Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Susy!
Valamikor kipróbálom a rizstippet!

A mi szobánk is olyan nagy, mint a Susyéké. Boginak is van saját szobája, az kb. 12nm. Ezeken kívül nincs is több szobánk. Tervezzük, hogy a tetőteret megcsináljuk és akkor lenne mindkét gyereknek majd szobája. De ez olyan távoli még. A tesóbaba úgyis velünk lesz egyszobában egy darabig. Boginak is ott volt a babasarok kialakítva, a Mi szobánkban.

Megyek csinálom a vacsit. Afrikai harcsafilét sütök, köretnek meg sült krumplit. Úgy fáj a búrám, már ott vagyok, hogy gyógyszert kell bevennem.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Teljesen magányos vagyok, apa elment Kristóffal mamázni, én még pakolásztam és palacsintát sütöttem. Már leültem kicsit, remélem lassan jönnek.

Brigi
Akkor Marci sem kiságyban alszik?

Több anyukától hallom és láttam is, hogy a gyerkőc valami állattal alszik. Kristóf semmivel. És mi nem hurcolunk semmit sehová, pedig van annyi dögje. Miért lehet ez?

Én is gondolkodom emeletes ágyban majd egyszer jó lehet. Mi szeretnénk Kristófnak lassan ágyat venni, csak nem tudom milyet, de lehet megvárjuk a kistesós születését, és akkor rendezkedünk majd.

Bree
Ismerem a szirom üzletet, ami út megy fel mellette a fő út felé, mi azon a sarkon lakunk a főúton, pontosabban második ház a saroktól, az első egy pici romos ház. Tessék már egyszer becsöngetni, ha már Brigi nem jön: :lol:
Ismerem a bagoly fogadót, sokat sétálunk a tónál, szeretjük nagyon.
A dokim Dr nagy László

Gani
front van lehet azt érzi a fejed, jobbulást neked.

Na megcsörgetem kis családomat, hogy mikor szándékoznak haza jönni, nem marad nekik palacsinta. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Suci köszi hogy gondolsz rám!!!!!!! :wink:
Hékás egyenlőre i is 4-en alszunk 1 szobába..Máténak még nincs kész a szobája.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Én holnaptól nem leszek, vasárnapig elutazunk Egerbe, nyaralás gyanánt :D :D
Tudom szar nekünk :P :P :P de ki vagyok totál, hogy a Boci (Kutya) és a Gatya (nyuszi) itthon marad anyóssal...tisztára, mintha a két fiamat hagynám itthon azért, hogy én nyaralhassak...de hát nem jellemző ránk sajna a nyaralás..ez is rövid lesz. :roll:
De úúúúúgy fognak hiányozni!!!!!!
Anyósom agyon kényezteti úgy is őket :P
Mindenkinek sikeres akciós együttlétet addig is, babások vigyázzanak magukra és a kisgyerekesek is!!! :wink: :wink:
Puszi
Bree

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Susy, egyszer már mi is egyeztessünk egy időpontot jó? :lol: Ha már ilyen közel lakunk.

Bree, nektek jó nyaralást!

Megyek én is, mert ma komatálat viszünk egy frissen szült kismaminak és időben kell végeznem a főzéssel :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tegnap nagyon szar napom volt!Délelőtt összevesztünk párommal és azóta egy szót se szólt hozzám. :cry: Amikor balhézunk,mindíg ezt csinálja.Nagyon konok és nem szól hozzám!
Én régebben próbálkoztam a kezdeményezéssel,de most úgy voltam vele,hogy lesz@rom! :evil: :evil: Nehogy már megalázkodjak megint!Bár ettől nem éreztem jobban magam,meg sírtam is a nap folyamán.Este meg 8-kor lelépett.Elment egy haverjával Egerszalókra egy éjszaki fürdőbe.Na,akkor megint eltört a mécses!Most tiszta depi vagyok! :cry: :cry: De az fáj a legjobban,hogy mikor elment Martinnak se adott egy puszit se ás el se köszönt Tőle!Pedig szegénykém nem tehet róla,hogy mi összevesztünk! :cry: :cry: :cry:
Ja és a mai reggeli puszit se kaptuk meg mikor elment melóba! :x
Carok rá!Azért se fogok békülni én! :twisted: :twisted:

