Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Ákosnak KépKépKép Képeket várjuk ám! Természetes, hgoy könnyeztél, szerintem én is fogok, amikor eljön a nagy nap Kép

Zsizsa,
integetéshez gratula Kép Zsoltika is sokat szopizik még. Ezért is iszik mellette kevés folyadékot Kép Kellemes nyaralást a Balatonon!!!

Cory,
még szerencse, hogy Balu jót alszik. Zsoma hogy áll most fogilag?

Zsófi,
pólyás Benci Kép Ügyesek vagytok, hogy már ilyen sokmindent tud a kisfiad!

Ann,
hú ez a vigyor! Édes nagyon Hami a csattal a hajában Kép

Meme,
fényképező Kép Hogyan lopták el? Csak nem betörés volt?

Vera,
tegnap persze kifelejtettem, de nagy-nagy gratula Bencinek a fogacskákhoz Kép És leginkább ahhoz, hogy ilyen szépen nyűgi nélkül növeszti őket Kép

Klarissza,
merre vagytok? Hazaértetek már? Ha igen, jelentkezz!!!

<font color="0000ff">Nálunk meg a fölső fogak jönnek Kép Most már teljesen egyértelműen látszik a bal felső fogacska, szép fehér kicsi foltocska KépKépKép Szerencsére a szopinál még nem érzem Kép

A különalvás pedig nagyon jól sikerült Kép Zsoltika háromnegyed 10-kor aludt el szopival (ilyet nagyon régen csinált, mindig úgy alszik el, hogy énekelek neki, és még ébren beteszem a kiságyba). De hát most így sikerült, és legközelebb pontban 3-kor ébredt Kép Akkor néhány korty szopi, és már aludt is vissza. Kiságyba zsupsz bele, én vissza a nappaliba, és negyed 8-ig szunya KépKépKép Különben szomjas lehetett, mert én is az voltam hajnalban Kép Igaz, egyszer kelni kellett, de ez még mindig jobb, mint eddig bármikor. Én vezetek szopinaplót, és visszanéztem jópár hetet, de mindig több ébredés volt éjjel. Általában 1 körül és 4 körül volt szopi, aztán 7-8 körül és akkor még egy kicsi alvás (vagy nem alvás Kép) És ez még jó éjszakának számított!

Szóval minden szempontból jobb volt így. Ma megint kint alszunk Kép Csak az a baj, hogy ez a kanapé kihúzható része tulajdonképpen vendégágy, kettőnknek a férjemmel picit kicsi. Majd meglátjuk, mi lesz.

Most ebédelek gyorsan, amíg még alszik Zsoltika Kép

Puszi:
Gabi</font>

pgaboka

Marcsi,
megértem a pityergést.Kép Képeket várjuk!

Ann,
csatos Hami nagyon cuki!Kép Ez a vigyor!!!Kép Akartam már kérdezni, hogy a kvízparton is te nyomulsz Annann néven? Te írtad a Franciaországos kvízt? Vagy valaki bitorolja a neved?Kép Formabedobáláshoz gratula!Kép Hami annyira kis ügyes!Kép Én még nem vettem Gabinak, mert azt gondoltam, hogy fiatal még hozzá, de akkor megpróbáljuk, hátha.Kép

Meme,
jó irigy vagyok a hűviért, nálunk most 28,5 fok van.Kép Fényképezőgép.Kép Szép méretek!Kép Medencébe hasalós sztori tetszik.Kép

Gabi,
milyen volt a különalvás? Torna.Kép Én elég ritkán tudom csak rávenni magamat. Lusti vagyok. Bár ebben a melegben szerintem érthető.Kép Gabi is most kezdett el egy kicsit apás lenni, eddig csak rajtam lógott, de ha apa hazajön, akkor legalább fél órán át ő a menő.Kép Tapsoláshoz gratula, a képen is nagyon cuki!Kép A homokozás meg sajnos ilyen piszkos dolog.Kép

Vera,
a csíkok tényleg fogacskák már, hipp-hopp kibújnak, meglátod.Kép Bence fejlődéséhez gratula, nagyon ügyes, hogy még a tornáztató lány is így meg van elégedve a haladással.Kép Tapsoláshoz gratula!Kép Költözés.Kép

Batka,
kis szoknyás Emma roppant szép!Kép És ez a magyarázás tényleg nagyon komoly!Kép Tapsoláshoz gratula, és az integetés utáni ajtóbecsukás is nagyon tetszik!Kép Együtt evésért irigy, nálunk sajnos nem megy, mert apa nem vacsorázik (vigyáz az alakjára a szentem), pedig én is úgy szeretném. Mondjuk, nálunk az is probléma, hogy nem igazán van hely hozzá sajnos.Kép

Anita,
hogyan szereted anyát nagyon édes lehet.Kép Gabi is komoly általában, inkább szemlélődő típus, de szerintem nagyon édes így, olyan, mint egy kis Buddha.Kép Csak a pocak hiányzik.Kép Remélem, már jobban alszik!

Hagnosz,
gratula a KRESZ vizsgához!Kép Ügyi vagy!Kép Homokozó Barni nagyon édes!Kép

Ivás: én még csak vizet adtam Gabinak, valahogy lusta vagyok teát főzni.Kép De issza is. Egyébként csak egy hónapja adok neki, mert addig nem evett semmit, csak szopizott, ezért nem éreztem azt, hogy kéne, mihelyt elkezdett enni (meg a meleg is bejött), azóta kínálgatom. Általában csak pár kortyot iszik, de ez is valami. Gyümilevet meg akkor kap csak, amikor barackot eszik, és ottmarad a leve a tányér alján, azt megitatom vele.Kép

Gabi75,
én ebédre általában különböző zöldséget keverek rizzsel és csirkehússal, de hallottam valahol, hogy úgy a legkönnyebb a változatosságot biztosítani, hogy váltogatod, hogy zöld, piros, egyéb színű zöldség, mert ezekben általában különböznek valamennyire a vitaminok. Pusziadás nagyon aranyos, biztosan meghatódtál!Kép És nagyon okos, hogy már annyi mindent csinál, ha mondod neki!Kép

Na jó, most már nem bírja nélkülem Gabi, meg a mosógép is lejárt, és eddig sikerült visszaolvasnom és írogatni. Mindenkitől bocsi, akinek nem tudtam már írni!

Jó hétvégét!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Közben írtatok.Kép

Batka,
férjed paradicsomturmixa.Kép

Gabi,
alvás.Kép A felső fogacskák kibújása után nekem kicsit rossz volt a szopi jópár napig, de aztán a cici is megszokta, meg Gabi is.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

SziasztokKép

Marcsi Ákosának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

Csak gyors helyzetjelentés mert épp pakolom a hétvégére a bőröndötKép
Nagy csönd volt a szobában, Bence a földön és így találtam rá:
Kép
A láda a sarokban volt kb. vagy másfél méterre tőle tele játékkal, csak valahogy ideráncigálta és persze hogy mindent kipakol belőleKép

Akartam már kérdezni hogy akinek van habtapija, használja még? Ugyanis én nagyon félek tőle és azt hiszem az új lakásban nem tesszük le, mert Bencike kedvenc elfoglaltsága hogy a szélénél megkezdve módszeresen lebontja az egészet. És ugye vannak benne kisebb darabok is...

