Sziasztok!
Jaj,csajok, ne haragudjatok,de végre kicsit felpezsdült az életem.
Pénteken is egész nap elvoltunk, szombaton végre "kirándultunk" Vagy mi. A Gödöllői Vadásznapon voltunk (Apa és a kis "vérebem" nagyon szeretnek vadászni), tegnap meg a szokásos de. rohangálás (vásárlás) és du. szülinapoztunk a sogórnőméknél és a kis tündérkirályfimnál (Ő az én okos, ügyes keresztfiam). Ráadásul annyira fogzunk, hogy szinte nem sokat alszunk éjszaka. Szóval ki vagyok, mint a liba.
Ire! Nincs meg a magán topic, itt vagyunk/Vagyok.
Én személy szerint nem fogom beadatni az oltást, mert nem tudják, hogy hogy hat a terhesnőkre. A gyereket meg így is túl oltattam , mint szerettem volna.
Most gondolkoztam pont, hogy fölhívnám a nődokim, de Ő úgyis azt mondaná, hogy ne, viszont gyerek ügyben is vele szoktam konzultálni (ne nevessetek, de a gyerekorvos mindenre szúr és anno Ő volt az egyetlen, aki a szoptatási priblémámra adott hasznos tanácsot!), hogy mi legyen a gyerekkel. De nem akarom ezzel zargatni. Szóval meglátom, hogy mi legyen! Huh! Érthető voltam? Mert magamnak nem....
De jó, hogy te ügyvéd vagy. Én is gondokoztam anno, de nem volt meg hozzá a ... hogy is fogalmazzak szépen, az eszem? Így maradt más szak. Csak bekéne fejeznem. És te mióta praktizálsz? Azt nézem 81-es vagy? Én 82 eleje, majdnem egyidősek lehetünk(barokkos túlzással).
Az időbe ne reménykedjetek...
Nem sok lesz. Legalábbis én azt hittem mindenre jut. ÁÁÁÁÁÁÁ! Leakartam diplomázni, boltot nyitni, jogsi,...stb. Még semmim sincs kész!!!!
De remélem ti ügyesebbek lesztek! Én drukkolok!
Marcsi! Nem semmi vagy! Le a kalappal előtted! Szerintem jól teszed, ha otthon maradsz, bizti, ami bizti.
Nem az Apor Vilmoson tanulsz? Ott diplomázott Hugom, mint szocpedes. De nem igazán tud dolgozni a szakmájában. Ne bírja idegileg!
Mi most akarunk majd játszóházba, meg zenés foglalkozásra járni (szerintem ezt nem fogja bírni, mert nem marad egyhelyben, de majd kiderül), de kéne az a fránya jogsi. SZóval most majd belehúzok!
Szilvancska! Üdv itt, én nagyon örülök neked, mert mostanában csak hárman beszélgetünk. Első baba? Hova valósi vagy? Hol fogsz szülni?
Ma nem tudom mikor tudok megint jönni, mert javítják a gépem! Most is Apáéról írok, de ezt napközbe nem tudom használni, mert fix(magyarul régi szaaaaar!) és akkor nem tunék Prüntyőkére figyelni!
Húha! Na lehet olvasni. Feladtam a leckét... Bocsi a regényért!
Szép napot!