Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most van csak időm. A gyerek nem akart aludni, én meg kivoltam. Most aludt be, de nemsokára meg mennünk kéne a keresztfiamékhoz. Hál'Istennek, Apa mindjárt itt van és jön velünk, így megúsztam a buszozást.
de. meg voltam ezen a védőnős napon, de nem sikerült semmit sem megtudnom, mert végig játszóházaztunk, de azt nagyon élvezte a kis prüntyőm. Szóval eldőlt, ezentúl járnom kell vele közösségbe. Bár most meglincseltek lehet, de én nem vagyok a bölcsik ellen sem, mert pl. Bibu igenis igényli a társaságot. És fél nap szerintem nem káros. (Amúgy én is bölcsis voltam 1éves koromtól, és a férjem is, de nincs bajom-vagy ezt lehet, csak én gondolom így? :lol: )
Na a lényeg, jelenleg bölcsi kilőve, mert csak magán jöhetne szóba, de az horror itt nálunk és ha úgyis itthon leszek, nincs értelme. Viszont jönnek a játszóházi korszakok. Most még ok, de mit fogok csinálni a picivel???? Ez most kattant be. De majd csak megoldom, ugye?

Marcsi! Azt hittem messzebb laktok. Nekünk a magánrendelő is annyi, mit a kórház. Autóval ha bedugult a város tök mindegy! Viszont a Bkv-val nekem nagyon messze van a kórház. Majdnem 2óra, mert olyan szatul járnak az eszközök és 2-3 busz,max. vili és gyalog lehet elérni. Szóval engem kénytelen Apa hurcolni... :D :D (de nem bánom!)

Ti dolgoztok még? Mit csináltok?
Én legutóbb boltban melóztam, de nagyon szerettem, de még Bibussal való terhességem elött kiléptem, mert mellette 2szakos nappalis vagyok. ezt most már húzom egy ideje. De még nem tudom meddig. :oops: :oops: :oops:
Bár nem kéne, mert Picurral hatszor nehezebb lesz. Már csak pár vizsga és a diploma van hátra, de nincs sok teteje, mert már sohasem dolgozhatok ezekben a szakmákban. :cry: (napi 16óra már nem éri meg)

Na megyek, mert lassan indulunk!
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Eszti,az teljesen normális és nagyon jó dolog,ha a leányzó igényli más gyerekek társaságát-ez később csak javára fog válni,ha be kell illeszkednie egy közösségbe.
Ha minden a terveink szerint halad,én is szeretnék második babát,mire letelne a GYES,így bölcsiben nem gondolkozunk.
Kicsit ugyan így is előre szaladtunk az időben,de ugyebár álmodozni szabad.Egyelőre jó lenne ezt az egyet megszülni,gond nélkül...

Én táppénzen vagyok,mert valószínűleg az előző terhességem a munkahelyem miatt szakadt meg.Most nem akartam kockáztatni,úgy döntöttem,a baba fontosabb,mint a hivatás.
Írtam már,de jó régen,az igaz,hogy egy csecsemőotthonban dolgozom/dolgoztam-és tudjátok,milyenek a gyerekek közösségben,mindent elkapnak egymástól,hol az egyik beteg,hol a másik.
Estin csinálom a sulit,egy váci főiskola kihelyezett tagozatán másodéves vagyok csecsemő és gyermeknevelő-gondozó szakon,a mostani melómhoz szerzek így felsőfokú oklevelet,illetve ha ráhúzok még egy évet,diplomát is.Bár ezt az évet sem tudom,hogy fogom befejezni,lenne egy csomó gyakorlatom,amiből 4-6 hetet május környékén kellene csinálni-ez egy 2-3 hónapos csecsemő mellett annyira nem lesz egyszerű,főleg,hogy én nagyon szeretnék szoptatni,a párom pedig nem kötött munkaidőben dolgozik,hanem össze-vissza,mivel ingatlanos...Lehet,hogy halasztani fogok,sőt,több,mint valószínű.
Na,ahogy elnézem,leírtam nektek a fél önéletrajzom és élettörténetem :lol: :lol: :lol: .Bocsi,legközelebb majd csak 1 sort írok,oké? :D
Kép
piki

Sziasztok Csajok!

Én is itt vagyok újra, szívesen írnám kérdésetekre, hogy nagyon jól vagyok, nincsenek rosszulléteim, erre tegnap az egész napot az ágyban töltöttem.
Én még dolgozom, és tervezem egészen a végéig, egyébként ügyvéd vagyok, ami abból a szempontból jó, hogy tudok egy-két szabadnapot csinálni magamnak, mint például tegnap. Bár eredetileg ez a szabadnap azt a célt szolgálta volna, hogy az elmaradt háztartási munkákat bepótolom, meg tornázom egy kicsit, ehelyett egész nap az ágyat nyomtam, egész nap fájt a gyomrom. Nem hányinger, hanem nem tudom mi a baj, mintha nem akarna emészteni, mintha megállna bennem a kaja a gyomromnál és a gyomorszájam is fájdogál. Ma már sokkal jobb, de mostanában egyre többször érzem ezt és ez elég idegesítő. Főleg hogy ijesztgetik közben az embert a H1N1-gyel, aminek egyik tünete lehet a gyomorfájás-hányás-hasmenés. Tényleg, Ti érdemesnek tartjátok ezt a védőoltást? Én megmondom őszintén, nagyon tartok tőle, nem tudom mivel tennék jobbat, na majd kedden a genetikai UH-on megkérdezem a dokimat.

Eszti! A bölcsis dologgal nekem semmi bajom, én is jártam bölcsibe. Amikor a tesóm 1 éves korában elkezdte hordani a keresztlányomat fél napokra, majdnem elsírtam magam, hogy szegény pici, aztán elmondanám nektek, hogy iszonyatosan sokat fejlődött a bölcsiben,jót tett neki a közösség. Sztem egyáltalán nem szívtelenség bölcsibe adni, sőt, az én véleményem az, hogy az sem jó, ha 3 évig csak a mamája szoknyája mellett ül egy gyerkőc, mert utána még nehezebb lesz neki a közösségbe beilleszkedni, barátokat szerezni.
Na persze, most ezt mondom, aztán lehet 18 éves koráig el sem engedem magam mellől! :lol:

Elvileg mi is 2 gyerkőcöt tervezünk, bár így terhesen ( főleg amikor rosszul van az ember ) elgondolkodom... Sztem ha lesz is, az később lesz majd vmikor. Majd ha elegem lesz a munkából, mert besokallok, akkor jöhet majd a második! Bár így minden hérwn szülhetnék egyet! :lol:

Jó hétvégét és pihenést Nektek, még jó lenne egyet kirándulni ebben a jó időben!

Kép
ire81

Hahó!

Most Ti tüntetek el nagyon. Már meg is van az új privát fórum? Vigyázzatok, mert megkereslek Titeket! :lol:

Akkor jó éjt...

Kép
ire81

Sziasztok Csajok!

Nemrég találtam rá erre az oldalra, régóta olvasgatom a különböző topikokat, de ez tetszett meg a legjobban. :) Szeretnék csatlakozni hozzátok, remélem befogadtok? :P
Kellemes babavárást mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Jaj,csajok, ne haragudjatok,de végre kicsit felpezsdült az életem. :D :!:
Pénteken is egész nap elvoltunk, szombaton végre "kirándultunk" Vagy mi. A Gödöllői Vadásznapon voltunk (Apa és a kis "vérebem" nagyon szeretnek vadászni), tegnap meg a szokásos de. rohangálás (vásárlás) és du. szülinapoztunk a sogórnőméknél és a kis tündérkirályfimnál (Ő az én okos, ügyes keresztfiam). Ráadásul annyira fogzunk, hogy szinte nem sokat alszunk éjszaka. Szóval ki vagyok, mint a liba. :roll: :roll: :roll:

