég

Tücsikém,
kiakasztasz, ne legyél már ennyi lemondó!
Tényleg bíznod kell a picikben, mert ahogy Hunci írta, megérzik a hangulatodat.

Babszi,
jól levezetted a tüneteidet :lol: Reméljük ezek a tünetek megmaradnak Nálad :wink:

Hunci,
igaz én nem jártam a Kaáliba sosem, de tavaly a 3. inszemnél volt egy halvány, de szabad szemmel jól látható pozitív tesztem, de másnap már negatívat teszteltem. Mivel nálunk nem csinálnak hcg vv-t, felhívtam a Kaálit, hogy elmehetek-e fizetős vv-re hozzájuk. Hát azt a hangnemet, amit megengedett magának az a nő, aki felvette a telefont....Amúgy is magam alatt voltam és neki sikerült a rossz kedvemet tovább tetéznie. Közölte, hogy mit képzelek én, hogy más intézetből hozzájuk akarok vv-re menni???
Jó, hát ha nekik az a pár ezer forint nem pénz, akkor sajnálom...

Hbzs,
látod, nagyon megoszlanak a vélemények erről a fránya IR-ről.

Zsuzska,
a Dió anniyra nem dögönyözhető. Előbb leterítene ő téged a nyalakodásával :lol:
A Töpi viszont állandóan hanyattdobja magát, hogy simizzük a pociját :lol:

i.kata

Tücsi!
Csak nyugi!!!!! Továggra is nagyon drukkolok neked!!!! Hajrá vérvétel!!!!

KAta!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az én kutyiaim is nyalakodósak voltak. Persze bárkinek hanyatt dobták magukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuzsanna 2009.10.08 11:02-kor.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
ez a hozzászólásod szerintem msik topicba készült :lol: :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Igen, bocsika :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De már módosítottam is!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
na őt lehetne dögönyözni. Íme egy friss, meleg, ropogós kép Miss Töpörtyűről :lol:
Amúgy ugyanazon a párnán fekszik, amin tegnap a Dió. Nem tudjuk miért, de teljesn odáig vannak érte és csak egy van belőle, úgyhogy felváltha használják :lol:

Kép

i.kata

Iiiiiiiiiiiiiiiittenem, de cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok:)

Kata, szerintem Dió nagyon eljátszana az én kis sziszimmel:)
Biztos el lennének.

Kép
beus84

Beus!
Hát ez egy eszméletlenül édes kis dög!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tücsi....Mérges vagyok rád.... :oops: :lol: Látod simán menzi nélkül ébredtél,ne legyél kérlek ilyen derűs..... :wink: :roll: :D

salygabó

Azaz derűlátó-borulátó,ezt jól meg asszondtam! :lol:

salygabó

Beus,
biztos jól eljátszanának. Nálunk pont a Dió játékos, a Töpi meg a kéjenckedő :lol: Ő milyen fajta? Mopsz? Van itt a házban egy ilyen kutyus, a Metzker Viki-é (playboy nyuszi, azt hiszem), de azok nem engedik játszani a kutyájukat, mindig elrángatják. :roll: Hát, ezek a celebek.... :lol:

Most jutott eszembe, hogy a Töpinek ma van az 5. szülinapja. Szegényhez odamentem megdögönyözni, meg megszeretgetni, aztán nem tudta mi bajom van :lol:

i.kata

Kata!
Töpinek boldog szülcsinapot!!!!!!! :P Ő is nagyon cuki!

Beus!
Cuki a te kutyid is!!!!!!

Tücsi!
Tudom,hogy nehéz,de légy türelmes és bizakodó!Nekem a halvány csík is reményt adna,de holnap reméljük nagyon jó hírt fogsz kapni!Szorítok érte!!!!!!

Zsuzskám!
Van még Bencusnak helye mocorogni?Kíváncsi vagyok mekkora baba lesz!Pocak simi!!!!!!

Gabó!
:D Reméljük hamar elrepül a suliban ma az idő!
Rókakoma? :D 8)

belluska

Köszi Zsuzsa, és belluska:)
Imádom én is ezt a kis kutyust.
Kata, igen ő egy kis mopsz, és még csak 7 hónapos:) kis dagi.

