Új privát üzeneted érkezett!

úgy látszik a családi pótlék mindannyiunknak egyszerre jön. :) És mindannyian várjuk, mint a messiást. :) Mi is abból akartunk Sparba menni.
De így, hogy Lili betaknyosodott inkább nem viszem ki. Remélem estére nem lesz baja.
Három hete minden este szépen elalszik. Tegnap fél 10-kor a cicimen sikerült végül elaltatni. :?
Párom persze rögtön mondta, hogy mi lesz ha ma is ezt csinálja.
Hát remélem, hogy nem mert nagyon mennék billiárdozni. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi: bocsi de nem értem mi baja a családodnak???? Mikor voltál utoljára este valahol? Dorina úgyis alszik. Akkor meg mi a gond?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Remélem ma mindenkinek elalszik a babója időben és tudtok menni golyózni! :wink:
Én majd itthon golyózok..................begolyózok! :lol:

Baccus egész délelőtt jártuk az üzleteket Bogival!
Szerintetek kaptam valamit?????? Hááát persze, hogy nem!
Annyira gagyi dolgok vannak!
Miért van az, hogy hónap végén mikor már üres a kassza látok tök jó dolgokat, fizu után meg semmit! :evil:

Csajok én egész nap tök álmos vagyok! :shock:
És baromi hideg van!
Reggel 10-kor még csak 12 fok volt!

Holnap jön haza Apa, de a kocsiját bent hagyta a cégnél(Óbuda)
Azt találtuk ki, hogy a csapatépítőröl hazafelé lerakatja magát az M7-nél mi érte megyünk és ebéd és alvás után bevonatozunk, metrózunk, HÉV-ezünk az autóért és onnan kimegyünk Apóshoz Vecsésre.
Ez jó is lenne, de hogy jutnek el Óbudára az autósülések?????
Ha csak nem rakjuk fel a buszra és ott valaki kirakja a cégnél!
Na ez nekem már boncsinak tűnik! :?

Lassan mehetek csimókért!
Vendég

Orsi! Mit akartál venni? Bogi hogy bírta a shoppingolást?
Hajni! Remélem, hogy csak egy minimális nátha van Lilinél, és tudsz menni elhajolni! :D

Én mostam, függönyt pakoltam fel, palit sütöttem, takarítgattam, már hulla vagyok, pedig hangulatom most van csinálni. Na majd meglátjuk, mihez lesz erőm. 5-re megyek fodrászhoz, remélem, anyum ideér addig! :roll: Mindig kifogja a dugókat...

Brigi! Az de buli lenne, ha kipakolnánk a játszón a billiárdot!!! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,Dolli: azta, hogy pörögtök. :shock: Honnan van ennyi energiátok?

Dolli: én is palit csinálok. :lol: Gesztenyéset csokiöntettel. :lol: Csak ne hízlalna....

Mi lustizunk egész nap. Nem viszem ki Lilit mert tényleg hideg van.
Viszont elaludt a cicimen, összebújtunk hogy melengessem ( egy kicsit hűvös van idebent is ) és aludtunk 2 órát. Olyan jól esett. :lol: úhy tűmik csak a nózija taknyos picit de porszívózom és az segít.

Brigi: mi volt a mai program? hova mentetek? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Most jó mérges lettem. :evil: A munkahelyünkön ( egy helyen dolgozunk párommal ) harmadikán van fizetés. Ami ugye holnap lesz. Aki kp. kapja a fizúját az megkapta ma, akinek meg utalják annak ma utalták el ami csak HÉTFŐN! lesz a számlánkon! :evil:
Ezt a szemétséget!!!! Hétvégén meg éhen halunk mert bankszámlánk van??????

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli!

Hűűűűűűűűűűűűű palacsinta! Azt hiszem átugranék hozzátok egy picit! :wink: :lol:

Jó kérdés, hogy mit akartam venni! :D
A cél az volt, hogy valami dögös összeállítást szerezzek be jövő szombatra a buliba!
Igazából nem volt kimondott elképzelésem, vagyis volt, de elvetettem!
Egy egyszínű kötött rucit akartam egy fekete csizmát és valami dögös színes harisnyát!
Hááát egyiket sem találtam, a csizmák 20 ezertől kezdődtek,de egyik sem volt olyan amit szívesen elhoztam volna!A kötött ruhák s-es méretben a térdem alá érnek(kb mintha stöpszli lennék, vagy az is vagyok? :roll: :oops: )
Gondoltam akkor nézek valami csini rövidgatyót, van egy szép kötött felsőm, ahhoz, de semmit nem találtam! Vagy én vagyok rossz paszban, de semmi nem tetszett! Vagy az anyaga, vagy a színe, mindenben találtam hibát! :?
Most kipakoltam mim van itthon, aztán a meglévő dolgokat egészítem ki valamivel! :wink:
Majd megfűzöm Apit menjünk el vasárnap!
Vendég

Hajni! Ez tényleg dühítő! :?
Vendég

Sziasztok!

