Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na végre van nekem is egy kis ídőm.Kíra volt velem ma dolgozni,és mivel 5-kor ébresztő volt,most pihen.Miron oviba,de márcsak jővő héten,utána 5 hétig ő is otthon lesz.Szerencsénk van idén a leállással mert pont ugy áll le az ovi,ahogy Anyu is otthon van,juli végéig.Igyhát könnyű volt az idei gyerekfelügyeletett megoldanom.Na jó Anyú azért kapott egy hét pihenőt,jővő héten megy nyaralni Bükkre a bnőivel.Szerdán megy szerdán jőn,addig Gábor lesz szabin.Mármint csak a jővő hét utáni héten lesz otthon,addig is Mimi még ovizik,de csak délig,mindennap megyek érte ebéd után.
Hát nyaralás ídén szerintem nem igen lesz nekünk,max hétvégékre utazunk el,szombat-vasárnap-hétfő.Ha minden igaz akkor juliusba megyünk Balatonföldvárra egyszer 3 napot és augusztusba pedig Zsórifürdöre,ugyanigy sz-v-h.Ugye mi Várgesztesen elköltöttük az üdülési csekkünket,megaztán Kíra két táborba ís megy,bőven elég volt azt kifizetni.Pedig én is otthon leszek,juli 13-tól tíz napot,zárva lesz a cukrászda.Majd itthon strandolunk.Az is problémát jelent,hogy ugye majdnem minden hétvégére jut egy szülinapi garden party,és ugye oda illik elmenni,én se őrülnék ha készülnék és a fél társaság nem jönne el.
Most hétvégén ugye ballagás,évzáró,utána Gábor leltározik :twisted: :twisted: :twisted: ,aztán Gábor legjobb barátjának és feleségének lesz bulija,ami minden évben csúcssuper ki nem hagynánk,aztán nálunk lesz Kíra bulija,utána Kira tánctáborba megy ami benyulik a hétvégébe,utána Kíra bnőjének lesz bulija.Szóval elég húzos lesz nyáron egyeztetnünk.Alig van szabad hétvégénk,mikor eltudunk menni.De biztos össszehozzuk valahogy.

Hajni!
Nálatok mikor áll le az ovi???Ha nem nagyon muszály hagyd azt a mandulát ott ahol van.Már írtam,hogy Kíránál is ugyanez volt,már szinte a mütétet is lebeszéltük a doktornővel,aztán még vártunk egy kicsit és elmúlt,minden.Lekopogom Kírának azóta se volt semmi a mandulájával,egyszer se gyulladt be,inkább mindig torokgyulladása van.Probáld neki adni az aloe vera kids vitamint,az nekünk nagyon bejött,meg sok-sok mézet ittak télen.Mironnak is inkább hörghurutja és torokgyuszija van,mint mandula.Ha kiveteted még rosszabb is lehet,sőt vissza ís nőhet,kérdezd meg a Pass Noját,(Havasi Roland felesége)most vették ki Pannának és vissza nőtt neki.
Tényleg tudtok valamit Cili dokinőről??Annyí pletyka megy már,szinte el is temették szegényt.Az tuti hogy már nem jőn vissza,mert a férje lebénult,gondolom otthon marad vele,már ha ő jól van,mert róla semmi infó,azon kivül,hogy intenziven volt(van).
Valamikor már összefuthatnánk,majd keresünk egy lyukas hétvégét..):)
Évi!!
Ezek szerint oda mentek ahova anyumék! :lol: :lol: :lol: Ők már 5 éve ide járnak,mindig ugyanabba a panzióba (Elizabeth),már jól ismerik őket.Kicsit messze van tölük a fürdő,de van kisbusza a panziónak,az furikázza őket,mert ugye nincs kocsijuk.Viszont a fürdőbelépő húzos,ha nem vagy nyugdijas. :lol: :lol: :lol: De szép hely nagyon.Mikor is mentek??Hol foglaltál???Neten,vagy hívtad őket.
Na jó megyek,mert jött Anyukám traccsolni!:):)
Szép napokat!!
Vendég
 


Sziasztok,

Hajni, jobbulást Aisának! Remélem, hamar meggyógyul.

Andi, mi nem akarunk Bükfürdőre átmenni. Mi egy szállodába megyünk (Hotel Piroska), és onnan nem is fogunk tudni nagyon kimozdulni Niki miatt. Daninak pedig lesz ott programja helyben.
Ilyen pici babával kompromisszumot kell kötni, hogy egyáltalán el tudjunk menni. Ez a szálloda pedig jónak tűnik.
Mi aug. 10.-i héten megyünk 6 napra.
Neten foglaltam.

Cili néniről nem tudok semmit. De ha ő kiesik, akkor míg nincs más helyette, a másik kettő dokinőnek nagyon nehéz lesz a dolga, Cili néni praxisát is gondozni. Akkor eleve felkészülök a kígyózó sorokra Kelemen dokinéninél.

Évi
 
 


Hello!
Na most igazán aktiv a topik. :lol: :lol: :lol:
Évi!!
És mi lesz a Vörösvári bucsúval??Pont akkor mentek el,amikor egy hétig Vörösvár zsufolásig lesz programokkal??Bár nem tudom,hogy hányadikán lesz pontosan,de mindig a 15-éhez közelebb eső hétvégén,aztán egy hét Vörösvári napok.
Na jó bucsúba mi se megyünk,én utálom azt a tömeget,max Gábor megy a gyerekekkel,de nem hiszem,hogy neki sok kedve lesz.Viszont idén bucsúbálba tuti megyünk,már szervezés alatt van a dolog.
Hát igen,most biztos több munkájuk van az itt maradt dokinőknek,sőt ha jól tudom Ildikó is eljőn onnan,és itt az utcánk végén levő saját rendelöbe fog rendelni.Ott ahol a férje épitett egy hatalmas nagy modern rendelöt.Azt hallottam,hogy nemcsak fogászat lesz hanem mindeféle,gondolom a saját feleségének is jut egy rendelő.ugyhogy a rendelöbe két hely lesz,mert a Kelemen tuti nem vállal több időt,és nehogy már a többi időbe üresen álljon.Van még a Bába Anna ifjusági orvos is,talán ő kezd majd ott.Akkor lehet,hogy lenne több betege,mert igy alig van,.azt se tudom hol rendel.Jó lenne ha mondjuk a 10 év feletti gyerekek átmennének hozzá,és talán nem kéne akkor órákig ülni a pici babákkal.Bár ez akkor már rám is vonatkozna Kíra miatt,de nem bánnám,amennyít Kírával voltam idén,egy kezemen megtudom számolni,hála ístennek.
Mondjuk,most augusztusba kéne mennem kullancs emlékeztetőre,de ezt Gábor bevállalta,mondtam én nem bírom ki a nyafogását.Mironnal sosincs ilyen gondom,Kíra még most is parázik egy tűszúrástól. :lol: :lol: :lol:
Na jó lépek,közbe takaritottam,mostam Mironért voltam stb...
Most jőn a jól megérdemelt pihi.
Vendég
 

 
 

Ezt olvastátok???
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0906161
Nem rossz ötlet,sztem,mert azért 12 az mégse 50.Bár engem már nem érint,viszont én igy is ugyis megnézem kinek és hol hagyom a gyerekem,sztem ezzel mindenki igy van.Az ovodát is alaposan megnézi mindenki.Nem???Még a sulit ís!!:):)
Vendég
 


Sziasztok!

