Új privát üzeneted érkezett!

Angel Drága!

Boldog felediket a kicsi Diának!

Puszi!
agnyes

Agnyeska,
szia! :D
köszi szépen! :lol:
nem is tudtam, hogy babanetre is írsz :wink:
hozzon neked zebrákot a cérna és a váltás!
most a Vas dokival mi van? :roll: néha nézem a dévaist.
ha van kedved írsz nekem privit, hogy ne offoljak itten? :oops:

angel37

Boldogságot Diubabának!!!!!!!!!

Bege megvolt a "nagynap?????

Beno minden okés????

Domibaba nagycsávó!!!!!!

pusz mindenkinek
vendégek jönnek fözök vmit
ágianya

Sziasztok!!!

Mindenki pihi????? :) :wink:

esti program: Hangosan kacagás,bekekálás, anyát lepisilés, és hátrol hasra megfordulás!!!(először) :wink: :wink:
ilyen sorrendben!!! :lol:

joéccaka

puszika mindenkinek
ágianya

Most néztem Diubabut,hát egyszerüen ámultam,mekkorát nőtt és mennyire cukorfalat!!!Kikerekedett,jol látom?????????? :wink:
Szép a hintátok!!!!Szereti????? :roll: :D
ágianya

Ágianya,
:D
kerekecske, bizony! :lol:

tökjó az esti programotok! :lol:

nálunk ma az ment, hogy kiköpte a cicit és dumált helyette meg vigyorgott. kajakra mondta a magáét. most ilyenkor nem éhes már, vagy csak több kedve van pofázni? :roll: fogalmam sincs :oops:

hintát hol szereti hol nem. a boltban beleültettük, virult benne, mint a kis tök :D itthon beletettük, először nézelődött, másodszor sírt. mikor mi. de sztem tetszik, főleg ha zenél is. néha az ő mozgásától rágyorsul, akkor meg tud ijedni.

forduláshoz gratuláció KisJaszinak! :lol: :lol:

Dió épp ma fordult, hasról hátra - és nem mérgében, olyat már az inkuban is tudott :)

angel37

Helló csajok!

Gratula Jaszinak és Dió babának nagyon ügyesek vagytok :!: :!: :P :lol: :wink:

Bege:megvolt a keresztelő?! :P

Benó: :?:

Ma megyünk a Bokaiba remélem jövünk haza és nem kell maradni :!: :!: :!: :!: :!:

Puszi majd írok még :!: :!: :!:
domi anyu

Domiék!
gyertek haza :) , várjuk a híreket!

angel37

Domikának szurkolunk nagyon!!!!! :wink:

Diubaba nagyon ügyes!!!Mi is az elején sokat bekancsultunk szokni kellett( a hintába),most meg a kezébe adom a simit és fél orát elhintázik, közben beszélget vagy megeszi a simijét. :lol:

ikrecskéknek pusza :D :D
ágianya

helló
Dominak drukkkkkk ezerrel!
Dióka és Jaszi és Domi cuki, édes, bájos, nyelvnyújtogatós (J. és D.), végre megnéztem a képeket az e-mailen!
Kati, offolj nyugodtan, egy másik fórumbeli társam is mondta, hogy írna ide.
Mi voltunk pénteken Miskolcon régi fórumtársaknál, szombaton Gödöllőn vadásznapon, vas. családoztunk.
Ikjek?

KépKép
benó

Sziasztok :)

megvolt a nagy nap, fiukák kitűnően vislkedtek. No sírás. Szóval jól bírták a templomba viszont itthon....Bebe nem bírja a hangzavart itthon. Ezért aztán volt sírás-rívás.

Ma voltunk szemészeten, fél év múlva kell mennünk :) voltunk sebészeten és a tüdős bácsinál is.Gege baba nagyon ügyes a lebénult rekeszizmának egy része már mozog :)) annyira örült a dokink. Szóval tök jól vagyunk.Ja és az összes nént elcsábítottuk :lol:

angel, ez a makilány csuda pofa és szépen gömbölyödik :)
velünk is töltettek ki fél éves kérdőívet hiába mondtam, hogy korrigáltan még messze vagyunk, de nem igazán foglalkozok vele, mert ott ahol számít mit mondanak a korrigált korukat nézik. Amugy sok mindenben ügyesek, a tárgyakat két kézzel fogják és mindent a szájukba vesznek.