Hajni!Én is izgulok,hogy ne jöjjön semmi közbe.Tegnap éjjel Dorina is 2x fölkelt,kereste a cumiját.Ma előbb leakartam fektetni.Fél 3 lett belőle. :? Remélem azért legkésőbb fél 9kor elalszik este.
Nem tudom mi a bajuk,szilveszterkor volt utoljára kiruccanásom.Akkor is kb 2re itthon voltunk.Azt se mondhatják,hogy állandóan rájuk bízom Dorcit,mindenhova viszem magammal.Passz.
Ma elmentünk levenni pénzt+ boltba.(Csak ide a kisboltba)Az elindulás az körülményes volt.Éppen Micimackó volt a tv-ben.Meg kellett nézni. :? Aztán meg Dorina szaladgált előlem,nem engedte,hogy öltöztessem.Mondtam neki,hogy megyünk boltba,mondta,hogy néni.Mondom nem jön a néni,mert folyik a Lili baba nózija.(ki találta ezt ki,hogy az orrunk folyik? :roll: )Na,1 órán keresztül azt hallgattam,hogy Dorci szipog,meg mondja,hogy Lili. :)
Vettem lufit+gyurmát is.Majd ha esős idő lesz,alkotunk.
Akkor most nincs zsebpénzed?Attól még gyere! Kép

Lini!Nálad mi újság?Jösz?

Miáék hazaértek már?

Orsi!
[quote]M írta:iért van az, hogy hónap végén mikor már üres a kassza látok tök jó dolgokat, fizu után meg semmit!

Ismered Murphy bácsit?

Kép
tierno

Sziasztok!

Jó pörgős ez a topik:)

Apa elutazott évfolyamtalálkozóra, rámhagyományozta a két kölköt vasárnapig :roll: :roll:
már volt egy ordiba :roll:

Dolli
jók a nevek:) én is átnéztem a csajos neveket:) Blanka, Gréta, Fanni és Mira tetszenek...
fiúkat kérdeztem, hogy mi legyen, válasz: Sanyi :twisted:

Orsi
enyém kölkök is képesek összeveszni mindenen :twisted: mindig ugyanaz kell mind2-nek.
Nektek lesz színház vasárnap a sulival?

billiárdosoknak jó szórakozást!!!

jó 7végét:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Dolli, Szilvi,
Dolliért mennék olyan 6.15-kor, Szilviért 6.25-kor, jó?

Hajni,
Hát apa úgysem tud szoptatni ezért kénytelen lesz más altatási technikát választani :D Pénz, nekem sincs egy vasam se ráadásul én 9-én kapok csak gyedet. Még jó hogy ma már jött a csp.

Orsi,
Örülök, hogy ilyen élményben részesíthettelek :D

Jó billiárdozást nektek csajok

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! Nekem tökély! :D Jaj, teszveszen lecsaptam egy kismama fürdőrucira. Jövő héten jön remélem a cucc, mert már nagyon feszít a másik. :D

Judy! A Blanka nálam is befutó volt! :D Sanyi! :lol:

Orsi! Még mindig van pali! :D Mondjuk mi most lelépünk apával vásárolni, de anyum szívesen vendégül lát! :)
Hú, úgy el tudnám pedig képzelni ezt a szerkót Rajtad! :D

Kép
Kép
tekiroll

Csajok,adjatok tanácsot léci!!
Nagyon mérges vagyok!!!!
Bementünk a pelus discontba..vettem 2 csomi pelust a Reginek.Meg sem néztem,annyira megbízom bennük.Itthon bontom ki és hót snassz retró pelus,ráadásul hót vastag.A retroót úgy értsétek,hogy a kifutó típus aminek nem olyan új a tépőzára,hanem a régebbi fajta.No és meg sem néztem az árat.2000/csomag.Ami elsőre jól hangzik,csak épp 50db van benne .Az előző kb 2300volt és 66db.Bárhogy is osztok szorzok kb 5ft al drágább darabja a pelusnak.
Nagyon fel vagyok háborodva,mert szar is és drágább is.Bakker a tesco gazdaságos olcsóbb és jobb akkor már.
Hajni ha jól tudom Te is ott veszed a pelust.Figyelj oda,ez az új ez kb úgy néz ki mint a pampers színileg.Én első blikre azt hittem,hogy az mert hasonló mintája van.
Na azon gondolkodom,hogy holnap bemegyek és szólok nekik,hogy azért ne már!!!Mert ez nem jó üzlet politika...ááá

mimi12

csajok Lili alszik!!! :shock: csak fel ne ébredjen. Elmentem a számotokat, h oda is találjak! :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Most mentek el Zsandiék, enyimé kölkök meg tiszta dilinyók!
Szegény Dorina csak állt és nem mert az ördögök közé keveredni! :lol:

Dolli, akkor jó vásárlást Nektek én meg palacsintázom anyuddal! :wink:

Judy!

