Új privát üzeneted érkezett!

Ja! És voltunk az agyhártya 2. szuriján. Bence súlyba hála égnek nem sokat gyarapodott, most 8100 g, viszont nö, mint a bolondgomba 73cm. 4,5 cm-t nött 1 hónap alatt. Úgyhogy új ruhatár ... Kép Múlik a hemangiómája, egészséges, mint a makk. És már azt ehet, amit csak akar(ok). Persze okosan. Most kóstolta a túrórudit csoki nélkül, nos egynelöre nem szokunk rá.

puszi
orsi17

Sziasztok Lányok!

Itt egy eltűnt ember. Azért jelentkezem, mert nem jutottunk el a talira és tudnotok kell, hogy nagyon-nagyon sajnálom! Építkezünk és a mestereink bekavartak egy kicsit (nagyon). Nagyon sokat gondoltam rátok! Remélem a dög meleg ellenére jól éreztétek magatokat! A következő talin nem ússzátok meg a társaságunkat! Kép

Apropó úszás! Buksival együtt járunk babauszásra. Holnap kikérdezem a mai eseményekről!

Ha már itt járok, magunkról is néhány szót:
Bendőke szombaton volt 5 hónapos! 70 cm és 7220 gr. 4 hónapos korától átalussza az éjszakát (Hála az égnek! Addig teljesen kész voltam a kómázástól). Nagyon nyugodt gyerkőc és rengeteget nevet, hangosan kacag. Reggelente arra ébredünk, hogy hangosan dumál a kiságyában.

Jobbra-balra forog, de hasra még semmi, ellenben imád ülni. Mindig csak ülni szeretne és ha háton van, mindig emelgeti a fejét és "hasizmozik".

Ha megyünk valamerre nagy szemmekkel aprólékosan megnéz mindent. Meg is szokták jegyezni, hogy mennyire figyel.

Járunk jógára és úszni. Nagyon élvezi mindkettőt. Nagyon jó gyerek. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy boldog vagyok!

Egyébként építkezünk, amit én intézek és ez teljesen leköti a maradék energiáimat, ezért ne haragudjatok, de egyszerűen képtelen vagyok időt szakítani az internetre, pedig nagyon hiányoznak azok a hangulatos percek, amit kismamaként a net előtt töltöttem.

Sokszor eszembe jut a csapat és néha-néha bekukkantok egy-egy képet meglesek és elolvasok néhány levelet, de a társalgásba nem tudok bekapcsolódni.

Mindenkinek minden jót kívánok! Sok boldogságot, jó egészséget!

Puszi minden gyerkőcnek és mamikájának!

Zsazsa és Bendő
zsazsa

Képet is teszek fel magunkról:

Kép

A fotóalbumunkban többet is megleshettek. Szerintem a 3. oldaltól érdemes nézegetni, mert ezek a legfrissebbek.

http://babanet.hu/album/main.php?album=1847

Sziasztok!
Zsazsa
zsazsa

Sziasztok
Jelentem tisztelettel jó hangulatos csapatos pokrócozást csaptunk. Rövid hírösszefogglalónk következik:
Rtünde és a csatakos csomag érkezett elsőnek, kis Kittinek a fejbúbján is folydogált a víz. (ja akinek ilyen sok haja van) Aztán Boró és Kisbuksiék toppantak be, persze a fiúkkal együtt, majd jómagam és Lénácska. Kalandpar és akörnyékére szervezett tali megviccelte a többieket, míg a fent nevezett csapat lepokrócolt a sziget belseje felé eső, lehetőleg nem tűlevelű növényzet aljában, addig Noémit a bokor tévesztette meg, Rebit a saját ötlete, 20percig bolyongott ott, ahol nekünk lennünk kellett volna, de mi nem találtunk meg a helyet, és végül Szilviék is bepottyantak.
Felköszöntöttünk Rebit, kölyökpezsi+papírpohár, pelenkáztunk, a törpék pedig játszották a 'tejátékodkellnekem' és az 'énhangosabbantudoknyafogni' játékokat. Kitti nyafka maradt, mert a tali kedvéért le kellett mondania a szundiról és pokoli melege volt, Rebi csak Levit hozta, aki akkora, mintha pumpálnák, ja és kb 5ször kapott cicit (mázlista!), Boró Zotyópityúanyakicsicsillaga bemutatta a fejenállás és a gyorskúszás 10pontos egyéni kürjét, Liliána igazi nőként viselkedett, decens volt és csak a völegényével kacérkodott, Szilvi Dorinája is apai nyugtatásra vágyott, mert nála is kimaradt a szundi, Vencel megjelölte Borójék takaróját is, rendkívüli önállóságáról adott tanúbizonyságot. Kúszott, játszott, mosolygott, villogtatta a kék szemeit, és ős is nagy játékvadász volt , csak a varázskalapácsot nem akarta nagyon magára hagyni, bár Lénácsak nagyon sandítgatott felé, mindhiába.
A többi témát és nevetni valót nem áll módomba nyomtatásban közölni, legyen elég annyi, hogy aki kiváncsi rá, az legközelebb jöjjön el!
Képriportokat Kisbuksi készített, így azokat később közöljük.

Judithír rt és aki nem látta élőben, sajnálhatja lánya:
Kép

u.i.: Zsazsa jól néztek ki és jól haladtok, nagyon szorítok az építkezéshez, ma úgy fest, hogy nekünk is költöznünk kell újra (emlékeztetőül: 8hónapja lakunk itt), mert kispapi szerint zaj van. Én meg nem leszek jusztsem sárkány, szóval ezek szerint költözünk...
holophernes

Sziasztok!

Judit, ez aztán a beszámoló a taliról. Kép Olyan jó volt végre találkozni, minden baba olyan édes és ügyes. Kép Kitti hazafelé a kocsiban persze mindjárt elaludt. Néha eszembe jut, hogy amikor nagyon nyűgi beteszem a kocsiba, és körözök a ház körül, addig legalább aludna. Haj, ha lenne egy benzinkutam... Kép
Felvetettem apának a hajvágást, de nem nyerte el tetszését az ötlet. Azt mondta, hogy attól a pár centitől ugyanúgy izzadna. Neki hajasbabaként tetszik. Különben is ő téli gyerek azért nem bírja a meleget. Kép Szóval marad a haj.

Bogi, én alig várom, hogy kóstolgathassam Kitti ételeit. Még anno az iskolai táborban egyszer uzsonnára bébiételt kaptunk. Annyira finom volt, hogy amikor hazajöttünk a táborból azt kellett venni. Anyám meg tiszta bolondnak nézett minket a húgommal. Kép

Orsi, a medence nálunk is csak vár az udvaron. Hétvégén még legalább mi belementünk, azóta meg csak nézzük.

Semese, Zsazsa de jó hallani felőletek is! Kép Meglestem az albumokat, nagyon édik a képek!

Judit, merre akartok költözni?

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok! Kép

Judit, a beszámoló nagyon jól sikerült (humorod még mindig a régi hálistennek). Kép

Buksikám, köszönöm a szervezést, azt, hogy összerántottad a mi kis csapatunkat. Olyan jó volt látni mindenkit (már aki eljött) újra! Kép

Fruzsi, 2 fekete pont (fejenként 1-1) bejegyezve, merthogy ugy ígéret szép szó ... Kép Remélem "csak" elfelejtetted a talit és nincs semmi baj!

Zsazsa, sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni, de ami késik, nem múlik. A legeslegfontosabb most az, hogy épül-szépül a fészek, ahol reméljük mielőbb összejöhet újra a kis csapatunk! (ez itt kérem provokáció!) Kép
Forgáshoz és jógyerekséghez is gartula! Kép
Kép(ek) remek, édik vagytok. Kép

Orsi,
prof csak vicc volt. Kép
Mozgolódáshoz nagy nagy gratula! Kép

Semese,
még mindig csak szopiztok? Nem semmi! Kép Andris nagyon ügyi, csak így tovább! Kicsit sűrűbben is megmutathatnád ezt a "fájintos" legénykét! Kép

Mentem, mert itt a ZoltánIstvánanyaegyetlendrágakicsikincse a lábam alatt és kéri, hogy foglalkozzak vele. Kép

Pussz: Boró
femõke

Sziasztok!

először is: naggggggggggggyon jó volt ez a kis összeröffenés! örülök Judit,hogy ilyen sziporka vagy, jól indult a napom ezzel a tréfás kis beszámolóval. Bár Léna babáról szerényen hallgattál,és a legújabb kép is magáért beszél,azért a beszámolóhoz az is hozzá tartozik,hogy Léna egy gyönyörűség ! A képek felrakásához egy kicsit meg kell erőszakolnom magam /na nem úúúúúúúgy! Kép/,de igyekszem. Ja! és mi még hazafelé összefutottunk a hídon Dettiékkel! Levicirmancs jól megnyúlt, éppen rámennek a 74-es darabok. Van két tündéri foga,amit csak barbár szétfeszítésre volt hajlandó megmutatni az erőszakos felnőtteknek. Megjegyzem, így,hogy Vencel is megnőtt,már nem tűnt olyan félelmetesnek Levi mérete,úgyhogy Detti,ha olvasol minket: Vencel most már vállalja a küzdelmet Léna kegyeiért! Pláne,hogy van egy csodakalapácsunk is hozzá....Kép

Zsazsa!

Nagyon szépek vagytok, de mivel 2 óra múlva tali az usziban,most nem írnék többet Neked Kép

Emese!

Böcsülettel végignéztem a nagylegényt, ügyi ám!

Na megyek képeket pakolni.