ágimam, cuki lehetett Jaszika. Nem lepődött meg a produkcióján :?:

domimam, cuki Domibaba.

Beno, mizu veletek?

pusz
bege

Helló csajok :!: :!: :!:

Minden jól ment tegnap levették a vért de béna volt a csaj :!: :evil: :twisted: :roll: 8) :? Anyu fogta a kis kezét és a h...e nő állítólag körbe-körbe forgatta a kis kezébe a tűt :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A tüdőre meg azt mondta doki néni,hogy vagy a D vitamin vagy a Kalcium miatt van ez :!: Csináltak tüdő és kar röntgent,de minden szupi :!: :!: :!: :wink: :P :lol: De szegénykém végig sírta a röntgent,ja és félig nevetett :!: :!: :shock: 8) És itthon vagyunk hála :!: :!:

Bege:gratula a nagy naphoz :!: Ügyesek a fiúk :!: Örülök hogy Gege rendben van nagyon jó :!: :!: :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benó:Sűrű volt a progitok a hétvégén a lurkók hogy bírták :!:

Angel:Az új kajához mit szólt a kis csaj :?: Remélem ízlett neki és nem rajtad landolt ahogy Te mondtad hogy szerinted ez lesz :!:

Ági:Jaszi nagyon édes és remélem hamar talizunk majd :!:

Mit gondoltok a H1N1-ről hogy van már oltás :!: Ti beadatjátok a kicsiknek :?: :?: Én szeretném de nagyon parázok :!: :shock: A válaszokra kíváncsi vagyok :!: :wink: :)

Majd jövök később!!!!
domi anyu

Domiék,
otthon vagytok, hurrá! :lol: :lol:
ó szegény Domi, fájhatott a vérvétel így :roll:
kar rtg miért kell?

H1n1 ilyen kis babának NEM! magamnak sem!

alma nem volt osztatlan siker, három napig próbáltam 1x egy nap, aztán megettem én :lol:
addig jutottunk, hogy icipici a kis szájába v. éppcsak hozzáért a kanál, már azt montda "pppppppp" semmit nem nyelt le belőle, most békén hagyom egy kicsit a kajával.

Bege,
nagyon ügyesek vagytok! mennyi jó hír! :D :D
Gergőmaci kis fél rekeszizma meg különösen! :D

angel37

Lányok,
mindenki nagyon ügyes, gratulálok a forduláshoz Jaszinak, Diókának, hogy szép nagy, ikjeknek a jó eredményekhez, Domikának a sok kínzás hősies túléléséhez!!! Mi is eszünk több-kevesebb sikerrel, iszonyat csúnyán, az én pólóimat használjuk szájtörlőnek és mai ötletem, hogy fejkivágásos mosogatórongy (hogy hívják?) az előke, de még azt is képesek kézzel kitágítani és beenni a lyukon, kézzel belenyúlni szájba-kanálba és összekenni a nem letakart gatyarészt stb., meg mindent magunk mellett. Tehát így eszünk mi. Többet eszek meg én vagy dobok ki, mint amennyit ők megesznek. Cucliból ették a sütőtököt, de az meg iszonyú macera volt (sütőtökös cuclik + tápis cuclik + almaleves cuclik - hátha valamelyik bejön - na, a nagy túrót!!!!), szóval, inkább edény, kaja, kanál - aztán majd lesz valami.
Na, puszi, most kopok, mert még cincogástalanítás van

KépKép
benó

influenzaoltáshoz nem értek :?
a programokat a fiak jól bírták :D
mindenkinek boldog 6. hónapot :D :D :D , és már kezdhetjük is szervezni az egyéves bulájt :shock: :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :P :P :P

KépKép
benó

Sose tudom, mikor elég a kaja, kér-e még stb., küzdelem ez, nem, csajok?
Na, jó éjt (mi még eszünk éjjel - ti?)

KépKép
benó

Haho!!!

Hü de sokat irtatok,sok volt az inpulzus!!! :D

Bege ügyesek a fiuk!!!Ja tök jo hogy mindent fognak,Jaszi mindent a szájába vesz,hihetetlen,reggelre a takaróját ugy magára huzta hogy nem látszott a feje sem ki!!! :wink: vicces fiu még most is!! :lol: :lol: amiot meg elkezdtük egyfolytában forgolodunk!!!Tetszik neki!!!! :)
Olyan jo hogy Gege ilyen ügyes!!!!és MOST hogy látod egyformák???