Na, hogy felpörögtünk. :)

Andi!
Mi már nem járunk oviba, mert már össze vannak vonva a csoportok, és anyum mondta, hogy ő bevállalja már mostantól Aisát. Én meg úgy voltam vele, hogy most a betegeskedés miatt amúgy is jobb, ha nem megy nagyon közösségbe, hátha így meg tud erősödni az immunrendszere egy kicsit. Amúgy asszem júli közepéig van ovi, de már közben elkezdik az építkezést... és augusztus végén indulnak újra. Úgyhogy Aisának elég hosszú lesz a nyári szünet. :)

Ezzel az új családi bölcsödével kapcsolatban csak annyi, hogy ez megint egy olyan megoldás, ami nem sok embernek jó. Igazából már régóta azt kellett volna megoldani, hogy mindenkinek elérhető legyen a bölcsöde, ugyanúgy mint egy óvoda. Ha már az anyuka rá van kényszerülve, hogy visszamenjen dolgozni, akkor egyrészt ne kelljen havi 50 ezret kifizetnie egy bölcsire, másrészt meg ne azon kelljen idegeskednie, hogy hová fogja tudni tenni a gyereket. Én nem hiszem, hogy ez az egy anyánál még három gyerek megoldás volna. Megmondom őszintén én nem szívesen vinném ilyen helyre a gyereket. Mert egy anya mindig elfogult a saját gyerekével szemben, jobban odafigyel rá, mint a többire, és ha nincs hozzá képzettsége, akkor nem is tud úgy foglalkozni a gyerekekkel, mint egy hozzáértő.

Cili nénit meg nagyon sajnálom, remélem, mihamarabb rendbe jönnek.

Most mennem kell, megérkezett a főnököm, majd jövök még valamikor.

Aisa és Hajni
 
 


Sziasztok,

én is bölcsi párti vagyok. Most a budapestiek privilégiuma a bölcsőde. Vidékre is kell építeni, és megoldott a helyzet. Tudom, ez pénzkérdés is.....
Én sem vinném ilyen helyre a gyereket. Hogy tudna 1 nő infrastruktúra és háttér nélkül 4 gyereket ellátni? Nekem még 2 kicsi ellátása is nehéz.

Andi, csak ámulok és bámulok, hogy Te milyen jól értesült vagy. Kovács dokinőnek ez magánrendelője lesz? Vagy TB alapon fog ott rendelni?
Bába Annáról én sem hallottam még. Ezek szerint van utánpótlás.

Nem a vvári búcsúhoz igazodtunk, amikor a nyaralást szerveztük, hanem Balázs munkahelyéhez. Ezen a héten jöhet szabira.

Évi
 
 


Hello!
Tényleg van végre élet.Én most csak pár percre szaladtam be mig Miron elalszik,aztán megyek tovább legelni a lányokkal a kertbe.Megkezdtük a medencézés,öszerintük,tők jó a víz,hát én a kislábbujjamat se dugnám be. :lol: :lol: :lol: Miron is jött haza ebéd után,mostanáig birta,most ő szólt,hogy kicsit aludna.Rohadtul őrülök,mert este 6-ig tuti alszik majd.Az a baj,hogy ha ovi után lefektetem,akkor se kel 4 elött,és akkor már nem igen sűt a nap a medencénél,igy legalább 2 órát kinn volt.Tudom nem kéne ilyenkor,de nekünk eddig semmi bajunk nem volt,sose égünk le,egyböl barnulunk.Megaztán a strandon se vonul el az ember 11 és 15 óra között,nem??
Félre éretttétek,én se vinném az saját gyerekeimet ilyen helyre,de valaki nagyon rá van kényszerülve,mert ugye szokás a munkahelyen is azt mondani,hogy felveszünk helyetted mást,aztán ha visszajösz fél év mulva mehetsz.Szóval azoknak jobb a 12 havonta mint az 50.Föleg itt a környéken,ahol nincs állami bölcsi.
Én öszintén megmondom,még egy-egy napra se szívesen hagyom ott valahol a gyerekeket,még ismerösöknél se mert akkor ugyís izgulok,mit csínálnak.Más a család,Anyut jól ismerem,tudom miket csínál velük,és hogy figyel,ugyaez a sogornőm is,ott ís nyugodt szívvel ott hagyom őket.
Ismerösöknél,barátoknál max 1-2 órát,utána már ideges vagyok,hogy mi van.Bár Kíránál már kevésbé izgulok,talán jővő nyárra tényleg beérünk egy ottalvós Balatoni táborra. :lol: :lol: :lol: Idén még nem mertük elengedni,föleg az Apja,pedig elég sokszor nem alszik itthon,állandoan a bnőivel szervezkednek,hogy mikor hol aludjanak.A balatoni tábor 6 éjszakás,az még húzos lenne neki sztem.
Jővőre ha íde nem akkor Kunbaracsra már elengedjük,az csak 3 éjszaka.Meglátjuk.
Évi!
Sztem a státuszát megtartja a doktornő,nem hiszem,hogy magánrendelésböl megélne.Az oviba elég jól értesül az ember mindenröl,majd megtudod,szeptembertöl. :lol: :lol: :lol:
Bába Anna nem ujkeletű itt,ő évek óta ifjusági orvos,de én nem tudok róla semmit.Valamikor a ligába ő vizsgálja a sulisokat.
Az oviba most olvastam,hogy Kovács doktornő veszi át az ovodások vizsgálatát amit egy évbe egyszer az oviba szokott megejteni a Cili doktornő.Szóval gondolom doktornő,már véglegesen nyugdijazta magát.

Hajni!!
Sopronba voltunk nászuton.Fenn a Lövérekbe,a hotel Maroniba .
Az első hely amit megtaláltunk,még mikor beértünk Sopronba a híres Gyógygödör volt. :lol: :lol: :lol: Gondolom ismeritek.Akkoriba (10 évvel ezelött :shock: :shock: :shock: ) elég felkapott hely volt.Lehet,hogy azóta lepukkant.
Na jó lépek,Miron alszik megyek süttetem magam kicsit!!
Vendég
 


Andi, míg a Britannicában dolgoztam én is sok mindent hallottam. De itthon... Semmi infóm nincs.

Az ovit ne is említsd! Nagyon félek, hogy s mint lesznek ott a dolgok, és Dani hogy viseli a megpróbáltatásokat.
Azt nem tudod, hogy itt Vörin a beszoktatást hogy szokták? Én azt hallottam, hogy 1 órára majd hosszabb időre ott hagyjuk a gyereket. Más azt mondja, hogy erre az időre ott kell lenni vele. Majd ha ez megy, utána megyünk el.

Visszatérve a bölcsi témára. A semminél tényleg jobb ez a családi gyermekfelügyelet. Bár nem egy jó megoldás.

Képzeljétek, a munkahelyem (Britannica) meghívott egy baba-mama-papa partira minket. Ez nagyon jól esett, mert a GYES-es anyukákat általában nagy ívben le szokták ejteni. Elfelejtik őket úgy, ahogy vannak. Szóval jövő héten lesz a buli a Gartens üzletházban, ahol a Britannica központja is van.