Én biztos engedném játszani, hisz a kutyáknak az a mindenük, főleg a mopszok, azoknak egy perc nyugtuk nincs, mindig nyalakodik, meg Ugra-bugrál, és két lábon pitizik:)
Szóval cuki, épp a te yorkidhoz való lenne, mert az enyém is szereti a szennyeseket:D
beus84

Ja ma voltam a dokinál, megmutattam ,neki a papíromat, azt mondta, hogy nem ir fel semmi bogyót, mert ez nem olyan rossz eredmény, de a Lindaxa fogyi gyógyit az kiírta, mert kicsit erőszakos voltam.

Ugy sajnálom ezt a dokimat, egy kicsit hanyag lett a betegekkel szembe, pedig nagyon jó szívű.
Az történt hogy a fia, meghalt egy autó balesetbe, és pont ő volt az ügyeletes orvos, aki kiment,először nem is tudta, hogy kihez indult:( de sajnos már nem tudta megmenteni:( nem a fiú volt a hibás, hanem a sofőr, aki ugy ment mint az állat, na és persze, neki semmi baja nem lett!

Hát szómórú gyász volt a városunkba:(
beus84

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok?Kivel mi van?Valami fejlemények(visszaolvastam amiket írtatok),ahhoz képest valami újdonság?
Mi ma voltunk a férjemmel a Forgácsban,katonavizsgálaton.
Vendég

Beus!
Sajnálom nagyon ami a dokiddal történt. Szülőnek nem lenne szabad gyermekét temetnie. :( Férjem egyik unokatestvére is így halt meg 19 évesen. Az anyukája most, 5,5 év után sem tudja feldolgozni... :cry:
Az IR papírodat azért mutasd meg egy szakorvosnak is. Nekem, ahogy már írtam, Sipos doki írt fel gyógyszert (bár ő sem igazán szakorvos ezen a területen...), még ha gondolkozott is rajta; és nekem jobbak voltak az értékeim: 8,2; 34,59; 32,63.
A mai, azaz 3 hónappal későbbi értékek pedig: 4,44; 53,29; 21,16. Azaz a 60 perces rosszabbodott :( - de ezt sok helyen nem is nézik; a 0 és 120 perces értékek pedig jelentősen javultak. Erre aztán már biztos nem kapnék gyógyszert, ha most kezdenék. De hát ezt gyógyszer mellett értem el... Holnap azért felhívom az intézetet, de én szeretném majd szedni a terhességem alatt is végig a gyógyszert, mert egyrészt így elkerülhető a terhességi diabétesz, másrészt a túlságos súlygyarapodás is stb. - aminek mind megvan a maga veszélye...
hbzs

Kata!
Töpinek boldog szülinapot!!!!

Belluskám!
Hát nagyon kevés helye van odabent. Időnként komolyan fáj. Én is kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz????
Apa ma minden ügyfelének mesélte, hogy jövő héten apa lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, ma itthonról dolgozott apa egész nap. Olyan jó volt hozzá bújni, bár nagyon soka dolgozott. De néztünk DVD-t és aludtunk is együtt. NAgyon jó volt!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tücsikém, örülök a döntésednek, ha "oda" mész (ahova én is járok - két betűs hely), akkor ha megígérték, úgy lesz.CSak mondd még holnap nekik!!!!

Kata, igen,azt tudtam, hogy "idegen"-t nem fogadnak, ezért is írtasm Tücsinek, ő odajárt és spontán babásodást kell mondania, és neki leveszik majd, a hangnemet sajnálom.

Hbzs, szépek az értékeid, a 60 perces tényleg nem mérvadó.
Vendég

Hunci!
Köszi! Nem is izgulok miatta, csak nem értem... :?
Írnál magadról is egy kicsit? Jó lenne téged is megismernünk! 8) Ha jól értem, meddőségi kezelések után spontán babátok született? :D
hbzs

Hbzs,
Annyi történt csak, hogy a nagy mennyiségű cukorra hirtelen több inzulin kellett, mint a szervezet gondolta, így jobban le tudta bontani a cukrot, és visszaállt egy teljesen tökéletes értékre.Ha pl kicsit kevesebb lett volna az inzulinod 60 percnél,akkor több cukor maradt volna érintetlen, és így a 120 perces sem lett volna ilyen szép, mert még 2 óra múlva is bontania kéne a szervezetnek a cukrot...remélem érthető.

ezért van az, hogy aki ires, jön a nagy mennyiségű cukor, kell az inzulin, hogy bontani tudja, na de 30 perces inzulin kevés, hát akkor nyom még egyet, a 60 perces is kevés mert még mindig van felbontatlan cukor, majd a 120 perces is kevés ...sajnos.