Angel ne add fel én is azt teszem,a tegnapi alma olyan savanyú volt hogy Jaszi meg is rázkodott, mint a felnőttek, ha citromot esznek!!!és kiköpte!!!! :oops: sebaj probálkozunk!!!!

Beno sokat esztek???mi soha nem esszük meg a napi adagot!!! :cry:

Domi,de jo hogy otthon vagy!!!!!nagyon klassz!!!Ügyes voltál!!!! :wink:

puszko
ágianya

Benó
nahát ezt én se mindig tudom eldönteni :roll: :wink:

jó tavasszal buláj kell, hogy legyen!!! 8)

Ágianya,
megy a forgás? :lol:
jajj, szegény kisJaszi a savanyú almval, képzelem azt a pofát! :lol:

nem adom fel, de azt mondják, ha nagyon nem megy, hagyjunk ki pár napot. tegnap már sírt is a kanáltól. majd újra próbálom, lehet, hogy tökkel, krumplival. vagy baracklevet.

volunk ma petős konduktornéninél:
Makilány mozgása megfelel a 3hósnak, ügyes, nem is olyan feszes már, láb normotón, kar még kicsit feszesebb, lábfej is valamit javult, de azért lesz gyogyócipő, hát legyen! :D
fülig ért végig a szája. és simán ráméltatlankodott, mikor mobilon hívták a konduktort és nem vele foglalkozott :wink:
beszédfejlődésileg korr.kora előtt jár :D

angel37

ja, Ágianya, 4-essel kezdődik már? :wink:

angel37

Hali!!!!

Angel:
4080g vagyunk,haladunk lassacskán!!!!! :lol:
Makilány nagyon ügyes!!!! :wink:

mindenkinek pusz
ágianya

Helló csajok így éjjel!
Buli MUSZÁJ :!: :!: :!: :!:
Mi összevissza eszünk, ki tudja, mennyit.... :roll: Hol baromi sokat, hol tökre keveset.
Jaszi és az alma... Ugyanezt csináljuk mi is. Itt anya a gáz. Kivettük a mélyhűtőből a leturmixolt krumplit, hogy összekeverjük a répával, hát nem barack volt? Mindegy... Így barackos répát ettek, de bírták. :lol:
Dióka nagyon ügyes, jó fejek ezek a dejekek!
Na, jó éjt

KépKép
benó

Helló :!: :!:

Nagyon jó hogy mindenki már próbál mást adni a piciknek nem csak tejet v. tápot :!:

Gratulálok nektek Angel és Ági a bűvös 4-hez :!: :!: :D :lol:

Mi mindig mást eszünk Domival de a tejbepép a menő :!: :wink:
Ja és van 1 fél fogacskánk :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
És 4 napja eszik minden nap 1 kis babapiskótát :!:

Na majd holnap folyt. Puszi nektek
domi anyu

Helló
Hogyan eszi, összetöröd? Jó, mire leírtam, rájöttem, hogy hülye kérdés, de most már így marad. :lol:
Gratulálok a fordulásokhoz a fiúknak, lányoknak!
Mi próbálunk hasra fordulni (meg oldalra), de még a kezünk ott marad (kb. 2-3 napja).
Gőgicsélés: eö, heö, hágű/hágí (Kristófka), gigi (Kristófka); Dávidka sikolt meg visít és repdes örömében, a heö-t azért ő is mondja
Na, ennyi, remélem, jól vagytok, puszi

KépKép
benó

Ja, és a mai napon boldog 6.-at a Bege-ikjeknek! :D :D :D :D

KépKép
benó

üdv!

kicsi Gege és Bebe: nagyon boldog fél évet! :D :D

Domi,
fél fog :lol:
piskóta, hű! alig várom, megeszem majd, amit hagy! 8)

Benó,
:lol: cukik lehetnek! milyen a hangjuk a fiúknak?
Makinak olyan kis cérna :lol: na nem mindig :roll:

kiscsaj repertopárja egyre bővül: a kedvenc a khhhh (vmi fura torokhang, amit most még tud képezni) agííííííííí (én is legtöbbször ezt mondtam annak idején), aztán ajajajaja, eöeöeöe, jó hosszan tudja cifrázni :lol: kicsit gurgulázik is néha, meg sikkant :lol:

ó, és a fenekéből is több tónusban szólnak a dolgok :roll: :lol:

3 napja - épp korrigált 3hósan - megvolt a hasrafordulat, szépen! :D
azóta is forogna a kis grillpipi, de nem mindig jön össze, billeg oldalra-hátára-oldalra, vagy ja, neki is van, hogy maga alatt marad a karja, akkor begurul :lol: pedig ki tudja húzni, gondolom egy fél centin is múlhat, épp hogy jön ki a fordulat.

angel37

Hallihó!!!!