Nekünk is lesz szinház vasárnap! :D Ti melyik templomba jártok?
Amúgy én is egyedül vagyok most a háromkával! Remélem hamar le tudom őket rakni! :roll:

Lini, Brigi, Hajni! Éerezzétek nagyon jól Magatokat! Fotózzatok! :wink:

Linike jó Neked a péntek pedire? Ha gondolod át is hívhatom anyósomat és akkor besegít ha sírás lenne! :wink:
Ha nem, akkor Bogit passzintom át! :D

Andi, Dolli, Szilvi! Jó csobbanást Nektek holnapra!
6-kor gondolok Rátok, mikor átfordulok az egyik oldalamról a másikra a meleg ágyikóban! :lol: (csak az irigység szól belőlem! :wink: )
Öltözzetek melegen mert már zima van rendesen hajnalban! :shock:
Andi!
Szilviért átérsz 3 perc alatt!

Mimi! Szerintem rácseszés ez a pelenka! :shock:
Ha akciósan (kuponfüzetre) veszed a DM-eset talán ugyanennyibe kerül vagy csak kicsivel drágább! :wink: De az legalább jó! Szerintem vidd vissza a bontatlant!

Miáék ma mentek haza, remélem lesz ideje bejelentkezni!
Megyek kiveszem a hangos társaságot a vízből!
Vendég

Judy!

Nálunk óránként van egy ordiba, mert különben szétszedik a házat!
Egy sípot kéne vennem, és néha belfújnom, hogy egy percre megálljanak! :lol:
Vendég

Szasztok!

Dögrováson vagyunk.... :cry: Lilinek folyik az orra, Bubónak hőemelkedése van, és mi is taknyolunk... megfáztunk....ááááááá.

Csajok! Jó billiárdozást!!!!!!! :lol:

Hajni, kőszobrász? :shock: Ejha, az is szép szakma lehet!
Párod is parázik... de édes... hát nem az ő gyermeke is?! :wink: :lol: Többet kell rájuk hagyni! :)

Brigi, anyud mért parázik ennyire attól, hogy vigyázzon Dorcira?! :shock: Ez furi, a nagymamák általában örülni szoktam.... remélem azért sikerül megnyugtatni és jót szórakoztok majd!!!!

Lini, alszik Lili?! De jó, akkor Neked is jó bulizást!!!

Zsand, én is sokat beszélgetek vele az oviról, hogy milyen szupi, meg kérdezgetem, hogy milyen volt.... mindig az a válasz, hogy egész jó :wink: de tetszik neki, mert mindig mosolyogva jön ki, csak a reggelek rosszak még, de remélem ez is elmúlik! :wink:

Andi, küldtem sömöst.... sajna nem tudok menni :( pedig a hátamnak jót tenne, de valahogy a hideg vízre nem vágyom most, meg ápolom a családomat is... de Nektek jó uszizást!!!!

Dolli, én nem voltam uszizni, mert nagyon gyengének éreztem magam, és nem is esett volna jól a hideg víz... de te nagyon ügyi vagy, hogy mozogtál!!!
Önállóság... Lili is csinálja, mindent egyedül akar... felvenni gatyát, pelust, cipőt, beszállni az autóba, becsukni az ajtót, szóval nem egyszerű... szoktam hagyni hagy érvényesüljön, de amikor sietni kéne.... :wink:
Réka és Zalán... szép!!!!!

Mimi, elég felháborító ez a pelus dolog! :evil: Sajna nem lát bele az ember a csomagolásba....
Regi, hogy van? Szabi? Hogy bírja ezt a hideget? Öltözést? Az én gyerekeim nehezen... sokszor kilógnak egyszál pólóba, alig bírom rájuk erőltetni a kabátot, cipőt... meg is lett az eredménye... megfáztak/tunk....
sylph

Orsi, közben írtál Te is... nem megyek úszni :cry: úgyhogy én is az ágyból gondolok majd a csajokra és közben nézem az F1-et :lol: a jó meleg paplan alatt, majd kérek ágyikóba teát is...

Megfázott mindenki, úgyhogy pihennem kell, hogy ápolni tudjam a kis családom....

Most hallom, Lili köhög is, na hurrá... :cry:

Megyek megnézem őket....

Jó éjt Mindenkinek!!!

Csajok Ti meg lökjetek egy jót!!!!!!
sylph

Sziasztok!

Milyen divat lett ez az enyimé kölök.

Enyimé kölök vacsizik azapukájával.
Apa olyan rendes volt mire megjöttünk volt a Sósba és vett friss zsemlét és túrós táskát!!!

Mimi!
Nekünk bevált a Lidl-is pelus.

Képzeljétek!
Nálunk apa ma begyújtott, mondván olyan hűvös van!!!

Megyek, mert még nem ettek az ebek és már biztos üres a pocakjuk!!!

A biliárdosoknak jó szórakozást, beszámolót kérünk :) :shock:

Sziasztok
Vendég

Ha esetleg valaki menni szeretne.....................:

Október 9-én, 16-án és 30-án egy hetes üdülési lehetőség Tenerifén, az örök tavasz szigetén,igen kedvezményes áron 65 ezer
Forintért vehető igénybe!
Kérlek továbbítsátok az üzenetet barátoknak, ismerősöknek is!
Több info az üdülési lehetőségről a www.kekalom.hu web oldalon található!