Buksi
kisbuksi

jaj, most olyan jó köztetek, olyan a hangulat, mint régen... KépKépKép
Remélem AnnAnn és Detti is meggondolja magát, megbocsátunk a hűtlenségért, Ti is hiányoztok a talikról.
Fruzsi
irgburg3x, de tehetnél fel képet magatokról, én nagyon régen láttalak benneteket

Boró
az igért hordozós képet küldtem mailban, majd kukkants rá, a humorhoz meg jó közönség is kell (Kép)

Rtünde
jajj ezek a galád apukák, egy cseppnyi szolidaritás sincs bennük... Hát akkor marad a pucérkodás Kittinek és örülök, hogy végül kipihentétek magatokat. Ami a bébikajákat illeti, a mi menünk nem vmi nagy szám. Szóval nem biztos, hogy annyira várnám a helyedben. Pl a tegnap esti pizzám jobban sikerült, mint a sütőtök-srépa langyoskán.... (bár unokahúgom evett régen rizspépet, mindenféle ízben volt és leginkább a 'Müller-rizsre' hasonlított, az is van olyan jó, mint a sbarackos pityputy)

Buksi
jajj, nagyon ügyi leszel, ha lesznek képek!!!! A csodakalapács nagyon vonzó státuszszimbólum lett Lénának, lehet , hogy nem is kell verekedniKépKépKép
Ja és nem kaptam meg a fejmosást tőled a sárkányosdi miatt élőben, vagy elkápráztatott Lénácska és kiment a fejedből Kép

Dettiéknek meg Kép. Legalább korábban/későbben sétált volna arra, vagy csak lepett volna meg minket, de így.Brrmrrrgrr Sajnos a távkapcsolatok/távszerelmek nem igen működnek, jó lenne egy randi Kép

Lenyasszintottam az egyik sárkány fejemet, ma is kipróbáltam, hogy tudok-e 20ig számolni még,és ment KépKépKép Kispapi biciklire pattant 11.30kor, szerintem grillkakasént ér célba, én meg párolt tyúkot (vagy zsírjában sült?) készülök magamból csinálni, mert anyuféletúrólepényt akarok sütni a vendégemnek, és mindenhol fog rajtam folyni a víz. Holnap beszámolok, hogy milyen lett, de lehet, hogy még lebeszélem magam
iszup és misó a kicsiknek
J
holophernes

Femőke: köszönömKép Én is gratulálok a gyönyörű Kincsedhez! Kép
shine
shine

Sziasztok!

Hát sajnálom, hogy kimaradtunk a jó buliból, de mint már említettem Apa szolgálatban volt és nem tudott kíséretnek jönni. Alexa amúgy is totál kész volt a melegtől, nem mertem beledugni még a kenguruba is. Kép
Kb. tegnap akkor olyan nyügik lehettünk, mint Kitti baba! Most egy szál pelusban alszik, a haja egymerő víz és 30 C van a szobában. Kép Kép Kép

Rebi
szülinapod alkalmából az Isten éltessen sokáig! Dani fiuknak hasonló szépeket kívánunk!

Judit,
nagyon helyes a kép! Kép A bébikaját általában mi is a DM-ben vesszük. Egyébként sokkal jobban örülnék, ha valami egész pici kiszerelésben is gyártanának, mert így még tényleg megy ki a fele a kukába.
Az autót ne restelld, örülj neki! Kép
Nagyon tetszik a humorod!

Ines,
jobbulást a nagyidnak!

Boró,
milyen volt a hétfő esti buli? Füvészkert Kép

Bogi,
megértem az "irigységed" én is az vagyok! Egyik ismerősünket tegnap császározták, 2400g-os a babó Kép, a másik barátném meg napokon belül szül. Kép
Tejpép: Kép

Szilvi,
a szülés óta nekem is rengetegszer van migrénem Kép Át tudom érezni a kínodat!

Emese
Andris gyönyörű baba! Kutyamánia nálunk is dívik Kép

Orsi
jó nagyok vagytok Kép

Zsazsa
gondolom te is sűrűn hallgatod, hogy milyen gyönyörű ez a gyerek Kép

Kisbuksi
szívesen megnéztem volna a "barbár szétfeszítés"-t Kép
Mi az a csodakalapács?

Röviden magunkról: azon kívül, hogy megsülünk minden oké! Imádunk emberek közé menni. Apa szerint Alexának Golden Globe-díjas mosolya van. A múltkor is a villamoson addig produkálta magát, amíg egy mogorva nő mosolyra fakadt. Rendesen meg van sértődve, ha nem kommunikál vele valaki Kép

Felébredt a Csatakmanci, úgyhogy megyek.
Puszi Pöttömmamik és babók
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Judit,
válaszmél ment. Kép Pizza????? Süti???? Hooool? Kép Sárkányfejed meg nem is volt, hiába akarod bemagyarázni, én láttam, hogy nincs!!!! Kép

Buksi,
ez nem ér. Te mindenkivel csak úgy összefutsz? Kép Szerintem valami turpisság tuti, hogy van a dologban! Kép Uszi milyen volt?

Hajni,
sajnálhatod is! Kép Buli? Látod, ha jöttél volna tudnád! Kép De elárulom így is: lemondta a házaspár, akikkel mentünk volna, így csak 1 jót sétáltunk a párommal miután a gyerkőcöt lefektettük. Így még jó is volt, mert nyugis voltam és nem azon görcsöltem, hogy vajon alszik-e, sír-e ...
Megsülés ellen: zuhi vagy pancsi a kádban?

... vajon hova pakolta Buksi a képeket? Reggel óta azt keresem a managyonnyügis fiam mellett. Kép

femõke

Ja majd elfeledtem:

Judit, ha már költöztök, gyertek vissza a XI-be!!! Kép

Pussz
femõke

Sziasztok!

Ajjajjajj! Felpakoltam a képeket, de csak nagyon gyorsan,mert apa dolgozik,csak befurakodtam. Háááát,izé,szóval nem lettek valami jók,olyan hűen tükrözik kapcsolatomat a technika csodáival. Most nem adtam címet nekik, de van közte Léna baba többféle arccal, Zoltánistvánka folyamatosan bóklászó,félig lelógó alakja /a haja mindig jól látszik Kép/, Rebi és kisfia némileg szellemesen, bár én inkább művészinek hívom magamban, fiacskám és Léna kibontakozó kapcsolata, nem biztos ,hogy feltűnik,de Szilvi kislánya kis virágocskával a hajában, nyelvéthűsítő Kitti Léna társaságában, abszolútnemsoványhanemnádszálkarcsú Liliána csajszisan ülve anyukája ölében. Bocsika, én ennyire vagyok képes Kép.

Hajni Drága!

El kell jönni a talira,akkor nem lennél ilyen elmaradott csodakalapács ügyileg. sajnálom.

Most megyek.

Ui.: Ja! Még egy bravúros megoldás tőlem: a képek Pocaktali 2003.09.26. címen futnak a 3-4.-ik oldalon. Legalább láthatjuk magunkat akkor és babáinkat most. Hú,de jópofa!

Hajni!

Csak vicceltem! Csodakalapács felfújva,zöld nyéllel, narancs és átlátszó fejjel felbukkan a képeken. Amúgy sípol és csörög,abszolút biztonságos és 290-ért adják Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

sziasztok!

csak gyorsan, mert Levi itt vergődik a kezemben...
felraktam én is a talis képeket... feliratozás egyelőre nincs... majd lesz Kép

... ja... az oldalt nem publikusra csináltam...
www.babanet.hu/album/main.php?album=2997&p=1899255

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Hűvös fogadtatás mindnkinek (ez a legjobb, amit kívánhatok, asszem)
Buksi, Rebi
a képek állati jók lettek, olyan, mintha Kisbuksi a hivatalos Lénafotósunk lenne, NAGYON ÉLVEZTEM, imádom nézegetni a kis sütőtökökrémét, bocsika KépKépKép. A feliratok meg úgysem kellenek, minden érthető, friss kismamik friss husikái különbőző méretben. Nagyon helyesek, mikor egymást gyömöszölik KépKép

Hajni
Majd legközelebb csatlakozol, pl terveztük, hogy kimegyünk a nagy babanetes talira, hasonló időpontban, ott bepótolhatsz mindent, és szerintem a többiek kedvéért még a csodakalapácsot is elhozzák Buksiék, igaz? (lécci, lécci, lécci) Villamosos történet, meg kedves, igazán. Édesek, ahogy mindenkiből ki tudják hozni a jót! Mondja nekem vki, hogy az ember nem jónak születik!

Boró
Pizzát rendeltünk kedd estére, DE ERRŐL SZIGORÚAN KISBUKSI TEHET, aki nem emlékezne: olvasson vissza.Kép Sütit/lepényt(túrófasírt) meg ÉN sütöttem, rémálom volt, de legalább gyorshalál. (nem akarom mondani, de nagyon jól sikerült, most csináltam először, anyukám titkos repectje, az a fajta, amikor 'annyi liszt kell bele, hogy pont jó állagú legyen a massza' definíció alapján inkább ép eszű ember neki sem vág=megbuggyantam volna, mert nekivágtam???) MAILT NEM KAPTAM MEG! Piszok drágák a lakások, ott kerestünk először. Ti nem akartok a 2.ra költözni, mi szívesen mennénk a 4.re?!?!?!?!

megpusztulok, 27fok van. Már csak 4nap, átalszom.
J és kaptok a régi napocska helyett
Kép
holophernes

Sziasztok Kép

Ha már így Judit kedves vette a fáradságot és utánam jött egy másik fórumba, nem tehetem meg, hogy ne válaszoljak. Itt pedig azt tapasztalom, h az utóbbi beírásom óta többen - nagyon kedvesen Kép - még mindig úgy tekintenek rám, mintha ide tartoznék pedig már nem így van. Visszakerestem, pont 2 hónapja meg is magyaráztam a témát, akkor el is fogadtátok, történt azóta valami? Le vagyok maradva. Én nem mentem el, csak mivel már nem éreztem itt jól magam, kevesebbet jöttem, bár néha benézek még, s ha valamit tudok segíteni, megpróbálok, ill. elolvasom a tapasztalataitokat, hagy tanuljak, s pár régi kedves ismerősről infot szerezzek Kép Ilyen esetekre az az álláspont, hogy - sajna nem tudom jól Borókát idézni, előre is bocsi emiatt - felnőtt ember, azt csinál, amit akar, ha elmegy, elmegy... nem? Mondjuk ezzel én marhára nem értek egyet, de azért nincs harag Kép És ugyebár nem én vagyok az egyetlen. Sajnálom, hogy így alakult.
Annak azonban örülök, hogy sikerült magatokból egy jó kis csapatot kovácsolni és jól érzitek magatokat együtt Kép Csak így tovább! Kép
A babócák nagyon szépek és jól fejlődnek, gratula hozzájuk! KépKépKép

Ann
annann

Sziasztok!