Bege boldog felediket!!!!!

Beno ti most hogy is álltok korrigáltan???mennyivel jöttek hamarabb??mikor kellett volna??
Gőgicse az cuki!!! :D

Domi és a fél fogacska!!!!!!de cukorfalat lehet!!!!! :wink:
Nyöszörög még a fogacskák miatt?vagy kevesebbet?

Angel jo csaj a grill pipi!!! :lol: ügyes!!!

Nálunk a Jaszi tépi a hajamat, eszi az arcomat,pofozgat, jokat kacag rajta!!a pelenkázorol,jo hogy le nem repül!!!!
mindent a szájába vesz!!!!Szerintetek fog jönni fog!???????
ezt jol leirtam.
Kaja közben hiszti az van rendesen!!!

Ja Angel mindig elfelejtem irni amit kérdeztél este 100-130ml szoktunk zabbantani.

Két hete felkell éjszaka hogy éhes!!!!ez miért van ha 5 hétig aludt reggelig??? ma pl 5.30-kor kelt.de még ez is kevés összesen

Bege megfogadtam áprilisba (emlékszel???) ha Jaszinak semmi baja nem lesz elmegyek Eros koncertre!!!!Betartottam fogadalmam vettünk jegyet.Addig Jaszi majd vigyáz apára!!!!Charlie koncinál is ez volt mind a kettő húzta a lóbört mikor éjfélkor hazaértem.
(de azért örülök mert nincs semmi baja!!!!!!és igy elmehetek!!! :wink: :wink: :wink:

na jo van mert már unni fogjátok olvasni......

millio pusz
ágianya

Ja azt hogy:ez is kevés összesen az Angel neked irtam a kajára csak rossz helyre illesztettem be!!!!!bocsi :shock:
nem az éjszakai kelésre értettem

na pá mán tényleg
ágianya

ui:
akkor értitek hogy miért örülök??!!!!! :wink:

na tényleg megyek
ágianya

hihi, ezért jó a rövid haj! 8)

jól van, anyát "szekírozni", látom nagyon vicces neki! :lol: :lol:

a fogat én már nem tudom! nézz a szájába! gyanús vmi?
Makinak már hetek óta ott van alul két dudor, nyálzik, tömi a kezét, de fog az nincs. vkinek 1 évesen sincs.

szerintem kisJaszi most ért abba a korba, hogy mindent szájba! :wink:

este a kiscsaj legjobb formájában bír ennyit enni, de inkább kevesebbet, van, hogyha nem erőszakolok rá még 20ml lefejtet, akkor csak 60-70-et. elalszik :roll: délután/este nem nagyon akar enni, délelőtt még jobban, összesen tuti nincs meg a napi "penzum". és ha 5x (ez a leggyakoribb), ha 6x, ha netán 7x zabál egy nap, akkoris u.a. az egész napi! :shock:
de úgy döntöttem, lexarom. jókedvű, nem néz ki betegnek, jól van, ügyesedik - majd eszik, ha akar.
amíg nem tol le a gyerekorvos/védőnő páros, addig elvagyunk. :lol: ha nem megy, nem erőltetem a hozzátápot sem.
már arra is gondoltam, kivágom a mérleget a francba. vagyis hetente egyszer mérek egy esti pucért, és slussz.

jó koncertezést!! igazán jó okod van rá! :wink:

angel37

Ági, te meg az unalom! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Írj, amennyit bírsz!!! :lol: :lol: (Ja, és egyből értjük szerintem, hogy mi kevés, tuti, nem a felkelés! 8) 8) :lol: :lol:)
Egyetértek a Katival, jó okod van a drága kis Jaszikád mellett (vagy mi?), hogy megünnepeld őt! Nagyon helyes! Én annyira örülök, hogy ilyen jól van végre mindenki! :D :D :D :D ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy aggódtam mindenkiért! :shock: :?