Ígértem pocakképet valamelyik nap!Íme itt van!tegnap készült! :lol:

Kép 36 hetesen :-)

Megyek 8-ra védőnénihez!Összeírtam egy kis papírra,hogy miket akarok tőle kérdezni.Kismamaagy,az agyamra megy! :evil: :? No,ezt jól megfogalmaztam! :mrgreen: :mrgreen:

Bree!
Jó nyaralást,őszelést Nektek! :lol: :lol: Majd írj,hogy milyen volt! :wink:

Gani!
Tegnap nekem is naon fájt a búrám! :? Mondjuk nekem,lehet a hüle páromtól! :x :evil:

Susy!
Milyen ízű palikat csináltál tegnap???Imádom! :P :P :P :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ildi!
Korán keltél! A komatál miatt vagy mindig így kelsz?

Bree!
Eger? Imádom! Ott mindig süt a nap. De komolyan. Imádtam oda járni. Élvezet volt az órákra bejárni :lol: Érezzétek magatokat nagyon jól!

Máris október van. Olyan gyorsan eltelt a szeptember :shock: Vagy csak nekem?

Szombaton megyünk matracot venni Boginak az új ágyába. Vagyis nem matracot kap, hanem szivacsot.
Elvileg ma kezd hozzá az asztalos. Remélem kész lesz hamar :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziszkó!
Egyszerre írtunk :lol: Te is korán keltél. A védőnő miatt?

Min vesztetek így össze? Fogadjunk egy semmiségen :!: :wink:
Nagyon csinos kismama vagy!!!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
Végül is mondhatjuk,hogy a védőnő miatt keltem korán.De amúgy amikor Tomi délelőttös,és elmegy melózni én általában már nem tudok visszaaludni. :roll: :roll:

Köszi a bókot,ari vagy! :oops: :oops: :lol:

Egy családi dolog miatt vesztünk össze.Röviden annyi,hogy Ő védi a tesójáékat én meg a szüleimet!Nekem a szüleimen kívül nincs senki rokonom! :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Na szóval,voltam védőnéninél.Eredmény: 11,5 kg-nál járok.Pisiben minden oké.Vérnyomi első mérésre 135/80!!!!!! Ennyi még sose volt!De hát a tegnapi nap után nem is csodálkozok rajta! :x :?
És képzeljétek,még egyszer mennem kell,október 15.-én!Persze ha addig meg nem szülök! :roll:
Amúgy meg tök ari ez a védőnőm!Kár,hogy csak a múlt hónapban ismertem meg!Kiderült,hogy 3 házzal lakik mellettünk,és én még alig láttam,bár már 3 éve itt lakunk!
Mondta,ha bármi baj lenne,nyugodtan csngessünk be hozzá bármikor!Meg a jövőhéten át akar jönni megnézni a babacuccokat.
Mondtam neki,hogy leghamarabb jövő hétvégén jöjjön,mert most kupi van a lakásban! :wink: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Bree: jó pihenést

Sussy: tegnapén is palacsintát sütöttem. Anyunak tegnap volt a születés napja és neki csináltam gundel palacsinta hasonmást. :D

Sziszkó: Nagyon szép a pocakod!
Ilyen veszekedések nálunk is vannak ő védi az anyukáját én meg az enyémeket.
Remélem hamar sikerül tisztáznotok. Gondolom egy jó védőnő sokat ér!

Gani: A szeptember nekem is hamar elment sajnos.Párom elkezdte az érettségit levelezőn ( bár ő rendesen bejár az órákra) szerencsére 3.-ba vették fel. és neki lassan jönnek a vizsgái.

tegnap fejeztük be a szobánk fel újítását. Ki festetünk és végre van szőnyegünk is eddig csak egy fa padló volt de az is nyers fa.

Szép napot nektek!

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmo!
Nem aradt véletlenül egy picike a tegnapi palacsintából????? :P :P :P :P :oops: Kinyitom az ablakot,ha röpítel nekem egyet! :lol: :lol: :wink:

Biztos szép lett a szobátok!Képet tudsz rakni róla? :roll: :lol:

Köszi a pocakdicsit! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Susy, Marci még kiságyban alszik. Húzom, ameddig tudom még a rács levételét is. Így olyan könnyű altatni. Csak berakom, megkapja a teáját, és elalszik. De félek, ha szabadon mászkálhatna, nem lenne így :wink:

Szerintem ez az állattal alvás alkati kérdés. Ő csak így alszik el, szóval ha megyünk anyuhoz, mindig visszük a kutyust is :?

