Sziasztok!
Klarissza,
üdv újra itthon
Jó lehetett a pihenés Zentán! Laca még mindig gyönyörű szép. És gratula a 8 fogacskához!
Batka,
hatalmas gratula az alváshoz!!! Emma kiságyban alszik, vagy köztetek? Nálunk fogacska: még mindig csak foltocska
DBarbi,
köszi a linket
Nagyon szép appartmanban voltatok, tetszik az úszómedence! Tennél fel (vagy küldenél) képeket a szállás belsejéről is? Fanni a pizzával... nem semmi
Anita,
gratula a fogacskához
Ann,
Hami és a Hamlet
Zsoltika még csak egy picit kapott belőle. Azt kell hogy mondjam, hogy nagyon ügyes lányod van! Vettünk ugyanis Zsoltikának formaegyeztető játékot, de egyenlőre még csak a gömböt sikerült a helyére dobnia
Amúgy azt csinálja, hogy fog két kockát, és összeütögeti őket
Na meg persze az általam bedobált játékokat szedegeti ki a túloldalon
Meme,
az autósülést a Brendonban vettük és 44 eFt volt. Nem olcsó... De mi mindenképp ennél akartunk maradni, a hordozó is nagyon jól bevált
Zsófi,
huncut Bence
Barbi,
újszülöttként nem szerettem volna külön szobában hagyni Zsoltikát éjszakára. Mi nem vettünk légzésfigyelőt, és amúgy sem lettem volna nyugod
Plusz ugye kezdetben 2óránként ébredt éjjel is. A hálószobának tervezett szoba pedig tényleg elég messze van a gyerekszobától. No nem vészes, kb. 8 lépés (most lemértem
). Ez majd később lesz jó, ha már tényleg hálónak használjuk azt a kisszobát, és egy kicsit el leszünk szeparálva a gyerek(ek)től
Ádibádi naggggyon ügyi! A lépkedéshez gratula
Jó, hogy írod ezeket, mert így tudom, hogy kábé mikorra várható, hgoy Zsoltika is lépegetni-építeni-bepakolni fog
A képek is szuperek, Te is nagyon csini vagy. Írtad korábban, hogy fogyóztál picit, úgy látom sikerült
Mi a módszered? Majd írd meg!!!
Anita,
Zsoltika is sokat forgolódik ám! Főleg amíg elalszik... Általában ott ülök mellette, megvárom hogy elszunnyadjon, de azt a mászást-tornázást, mire sikerül
Vera,
Nagyon jók a képek, látszik hogy jó lehetett a lagzi
És Bencike pancsolása! Ez saját medence? Nagyon tetszik
Nagy gratula a mászáshoz, fog az menni hamarosan!
Kitartást a költözéshez! Hát megértem, hogy többet nem akarod végigcsinálni, én is így voltam vele, amikor ideköltöztünk. Ezek szerint az új lakásotokat jó hosszú távra adják ki? Tényleg, mesélj majd róla, milyen a beosztása, színei, hanyadik emeleti...
<font color="0000ff">Nálunk a mai éjszaka nem volt olyan nagyon jó, 2 ébredés is volt éjjel, persze szopival visszaaludt Zsoltika. Pedig tegnap éjszaka már szuperül aludtunk, este fél 10-től hajnali fél 5-ig egyfolytában
Most valami lehet a levegőben, mert Zsoltika reggel óta nagyon nyűgi, mindig a karomban akar lenni, de hát alig bírom már el
Most alszik, remélem pihen egy jót, és utána jobb lesz
Képzeljétek, egyre több szót ismer fel Zsoltika! Az eddig ismert lámpa, naptár, festmény, tévé és szgép mellé megtanulta a szekrény, paplan, kiságy, klíma, barométer (!) és rádió szavakat
Ha ezekre rákérdezünk, mutatja a tárgyakat, és még mondja is, hogy ooo... Vagyis ott
Kis ügyes, annyira büszke vagyok rá
Mi még nem lépegetünk, de az étkező-konyha részen Zsoltika széket tologatva szépen végigmegy. Én csak navigálok, irányítgatom a széket, hogy ne menjen neki semminek. Most ez az új játék
No megyek, megpróbálok még tornázni, amíg alszik Zsolti
Puszi:
Gabi</font>