Nekünk sincs még fogunk (bár nem szoktam ám belenézni), de küzdünk (nem bőgés vagy ilyenek, csak rágás, nyálzás).
Mi 32. hétre születtünk, tehát most leszünk 4 hónaposak. A fejlődésneurológián aszonták, hogy 1-2 hónapon belül (akkor 3 hónaposnak feleltünk meg) kell ide-oda forgolódni.
Kati, nagyon ügyibügyi Dióka, mi se mérünk sose (csak a szurin mérnek súlyt), én is letojom, mennyit esznek, ne legyenek éhesek, aztán szevasz. :roll: 8) A hozzátáp is ilyen, ha ízlik, egyenek, ha nem, esznek tápit. Ja, és mindig megeszik a tápit is, ha van hozzátáp, ha nem. Ki érti ezt? :shock: :shock:

Vasárnap megünnepeljük a félévet, rizskuglóffal. Ne tessék semmi különösre gondolni: rizst megfőztem almával, összeturmixoltam, és szilikonos kuglófformában pihen a hűtőben. Majd kapnak hozzá valami gyümiszószt (mondjuk barackot?), és így. :D
Holnap tökfesztiválra megyünk Rácalmásra (közel van hozzánk).
És levágtam a körmüket, hátonalvás közben, az imént.
Koptam, mosogatni, teregetni kell, kb. 2 órája pihen a vizes cucc a mosógépben, horrrrrrror, nem akarom még egyszer kimosni, pusssssssziii :D :D :D :D

KépKép
benó

Még egy mondat.
Én úgy hallottam, hogy féléves korra megkétszerezni kell a születési súlyt.

KépKép
benó

Helló :!: :!: :!:

Mindenkinek boldog 6. hónapot!!!!!!Utólag is!!!!!

Van amikor egészben van amikor reszelve adom neki a piskótát :!: El szopikáza az ölembe :!: Minden piskótás időnként :!: :shock: 8) :roll:

Jó bulizást kívánok neked Ági :!: :!: :!: :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Mi megfordulunk hátról hasra,de vissza nem mindig megy :?: Mintha lusta lenne meg időnként az egyik kezét hátul marad és félig oldalt van már :!: Könnyebb kiabálni Anya úgyis jön és segít :!: :wink: :P :lol: :D

Ja mi alig eszünk napi 350-450 ml tápi azt is úgy hogy 1-2 kanál tejbe pépet bele kell kevernem :!: Mert amúgy nem eszi meg :!: Ja eszünk még almát v. banánt meg tejbe pépet :!: Ma meg evet 3/4 üveg bébi kaját :!:

De ha igaz amit hálótál Benó akkor megvan a 2 szeres súlyunk :!: :!: :P :lol: :wink:

Majd még írok :!: Sok puszi :!: Ha valamire nem válaszoltam BOCSI de olyan sokat írtatok mire végig értem a fele kiment a buta fejemből :!: :!: :oops: :oops: :oops:
domi anyu

Sziasztok mammák :lol:
Köszi a 1/2 éves köszöntőt. Nektek is boldogságosat. Csuda sok minden történt veletek.

Nekünk az evés elég jól megy. Gege szereti a sütőtökös krumplit, Bebe nem. Alma az jöhet, mi általában a piros alma nevüt szoktuk venni az nagyon finom.
volt nálunk egy barátnőm őt is a korházból ismerem :lol: együtt feküdtünk a patológián. Engem összevartak, ő pedig arra várt, hogy a kis Muki világra jöjjön. Szóval volt nálunk és adott kóstolót Muki kajájából. Sütőtök almával és zabprhely. A sütőtököt és az almát párolja és a zabpelyhet pedig abban a vízben áztatja addig míg szétmálik az egészet turmixolja. Volt nagy siker dünnyögtek a fiuk örömükben :lol: ja és a megsütött tököt Bebe nyammogja ( turmix nuku) Amugy minden kaja után kell tápi is.Erre azt mondják ez azért van, mert nem elég tartalmas. Vmit még hozzá kell keverni: zabpehely, rizs v krumpli, de ez az utobbi szinte minden bébikajában benne van így aztán elég uncsi. Ha csak tápi van mi 200- 240 ml eszünk. Gege néha csak 160-at és 5*6* egy nap. Bebe ezért gömbölyű :lol: ja és azért mert nem mozog feleslegesen így tud kötni a hály(tök ciki,de nem tudom hogy kell írni ly vagy j??)

Mi nem igazán forgunk viszont ülni nagyon akarunk és néha sikerül. A babahordozóban már felülnek, lassan otthon is be kell kötnöm őket.