Ja, fogacska egyelőre nincs, viszont a nyűgi nélkült azt elkiabáltam, mert éjszaka volt egy kis sírás, szegénykém dörzsölte az arcát összevissza és elég nehezen tudtuk vele elfeledtetniKép Viszont az éjféli 1órás sírás után már nem volt semmi nyűgi, aludtunk reggelig. Igaz Bence keresztbefordult az ágyunkban, mi meg kiszorultunk a két szélére lapjára, de meg sem mertük mozdítani, nehogy felébredjenKép
Nem lesz ez egy könnyű menet, már látom. És a legrosszabb hogy annyira tudtam hogy pont ezen a hétvégén jön el ennek az ideje, merthogy szombat éjjel anyukám fog Bencére vigyázni, mert az esküvő után őt hazavisszük, a lagziban márcsak édes kettesben leszünk ApávalKép Remélem minden rendben lesz!!!

Most mennem kell, ma már egész biztosan nem jövök. Mindenkinek nagyon jó hétvégét!Kép
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera!
Én a habtapiból kivettem a nagyon pici részeket és most úgy használjuk, de lassan el fogom tenni, mert folyamatosan szétszedi Nóri is, csak épp összetenni nem tudja Kép szóval megy majd a tesónak...Kép

Meme
meme

Sziasztok Lányok!

Elöször is nagyon boldog születésnapot kívánunk Marcsi Ákosának!
És 10 hónaposságot Diti Tünciének (gyere már Diti errefelé, úgy hiányzol!) és Susi Annájának (öt már meg sem ismernénk azt hiszem, annyit nőhetett...).
A sok egyéves tiszteletésre átalakitottam a tábla korszámitását Kép
Nem nagyon tudtam mostanában jönni, mert el vagyunk havazva, de azért olvasgatok-olvasgatok. Meg bosszankodok, hogy milyen nagyon drága Lisszabonba a repülöjegy, ha az embernek fix idöpontra kell mennie.
Tényleg nincs kedve valakinek jövö május 1 környékén 2 hetet Orlandóban tölteni? Ugy tünik 6 fös apartmant tudunk csak szállásnak szerezni (full luxus). Igy ha valaki(k) csatlakoznának fillérekért meglenne a szállás. Meg váltott babafelügyeletet is tudnánk szervezni. NO? (egy konferenciára szeretnénk kimenni amúgy Apával és Botival együtt, de ha már átutazzuk az óceánt kéne maradni 2 hetet.) Ez eléggé OFF volt, bocsi.
Most szaladok, mert szeretnénk utazóágyat venni az újabb hétvégi kiránduláshoz.
Üdv, Edit
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Baba névnapja Testvérek
DBarbi (XI. ker.) Fanni Auróra 2003.06.17 1 év + 36 nap első baba
Zsófi (Szeged) Bence 2003.06.27 1 év + 26 nap augusztus 23. első baba
Anita (Jászberény) Róbert 2003.07.15 1 év + 8 nap június 2. első baba
Marcsi (Bpest) Ákos 2003.07.23 1 év + 0 nap első baba
Barbi (Kanada) Ádám Csaba 2003.08.01 11 hó + 22 nap december 24. első baba
Orsi (XI. ker.) Benedek 2003.08.01 11 hó + 22 nap április 16. Anna Rebeka nn: julius 26.
Brigi (XIV. ker) Marcell György 2003.08.02 11 hó + 21 nap augusztus 14. Dániel
Hagnosz (X. ker.) Barnabás 2003.08.06 11 hó + 17 nap június 11. első baba
Zit (Szentendre) Benjámin 2003.08.09 11 hó + 14 nap első baba
Gabi75 (USA) Dávid András 2003.08.14 11 hó + 9 nap első baba
Eszti (Pécs) Ákos 2003.08.15 11 hó + 8 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 11 hó + 3 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 11 hó + 1 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 10 hó + 27 nap első baba
Zsizsa (XVIII. ker.) Gabriella 2003.08.28 10 hó + 25 nap március 24. első baba
Cory (XXII. ker.) Zsombor 2003.08.31 10 hó + 22 nap november 8. Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 10 hó + 22 nap első baba
Vera (XIII. ker.) Bence 2003.09.02 10 hó + 21 nap augusztus 23. első baba
Batkamano (NZ) Emma 2003.09.03 10 hó + 20 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 10 hó + 18 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 10 hó + 17 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 10 hó + 13 nap első baba
Gabi (XIII. ker.) Zsolt Márk 2003.09.10 10 hó + 13 nap április 10. első baba
Panu (XI. ker.) Liza Júlia 2003.09.18 10 hó + 5 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 10 hó + 4 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 10 hó + 2 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 10 hó + 0 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 10 hó + 0 nap János Ádám
Nyuszimanó (Finno.) Petra Sári 2003.09.29 9 hó + 24 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 9 hó + 24 nap első baba
Edit (Etyek) Botond 2003.10.03 9 hó + 20 nap május 16. első baba
Meme (XI. ker.) Nóra 2003.10.12 9 hó + 11 nap június 11. első baba
Hanzika (IV. ker.) Marcell Bertalan 2003.11.03 8 hó + 20 nap augusztus 14. első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 8 hó + 19 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 8 hó + 15 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Kép

Ma kivételesen egy kicsit kirándultunk - apánk nem tud dolgozni ezer fokban... A család egy része a palotási horgásztónál nyaral, oda mentünk le, nagyon élvezte Hami és nekünk is jól esett.

Vera, ez a Benci nagyon ügyi! Vége a "jó világnak" KépKépKép Habtapi nálunk lent van és szét is szedi és be is kapja - nagyon imádja dörzsölni vele az ínyét. A kisebb darabokat persze nem engedem neki. Igazából a szobájában bet&#369;s van, amiben kisebb darab volt, azt nem tettük le neki.

Zsizsa, a kvízparton is én vagyok Kép már 2 hónapja kész a kvíz, de elfelejtették feltenni... Kép Szted béna? Imádom Franciaországot, életem nagy élménye volt, amikor tavaly ott voltunk (Hami a pociban félid&#337;sen Kép ) bár franciául nem tudok Kép ... és te milyen néven?

Gabi, nálunk is a föls&#337; fog jön, de nemtom milyen stádiumban vn. Látszik, h meg van duzzedva és fehér, de még nincs hegye... innent&#337;l akár még hetek is lehetnek, nem? Örülök, h jól sikerült a különalvás, jó lenne pár nyugis éjszaka, mi? KépKépKép

Mostanában sztem is sokan hiányoznak!!!! Írjatok!
Cupp, megyek alttni (hazafelé Hami bealudt a kocsiban, most meg virgonckodik Kép)
Ann
annann

Sziasztok!

Itt vannak akkor a képek.
2003.07.23.
Kép
2004.07.23.
Kép

Pusssz.

Marcsi és a még kis ideig szülinapos Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Marcsi!

Boldog szulinapot Akosnak!!!!!Nagyon sokat nott ,es gyonyoru lett Kép

VERa !
BEnce olyan edes ,latod minden rendben jon Kép
Neked kitartast a koltozeshez!