Ez tényleg valós nekünk már több barátunk is volt!!!!
Vendég

Sziasztok!
Szilvi! úh, Ti szegények! :( Kúrálódjatok!
No most csak ennyi!
Hol a palacsintám???? :lol:
Nesze neked súlyra figyelés! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj Szilvike!

Jobbulást Nektek! :(
Remélem semmi komoly csak megfázás! Nálunk is folyton mezítláb mennek ki a gyerkők! :?

Dolli! Ne keresd a palacsintát, mind megettük Anyuddal! :lol:

Réka, Zalán! Nagyon szép nevek!!!!!!!!Fruzsi szerelme is Zalán! :wink:
Vendég

A lakótelepet megszállták a rómaiak :? A lomtalanításra kitett cuccokat guberálják, jönnek családostul, utánfutóval. De már ki vagyok akadva mert akkora zajt csapnak, kiabálnak, csörögnek-zörögnek, bőgetik a rádiót. Manóék tök nehezen tudtak elaludni ekkora zajban.

Dolli,
Két bátor legény maradt a gáton :D Én is kérek palacsintát :D

Mimi,
Menj csak be és csapj az asztalra. Én is ki akartam próbálni ha már ennyien említettétek de én bugyipelenkát akartam volna azt meg már 2x nem hoztak. Amikor Veronika volt pelenkás, volt itt a lakótelepen is egy pelenkadiszkont, ott ki volt bontva a csomag mert lehetett darabra is venni. De sajnos már megszűnt.

Szilvi,
Még egyszer jobbulást.

Képzeljétek nagyon aranyos az új óvónénink, ma kaptak ajándék kincset azok akik egész héten jól viselkedtek. Veronika és Fruzsi is kapott :D

Kép[
Kép[
kostyika

Ok Andi, osztozunk a plusz kalóriákon! :D
Egyszer csinálhatnánk egy palacsinta partit! Én szívesen sütök sokat a sok-sok gyerkőcnek! Na? :D

Mimi! Én is tuti szóvá tenném a dolgot! Menj csak be!

Itt is sok a napsütötte, valamelyik kedves lakó meg nyitva hagyta a kertkaput, mi csuktuk be mikor fél 9-kor hazaértünk! :?

Na megyek csicsi, mert korán kell kelni! :D

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, Jó reggelt!

Úszós mini csapat már biztosan hasítja a vízet! :D
Biliárdos csapat!
Milyen volt a tegnap este????? Babák aludtak mikor hazaértetek??
Meséljetek!!!!!!

Én tegnap kidőltem miután elaludtak a gyerkők, pedig gtondoltam tekerek egyet, de annyira rongy voltam! :?

Szilvike! Hogy vagytok???

Én gyorsan megcsinálom a tiramisut Apinak.(kedvence :wink: )
Összerakok egy rakott karfiolt, hajat is kéne festenem.
Szóva van ez-az dolgom!
Hiányzik Apika! :cry:

Judy Te hogy viseled a magányt?

Mia!

Gyere ha van egy kis időd!!!!!!Hogy vagytok? Milyen volt az első éjszakátok???
Tejci?
Vendég

Orsi
Hát úgy viselem, hogy internetezek kora reggel :lol: De szerencsére nem hosszú a dolog, csak tegmap délután utazott el és vasárnap délelőtt jön majd.
Addig elleszünk, szomszédolunk.
Templom, a Gellért utcaiba elvileg, de voltunk valami rendesek eddig, csak apa :oops:

Andi
tegnap láttuk őket, mikor mentünk a sulihoz :roll: elég gáz.

milyen rendesek vagytok ezzel a hajnali úszással...mondhatnám hősök:)
én már +5 kilónál járok így a félidőnél...na de meg sem lepődök, így volt ez a másik kettővel is...
rakott karfiol, tiramisu, palacsinta, hm-hm...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szóval nem voltunk túl rendesek eddig a templomba járással..szerencsére Gergő egyik kedvence a hittanóra, ő kat. oviba járt.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

Mi is Apával felváltva visszük a gyereket templomba. :lol:
(csak szeptember óta :oops: )
Bálint is nagyon szereti!De szerintem aranyosan tanítják! Kicsit tartottam ettől, hogy mennyire erőszakosak ebben, de nekem nagyon szimpi!
De az már most feltünt, hogy sokkal jobban összetartanak az iskolában, megható, hogy a sok különböző családból jött gyerkő ennyire szereti egymást!
Bubu itthon is mondja az asztali áldást, annyira cuki!
Fruzsinak, Boginak ez már tök természetes lesz! :wink:

Te is jöhetnék usziba! :wink: Van még egy ötödik hely a kocsiban!
Vendég

Gergő is szereti a sulit. pont most mesélte reggelinél, hogy mennyivel jobb, mint az ovi, itt nincs csúfolódás. és hogy a 4/b-s barátait is szeretné meghívni a szülinapjára :shock: :shock:
ő is előadta már nekünk is meg a nagyszülőknek is az áldást :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sylph
az összes pasim októberi, Gellért 12, apa 29, Gergő 30.
ígyhát be kellett újítanom egy februári lányt, mivel én is az vagyok :lol: csak nehogy meglepetés érjen :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Orsi!
Én is szeretem a Tiramisut, én nem mehetnék? Van cserébe húslevesem illetve nincs, mert azt már oda ígértem:)))))))))))))

Igen csatlakozom az előttem szólókhoz gyertek biliárdosok beszámolni.