Domimam, de örülök, hogy otthon vagytok :lol:

Beno, igazad van, hogy nem csinálsz nagy ügyet abból, hogy mennyit esznek. Szerintem a babák tudják mi kell nekik. Nálunk a tejberizspép nem jött be és nem eröltetem. Általában,ha vmi nem izlik azt jó pár nap múlva mutatom újra. Ami izlik az mehet. Gege az első sütőtökös krumpli bébipapi negyedét benyomta és nem lett tőle semmi baja, most már a fele is lecsúszik +tápi :lol:
Tök jó, hogy jöttök -mentek a fiukkal. ja én szkafandert( műanyag előke) szoktam rájuk adni a kajálásnál :lol: utálják...

na puszi mindenkinek
léptem

ágimam, szóval bulizunk.... :lol: :lol: :lol: :lol:

angel, miután Dióka anyatejes és szépen fejlődik szerintem nem igazán kell eröltetned a hozzátáplálást.
na mostmár tényleg húztam :oops: :wink:
bege

helló Begemami :lol:
na azt a dünnyögetős receptet jegyezem :wink:
talán ha elköltöztünk több kedvem lesz kutyvasztani, most a konyhám biza egy párolásra se alkalmas :roll:

piros alma? ez a márkaneve?
Hipp alma sztem ma lecsúszott egy pici! :lol:

ehh, már nem érdekel annyira, eszik amit és amennyit akar! okos kislány :D én se voltam nagyevő. bezzeg most :roll: :D

ja, kaja (táp v. tej) kell utána mindig, én is úgy tudom, legalábbis amíg nem esznek szilárd kajából egy rendesebb adagot! pl. almától aztán nem laknak jól :)

na akkor vigyázz a kis felülősökkel! :lol: :lol:

Benó
igen, időre születetteknek a féléves korra kétszerezést szokták mondani.
mi azért azzal szarul állnánk :lol: lenne Maki 1700g :wink:

milyen lett a kuglóf?
és a tökfeszt? 8)

angel37

Helló :!:

Mindenki jól van :?: Remélem igen :!:

Bege:Felülnek a fiúk nagyon szupi :!: :!: :P :lol: Nekem csak
akkor ül fel ha az ölünkbe van akkor megy neki egyedül :!:
Viszont előre borul olyankor ha nem fognánk a kis derekát
vagy a kezét :!:

Ez a kaja viszont nagyon jó lehet, de milyen müzlit rak bele :!:
Ma minden félét evett a kis Drága:barackot almával és piskótával,tápot és pépet de cumiból hígan,piskótát majszolva egy felet,bébi hamit cukini tészta paradicsommal,krumplit répával és leves lével villával összetörve de ez nem igazán tetszett neki mert nem turmixos volt :!: :!: :!: :shock: :wink: :wink: De ha így kell neki akkor így adom neki :!:

Majd holnap írok még Puszi nektek
:!: :P :lol:
domi anyu

Domi,
hogy ti mennyi mindent esztek már! :shock: :D tökjó!

Begemama,
átjöttek a képek, hát nagyon édes kis fiókáid vannak! :lol: :lol:
Bebe tényleg mennyivel pufókabb, Gergőmackó meg milyen kis vigyori :lol:
jaj, úgy előttem van ahogy fogod Benedeket a fejőszobában... hatalmas kétkilós volt :lol:

uhh, meg az utsó napunk. a váratlan hír! majdnem otthagyott a Cerny :roll: :lol:

mennyi minden történt azóta, nem csajok??? és szerencsére jó dolgok! :oops:

angel37

Hejó!!!!

Örülök hogy mindenki jol van!!!! :lol: :lol:

Hétvége zürös!!!!Hozzánk jöttek vendégek,ahogy elmentek,mi mentünk vendégségbe.
Vasárnap meg megint hozzánk jöttek!!!! :wink:

Uncsitesóm kislánya 1 éves bulija volt,ugy sikitott hogy Jaszi mindig megijedt!!!!!Na de azota a Jaszi is ugy sikit hogy a földszinten is halják!!!!Jokat tanul el!!!!!!!!!!!! :oops: :cry: :twisted:

forgás az megy ezerrel!!!Kaja az semmi mindent utálunk!!!
Nem eröltetjük,szokatjuk
pénteken jön a gy.orvos oltást adni majd konzultálok vele kaja ügyben!!!!Ugy hallottam a sinlac-ot szeretik a gyerekek!!!! :D
majd meglátjuk!!!