Ire! Nincs meg a magán topic, itt vagyunk/Vagyok. :lol: :lol: :lol:
Én személy szerint nem fogom beadatni az oltást, mert nem tudják, hogy hogy hat a terhesnőkre. A gyereket meg így is túl oltattam , mint szerettem volna. :? :? Most gondolkoztam pont, hogy fölhívnám a nődokim, de Ő úgyis azt mondaná, hogy ne, viszont gyerek ügyben is vele szoktam konzultálni (ne nevessetek, de a gyerekorvos mindenre szúr és anno Ő volt az egyetlen, aki a szoptatási priblémámra adott hasznos tanácsot!), hogy mi legyen a gyerekkel. De nem akarom ezzel zargatni. Szóval meglátom, hogy mi legyen! Huh! Érthető voltam? Mert magamnak nem.... :oops: :oops: :oops:
De jó, hogy te ügyvéd vagy. Én is gondokoztam anno, de nem volt meg hozzá a ... hogy is fogalmazzak szépen, az eszem? Így maradt más szak. Csak bekéne fejeznem. És te mióta praktizálsz? Azt nézem 81-es vagy? Én 82 eleje, majdnem egyidősek lehetünk(barokkos túlzással).
Az időbe ne reménykedjetek... :( :( :( Nem sok lesz. Legalábbis én azt hittem mindenre jut. ÁÁÁÁÁÁÁ! Leakartam diplomázni, boltot nyitni, jogsi,...stb. Még semmim sincs kész!!!! :cry: :cry: :cry: De remélem ti ügyesebbek lesztek! Én drukkolok! :D :D :D

Marcsi! Nem semmi vagy! Le a kalappal előtted! Szerintem jól teszed, ha otthon maradsz, bizti, ami bizti.
Nem az Apor Vilmoson tanulsz? Ott diplomázott Hugom, mint szocpedes. De nem igazán tud dolgozni a szakmájában. Ne bírja idegileg!

Mi most akarunk majd játszóházba, meg zenés foglalkozásra járni (szerintem ezt nem fogja bírni, mert nem marad egyhelyben, de majd kiderül), de kéne az a fránya jogsi. SZóval most majd belehúzok!

Szilvancska! Üdv itt, én nagyon örülök neked, mert mostanában csak hárman beszélgetünk. Első baba? Hova valósi vagy? Hol fogsz szülni?

Ma nem tudom mikor tudok megint jönni, mert javítják a gépem! Most is Apáéról írok, de ezt napközbe nem tudom használni, mert fix(magyarul régi szaaaaar!) és akkor nem tunék Prüntyőkére figyelni!

Húha! Na lehet olvasni. Feladtam a leckét... Bocsi a regényért!
Szép napot!
Vendég

Üdv mindenkinek!

Na,már azt hittem,mindenki meglógott egy hétvége alatt :lol: !
Nem mintha én olyan sokat írtam volna... :oops:
Nekem a szombat sulis nap(igen,Apor Vilmos) és ha nem végzek túl későn,még be szoktam menni a munkahelyemre meglátogatni a kölyköcskéimet-persze csak akkor,ha épp mindenki jól van,vagy legalább úgy tűnik,hogy jól van... :?
Tegnap olyan vacakul voltam,hogy nem volt kedvem semmihez,bocs.

Holnap gyakorlaton leszek-gyermekjóléti szakszolgálat,érdekesnek tűnik,bár a munkám kapcsán nem lesz teljesen új.Csinálnom kéne a többit is,amíg szép az idő és kicsi a pocak :) :) :) .

Eszti,örülök,hogy tartalmasan sikerült tölteni a hétvégét,már én se bánnék egy hasonlót...A párommal megfogadtuk,hogy a gyerkőcöt mi is visszük majd mindenfelé,szeretném,ha olyan kis talpraesett lenne,aki nem ijed meg mindenkitől és minden új szituációtól-szóval nem szeretnénk a széltől is óvni,meg ilyenek,ha értitek,mire gondolok.

Remélem,Szilvancska,maradsz is velünk,mert az eddigiek valahogy nagyon eltűntek-lehet,hogy túl unalmasak voltunk :lol: .(bár én jól érzem itt magam)
Meg szabad kérdezni a keresztneved?Én a nicked először szilvácskának olvastam és majdnem úgy is szólítottalak...

Kicsit megint maratoni lettem-ígéretemmel ellentétben,bocsesz! :oops:
Szép és tartalmas,eredményes napot mindenkinek!

Kép
piki

Sziasztok Régiek és Újak!

Én is köszöntelek Szilvancska itt a fórumon, ami tényleg jól kiürült az utóbbi időben. Pont tegnap kezdtem el újra olvasgatni az elejétől kezdve és milyen sokan voltunk még akkor!

A gyomrom mostmár úgy tűnik jobban van egy kicsit, bár nem akarom elszólni.

Holnap izgi nap vár rám: megyek erre a genetikai UH+vérvétel elnevezésű kombinált tesztes dologra. Nagyon várom, mert legalább újra láthatom a kis pocaklakómat. Legszívesebben vennék egy UH készüléket ( bár múlt héten sem húzták ki a lottó számaimat :( ) és egész nap nézegetném. :D

Igen, Eszti, én '81. szeptemberi vagyok, úgyhogy kb 5-6 hónap lehet közöttünk, egyéni ügyvédként még csak április 3. óta praktizálok, de előtte már jelölti éveimet kellett eltöltenem egy ügyvéd mellett ( köznapi nyelven bojtárkodtam ), úgyhogy gyakorlatilag már több mint 4 éve vagyok a szakmában, csak azzal a különbséggel, hogy a jelölti idő alatt volt egy főnömök, és nem volt aláírási jogom, de ugyanúgy eljárhattam az ügyekben, mint most. Megnyugtatlak, nem ész kell a jogi egyetem elvégzéséhez, hanem fenék. Ebből nekem aztán van, jó nagy :lol: :lol: :lol: Akinek meg nincs, annak is megnő! :lol:
Szóval, szeretem ezt csinálni nagyon és az időbeosztásomat is nagyjából magamnak alakítom, meg ha nincs tárgyalásom, igazából itthon is tudok dolgozni. Persze ez a Baba születése után máshogy lesz nyilván. A férjem is ügyvéd, és így az a szerencse, hogy ő is fog tudni nekem segíteni, ha már nem bírom, illetve vinni fogja tovább az ügyeimet. Vagy a másik lehetőség, hogy ő jön el GYES-re :lol: , bár ebből neki csak annyi tetszene, hogy dolgoznia nem kellene... :lol:

De elég ennyi belőlem, halljunk mostmár Szilvancskáról is! :lol:

Kép
ire81

Sziasztok!

Rena először is bocsi, de legutóbb véletlenül rosszul szólítottalak! Szólj rám nyugodtan! szóval bocsi-bosi-bocsi! :oops: :oops: :oops:
Nekem a fenék meg van, de a türelem nem. Főleg én most terhesen olyan, de olyan vagyok! Úgy sajnálom szegény gyereket, mert néha semmi türelmem sincs. Most ajánlották a citromfűteát (én régen ittam, csak azt hittem terhesen nem lehet, de IIIIIGEEEEN!), de persze megfőzni még nem sikerült!

Ma voltam turikban terhesnacit kajtatni,de nem találtam. És annyira nem szeretnék venni 12-ért. Nem tudom mit csináljak. De hát az marad. Tavaly mo9ndhatni megúsztam, mert csak igazából 3hónapra kellett, azt meg kibekkeltem 2-vel (mert az egyik elszakadt!). De most nem lesz szerencsém. AAAAAAAAA! Kivagyok! És majd még venni kabit is, pulcsikat, fölsőket. Én ezeket nem vettem tavaly, de idén meg már "smucig" vagyok! Pedig régen (gyerek előtt) tudnátok miket hordtam, most csodálkoznátok, hogy turiznék. De úgy sajnálok ki adni ennyit egy 4-5 hónapra. A köv.gyereket meg majd csak 5-6év múlva szeretnék. De azért jó lenne csininek is lenni (de azt már lehet elbuktam. :cry: :cry: )

Marcsi! Csak óvatosan a picikkel. Hiányolnak amúgy? Na ez egy jó hülye kérdés, bizti. Mi a legelejétől arra szoktattuk a gyerkőcöt, hogy cipeltük jobbra-balra és elég jól viseli. De én nehezen viselem a bezártságot! Na hát most ez akad bőven. :cry:

Rena! Drukk holnapra. Én is mindennap csak nézegetném. Én gondolkoztam ilyen magzati szívhallgatón vagy min, de nem igazán ajánlották, mert ha véletlenül rossz helyre teszed, akkor meg megy a para! Majd holnap várjuk a beszámolót! Ha tudod, írd meg mit mondtak adatoknak. Már lehet, hogy meg tudják mondani, hogy milyen "gyanús". Tényleg mit szeretnétek inkább?