Jó hétvégét kívánok Nektek!

Évi
 
 


Sziasztok!
Ugy látszik megint nekem kell megtörnőm a több napos csendet. :lol: :lol:
Mi jót csínáltok ebbe a super ídőbe??Most már jó lenne ha vége lenne,mert kissé unalmas ez a bennt lét.Már nem tudnak mit kezdeni magukkal a gyerekek igyhát engem szekálnak. :lol: :lol:
Bár Miron most alszik,de Kíra éppen az imént jött,hogy társasozzak vele.Hát csak ahoz van most kedvem :roll: :roll: :roll: Miközben sűl az "ebédünk" és hegyekbe a vasalni való.
Már jó lesz,hogy jővő héten megy táborba,mert tényleg bekrepál nekem itthon.
Miron is mától szabin van,majdcsak juli végén kezdenek. :lol: :lol: :lol: Szegény Anyukám,tuti lefárasszák majd őt,most éppen nyaralni van,és ilyen super ídőt fogtak ki.Bár Bükkfürdőre mentek,ugyhogy fürdeni tudnak,de azért a vacsi utáni séták elmaradnak ilyen időbe. :cry: :cry: :cry: Meghát ugye a kedve is jobb az embernek,ha sűt a nap.Talán már hétvégén jobb lesz kicsit,mondjuk mint tegnap,az elfogadható volt.
Elvileg Gábor jővő héttöl szabin van,mert ugye Anyu csak szerdán jőn haza,nekem meg mennem kell,utána 10-töl én leszek otthon egy hetet.
Jővő héten megyünk egy nagy kerti partyra,remélem jobb idő lesz,föleg utána mert akkor meg itt nálunk lesz Kíra bulija és hát nem szeretnék 15 gyereket bennt a lakásba buliztatni.Utána meg felnött buli lesz,este 7-töl. :lol: :lol: :lol:
Aztán talán utána öszejön egy kis Balaton,augusztusba pedig Zsórifürdő.Hát majd meglátjuk,attól is függ nekem mikor kell kezdenem dolgozni.
Évi!!
Milyen volt a buli??Gondolom jó volt a kollegákkal csevegni egy kicsit,már amennyíre lehet azt két gyerek mellett.Álltalába nem hagyják a felnötteket kikapcsolodni ilyenkor,legalábbis nálunk ez szokott lenni,igyhát vagy nem visszük őket,vagy felváltva örködünk.
Na jó megyek társasozni Kírával. :? :? :?
Legyetek jók,és néha irjatok!
Vendég
 


Sziasztok,

Andi, elmaradt a buli a munkahelyemen, mert sokan lemondták, így inkább áttették őszre, mikor mindenki visszatér a nyaralásból, befejezi az építkezést, stb. Sajnáltam egy kicsit, hogy elmarad, de majd ősszel bepótolunk mindent. Nekem már elméletben is elég, hogy gondolnak a GYES-es anyukákra is.

Mi is jövünk-megyünk, hol rokonokhoz hol barátokhoz.

Megint bejelentkezett Dani óvónénije, hogy jön. Kíváncsi vagyok, hogy most tényleg jön-e vagy ez is vaklárma.

Andi, nem a csendet törted meg, hanem elfelejtettél válaszolni a hsz-emre nem?

Hajni, hol vagy?

Évi
 
 


Sziasztok,

most regisztráltam, én is vörösvári vagyok.
Van egy 14 hós kisfiam, Geri!
 
 


Szia Kacika!
Üdv köztünk.Kicsit részletesebb bemutatkozást várunk!:):)Vörösváron hol laktok??Első gyerek??Mint látod kicsit gyenge mostanába itt a forgalom,de ez a jó időnek tudható be,ha hideg van akkor mindenki szívesebben űl a gép elött.:):)Ugye lányok?

Tegnap jól megáztunk,olyan hirtelen jött az a nagy eső,hogy éppen kikászálodni akartunk a medencéböl,mikor ránk szakadt az ég.Miron ugy sírt,hogy alig tudtunk utána megvigasztalni.Még nem élt át ilyet.Mondanom se kell börig áztunk mire feljöttünk,ugyhogy mindenkin teljes ruházat csere kellett.
Amúgy jól vagyunk,élvezzük,hogy se ovi se suli,és Apa ís szabin.:):)
Hétvégén megyünk egy baráti házaspár közös szülinapi partyjára,arra készülünk közös meglepivel.Hat család (Akikkel Várgesztesen voltunk) összeálltunk,és közös ajándékot vettünk nekik.Graviroztattunk a lánynak egy tollat (irodán dolgozik) és kap egy hógömböt,amibe a családi fotójuk van,a fiu pedig egy lapos üveget (flaska?) ami szintén névre szóló,és egy dvd-n csínálunk neki egy klippet amit a közös fényképekböl hoztunk össze,zenei aláfestéssel. Márcsak egy a gond,hogy a telkükön nincs dvd játszó,hogy mindjárt megnézhesse,ezért viszünk azt is.A klipp már 28 perces,nagyon jó.Csínáltunk már ilyet Kíra osztályának és barátnőm lányának a ballagásáról is.Kicsit hosszadalmas meló,de megéri,mert egy őrők emlék marad.

Évi!
Sajnálom,hogy elmaradt a buli,bár amilyen szar idő volt lehet hogy jobb is igy.Mi is imádkozunk,nehogy jővő héten szar idő legyen mert Kíra bulija lesz.

Na jó megyek,mert auchanba készülünk de semmi kedvem.:(:(
Legyetek jók!
Vendég
 


Sziasztok,

üdv Kacika. Remélem, gyakran jössz.

Andi, nem tudod, ki fogja helyettesíteni Kelemen doktornőt a szabadsága alatt?

Évi
 
 


Évi!
Sok választás nincs gondolom az Ildikó viszí mindhárom praxist a saját rendelési idejébe.vszinű csak bejelentkezve fogad majd,max a súlyosabb esetekbe tesz kívételt.Tehát ha menni kell,jobb ha elöbb kitelefonálsz.
Ugylátszik Kacika megijedt tölünk!:):)
Hajniék,lehet hogy nyaralnak??Vagy sok a meloja megint.
Én is megyek,mert amig Miron alszik gyorsan elszaladok a boltba,ugy olcsóbban megúszom!!
Szép napokat!!
Vendég
 


Andi, remélem, nem lesz rá szükség, hogy a doktornő szabadsága alatt el kelljen mennünk a helyetteséhez. De soha nem lehet tudni.
Elkezdtem Dani immunrendszerének felkészítését az ovira. Végül, hosszas vacillálás után egy DM terméket választottunk. A családban van egy kutatóorvos, akinek hasonló korú gyerekei vannak, és ő ajánlotta ezt a vitamint. Te szedetsz valamit Mironnal?

Nem Kacika az első, aki megijedt tőlünk. :D

Évi
 
 


Hello!