Annann!
Hami nagyon edes kislany a kis csattal,na es az a mosoly!Kép

Zsuzsofi!
GRAtulalok a sulidhoz!Nagyon ugyes vagy!
BEnce nagyon helyes kissrac es meg lepodtem teljesen hogy milyen ugyesen eszik.En meg felnek DAvidnak igy spagettit adni.Persze o is eszi de en villaval ossze torom neki vagy kessel ossze vagom KépFo a biztonsag (egy parazos anyuka)

Lanyok ma kiarusitast rendeztunk ossze szedtem minden olyan cuccot ami mar nem kell (baba cucc,baba ules,baba kocsi butorok stb) Hat ne tudjatok meg ezek az amcsik a regi kopott ruhakat vettek meg amit itt kaptam es soha nem adtam ra a fiamra csak ugy tartogattam.AZ volt a kelendo Kép
Pedig arultam Siesta kis szandalt,lakk cipot,meg sok edes ruhakat es senkinek sem kellett.
DE egy nagy valtozas tortent,DAvid ma egyedul minden kapaszkodas nelkul kint az udvaron felallt es ket lepest megtett(addig az anyukaja arulta a ruhakat de mire eszre vettem oda ugrottam mert feltem hogy elesik es a betonbe beveri a fejet Kép,hat en jobban megijedtem mint o.DE utana is tobbszor megcsinalta es gyorsan leul 2 lepes utan.Valszeg eleg neki nem? Kép
MOst meg alszik a picikem .]mar nagyon varjuk a koltozest,nagy lazban egunk KépEs felvettek a masik egyetemre is a ferjemet amire igazabol vartunk ugyhogy ez jo hir(azt jelenti hogy igy talan meg autot sem kell hasznalni minden egy helyen lesz,munka,lakas,egyetem.EZ nagy dolog Dallasban mert nagyobb mint Budapest sokkal .eleg lesz csak bicajjal jarni,vagy atsetalni egyik helyrol a masikra.
Most mara eleg volt belolem.Bocsi akinek nem irtam.
MIndenkinek szep hetveget!

GAbi es DAvid
gabi75david

Sziasztok!
Minket is megvisel a meleg, bár szerintem a kiscsaj jobban bírja, mint én.Holnap utazunk megint 2 hétre a Tisza-tóhoz vályog házba ,O) ami jobban hűt, mint a légkondi, már alig várom, pedig anyósékkal leszünk 1 hétig. Már 3 hetet "lehúztunk" ott, nagyon kellemes volt.Nyaralás alatt összeszedtünk valami vírusos balhét, mert Niki lázas lett (39,2)és három napig tartott a betegség. Semmi más tünet nem volt, jól viselte és aludni is tudott. Pont akkor jött a fölső 2 foga is, szerintem az megnyomta a lázát is. És miután elmúlt a láz, apró kiütések lettek rajta, am állítólag ilyen vírusos láz után normális. El is múlt szépen 2 nap alatt.
Az érdekes volt, hogy a felnőtt körzeti orvoshoz kellett elvinni, mert ott nincs gyerekorvos csak 50 km-el arrébb. Itthon (Bp.) viszont a körzeti -legalábbis a miénk- gyereket csak fényképről lát. De ezekben a kis falvakban igen lassan és nehézkesen jut el egy baba a megfelelő orvoshoz, ha tényleg szüksége van rá. Főleg, ha autója sincs, akkor buszozni kell, mármint a szüleinek. Elég ijesztő volt belegondolni, mert persze be voltunk kakálva, hogy beteg lett a gyerek (első alkalom !) és hova menjünk vele, ha hirtelen kéne. Na de, ha 8 havonta 1x lesz beteg, annyi még belefér. Kép

Most meg a nyaka körül vannak pici, piros kiütések már 3. napja. Nem lettek se jobbak, se rosszabbak. Én úgy gondoltam, hogy a melegtől van, de olvastam, hogy a melegkiütés 12 óra alatt elmúlik. Van valakinek hasonló tapasztalata ? Behintőporoztam neki, de mást nem tudok csinálni.
Szerintetek ér valamit a dentinox zselé, az íny hűsítésére? Mert mikor fáj neki, hiába próbálom bekenni, nem engedi meg.
Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, amit kérdezek, de engem érdekel. Nikinek a fölső két foga között "buszegálló" van. Ez ugye el fog tünni? Anyósomnak és a sógornőmnek ilyen a foga, de nem szeretném, ha ezt örökölné tőlük. Tudom, hogy csak 20 tejfog van, ezt sem értem egyébként, hogy hogy lesz belőle 32 a végére ? Néhány nem nől ki? Vagy más fajta tejfogak vannak ?
Ezek a világrengető kérdések foglalkoztatnak most, lehet, hogy a meleg miatt van ??? De a melegkiütések tényleg érdekelnek. Nem szeretném szegénykémet megint orvoshoz vinni.

Egyébként Niki harap, csíp, karmol, úgy nézek ki, mintha 5 kismacskával aludtam volna. Pár napja már egyedül próbál megállni és nem engedi, hogy fogjam a kezét. Kb.10 mp-ig sikerül is neki és látszik, hogy élvezi. Nagyon jól eljátszik, ha ott vagyok , de ha eltűnök, akkor világvége van. Nekem mindíg könnybelábad a szemem, ha csinál valami új dolgot. Nektek nem? Azt hiszem ez a szülői büszkeség és ez nagyon jó !!!
Elnézést a regényért, cserébe 2 hétig nem jövök.
Minden szülinaposnak gratulálok !!! Hajrá 1 évesek !

Dorki
dorki

DorkiKép

Síma egyszerű háromnapos lázatok volt, mi is átestünk rajta, és én is bepánikoltamKép Ennek semmi más tünete nincs, mint három napig tartó láz, a negyedik napon pedig megjelennek a kiütésekKép

Melegkiütés: Akkor múlik ek 12 órán belül, ha nincs olyan melegKép Ha van, akkor újabbak jönnek ki. Én nem szoktam vele csinálni semmitKép

Fog: A rés miatt akkor aggódj, ha a maradandó fogai így nőnek majd. Tejfognál ez lényegtelenKép
És minél nagyobb lesz a gyerek, annál nagyobb lesz a tejfogai között a résKép

Úgy lesz 32 foga az embernek, hogy a 20 db tejfoga kihullik, és a helyére 32 nő. De van akinek csak 28, mert nem nő ki a bölcsességfoga. Van akinek nem fér el ennyi fog a szájába, mint az öcsémnek, neki is már négy maradandót ki kellett húzniKép

A hugomnak van a maradandó fogai között rés, ő fogszabályzót kapott, de csak éjszaka kellett viselnieKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szaisztok!

Marcsi
Nagyon boldog szülinapot Ákosnak!
Kép
Bocs, hogy megkésve, de vendégeink jönnek és ezer a dolog, csak most is éreztem, hogy valamit elfelejtettem!! Bocsi!

Nagyon sok puszi nektek!!! Ákos nagyon szép volt és lett!!

zit
zit

Sziasztok!

Egy gyors köszöntésre jöttem, ugyanis most értünk haza .Tegnap pedig nem tudtam írni, mert korán mentünk anyukámékhoz.

Marcsi: kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Ákosnak boldog első szülinapot.Nagyon szép fiúcska lett belőle, igaz újszülöttként is nagyon formás volt, de azóta rengeteget nőtt és fejlődött.Kép.

Kép

Susie Annájának, Diti Tüncijének és Noja levijének is boldog hófordulót kívánok.

Képekről még akartam írni dicsérő sorokat:

Vera: hú, Bencus milyen szép fiúcska aképen isKép.Látod milyen ügyesen megoldja a problémáit. Nálunk a habtapi lent van még, de már nem érdekli Robót.

Ann: Hami de drága a csattal isKép. Jó kis huncut csaj, nemmondom.

Bocsi a többiektől, de majd jelentkezem mielőbb.

Most sajna nincs sok időm írni, mert még csomó kipakolni valóm van.Holnap pedig vmerre elmegyünk apával, így arra is készíteni kéne valami hamit.

Egy jó hírem viszont van:

Tadam, tegnap Robó csak egyszer ébredt, azt is hajnal 4 órakkorKép.Úgy örülök neki.Na meg van még egy meglepi, de azt majd csak akkor írom le ha 100% lesz.

Mindenkinek jó hétévégét kívánok: Anita
anita77

Sziasztok!

Tegnap éjjel befutottunk. Volt vagy fél 23 mire hazaértünk, pedig 10-kor indultunk Lignanoból. Dugó az olaszoknál, dugó az osztrákoknál....grrrr...vagy 4 órát vesztettünk.