Tényleg csak mi maradtunk. Miért? Lehet tényleg uncsik vagyunk? :? :? Mi? SOHA!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cső,csajok!

Örömmel látom,hogy mindenki ráállt a hosszabb beszámolókra!
Ez tök jó! :lol: Most már remélem,Szilvancska te is írsz magadról valamit!Én legalábbis kíváncsian várom...

Rena,most téged irigyellek-mindig épp azt,aki UH előtt van! :lol:
Tényleg olyan jó lenne gyakrabban benézni a pocaklakóhoz...addig amíg nem érzem,hogy mocorog,néha olyan hihetetlen,hogy egyáltalán odabent van...vagy ez csak az én hülyeségem?
Mondjuk néha azért a rosszullétek emlékeztetnek élénken! :lol:

Eszti,te Bibucit mikor kezdted érzékelni?Már úgy értem,a mozgását. :D :D :D
A ruházkodás elég gyakran porondon van most nálam is.Az előző babánál pont a vetélés előtt,a 18.héten vettem meg az első kismami-gatyót,most már hetek óta csak az kényelmes,az összes többi szorít pocakban.A C&A-ban néha ki lehet fogni viszonylag olcsó dolgokat,barátnőmnek tavasszal ott állítottuk össze a terhes-kollekciót,meg nagyritkán a Brendon outletben is látok emberi áron cuccokat,de ezt nagyon ki kell fogni...
A turizásra én is gondoltam már,csak még egy ráérős barátnőre várok,mivel én egyedül ezt nem annyira szeretem művelni...de talán ezen a héten összejön ez is.Mondjuk,sok reményt nem fűzök hozzá,de én se akarok vagyonokat költeni olyan ruhákra,amiket optimális esetben csak pár hónapig hordok...

Na jó,asszem,elmegyek zuhanyozni,aztán nyugovóra térek lassan.Ja,és megiszom a teám,ugyanis én is szoktam citromfűteát iszogatni-kis mézzel...hmmmm...rám tényleg jó hatással van,ellazít,próbáljátok ki!

Kép
piki

Sziasztok Lányok!
Tök arik vagytok, hogy így örültök nekem!!! :D
Mesélek egy kicsit magamról: Szilvinek hívnak, 21 éves vagyok (szerintem én vagyok a legfiatalabb), Budapesten lakom (egész pontosan Rákospalotán), pultos vagyok, de már csak kedden vagyis holnap dolgozom, utána "pihenek" egy kicsit, amíg meg nem születik a babócám, már alig várom. :)
Az első babám lesz, és már olyan izgatott vagyok, hogy fiú lesz vagy kislány, meg hogy egyátalán milyen lesz, kire hasonlít majd jobban, külsőre és természetben... Mindegy, csak az a fő hogy egészséges legyen!!!! Remélem minden oké odabent mert 2 napja úgy érzem, mintha szúrkálnák a hasamat lent,nem tudom mi lehet. :?
Engem szerencsére már elkerül a reggeli rosszullét, hál' Istennek semmi bajom, csak ne lennék mindeig álmos meg lusta. :P Valahogy minden lassabban meg, meg nehezemre esik, ez normális???
Na Csajok most megyek csicsikálni, mert álmos is vagyok és korán is kelek, majd holnap este ha hazaértem bekukkantok!
Mégegyszer köszi Mindenkinek!!! :)

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok es udv minden uj kismamanak!

Hat... nem vartunk egy honapot. En tudni szoktam, mikor van peteeresem, es probalkoztunk, vedekezes nelkul. Illetve eloszor vedekeztunk, de utana ugy voltunk vele, termeszetre bizzuk magunkat.
Most viszont nem fogok ido elott tesztet csinalni es a bejelentessel is meg fogom varni az elso uh-t. Ooooo, vagyis igy szeretnem :).

Hetvegen pedig koltozunk, ugyhogy lesz dolog rendesen!

Puszi nektek,
Andi
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Ne aggódj, nekem is fájdogált a hasam az elsőnél végig és a dokim mondta, hogy nem gond, ez azt jelenti, hogy a szalagok nyúlnak. Már csak pár hónap és elmúlik. :wink: :wink:
És melyik kórházban fogsz szülni? Van dokid?

Andi! Drukkolok nektek, hogy minnél hamarabb megint babós légy! :) :) Szerintem jól tettétek, hogy a természetre bíztátok.

Reni! Várjuk a beszámolót! mit mondtak? értékek?

Marcsi! Én tavaly elég korán 15.hét környékén éreztem először (persze mindenki mondta, hogy ez képtelenség első gyereknél, egyedül csak a drága dokink hitte el és modta, hogy igen ez az). De most még csak ilyen apró kis "rezzenést" lehet érezni lent a pociban. Az igazi rugdosás később jön. Jaj! Nekem tavaly olyaan erősen rúgott, hogy fááááájt. Azóta is olyan erő van benne...
de én már Picurt is érzem egy ideje...

Pénteken megint megindulok gatyaügyben. Ha addig vki talál vmi szupi helyet írjatok! Légysti-légyszi!!!
Marcsi megnézem az outlete. Bár gyerek cuccban sajna nem nagyon jött be. (Nagyon minimális szerintemárban az eltérés)
Vendég

Hahó, sziasztok!

Itt vagyok a beszámolóval. Szóval reggel jó korán felkeltünk és fél 8ra bementünk a kórház, itt egy kicsit várni kellett a dokira, még meg is ijedtem, mert ki volt kapcsolva a telója, gondoltam, vicces lenne, ha vki most szülne, de aztán elkezdtük a vizsgálatot, ami csak egy pár percig tartott.

Sajnos nem tudtam annyira élvezni, mint akartam, mert a vizsgálat elején az asszisztens közölte velem, hogy a rendszer szerint nem vagyok biztosítva, kidob a gép. HURRÁ! Mondanom sem kell, hogy egyrészt tök égő volt a doki előtt, másrészt meg tényleg idegesítő, mert egy vagon járulékot fizetek be minden hónapban. Még jó, hogy nem a szülpszobán derült ki :?
Utólag kiderült, hogy a könyvelőm cseszett el egy-két bejelentést, éljen.

Szóval a lényeg, sztem még korán volt a picinek, mert nem nagyon mozgott, lehet még csucsukált ( igaza van ):) Néha, ha úgy fordult, az arcocskája már egészen kivheteő volt, más szögből meg úgy nézett ki, mint egy kis UFO :D Aranyos volt, és úristen, 8 nap alatt több mint másfélszeresére nőtt. Múlt héten még az 5 cm-t sem érte el, ma 6.7 cm.
Leírom a leletemet, ha vkit érdekel: BPD: 23 mm, CRL: 67 mm, FL: 10 mm, tarkó redő: 1.2 mm. Orrcsont detectálható. Durvább rendellenesség nem valószínű.

A vizsgálat utáni vérvételt meg sem éreztem, nagyon profin csapoltak meg.

Nekem szerencsém van, mert a tesómtól kaptam egy pár terhes nacit, bár igaz, hogy ő inkább nyáron volt nagy pocakos kismama, de egy hosszú farmert és egy fekete vastagabb nadrág van, legfeljebb még egyet kell vennem sztem. Hát, tényleg nem olcsó, és ha belegondol az ember, tényleg pár hónapig hordja, de utána el lehet ajándékozni, vagy el lehet adni.

Andi! Továbbra is drukkolunk nagyon és várjuk a híreket. Addig is vigyázz Magadra, főleg a költözős-pakolós mutatványnál!

Irigyellek Titeket, már én is úgy szeretném érezni a mocorgást!
Na, de majd nemsokára...

Jó éjt Nektek, pusz

Kép
ire81

Sziasztok!