Vagyok ám én is.... :)
Sajnos még nem nyaralunk. De már tudjuk, hogy mikor és hová megyünk. :lol: Augusztus elejére foglaltunk szállást Sopronban egy 4 csillagos szállodában, félpanzióval. :lol: 4 éjszaka/5 napra megyünk, nagyon remélem, most nem olyan időt fogunk ki, mint tavaly. :roll: :? De van elég megbízható előrejelzésem idén, és abban az van, hogy augusztus első két hetében jó idő lesz. :lol: Nem akartunk nagyon vízpart mellé menni, mert nem annyira szeretjük mi a strandon ücsörgést, inkább aktívabban szeretnénk majd eltölteni az időt. Csatangolunk majd a belvárosban, elmegyünk egy napot Bécsbe, egyet strandolunk stb... :lol: Most már nagyon várom, eléggé el vagyok már fáradva, rám fér a szabadság. :) De még 3 és fél hét van addig!!!! :twisted:

Voltam Aisával fül-orr-gégészeten....ilyet még nem hallottam: azért fáj a füle, mert az egyik dobhártyája be van horpadva egy kicsit, és ezáltal nem tud kiegyenlíteni rendesen a füle. Kapott fülcseppet, meg krémet az orrába, de nem nagyon használt sajnos. Most már ritkábban panaszkodik ugyan, de azért nem mondhatom, hogy meggyógyult volna. :cry: Úgyhogy valamikor vissza kell, hogy menjünk a Jánosba, hogy megnézze újra a doki. De szerencsére a köhögés és orrfolyás már elmúlt. :)

Kb. ennyi van velünk....megyek vissza dolgozni egy kicsit még 4-ig... :)

Aisa és Hajni
 
 


Sziasztok,

Hajni, tényleg különleges baja van Aisának. Ilyet még én sem hallottam. Remélem, mielőbb meggyógyul.
Mi is arra felé megyünk nyaralni. Csak mi egy büki szállodában foglaltunk helyet aug. 10.-től. Mi a pici miatt nem nagyon tudunk majd kimozdulni, de szerencsére a hotel nagyon jól felszerelt. Jól elleszünk majd ott egy hetet.

Volt nálunk az óvónéni. Aranyos, ő fogja a németet tanítani. Hozta Dani jelét is. Viszont nem kezdhetjük az ovit aug. 24.-én, csak szept. 7.-én, mert előnyben vannak azok a gyerekek, akiknek az anyukája dolgozik, és hamar be kell szokniuk. De ez érthető. Ezen a két héten már nem múlik semmi.

Évi
 
 


Sziasztok!!
Hajni!
Jó,hogy előkerültél!!:):)Nem semmi Aisa.Én is remélem,hamar kijöttök belöle.Nem tudom kihez vitted,akinél én jártam még anno az ha jól emlékszem Thuma Judit volt,de a fejemet nem teszem rá,ő direkt gyerekekre specializálodott,és ha jól tudom a János kh-ba dolgozik.Volt itt magánrendelöje is,de megszünt.Azt nem tudom rendel e még itt,de sztem nem.Többet tudok ha elkezdek dolgozni a Ludwigéknál (ha elkezdhetek :(:() mert ott törzsvásárló,én is ott ísmertem meg.Méghozzá ugy,hogy feltünt neki,hogy mindig visszakérdezek,ha kér valamit,aztán meginvitált egy halló vizsgálatra és ott kideritette,hogy a bal fülemre nagyon rosszul hallok.Már akkor akart hallokészüléket adni,de mondtam,hogy még várjunk vele néhány évet,még igy elvagyok aztán ha durvul a dolog akkor megyek hozzá.Ennek már 5 éve,és nem vettem észre romlást.
Na szóval csak arra akaratam kilyukadni,hogy őt nagyon ajánlom,nagyon kedves és jó orvos.Egyébként Solymáron lakik.
Akkor már gondolom nem oviztok,ti se.Én már nem birom Mironnal,ugy tud unatkozni,egyfolytába legyen itt nála valaki,vagy menjünk valahova. :twisted: :twisted: :twisted: pedig már mindent kitaláltunk neki,vízfestékezünk,rajzolunk,memoriázunk stb...de mindent olyan hamar megun.Tollasozna,pin-pongozna,focizna egésznap,dehát ugye pl most síncs valami jó idő.

Ma meg ezer dolgom is van,sütnőm kell,takaritani (egy kicsit) holnap lesz Kíra bulija,imádkozzatok,hogy jó idő legyen,mert 15 gyerekem lesz,és nem szeretném őket a lakásba ereszteni.Aztán jönnek estére a szülők,ugyhogy leszünk majdnem 30-an este. :shock: :shock: :shock:

Évi!
Melyik oviba megy Dani???És ki lesz az ovónénije.??Ez mindenhol igy van,hogy elöbb a dolgozó szülöket veszik elöre.Megnyugtatlak hogy lehet,hogy mégtöbb csúszásod is lesz,majd felhívnak,hogy bocsika tudnád még egy hetet tartani?? :lol: :lol: :lol: Egyébként már teljesen szoba tiszta??Mi lesz a jele??

Na jó lépek,mert mindjárt holnap!!Csak éljem túl valahogy!! :lol: :lol: :lol:
Szép hétvégét!!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is csatlakozhatnék hozzátok?? Nagyon örülök, hogy van ez a topik és nem fulladt be!! Én is vörösvári vagyok, egyedül vagyok itthon a picivel , nem ismerek senkit, nagyon szívesen ismerkednék!! A kislányom Kincső lent látjátok mennyi idős. :)

Kép
Kép
 


Hello!

Évi!
Kíváncsi vagyok, Daninak hogy fog tetszeni majd az ovi. :) Aisának nem hiányzik, nem emlegeti így nyáron. :roll: Lehet, hogy az újrakezdés ősszel kicsit nehéz lesz, de majd meglátjuk. Amikor már ráérez az ízére, akkor nincs gond vele, csak a kezdet nehéz. :wink:

Andi!
Hogy sikerült a hétvégi buli? Nem volt olyan túl jó idő, de talán az eső azért nem esett...
Köszi a doki-ajánlást. Még egyszer visszaviszem a Jánosba ehhez a dokihoz, aztán meglátjuk, hogy sikerül-e megszüntetni a problémát. Azért javult valamelyest, mert most már nem kérdez vissza ezerszer mindenre, hogy "tessék", meg csak egyszer-kétszer mondja naponta, hogy be van dugulva a füle. Majd elkezdem adni neki megint a cseppeket és a kenőcsöt, azért hagytam abba, mert rá van írva, hogy max. 10 napig adható egymás után. Szóval most szünetet tartunk.

Anya1118!
Üdv. itt köztünk! Írj magatokról kicsit bővebben is! :) Nem te vagy véletlenül Ilba ismerőse??

Üdv.
Hajni

Aisa és Hajni
 
 


Sziasztok,

Anya1118, üdv. köztünk.

Andi, Dani teljesen szoba- és ágytiszta. Sajnos dominó lesz a jele. Hozzánk jött szinte utoljára az óvónéni, így a jó kis jelek mind elfogytak. A Szabadság úti oviba fog járni Dani, Teri és Kati néni lesz az óvónénije. Onnan tőletek jöttek el ide, mikor bezárták azt az ovit. Lehet, hogy ismered őket. Teri néni fogja a németet tanítani.

Szeptembertől szeretném Danit úszni járatni. Nincs valami infótok véletlenül a piliscsabai FÉBÉ usziról?

Hallottátok, meghalt Cili néni?

Évi
 
 


Sziasztok!!