Előbb utóbb az iresnek is elég lesz, csak jóval később áll helyre az inz háztartása mint egy nem iresnek, tehát jóval több inzulin kell egységnyi cukor lebontásához...

Ezért kell a met, ami meggyorsítja a cukor lebontását, hogy minél kevesebb inzulin kelljen...vagyis szűnjön az ir.

aztán a terhességi cukor is érdekes, mert ott a sok inzulin termelődik (még a nem ires terhességi cukrosnál is) de annyira rossz az inzulin fajtája, összetétele, hogy képtelen az akár 100-as bagy annál több mértékű inzulin lebontani a cukrot, cukor megmarad, jön a terhességi cukor :cry:

Aki nem szed metet, azt terhesen inzulinnal pótolják, olyan inzulinnal ami már jó fajtájú, ami faramuci, mert magas az inzulin és mégis inzulint adnak, elég érdekes, de a terhes saját inzulinja rossz minőségű, cukrot nem tud lebontani.

Ez dióhéjban a kérdésedre a válasz, a dióhéj kicsit bővített dióhéj :lol:

Rólam:
Tücsit ismerem régóta egy közös topikunk van/volt.Én több mint 3 éve írogatok már, csak rendszeresen újraregelek, mert olyan a munkám, hogy nem akarom, hogy megtudják, hova és mit írok.Néha nevet is váltottam.
Aztán mint kiderült sajna pcos-ban és ir-ben otthon vagyok, hormonmeghatározások már a kis ujjamban (muszáj volt kitanulnom, mit miért, hogyan, mi mennyi, mert "szuper" nődoktoraim voltak korábban) és magam diagnosztizált pcos-ja után jutottam el végre életem első mensijeinek lehetőségének útjára közel 25 évesen (addig tán 10 x mensiztem összesen, de minden nődoki csak legyintett egyet).
Első mensi végre megvolt 2006 végén,majd apavizsgálat:oat-szindr.
Kaáli intézethez mentünk emiatt.Majd kértek átjárhatóságit, egy petevezetőm volt ép.
Majd a met, diéta, mozgás és kemény fogyás (ma már a 31. kilónál tartok) után vártam, hogy megjöjjön, hogy kezdhessük a protokollt... végül spontán babásodás.

Terhesen végig szedtem a metet és "csak" enyhe fokú cukrom lett végül, amit mettel szépen meg is tudtam oldani.Mai napig szedem a metet.
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Tényleg egy kicsit eltűntem, de az az igazság, hogy van, hogy napokig be sem kapcsolom a gépet. Mióta hazaértünk vidékről még nem volt alkalmam visszaolvasni, annyit írtatok és azóta csak gyűlnek-gyűlnek az oldalak... :?
Bele-beleolvastam az írásaitokba és nagyon elszomorodtam, szívből sajnálom, hogy nem sikerült a babásodás, de azért még holnap feltétlen csinálj tesztet! Sose lehet tudni... :)
Nagyon édes a kutyusod a képeken :) , Minnie biztos szívesen eljátszadozna vele... :)
Én is teszek fel egy képet róla, apa aranygaluskát készített hétfőn és a hozzá való vaníliás krémet Minnie élvezettel majszolta. :D

Kép A kis édesszájú...

Dezsina!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszt, de bízom abban, hogy így vagy úgy de neked/nektek is sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem azért még hallunk felőled! :) Addig is vigyázz magadra és sok sikert!!!

