TRin! Egy ideig én is agyaltam ilyen dolgokon. Lukács sem sír, ha éhes, csak ritkán....
Így kicsit sűrűbben, mint a papírforma ebben a korban négyóránként írná, megkínálom cicivel. Ha éhes, elfogadja, ha nem, összeszorítja a száját és elfordul. Én is azt hittem, nem eszik eleget, de jön-megy, vigyorog, kúszik, mászik, feláll, dumál. Baja nincs...
Süsd a tököt 200 fokon. Hamarabb elkészül.
Egyébként én is úgy szeretem, ha kicsit megbarnul. Mintha héj lenne a tetején. az a legfinomabb része. Lukács kis csipetekben natúrban a szájába kapva szereti. Ha lehet, az ő kezében is legyen, amit egyedül tolhat be.
Én már teljesen Lukácsra bíztam a dolgot. Többször teszek elé kaját. Cicit, főzit, gyümit. Ha kell neki elfogadja. Nincs jobb ötletem. Neki pedig úgy tűnik jó így.
Tücsi! Én nem lakok nagyon messzire tőletek! Viszem Lukácsot is, és vigyázok a srácokra. Csak vigyázz, mert nem biztos, hogy az én fiam a tieidet jóra fogja tanítani!
Apudért szorítok!
Ilonám! Szép, nagy babád van már!!! Nemsokára a pocakod is nagy lesz! Csak told majd ki büszkén!
Apa majd megszokja, csak sokszor mondd neki. ( Nálunk azért nem volt furcsa, mert már kutyának-macskának apa-anya voltunk.
)
Mágnes! Jaj. Sajnálom a nagypapidat. Remélem, meg merik majd műteni, és használ is majd...
Lukácsnak kibújt a második foga. Már veszélyes kismanónk van! Ezzel a két foggal profin rágja az almát. Nem kell a reszelt, hanem pici szeletet kell a kezébe adnom. És harapja.
Ma főtt cukkinit evett, pici kockákra vágva. Csak úgy csámcsogott..
Náthásak vagyunk.
Már kezdek szemezni a porszívós orrszívóval én is.
Lukács egész jól tűri, ha ülhet közben és nézegetheti a tak. gépet. Gondolom, azt tervezi, mit lehet rajta szerelni.
Megjött a mensim. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz normális, meg hány napig, meg minden. Lukács észre sem vette. Ugyanúgy szopizik. Remélem, még marad a tejcim. Valakinek tapasztalat?? Kicsit meglepődtem. Remélem, nem fogja a tejcikét befolyásolni..
Talán csinálok egy vonalzót is, hogy el ne felejtsem..