Nekem szerencsére nem kell Marcinak ágyat vennem, mert direkt ággyá alakítható kiságyat vettünk. JÓ nagy is, még nőhet a gyerek :lol:

Nitácska, és hogy jönnek ki a tesók? Van féltékenység? Én ettől rettegek a legjobban... Barni sírására felébred Máté?

Bree, jó nyaralást Nektek! Lehet, hogy Gani napsütésben járt mindig ott, de én tavaly szeptemberben megfagytam ott :lol:

Sziszkó, ilyenkor Te is érzékenyebb vagy, és azért a párodat is megviseli a hangulatváltozás. Nyugi, szerintem mire hazajön semmi baja nem lesz :wink: Azt hiszem, én mázlista vagyok, mert 3 év alatt egyetlen egyszer sem veszekedtünk még.

Zuzmo, engem is érdekelne, milyen szépek lettetek. Szóval muszáj fényképezni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi
Irigyellek! Kristóf sosem tudott így elaludni, kistesóval is meg fogom próbálni, remélem több szerencsével.

Szisz
Még mindig nagyon szép és csini kismami vagy! Sajnálom a veszekedést! Nekem van egy barátnőm, akinek szintén ilyen haragos a párja, és ő azt szokta, hogy kis cédulákat rakosgat ki, vicces dolgokkal, amit együtt éltek meg, és a vége mindig nevetés.
Nálunk én vagyok a duzzogós, bár apával nem lehet veszekedni, ő sosem szól vissza.

Ildi
Érdekes, hogy itt nálunk ez a komatálasdi nem szokás, de Borsodban igen. Mi finomat készítettél?
Mikor érsz rá mostanában, mikorra egyeztessünk időpontot? :)

Palacsintát csak sajtosat sütöttem, mert nem volt kedvem kétszer kutyulni. Ennek a tésztájába is sajt kell, és sósra kell kutyulni. De én egy párba tettem kakaót, apa csodálkozott is, de finom volt. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Még azt akartam kérdezni, hogy fog e valaki, vagy használt e valaki mellszívót. én Kristóffal sokat fejtem, de kölcsönbe volt, és most pont egyszerre lesznek a babák, szóval vennem kell egyet. Gondolkodom elektromosba, a vaterán néztem egész jó áron. Ti hogy gondolkodtok erről?

Kép
Kép
susytunder

Susy, én sajtkrémmel töltött rántott palacsintát ennék :lol: :lol: :lol: Jövő héten lehet, hogy csináltatok is anyuval :lol: :lol: :lol: :lol:

Én használtam mellszívót. Elektromosom volt/van (Pesztonka márka, mert egyben van orrszívó és mellszívó adaptere is...). De annyira erős volt, hogy mindig csupa seb volt a mellem. Úgyhogy tesómtól megkaptam a legolcsóbb gyógyszertári mellszívót, ami olyan, mint egy kémcső, és azt használtam. Most sem fogok másikat venni. Ha úgy járok megint, mint Marcival, úgysem tudom sokáig használni. Ha meg szerencsém lesz, akkor fejni sem akarok, csak szoptatni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Susy,

nekem kézi volt Chicco, amolyan kémcsöves amit Hékás is említett. Nekem az elég volt. Sokan mondták, hogy az Avent mellszívója is jó, azt én nem próbáltam. A kórházban anno pesztonka (elektronyos) volt, de az a jövőhetet is kiszítta belőlem és sebesedtem is mint Hékás, így az nekem nem vált be.

Szisz,
szép a pocakod. Nyugodj meg, ki fogtok békülni. Ilyenkor az ember lánya sokkal érzékenyebb, emiatt ne gubózz be. A vérnyomásom az utolsó hetekben nekem is beállt 130/80-ra, az még nem kóros, nekem legalábbis azt mondták anno.