Minden nagyon csodálatos volt, Fanni is nagyon jól érezte magát, most majd pihi jön, mert sűrű hete volt nagyon Kép Csupacsupa új élmény Kép A képek most töltődnek át, 542 db. fénykép és csomó felvétel 2 videokamerával Kép
Az apartman nagyon klassz volt, a medencéje külön jó, hogy volt, nagyon kellett Kép A tengerből elég is volt ennyi egy darabig Kép Fanni is belekóstolt, épp nagyban ücsörgött és jött egy hirtelen hullám, szegényt telibekapta. Benézett a víz alá, kortyolt is nagyot, volt ordítás Kép
Voltunk vidámparkban is, imádtuk...3X is elmentünk.
Nagyon bejön Lignano, annyira szép és tiszta, csak Isten pénze nem elég. Átszámolni nem szabad, mert a víz kiver, hogy minden milyen drága. A tengerpart is végig fizetős (amit tök szemétségnek tartok), mertugye nem lehet megmaradni árnyék nélkül, saját ernyőt meg nem vihetsz. Ki kell bérelni, persze minél közelebb van a vízhez annál drágább. Ráadásul mi nem is egész napra mentünk, hanem max. 3 órára délelött, du. pedig a siesta után a irány a medence Kép
Pizza, spaghetti és fagyi minden pénzt megér!!! Kép Fanni is úúúúgy nyomatta a pizzát a fogkezdeményeivel, hogy csúúúúúcs. Majd lesznek képek Kép

Boldog első szülinapot Ákosnak! Kép

Na Fannit le kellett halásznom az egyik új babájának a dobozáról. Ezt is a vidámparkban "horgásztuk", de kb. 4-5 évesen kaphatja csak meg, persze egyből az kell neki Kép

Össze-vissza írok, mert túl sok az élmény....majd még jövök, még semmi sincs kicsomagolva...ehh Kép

Vera: gratula az új lakáshoz!!!!! Nagyon jó Nektek!!!

Üdv: dbarbiék
Dbarbi

Sziasztok!

Van egy pár percem, mert Zsoltika alszik, apukája fürdik, így gyorsan bekukkantottam Kép

DBarbi,
üdv újra itthon Kép Nagyon jó lehetett a nyaralás!!! A képeket nagyon várjuk! Örülök, hogy Fanni is jól érezte magát. Engem nagyon érdekelne, hogy hol laktatok Kép Tudom, írtad már az appartman nevét, csak nem találom itt a neten. Elküldenéd a linkjét? Megnézegetem, mert már előre tájékozódok a jövő nyárra Kép Akkor már mi is biztosan megyünk. Amúgy milyen messze volt a ház a tengertől?
Fizetős strand Kép Annak idején mi ugye mindig kempingeztünk Lignano Riviéra nevű részén, és ott a kempinghez tartozó strandrész ingyenes volt, bármit kivihettünk. De kívülről is jöhetett be bárki, ennek ellenére a strand szerencsére sosem volt túlzsúfolt.

Anita,
éjszaka átalvása Kép Nagy-nagy gratula! Remélem, most már mindig ilyen szépen alszik majd Robó, sőt még jobban! Meglepi... hm... Kép Nagggyon kíváncsi vagyok! Van két tippem is Kép 1: Robókának kibújt a fogacskája. 2: Robókának kistesója lesz KépKépKép

Zit,
nagyon rég írtál, no és képeket is régen láttunk Beniről Kép Írj magatokról!

Gabi75,
gratulálok a férjednek az egyetemhez Kép Biztos jó lesz Dallasban egy ilyen egyetemi városban lakni Kép Dávidnak gratula a totyogáshoz! Hú én megvettem volna a Siesta szandált Kép Pont most nézegetek cipőt Zsoltikának, mert már nagyon mászkál (persze kapaszkodva), és a játszótéren / utcán is le szeretném már tenni, hadd tolja a babakocsit Kép

Dorki,
ha még olvasod: jó utat!!! Sztem a Dentinox nem nagyon ér sokat, ha fáj a fogacska. Nálunk úgy volt, hogy ha nagyon nyűgös volt, és bekentem Zsoltika ínyét, megnyugtatta. DE amikor tényleg jött a foga, akkor bizony nem segített.
Niki álldogálásához gratula Kép

Ann,
igen, a fogacska kibújása még hetekbe teljet. Legalábbis nálunk már nem is tudom mióta meg van duzzadva Zsoltika felső ínye, és csak most bújik ki a fogacska. Egyenlőre minden gond nélkül Kép

Edit,,
bocsi, de mi másként tervezzük a jövő nyarat Kép Azért remélem, találtok útitársakat!

Vera,
milyen volt az esküvő? Sikerült bulizni egyet? És hogy viseli Bence az éjszakát? Remélem azóta már kibújt a fogacska Kép
Habtapi: mi nem használjuk már a földön, viszont elbarikádoztam vele a számítógép házát, mert Zsoltika ki-be kapcsolgatja a gépet Kép Szóval most ott vannak egy rakáson, Zsoltika néha leszedi a fölsőket, de amúgy nem nagyon érdekli már.

Zsizsa,
mi ez a kvízpart? Hol nyomul Ann? Kép

<font color="0000ff">Képzeljétek, tegnap vettünk autósülést Zsoltikának KépKépKép Concord Trimax C-Line, naggggyon jó!!! Szegény kisfiam lábacskája ugyanis már nagyon kilógott a hordozóból, kényelmetlen volt neki abban utazni. Ki is próbáltuk, hát nagyon jó volt látni Zsoltikát, ahogy mutogat kifelé, meg nézi az apukáját vezetés közben. Tapsikolt párat, vigyorgott és bealudt Kép Most már ez lesz végleg, nagyobb úton is kipróbáljuk majd jövő 7végén, amikor utazunk Szentesre.

Én pedig egy új fürdőruhát kaptam Kép Egy szép egyberészest, mert a pocakom nagyon csíkos maradt. De így már mehetek strandra Kép

További szép vasárnapot:
Gabi</font>

pgaboka

Mindenkit puszilok Zentáról!
Laca

Kép
klarissza

Sziasztok,
legutobb jol nem jottem, pedig nem robbant am fel a fejem Kép es a turmix is mukodik meg Kép

Gaboka,
alvashoz gratula! Fogacska kibujt mar? Autosules Kép

Zsizsa,
jo nyaralast! Megnyugodtam, hogy nem csak Emma ilyen kisetku... egyutteves: mi papink is vigyaz az alakjara Kép ezert o eteti Emmat, en meg magamat Kép nalunk hely lenne, de az asztalunk pici Kép

Zsofi,
jol latom, hogy Bence mar villaval eszik?! Nem semmi, nagy gratula neki!

Ann,
csatos Hami tuti, nagyon edes a mosolya Kép Formabedobalashoz gratula, nalunk meg nem megy, csak az ajtajan, ahol mindet ki lehet venni Kép

Vera,
remelem jol telt a hetvege! Milyen volt a buli? Jol emlekszem, hogy ti sem voltatok meg Bence nelkul? Fogak kibujtak mar? Habtapibol en kiszedtem a kis darabokat, es puzzle-kent hasznalnank, de Emmat mar nem nagyon erdekli. Ill. egy-ket allatfigurat feltettem a falra kepnek KépGyors koltozest!

Dorki,
fogra nekunk chamomilla homeos cseppek nagyon bevaltak. A nyaka koruli pottyok nem lehetnek vmi uj eteltol?

Gabi75,
kiarusitas Kép nektek is zokkenomentes koltozest!

