Szasztok!
Dögrováson vagyunk....
Lilinek folyik az orra, Bubónak hőemelkedése van, és mi is taknyolunk... megfáztunk....ááááááá.
Csajok! Jó billiárdozást!!!!!!!
Hajni, kőszobrász?
Ejha, az is szép szakma lehet!
Párod is parázik... de édes... hát nem az ő gyermeke is?!
Többet kell rájuk hagyni!
Brigi, anyud mért parázik ennyire attól, hogy vigyázzon Dorcira?!
Ez furi, a nagymamák általában örülni szoktam.... remélem azért sikerül megnyugtatni és jót szórakoztok majd!!!!
Lini, alszik Lili?! De jó, akkor Neked is jó bulizást!!!
Zsand, én is sokat beszélgetek vele az oviról, hogy milyen szupi, meg kérdezgetem, hogy milyen volt.... mindig az a válasz, hogy egész jó
de tetszik neki, mert mindig mosolyogva jön ki, csak a reggelek rosszak még, de remélem ez is elmúlik!
Andi, küldtem sömöst.... sajna nem tudok menni
pedig a hátamnak jót tenne, de valahogy a hideg vízre nem vágyom most, meg ápolom a családomat is... de Nektek jó uszizást!!!!
Dolli, én nem voltam uszizni, mert nagyon gyengének éreztem magam, és nem is esett volna jól a hideg víz... de te nagyon ügyi vagy, hogy mozogtál!!!
Önállóság... Lili is csinálja, mindent egyedül akar... felvenni gatyát, pelust, cipőt, beszállni az autóba, becsukni az ajtót, szóval nem egyszerű... szoktam hagyni hagy érvényesüljön, de amikor sietni kéne....
Réka és Zalán... szép!!!!!
Mimi, elég felháborító ez a pelus dolog!
Sajna nem lát bele az ember a csomagolásba....
Regi, hogy van? Szabi? Hogy bírja ezt a hideget? Öltözést? Az én gyerekeim nehezen... sokszor kilógnak egyszál pólóba, alig bírom rájuk erőltetni a kabátot, cipőt... meg is lett az eredménye... megfáztak/tunk....