Buksi,
köszönöm a képeket. Olyan jól esett végignézni/nevetni újra! Eszembe jutott, hogy akkor még egyikőnk sem sejtette mi minden vár még ránk az elkövetkezendő fél esztendőben: sok öröm is de sajna bánat is. Köszönöm még 1x, nagyon könnyes-boldog estét szereztél vele! Kép

Rebi,
Te fotósnak tanultál? Kép Remek képek, köszi értük! Várom a feliratokat. Kép

Judit,
nem tudom miért nem ment át, küldöm +1x. Az alsóbb szinteken minilakások vannak, így aztán nem akarunk "leszállni". Kép Különben se adnám a Gellérthegyi kilátást és a 12 nm-es tetőkertem semmiért! Kép De azért körbenézek, ha megírod mekkorát (mennyiért) kerestek. Bár azt olvastam, hogy pang a piac, mindenki kivár. Okát te is tudod. Kép

Judit, Hajni,
én fiam kinézi az ülésből az embereket a BKV-n. Utána meg rávigyorog - mintegy köszönetképpen. Szerintem tudnak valamit, amit mi már régesrég elfeledtünk. Kép

Ann,
ha már így rákérdeztél, történt. Kép Az, hogy az a bizonyos "régi" csapat juszt sem hajlandó Titeket elengedni. Kép (Lányok, egyetértetek?)
Idézettel kapcsolatban pedig (mert úgy érzem, mintha ezért neheztelnél): úgy emlékszem, amikor ezt írtam, akkor többen jelentették be, hogy köszi, ennyi volt, megyek. Ezt követte sorban az udvarias "ne menj, maradj" c. előadás, s ebből álltak nagyrészt a hozzászólások. Erre írtam ezt 1 "elborult" pillanatomban. De ne rágjuk a csontot tovább, mert nem látom értelmét.
Bocsi a szókimondásomért, lehet kicsit élesebbnek tűnik, mint amilyennek szánom, de bántani természetesen nem kívánok vele.

Boró
femõke

Sziasztok,
A 32 fokos szobából jelentkezem, pedig este 10 óra van.
Először is jó volt találkozni veletek, kár, hogy csak később találtunk meg titeket, és hogy Dorka levágta a nagyonálmosvagyok műsorát. kb. 60 métert mentünk vele, és már aludt is, gondolkoztam, hogy visszamegyünk, de aztán az is, hogy kispapival milyen régen sétálgattunk a Margit szigeten "kettecskén" Kép úgyhogy ki is használtuk az alkalmat. Tehát ezért is köszi, mert amúgy be nem kavarodtam volna babakocsistól a "belvárosba". Szóval mindannyian aranyosak voltatok, babák is, mamák (kispapik is). A képeket is megnéztük, tényleg nagyon jól sikerültek.
Nálunk azóta tegnap megfordult váratlanul anyukám, (egy óra múlva Pesten vagyok, ott alhatok?) ma este meg egy csomag vidéki rokon akart hirtelen babát nézni, de megmondtam, hogy holnap ugyanígy fog kinézni Dorka, jöjjenek akkor.
Szenvedünk a melegtől, a fölső szinten a szobáink félig tetőtér, holnap este lent alszunk... Dorka egy szál pelusban alszik, kitárva mindkét ablaka, de szerintem még hajnalban sem kell majd bezárnom.
Még egy kicsit magunkról, ha nem szeretitek a kakitémát, ugorjatok; SZóval már vagy 3 napja szinte semmi... ma este kádban masszírozgattam, mert nagyon nyűgös volt, aztán nem túlzok: kb 15 cm (!) hosszú, jó kemény produktum volt az eredmény! Szegény, csoda, hogy nem lett valami baja! Szerintem én jobban megkönnyebbültem, mint ő Kép
Orsi, hogy haladsz a lábadozással? Fáj még? Miért örülsz annyira, hogy nem nőtt Bence súlya? Szerintem ilyenkor ha dundik, az egyáltalán nem baj. Mi tegnap voltunk 7850g, pedig a múltkor már azt hittem, 8 kg. Én csalódott voltam.
Buksi, milyen volt az úszás? És hol lehet kapni a csodakalapácsot?
Erről jut eszembe, egy kis reklám: a Lurdy házban lévő könyváruházban vettem ma Dorkának pár könyvet, de iszonyú nagy és minőségi választék van gyerekkönyvekből!
Judit, ha még a tali előtt olvasok a sárkányról, lehet, hogy nem merek elmenni, szerencsére nem így volt, és nem is láttam semmiféle sárkányt.
megyek fürdeni, mert folyik a víz - sajnos rólam. A pancsimedencénkben 31 fokos a víz, ma már az sem volt nekem nagy felüdülés, csak Dorinának...

Pusszancs

Szilvi és szúnyogcsípéses Dorka, aki már nem is szúnyogcsípéses, mert beüzemeltük a Mortein szúnyogriasztót Kép

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!
Az a hír,hogy,...hogy...,a Bálintnak egyszerre jön két foga alul,de a bal egy kicsit gyorsabb,mint a jobb és kidugta a hegyét!!!Kép Kép Kép
Valamint mostanában csak ülve hajlandó bár mit is csinálni,de még csak segítséggel,Kép
Például:a fürdetés.A gyerkőcön kívül minden más tiszta víz...

EZER bocsi,hogy mostanában nem írtam a Pöttömökbe Kép

Készítetem egy albumot.A címe Baba-mama találkozó-Opera környékiek(Margit-sziget-2004 május)
ari80

Sziasztok
Látom a meleg mindenkit levert a lábáról/klaviatúráról.

Először is AnnAnn téma, részemről utoljára:
én nem tudtam erról a Boró féle 'őszinte' beszélgetésről, az ellaposodott babanetes beszélgetésekről, és csak a magam gondolatait tudom tolmácsolni. Mindenhol lehetnek gondterhelt időszakok, amikor nem jut elég idő és/vagy figyelem a netezéshez. Megbocsátható, szerintem. Hiányoltam nagyon AnnAnn 'beszólásait', ezért meglátogattam egy másik fórumon, és kértem, nézzen be hozzánk is. 2x találkoztunk, soxor olvastuk egymást, kedvelem AnnAnnt, és nem tudom hova tenni, hogy megorrolt rám, mikor nem vétettem, azt hiszem. Tudom/gondolom, hogy nem rám orrolt meg, és hablatyhablaty, csak nem tudok veszíteni, és a magam hibájaként élem meg. Ragaszkodó típus vagyok, meg az a 'beszéljük meg a hibáinkat'-alkat, és szívesen küzdöttem volna azért, amit úgy hívnak: barátság. Most viszont úgy fest, veszítenünk kell. Ehhez 2 fél kell, s én hiába tudom/vélem tudni, hogy illetünk volna egymáshoz, ő feladta. Őszintén sajnálom, és remélem máshol megleli/meglelte, amit itt ajánlottunk fel neki.

Szilvi
Rátok fért egy kis romantische andalgás a szigeten, az tuti. Főleg egy anyós és egy rakat rokon után/előtt, brrrr (élve a bizarr szóviccel, örülnök kellett volna nekik, mert ez aztán a hideg zuhany; de inkább szar poén)
J a és mi mindig ilyen nagyon jó fejek vagyunk!
Dorka nem csodálom, hogy hőgutát akar kapni, szerintem ők az egyetlenek, akik ezt a maga természetességével tudják felfogni, akik azt hiszik, hogy ez az életük ezen szakaszában teljesen normális dolog. Irigylem őket, legalább nem hergelik magukat az Aigner Szilárd kedves humorával.

Boró
ők MINDEN TUDÁS birtokában vannak még, és mi majd elrontjuk őkek, sajnos, Mailt majd ellenőrzöm, nálatok kezdtem Kép.OKép

Ma kilátogattunk Dömsödre, egy barátnőmékhez, és ott hűsöltünk/párolódtunk. Lánykám pucéran, kivirult arccal élvezte teste varázsát. Csak azért nem teszem ide fel a képét, mert vannak olyan deformált emberek, akik pont ilyen képekre vadászva érzik magukat férfiasságuk tetőfokán. A látogatás őrület volt, 2 fiú+Léna, állandó kaméleonszemet kívánt. De holnaptól tuti alszom, amiíg ilyen meleg van.
pusza
J és a csurdé
Kép
holophernes

Sziasztok!