Anita,
en kistesora tippelek Kép

Dbarbi,
udv ujra itt, orulok, hogy jol sikerult a nyaralas

Nalunk is van am meglepi... Emma mar 3x este 9-10-tol reggel 5-ig aludt, akkor nagy szopi es meg 8-korulig alukalas. Hurra! Kezd remleni mennyire imadtam en aludni Kép meg birnam szokni!
No megyek is aludni,

batka
batkamano

Sziasztok!
Megjöttünk Zentáról. Egy hétből kettő lett Kép

Becsületesen végigolvastam a topicot, mióta nem voltam. Jó sok minden történt!!!
(Jól rámhoztátok a szívbajt a barihimlővel, ugyanis Laca keze és feje tiszta pötty, eddig úgy gondoltam, hogy szúnyogcsípés, most már kissé bizonytalan vagyok. Holnap reggel doki és majd megmondja, hogy mi is ez.)

Robó és Ákos:
Boldog Szülinapot Kívánunk!! Kép

És akkor most össze-vissza írogatok, bocsi, ha valaki kimarad, csak ami úgy eszembe jut.

Ann:
http://www.origo.hu/athen2004/20040725kasasek.html (ez most nem fejből ment Kép) Hami elragadó a csattal Kép Nem is voltatok az orvosnál?

Eszti:
Köszi a játék ötletet!! Azt hiszem kinyomozzuk a dolgot!

Vera:
Ezek szerint elmúlt a nagy ijedelem. Bencike erős és egészséges kissrác lesz, még ha később is kezd el mászni. Gratula az új lakáshoz!! Ezek szerint maradtok a kerületben. (A Zöldváros Lakóparknak azt hiszem még most sincs meg az építési engedélye Kép, én is néztem ott lakást még tavasszal.)

Orsi:
Ha kiderül a barisság vagy nem barisság, akkor mehetünk állatkertezni Kép Gondolom mások is csatlakoznának hozzánk.

Zit:
BENI JÁR! Kép Ez nagyon jó hír. (Én is alig várom már, hogy Laca a toporgáson és az oldalazó csárdásozáson kívül mást is csináljon)

DBarbi:
tengerparti nyaralás, jajjj de hiányzik, de jó lehetett, képeket ugye tesztek fel a saját weboldalra?

Barbi:
A sok rokonért nem irigyellek Kép de minden másért nagyon!!!!! Kép Vizuális alkat vagyok, kérünk még több képet!!! Kép

Panu:
már csak két hónap és Lizi is egy éves lesz Kép Hááát az bizti, hogy lekörözi Lacát mozgásban, de mi jobban tudunk ám hisztizni szerintem Kép
Annyira irigyellek, hogy tornázni és dolgozni is tudsz! Kép Az elfoglalt kissé béna férjemmel még csak ott tartunk, hogy 9,5 hónapos korában 2 órát távol voltam Lacától (muszáj volt fodrászhoz mennem) Kép Kép Se mozi, se semmi.

Néha egyébként kicsit félek, hogy túl keveset vagyunk más emberek és babák társaságában és majd lesz valami szociális fóbiája Lacának Kép

Éjjeli alvás:
Hát mi még mindig kelünk szopizni, de én is lassan úgy érzem, hogy most már jó lenne végigaludni az éjszakákat. Lehet, hogy most már én is taktikázom valamit, de a sírni hagyás kizárva (egyszerűen nem bírom hallgatni, annyira sajnálom olyankor).

Amerikai Gabi:
Nagyon ügyes Dávid! Fotót kérünk az új helyről.

Edit:
Ez az Orlando nagyon csábító Kép Kép Apára rá is hoztam a frászt, hogy én szívesen mennék Lacával

Cory:
Jobbulást!

Na megyek, mert Laca tépi a virágot, hiába a nevelés Kép
klarissza

Ja és már 8 foga van Lacának Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Gabi: itt a link : http://www.neckermann.hu/index.php?id=2101&orszag=77&regio77=38&kategoria=999&inklusive=999&fitness=999&Submit=keres%E9s itt letekersz Lignanoig és az Apartemens Marina porto az. Nagyon klassz hely, nekünk nagyon bejött. Mi 4 személyesben voltunk, 2 szoba (így teljesen külön lehettünk anyuéktól), konyha (jól felszerelt) és fürdőszoba, és terasz. Étkező asztal is van, de mindig a teraszon ettünk Kép
Van lift és medence, saját parkoló. Apartmanonként 1 autónak, de mi 2vel voltunk és simán bent maradhatott. Jaigen, ez Sabbiadoro részen van a jachtkikötőnél. A strand úgy 5-700 m, nemtom pontosan mennyi lehet. Közben átsétálsz a központi részen, ami marhajó ugye, mert soksok kilógatott cucc van, amiket meg lehet matatni. És elhaladsz a L' angolo nevezetű pizzeria mellett is, ahol a legjobb a pizza KépKépKép Elvitelre is lehet kérni, úgy csak a pizzát fizeted ki, mert mindenhol a service díjat is beleszámolják. Jaigen, a strandhoz gyalogosan jártunk, mert mindenhol parkolóóra van. 0,60 eur 1 órára és nehéz találni helyet. Végülis mi úgy csináltuk, hogy (ok, első nap beszoptuk és fizettünk) közel a vízhez, a napernyős-fizetős rész elé telepedtünk le (az ernyős rész le van kerítve) és leszúrtuk a saját ernyőt (mások is így) a fickó csak utsó nap jött balhézni szerencsére, azidáig megúsztuk. Árilag amúgy ez annyit jelent, hogy az első sor 17 valamennyi eur. Ide persze lehetetlen helyet kapni, mert heti jegyek vannak és lefoglalják. Hátrébb viszont a hőség is megreked, a homok éget és messze a víz. És zsufi van.
A Marina Porto nagyon jó a medencéje miatt, nagyon kellemes volt, minden du. itt pancsiztunk. A "főnök" is nagyon jófej ember Kép Van pár jó szabály, amiken sokat röhögtünk, pl. nem lehet görkorizni a medencénél, nem lehet csurogva belépni az épületbe elvileg, nem lehet papucsban menni lifttel KépKépKép Meg persze a "megszokott" dolgok, tilos ugrálni, labdázni, kajálni a medencénél. Nagyon tiszta is Kép

Pár kép...

Ezt láttuk az erkélyről:
Kép

Zsufi tengerparti látkép...ne keressetek, nem vagyunk rajta Kép
Kép

Fanni a medence szélén játszik új szerzeményével Kép
Kép

Fanni tengerezik..
Kép

Fanni pizza...első rész...
Kép

Fanni pizza...második rész...
Kép

Egyelőre ennyi, még jövök!

dbarbi

ui: természetesen a hsz nem csak Gabinak szól, csak Ő kérdezett és így sikerült...ömlesztve Kép
Dbarbi

Jaigen, Fanninak 2 foga jön alul és 2 felül...jól harap már velük Kép

Klarissza: persze, majd pakolok...de mamár tutira nem Kép Nagy meló lesz az...át kell méretezzem mindet Kép Tuti a kép Lacáról, nagyon lazán nyomja Kép Mint egy képeslap..Király! Kép

dbarbi
Dbarbi

Na jó , nem csigázom tovább a kedélyeket.Gabi az első találatod a nyerőKép.
Robónak kezd kibújni a bal felső 1-es foga. Úgy néz ki nem kell protkóra gyűjtenünk.Kép.
Kistesóprojekt egyenlőre elnapolva még, bár mi még később szeretnénk.

Most csak ennyi, majd jövök ám még.

Anita
anita77

DBarbi:
Nagggyon jók a képek!!!! Pizzafaló Fanni Kép
De miért egyenként kicsinyíted őket???? Mármint a képeket Kép
klarissza

Klarissza: mert válogatok Kép És nemtom hogy kell egyben Kép
Dbarbi

EDit!

