Sziasztok!
Na megjöttem, sikerült lenyomni a bandát
Isteni, hogy tudom egyszerre altatni mindhárom dedet
Kisebbjeim óriási cuppogással bevágtak 4 deci májas főzeléket. Ma kaptak először csirkemájat, és nagyon csípték
Most van másfél órám magamra
Illetve a nyüves vasalómra
Ditus!
Nagyon csinos kismama vagy
Miló nagyon büszke lesz az anykájára!
Vicky!
Szerintem klassz járgányt vettetek! Ha nehéznek találod majd, csak jusson eszedbe szegény Évi77 (
), a mi kocsink 18 kiló+ugyanennyi a két gyerek+egy "kisebb" bevásárlás a bevásárló hálóba pakolva, és 50 kilót tolok tökön-paszulyon át
Viki!
Aha, apa egy ugyanolyan turmixot vett, amilyen volt előtte
Boni!
Szerintem nem kell ebből ügyet csinálni, ha babakocsiban alszik jót, akkor aludjon ott. Ha nem lesz kényelmes, majd átszokik az ágyikóba, nem?
Az a kenyeres kép nagyon jó!
Ditus!
Ruhadobozolás-kistesónak előszedés témához: tényleg klassz elsőszedni Esztikének a Dóri régi ruháit, csak akkor ver szét az ideg, ha előveszem, és már kicsi
Egyébként egész kincskeresés hangulata van, mert a kicsi nőnek annyi ruhája volt, hogy van, amelyikre már nem is emlékszem.
A fejük alá csak addig tettem bármit is, amíg nm közlekedtek az ágyban, mert utána már magukra tekerték. Azóta se pelenka, se párna nincs az ágyban. Egyébként a textilpelenka se veszélyes, olyan ritka szövésű, hogy szerintem képtelenség megfulladni alatta.
Hálózsák: enyimek szeretik, simán lehet kúszni-mászni benne.
Némóci!
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam egyik gyerekemnél se, hogy éjjel parádéznának alvás helyett, fogalmam sincs, mit lehetne tenni
Nem lehet egyszerű, az tuti...
Enyémek 1/2 8-kor fürdenek, 1/2 9-re mindkettő telekajálva alszik, legközelebb másnap reggel 8 körül hallok róluk.
Monic!
Enyémek is sokat "termelnek", napi 3-4 kaksi biztos van. Hűűűűű, és milyenek...
De sajnálom a szopit, de tényleg ügyesek vagytok, hogy eddig ment!!!
Ügyes volt Danci a vérvételen! Asszem kicsit le vagyok maradva, miért kellett vért venni tőle?
Zsuzska!
Olcsa nagyon ügyes! Tényleg nagy bandita lesz
Ugyanilyen tigrises pólója az én fiacskámnak is volt, csak kisebb méretben.
Nati!
Én Kovács Péterhez jártam, referenciamunkának be tudom mutatni a kis szöszke copfosomat, de az ikrek "előkészítésében" is volt szerepe, ha a kivitelezésükben már nem is. Olyan doki meg nem volt, akihez nem szívesen kerültem volna, mert túlzás nékül mondhatom, hogy mindegyikük maximálisan érti a dolgát, és mindent megtesz a sikerért!!!
Ma jönnek megcsinálni a kertbe az öntözőrendszert, holnap füvesítés-fásítás-bokrosítás! Végre nem préri lesz az udvarunk!