Sziasztok!
Ma egy projekttel kevesebb, befejeztem a fogorvosom látogatását egy évre, rendben vannak a fogaim (kopp-kopp). Egy macerával kevesebb. Apa fiúbulin, a kisördög itt szuszog mellettem a nagyágyban, és végre tudok írni pár sort.
Ezzel én el is árultam, hogy mi beengedjük a Bendit az ágyunkba. Amíg pici volt, a légzésfigyelő miatt nem lehetett (bár én szerettem volna), de most reggelente jön és bújik, meg amikor apa nincs itthon, akkor is velem alszik. Kistesó egy ideig biztosan velünk lesz egy szobában, aztán átköltözik szépen az emeletes ágy alsó szintjére, természetesen leesésgátlóval. Később külön szobájuk lesz majd.
Sikerült okt. 27-re időpontot kapnom Dr Kőrösi Tamáshoz. Úgy hallom, az egyik legjobb. A nőgyógyászom is nézett, hogy hogyan bírtam hozzá időpontot kapni.
Mindenki azt mondja, hogy a lehető legjobb kezekben leszünk. Nagyon be vagyok tojva egyébként.
Brigi, azért csak sikerült egy korábbi időpont, és ezt jó jelnek veszem. Nem lesz baj, bár félek kicsit (nagyon).
Nagyon csini a pocid és tökjó ötlet, hogy mindig ugyanabban fotózod magad!
Ronci, nagy valószínűséggel egyből lombik lesz, de ha tudok valamit, akkor azonnal jövök. Nagyjából úgyis egybevág a tervezett normális visszatérésemmel a topikba. Nagyon fáradt vagyok, egyre nagyobb a feszkó a bankban, jó lesz pihenni kicsit.
Sziszkó, nagyon gyönyörű a fotód Martinról! És rólad is. Remélem, kibékültetek. Nálunk én vagyok a durcagép, de aztán valami fontos közlendőm akad, és elfelejtem, hogy tulképpen még haragszomrádot játszom.
Susy, gyönyörű a konyhád! Mellszívó: nekem Avent Isis volt, az nem elektromos és nagyon jó volt. Gyors volt, kényelmes, könnyű. Most is az lesz (remélem, még kapható).
Anita, tökéletesítitek a technikát?
Bree, üdv itt. Tényleg régen együtt vagytok. Jó nyaralást!
Ildi, fiókos kistesó
Jó éjt!
Kinga