Lili legújabb foglalatossága a papírozás.
Kép
Kép

És a csibészkedés
Kép

Ma meg teljesen nyűgös. Ilyet még soha nem csinált az öt hónap alatt. Ha két méterre megyek tőle, üvölt, és nem hisztizik, hanem zokog.
Most talán elalszik. Bekentem a csodaszerrel a fogínyét, hátha a foga jön, és azért nyügizik.
Sajnos még mindig nem tudom az összetételét.
Lidokain alapú, és vannak benni kis kristályok, és az van az üvegre írva, hogy fogíny ecsetelő, de úgy keverték a patikában, tehát nem lehet készen kapni.
Én is kipróbáltam múltkor, mert fájt a fogam. Hatásos. Zsibbaszt rendesen.
Felnőtteknek kb. 10 perc a hatása, de gyerekeknél gondolom kicsit tovább tart.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Juditkám, 3 volt az a 2, mármint találka Kép (igaz ebből 1 véletlen) Csak még annyit, h ne a saját hibádként éld meg, hülyeség volna, annyira nem ismersz, valszleg én nem vagyok alkalmas barátságra. Ez van...
Ann
annann

Judit, reagálok ám még ma. Kép Csak most nagyon lefoglalnak. Kép

femõke

Sziasztok!

nem tűntem ám el,csak ez a meleg,meg folymatosan vendégek...

Vencel legújabb felfedezése: mivel a kúszás még csak kidolgozás alatt, és bármiféle helyváltoztatásra nagyon lassú,és a kalandvágy sokkal nagyobb tempót diktál, ezért odapörög a kívánt helyre Kép Olyan leleményes és ügyes!

Ha ebben a kánikulában nincs kedvetek nagyon főzni,de mégis kellene enni valamit,akkor mi most ilyeneken élünk: megfőzöm az epret kevés vízben+ két tejszín +ízlés szerint cukor/édesítőszer/vaníliás cukor , összeturmixolom és lehűtve citromfagyival tálalom, tetejére citromot reszelek. Ezt csak azért írtam le,mert 10 perc, isteni finom és ebben a melegben meg megváltás! bármilyen gyümölcsel és fagyival elkészíthető, mi még málnával,őszibarackkal szoktuk és vanília fagyival.

Képzeljétek!

Tegnap este fekszünk a sötétben,nézzük a tv-t, én már félálomban voltam,amikor kispapi megráz,hogy nézzem már,milyen árnyék az. Hát képzeljétek, a felettünk lakó kiült az erkélyre és lelógatta a két lábát, és a mi szalagfüggönyünkön a közvilágítás segítségével megjelent két hatalmas láb Kép Jó,jó így leírva nem olyan poén,de az a pár másodperc,amíg magamhoz tértem és felfogtam mi van,elég vicces volt Kép

Bogi!

És jó az a gyereknek ha zsibbad a szája? na nem azért kérdem,csak én pl. nem szeretem,ő meg még nem is érti. Amúgy nálunk is volt azelőtt ilyen "hátha jön a foga" képzelgés,de most hogy tényleg jön /már látszik ám a kis fehér csíkocska Kép/, ez nem összetéveszthető,hanem tuti biztos. Mert mielőtt kijön még szúr is. Nálunk ez szerencsére gond nélküli volt, még a babatalis nap volt a tetőpont,de azért beszereztünk Chamomillát , biztos,ami biztos.

Judit!

Látom Rozimadár nem nagyon hiányozhat a képekről, legfeljebb ha kispapi van helyette Kép csak azért se írom le ezredszer,hogy Lénababa tünemányos,de úgyis tudod! Ja! majd ne felejtsd már el kispapimnak elmagyarázni,ha találkozunk a nagy-nagy babanetes talin /ugye?/,hogy kell képeket felrakni ide, mert szerinte egy kicsit hüle vagyok és nem értem meg,mit magyaráztok.na mindegy.

Szilvi!

Jól tettétek,hogy egy kicsit sétálgattatok Kép Az uszi nagyon jó, Vencel nagyon élvezi a vizet,meg a társaságot,de egyenlőre a merülés az szörnyű. Még egy párszor próbálkozunk,d eha nem megy,akkor uszizunk merülés nélkül, elvégre nem búvártanfolyam.

Rebi!

és még nem is gratuláltam,nagyon jók a képek!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok! Kép

Szilvi,
biztos jó volt a séta. Néha kell az ifjú szülőknek. Mi is a minap tárgyaltuk itthon, hogy mióta Zoltán megszületett, sosem voltunk kettesben sehol. Ez a szülők sorsa?!
Vendégek miatt meg nem irigykedem. Kép
Kaki: én olyankor vetem be a fogzásra adott Dentinoxot, vagy kamillás teát iszok. Az mindig segíti megszülni. Kép
Milyen könyveket vettél?

Ari, gratula a foghoz!

Judit, felteszem ide a képet. Kép
Kép
Ez nem jár! Léna Dömsödön 2 ifjonccal kacérkodik? Megállj, beárulom Vencelnek, hogy Léna csalja! Kép
Léna-baba meg ezen a képen is nagyon aranyos. Bezzeg a talin nem mutatta be bájos mosolyát! Kép No de majd legközelebb!

FBogi,
Lili Kép Talán elkezdődött az a bizonyos, amit úhgy hívnak szeparációs félelem?
Fog: náluk szerintem gyorsabban hat a kisebb testtömeg miatt.

Kellemes és valamivel hűvösebb hétvégét kívánok Nektek! Kép

femõke

Buksi! Kép

jól beelőztél! Kép Akkor mostmár nem is árulkodok. Kép
Chamomilla mennyi CH???????? Mi ma nyűglődünk nagyon Kép most akarok lemenni a patikába bogyóért. Jön a jobb felső 1-es.

femõke

Boró!

CH 15,és 2-3 szem nyügikor,azt mondják a nálam okosabbak Kép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!
A melegtől való nyűgösség felénk is ismerős.
Boró Kép köszönjük a gratulációt. Majd este visszatérek,de ... mennem kell ...Bálint "jelez".

Pusza mindenkinek és hűsöljetek sokat!!!
ari80

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak ezt a meleget nehezen viseljük.

Buksi, Rebi köszi a talis képeket, jók lettek! Kép

Hajni, nagyon édi lehet Alexa azzal a mosollyal. Kép Hát hiába, nem lehet nekik ellenállni.

Bogi, Lili már ilyen ügyesen olvassa az újságokat? Nagyon ari! Kép

Ari, gratula a fogacskákhoz!

Buksi, milyen leleményes Vencel, kúszás helyett pörgés, ez igen! Kép
Köszi a receptet, elmentettem, jól hangzik, majd kipróbáljuk.

Boró, kicsi Kincsed egyre ügyesebb! Már saját maga veszi fel a kengurut? Kép

Kittinek is beindult lent a fogacska. Már egy kicsit fehér is az ínye, és ujjal is lehet érezni. Valószínűleg ez és a meleg is közrejátszik abban, hogy mostanában össze-vissza kell reggel vagy inkább hajnalban. Tegnap és ma is fél 4-kor keltünk, előtte meg 5-6 között változóan. És azért a korábbi 7 órához képest ez nekem nagyon korán van, elszoktam már ettől. Kép Úgy látszik a múltkor elkiabáltam, hogy milyen jó dolgom van.
Viszont végre rájött, hogy élvezni lehet a pancsolást medencében. Hatalmasakat sikongat, vigyorog és kézzel-lábbal fröcsköl. Tetszik neki, hogy több helye van, mint a kiskádban.
Kiváltottuk végre a DM bónuszt, szerintem azért nem olyan rossz. Az a pár száz ft kedvezmény is jól jön, ahhoz képest, hogy nem kellett érte tenni semmit. Mármint nem kellett semmit gyűjtögetni vagy ilyesmi, csak jelentkezni és kész. És ha már a DM-ben voltunk, vettem Babylove pelust, mert besokalltam a Pamperstől, a héten egy csomószor kifolyt belőle a kaki, úgyhogy most kipróbálunk mást, hátha ez jobban bejön.

Na megyek, mert Kittikém már nagyon nyűglődik a mamának az udvaron.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Mi van,pihegtek jégkockával a hónaljatok alatt Kép?

Judit!

Készülsz a szombat esti lázra ? Egész napos smink- és ruhapróba bejátszik? Kép

Tünde!

Ejha! A kisasszonka nem sokat lacafacázott ezzel a fogdologgal! Gratula! Ez az alvás dolog olyan érdekes! Vencel vagy 6 körül ébred és akkor még félálomban szopizik és visszaalszik olyan 8-9-ig, vagy 7-kor ébred ,akkor viszont tágra nyílt szemmel ,vigyorogva és kezdődhet a játék. Ez olyan érdekes! A fél 7 a legizgibb,az olyan két esélyes Kép

Boró!

egyem meg Zoltánkapityuka felső fogacskáját! Igaz,hogy begörcsölt a nyakam,de nagyon édes ebben a hátihordozóban. csak győzzétek cipelni!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

sziasztok
no jegkocka, nochdazu egy izgága gyermek is melegíti a combjaimat.Kifogyott mára az alvástár, viszont az anyanyanyanya nagyon jól megy már...
Apa itthon hagyott. No buli.Kép Azt mondta, ez nem is olyan buli lesz, meg hogy siet, meg ilyen rossz dumák. Gondolkodtam, hogy nem kellene-e ilyenkor azért előkapni a sárkánycsinálófüvemet, de úgy döntöttem, hogy szabin van, és én is utálnék itthon dekkolni, azt meg még jobban, ha a sárkány is otthon van, és hát akkor neki kell kelni, esetleg, és én meg hivatkozhatok a nagy melegre. Pfúj, de csúnya vagyok... Kép

Fbogi
nekünk is van ilyen cumink, nagyon édi a kép, amúgy. Lénácsak a csokipapírral van el ilyen jól. Hát van aki az irodalom felé, van a ki a kulináris élvezetek felé kezd nyitni. Csak tudnám, honnan vette a példát?? Az a cucc, amitől lezsibbad a gyerek szája nekem se túl szimpi, de te tudod.Kép

Buksi
Vendégek, meg lábak! tudod, mi meg szoktuk engedni a vendégeinknek, de csak a jobb fejeknek, hogy a lépcsőházon át közlekedjenek.KépKép
A talira megyünk, de hívj inkább akkor a képek miatt, amikor te is gép közelben vagy. Nagy mágus vagyok, de azért úszni nem tudnálak megtanítani teoretikusanKépKépKép

Borókám
hát ez nem olyan mint a miénk, de nagyon tünci, ahogy felokosodva számolja, hogy hány ejtőernyős van egy tenyárnyi helyen! Ami a mosolyt illeti, produkált ilyet, csak te/ti el voltatok foglalva a decens, menyasszonyi látvánnyal. Meg tudom érteni, visszafogott és hódítandó 'terep' nagyon izgalmas tud lenni. Levél nuku, csinálj már vmit!!