Hékás,
nekünk Ilang 4 éves koráig a kiságyában aludt. Mondjuk nekünk egy 60 éves kiságyunk volt/van, a párom és az összes felmenője (Apa, nagynéni, unokatesók), mind abban aludtak anno :D . Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem standard nagyságú, hanem kicsit szélesebb és hosszabb, így kényelmesen elfért benne. A szivacsot is úgy kellett méretre vágatni :) . De rég is volt....

Bree,
jó pihizést Egerben!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
Tök jó ez a kiságy! Olyan jók ezek a családi örökségek. Nekem egy medálom van, amit anyukám kapott az esküvőjükre az anyósától. Azt, mikor férjhez mentem megkaptam Én és amikor Bogi fog férjhez menni, Ő kapja meg. Meg van egy gyöngysorom, amit anyósom az anyukájától kapott, ami Ő is az anyukájától kapott. Jól leírtam. Biztos értitek :lol:

Nektek vannak ilyen örökségféléitek?

Bogi kiságya is egyedi méretű. Úgy csináltattuk, hogy pont beférjen a helyre, ahová szántuk. Így 110 cm. hosszú és 1 méter széles. A pelenkázója meg 70cm. x 1méter széles. Igazi diófából készült, nehéz volt mint a dög :lol:

Susy!
Milyen a sajtos palacsintád? Férjemnek bizti tettszene. Nem szereti az édes ízeket.

Közben kiderült, hogy csak jövő hétre lesz készen az ágyikó. Én jobban várom, mint Bogi :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziszkó!
Megbékélt már a párod???

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasz...mis is szoktunk gy össze veszni..szintén nem szólunk egymáshoz......
Hékás Máté nem kel fel éjjel Barnira.....Szereti a kicsit.......de nagyon ki szokott boritani engem Máté...de nem a kicsi miatt......
Susy ami hékásnak van kémcsős mellszívó sokkal többet r mint az elektromos.....nekem is kémcsős volt..........

ma össze vesztem apival.........elegem van.......rajta kívűl senki segítségem sincs......éjjel etetem a kicsit....felkel Máté hogy szomjas kérem apit adjon neki inni mert most én nem tudok......erre a válasza:adjak neki én.....reggel jól be is szóltam neki....délelőtt sírtam megint..fáradt vagyok....de főzzek,mossak,takarítsak,gyerekkel foglalkozzak.........nem tudom meddig birom ezt.........
ő meg azzal jön,hogy akkor menjek én el dolgozni..majd ő itthon lesz....kezdem érezni hogy előbb-utóbb össze fogok omlani.....vagy kimerülök......
bocs a sok panaszkodásért.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Hát ezért nincs neked tejcsid rendesen. Kimerült vagy! És ez tényleg nem fog jóra vezetni. Maradna otthon apárod, azt hiszem pár nap után nem mondaná neked többször, hogy menjél te dolgozni.
Próbálj vele beszélni, pihenésre lenne szükséged a házimunkát hanyagold kicsit úgy is megvár.

Brigi
Én is csak alkalom adtán akarok fejni, hogy ha elmegyünk majd valahová akkor tudjanak mit enni adni a gyermeknek, vagy ha sok lesz... majd meglátjuk, de látom hogy az elektromos nem túl jó ötlet.

Gani
A sajtos palacsinta olyan, hogy megkevered a tésztát és sót teszel bele cukor helyett. Reszelsz bele sajtot, én elég sokat szoktam, de ez ízlés kérdése. És amikor kisült jó sok reszelt sajttal megszórom, feltekerem, és ha mind kész akkor átforrósítom mikróba és beleolvasztom a sajtot. Nagyon finom. kb. 20 darabhoz kell vagy 70 deka sajt.

Mamáéknál megvan apa kiságya, ha ott alszunk abban alszik Kristóf.

Kép
Kép
susytunder

Szisz!
Csodaszép poci!!!!

munkaügy: elvállaltam valamit, elég kevés pénz és idő kb annyi mint régi család, talán a felét keresem vele
de este és délelőtt még vállalhatok munkát...szintén baby sitterkedést
most saját honlapot csinálok, ami ingyenes
majd beszámolok, mostanában csak olvaslak benneteket...

baba dolog most ugy sem lesz, mert az idegeim még a munkakeresés-megélhetés körül táncolnak...nekünk meg ugye már inszem kéne..
ugyhogy ez sem az én évem:(

Szilvi
babatszeretnek_972

Sziasztok!