Andi,úgy örülök,hogy időről-időre tényleg benézel,ahogy ígérted.
Nagyon pozitív,ahogy a fogamzáshoz állsz-szerintem ez biztos meg is hozza a gyümölcsét hamarosan.Én is nagyon drukkolok! :)

Szilvi,csatlakozom az előttem szólóhoz/íróhoz pocifájdogálás-ügyben:néha nekem is szurkál vagy húzódik,de már jópáran meggyőztek arról,hogy ez természetes jelenség,a várandósság velejárója,így én már nem aggódom emiatt,te se tedd! Ezek szerint akkor te sem dolgozol tovább-ez jó döntés,mivel a te melód sok álldogálással járhat,ami ilyenkor nem igazán tesz jót.
Használd ki,a bébi mellett túl sok időd úgysem lesz pihizni! :lol: :lol:

Eszti,én féláron vettem 2 gatyát az outletben,mondjuk ott a "félár" is felette van az általam reálisnak gondoltnak... :?
Ez már elég régen volt,azóta se nagyon volt hasonló akciós cucc,de én figyelgetem folyamatosan,hátha...
Kíváncsi vagyok,te mire jutsz,de egyezzünk meg,hogy infót cserélünk! :lol: :lol: :lol:
Én is érezni vélem a babócát,de nekem is azt mondja mindenki,hogy még korai.Most kicsit megnyugodtam,hogy nem hallucinálok...

Rena!
Remélem,ma még időt szakítasz és feljössz beszámolni,már én is várom,mi volt az UH-n!!!
Kép
piki

De jó,mire megírtam az üzit és elküldtem,beelőztél,Rena! :lol: :lol: :lol: :lol:
A lényeg,hogy az értékek jók,a többi meg nem számít!!! :lol: :lol:
piki

Hello Csajszik!
Na végre itthon! :)
Nem szerettem volna tovább dolgozni, nem is csak az ácsorgás miatt, hanem mert 14 órát ülni a cigifüstben, hordót meg rekeszeket emelgetni... Nekem fontosabb a baba! :) És mostmár többet tudok jönni az oldalra is:)

Hogy melyik kórházban fogok szülni még nem tudom. A Máv és az Uzsoki között vacilálok. Mindkettőről hallottam jót és rosszat. Mávba párom ismerőse dolgozik, igaz belgyógyászként, de biztos tud vmi jó dokit, Uzsokiba barátnőm szült most februárban, és ő mondta menjek az ő dokijához, mert ugye még dokit sem választottam, mivel akihez én járok, arról most kiderült, hogy már pár éve nem vezet le szülést. :roll:
Ti melyik kórházban fogtok szülni?

Andi! Sajnálom ami történt, remélem minél előbb összejön egy babácska! Szurkolok! :)

Köszi Csajok, most kicsit megnyugodtam. Már azt hittem, hogy vmi baj van odabent, és azért szurkál a hasim,de akkor ez normális. Első baba, és nem tudom mit kell/kéne érezzek, és mindentől beparázok. :lol:

Egy-két gatyót meg felsőt nekem is be kéne szereznem, mert az ég világon már semmi sem jön rám. És mi lesz később, bele sem merek gondolni. Nem szeretnék sokat hízni. Wááááá! :twisted:

Reni! Örülök, hogy láthattad a kis picúrkádat, és hogy minden rendben van!! :D
Már én is szeretném látni az enyémet, igaz én majd csak okt.13.-án megyek uh-ra, meg AFP-re. Addig valahogy csak kibírom. :)

Lépek Csajok, jók legyetek, Mindenki vigyázzon magára és a babájára!
Puszi

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Kész vagyok! Tegnap estére betaknyozódott a gyerek és olyan hiszti megy még ma is. Éjszaka is ez ment. Pedig nem szokott ilyen lenni. Kivagyok!! Pedig szakdolikat kéne írnom, mde nem megy a gondolkozás! :evil: :evil: :evil: :evil:

Szilvi! Tavaly én is mindentől paráztam, mondta is a dokim, hogy túl stresszes vagyok. Idén meg néha túl lazának érzem magam!
Én az Istvánban fogok szülni ismét. Ha úgy hozza a sors, akkor még a Marcsival kerülhetünk egy szobiba. Ráadásul ugyanaz a dokink!
Jól teszed, hogy már nem dolgozol tovább, én úgy tudom, hogy nagyon veszélyes lehet az emelketés. Na ez most nálam már nem ér, mert mindennap cipelem a majd 9kilós popóját a kis bogárnak!

Reni! Nagyon jók az eredményeid! Gratula! de jó, hogy láttátok a kis pofiját. Olyan jó ilyenkor már, hogy olyan kis ember formák.

Marcsi! majd lesúgom a "gatya témát". Megnéztem a Brendon outlet árait és egész jók. Már vannak 3000-től. Nem mondom azt, hogy szépek, de majd megnézem!
Vendég

Szevaszka!

Eszti,sajnálom,hogy Bibuci beteg lett,remélem,csak egy könnyű nátha,amin hamar túl lesz.Bár a kicsiket ez a "könnyű nátha" is épp eléggé zavarja,főleg,ha nem kapnak az orrukon levegőt...
Nálunk(az intézetben) a legjobban a Stérimar nevű orrspray vált be,ami csak tisztított tengervíz,kicsit feljavítva,mi pár hónapos kortól azt használjuk főként.
Én még csak most választok témát a szakdolihoz,de már ettől vakarózhatnékom van.Ami érdekelne,abból rühellem a konzulenst...stb.Szóval már ez is nehéz :) ,mi lesz,ha elkezdem írni?
Pedig még most kellene,amíg nincs meg a baba,meg nincs vizsgaidőszak,mert utána már megette a fene az egészet...csak hát én is azt képzelem,mióta itthon vagyok,hogy enyém a világ minden ideje...aztán majd döbbenek egy nagyot,mert olyan hamar el fog menni...
Mintha tegnap lett volna,hogy a vetélés után azon görcsöltem,mikor leszek újra várandós-és tessék,már a 17.hetet kezdem,lassan félidős a baba :D :D :D !

Szilvi!
Először mi is a MÁV kórházat akartuk választani,anyósom tündéri nődokija ott főorvos,de maga a doki beszélt le minket róla.
Azt mondta,hogy nagyon forgalmas a szülészet és ha valami súlyos komplikációd van,tényleg ott vagy a legjobb helyen,de egyébként érdemes elfelejteni,pont a túlterheltsége miatt.Nekünk ő ajánlotta az Istvánt,vagy a szt.Imrét.
Az Uzsokiról sokat nem tudok,de amit hallottam,az pozitív volt.
De természetesen nem akarok beleszólni,ez a ti döntésetek.
A hízásról minden doki és a védőnőm is azt mondta,hogy azt a legnehezebb leadni,amit az első timeszterben szedsz fel,a többi aztán nem vészes,főleg,hogy minél nagyobb a pocak,annál kevesebbet bírsz enni majd a későbbiek során.
Ha nem vagy nagyon nasis,szerintem nincs mitől tartanod és most ne is görcsölj ezen,élvezd ki ezt az időszakot!
Na,megint maratoni lettem...el is húzok teregetni! :lol:
pussssz mindenkinek!

Kép
piki

AAAAAAAAAAAAAA! Az előbb írtam egy kisregényt és elszállt!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na mégegyszer!
Sziasztok!

Végre aludtam, mert Bibu ma 9ig nyomta és éjszaka is csak egyszer kelt fel nyügizni, de rögtön vissza is aludt, nem kellett átmennem. Viszont én olyan hülyeségeket álmostam! AZ egyik álmom az az volt, hogy Apa megcsalt és én ott maradtam a két gyerkkel egyedül kétségbe esve, hogy most mi lesz velünk! Ez azért izgi, mert tavaly is végig ilyeneket álmodtam, Apa meg kivolt, hogy mi a bajom vele. Lehet beszélnem kéne egy pszichológussal? Bár szerintem azért álmodtam most ezt a kétségbeesést, mert nem tudom, hogy mihez kéne kezdenem a két gyerek után. Bár nem vagyunk rászorulva arra, hogy menjek dolgozni és Apa örülne is, ha többet nem mennék, de én néha úgy félek, hogy mi van ha egyszer meg itt maradok egyesül. Akkor meg mivel nem dolgoztam évekig senkinek sem fogok kelleni?? Na mindegy ezen most próbálo nem kattogni, majd megoldja az élet...
Na de a másik álmom, az nagyon KOMOLY!!! AZt álmodtma, hogy a férjem rokonából(persze, hogy nem az enyémből) ördögöt akartunk kiűzni! :roll: 8) 8) 8) Na ez a nem semmi, mi? De ilyen rorkona nincs is... Apa keltett, hogy ordítok és sírok.... Huh! De most már vicces. Reggel is röhögtünk rajta!Na de ennyit az én IDIÓTA álmaimról!
Neketek is szokott ilyen hülye álmaitok lenni? Nekem Bibussal is végig ez volt! De utána megszüntek, hál'Istennek.