mindenki olyan nagy és ügyes és zabagép,mi meg a kakukktojás!!!!!!és a legkissebbek!!!! :wink:

én is kaptam képet????????

millio pusz
ágianya

Bege én nem kapok képet??????????????
Csak a csajszi????
ágianya

hejó!

ja, az ilyesmi gyorsan ragad :roll: :lol:
kiccsaj is sikongatós kezd lenni! tegnap épp a dzsungelmajomnak sikítozott és pofázott :wink:
már fogdossa a logó tükröt és sasolja magát 8)

naaa, milyen kakukktojás?? kisJaszi is igenis nagyon ügyes :!: (mit is mondott a jópasi? :wink: ), és zabagép is - ha akar :wink:
a legkisebb közülünk tényleg ő - de hát őneki kellett a legnagyobbat nőni, amit szépen teljesít is :wink:
kb két éves korára nyoma sem lesz (a méretkülönbségnek) :lol:

na ma emlékezős hangulatban vagyok :oops:

Ágianya, olyan aranyos voltál, mikor odajöttél ott a PIC-nél, annyira béna voltam, sokat segített :oops: :D
kisJaszit is mindig meglestem ám, na persze csak lopva, nehogy lecsesszenek :roll: :lol:

meg eszembe jutott az anonim beszélgetés Benóval és Henivel :mrgreen:

apropos: tudja vki az anonim hölgyek elérhetőségét? :oops:

angel37

Hejo!!!!

Én nem tudom,mert tőlük lettem depi!!!! :oops:

Szerinted miért vagy emlékezős hangiban????? :D

Mennyit nevettünk ugy hiányzik!!!!De azért aggodtunk is eleget!!!!
Mikor elvitték a gyerekeket és alig vártuk hogy tudjunk vmit az eredményekről!!!Húzos napok voltak!!!! :shock:

De hát mindenkinek eljött a napja!!!!
Emlékszem mikor a margitba a zuhany alatt énekeltem:
Boldogság gyere haza :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
De rég is volt!!!!

Bege pasiaid teljesen előrehaladottak kajcsiban!!!!
Olyan jo hogy szeretnek enni!!!! :lol:

Egész nap csak alszunk!!!!Mi van ma???? :roll:

na csá
ágianya

első alkalommal én is sírtam, másodikon vihogtam :roll: :D vagyis vihogtunk Benóval (seggtörlő, mosogatás stb.), Heni meg nézett nagy komolyan :wink: :lol:

nagyot dobott a kis klubunk azon hogy elviseljük a dolgokat!!

úúú, mikor nem lehetett bemenni a PIC-re, mert nem :shock: és persze majdnem mindig a mi oldalunkra :roll:

na ennél idegesebb csak a szemműtétnél voltam, mikor már 2ésfél órája semmi hír, meg amikor a Margitban vártam az eredményhirdetésre :roll: :roll:
aztán alig hittem a fülemnek :shock:
hííí, akkoris volt sírás :wink:

Margitban a zuhany! :roll:
sajna nem hallottalak énekelni :wink:
pár napig villany se volt ám ott!

alvás van? :wink: az jóóó! frontról nem tudok.

Maki ma végre evett almát egy kicsit, aztán tejjel allazusammen kihányta, ruhacsere, aztán összefosta magát. most ő is alszik, néha cuppog :D

angel37

Helló csajok :!: :!: :!:

Bege: Én nem kapok képet a kicsikről :?: :cry: :cry: :cry:

Hát csajok most nevetek sokat és kicsit könnybe lábadt
a szemem :!: A rengeteg jó dolgok amik történtek
velünk,meg sajna a rosszak is :!: Nagyon jó hogy vagytok
nekem :!: :!: :!: :lol: :wink:

Majd még írok csak nem igazán látom a betűket :!:
Kell egy pár papírzsepi :!: :!: :!: :lol: :lol:
domi anyu

Domimama drága,
látsz már? :wink:
emlékszem többek között arra is, mikor Domit levették a sipapról, volt egéritatás akkor is :lol:

na meg a szállóigévé vált "nullát szopott b@.meg" :lol: :lol: :lol:

Ági,
megnéztem közben Jaszimestert is :lol:
édi, cuki!! :D :D annyira pasis! 8)
annyira látszik ,hogy nő, változik!