Mi ma megyünk anyukámékhoz és ott is ebédelünk, mert 1,én volt a születésnapja és ilyenkor együtt ebédel a család.
Kíváncsi vagyok mekkora sikere lesz a színházjegynek :)
Remélem odaérünk 1 órára, mert előtte még be kell szaladni az auscanba az otp-be meg tortát venni és apa hajnalba elment Pilisre a nagykocsival.
Csajok!
Vett már valaki tortát az auscanba(lehet nem így írják)??? finom

Sziasztok szép napot Nektek!!!!
Vendég

Gyere Zsand bátran! :D

Már készen van a tiramisu és a rakott karfiol is fől!
Olyan álmos vagyok, pedig aludtam rendesen!
Apiék lassan már indulnak haza, de végül kihagyjuk a mai vonatozást, se kedvem, se időnk, mert Vecsésre megyünk délután!
Ja már biztosan írtam! :oops:
Annyira nem szeretek oda menni! :oops:
Apósom anyósának a háza, és igazából nincs ott semmi, gyerekekkel egy horror ott lenni! Csak a konyháig szoktak minket behívni, mert féltik a lakást a gyerekektől! :?
Szóval odamegyünk és picit ülünk a konyhában az iskolaszékeken a müanyag terítős asztalnál és szölőt, almát eszünk! :?
De genyóóóó vagyok! Nem is várok el többet, csak nem szeretek ott lenni! Mindig ilyenkor megyünk, mert Apósom ad egy csomó körtét, és az marad meg bennem, hogy fázok :(
Sokkal jobb, ha Ő jön ide!
Ott semmihez nem nyúlhatnak a gyerekek!

Na mindegy! Apósomat meg IMÁDOM és jó lesz velet talizni, csak azt a házat nem szeretem! :oops:
Vendég

Orsi!

Mennék, mennék. Tudod mit küldd el fénypostán, a hálóba nyitva az ablak :) :) :)

Mi apunk is már úton van haza, csak még le is kell pakolnia ófaluba. Megkérték a lovasok, hogy hozzon el valami lókaját Pilisről.

Pedig biztos élvezték volna a gyerekek a tömegközlekedést.

Sziasztok
Vendég

[quote="zsand"]O írta:zsandrsi!

Mennék, mennék. Tudod mit küldd el fénypostán, a hálóba nyitva az ablak :) :) :)

Küldöm itt! :D

Kép
Vendég

Hú de aktívak vagytok korán reggel :D Jó volt az uszi csak volt egy srác aki úgy úszott mint egy kisbálna, nagyon fröcskölt. Eléggé elfáradtam de pörögnöm kell mert megyünk a Cora-ba nagybevásárolni.

Kép[
Kép[
kostyika

nem ér izgatni a kismamákat ilyen képekkel :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Orsi: péntek ok, elmentem! Miattunk el ne küld Bogit, engem nem zavar!! Bejön ö is pedire és a 4 csaj majd elcsacsog együtt! :D

Dolli: ne hari, de nagyon jót nevettem a tökélyre fejlesztett fetrengésen. :lol: :lol:
A palacsintás partiban én gyereknek számítok, csak halkan megjegyzem. :oops: :lol:

A bilcso szuuuper volt. :D A legjobban a fehér és a fekete golyó lerakása ment. :oops: Lilim 7:30kor elaludt, örültem mint majom a farkának. Erre 8kor fel is kelt. Nem igen akart elengedi, mert ahogy leraktam felkelt és nevetett rám. Ezt kb 4szrer 5ször eljátszotta végül10:30kor tudtam elindulni. De olyan jó volt kikapcsolni és megfeledkezni a gondokról!!! :D :D :D

Lili a karomban alszik, így nem kényelmes majd még jövök.

Lini
Kép
kicsi lini

Szija Lini!

Örülök, hogy sikerülte a tegnap estétek! :D
Ügyik vagytok!
Várlak Benneteket pénteken!

Andi! Kisbálna! :lol: :lol: :lol:
Lehet rólunk is ilyeneket mondanak! :wink:

Apika hazaért délre, ebédeltünk, nagy nehezen leraktuk a csimókat aludni, én is hunytam fél órát majd kipattant a szemem. :shock:
Most még hajamon a festék, lassan moshatom le!
Még lesz időm lezuhanyozni és rendbetenni a körmeimet! :)
Aztán indulunk is Apósomhoz.

Judy! Hétfőn jösz fogadóórára????
Már annyira kiváncsi vagyok miket mond az ofő! Olyan furcsa, hogy máskor nem lehet velük beszélni! :shock: 1 hónapja sulis a gyerek, de még csak most tudom meg milyen a visszajelzés a teljesítményéről! :o

Brigi, Hajni! Nálatok mi volt tegnap? Minden okés? Hazaértetek???

Dolli Ti is csavarogtok ma, vagy még pakolászol Anyuddal?