Orlando?AZ nem rossz !Lehet hogy mi elmennenk nekunk nem is kellene annyit utaznunk.Kép
DE mar most le kene foglalni a helyet?Az a baj hogy meg nem tudjuk mi lesz akkor de ha minden jol megy anyagilag akkor mi is el szeretnenk menni.Majd ird meg hogy mikor es mennyi ,mikorra kell pontosan lefoglalni.EGyebkent milyen konferenciara mentek?

Dbarbi!
FAnni nagyon edes kislany es milyen ugyesen eszik mar!Hogy alltok a jarassal?Garatula a fogakhoz!

ANita!
Gratulalunk Robo fogaihoz!Lehet hogy hasznalni is fogja az anyukan?KépMeg mindig szoptatsz ,ugye?
AZ en fiam rendszeresen harapdalja a cicit kozben nagyokat nevetgel Kép persze en nem annyira!

CSAjok majd meg irok masnak is csak itt sir a fiam
gabi75david

DBarbi:
Van ACDSee programotok? Vagy milyet használtok?
klarissza

Klarissza: igen...de én a Paint shop pro-val szoktam Kép de mind1 Kép
Dbarbi

Gabi: Fanni még nem áll/jár Kép az ölemben kinyomja magát állásba, de a földre véletlenül sem tenné le a lábát Kép
Dbarbi

Sziasztok Kép

Gabi75, gratula Dávidnak a lépegetéshez Kép

Dorki, jó, h jelentkeztél Kép Betegség Kép Amikor jött a bölcsesség fogam, elég szépen használtam a Dentinoxot: és nagyon is ér valamit, ugyanis elmúlt a fájdalom és pl. el tudtam eludni Kép Nagyon ügyi Nki, h eyedül próbál állni. Hami is megáll pár másodpercre, de csak akkor, ha nem figyel oda. Ugyanis, ő nagyon figyel arra, h mindig kapaszkodjon. Az előbb pl a hintába - a mozgó részébe Kép Bizti nagyon stabil volt KépKépKép

Anita, gratula a foghoz Kép Azért jó kis izgalmat hoztál ide a titkolózással KépKépKépKép

DBarbi, nem hangzik rosszul ez a nyaralás Kép de a fizetős tengerpart és bérelhető napernyők.. hááááát izé... nem semmi.
Viszont Fanni csodás, a pizzával, meg az új szerzeményével, meg a tengerben, olyan nagylány már! Kép

Gabi, kvízpart: www.kvizpart.hu Kép Új fürdőruci Kép Képzeld, én 2 részest vettem, de ne nézzen rám senki, vagy megbánja Kép Nem a csíkok, miatt, mert azok nincsenek, de a méretek...

Klarissza, mi van, Lacát elölről tilos lett fényképezni? Kép Ugye nem barihimlő a doki szerint, az nem a kézen kezdődik!!! Nem voltunk orvosnál. 8 fog? gratula!!!
Tényleg, ugye senki nem lett baris?

Batka, éjszakai alváááááás KépKépKép

Vera, micsinálsz, pakolászol? Nagyon el vagy tűnve! Barbi, ti meg hegyet másztok? Kép Panu? Zsizsa? Orsi? Hagnosz? Hanzika? Cory? és még jópáran iszonyú régen írtak: Diti, Judit, Docka, Regi.... stb stb..... Vagy mindenki nyaral, csak mi nem? Irigy is vagyok....

Hami ma kóstolta meg a Hamlet-et (natúr puffasztott rizs), először fiurcsa volt neki, mert ilyen szárazat még nem evett. De ízlett végülis. Most meg felfedezte ismét és nyalogatja befelé KépKépKép Baromira élvezi! Kép

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak állandóan pakolászunk még, de már nincs sok hátra Kép!
Nórinak tegnap kijött még két foga, úgyhogy már 6-nál tartunk Kép Egyre többet megy magától és tolja el az ember kezét ha valaki fogni akarjaKép

Ann!
Hamlettet nyalogató Hami Kép Nórit is kínáltuk, de nem jött be neki a dolog!

DBarbi!
Nyaralás szupi lehetett, Fanni meg édes a pizzával...Kép

Anita!
Gratu a fogacskához Kép! Jó volt a titkolózásos trükk KépKépKép!

Batka!
Éjszakai alvás Kép irigy kutya vagyok!

Gabi!
Mennyiért hol vettétek az ülést, mert nálunk is az következik?

Bocsi attól aki kimaradt, most megyek picit tevékenykedni.

Meme
meme

Ann!
Boldog névnapot!
Kép

zit
zit

Nagyon Boldog Névnapot Ann!!! Kép

dbarbiék
Dbarbi

SziasztoK!

Ann, boldog névnapot!

klarissza, nem jelentkeztél a fürcsiköppenyértKép

Ki jön a babanetes talira???????????

Mi megyünk, jó lenne vkit végre megismerni!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jajj csajszik nagyon arik vagytok névnapilag, de mivel nem Anna vagyok, hanem Anett Kép nem most tartom, hanem júniusban (de akkor is megünnepeltetek, úgyhogy nekem naggggggyon jó!!!), de azért nagyon jól esett, szépek a virágok!!!! KépKépKépKépKépKép

Pusszancs
Ann

Ui: az anyukámnak, nagymamámnak, unokatesómnak viszont most van, mert ők valódi Annák Kép
annann

Ann Kép

Jajaja, ki jön babanet talizni??? Mi lehet...bár férjjel még nem konzultáltam az ügyben Kép
Dbarbi

Mikor lesz a tali?

Zsuzsófi:
Kép odafelé Anyós vitt bennünket egy szerb mostoha nagypapival, visszafelé meg reggel 6-kor mentünk át Szegeden, mert a férjemnek 9-re Budapesten kellett lennie. Úgyhogy nem jött össze, még nemtom mi legyen. Kellemetlen felhoznod a talira? Ha igen, akkor postázhatnád Szegedre, a magyar nagypapinak Kép és akkor én még átutalnám a postaköltségeket. Húúú, de bonyolult!

Edit:
Miért nem akarsz oltást adatni Botinak. Bár nem kötelező, de nemtom, hogy miért félnek egyre többen még a kötelező szuriktól is. Talán a mellékhatások miatt?

Néhány kép:
Laca elölről is Kép
Kép
Két bálna és egy kisbaba
Kép
Így utaztam a zentai kocsiban, állva és rugózva
Kép
Laca papájának édes szülei
Kép
klarissza

Sziasztok!

Mi délután kint leszünk a talin. Délelőtt a szopis sétára megyünk.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Klár, de felvihetemKép

Mi 10-kor érünk a nyugatiba, onnan mire kibumlizom a pics-be, mert persze ott lesz a tali, de összefuthatnánkKép

Zsu
Szólj ha vigyem!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és tündéri a kölökKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Friss képekKép

Kép
Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Utolsó két oldalt olvastam,bárcsak lenne még idöm. De hát nincs, még két hétig tuttira, akkor mennek el a rokonok.
Megint kirándultunk,ezért nem tudtam idöben jönni, hogy Marcsi Ákosának nagyon-nagyon boldog elsö szülinapot kivánjakKép! Remélem azért a 8 napba még beleférek!

Most ömlesztve jut eszembe pár dolog, mondom, éppen csak befejeztem az olvasást.
DBarbi, fantasztikus lehetett a kirándulás, megmondom öszintén, bármelyik percben elcserélném a hegyi kirándulásokat egy igazi tengerpartira.Fanni nagyon élvezhette, látszik milyen jó hangulatban van-volt a képeken.

Anita, fogacskához gratula, rögtön a felsövel kezdtitek? Minálunk meg visszament a most növekedö csücske, már ha létezik ilyen! Az alváshoz is gratula, tudom milyen nagy kincs ez nálatok!