tetszik basszus a dzsungel hinta! jó benne a szűkítő is!
na de van ám dzsungel forgónk (az TinyLove), meg dzsungel játszónk bibíííí :lol: u.azok a motívumok! :wink:

angel37

Helló, hát most ezt nem tudom elolvasni, csak kostatálom, hogy sokat írtatok, addig jutottam, hogy jön ki a háj... :lol: :lol: :lol: Na, majd elolvasom és reagálok, addig is sok puszi

KépKép
benó

úgy kéne csinálni az egyéves bulit, h valahol egy napot meg egy éjszakát együtt töltenénk mi, csajok, a gyerekekkel, aztán majd másnap jönnének a pasik - így kipofázhatnánk magunkat és kicsit a régi SZÉP (csak a szép) hangulat visszajönne

hm?

KépKép
benó

Hejo!!!!

Ugy látom mindenki nosztalgiázoba esett :!: :!: :!:
Összevetve kemény 3 és fél honap volt az!!!!!Nekünk!

Angel tudom mire gondolaz olyan van az egyik barátunknak is, igen, olyan a motivuma,mint a hintának. :wink:
Csak lassan növünk.Kiváncsi vagyok mit mond pénteken agy.orvos!!Jo fej!!

Beno mennyik vagytok?? :lol: Hol vannak a képeim?????? :roll: :lol: nagyon szeretnék!!!lécike!!!!

Domibaba hogy állunk a szépségversenyen???Tudni már valamit??? :wink:

Bege hogy is van ez???Semmi fotó??Csak a csajszinak???

Megint alszunk,tegnap kevesett evett,sokat aludt hizott 60g-ot :wink: :wink: 7-SZER ANNYIK VAGYUNK MINT MÁRCIUS 13-ÁN :!: :evil: :evil: :evil: :!: :wink: :lol:

Pusz jok legyetek
ágianya

most nézem rossz emotikon-t raktam a március 13-a után!!!Felkiálto jelet akartam!!!!!
Itt látszik hogy irni és telefonálni nem jo egyszerre :roll:

na tényleg pá
ágianya

Beno köszönöm szépen!!!! :lol: drágaság!! :wink:
ágianya

Benó,
köszi, édik a fiúk! :lol: :lol:
egyikük mennyivel pofásabb, másikuk a hányósabb, ugye? :wink:

Ági,
na nem is értettem először a mérges fejeket :roll: :lol:
ez nagyon szép gyarapodás! látod, mennyire ügyes KisJasziMester? 8)

ja, nekünk 3hó+egy hét volt... annyval "öregebb" Jaszi :)

dokiról majd számolj be!

Diubaba tegnap este (hányi, kaka után) 4745g.

mi ma aláírtuk a hitelt, Maki bemutatkozott a bankban :roll: :lol:
szal két-3 hét és költözünk!! :D
vettem ma rohanva a brendonban, eredmény: egy méregdrága rugi, egy sapka, ami kicsi(pedig 43-as :roll: ). az egy pár zokni jó.

jaaa, és Makilányunk kicsi élete ma egy éve kezdődött! :!: :!: egy éve ez nap eresztették össze a sejtjeinket! :lol: :lol:

angel37

Helló :!:
Tegnap Apa szétkapta a gépet mert kaptunk számítógép
asztalt :!: És ma rakta össze a gépet :!: :roll: :roll:

Ági: 4 szavazatunk van már régóta,de mindegy mert az első 20 babának kb. 1500- 150 szavazata van :!: :shock: 8) :roll:

Benó:köszi a képeket nagyon takarosak vagytok :!: :lol: :P
Jó lenne talizni veletek meg a picikkel úgy ahogy mondtad :!:
Tetszik az ötlet :!: :wink: Csak kérdés Apa bele menne-e :?: 8) :roll:

Angel:nagyon boldog 1 évet nektek :!: :P :D :wink: És ez a nap megváltoztatta az életeteket de persze JÓ ÉRTELEMBE :!: :P :lol:

Bege:kapok képet v. nekem nem jár :?: :cry:

Itt volt az Anyja Lacinak tegnap és ma :!: :roll: De nem érdekel a múltkor nagyon le b....ta mert nem hagyott békén :!: :lol: :D :P :wink: De talán rájön egyszer hogy Ő szívja meg :!: És mért nem akkor csesztet mikor itthon van Laci is :!: :twisted: :twisted: Majd később jövök :!: Mindenkinek sok puszi :!:
domi anyu

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?