Na léptem mert már nincs is olyan sok időm! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Jó volt a tegnap nagyon!Dorina alig akart elaludni :? Aztán 9 előtt 10 perccel csak bealudt.Nem volt semmi gond,míg nem voltam otthon.De 1 óra körül felébredt.
Olyan gyorsan éjfél lett. :(
Lini és Hajni úgy berugott,alig bírtam Őket összeszedni :lol:
ÁÁÁÁÁ,csak vicceltem. :P
Nem sok képet csináltunk.Liniről van csak.Meg 1 rólam.Ami Hajniról készűlt az eltűnt. :roll: Hajni?
Csak kár,hogy Lini ilyen keveset tudott velünk lenni.
A végén már annyira pletyiztünk,hogy azt se tudtuk ki melyikkel van,meg ki jön. :)

Hajni!Nálatok is minden ok volt?Lili aludt?Párod?

Szegény kutyulinkhoz ma kihívta Anyu a dokit. :cry: :cry: :cry: 13 ezerbe került.

A mi környékünk is besötétűlt a lomtalanítás miatt. :?

Mimi!Vidd vissza a pelenkákat!Nehogy má!!!! :evil:

Sylph!Jobbulást Nektek!

Dolli!Jó ötlet a palacsinta parti,de csak a gyerekek kapnak?És az anyukák? :shock: Ők majd Korpovitot esznek?Hol itt az esélyegyenlőség? :? :lol:

Mia!De várom már a beszámolódat!

Orsi!Csak a konyháig mehettek?Mit féltenek annyira?

Rábeszéltem párom,hogy ma maradjon itthon velünk.Erre,mégiscsak átment Diósdra.Azt mondta,mire Dorci fölkel,itthon lesz.Kiváncsi vagyok.

Kép
tierno

Sziasztok!

Nagyon jó volt a billiárd. Képzeljétek éjfélkor Schummaher ( vagy, hogy kell írni) hozott haza. :lol:
Brigi bakker nem piti ahogy párod vezet. :lol: :lol: Kapaszkodtam rendessen. :lol: De köszönöm a fuvart!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vigyorgok itt össze vissza közben meg a sírógörcs kerülget. Remeg a kezem mint állat.
Elindultunk vidékre a rokonokhoz. Dunaföldvárnál kanyarodtunk ki a benzinkútról és belénk szállt egy autó. :cry: :cry: :cry:
Pont azon az oldalon ahol Lili volt!!!! Szerencsére senkinek nem lett baja. De azóta folyamatosan pereg előttem mi történhetett volna. A mi autónk is tropa de aki belénk jött az totálkár. Ráadásul mi voltunk a hunyók. Rendőrt hívtunk és a sértett 90 éves öreg tata feljelentett. 30 000 bírság + kb 70 000 - 80 000 önerő a cascohoz így hírtelen. :roll:
De nem is érdekel csak az, hogy a picikémnek nincs baja!!!!! Párom azóta tiszta depis, hogy majdnem " megölte" a lányát. :cry:

Hát ennyit a jó hírekről......
De muszáj volt leírnom mert így kicsit megnyugszom. :oops: Ránézek a lányomra és a sírás kerülget.
PEdig Ő mosolyog mint egy kisangyal. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaja Hajni, de sajnálom!!!! Még jó h nektek nem lett bajotok! Lili megijedt nagyon? HÁLA AZ ÉGNEK, h nektek nem esett bajotok!
Melyik nap találkozzunk? Péntek Orsi, szerda ringató, bár utána is jó nekem, hétfőn lehet egy barátnőmhöz megyek, de ez még nem 100%. Még meg kell kérdeznem a tanácsadóba mikor kapok időpontot, bár a nő azt mondta a kövi hétre nem valószínű h lesz.

Dolli: a tanácsadóban megnézik Lili mozgását, megtornáztatják, felméri, h minden rendben van e vele. Ha igen akkor megmutatják nekem, hogy kell játékosan rávenni a fordulásra és h hogyan tornáztassam ennek érdekében. Remélem tényleg csak lusat.

Kitakarítottunk Lilivel, ő a nuduban nyomta, huuu most érzem milyen nehéz!

Orsi a péntek lefixálva.

Lini
Kép
kicsi lini

Hajni,
Nagyon sajnálom ezt a kocsi dolgot, de a fő hogy nektek nem esett bajotok. Átérzem a rémületedet, tavaly nekem is volt egy ilyen esetem, az okt 23-i hosszú hétvégén Robi elment Németországba én pedig lementem anyumhoz h ne legyek egyedül. Elindultunk boltba, az egyik úton állt egy kocsi vészvillogóval, én kielőztem majd elindult és lazán nekem jött. Két gyerek a hátsó ülésen, anyum mellettem :? Ráadásul kb 3 hónapja volt nálunk a kocsi. Az a szomorú a mi esetünkben hogy ott a helyszínen elismerte hogy ő a hibás, kitöltöttük a kárbejelentőt aztán utólag visszavonta, a biztosítója nem akar fizetni. Most futom a köröket de attól tartok pereskedés lesz belőle.