Batka, ezt szintén irhattam volna neked is, majdcsak belejön Emma az alvásba. Olvastam,hogy raktál fel képet, odáig még nem sikerült visszaolvasni, de majd igyekszem-.

Ann, HAMi csúúúúúúúúúúúúcs azon a csatos képen!! azok a szemek és a kis fogatlan inye olyan aranyos.Kép

Gabi75, gratula a kiárusitáshoz, én sem értem ezeket az amcsikat, de azt hiszem már igy is fogok meghalni,képtelenség megérteni mit miért tesznek úgy, ahogy! Párocskádnak meg elismerés a suli-felvételhez, pláne, ha tényleg egy helyen lesz minden, gondolom anyagilag sokat jelent, ha nem kell autókázni!

MásikGAbi, szépen haladtok a különalvással, ahogy olvasom. És mi az oka, hogy nem rögtön a hálószobával kezdtétek? Esetleg nagyon messzire van Zsolit szobájától??
Nálunk is nagyon menö a homokozás, csak nálunk kavicsokat lapátol Ádám, most már a kis autójába is beleteszi és tologatja. Hirtelen olyan nagyfiús játékokat csinálKép

Hát agyam szita, de ennyi maradt meg a visszaolvasásból.

Irok pár szót még magunkról, és inditom is a következö adag mosnivalót. (hiába, egész hétvégés kirándulás után hatunkról van mit mosni)

Ádám egyre többet gyalogol egyedül, már 10 lépést is megtesz egyszerre, de 5-öt simán és egymás után többször is. Látszik rajta, hogy ráérzett az izére, nagyon vigyorog ha sikerül valahová elérni.
Kaja részlegen minden oké, imádja az összes idénygyümölcsöt, a föziket, akármit adok neki, hálistennek eltünteti, néha a kutyának adjaKép
Inni napközben tápi és babaüditöt kap, de pohárból még a vizet is megissza, annyira élvezi az ivást. Szerencsére tényleg mindent elfogad,már az igazi tejcsit is megkóstolta (kikunyerálta a bögrémböl) és alig tudtam lecuppantani róla, úgy belelendült az ivásba.
Autótologatás meg van még, de most már a nagy dömpert is tologatja, és lapátol, homokozik, pancsol egyedül fél órákat. Lapozgatja a mesekönyveit, és most már végre befelé is pakol,nem csak kifelé rámol. És a tornyokat sem dönti, hanem elemenként szétszedi, és néha össze is sikerült már rakni
A babakocsit is tologatja, újabban elölröl hátrafelé is, idáig csak a tolókarnál tolta.
Integet és tapsol most már idegeneknek is, ennek arányában akarják megzabálni akármerre megyünk vele.

Remélem nem voltam túl sok, most cserébe én sem jövök két hétigKép
Barbi
És egy kép a kizárólag szabadtérre kifejlesztett mászási stilusról,szinte fekvötámaszban közlekedik, hogy ne szúrja semmi a térdétKép
Kép

Kép
Kép
barbi

Még két kép a "vizuális tipusoknak"
(a gépen elállitódott a dátum, természetesen most készült,nem 2,5 éveKép)

Az egyik a hegyekben készült, a másik egy tavacskánál, ahol homokoztunk is.
Kép
Kép
Na, tényleg megyek.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Kicsit morci vagyok, mert az előbb egy csomót írtam és egyszerűen elszállt az egész. Bár a babanet is alig akart bejönni, így újraindítottam a gépet.
Viszont mostmár nem tudok annyit írni, mert ezer a dolgom és örülök, hogy Robó elaludt egy kicsit, ugyanis a fogzás miatt iszonyatosan nyűgi lett és anyás.De ez gondolom ismerős jelenség.

Barbi: nemár, tessék gyakrabban jönni.Miazhogy két hét múlva írsz majd csak??? A képek pedig nagyon jóóók, én szívesen nézegetném még Ádibádit és a szép tájakat, ahol jártok. Kép.Robó is teljesen úgy mászik a fűben, mint ÁdiKép.Nagyon sokat fejlődött Ádi. örülök nagyon és gratulálok az első lépésekhez isKép.Nálunk valahogy a tapsolás nem tetszik. A pá pá két kézzel is megy mindenkinekKép.Annak is örülök, hogy írtál, hiányzik ám mindenapos bejelentkezésed!!

Zsuzsófi: nagyon nagy fiú lett Bencus is. Szép kisgyerek nagyon ám!KépNameg jóóó huncut is, amint látom.

Klarissza: nagyon édes Laca a képeken, mindegyiken egytől egyik.Kép Igazi vagány fiú lett belőle. A rokonságot illetően nálam van egy kis homály, de lehet, hogy csak én vagyok lassabb felfogású. Az egyik bálna apa lenne a képen?gyönyörű kék szemei vannak Lacának, egyszerűen csodaszép.

Ann: anyukádnak, nagymaminak, unokatesónak boldog névnapot!Édes lehet Hami, ahogy a puffasztott rizst eszegeti.Érdekes ám, Robónak ezek a dolgok csak az újdonság erejéig jöttek be.Mindig előttem van Hami csattos képeKép

Meme: gratula Nóri első lépéseihez, ügyes kislány nagyon. Már régen láttam képet róla, légysziKép.Biztosan hatalmas már ő is.Fogacskához is gratulálok.

Gabi75: igen, még mindig szoptatok, ezért is nehezebbe az éjszakáink talán. Bár megjegyzem, már nagyon jól alakulnak a dolgok ezen a téren. Csak egy valami nem megy még , az örökös forgolódás álmában.Érdekes lehet a cici harapdálás, csak Robó rá ne jöjjöm...Igaz neki még csak kis kezdeményei vannak , még nem is nevezhető fogaknak.

DBarbi: nagyon szép helyen voltatok. Gratulálok Fanni fogacskáihoz , nálunk is elkezdett bújni a felső kettő fogKép.Tiszta nagylány már Fanni a képeken. Aranyos nagyonKép

Gabi: új fürdőruha biztosan csiniKép. Autóülést Robó is élvezi, főleg mikor először ült benne és kilátott rendesen. Mostanában hosszabb úton kicsit nyögvenyelősen marad meg, de szeret autózni alapjába véve.

Batka: örülök, hogy Emma is kezd jól aludni. KépLátod, idővel ők is megtanulják mire jó az éjszaka.Nálatok kiságyba alszik vagy veletek?

Vera: biztosan pakolásztok, hiányoztok ám innen is!!!!

Zsizsa, Edit, Zit merre vagytok? Nameg a régen írók is hiányoznak ám!

Most csak ennyire futotta, többiketől elnézést, akit kihagytam.Nem szándékos , csak időhiány...

Egy kérdés: másoknál is forgolódik éjszaka állandóna a gyermek?

Szegény Robó annyira szeretett volna kimenni.Ült az ölembe és intet kifelé, hogy hita(hinta).De annyira esik az eső, hogy most nem tudunk kimenniKép.Bár ez a lehülés jólesik és esteis jobban aludtunkKép.

Mindenkinek szép napot:Anita
anita77

Nem is lett rövid...
anita77

Jah és Susie Annájának nagyon sok boldog névnapot kívánok.Kép

Szisz: ugye ti a Borókát használjátok?

Mi nem jut az ember eszébe vasalás közben.....

Merre vagytok többiek???????????

Anita
anita77

Sziasztok!

Csak életjelet adok magunkról, ugyanis netezni már nagyon nincs időm. Épphogy a számítógépasztal még áll, de a lakás már darabokban, fele cucc itt, fele meg már az új helyen. Csütörtökig van már csak internetünk is, aztán ki tudja mikor lesz újra, mert egy teljesen újat köttetünk be.