Évi!!
Uristen oda ne vidd Danit.Borzalmas az a hely.Elöször is ugye ez mozgássérülteknek épült,szóval tele van olyan "bácsikkal és nénikkel" akiknek nincs kezük,vagy lábuk stb...Ez Kírát iszonyuan megviselte.A másik pedig,hogy van egy jakuzzi ami melegvízes és abba zsufolnak 10-15 gyereket és ott tanítják meg nekik az alapokat.:):)Nevetséges volt,aztán pedig egyesével viszik át őket a mélyvízbe ami szerintem minusz 20 fokos.Ja és a legfontosabb Kírának állandoan fertözése volt,bár ez nem csak ránk vonatkozik,többtöl hallottam már.Mi még ovisan jártunk oda Kírával,de nem az ovival ment,hanem heti 2-szer mi vittük át délután.
Ha jól tudom az ovival is oda mennek,még innen a mi ovinkból is.
Én azt tudom tanácsolni,hogy mivel 5 éves kor alatt nem is viheted,(max a Bizingerékhez itt Vörösváron),ne oda vidd,hanem hozd el a Honvédba ahova Kíra ís jár,én is kezdem a Mironnal ahogy betölti az 5-őt.Ez minden szombat délelött van,kb 1200 ft/alkalom ez busszal eggyütt van,ugyanis viszik hozzák őket,de ugyebár eleinte ugyís mész vele az + kb 400 ft utiköltség neked.Itt a tanmedence ugyanugy melegvízes csak kb akkora mint Csabán az uszómedence.Super edzök vannak.És még jól is néznek ki a fiukák!! :lol: :lol: :lol: Utána itt lehetöség van polozni is,én is erre pályázok,hátha Miminek tetszeni fog és járni akar majd vízilabdázni.
A másik lehetöség az Ujhullám amiröl ugyancsak csupa jót hallottam ime:
http://www.uj-hullam.hu/don_pepe_uj_hul ... tkozas.pdf
Ezt olvasd el,de ide is csak betöltött 4 évesek mehetnek.Szóval te még ráérsz egy kicsit!!:):)Csak Csabára ne menjeteKK!!! :lol: :lol: :lol:
Hajni!!
Jó,hogy jösz néha.:)A buli superül síkeredett,nemhogy eső nem esett de még medencéztünk is.Csak a szél fújt,de ezt leszámitva jó idő volt.Az utolsó vendég éjjel fél egykor távozott,mire elpakoltunk volt 2 óra.gyerekek jól bírták,elvoltak mint a befött.Kicsit szomoruan indult az egész mert az egyik kisfiút akit kíra meghívott,elütötte az autó,és mivel a korházba sírt a buli miatt,hogy nem tud jönni,ezért az anyuka felhívott.Mindenki levolt döbbenve eleinte,és ez volt a fő téma,de aztán feledésbe merült,és buliztak ezerrel.A kisfiúnak (nem is olyan kicsi 10 éves:):))eltört a bokája,a saját utcájukba egy öreg bácsi ütötte el,akinek hagyott némi kivetni valót a reflexe.Azt mondta az Anyuka,hogy átment rajta teljesen a kocsi,és hogy szerencséjük van,mert nem sok kellett,hogy nagyobb baj legyen.
Vasárnap mi mentünk kertpartyra,onnan is éjfélkor jöttünk haza,aztán tegnap este megint ott ragadtunk a bnőméknél onnan is későn jöttünk,szóval most nincs ki az idönk.Mondtam,hogy ma este 7-kor fürdés és alvás,nem megyünk sehova és ide se jöjjön senki.
Gábor föleg kivan,reggeltöl estig dolgozik,szépen itt hagyták egyedül,3 olyan emberrel,akik brutálisan nincsenek képbe semmivel.
Na jó lépek mert Miron már kiabál értem,hogy nézzem vele a Power Rangerst (utálom!!)
Legyetek jók!!
Vendég
 


Köszi, hogy befogadtok! :)

odex
De igen, Én vagyok. :) Ti merre felé laktok (priviben is megírhatod)? Sajnos nem jön be Nálam a vonalzód. :( Mennyi idős a picid? Magunkról talán még annyit, hogy nagyon sokat vártunk Kincsőre és volt egy ikervetélésem ami nagyon megviselt, mind lelkileg, mind fizikálisan és mindenhogy. :(

Évi
Én a Bizingerhez járok, szerintem semmi baj nincs vele, azon kívűl, hogy kicsit drága... De a víz jó, és közel is van, bár nem tudom, Ti merre laktok.

Andi
Hol van az ahova busszal visznek? Van honlapjuk? Honnan indul a busz? Mondjuk még így is olcsóbbnak tűnik. Ott van babaúszás is??

Valaki a ringatóról halott valamit vagy esetleg jár/járt oda??

Kép
Kép
 


Andi, Piliscsabán is az Új-Hullám van, amit ajánlottál. Ők tanítják a gyerekeket. Itt már ősztől is elkezdhet Dani járni (megkérdeztem). A központjuk a Komjádiban van?
Engem is érdekel, hogy ki szervezi a Honvédos úszást?
A ti ovitokból viszik a gyerekeket úszni? Ebből az oviból nem. Azt mondta Teri néni, hogy régebben is csak azért vitték, mert egy szülő megszervezte az egészet.
Kik azok a Ludwigék, akiknél fogsz dolgozni? És mit fogsz csinálni?

Kincsőanya, én is vittem Danit Bizingerékhez 3 évvel ezelőtt. De semmi értelmét nem láttam. Nikit (5 hós) biztos nem viszem. Csak pénzkidobás.
Viszont az érdekelne, hogy nagyobbaknak nincs ott úszásoktatás? Ezt nem tudod?

Nikit nemsokára elkezdem gyümivel etetni (ha 6 hós lesz, 2 hét múlva). Végre nem csak a cicitől függ :D

Évi
 
 


Sziasztok!
Évi!
Nem a nevével van gond,meg az edzökkel hanem a tisztasággal meg a kinézetével.Meg ugy az egész,nekem nem tetszik.Én azt tanácsolom,hogy nézd meg a Dorogit és a Csabait is,aztán majd meglátod a különbséget.
A Honvédos uszást Kíra sulijába a Vásár-téribe szervezi a tesitanár.Vele lehet beszélni,de sztem ovikba is szokott hirdetni.De itt csak 5 éves kortól lehet kezdeni.
A mi ovinkból Csabára járnak a gyerekek.Teri nénit ismerem,Kati nénit nem tudom hova tenni.:):)
Anya1118!
Nincsen bébiuszás a Honvédba.Ja és hát olcsónak éppen nem mondható.19-20 ezer ft-ra jön ki egy félév.Mármint szeptembertöl-januárig.:):)
Hajni!
Nekem se jőn be a vonalzód.
Na jó lépek filmet nézni!Szép estét!!
Vendég
 


krévi
De jó, Neked hasonló korú babád van!? Vörösvári vagy? Talizhatnánk valamikor? Lenne kedved, időd?? Igen van Bizingernél ovisúszás, most nyáron együtt van a babákkal, szerintem gyertek le, tök jó! Most úgy van, hogy 9-10-ig baba és utána van az ovisoknak. De jó, biztos fog ízleni Nikinek a gyümi! Kincsem is más mindent eszik, Mi már husit is bizony. :) Csak úgy falja! :)

andi
Az drága?? Egy fél év 20 ezer?? Itt egy hónap 4 alkalom 10 ezer. :( :( Szerintem ez a világ legdrágább babaúszása, mert másik topikokban is max. 6-7 ezer/ hóról beszélnek! :( Na most akkor hova vigyem a gyerekem, ami azért közel is van és nem egy vagyon? :roll:

Kép
Kép
 


Anya1118!!!