Lini,
Veronikát is el kellett vinnem 4 hónapos kora körül kivizsgáltatni mert ő meg nem emelte a fejét. Megnézte egy gyógytornász, mondta hogy kötöttek az izmai és járni kellett hozzá párszor. Jól átmozgatta mindig aztán rövid idő múlva már emelte is a fejét.

Orsi,
Á nem hiszem, látnod kellett volna ezt a srácot. Én is imádom a tiramisut :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok lanyok!:)

Most nagyon kis rovidke leszek, es ELNEZEST, de SOKAIG csak ritkan fogok irni! :( Sajnos, de nincs energiam sem cernam hogy Netezzek!

Jol vagyunk, Patrik rendeben van. Szopi nem igazan az erossege, de fejjuk a tejet es mar ugy nez ki hogy beindulgat. Szepen megeszik mindent es nagyokat kakal a gatyajaba!

Orsi, zsand,

nektek kulon koszonom az odaado segitseget! Zsand, a leves KIRALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hulyere zabaltam magam belole!
Orsi: Orokke a rabszolgad leszek mert ilyen nagy segitseg voltal nekunk!.
En nagyon nehezen kerek, inkabb mondanam hogy nem TUDOK kerni, de nagyon jol esett hgoy gondoltatok ram es hogy ITT MIDNENKI SZERET ES AGGODOTT!!!!!!!!!!

KOSZONOM LANYOK A SZERETETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezek utan is fogok eletjelt adni, szerintem a boszorkanyunk mindent meg fog erezni (na jo, telefonon majd adom a drotot is!)

:D:D:D:D:D:D:

Szoval elnezest hogy nem fogok irni, talan a paromat majd ideszabaditom idonkent. A gepet elsuvasztom jo melyre, nem akarom meg latni sem az Interntetet. (de lehet hogy 2 het mulva mar elvonasi tuneteim lesznek, hehehe.)

Szilvi: Nagyon rostellem, de nem fogom tudni "idore" produkalni neked a logot! Azt hittem van meg 3 hetem ra.:( Hat ez nem jott be....
Kerlek ne hari ram!!!! Remelem egyszer jova tudom tenni a mulasztasomat!!!!

most megyek, behullok az agyba, kicsit lopok alvast ha kepes leszek ra, meg furdetes elott!!!!:)

PUszka mindenkinek, legyetek jok es vigyazzatok magatokra nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

sünciboglya

Szia Mia!!!!!
Üdvözlünk a kisgyermekes anyukák táborában. :lol: :lol: :lol:
Próbálj sokat-sokat pihenni ( persze ha Patrik engedi ) mert a most következő kb hat hét elég húzós lesz. De ennél szebb napokat kívánni sem lehet! Jó babázást! :lol: :lol: :lol:

Drága Picikémet lefürdettem, betettem az ágyába és negyed perc alatt elaludt! :shock:
Persze mert délelőtt 10-től, délután 3-ig álltunk az autó mellett a levegőn. De legalább szép idő volt. :?
Párom lement a kocsmába kiereszteni a gőzt. Ma még egy falatot sem evett jól fejre fog állni. :roll:

Én meg itt kuporgok a sötétben a gép előtt, egyedül. :? Anyuuuuuu

Lini: gyertek kedden. Vagy szerdán v. csütörtökön. :lol: Csak akkor a párom is itthon lesz. Bár őt aztán igazán nem zavarod. :lol:

Brigi: megvolt hajnalban a piknik? Nem mondom meg mit ettél hajnali egy órakkor, jó? :lol: :lol:
Mekis kaját. :twisted: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt! Rövid leszek, csak láttam, hogy Miánk bejelentkezett!
Mia! Örülök, hogy végre otthon, és hogy Patrikkal együtt jól vagytok! :D Tejciben hajrá, ügyes vagy, hogy fejegetsz, hátha kicsi fiad rákap az ízére a dolognak! :wink:
Pihizz sokat, és ha van kis erőd írj nekünk, mert már így is Mia-elvonási tüneteink voltak! :lol:
Szóval sok puszi és vigyi magatokra! :D

Tegnap uszi klasz volt, nagyon jólesett!
Andi! Izomlázam van! :roll: :D Anyum az ilyen fickókat gyilkos bálnának hívja... De a bálnák legalább tudnak úszni! :lol:
Mikor hazaértünk szinte rögtön nekiestünk a lakásnak, alig tudtuk abbahagyni, mire hazaértek a fiúk, de szuper jó, mert nagyon sokat haladtunk, anyum nélkül nem is tudom, mi lenne velem! :D Jól kidöglöttem, de volt értelme! No majd estefelé jövök asszem!