Marcsi! Köszi a tippet, szerintem veszek ilyen sprayt. Mára már totál bedugult, de rájött, hogy a száján keresztül is tud levegőt venni, szóval ma jobb a helyzet! Most épp a kutyánkat, Icirit kergeti... Szóval annyira nem lehet szarul. :lol: :lol: :lol:

Többiek hol vagytok?????
Vendég

Hali!

Úgy látszik,volt valami a levegőben,vagy ez volt a "lidércnyomások éjszakája",mert én alapból rosszul aludtam,amikor sikerült végre nagy nehezen bepunnyadni,akkor meg azt álmodtam,hogy megint vetélek és én is visítva-ordítva ébredtem és nagyon sokáig az élmény hatása alatt voltam még. :(
Hajnalban,amikor újra elaludtam,viszont azt álmodtam,hogy megszültem a babát,de túl korán,mert még nem vettünk neki semmit.
Hazavittem a kórházból,a lábujjáig kakis volt,mert rosszul volt bepelenkázva(biztos nem én csináltam :lol: ) és amikor tisztába akartam tenni,akkor derült ki,hogy nemhogy váltás ruhája,de még egy darab pelusa sincs... :D
Mondjuk ez valószínűleg onnan jött,hogy este olvastam egy másik topikot,ahol arról folyik a rögeszmecsere,hogy mikor kezdjünk el vásárolni a babónak,mit és mennyiért...
Tanulságos kis olvasmány,kiderült,hogy van,akinek 1.3 millióba!!!! van a babavárás...no comment,bár biztos csak nekem savanyú a szőlő,mert nekünk a tizedéből kellene megoldani,kábé. :?

Eszti,ne agyalj baromságokon :lol: !
Természetesen nem ismerem a családi helyzeteteket,de nekem te elég harmonikusnak tűnsz a leírtak alapján,másrészt nem hiszem,hogy azon múlna bármi,hogy mennyit dolgoztál eddig. :wink:
Örülök,hogy a csajszi jobban van!

Kép
piki

Na most már nyugodtabb vagyok!!!!

Marcsi próbálok nem hülyeségeken agyalni. :lol: De lehet alapból nem megy? :lol: :lol: Na jó nem viccelődöm... De az azért megnyugtató, hogy legalább más számára harmónikusak vagyunk. :D

Na a te álmod se semmi, hallod-e. Szerintem ezek biztos valami rejtett aggodalmaiknak a felszínre törése, bár ne vagyok pszichológus. Bocsi, de azon picit nevetgéltem, hogy hazahoztad és nem volt semmitek :lol: Viccesen írtad le. Remélem nem bántottalak meg...nem ez volt a szándékom.
Mi amúgy szintén nem költöttünk 1.3-at a gyerekre. Mi is összeszámoltuk és nekünk olyan 5és600 ezer körül jött ki. Szerintem az is durva. Mondjuk mi sajna nem nagyon tudtunk semmit sem kapni, mert a keresztfiunk egy évvel "öregebb" és így csak pár apróságot kaptunk meg rucikat, de mi azt is vettünk, mivel lányunk van és gondoltuk legyen kicsit lányos is. Most szinte semmit nem akarunk nagyon venni, mondhatni minden van. Egyedül ágyat muszáj, meg a bele valókat(paplan, védő, ha lány baldachin/ez az én hülyeségem/, stb.) meg idén szerintem megveszem azt a méreg drága Aventos mellszívót, mert nekem tavaly is muszáj volt használnom és az szimpibb, mint amit én kaptam kölcsön. Ja! És vennünk kell még egy bébiőrt, de abból már nem kell ilyen méreg drága mint most van (az légzésfigyelős is egyben), elég egy alap, mert Bibu már csak bébiőrt használ, miután ugrál az ágyban és kivettem alóla a légzésfigyelőt. Nagyon érzékenyek, a sógornőm mesélte az övék eltört és féltettem. Ezt egy kicsit elbafékeskedtük, mikor vettük, mert gőzünk nem volt mit kell nézni és az eladó sem tudta!!!! :evil:
Na meg a babkocsi volt horror, de azt számoltuk, hogy ha nem is ezt a 3az1bent vesszük, akkor is kijön ennyibe. A mienk az olyan, hogy egy vázra tudsz tenni, mózest, hordozó és a sport részt is és nem úgy, mint a sok babakocsinál, hogy egymásra pakolod, hanem külön egyesével van csak a vázon(így könnyebb a babkocsi). Na ezt nagyon nem bántam meg.

Huuuuu! Nagyon hosszú lettem! Lőjettek ám le, mert kisregényt produkálok neketek.

Marcsi és ti mit akartok venni? Kaptok vmiket kölcsönbe? Az nagy segítség tud lenni.
Nálunk vicces, hogy 3bnőm is terhes, de nem hiszem, hogy tudok nekik így adni vmit, esetleg, ha fiam lesz, vmelyiküknek meg lányuk. Akkor csomó-csomó babarucit.

Na megyek, most ti jöttök. :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

A második álmomon én is röhögtem,nyugi. :lol:
Ha ma hoznánk haza a babót,ruhája már most is lenne,mert azt rengeteget kaptunk,meg még fogunk is,max.néhány új bodyt fogok még venni,meg esetleg 1-2 rugit-de az első pár hónapra el vagyunk látva.Utána a többit meg folyamatosan örököljük majd uncsitesóim meg barátnőim gyerekeitől.Ezzel nem lesz gond,az biztos. :D :D

Kiságyat+pelenkázót használtan veszünk,mert a teszveszen,vaterán feleannyiba vagy harmadába kerül,mint pl.a Brendonban és amiket megnéztünk eddig,azok nagyon jó állapotban vannak.Matracot veszünk csak újat,abból nem akarok használtat,meg persze a belevalókat,huzatot,rácsvédőt stb.-bár ez utóbbiakat a nagyi megvarrja,ő nagyon profi ebben.
Mellszívót kapunk,gyári csomagolásban,barátnőm nem használta.
A legnagyobb befektetés a babakocsi lesz,abból szeretnék újat és jó minőségűt,hogy a következő baba is tudja használni.Itt a kényelem a legfőbb szempont,meg a praktikum,mivel én többnyire tömegközlekedek,sajnos...
Apróságokból persze sok összejön még,fürdőkád,fürdőlepedő stb.stb.Ezeket a jövő hónaptól folyamatosan veszegetem majd.

A baba egyelőre a mi szobánkban lakik majd,nem lesz elektromos hintáztatója,zenélő forgója az ágya felett,bébikompja meg egyéb ilyen trendi dolgai,amikről szakmai szemmel megvan a véleményem,de tiszteletben tartom mindenki másét,ezért nem is részletezem.

Rena,Szilvi,ti hogy álltok ehhez a témához?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre,hisz' nektek is első csemete lesz. :D :D :D

Kép
piki

Sziasztok!

Kiestem két napra, mert előbb fáradt voltam a maratoni meló miatt, tegnap meg megint nem tudtam megmozdulni, úgy fájt a hasam ( nem a pocakom, ne aggódjatok ), csak megint megehettem vmit, ami nem esett jól.
De: olvastam mindenki hozzászólását, én is álmodtam, szerintem pont akkor, amikor Ti, úgyhogy elmesélem majd, csak most már mennem kell munkába, de ma nagyon rövid napom lesz, hamarosan folytatom!

Szép reggelt Mindenkinek!