Uristen,hallottam hogy drága a Bizinger na de ennyíre.És az ovis uszás is ennyí??Öszintén megmondom a bébiuszásnak én se látom sok értelmét,sztem elég ovis korban elkezdeni,ma már szinte nincs olyan gyerek amelyik ne tanulna meg uszni,és ugye mivel régen nem volt bébiuszás,gondolom ök is az oviba tanulták meg.Akkor már inkább vegyetek a kertetekbe egy medencét,és ott ugyanazt tudod csínálni a bébivel amit egy ilyen tanfolyamon.És az csak egyszeri 30-40 ezres befektetés,és azt 4-5 évig használjátok.És még te is élvezheted.:):):)
Kírával is oviba kezdtük az uszást most lesz 10 éves de már 2 éve biztonságosan tud uszni.Tavaly kaptuk meg a vízíalkalmassági bizonyítványt.Idén már nem megy,inkább a táncra koncentrál.

Még van két napunk a táborból ma és holnap.Idén jobban birja,kevésbé fárad el.Tanultak új koreográfiát,nagyon tetszik,ma megyek megnézem őket,meg a fellépő ruhájukat is ,ugyanis az is készül.
:twisted: :twisted: :twisted: Őrülök neki,hogy igy szeptemberre kell majd azt is kifizetni,nem elég a sulikezdés.Csak a könyveink kerülnek 19 ezerbe,és még hol a többi.Jó 40-be tuti benne leszünk,szóval két gyerek sulikezdése az szinte egy havi fizetés lesz.Azt hiszem bankot kell rabolnunk ha Miron is kezdi a sulit.Aztán ugye a sok befizetés,tánc,uszás és még kitudja mit találnak ki.

Hajni!!
Ma egésznap Szentivánon leszünk.Sogornőméknél töltjük a napot.Délután 4-5 óra felé ha már nem lesz ilyen meleg lehet,hogy megyünk eggyett játszóterezni,csörögj rám ha hazaérsz meloból és van kedved Aísával csatlakozni.Bár nem tudom Miront hogy tudom kiszedni a mediböl,föleg hogy a fiukkal lesz végre(imádja őket).De már 2 napja egyfolytába otthon is a medencébe vagyunk,már uszonyunk nőtt! :lol: :lol: :lol:

Na megyek,összepakolom a lakást,este már nem volt kedvem semmihez.
Szép napot!!
Vendég
 


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


anya, jó lenne találkozni. Kincső mikor alszik? Niki még délelőtt és du. is. 7-kor meg visszük fürdeni.
Az ovis úszást ki tartja Bizingeréknél? Nem egy Kriszta nevű oktató? Nem tudod, az ovis úszás mennyibe kerül? Annyiba, mint a baba úszás?

Andi, nem írtad, hogy milyen új állásod van Ludwigéknál, és hogy mit fogsz ott csinálni.

Hajni, hogy van Aisa? Már nem sok van a nyaralásig. Kitartás!

Nekem van egy új tanítványom. Még nem akartam nagyon elkezdeni tanítani, de ha már így alakult, hogy megtaláltak, akkor elvállaltam. Végül is a pénz jól jön.

Évi
 
 


Sziasztok!

Anya1118!
Én szentiváni vagyok, és Aisa novemberben lesz 4 éves, úgyhogy már nem olyan pici.. :)
Új vonalzógyártáshoz most nincs lelkierőm, de a régit legalább töröltem. :lol:

Évi!
Köszi, jól van Aisa. Azóta még nem vittem vissza a dokihoz, nincs változás. Már nagyon kínlódom itt a szabadság előtti hetekben, de most már csak másfél hét, és reményeim szerint két hét szabadság következik... :lol: Alig várom már, hogy elutazzunk kicsit, pihenjünk, strandoljunk, csavarogjunk! :lol: Nagyon remélem, hogy jó időnk lesz.

Andi!
Bocsi, de múltkor már nem olvastam, hogy mentek a játszótérre.... :( Pedig jó lett volna találkozni. Mi is medencézünk délutánonként, Aisa is nagyon élvezi.... :wink:

Én kész vagyok ettől a melegtől így, hogy dolgoznom kell....
Megyek is lehűtöm magam valahogy....miért nem írják elő kötelező jelleggel a munkaadóknak, hogy ebben a melegben töltsenek fel az alkalmazottaknak egy medencét hideg vízzel??? :lol: utána biztos jobban menne a munka... :wink: :lol:

Aisa és Hajni
 
 


Sziasztok!Tudom már nagyon nagyon régen irtam de mentségem legyen titeket mindig elolvastam.Hát nem mondom három gyerek az három felé szakadás.Örülök ha este olvasni tudok.Ráadásul drága Bodza lázgörcsös igy minden nap egy rettegés nem kivánom senkinek.Már kórházba is voltunk.De olvasom szépen gyarapodunk egyik jön másik megy.Mindenki nyaralni készül mi is megpróbáljuk remélem nem lesz gond.Ráadásul Cili dokink meghalt igy még rosszabb mert kihez vigyem ha valaki tud olyan dokit aki házhoz jön légyszi irjátok meg.Elöre is köszi és mindenkinek jó nyaralást.

Kép[/url]
Kép[/url]
 
 


krévi
Kincső is alszik délelött 10-12-ig délután 2-4 -ig kb. 10 elött nem lenne jó Nektek? Írd meg merre laktok priviben. Az oktató Krisztina és nem tudom mennyi az ovis úszás. Megkérdezzem??

odex
Kistesót nem szeretnétek? :) Aisád is novemberi? Hányadikán született?

andi

Hát látod nem olcsó. :( 30-40 ezerért milyen medencére gondolsz? Épített vagy állított???

Mi is megyünk nyaralni, most azért nem jövök majd. Jók legyetek!

fricike

Már csak 2 doki van. Az egyik a mienk Kelemen doktornő a másik Kovács doktornő azt hiszem. Kelemen doktornő nem megy házhoz. :( Nem megy a vonalzód! Mennyi idős a picid??

Kép
Kép
 


anya, Niki is kb. így alszik. Akkor ehhez tudunk igazodni. Jó lenne 10H előtt találkozni, csak akkor kevés idő van már. 8H-kor felébrednek, utána nekem még meg kell reggeliztetni őket. Az már 9H. És utána még el is kellene jutni valahová. Nem reménytelen ez? Lehet, hogy inkább a 16H utána időszak jó.
Megkérdeznéd Krisztát, hogy mennyi az ovis úszás, és mikor van?
Előre is köszi.
Jó nyaralást! Hová mentek?

fricike, én is úgy tudom, hogy Kelemen doktornő nem szívesen jön házhoz. Kis babákhoz kijön 1-2 hónapig, de utána nem. Kovács doktornőt viszont rendszeresen látom a szomszéd gyerekeknél. Úgy gondolom, nála nem akadály a házhoz jövetel. Azt nem tudom, hogy kér-e érte valamit.