Bilcsis csajok! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a talitok! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Mia! Ne butáskodj! :oops: Örülök, hogy segíthettem valamit!
Továbbra is áll az ajánlatom, ha valami segítség kéne, nyugodtan szólj!!!! :wink:

Remélem lesz időd netezni, érthető, hogy most így érzel, de hidd el annyira jó lesz mesélni Patrikról, hogy nem bírod Magadban tartani! A másik, hogy biztosan lesznek dolgok amiről kikéred mások véleményét is! :wink:

Hajnika! Jaaaaaaaaaaaaaj Ti szegények! :cry: :cry: :cry:
Tényleg most az a legfontosabb, hogy mindannyian épségben vagytok!Istennek legyen hála!(Bocsi most jöttünk meg a templomból! :D )

Dolli! Szuper, hogy így halatatok anyuddal! Gondolom, most már jó érzés, hogy festés is készen van és lakásban is rend! :wink:
Újabb dolgot pipálhatsz ki! :wink:
Mikor kezded a vezetést? Tényleg ha kell vigyáznom Gézura, nyugodtan szólj!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
Valamikor átjöhetnétek, hogy Gézu szokja kicsit a terepet, mi addig beszélgetünk egy jót és csimók meg játszanak! :wink:
Mit szólsz?
Jövőhetem elég zanza, de utána megbeszélhetnénk egy napot, hogy kicsit tudjunk tervezni! :wink:

Bubut 10:40-re visszük a Müv.házhoz, mi meg délig csavargunk! :D
Ebéd maradt tegnapról, főzni nem kell, gyorsan cvasalok még, hogy jövőhétre ne maradjon annyi!

Apósnál jó, volt, de majd meg fagytunk! :? 16h-ra értünk át, negyed 6-kor már le is léptünk, mert csimók is fáztak!

Léptem, legyen szép vasárnapotok!!!!! :D
Vendég

Szasztok!

Itt az áplónéni....
A skacok jobban vannak, Lilinek még folyik az orra, de amúgy semmi baja, Bubónak is csak péntek este volt láza, mostmár kutya baja! Párom tegnap egész nap aludt (szó szerint!) egy egy órára kelt fel, én meg tartottam magam, mert úgye nem dőlhetünk ki mindketten... :? Este még az ügyeletet is kihívtuk hozzá (szerintem feleslegesen, de szerinte nem, na mindegy... pasi...) kapott eg ylórugás inekciót és ma jól van!
Doki, mondta, hogy ez a h1n1 sem különb mint a többi influenza, nem kell tőle jobban félni! Aki egészséges, sok zöldséget, gyümit eszik, sokat iszik annak nem kell félni. Ja meg azt is mondta, hogy aki meghalt ebben a vírusban itt Mo. on, az egy alkoholista volt... szóval nem kell mindent olyan komolyan venni, csak a pánikot akarják kelteni... sok pénz van benne...

Mia, de jó, hogy jelentkeztél!!!! Ne butáskodj a logóval...! Patrik a legfontosabb. Élvezzétek ki ezt a csodás időszakot! Tejcsivel, meg hajrá!!!!! Aztán, ha elvonási tüneteid jelentkeznek, kapd elő azt a laptopot, és gyere mesélni, meg fotókat is hozzál!!!

Andi, rómaiak... mikor nálunk volt lomtalanítás, a dolgok szinte nem értek földet! A kezünkből szedték ki... :wink: :?

Juti, akkor lesz buli bőven októberben!!!! Bubóm 22én született, apum 8.ai....

Brigi, mi volt a kutyával? Beteg?

Örülök (és irigykedek :wink: ) hogy jól sikerült a billiárd party!!!! :lol:

Hajni, jajj Ti szegények... :( még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok!!!!!!

Lépek, iszok egy jó meleg teát....
sylph

Hajni
baleset:( én is remegnék egy hétig, az tuti...lényeg, hogy nem lett bajotok!

Sylph
Jobbulást a családnak

Orsi
Mi is csavarogtunk az előadás alatt a kicsivel. én megnéztem volna, de ő hallani sem akart róla, a vásárlást választotta :lol:
fogadóórára én is kíváncsi vagyok nagyon. kb egyszer tudtunk beszélni a tantónénivel, meg párszor a napközissel. a többi ügyben az üzenő- és tájékoztatófüzetből tájékozódunk.
nálatok van külön leckefüzet? Gergő mondogatja, hogy kell vinni. lehet ilyet kapni valahol? vagy csak egy sima füzet??

apa megjött, punnyad egyik ágyról a másikra :roll: :roll: reggel fél hatig karaoke-ztak....ki vagyok segítve vele

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szija Szilvi! :D

Örülök, hogy jobban vagytok! :D Remélem azért Te is tudsz pihenni egy kicsit! :o

Szegény párod! :wink:

Keddre gyógyulj meg nekem! :D

Nekem megvan szombatra a kimenős rucim! :D
Vettem hozzá kiegészítőket is, már csak egy dögös sminket kell kitalálnom! :wink:

Ilyenre gondoltam! :lol:

Kép
Vendég

Judy!

Lehet láttuk is egymást! :lol:

ÁÁÁÁÁ csak vicceltem ezren voltak! Örültem, hogy felsimerem az ofőt! :oops:

Nekünk nincs leckefüzet, de lehet kapni nagyobb bevásárlóközpontokban is!

Húúúú, akkor most Apa nem túl aktív otthon! :?
Mi Apink focizik Bubuval a kertben, Bogi mocizik, Fruzsika még alszik, én meg itten a gép előttm, de megyek ki teregetni!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?