Kép
ire81

Hello Lányok!!!
Eszti! Örülök, hogy Bibuci jobban van! :lol:
Az álmoktól már én is kivagyok... Folyamatosan olyan hülyeségeket álmodom, pl első éjszaka vándorcirkuszhoz csatlakoztam, második éjszaka cigány lányokkal álmodtam, 3. éjszaka meg ki akartam nyomni anyósom szemét,ma reggelre meg menekülnöm kellett mert meg akartak ölni. :x Arra keltem reggel 7-kor, hogy a szívem majd kiugrik a helyéről! De hogy ezek honnan jönnek????????? :roll:
Mi még nem merünk semmit vásárolni a kicsinek (babonából), de (elvileg) örököltünk pár cuccot, párom uncsitesójának 1 éves a babója,pl tőle megkapjuk a babakocsit, meg van 1-2 barátnőm akik nemrég szültek és ők is mondták, ha bármire szükségünk van csak szóljunk. Rugikat azért biztos veszünk,meg az apróságokat, de ezekkel még annyira nem foglalkozom, nem tudom pontosan mit kapunk és mit kell vennünk. Most nekem fontosabb hogy minden oké legyen idebent! :lol: :lol: :lol: Meg babonából nem is szeretnék, mert parázok, nehogy valami baj legyen.
Az első pár hónapban nálunk is úgy lesz, hogy egy szobába alszik velünk a pici,utána majd meglátjuk. De olyan kíváncsi vagyok hogy fiú vagy lány?!?! :P
Hétfőn megyek fogorvoshoz,tegnap már fájt a fogam, eddig húztam-halasztottam, de most már muszáj... :( Csak úgy félek a fogdokitól! :evil: (Még jobban mint a szüléstől) :shock: :)
Lépek, majd később még benézek! :D

Kép
Kép
szilvancska

Reni! Nálam is van ilyen, hogy eszek vmit, utána meg rögtön be is görcsöl a hasam, nálam a tejtermékeknél van ez, hogy görcsölök meg szúr a gyomrom. A tejet meg tudom inni magába, de a túrótól, sajttól, pudingtól kivagyok. :shock: :)

Kép
Kép
szilvancska

SziasztoK!

Én is most szültem és találtam egy szuper dolgot,
www.elintezzuk.hu :P
a szülés után nem kell az adminsztráció miatt
GYES,GYED,GYÁS, Családi p., anyasági, taj, lakcím,születési ,stb...
nem kell a hivatalokban tuszakodni, örjöngő gyerekkel várni apura, meg egyéb bürokratikus fincsiségek... :wink:
mindent el lehet intézni egy helyen!!!szuuuuuuuuuupppper!!
próbáljátok ki!
8)
esztyx

Most szállt el amit írtam!!!!!

Nem tudom megint leírni, mert alig élek, nagyon sz..rul vagyok%!! Már kellet asztmapipáznom, mert a tüdőmnek annyi. Bár most nem ez a bajom, úgy látom használ, csak most nagyon remegek! Bocsi a félreütésért!

Nem tudom ki fog fürdetni, APa nincs itthon, én meg totál erőtlen vagyok!

Megyek! Jók legyetek!!!!
Vendég

Na, hahó Eszti! Remélem, minden rendben Veled/Veletek! Megrémített az utolsó üzid! Ha jobban vagy, jelentkezz és nyugodj meg, az a legfontosabb.

Szóval, álmok: az alap, hogy majdnem minden este van kisbaba az álmomban, pl. megyek az utcán és jön szembe egy babakocsit tologató anyuka, vagy szoktam integetni egy autóban ülő kisbabának is, de a legkülönösebb és legvalóságosabb az volt, hogy álmomban arra keltem fel éjszaka, hogy jön ki a baba, már kint van a feje és egyáltalán nem fájt semmi, csak mondtam a férjem, hogy nézd már, jön a baba, gyorsan, gyorsan, aztán már pik-pak kint is volt. Húú, rázós élmény volt, de biztos szerepet játszott, hogy mostanában szoktam nézni a zone reality tv-n birth stories, azt hiszem a magyar címe születések vagy mi című műsort és ott élesben mutatnak szüléseket, majdnem mindent...

Az én terhességem még valamivel fiatalabb, mint a Tietek, én még semmit az égvilágon nem vásároltam és őszintén, még csak tervezgetés szintjén sem vagyok, igazából azt sem tudom, hol kezdjem. Mi majd télen költözünk egy nagyobb lakásba, és már jó lenne eltervezgetni a színeket, bútorokat a gyermekszobába, de még nem veselkedtem neki.
Tesómtól én is egy halom dolgot kapok majd, de vmit vennem kell, pl. kapok fürdetőállványt, de kiskádat vennem kell, megkapom a bölcsőjüket, babakocsit vennem kell, mert az övék eléggé lelakott volt, eladta. Pólyát, rucikat, pizsamákat tud majd még adni.
Eddig anyukáméktól kapott a kisbabánk egy kis báránykát, ami kihajtva egy kispárna, meg most vettem egy kismama újságot és abban volt egy aventos kis tartó pohárka. Ezek eddig a vadiúj cuccai :lol:
De lassan nekünk is el kell gondolkoznunk és nekiindulnunk a nagyobb dolgokat beszerezni, még az ősz folyamán, főleg, hogy nálunk gyakorlatilag egy brendon van és tervezzük, hogy Bp-en is szétnézünk.

Tényleg, Nektek milyen, illetve milyen lesz a gyerekszoba, festés vagy tapéta, színek, bútorok?

Nekem olyan hosszúnak tűnik még ez a fél év... Ti hogy vagytok ezzel? Bár tapasztalt anyukák szerint fogom még kivánni, hogy inkább bent lenne még :lol:

Jó hétvégét! Puszi Nektek

Kép
ire81

Sziasztok!

Rövid leszek,mert én is vacakul vagyok egy ideje.
Nem tudom,hogy lesz ebből holnap suli...

Eszti,remélem,jobban vagy!Milyen jellegű az asztmád? Nekem hörgőszűkületem van,Flixotide-ot meg Berodualt használtam,mióta terhes vagyok,szerencsére valami csoda folytán normalizálódott a helyzet.Nekem elég a sólámpa,meg néha sima fiz.sóoldatot teszek az inhalátorba.A lényeg,hogy ne erőlködj és próbálj nyugodt maradni ilyenkor.
Tudom,mondani könnyű...azért írj minél hamarabb,hogy mi van veled!
Kép
piki

vddstgzhhh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.09.14 21:12-kor.
Vendég

Lefényképeztem! És lekicsinyítettem, remélem látható!
A szoba egyik fele az érdekes, a másikon szekrény és hintaszék van, az ággyal szemben ,meg kis székek asztallal, meg csomó plüss, de nemfért bele. JA és két kép a gyere
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.09.14 21:12-kor.
Vendég

szneszti

Nézd meg a gatyókat a 2 in 1-ban!
A kifutótermékek közt vannak olcsók, én két éve 3000 Ft-ért vettem és ezek a legjobb kismamagatyáim. Szülés után is tök sokáig hordom.

http://www.2in1collection.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Köszi az infót! Pont tegnap ajánlotta egy ismerősöm is, Ő már 7000 körül vette. Szándékszom megnézni, mert már teljesen ki vagyok. De találtam egy jót az osztrák h&m honlapján is, remélem itthon is lehet kapni. Most már úgy vagyok vele, hogy kiadok többet is, csak legyen egy "nyomorék" Gatyám...
Mégegyszer köszi!

Jaj! Lányok el is felejtettem írni, hogy ,megnéztem a Brendon outletet a soroksári úton és már tényleg vannak 3000-től, igazi nyáriaak. De vastagabb van 5-6-7-ért. Nekem mondjuk nem tetszettek, mert nagyon bőszáruak, sportosak. Ráadásul keki, kék, barna és s.zöld színben vannak, amiket én nem igazán szeretek. A farmerek 5körül vannak, de vagy 36-os, vagy 44,46-os méretűek. Viszont ha vki szereti a szoknyákat negyon jók vannak. Én egyet gondoltam, hogy veszek, de annyira elfáradtam, hogy inkább mondtam, hogy menni kéne. Szóval egész jók és egész jó áron vannak. Nekem annyira nem a stílusom és sajna már a 36-os sem jó rám... :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért remélem egyszer megint jók lesznek rám.
Vendég

Hellóka!

Marcsi! Mi újság, hogy vagy már?