Amúgy jól vagyunk, hétvégi lagzi szuper volt, az még szuperebb hogy Bence végigaludta anyukámmal az éjjelt, semmi probléma nem volt, abszolút nem is hiányolt bennünket az esti pancsi-vacsi-altatásnál semKép
Mi meg Apával naggggyon jót buliztunk, hajnalig tánc meg mindenKép

Bence szépen halad mozgásilag, ma már másztattuk is a gyógytornásszal, nagyon édes ahogy küzd a kis kezeivelKép A fogacskája továbbra sem bújt még ki, de nem is nyűgös egyáltalán. Egyetlen rossz éjszakánk volt a fog miatt, az egyértelmű volt, de azóta semmi és épp hogy csak látszik a csík is. A múltkor jobban látszott. Lehet hogy meggondolta magát?Kép
Viszont alig akar enni valamit Bencus, reggelire semmi, talán délelőtt 1 barack, ebédre tegnap két kanál főzelék, délután 4-5 buláta, este kicsi tejpép, de nem vitte túlzásba.
Panu javaslatára vizezem a gyümilét, issza így is, bár nem annyit mint 100%-osan. De azért napi 5-6 dl lecsúszikKép

Mást nem tudok írni, fáradt vagyok, éjszakába nyúlóan pakolunk, dobozolunk, ingázunk a két lakás között, de ha kész lesz, gyönyörű leszKép Csak ez éltet, mert már megfogadtam hogy soha többet nem költözünk...
Majd jelentkezem valamikor, még én sem tudom mikorKép

Mindenkinek szép napokat, legyetek jók és vigyázzatok a babákra akik már nem is annyira babákKép

A végén két kép a lagziból és kettő a hétvégi pancsirólKép

Kép
Kép
Kép
Kép

Sok puszi!
Vera és Bence

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera:
Jók a képek, örülök, hogy Bence beindult! Ügyes! Csinosak voltatok a lagzin, jó lehetett bulizni egyet. Kép
Ezt a medencét hol szereztétek be? Nagyon tetszik, kéne nekünk is egy anyuékhoz.

zit
zit

Sziasztok!

Klarissza,
üdv újra itthon Kép Jó lehetett a pihenés Zentán! Laca még mindig gyönyörű szép. És gratula a 8 fogacskához!

Batka,
hatalmas gratula az alváshoz!!! Emma kiságyban alszik, vagy köztetek? Nálunk fogacska: még mindig csak foltocska Kép

DBarbi,
köszi a linket Kép Nagyon szép appartmanban voltatok, tetszik az úszómedence! Tennél fel (vagy küldenél) képeket a szállás belsejéről is? Fanni a pizzával... nem semmi Kép

Anita,
gratula a fogacskához KépKép

Ann,
Hami és a Hamlet Kép Zsoltika még csak egy picit kapott belőle. Azt kell hogy mondjam, hogy nagyon ügyes lányod van! Vettünk ugyanis Zsoltikának formaegyeztető játékot, de egyenlőre még csak a gömböt sikerült a helyére dobnia Kép Amúgy azt csinálja, hogy fog két kockát, és összeütögeti őket Kép Na meg persze az általam bedobált játékokat szedegeti ki a túloldalon Kép

Meme,
az autósülést a Brendonban vettük és 44 eFt volt. Nem olcsó... De mi mindenképp ennél akartunk maradni, a hordozó is nagyon jól bevált Kép

Zsófi,
huncut Bence Kép

Barbi,
újszülöttként nem szerettem volna külön szobában hagyni Zsoltikát éjszakára. Mi nem vettünk légzésfigyelőt, és amúgy sem lettem volna nyugod Kép Plusz ugye kezdetben 2óránként ébredt éjjel is. A hálószobának tervezett szoba pedig tényleg elég messze van a gyerekszobától. No nem vészes, kb. 8 lépés (most lemértem Kép). Ez majd később lesz jó, ha már tényleg hálónak használjuk azt a kisszobát, és egy kicsit el leszünk szeparálva a gyerek(ek)től KépKépKép
Ádibádi naggggyon ügyi! A lépkedéshez gratula Kép Jó, hogy írod ezeket, mert így tudom, hogy kábé mikorra várható, hgoy Zsoltika is lépegetni-építeni-bepakolni fog Kép A képek is szuperek, Te is nagyon csini vagy. Írtad korábban, hogy fogyóztál picit, úgy látom sikerült Kép Mi a módszered? Majd írd meg!!!

Anita,
Zsoltika is sokat forgolódik ám! Főleg amíg elalszik... Általában ott ülök mellette, megvárom hogy elszunnyadjon, de azt a mászást-tornázást, mire sikerül Kép

Vera,
Nagyon jók a képek, látszik hogy jó lehetett a lagzi Kép És Bencike pancsolása! Ez saját medence? Nagyon tetszik Kép Nagy gratula a mászáshoz, fog az menni hamarosan!
Kitartást a költözéshez! Hát megértem, hogy többet nem akarod végigcsinálni, én is így voltam vele, amikor ideköltöztünk. Ezek szerint az új lakásotokat jó hosszú távra adják ki? Tényleg, mesélj majd róla, milyen a beosztása, színei, hanyadik emeleti...

<font color="0000ff">Nálunk a mai éjszaka nem volt olyan nagyon jó, 2 ébredés is volt éjjel, persze szopival visszaaludt Zsoltika. Pedig tegnap éjszaka már szuperül aludtunk, este fél 10-től hajnali fél 5-ig egyfolytában KépKépKép Most valami lehet a levegőben, mert Zsoltika reggel óta nagyon nyűgi, mindig a karomban akar lenni, de hát alig bírom már el Kép Most alszik, remélem pihen egy jót, és utána jobb lesz Kép

Képzeljétek, egyre több szót ismer fel Zsoltika! Az eddig ismert lámpa, naptár, festmény, tévé és szgép mellé megtanulta a szekrény, paplan, kiságy, klíma, barométer (!) és rádió szavakat KépKépKép Ha ezekre rákérdezünk, mutatja a tárgyakat, és még mondja is, hogy ooo... Vagyis ott Kép Kis ügyes, annyira büszke vagyok rá Kép

Mi még nem lépegetünk, de az étkező-konyha részen Zsoltika széket tologatva szépen végigmegy. Én csak navigálok, irányítgatom a széket, hogy ne menjen neki semminek. Most ez az új játék Kép

No megyek, megpróbálok még tornázni, amíg alszik Zsolti Kép

Puszi:

Gabi</font>

pgaboka

Zit,
közben Te is írtál Kép Mizújs veletek? Látom Titeket is érdekel a medence KépKépKép

Gabi

pgaboka

Akkor közkívánatraKép
A medencét a nővéremék vették az anyukámék kertjébe a szolnoki Corában, de gondolom az összes Corában kapható. Szerencséjük is volt vele, mert 6500 az ára, de valamiért a gép csak 4200 forintot húzott le nekik, így ennyiért vették. De szerintem a 6500öt is simán megéri, mert jó nagy. Nálunk ugye két gyerek fürdött benne úgy hogy az unokatesó csúszdázott közben, merthogy az is van rajta. És simán elfértek Bencével. Van hozzá két nagy delfin ami vizet locsol a száján (rá kell kötni a slagot), két virág az oldalán, + 3 különböző méretű delfinKép karikák, labdák (mind külön felfújandó...) na és a csúszda. Hatalmas sikert aratott, és nem csak a gyerekeknélKép

Várom a kajám, éhenhalok, és kukkolnom kell az ablakból ha nem szeretném hogy csöngessen. Bence alszik.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?