Rtünde
fokak??????? nem hiszem el, punk, tum! na jó. Pelust is olcsóbban lehet venni? Mi nappalra DM, éjszakára Liberót használunk (tudom, már leírtam), csak arr alennék kiváncsi, hogy ezek mennyivel olcsóbbak? Megnéznéd? A pancsolás nálunk is nagyon megy már. Apa egy kishallal játszik neki, hol levegőt, hol vizet fröcsköl rá, (megkockáztatom, hogy amikor nem látom, akkor még a szájába is), és nagyokat kacag.

hu, félbehagyom, jövök vissza, Léna már nem bírja így tovább
pu
j
holophernes

Sziasztok!

Buksi, Judit köszi, bár kiváncsi leszek, hogy mikorra lesz ebből rendes fogacska. Remélem nem fog vele nagyon szenvedni.

Buksi, úgy látom, akkor Vencelnek sincs gondja az éjszakai alvással. Édes lehet az a 7 órás vigyoris ébredés. Kép

Judit, csak óvatosan azzal a sárkánnyal. Majd legközelebb te is mehetsz bulizni.
Pelenka ügyben a Pamperst akciósan szoktam venni 2789 Ft a 68 db-os. Teljes áron valami 3000 Ft körül van, de annyiért még sose vettem, valahol mindig van akció. A DM-es babylove-os pelust pedig most 1999 Ft-ért vettük, 46 db-os. A Libero árát nem tudom.

Ja, és ma vagyunk 5 hónaposak, ennek örömére végre sikerült egy normális képet készíteni, ami se nem túl sötét, se nem túl világos. Kép

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Hali
(3xra írom be a mondanivalóimat! szerintem vkinek elege van a szófoly@somból, mert legalább egyszerűsítek)
Nem kapkodjátok el mindenesetre a kommunikációt. Lassan átmehetünk privát levelezésbe is.(grrmrr)

Rtünde
hihi, Léna pont ilyen rugiban szunkikál ma éjjel! Remélem a fogak tényleg könnyen kibújnak. Gratu a hónapnaposnak! Nőjjetek sokáig! Ezt Kittinek küldöm :Kép
Ugye jöttök Ti is a nagy babanetes talira!
Ez nem egy kád, nagyon úgy fest! Nincs vele baj, csak mókás!

Boró
Pasis ügyet lécci kicsit diszkrétebben kezelni, Vencel-anyunak fel sem tűnt! Kép Léna nagyon rafkós volt, mert a 'félekazÖcsédtőlkérlekvédjmeg' formula nagyon bevált. A bátyus állandóan simogatni, odabújni akart. Van egy képem a riogatásról,illetve az azt megelőző pillanatról, a másikat mindenki képzelje el magának Kép
Kép
no és a fürdés, ahogy apával lehet csak:
Kép

J+L
u.i. bocsi, hemzseg az elírástól az előző hozzászólásom, de már nem engedi kijavítani, akkor meg kicsit rohatam. Dugultam, jó éjt.
u.u.i.: Látjátok, így jártok, ha nincs itthon kispapi, fáradásig dumálok nektek
holophernes

Sziasztok!

Apa elhúzott beengedni a parkettást, engem meg idehúzott a szívem. Kép Pedig ott vár a konyhában 5 kg baracknakvaló sárga lekvár (vagy fordítva? nagyon reggel van még). Kép

Buksi,
köszi a CH-t, lelohantunk a patikába, kocsit rábíztuk 1 ott álldigáló hölgyikére, villámgyorsan megvettük, benyaltuk, s 15!!!! perc se kellett, hogy lehúzza neki a lobbot a pofijáról! Na ezt a mutatványt azóta megismételtük már párszor.
Nálunk pont ez van ébredésügyileg! Én már próbáltam ráfogni a melegre is, meg arra is, hogy kitakarózott és fázott (amikor sírt). Most a fogra fogom. Kép Mármint a korai ébredést. De legalább van mire fogni. Legjobban azt imádom, mikor arra ébredek, hogy Kincsem rég ébren van és játszik csendben a kiságyban. Olyankor akkor kezd hívni, ha meghallja a galériáról lefele trappoló anyját. Kép
Azért rémes, hogy mennyire el tudunk kényelmesedni! Néhány hónappal ezelőtt még 2-3 óránként keltünk, etettünk zokszó nélkül éjjel nappal. Most meg, ha a gyerkőcök nem alszanak délig, akkor morgolódunk. Kép

Rémes ez a felső fogacska, kívánom mindenkinek, sokkal gyorsabban és fájdalommentesebben bújjon ki!

Tünde,
ha össze-vissza kel, akkor az bizti a fogacska!!! Nálunk szintén így kezdődött. Tapasztalat alapján tudom ajánlani a Chamomillát! Kép
Kenguru-hátihordozó: jó szöveg, 10 pontos! Kép De lehet lassan annak is eljön az ideje. Úgy tudom elképzelni, mint a kutyáknál a pórázt ... Kép
5 hó?????!!! Gratulálok kicsi Kittykének az összes 5 hójához! Kép Nagyot nőjön, s rágcsálja mielőbb de minél tovább anyája cicijét! Kép

Lányok, Nekünk is van ilyen ruhánk! Kép Kékruhás talihoz mit szólnátok augusztusban? Kép

Judit,
apának irgum meg burgum. Hogy tehet ilyent? 1 ilyen stramm, csinos fiatal anyukának igenis kell a buli! Ezt a sárkányos izét nem igazán értem, de biztos meleg van, na meg nagyon reggel ... Kép
Tudtam, hogy valami fontosról lemaradtam a talin! De tudod hogy van, erre az én kis szoknyavadász kópémra vigyázni kell, mikor lányok körül legyeskedik, nehogy már kárt tegyen bennük idő előtt! Kép
Pelus: tegnap néztem a DM-ben: a Libero 7-14 kg-ig 64 db-os 3300 Ft volt. A Baby love ennél 5 Ft/db-al olcsóbb. Metroban olcsóbb 3000-ért veszem. Javaslat: www.diapers.hu - pelusnagyker.
Képek szuper! ILYEN VÍZFÚJÓ HALACSKÁT MERRE OSZTOGATNAK?

Húúúúúúúú megyek, meg IstvánZoltánKicsikincsem bebarangolta és lassan szétszedi a lakást! Kép

ui. Tegnapelőtt volt 1 madarunk (tudom a veréb nem madár Kép). Hagyta magát megfogni, ha érdekel teszek fel képet, bár nem nagy szám. Kép
Na pussz és jó hűsölést kockával vagy anélkül.
femõke

Ja bocsi, hogy a képet ilyen bénán sikerült berakni, de loholtam épp.

Pussz: Bor
femõke

Még valami: ha lesz időtök lécci írjátok már le, hogy kinek milyen etetőszéke van, hol vette és mennyiért? Ja és persze mennyire van megelégedve vele? Nekem a Brevi tetszik de a 30-40 e Ft-ot kicsit nagyon sokallom érte.

Köszi és pussz Borótól. Kép
femõke

Sziasztok!

Igen,igen! írjatok gyorsan etetőszék témában,mert mi mindjárt megyünk etetőszéket vásárolni, és minden ötlet jól jön! Amit én eddig hallottam és fontosnak tartok: asztalmagasságú legyen,hogy Manócska is velünk ehessen majd, nekem még fontos,hogy állítható legyen a támlája, mert Vencel még nem ül úgy,mint a cövek, ez magamtól eszembe sem jutott,de felhívták rá a figyelmemet,hogy a lába lefelé kifelé szélesedjen,hogy stabil legyen és ne lehessen benne felborulni. Szerintem legyen műanyag,mert az könnyebben tisztítható. Ezzel szemben a párom olyat akar,ami fa és később kisszék-kisasztallá alakítható. Szerintem az nem is ér fel az asztalhoz, teljesen függőleges a háttámlája, és fel is borítható. Ennek box lesz a vége Kép!