Évi
 
 


Sziasztok!!
Látom most még van doktornő téma.Nem tudom tudjátok e de megváltozott a rendelés mindkét megmaradt doktornőnél,ime:
http://www.pilisvorosvar.hu/egeszsegugy ... rvosok.php
Ezek szerint,egyenlöre még nincs új jelölt,pedig kéne sztem,ezt nem bírnák ketten,túl sok lenne nekik,mert ugye Szentivánról,Csabáról és Szántóról is sokan járnak+ egész Vörösvár.
Kelemen doktornő valóban nem megy házhoz,csak ha nagyon gáz van,de lehet időpontra menni,amikor hátulról lehet várakozni.
Ildikó megy,azt nem tudom kér e valamit,de vár az biztos.:):):)De sztem Cilinél is igy volt.:):):)

anya1118!
Nálunk állitott medence van 4,5 átmérővel,igaz,hogy évente kétszer munka van vele,(állitás,leszedés)de nekünk megfelel.Már nem tudom mennyíért vettük,de 30 körül volt.Van olyan is amit nem kell télre szétszedni,mert valami lemezböl van,azt már 50 körül lehet venni.Mi Miron miatt választottuk ezt a fajtát,mert ez puhább.De jővőre mi is akarunk,épittetni eggyet,egy ísmerősünk csínálja,és "csak"anyagot kell fizetnünk.De árakat még nem tudok.

Na jó megyek,Mironnal dvd-nem kell.Délelött voltam vele görkorizni,most ez a sláger.Szép napokat!!
Vendég
 


Sziasztok!

Fricike!
De jó, hogy előkerültél. :) Sajnálom, hogy Bodza lázgörcsös....nem lehet így könnyű. De ezt kinövi majd, nem?

Anya1118!
Igen, Aisa is novemberi, 10-én született. A vonalzódból ítélve Kincső 18-ai lehet... :wink:
Kistestvér jó lenne, Aisa folyton emlegeti, de nem tudjuk most bevállalni sajnos. Majd talán kicsit később....

Olyan jó volt most a hétvégénk! :) Voltunk Aisával a Vidámparkban, aztán otthon sütöttünk kint a kertben a nagyapjával. Tegnap meg elmentünk Ferihelyre a Repülőgép Emlékparkba, megnéztük a repülőket, be is lehetett menni kettőbe. Utána meg felmentünk a Hármashatár-hegyre, megnéztük a kilátást, sétáltunk egy kicsit, aztán meg fagyiztunk egyet Vörösváron. Jó sűrű volt a program, nem is tudtam így kipihenni magam rendesen.... :wink: De ezt az egy hetet csak kibírom valahogy, aztán jön két hét szabi végre! :lol: :lol:

Szép napot nektek! :)

Aisa és Hajni
 
 


Sziasztok!

Hajni, tényleg jó sűrű volt a programotok. A Vidámparkban mi is voltunk Danival. Ő is nagyon élvezte. Mindenre felült.
Már nem sok van a szabiig!

Fricike, a lázgörcsöt én is sajnálom. Mit mondott rá az orvos? Sikerült már másik orvost választani? Vagy automatikusan Kovács doktornő veszi át Cili néni praxisát?

Andi, én is néztem a megváltozott rendelési időt. Kelemen doktornőnél nem változott sok minden, kivéve, hogy pénteken váltott műszakban lesz.
Miért járnak olyan sokat a környező falvakból is ide? Ott nincs gyermekorvos?

Már mi is nagyon várjuk a nyaralást. Én már annyira, hogy listát is írok, hogy mit kell vinnünk.

Évi
 
 


Sziasztok.Hát dokival kapcsolatban nem jó a Kovács egyszer mind a két gyerek beteg volt nagyon magas lázzal Cili szabin volt kihivtam erre nekem eset a telcsibe mit képzelek magamról neki is van családja munka után oda megy,erre kivittem öket ott meg azért kiabált velem nem tudom három gyerek mellett hogy,lázasan nem viszük ki a levegöre.Na mindegy de ezek után nem megyek most is kint voltam a ligába kúpott iratni meg se nézte a gyereket.Aisa majdnem egy napon született Bodzával ö is novemberi 15-én született.Én is készülök nyaralni hétfön megyünk együtt a család hévizre 8 nap utána meg 3 napra kettesben a párommal a lányunk adott kimenött azt mondta ránkfér,ö most van balcsin egy hétig.Na jó napot mindenkinek majd jelentkezem.

Kép[/url]
Kép[/url]
 
 


Sziasztok.Hát dokival kapcsolatban nem jó a Kovács egyszer mind a két gyerek beteg volt nagyon magas lázzal Cili szabin volt kihivtam erre nekem eset a telcsibe mit képzelek magamról neki is van családja munka után oda megy,erre kivittem öket ott meg azért kiabált velem nem tudom három gyerek mellett hogy,lázasan nem viszük ki a levegöre.Na mindegy de ezek után nem megyek most is kint voltam a ligába kúpott iratni meg se nézte a gyereket.Aisa majdnem egy napon született Bodzával ö is novemberi 15-én született.Én is készülök nyaralni hétfön megyünk együtt a család hévizre 8 nap utána meg 3 napra kettesben a párommal a lányunk adott kimenött azt mondta ránkfér,ö most van balcsin egy hétig.Na jó napot mindenkinek majd jelentkezem.

Kép[/url]
Kép[/url]
 
 


Sziasztok.Hát dokival kapcsolatban nem jó a Kovács egyszer mind a két gyerek beteg volt nagyon magas lázzal Cili szabin volt kihivtam erre nekem eset a telcsibe mit képzelek magamról neki is van családja munka után oda megy,erre kivittem öket ott meg azért kiabált velem nem tudom három gyerek mellett hogy,lázasan nem viszük ki a levegöre.Na mindegy de ezek után nem megyek most is kint voltam a ligába kúpott iratni meg se nézte a gyereket.Aisa majdnem egy napon született Bodzával ö is novemberi 15-én született.Én is készülök nyaralni hétfön megyünk együtt a család hévizre 8 nap utána meg 3 napra kettesben a párommal a lányunk adott kimenött azt mondta ránkfér,ö most van balcsin egy hétig.Na jó napot mindenkinek majd jelentkezem.

Kép[/url]
Kép[/url]
 
 


Sziasztok!

fricike, azt nem írtad, hogy most Ti automatikusan Kovács doktornőhöz tartoztok?
A szomszédaim nagyon dicsérik őt. Ők Kelemen doktornőtől mentek át hozzá. Állítólag többször ír fel homeopátiás készítményeket.

Én személy szerint nagyon elégedett vagyok Kelemen dokinővel. Igaz, hogy Dani még soha nem volt beteg. Csak a tanácsadások alkalmával találkoztunk vele.
Majd most fog kiderülni, hogy tudunk-e együttműködni, hogy Dani ovis lesz, és elkapja a közösségben a betegségeket.