Eszti, nagyon szép kislányod van és a másik gyerkőcöd is tök ari:))) Én is nagyon szeretem a kutyusokat!:)

Mi egyelőre csak egy kicsit nagyobb lakásba költözünk, igazából 7m2-rel nagyobb, de pont azzal az egy szobával több, ami most hiányzik. A hálószobánk nagyon kicsi, a nappaliba csak nem tehetem be a kisbabát az egyik sarokba. Elég rossz a mostani lakás beosztása, de ezen segíteni már nem tudunk, vagyis falakat kibontani nem lenne kedvem. Szóval marad a költözés.
Pont ma tervezgettem, hogy milyen bútorok kellenének, beépített szekrény, stb, melyik szoba legyen a picuré, melyik a miénk, színek, stb. Én sajnos ezeket nem nagyon élvezem, mert őszintén szólva nincs nagy lakberendezési érzékem, és a manapság jelentkező túlkínálatban leginkább dönteni sem tudok. Ez legyen, vagy az, vagy emez, amaz?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Meg igazából túl sok beruházást sem akarok, mert hosszabb távon szeretnénk családi házat, de arra még egy kicsit várni kell.

Kár, hogy felénk nincs mama-baba outlet, így én kénytelen leszek teljes áron vásárolni :cry: Bár ahogy mondtam, már kaptam elég sok mindent a tesómtól, 3 nadrgáot biztos fogok tudni hasznosítani. Aztán meg karácsonyra kérek még egy pár dolgot ajiba, így sztem meg is van oldva a feladat. :D

Kép
ire81

Sziasztok!

Kösz,lányok,még megvagyok/megvagyunk.
Iszonyúan fájt a fejem,még most sem az igazi,a vérnyomásmérő szerint szívritmuszavarom van,de a legrosszabb az volt,hogy bekeményedett a pocim,pont,mint a vetélés előtt :( .
Amúgy is ez a fóbiám,a rémálom csak rátett egy lapáttal.
A dokibácsi azt mondta,vegyek be nagyobb adag magnéziumot első körben-szerencsére ez segített is,de holnap megyek EKG-ra-aztán a többit majd meglátjuk.

Eszti,nagyon szép a lányod,büszke lehetsz rá! :)
Jók legyetek,majd jelentkezem...
Kép
piki

Marcsi, akkor jobbulást kívánunk Neked, pihenj sokat, nyugodj meg és meg se forduljon a fejedben, hogy megint vmi szörnyűség fog történni, mert NEM FOG! Pozitív gondolkodás, sok pihenés és egy szerető ölelés a párodtól! Mi meg küldünk virtuálisat! :D

Aztán várjuk a jó híreket!:)

Kép
ire81

Sziasztok!
Lányok remélem már jobban vagytok!!! :)
Eszti nagyon édes a kislányod! A kutyusod tök ari!
Marcsi semmi ilyesmire ne is gondolj, nem szabad, mert csak magadhoz vonzod a negatív dolgokat,és az nem jó. Gondolj inkább arra milyen szép babád lesz, és hogy milyen jó lesz átölelni, játszani vele... Nyugodj meg, (ne stresszelj mert azt érzi a kicsi), úgyis minden rendben lesz!!!! :lol:
Csajok kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ti hogy álltok ezzel a hálapénz dologgal! Olvastam más topikokban hogy valaki ezt tarifának veszi, valaki hálapénznek. A védőnőm mondta, hogy sokan csinálják, hogy nem fogadnak orvost, egyszerűen csak bemennek és megszülnek, mivel ez így olcsóbb. Mi is gondolkoztunk ezen, végül arra jutottunk, hogy biztosan lesz fogadott orvosom, mert nem szeretnék úgy bemenni szülni, hogy ha véletlen valami baj van, akkor ne tegyen meg mindent értünk! Meg én úgy vagyok vele, hogy 30-50 ezernél nem szívesen adnék több hálapénzt a dokinak, mivel ez a munkája, és ezért kapja a fizetését, nem? Csak az a szörnyű, hogy ezt már elvárják. Lehet hogy csak én gondolom ezt furcsának?! Ti hogy vagytok vele?
Lányok vigyázzatok magatokra és babátokra!!!! :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Marcsi!

Hatalmas nagy drukk, ölelés, pozitív erő!!!!Bizti minden rendben lesz. A dokinkat hívtad már? Lehet meg tudna nyugtatni! Pihizz sokat és tényleg ne gondolj semmi rosszra, Szilvinek igaza van. Nekünk, mind gyönyörű és EGÉSZSÉGE babáink lesznek!!!!

Szilvi! Én is úgy voltam vele, hogy legyen fogadott dokim, hamár nem volt "kedvem" magánkórházban szülnöm! Én nem bántam meg. Nekem volt még fogadott szülésznőm is, és Ő is nagyon jó volt. Sőt, ha azt vesszük a szülésnél Ő van bemt, a doki csak a végén. Nálam ha max.15percet. Viszont a doki meg azért kell, mert Ő van veled a 9hónapban és utána is, és Ő a szakértelem. De ez a te döntésed.
Mi nagyon nem tudtuk ezt a pénzes dolgot, olyan kínos volt és nem is igazán tudtunk, hogy rákérdezni, csak immel-ámmal. SZegény doki, meg nem igazán értette szerintem, hogy mit akarunk. Mi a végén amit adtunk az a rendelési összeg 10x-se volt és még plussz egy pici. A szülésznőnek állítólag jóval többet adtunk, mint szoktak, de megérdemelte, mert engem kibírmi szülésközben, az egy rémálom lehetett. :) :) Haha és megint megyek!!!! Szegényke!

Reni! merre fele laktok? Bocsi de agyam mint a szita.... Mondom, hogy totál kettyós leszek, mire megszülök! Debrecen nincs hozzátok közel? Ott is vannak nagyobb meg jobb boltok. AAAAAAA Olyan hülye vagyok!!! :cry:

Jaj csajok, olyan arik vagytok! De ha így dicsértek sokat fogok hízni... De köszöönöm szépen! :oops: :oops: :oops: :oops:

Marcsi mégegyszer egy hatalmas nagy pozitív bombát küldött neked! Reméelm használ!!!!
Vendég

Ja! Reni utána néztem! Nyíregyháza. Akkor Debrecen nincs olyan messze, nem? Ott laknak férjem rokonai és ők gyerek cucc ügyileg jó boltokat tudnak. De van ott H&M is, meg sok minden.

Na eldugulok mára!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Köszi mindenkinek a drukkot,pozitív energiákat stb.,legközelebb is nektek szólok,mert most bejött :lol: :lol: :lol: !
Voltam néhány vizsgálaton,még holnap megyek vérvételre(AFP-vel együtt),egyelőre nincs semmi probléma,magnéziumot kell szednem+kicsit többet pihizni.
Mára sokkal jobban lettem egyébként is,normálisan aludtam-ami nem volt jellemző mostanság.
Szóval úgy tűnik,minden oké :lol: :lol: :lol: !

Remélem,veletek is minden rendben!
Most elkocogok ebédelni,aztán majd még este írok,ha nyugi lesz a fedélzeten.
Kép
piki

Jaj Marcsi, nem is tudod mennyire örülök. Egész nsp, meg még tegnap éjszaka is az eszemben voltál/voltatok! Nagyon jó!

Képzeljétek vettem nacikat! Nem annyiért mint szerettem volna, de már úgy voltam vele, hogy mindegy! A farmert 6.9-ért vettem, az elegánsabb feketét meg 7.9-ért. A H&M-ben vettem. De most meg annyira jó cuccok voltak, hogy fölvásároltam volna az egészet. Csini mini farmer szoknyik terheseknek! Nagyon jók. Rucik, fölsők, pulóverek. OOOOO! Nem is fájdítom magam továb... :cry: :cry: :cry:
Apa megígérte, hogy 2-3hét múlva visszamehetek, de addigra megint nem lesznek jók. Ez tuti.Abban a boltban (Vörösmarty téren) pikk-pakk minedn elfogy. Volt olyan, hogy este 7-kor nem tudtam dönteni és másnap 11-kor mikor visszamnetem egy gyerekruciért, már nem volt. :evil: :evil: :evil: :evil: Nehéz ez így...

Na majd csinálok róluk képet, aztán fölteszem. Ha nem leszek lusti :) :)
Vendég

Lááááányok! Hooool vagytok?????
Vendég

Hellóóóóóóóóó Csajszik! :)

Képzeljétek, túl vagyok a fogdokin! :D Úgy paráztam, de tök kis fain a dokinő! Olyan ideges voltam előtte, hogy majdnem el is sírtam magam! :oops: :)

Marcsi nagyon örülök, hogy jobban vagy!!! :D Látod, tudtuk mi hogy minden rendben lesz, csak a jókra kell gondolni!!! :D :lol: :D

Nekem is kéne már naci. A múltkor vettem egyet, igaz az nem terhes naci, de 2 számmal nagyobb volt , és már nem jön rám. :?