Tücsi!
Neked meg irgum-burgum!!! Én a beülti után 6 tesztet csináltam és nem volt kettő egyforma! Ne azt nézd, hogy milyen erős, az itt nem számít, hanem, hogy csíkosodik-e!!! Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska!
Hogy bírod, minden rendben? Megkezdődött a visszaszámlálás!!!! :D :D :D Pocaksimi Bencusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Lehet, hogy írtad, csak lemaradtam, de végül mész a Kombinált tesztre, ha igen, hova? Én múlt csütörtökön voltam a Magzatdiagnosztikai Központba az Integrált teszten, ma hívtak az eredménnyel, ez is Negatív lett!!!!! Annyira örülök neki!!! :P :P :P
Remélem rókakoma most már múlóban van. Még kb. 1 hét és meglátod el is felejted... :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
Mi újság, hogy telnek a napok? Remélem minden rendben és a pocaklakó is szépen növöget. Most már rendesen érzed a mocorgását? Én múlt hét vasárnap (10.04.) éreztem először, hogy mocorog, annyira megható volt, megint elkezdtem pityeregni... :p Azóta egyre többször és erősebben érzem, isteni érzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Babszi!
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus!
Nagyon édes a kutyusod! :D

Belluska!
Puszi a gyerkőcöknek!!! :D
Katának tettem fel képet Minnieről. :P

Ladiva! Hbzs! Beus! Hunci! Szilvi! (remélem nem hagytam ki senkit)
:D :) :P :lol: :P :) :D

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Hunci!
Nem semmi amin keresztülmentél,de fantasztikus a spontán babátok!Kicsit idősebb csak Barnikánktól! :) Nagyon gratulálok,egy igazi ajándék ő is nektek!

Minnie!
Olyan jó,hogy jöttél!Már megszoktam,hogy az éjjeli kismamink bejelentkezik!Hiányoltalak!
De jó a kis picurka mocorgása!Ugye milyen megható! :P Sok simike neki!
Katának holnap megmutatom Minniet! :D Most már nem tuningolom fel vele,ámbár még fent van,mert Tescoban voltunk,kicsit elcsúsztunk időben! :? Olyan édi ahogy nyalogatja a fincsi krémet! :P Puszi neki is!Hát akinek a párja tud ilyet is csinálni...... :lol: :lol: :lol: :wink: !

Wepe!
Puszillak,sok simi! :P

Krisztám!
Néha gyere!Na van még bogyód hátra,vagy már nincs?Remélem már elfogyott! 8) :wink:
Simi és puszi millió!

belluska

Hunci!
Te aztán egy igazi IR/diabétesz-szakértő vagy! Csak azt sajnálom, hogy mindezt a saját tapasztalatod miatt kellett tanulnod :( - titokban azt reméltem, hogy te valamilyen diabetológus v. endokrinológus szakember vagy... :wink:
Nagyon-nagyon örülök, hogy a diéta-gyógyszer-mozgás hármas meghozta nálad az eredményt, és SPONTÁN babásodtál!!! :D Én is ebben reménykedem!!! 8) Köszi szépen, hogy mindezt megosztottad velünk!!! :wink: :D

Minnie!
Nagyon édes Minnie kutyus! Igazi kis édesszájú csibész! :lol:
hbzs

Hbzs!
Szerintem nálatok is meglesz a hatás,főleg,hogy te is nagyon hiszel benne!Én szurkolok! :wink:

Hunci!
A fogyásod előtt pedig le a kalappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt elfelejtettem írni!

belluska

Belluska!
Köszi szépen! :wink: :D
hbzs

Tücsi!
Nagyon várlak,remélem számodra is megnyugtató hírekkel jössz ma!
++++++++++++++++

Katám!
Teszteltél ma?

Szép napot mindenkinek!

belluska

Sziasztok, nem voltam ma vérvételen, mert egész éjjel erősen görcsöltem és nem akartam az utazással kockáztatni, főleg, hogy egy részt BKV-zni kellett volna! A görcsölést leszámítva jól vagyok, tegnap este csináltunk a párommal közösen egy tesztet ami nagyon szép erős csíkos lett+ ugye tegnap volt a mensi napom amit megúsztam egy csepp barna nélkül, patyolat fehéren!;-) Így asszem nincs más dolgom mint pihenni és bízni a babákban! :D

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Tücsi!
Sajnálom a görcsölést,de az erős pozitív teszt nagyon szuper!
Nagyon feldobtál ma,olyan jó lett a hangulatom!!!!!!!!
Persze az ember még ilyenkor "halkan" mond mindent,de én nagyon boldog vagyok és gondolom,hogy ti is!
Semmi idegeskedés,pihenés,pihenés.......ez a legfontosabb most!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszillak!!!!!! :P

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?