Ági, te meg az unalom!
Írj, amennyit bírsz!!!
(Ja, és egyből értjük szerintem, hogy mi kevés, tuti, nem a felkelés!
)
Egyetértek a Katival, jó okod van a drága kis Jaszikád mellett (vagy mi?), hogy megünnepeld őt! Nagyon helyes! Én annyira örülök, hogy ilyen jól van végre mindenki!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy aggódtam mindenkiért!
Nekünk sincs még fogunk (bár nem szoktam ám belenézni), de küzdünk (nem bőgés vagy ilyenek, csak rágás, nyálzás).
Mi 32. hétre születtünk, tehát most leszünk 4 hónaposak. A fejlődésneurológián aszonták, hogy 1-2 hónapon belül (akkor 3 hónaposnak feleltünk meg) kell ide-oda forgolódni.
Kati, nagyon ügyibügyi Dióka, mi se mérünk sose (csak a szurin mérnek súlyt), én is letojom, mennyit esznek, ne legyenek éhesek, aztán szevasz.
A hozzátáp is ilyen, ha ízlik, egyenek, ha nem, esznek tápit. Ja, és mindig megeszik a tápit is, ha van hozzátáp, ha nem. Ki érti ezt?
Vasárnap megünnepeljük a félévet, rizskuglóffal. Ne tessék semmi különösre gondolni: rizst megfőztem almával, összeturmixoltam, és szilikonos kuglófformában pihen a hűtőben. Majd kapnak hozzá valami gyümiszószt (mondjuk barackot?), és így.
Holnap tökfesztiválra megyünk Rácalmásra (közel van hozzánk).
És levágtam a körmüket, hátonalvás közben, az imént.
Koptam, mosogatni, teregetni kell, kb. 2 órája pihen a vizes cucc a mosógépben, horrrrrrror, nem akarom még egyszer kimosni, pusssssssziii