Más: a tegnapi napom olyan fantasztikusszerelmesromantikuscsodás volt! Úgy volt,hogy megyünk Mogyoródra aquaparkba, nagyszülők párszáz km-ről meg is érkeztek babysitterkedni,de én úgy ébredtem,hogy tök rossz érzésem volt. Pedig már hagytuk egyedül Vencelt,és imádja anyut,csak az a bizonyos sokadik érzék,anyai ösztön. Szóval nem mentünk sehova,de jól elvoltunk a családdal. majd kitaláltuk,hogy ha Vencel este elalszik elmegyünk sétálni. Ahogy kiléptünk a lépcsőházból,dörögni kezdett,majd cseperegni az eső. Azért ez elég szenyaság volt az időjárástól, nem megyünk túl gyakran sétálni kettesben. Nem adtuk fel,de néhány perc múlva, olyan vízesés zúdult ránk,hogy fél másodperc alatt sz.rrá áztunk. Berohantunk a plázába,de már csuromvizesek voltunk és eléggé fáztunk. leültünk egy padra átmelegedni és megvárni az eső végét,és annyira belejöttünk a dumcsiba,hogy beültünk egy helyre és zárórakor is alig tudtak kirakni minket. Nagyon jót beszélgettünk mindenféle komoly dolgokról,de pl. a párom munkája és Vencel kivételesen nem voltak központi téma /mostanában általában ezek a fő témáink/. Annyira jó volt,olyan sok plusz kaptam ettől a tegnapi estétől,pedig most elég fáradt vagyok,de nagyon boldog és feldobott!

Boró!

Engem érdekel a madaras kép!Képzeld! a múltkor a strandon a fejemre szállt egy kismadár,csak a párom elkezdett kapkodni,én meg nem tudtam mi az,és nagyon megijedtem Kép Azóta sem tudom eldönteni,hogy a kismadár olyan barátságosnak talált,hogy rámszállt,vagy a rőzsém volt nagyon madárfészkes Kép

Judit!

Hát szerintem ez meg pont egy olyan dolog,hogy jogosan sárkányoskodtál volna /összevetve mondjuk a porszívó-üggyel Kép/ ! Igenis járt volna Neked egy kis kirucc-kirucc és úgy láttam,nagyon vártad is. Kispapinak feketepont Kép Ó! lehet,hogy nem tudunk menni talizni,na nem /annyira/ sértődtünk meg Léna csapodársága miatt,csak apát lehet,hogy vidékre száműzi a munkahely és veletartunk négy napra. És onnan meg már nyaralni megyünk,nem jönnénk vissza Pestre. De ez holnap dől el. és denemazérhanemazér: Igenis fáj,nagyon fáj,amit hallottunk Léna kétpasis akciójáról,de már a te szemed sem áll jól,mit várhattunk volna ? Kép Kép Kép Hát ha nem kell a csodakalapács...

Tünde!

igen,ez a kép határozottan jobb az eddigieknél KépDe itt most ruhában fürdik,vagy nem fürdik,csak olyan mint egy fürdőkád?

Na,ha egyszer írok,akkor írok....

Pelus: én nem tudok hozzászólni, imádjuk a Liberót, mindig ott vesszük,ahol épp járunk,és nnyiért,amennyiért adják. sajnos képtelen vagyok ezzel foglalkozni Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Szerintem a babának az alényeg, hogy ne fájjon. És amint bekentem a kis ínyét vele, egyből elhallgatott, és boldogan játszott tovább, szóval szerintem őt nem zavarta, hogy zsibbad. Ha zavarta volna, biztosan nem nyugodott volna meg.

Pelus: Én a Metróban találtam valami Babyizé nevű pelenkát, ami 1/1 a Liberó új Stretch-es változata. Éppen olyan puha, éppen olyan rugalmas, stb. Csak éppen a 35 db kerül 990 Ft-ba, és nem 1600 vagy akármennyibe. És nem folyik ki belőle semmi. A Pamperssel jártam úgy többször is, és a Liberóval is párszor, ezzel még nem, pedig pár hete már ezt használom.

Buksi!
Szuper lehetett a tegnapi napod!
Kép
Nekem is jó volt az estém. Mentünk Lilivel együtt kertipartira, ahol a legjobb barátnőm is ott volt, aki 14 hetes kismama, és végre egy jót dumáltunk. Szegényem éppen olyan parázós mint én voltam, és maximálisan megértem. És akár hiszitek, akár nem, olyan boldogság öntött el, hogy ő is babát vár, mintha legalább nekem lenne a pocomban valaki Kép Mondjuk ő is így volt velem. Kép
Ja, és Atika is nyilatkozott, hogy ő is nagyon boldog miattuk, és úgy éreztem rajta, hogy szerinte is jöhet a második Kép

Na puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szasztok Görlik!
Minek utána tegnap szófo$ásom volt, ma visszafogom magam, legalább is igyexem.

Kispapi hamar hazajött, szóval nem voltam morc, még itt dekkoltam a NET előtt. Viszont ma reggel korán keltem és elosontam a nővérkémmel csajsziprogramot csinálni, azaz addig nézegetni a kirakott árukat, amíg jól esik KépKépKép, egyszerűbben, a KIKÁban jártunk (ezt nem lehet ép pasival megcsinálni, tisztelet a kivételnek). Hát Dáriusz kincse se lenne elég, annyit tudnék költeni. De persze Lénácskának vettem játékot, katicás lasztit, meg egy ágyneműt. Magunknak 4db asztalvédő/asztaldíszt (290Ft/db). Mondanom se kell, a lánykaholmi többe volt Kép
Nővérkém pocija már jó nagy! Tudjátok, szept első napjaira van kiírva, és mozgott a kezem alatt Putyóka, hol a kezét, hol a lábát nyomogatta kifelé. Az a régi szép idők, mikor csak így kommunikáltunk LénaDáviddal...

Boró
reggel és lekvár, rossz párosítás! Ha egy kicsit magára hagyod, és újra nekifutsz, akkor cefre és reggel párosítás jön ki, ami még rímel is. De fogadjuk te a lekvárra szavaztál!
Ez az alvás szerintem mindenhol gáz! Nálunk se fogak, se meleg, se hideg, se takaró. Viszont világosodáskor (5.11) kel az édes, mikor borult az idő, akkor később kel. (beborulok ettől, hehe rossz szóvicc, toom :I)
Kékruhás tali! Jól hangzik, de csak akkor, ha következő alkalommal rózsaszínre, vagy pirosra is váltunk KépKépKép
Vízfújó halacska, ami mellesleg levegő fújásával hasonlóan hatásos kacagtatószer, az INTERSPAR bébiosztályán található, egy sárga ~Nemó-hal típusban, és egy kicsi bálna társaságában csomagolva. Csipog is, meg minden Kép Ami a kép forgatását illeti, megoldottunk, Buksi a vállán pihentette a fejétm, én meg a monitort forgattam el. Rá se ránts, el van felejtve

Etetőszék:
eddigi tapasztalatok alapján, ne guruljon, műanyag legyen, biztonsági öves, levehető tálcás, asztal magasságú (, és nem túl drága). Egyéb extrák jók, de árnövelő tényezőként vannak nyilvántartva Kép. Ma pont láttam egy ilyet a KIKÁban, 10e vhány forintért, CAM márkájú. Asszem nekünk meg fog felelni Kép Brévi méreg drága, az átalakíthatós meg nagyon praktikusnak tűnik, bár nem nagyon hallotam gyereket, aki iskolás kor előtt kis asztalnál, vagy széknél szerett volna egy helyben dekkolni.

Buksi
azt a bizonyos romatic estét NAGGYON irigyelem! (Nekem édi párom van, de mostanség nem erőssége a romantika adás/kapás. És hát ez az amit nem lehet erőltetni, tudom!! ) Szóval 2piros pont kispapinak, hiába a Rogács fiúk már csak ilyenek
Kép
madár a fejeden, jó fajta vizuális vagyok, és nagyon röhögök Kép
Lehet, hogy mi is letiplizunk Szigligetre, de ez nagyban függőben van még. Azért jó lenne egy kicsit a nap és a szúnyogok martalékává vállni...

Bogi
egy gyerek, nem gyerek! mi is benne lennénk már

pusz nektek és hűvös angyalszellő a kicsiknek
J
u.i.: nem sikerült visszafogni magamat, pályát tévesztettem. Egy extrovertált író veszett el bennem, de momentán mérnökként jobban keresek KépKépKép
holophernes

sziasztok!

Most csak benéztem.

etetőszék: Brevi Star-t vettünk 15900-ért. Új szempont: a tálca ne pattintós hanem lehúzós legyen,mert az sokkal könnyebb /nekem/ és nem ijeszti halálra a gyreket. A háttámla állíthatósága mégsem volt szempont,mert Vencelnek esze ágában nem volt hátra dőlni.

Bogi!

Mit nem hallok, kistesó ?! Nálatok aztán zajlik az élet! Nosza,rajta!

Judit!

én nem tudtam,hogy a tesódnak babája lesz,szerintem ez tök jó,hogy szinte egy időben élitek át ezeket a csodálatos dolgokat! Amúgy milyen mérnök vagy?

...na most megyek dolgomra, azaz főzök a mai vendégeknek. Legjobb barátnő új pasijának bemutatása lesz Kép

Puszi :

Buksi

ui: Judit4 ha már nem lettél író, éld ki itt magad nyugodtan, részünkről a szerencse!

ui2: nincs valami front?
kisbuksi

Szia Buksi!

Azért Kispapi annyira még nem lelkes, bár tény, hogy nem védekezünk Kép

Front? Nem is tudom, várj megnézem!
Gyenge hidegfront van.
Állítólag csütörtökig rossz idő lesz.
20 fok körüli hőmérséklettel.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok Lányok!

Bocsi az elmaradásért, de haláleset volt a közvetlen környezetben,no meg egy születés is.
Barátnőmnek lett meg Eszterkéje, de sajnos ami összejöhetett, minden összejött. Fogadott dokija az utolsó 11/2 hónapban SEMMILYEN! vizsgálatot nem csinált és szülésnél derült ki, hogy a magzatvíz magzatszurkos a baba feje nagyobb, mint a medenceátmérő....baba, mindig visszacsúszott a pociba....
Eszterke kora intenzívre került a tüdőgyuszi veszélye miatt, azóta is antibiot. kap. Anyája kapott egy kórházi hugyuti infekciót szalmonellával spékelve, tehát nem is szoptathat, nem is láthatja babáját!Szegény még a karjában sem tarthatta, mert szülés után rögtön elvitték. Ez majd két hete.....
Tejci beindult, szopi hiányában mellgyuszi...tej ci apadóban....fejés nehézkes (első baba, nuku tapasztalat), egyszer átmerészkedtem hozzá(szalmonella miatt persze féltem, mert nekünk sem hiányzik..), hogy legalább fejni megtanítsam őt, mert a kórházban sza...tak rá, hogy tud-e...
Fejés megyeget, mellgyuszi lassan,de javulóban. Anya kikészülve, szemei kisírva, babó jól van, nincs tüdőgyuszi, csak enyhe infekció ami nozokomiális, vagyis kórházban nem megfelelő higiénia betartása esetén terjedő...egyszóval szívás magasfokon!
Doki szerint barátnőm mibás, mert nem ment el a kötelező vizsgálatokra (38 hetesUH) amire NEM küldte senki, a hugyuti inf+szalmonella meg már régóta lappanghatott benne....
tehát doki bácsi mosta kezeit! (bőr a pofán meg vastag!)
Hétvégén esküvő (nem a miénk...)arra is készülünk ezerrel, dekoráció, virág, ruha, kajcsi, süti, pia, zene, (részünkről ajándék, meglepi) szervezése....meglepi macerás, remélem összejön..ha igen, naggggggyon buli lesz....

Zsófi cicám lassa 10. hónapját tapossa. Feláll, fogódzkodva körbemegy, vau-vauját odahozza, ha mondom neki, ha dícsérem és tapsolok hozzá, ő is tapsizik. Kajcsi az én tányéromból finomabb persze...puszi gyanánt megnyal... egyszóval imádnivaló!!

Bocsi, hogy nem írok most személyre szólóan.

Etetőszék: nekünk fából van,(asztal-székre szedhető szét) de macerás, mert naponta lehet súrolni, ha ráömlik az étel-ital. Egyébként masszív, nem borulós. Zsófi szereti, (mert billeg és lehet vele lovacskázni)
Bébiételt Tescoban veszek (Kecskemétit) vagy ha van valahol akció akkor ott.

Pelus: nálunk a Pampers és a Rossmann vált be nagyon, de gazdasági okokból a Rossmannál maradtunk. Kívülről nem olyan puha, mint a Pampers, de még soha nem folyt ki belőle semmi.
44db (10-20kg) 1399 ft.

Mindenkinek kellemes hetet, puszi: Zsófi és anyja
hálósipka

Sziasztok!

Isteniek a taliról a képek, örülök,hogy jól érezte mindenki magát.
Én is tettem fel az albumba képeket Zsófiról, a linkben megtaláljátok a címet. No mentem, Zsófi éhes...
Puszi: Zsófi és Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Judit, igen, jól láttad, ez a fürdetőkádunk. Már nem tom mit csináltam, de hirtelen szükség lett mindkét kezemre és a kád volt kéznél, ezért abba tettem Kittit. Aztán mire visszanéztem, láttam mennyire tetszik neki, gyorsan lefotóztam.
A nővéred hogy viseli ezt a meleget? Én néha belegondolok, hogy milyen jó, hogy télen voltam nagypocakos.
Az írói vénád ne fogd vissza, itt nyugodtan kibontakozhatsz! Kép

Boró, köszi a tippet, már beszerzés alatt áll a Chamomilla. Kékruhás tali jó ötlet! Kép
Etetőszék: mi 4990 Ft-ért vettünk. Fából van, asztalmagasságú, és szétszedhető asztal-székké később. Én eleve ilyen átalakíthatót akartam, nekem is volt ilyen és nagyon imádtuk, sokáig játszottunk vele. A Tescoban láttam ugyanilyet 8900-ért, de úgy emlékeztem, hogy a bababoltban, ahonnan a mérleget hoztuk, 6900-ért volt. Elmentünk megnézni, és pont akció volt, így vettük 4900 Ft-ért. Persze még nem használjuk, csak ennyiért nem akartuk ott hagyni.

Buksi, ez a romantikus este tényleg jól sikerült! Olyan jó volt olvasni. Kép Kismadár a fejen. Kép Kép

Bogi, hajrá kistesó ügyben! Kép
20 fok rossz idő? Inkább végre normális.

Brigi, szegény barátnődnek tényleg nem lehet könnyű. Ez olyan szörnyű.
Zsófi viszont nagyon ügyi! Kép

Pelus ügyben köszi a tapasztalatokat mindenkinek. Most úgy döntöttem, hogy mindent kipróbálunk.

Na megyek, mert Kitti ébredezik, és nemsokára megyünk szurira. Drukkoljatok!

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Az oltást megúsztuk, szabin van a doktornéni, majd jövő héten kapjuk.
Viszont a méreteink nagyon jók: 6380 g és 65 cm. 83 dekát hízott egy hónap alatt. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Tünde!

A 20 fok nem rosszidő, de az eső igen Kép
Bár az sem mindenkinek Kép
Bár valljuk be, hogy azért nyár közepén a 20 fok, hideg! Ilyenkor min. 25-26 foknak kéne lenni odakint.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Meg vagyunk ám! Kép

Most ment el a vendégsereg. Anyós-mama Anna, ma volt nevenapja, Liliánának, meg holnap így partiztunk. És tudtam ma főzni, mert csajszi 3 órát aludt ebéd után!!! Ilyet nem tett 4 hónapja!!! Kép

És ma megtalálta a zokniját. Hóna alatt az elengedhetetlen távirányítóval:

Kép

Csajszik! Ma szappanbuborékokat fújtam Lyánynak! Imádta! Nagyokat kacagott, pláne a hangaláfestésemnek! Pukk-pukk-pukk! Próbáljátok ki! Kép

Azt a Margitszigetes talit meg kellene majd ismételni, ha nem lesz olyan banga meleg, akkor biztosan tovább bírtuk volna. Jó volt látni Titeket és az összes apróságot. Egyik szebb mint a másik. Mindenki másért! Kép

Hétvégén Liliána is pancsolt nagyot a keresztszülők teraszán. Igazi hamisíthatatlan zománcos lavórban, amiben napon melegedett kútvíz volt. Élvezettel nyomatta le a nagy melegben az összetört őszibarackot. Így nézett ki:

Kép

Kép

Így ölelte Keresztpapa hatalmas pociját

Kép

Csajszik szombaton leszünk 5 ÉVES HÁZASOK!!! HELP! Ötletek? Kettes program is megoldható, mert Fehérváron leszünk és anyukám-mama vigyáz Csöppre.

Képzeljétek ma vagyok a 65. napon nulla mensivel. 3 hete csináltam egy tesztet. Asszem ebből doki lesz. Liliána csoda, hogy van, ahogy én (nem) működök!

Judit Kép
Imádnivaló volt a beszámolód!

TündiKép
Óriási Kitti bébi, mi a nyomdokaitokba sem léphetünk. Kép Szuri? Kép De ez az utolsó kötelező egy időre! Hurrá-hurrá!
Végre eltalált fényviszonyok! Kép Lehet, hogy ehhez a kád kellett? Helyes a csajszi! Gratu az 5 hóhoz! Kép

BogiKép
Kistestvér jöhet? Kép Mindent bele!

KisbuksiKép
Mi nekünk is "etetőszéketvásároljunkgyorsan"-mánia van. Én sem szeretnék fát. Nehezebb tisztán tartani és nincs rá helyem tárolni. A műanyagot meg könnyebb eldugni, összecsukni. Aztán mi nagy menőmanók vagyunk és így tudjuk magunkkal is vinni a kocsiban.

Boróka Kép
Vőlegénynek újabb foga érkezik? Hihetetlen a pasi!
Azóta is róla álmodozunk. Kép Édi a kenguruban! Kép

Annyi mindent akartam még írni, de a vörösboros kóla (Apuka keverte) miatt kihagy az agyhelyem. Kép

Puszka mindenkinek.
Akinek sok, amit írtam, meg töltöttem fel az ugorgyon, mint Pósalaki bácsi! Hihihihi

Noémianyu
noémi

Sziasztok!

Végre én is ideértem! Tegnap éjjelünk borzalmas volt: éjjel 4-kor jött haza nagyfiam a csavargásbó, felébresztette a Kicsit, ő meg az egész családot. 6-ig semmit nem aludtunk, így aztán az egész tegnapi napunk felborult. Kép Kóvályogtunk a fáradtságtól mint az őszi legyek, pedig még a bari is ott volt, meg a frontok is. Na de túléltük, az a lényeg. Kép Tegnap megvettük a hiperszuperdögösbaromiegyszerűésQdrága lámpák egy részét az új lakásba. 1 vagyon volt az is a Kikában. Tényleg, tudtok valahol jó kis viléágítástechnikai szaküzletet, ahol van választék és nem 500 e Ft 1 csillár?

Buksi,
Köszi a tippet, remélem a Tietek beválik. Mi néztük tegnap, de bevallom őszintén, nekem nem tetszett. De lehet,hogy mégiscsak ráfanyalodok. Most az jutott eszembe, hogy elmegyek valami bizományiba. Egy etetőszéket csak nem lehet annyira lestrapálni?! Kép
Romantika? Örülök, hogy összejött Nektek! Mi is a múltkori buli helyett ugyebár ezt tettük. Kép Hihetetlen, mennyire újjá tud születni az ember 1 jó kis dumcsitól, ami nem a mindennapokról szól! Kép
Madár Kép kár, hogy párod megijesztett. Olyan édik lehettetek úgy együtt! Kép
Madaras képek: (hátteret ne nézzétek, vasalás közben lepett meg a madárka Kép)
Kép
Kép

Judit,
szempontjaink teljesen megegyezőek etetőszéket illetően! Kép Nővéred kukacos és Te nem is mondtad?????? Jó pocisodást kívánunk Neki! Kép
Kékruhás tali utáni rózsaszínes: kérek szépen kölcsön 1-t, különben a tengerészszerkóban megyünk! Kép
Etetőszék Kép Csak írogass sokat bátran, én olvasok - csak sajna nem fizetek. Kép
Szigliget, megvárhatnátok, míg mi is megyünk. Kép Ősszel elmarad a szüret, mert elverte a szőlőt a jég. Biztosító meg nem fizet, mert ugye a bazidrága biztosítás pont arra nincs megkötve. Csak azt tudnám, akkor mit takar a természeti kár megfogalmazás ...

Bogi,
melyik is az a bébiizépeluspontosan? Kép
A 14 hetes kismamának jó pocisodást és ne parázzon, mert árt a gyereknek! Kép
Nektek meg mielőbb + eredményt, nehogy kispapi meggondolja magát! Kép
20 fok az nem rossz idő a lakásbanlégkondimellettis26 után! Kép Punktum. Kép Kép Kép

Brigi,
Gratulálok is meg részvétem is. Szegény pici! Azért barinőd is kicsit felelőtlen, hiszen Tőled is kérdezhetett volna, hogy is zajlanak az utolsó hetek, nemde? Védőnőhöz se járt? A pisiteszt talán kimutathatta volna a fertőzést ...
zsófi Kép Képek szuperek, pláne a rácsos! Kép

Tünde,
jó Nektek etetőszék ügyben. Mi anno a babakocsival voltunk így: már júliusban megvettük a december végén születő fiunknak. Kép
rosszul adtam meg a pelusoldalt: www.diaper.hu Szerintem érdemesebb itt venni, mint a boltokban. Bár ha az ember a benzinköltséget is beleszámolja, akkor drágább. De mondjuk 1 karton elég lehet akár 2-3 hónapra is. Fene tudja ...
Oltáshoz drukkolok majd! Kép Mi a szurit nem, de utána rosszul viseltük. Volt hőemelkedés meg nyügi 2!!! napig! Remélem Nálatok nem lesz!

Noi,
Nagyon boldog 1. névnapot kívánunk Liliánának! Kép
Jól kifáraszthatták Liliánát a rokonyok! Kép Húúú akkor eztán tarts a bugyellárisba pótzoknit, ha mentek valahova, mert pillanatok alatt csepegőssé tudja áztatni a nyálával! Kép Képek remekek! Rólunk álmodtok? Még jó, hogy Liliána nem olyan hűtlen, mint Léna-baba! Kép Hiába, tud ám az én fiam jó feleségnekvalót választani! Kép
5 év?????? Húha, akkor valami nagyon romantikus, nagyon különleges valami kellene. Mondjuk 1 újabb pocilakó bejelentése? Kép
Kólás vörösbor? Istenem, de rég ittam olyant! Legalább másfél éve! Jaj, most úgy megkívántattad velem! Kép

Babatali: mi sajnos nem leszünk ott, mert elhúzunk nyaralni! Megyünk Murauba, ahol 2002 decemberében megtanultam síelni. Annyira várom, el sem tudjátok képzelni! Kép Utána héten akár lehetne a kékruhás tali is a Szigeten, vagy máshol. Kép
Ó, képzeljétek én meg pénteken nagylány lettem. Most nem is tudom, hogy örüljek-e vagy búslakodjak, mert olyan jó volt nélküle, íhgy viszont meg kezd alakulni a hatalmas pocakom. Enyhe túlzással de bizony nagyon sok lement belőle ez alatt a pár nap alatt! Na persze az is biztos közrejátszik, hogy az eddigi 75-6 kg most csak 72! Kép Lehet, hogy az őszilé ilyen sokat nyomott? 1 hete nem iszom, csak ásványvizet.
Ja és ma megyünk Kincsemmel kozmetikába! Na kíváncsi leszek, hogy gyantáz le Editem Kincsestől. Kép

Jó sokat sikerült írni már megint. Dugulok.

Pussz: Boróéktól
femõke

Sziasztok!

Ha még aktuális vkinek Etetöszék: Mi l.rossit-Boss 12-es tipusut vettünk: le-fel állitható (4)ülésmagsság, 4 pozicióba dönthetö háttámla, lehúzható, 4 lyukba állitható nagy tálca , bizt.öv, párnázott nagy háttámla, fém lábak,összecsukható, jól tisztitható, többféle szinválaszték. Elefániban 21.900.-. Bence imádja.

És egy kis reklám: (én most voltam itt elöször) szerintem szuper játékok vannak a Mandrinában, sok-sok Fisher Price és egyéb. Áruk nem túl olcsó, de többféle képpen használhatóak a játékok. Sok-sok bébikajcsi van, hihetetlen a választék. Meg mindenböl jó nagy a választék és csodaszép ruhák is vannak. Nekem nagyon tetszett minden, bár meglehetösen rohantunk, apuci szerencséjére, illetve pénztárcájának. Bár igy is csak nézett a kasszánál, hogy megint nem vettünk semmit ... és mégis mennyit fizetünk.

Örülök, hogy a talitok jól sikerült.

Ines, nagymama remélem jobban van! Ti pedig jól nyaraltok vagy már nem?

Manga, ha hazajöttetek jelentkezz! Van számodra egy receptem, ha még aktuális.

Nem válaszoltam egyenként, mert ebböl én már ki vagyok maradva...

pussz
Orsi és a nagyon anyás, szobát bebarangoló, jobb alsó fogacskától szenvedö, mindent evö, rosszcsont Bence
orsi17

Sziasztok
jujj de nyűg volt az éjszaka! Olyan kótyagos vagyok,mintha buliztunk volna, de legalább buliztunk volna. Na mindegy. és még nagyfiam sincs...

Elsőször is
Noémi Liliánájának
Kép.
Nagyon helyesek a képek, nekem a távirányítós zoknirém tetszik a legjobban, aki másodállásban szövegkiemelést is vállal! Szappanbubit kiprószáljuk mi is!
Hajrá kismami, eredményről elsők közt legyünk aztán tájékoztatva!!!!

Brigi
elég borzasztó story, és igaza van Borónak, ezért a mama is tehet róla. Nem is tudom hány könyv értekezik a témában, ott a védőnő, stb. Nekem se csináltak maguktól 2.vércukor vizsgáltot, de szóltam, hogy csináljanak. De nagyon sajnálom, és drukkolok, hogy a tejcsi maradjon és mindenki épen, egészségesen hazatérjen!!

Rtünde
A kád több funkciós, én is nagyon gondolkodtam, hogy nem viszek nyaralni ágyat és kádat, csak kádat. Amúgy meg apukám is 'szokott volt' kádban aludni, amikor az ő legkisebb 4éves Judit lánya kirugdalta az ágyából. Nem tudom, tartja-e mostanság is még ezt a szép szokást. Már ritkán alszunk együttKép
A szurit mi is elnapoltunk, mert hátha utazunk. Jó lenne már túlleni rajta, Lénát nagyon megviseli.

Buksi
MILYEN A PASI??
Én is megvettem tegnap az etetőszéket, mert hónap végéig lejár egy ajándékutalványom. Szóval nálunk l. rossi Compact márkájú, macis lett a nyerő, kicsire össze lehet csukni, tálca lehúzós, biztonsági öv egyetlen mozdulat, beszámítva az 5e forintos utalványunkat 9e Ft volt. Kicsit bénáztam az utalványommal, de a Brendonban, meglepetésemre, nagyon készségesek voltak. 1piros pont nekik.
Köszi a receptet, nekem is van egy: egy zacskós tejszínt felversz, bele mindenféle apró méretű gyümi és be a mélyhűtőbe, olyasmi, mint egy fagyi. Nagyon finom kalóriabomba!!

Boró
Én is néztem használtat, csak hát nem nagyon ajánlgatják, még itt a bneten sem. Szóval leértékelve mi is megvettük.
Ez a kisrigó nagyon kedves! Mikor látogatott meg? Remélem nem mostanság, mert tudod -nem akarlak ijesztegetni, de- nem jelent túl sok jót.
Murau! WAU! Te aztán tudod, mikor kell síelni menni!!
Pocidnak örülök, és némi reményt ad számomra is! Őszilé KépKépKépKékruhásra viszek rózsaszínt, csak adj mértet! KépKépKép
Hát lehet, h elmarad az utazás, mert a nővéremet tegnap este benttartották megfigyelésen. Erősen begörcsölt, és nem tartom vszínűnek, hogy a dokija repesni fog, hogy elutazzon velünk a Balcsira, nélküle meg nem mehetünk, sajna. Most már jobban van, jól nincs. Nincs kire hagyjam a lánykámat, így meg se tudom látogatni ma. Talán holnap.

Orsi
nekem nem tetszett a Mandrina, sem az árai, sem a kiszolgálás, de az is lehet, hogy még terhesen épp nem voltam slattyogós hangulatomban.KépKépKép

Tegnap anyós pajtinál hagytam a vásárlásig Lénát, és megint kifogástalanul viselkedett. Nem hiába, jó csaj az én lányom. Akinek tem tetszik, magára vessen Kép Ja a lila tehén a zörgös karkötőkkel a KIKÁs vásárfia. Jót választottam, azóta Vilma-tehén a kedvenc, Rozi-madár függőben
Kép

iszup
J
holophernes

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?