Eszti úgy látszik csak mi ketten vagyunk. A többiek eltűntek????????????? :evil:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Mától "nyaralunk". Vagyis Bibu megy a Mamájáékhoz 3napra én meg nagytakarítok! AAAAA de nincs kedvem. Mért nem 20nm a házunk?! :lol: :lol:
ÉÉÉÉS esik az eső, mert ma ablakot is akartam mosni! :? :? De akkor így holnap kell, akkor holnap is esni fog? :roll: :roll:

szilvi örülök, hogy minden oké volt a fogdokinál. Szerintem ez is olyan, minta a többi doki. Kell egy szimpi, kedves és jó szakember és akkor már ne, is olyan rossz az egész, nem?

Remélem a többiek is jól vannak és lassan jelentkeznek!
Vendég

Halihó!

Elszóltam magam kicsit,mert aztán miután írtam,olyan sz..ul lettem,hogy egy ellenségemnek se kívánom...
Volt eddig is gondom a gyomorégéssel,de most olyan szinten fájt a gyomrom,hogy hányni is négykézláb tudtam kimászni,azt hittem,itt fogok megpusztulni,csendes magányomban(Andris dolgozott).
Még tegnap reggel is úgy mentünk vérvételre,hogy vizet se bírtam inni előtte,mert attól is ordítani tudtam volna. :( :( :(
Aztán délután már eszegettem némi natúr főtt krumplit,meg életem értelme csinált nekem teát(citromfű,kamilla+nemtommi)és estére viszonylag jobban lettem.
Szóval ez volt...nagy élmény és közben még a para,nehogy a babának baja legyen... :( :( :(
Felhívtam persze kedvenc doktorbácsinkat,aki azonnal megnyugtatott,már ahogy megszólalt :oops: :oops: :) .
Ma már teljesen jól érzem magam,banki és egyéb ügyeim intéztem reggel óta-nagyon lélekemelő volt...

Na,ennyit magamról.
Szilvi,örülök,hogy túlélted a fogdokit,nekem is mennem kéne...
Amint találok egy újat,mert a régi jól bevált vidékre költözött...

Eszti,hajrá! Mármint ami a takarítást illeti,de azért ne erőltesd meg magad,jó?!!
Csak okosan!És óvatosan :lol: !
Bibu ilyen kis ügyes,hogy napokig elvan a mamával?Ez tök jó!
Neked mikorra lett kész az AFP-s vérvételed eredménye? Tegnap aszonták,1-2 hét...köszi.Vagy lehet érdeklődni telón?
Remélem,hamar meglesz.
Jó,hogy tudtál venni gatyit,nekem még mindig nem sikerült,de akkor holnap irány a H&M,ott már úgyis rég jártam.

Rena!
Remélem,nem temetett be a meló nyakig,aztán írsz te is hamarosan!

Bízom benne,hogy mindannyian jól vagytok,babák-mamák egyaránt!
Nagy cuppp mindenkinek!
Kép
piki

Jaj Marcsi! Úgy sajnállak! Nekem is ez volt tavaly. A víz sem maradt meg bennem. Ráadásul úgy fájt a hasahm alul, hogy járni sem bírtam. Borzalmas volt. Bár neked a gyomrod fájt?

Bibut próbáltuk már fél éves kora óta szoktatni, hogy ellegyen a nagyszülőknél, és ez jól is megy. Csak néha annyira rossz ilyenkor. Mert ha meg nincs itt, majd belehalok, annyira hiányzik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nekem szerintem már kész az AFP-m, két hete voltam, de én nem szoktam ilyenért telefonálni, mert rendelésen úgyis ,megbeszéljük. Ráadásul szerintem ha baj lenne, csak szólna a doki. De Ő ráadásul nem is szereti ezt az AFP-t mert elavult és semmi értelme sincs.(Ő mondta!) Meg voltál te is a kombináltan? :D :D :D :D

Bnőm tegnap volt a H&M-ben ő meg nem talált egyet sem ennyiért. De lehet csk az ő méretében nem volt? Nem tudom! Ő 36-os, a kis mázlista!!! Én "ééphogy" nem. :D :D :oops: :oops: :oops: De azért remélem még leszek. :? :?

Reni, ne dolgozd magad halálra!!!!

Ja! Ha kell vkinek van egy varrónő a Szt. Imre Kh (XI. ker. Tétényi út) mögött. 4000-ért vannak nála gatyók. Már készek, méretre igazítja. Belinkeljem a webcímét?

Nektek is pussssssz
Vendég

Hahó, sziasztok, itt vagyok én is. Dolgoztam is, fáradt is voltam, meg nem is nagyon történt velem semmi érdekes, de mindig elolvasom, amit Ti írtok, csak nem mindig tudok sok mindent hozzátenni. Már én is alig várom, hogy történjen vmi izgi, mármint hogy lássam megint a kis pocaklakót, de addig még majdnem 2 hét van...

Egyébként szerencsére minden OK velem, reméme, már mindenki jobban van. Ja, képzeljétek, tegnapelőtt este azt álmodtam, hogy Trompipi azt írta ide, hogy sikerült, megint babát váe. Remélem, már tényleg nem kell erre a hírre olyan sokat várni.

Marcsi, teljesen átérzem a fájdalmad, tudod, én is írtam nem isolyan régen, hogy napokig nekem sem volt jól a gyomrom, én is mostanában már csak kamilla, menta, csipkebogyó teát iszok, szóval csupa gyógynövényt.

Én most a cipő vásárlással vagyok gondban, mert én imádom a tűsakút, szinte csak olyanom van, de mostmár lassan le kell szoknom róla, viszont ami nem tűsarkú, az meg ortopéd gyógycipő, még Nagyanyámra sem adnám rá... :lol:
Már egy halom cipőboltot bejártam, de eddig semmi, pedig napokon belül tényleg jön a rossz cipő, jó lenne vmi zártabb a mostaninál.
Én még a gatyókba beleférek, bár egész szépen elkezdett kerekedni a pocak és mintha napról napra nagyobb lenne. Én is gondolkodom, hogy felkeresem a H&M-et Debrecenben, majd meglátom, hogy lesz kedvem.

Még én is várom a kombi teszt eredményét, azt hittem, ilyenkorra már sms-ben elküldik a kódot, de még semmi.

Eszti, jó nagytakarítást Neked, csak vigyázz Magatokra közben.

Szép napot Nektek.

Kép
ire81

Halihó!

Na, jól rászóltam, megkaptam sms-ben a kódot, megnéztem az eredményt:
PAPP-A szint: 1740.00 miu/L 0.64MoM
Szabad ß-hCG szint 17,10 Ng/ml 0,53MoM
Tarkóredő vizsgálata (NT) 1.20 mm 0.76MoM
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1:39 000
Kockázat az Edwards -kór előfordulására kevesebb mint 1:50 000

Szerintem ez nagyon jó, bár az értékeket nem nagyon értem, lényeg a negatív szócska. Netkek milyen értékűek voltak ezek a markerek?

Kép
ire81

Rena!

Ezek szuper eredmények,gratulálok!!!
Nekem is hasonló értékek voltak,minimális eltérésekkel és a doki ezt nagyon jónak minősítette. :lol: :lol: :lol:
És tényleg a lényeg a lényeg:negatív,azaz a Down miatt már nem kell aggódni! :D :D :D

Kíváncsi vagyok a kombinált/integrált-teszt 2.részére,de arra még várni kell... :?
Eszti,nekem is azt mondta a doki,hogy csak azért küld az AFP-re,mert kötelező,amúgy szinte semmi értelme.Azért csak ott motoszkál bennem,milyen lesz az eredmény,bár nem kéne vele foglalkozni,mert a kombi-teszt a mérvadó.
Hogy állsz a takarítással? :lol:
Én is belefogtam,annak örömére,hogy ilyen szép idő van és végre elég erőt és lelkesedést is érzek magamban az ügy iránt(bár a lelkesedés része egyre csak fogy... :lol: )

Kép
piki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?