Hello!
Tényleg van végre élet.Én most csak pár percre szaladtam be mig Miron elalszik,aztán megyek tovább legelni a lányokkal a kertbe.Megkezdtük a medencézés,öszerintük,tők jó a víz,hát én a kislábbujjamat se dugnám be.
Miron is jött haza ebéd után,mostanáig birta,most ő szólt,hogy kicsit aludna.Rohadtul őrülök,mert este 6-ig tuti alszik majd.Az a baj,hogy ha ovi után lefektetem,akkor se kel 4 elött,és akkor már nem igen sűt a nap a medencénél,igy legalább 2 órát kinn volt.Tudom nem kéne ilyenkor,de nekünk eddig semmi bajunk nem volt,sose égünk le,egyböl barnulunk.Megaztán a strandon se vonul el az ember 11 és 15 óra között,nem??
Félre éretttétek,én se vinném az saját gyerekeimet ilyen helyre,de valaki nagyon rá van kényszerülve,mert ugye szokás a munkahelyen is azt mondani,hogy felveszünk helyetted mást,aztán ha visszajösz fél év mulva mehetsz.Szóval azoknak jobb a 12 havonta mint az 50.Föleg itt a környéken,ahol nincs állami bölcsi.
Én öszintén megmondom,még egy-egy napra se szívesen hagyom ott valahol a gyerekeket,még ismerösöknél se mert akkor ugyís izgulok,mit csínálnak.Más a család,Anyut jól ismerem,tudom miket csínál velük,és hogy figyel,ugyaez a sogornőm is,ott ís nyugodt szívvel ott hagyom őket.
Ismerösöknél,barátoknál max 1-2 órát,utána már ideges vagyok,hogy mi van.Bár Kíránál már kevésbé izgulok,talán jővő nyárra tényleg beérünk egy ottalvós Balatoni táborra.
Idén még nem mertük elengedni,föleg az Apja,pedig elég sokszor nem alszik itthon,állandoan a bnőivel szervezkednek,hogy mikor hol aludjanak.A balatoni tábor 6 éjszakás,az még húzos lenne neki sztem.
Jővőre ha íde nem akkor Kunbaracsra már elengedjük,az csak 3 éjszaka.Meglátjuk.
Évi!
Sztem a státuszát megtartja a doktornő,nem hiszem,hogy magánrendelésböl megélne.Az oviba elég jól értesül az ember mindenröl,majd megtudod,szeptembertöl.
Bába Anna nem ujkeletű itt,ő évek óta ifjusági orvos,de én nem tudok róla semmit.Valamikor a ligába ő vizsgálja a sulisokat.
Az oviba most olvastam,hogy Kovács doktornő veszi át az ovodások vizsgálatát amit egy évbe egyszer az oviba szokott megejteni a Cili doktornő.Szóval gondolom doktornő,már véglegesen nyugdijazta magát.
Hajni!!
Sopronba voltunk nászuton.Fenn a Lövérekbe,a hotel Maroniba .
Az első hely amit megtaláltunk,még mikor beértünk Sopronba a híres Gyógygödör volt.
Gondolom ismeritek.Akkoriba (10 évvel ezelött
) elég felkapott hely volt.Lehet,hogy azóta lepukkant.
Na jó lépek,Miron alszik megyek süttetem magam kicsit!!