Évi
 
 


Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem... :)
Jövő héten biztos nem jövök, majd ha hazajöttünk, bejelentkezem! :)

Szép napokat mindenkinek!
És jó nyaralást, aki nyaralni megy! :)

Aisa és Hajni
 
 


Hahó. Senki sincs itt?
Évi
 
 


Sziasztok!
Évi megkaptam az emailedet,bocsika de kissé elvagyok havazva,igy sulikezdés és ovikezdés miatt.
Tudjátok csínálom Kíráék honlapját,és ugye most szeptembertöl ujra índitottunk mindent,szülöin voltam,ráadásul megválasztottak szmk-nak ugyhogy már ott is gyültem stb..
Meg szervezkedünk most mig ilyen super idő van,kirándulgatunk.Múlt héten teljesitmény túrán voltunk Kíra osztályával,nagyon super volt.
Itt találtok képeket: http://www.bklasse.eoldal.hu/
Jővő hétvégén pedig Szentivánra készülünk a szalonna sűtöbe,számháboruzunk,vetélkedünk stb..Ezek mind családos nem kötelező kirándulások,de hála ístennek,szép számmal szoktak lenni.Most éppen azt szervezzük.
Sajna munkám még mindig nincs,egyszerüen brutál mennyíre nem lehet elhelyezkedni.A pékség se jőn össze,egyenlöre nem vesznek fel plussz embert majd meglátják kell e egyáltalán. :cry: :cry: :cry:
Pedig már jó lenne valami!!!
Ovit kezdtetek??Vagy még nem??Ha sikerül végre dolgozni mennem,akkor majd megkereslek,mindenképpen akarok németet tanulni.Csakhát ugye egy fizetésböl most nem megy.De Kírával tanulgatok szorgalmasan!
Hajni veletek mi ujság??

Judit!
Szokott Vörösváron babaruha börze lenni,az iskolába.De lehet,hogy lenne rá még igény.Ovikba és sulikba szokták szervezni.Állitolag sokan mennek.Én még nem voltam.
ÜDV:ANDI :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Évi!
PÜ ment!
ÜDV:ANDI
Vendég
 


Andi, elkezdtük az ovit. 3 hét alatt 2 betegség. Ebből több mint 1 hét hiányzás.
És egy rémtörténet: Dani kisétált az ovi nyitott kapuján, és hazaszökött. Még keresem a felelősöket. Egyelőre az óvónénivel és az igazgatóval beszéltem. Állítólag az ebédszállító hagyta nyitva a kaput.
Én csak döbbenten állok a történtek előtt. Azt hittem, elájulok, mikor megláttam Danit a kapuban.
Szerintetek?
Évi
 
 


Szia!
Basszus ez durva!De ott laktok közel az ovihoz??Vagy azért még valami uton is át kellett mennie??Ez brutál.Én tuti hepajt csapnék,még jó,hogy nem másfelé kolincált el a gyerek.Nálunk reggel 9-kor bezárják kulccsal a kapukat és csak fél egykor nyitják ki,egyig amig a nem ottalvosokért mennek,aztán visszazárják,3-ig.Amugy még rigli is van rajta,tehát ha értük megyünk,akkor mi is zárjuk.
Na akkor várom,hogy hívj!!!
Andi
Vendég
 


Andi, szerencsére közel lakunk az ovihoz. De azért át kell jönni útkereszteződésen. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.
Kitalálta az ismerősöd, hogy melyik nyelvvizsgát szeretné letenni?
Évi
 
 


Hello!
Nem semmi ez a történet,de mint tegnap mondtam Dani érdekében jobb ha nem csínálsz nagy feszkot.De ez csak tanács,nem tudom én hogyan reagálnék,ha velünk lenne ilyen.Mondjuk szép ís lenne ugyanis nekünk átkell jönni a 10-esen.:):)És ha ugye minden gyerek az Anya példáját követi,akkor bizony Miron nem a zebrán szaladna át! :oops: :oops: :oops:
Egyébként tegnap volt nálunk szűlöi az oviba,már ott is tudtak róla,sőt szóba ís hozták.:):):)És képzeld nem volt egy kicsit se elferditve a történet.:):)Pedig ilyenkor az szokott lenni.Én csenben hallgattam,aztán gondoltam korrigálok ha kell,de nem kellett.:):):)
Na de most már nyugi,őrülj,hogy nem lett baj belöle,gondolom tanultak az esetből és most majd jobban figyelnek.Megaztán nm is az ovoda tehet róla,gondolom az ebédszállitó fickot meg már lapátra tették.Ő volt a felelötlen,mert itt nálunk is zárva van mindig a kapú,na de ha ebédet hoznak,akkor kinyítják,és hát az a minimum,hogy a szállitó visszazárja.
Bocsika,de én azért megnéztem volna ahogy a 3 éves Danika egyedül kullog ott hazafelé:):)Édes pofa.:):)Hihetetlen hogy senkinek nem tünt fel.Meghát azért ehez bátorság is kellett,Miron néha még az udvarunkra se mer kimenni egyedül:):)

A némettel kapcsolatban még nem tudok semmit,azt mondta elmegy a Britanikába és akkor lefixál mindent.Azért köszike az infokat!
Most megyek,mert mindjárt mennem kell Mironért!
Vendég
 


Andi!

Tényleg tudnak már a Ti ovitokban is az esetről???? Ez hihetetlen! Melyik oviba is jártok?
Azt azért hozzá kell tenni, bármennyire is szépítjük a dolgot, az első számú felelős az óvodapedagógus. Ha történt volna valami, ő került volna börtönbe. Az ebédszállítónak nem a gyermekfelügyelet a feladata.
Sok emberrel beszéltem a dologról. Ha továbbvinném az ügyet a fenntartóhoz, akkor ez az óvónő állásába is kerülhetne. Főképpen ebben a leépítős világban.
Szerencséje van az óvónéninek, hogy velem hozta össze a jó (vagy inkább rossz) sorsa, mert egyelőre nem lépünk.

Hajniékkal mi van?

Évi
 
 


Sziasztok!

A napokban találtam rá erre a fórumra, s nagyon megörültem neki, mert én is vörösvári kisbabás anyuka vagyok, s nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok. :)

A Klapka-utcában lakunk a lakótelepen, Hanga-baba 5-én lesz 7 hónapos, 69 cm és 7 kg felett van valamivel (nem tudok pontos értékeket, mert mindig csak 5-én mérjük, hogy mennyit gyarapodott-nőddögélt...)
Már van 4 fogacskája, ezekkel vidáman rágcsálja az almát-körtét-banánt, kanállal egyenlőre nem nagyon szeret enni, mert mindig nekikoccan a kanál éle a begyulladt ínyecskéhez, s ilyenkor persze eltörik a mécses.
Imád pörögni-forogni, pelenkázás közben gyakran megragadja a kezemet és felül, s legszívesebben már mászna, de ez egyenlőre csak hátrafelé sikerül neki.
Első babánk, s nagyon vártuk már, ezért alaposan felkészültünk az érkezésére, amire persze nem lehetett felkészülni, mert alaposan felforgatta az egész életünket, de cseppet sem bánjuk :lol:
Én 30-éves vagyok, beszerzőként dolgoztam Vácott, de oda a jelenlegi helyzetben biztosan nem fogok visszamenni, mert a napi 8-9 óra munka + utazás mellett csak alva látnám a kismanót, ezt pedig elképzelni sem tudom.
Röviden ennyi magunkról, remélem befogadtok, s akkor ha érdekel, szívesen írok többet is :wink:

Üdv

JakKata

Hanga-baba anyukája
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron