Sziasztok!
Végre én is ideértem! Tegnap éjjelünk borzalmas volt: éjjel 4-kor jött haza nagyfiam a csavargásbó, felébresztette a Kicsit, ő meg az egész családot. 6-ig semmit nem aludtunk, így aztán az egész tegnapi napunk felborult.
Kóvályogtunk a fáradtságtól mint az őszi legyek, pedig még a bari is ott volt, meg a frontok is. Na de túléltük, az a lényeg.
Tegnap megvettük a hiperszuperdögösbaromiegyszerűésQdrága lámpák egy részét az új lakásba. 1 vagyon volt az is a Kikában. Tényleg, tudtok valahol jó kis viléágítástechnikai szaküzletet, ahol van választék és nem 500 e Ft 1 csillár?
Buksi,
Köszi a tippet, remélem a Tietek beválik. Mi néztük tegnap, de bevallom őszintén, nekem nem tetszett. De lehet,hogy mégiscsak ráfanyalodok. Most az jutott eszembe, hogy elmegyek valami bizományiba. Egy etetőszéket csak nem lehet annyira lestrapálni?!
Romantika? Örülök, hogy összejött Nektek! Mi is a múltkori buli helyett ugyebár ezt tettük.
Hihetetlen, mennyire újjá tud születni az ember 1 jó kis dumcsitól, ami nem a mindennapokról szól!
Madár
kár, hogy párod megijesztett. Olyan édik lehettetek úgy együtt!
Madaras képek: (hátteret ne nézzétek, vasalás közben lepett meg a madárka
)
Judit,
szempontjaink teljesen megegyezőek etetőszéket illetően!
Nővéred kukacos és Te nem is mondtad?????? Jó pocisodást kívánunk Neki!
Kékruhás tali utáni rózsaszínes: kérek szépen kölcsön 1-t, különben a tengerészszerkóban megyünk!
Etetőszék
Csak írogass sokat bátran, én olvasok - csak sajna nem fizetek.
Szigliget, megvárhatnátok, míg mi is megyünk.
Ősszel elmarad a szüret, mert elverte a szőlőt a jég. Biztosító meg nem fizet, mert ugye a bazidrága biztosítás pont arra nincs megkötve. Csak azt tudnám, akkor mit takar a természeti kár megfogalmazás ...
Bogi,
melyik is az a bébiizépeluspontosan?
A 14 hetes kismamának jó pocisodást és ne parázzon, mert árt a gyereknek!
Nektek meg mielőbb + eredményt, nehogy kispapi meggondolja magát!
20 fok az nem rossz idő a lakásbanlégkondimellettis26 után!
Punktum.
Brigi,
Gratulálok is meg részvétem is. Szegény pici! Azért barinőd is kicsit felelőtlen, hiszen Tőled is kérdezhetett volna, hogy is zajlanak az utolsó hetek, nemde? Védőnőhöz se járt? A pisiteszt talán kimutathatta volna a fertőzést ...
zsófi
Képek szuperek, pláne a rácsos!
Tünde,
jó Nektek etetőszék ügyben. Mi anno a babakocsival voltunk így: már júliusban megvettük a december végén születő fiunknak.
rosszul adtam meg a pelusoldalt:
www.diaper.hu Szerintem érdemesebb itt venni, mint a boltokban. Bár ha az ember a benzinköltséget is beleszámolja, akkor drágább. De mondjuk 1 karton elég lehet akár 2-3 hónapra is. Fene tudja ...
Oltáshoz drukkolok majd!
Mi a szurit nem, de utána rosszul viseltük. Volt hőemelkedés meg nyügi 2!!! napig! Remélem Nálatok nem lesz!
Noi,
Nagyon boldog 1. névnapot kívánunk Liliánának!
Jól kifáraszthatták Liliánát a rokonyok!
Húúú akkor eztán tarts a bugyellárisba pótzoknit, ha mentek valahova, mert pillanatok alatt csepegőssé tudja áztatni a nyálával!
Képek remekek! Rólunk álmodtok? Még jó, hogy Liliána nem olyan hűtlen, mint Léna-baba!
Hiába, tud ám az én fiam jó feleségnekvalót választani!
5 év?????? Húha, akkor valami nagyon romantikus, nagyon különleges valami kellene. Mondjuk 1 újabb pocilakó bejelentése?
Kólás vörösbor? Istenem, de rég ittam olyant! Legalább másfél éve! Jaj, most úgy megkívántattad velem!
Babatali: mi sajnos nem leszünk ott, mert elhúzunk nyaralni! Megyünk Murauba, ahol 2002 decemberében megtanultam síelni. Annyira várom, el sem tudjátok képzelni!
Utána héten akár lehetne a kékruhás tali is a Szigeten, vagy máshol.
Ó, képzeljétek én meg pénteken nagylány lettem. Most nem is tudom, hogy örüljek-e vagy búslakodjak, mert olyan jó volt nélküle, íhgy viszont meg kezd alakulni a hatalmas pocakom. Enyhe túlzással de bizony nagyon sok lement belőle ez alatt a pár nap alatt! Na persze az is biztos közrejátszik, hogy az eddigi 75-6 kg most csak 72!
Lehet, hogy az őszilé ilyen sokat nyomott? 1 hete nem iszom, csak ásványvizet.
Ja és ma megyünk Kincsemmel kozmetikába! Na kíváncsi leszek, hogy gyantáz le Editem Kincsestől.
Jó sokat sikerült írni már megint. Dugulok.
Pussz: Boróéktól