Ma egy projekttel kevesebb, befejeztem a fogorvosom látogatását egy évre, rendben vannak a fogaim (kopp-kopp). Egy macerával kevesebb. Apa fiúbulin, a kisördög itt szuszog mellettem a nagyágyban, és végre tudok írni pár sort. :)
Ezzel én el is árultam, hogy mi beengedjük a Bendit az ágyunkba. Amíg pici volt, a légzésfigyelő miatt nem lehetett (bár én szerettem volna), de most reggelente jön és bújik, meg amikor apa nincs itthon, akkor is velem alszik. Kistesó egy ideig biztosan velünk lesz egy szobában, aztán átköltözik szépen az emeletes ágy alsó szintjére, természetesen leesésgátlóval. Később külön szobájuk lesz majd.

Sikerült okt. 27-re időpontot kapnom Dr Kőrösi Tamáshoz. Úgy hallom, az egyik legjobb. A nőgyógyászom is nézett, hogy hogyan bírtam hozzá időpontot kapni. :shock: Mindenki azt mondja, hogy a lehető legjobb kezekben leszünk. Nagyon be vagyok tojva egyébként. :(

Brigi, azért csak sikerült egy korábbi időpont, és ezt jó jelnek veszem. Nem lesz baj, bár félek kicsit (nagyon). :) Nagyon csini a pocid és tökjó ötlet, hogy mindig ugyanabban fotózod magad!

Ronci, nagy valószínűséggel egyből lombik lesz, de ha tudok valamit, akkor azonnal jövök. Nagyjából úgyis egybevág a tervezett normális visszatérésemmel a topikba. Nagyon fáradt vagyok, egyre nagyobb a feszkó a bankban, jó lesz pihenni kicsit.

Sziszkó, nagyon gyönyörű a fotód Martinról! És rólad is. Remélem, kibékültetek. Nálunk én vagyok a durcagép, de aztán valami fontos közlendőm akad, és elfelejtem, hogy tulképpen még haragszomrádot játszom.

Susy, gyönyörű a konyhád! Mellszívó: nekem Avent Isis volt, az nem elektromos és nagyon jó volt. Gyors volt, kényelmes, könnyű. Most is az lesz (remélem, még kapható).

Anita, tökéletesítitek a technikát? :lol:

Bree, üdv itt. Tényleg régen együtt vagytok. Jó nyaralást!

Ildi, fiókos kistesó :lol:

Jó éjt!

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Nitácska, teljesen természetes szerintem, hogy kimerült vagy. Én legalábbis nem ismerek senkit, akinél az első 1-2 hónap ne erről szólt volna. De azért apa lehetne tényleg egy kicsit segítőkészebb :twisted: Mivel én nem szoptattam, elég sokszor Sanyi kelt fel. Ha túl fáradt voltam, és állva elaludtam, akkor átvállalta az éjszakát. És aztán meg beállt, hogy péntek-szombat este ő kel, hogy pihenhessek. Most meg kb kéthetente egyszer kell nekem kelni, mert kímél engem. Nem is tudom, hogy hogy bírnám a helyedben, nagyon nehéz lehet. Emlékszem, Marcival elég sokszor volt, hogy nem főztem, hanem rendeltem magamnak kaját. De most nem fogom tudni megtenni, mert ilyen műkaját nem akarok Marcinak adni. És gondolom, Te sem adnál ilyet Máténak.

Szilvike, várjuk az új infókat, és azért még ne add fel. Még csak most kezdődött október :wink:

Gani, én anno kaptam egy gyűrűt így. Az előző vőlegényemtől, családi gyűrű. Nagy is volt, ronda is volt, így amikor szakítás után rátaláltam, visszaküldtem postán ex-anyós-jelöltemnek :lol: :lol: :lol: Egyébként nekem most csak egy családi ereklyém van, a nagymamám adta nekem a régi gyűrűjét. Kitisztíttatta, követ cseréltetett benne, és most nagyon jól néz ki :lol: Holnap megyünk vacsizni, asszem fel is próbálom, hátha legalább az rámjön, ha már a jegygyűrűt nem tudom hordani :cry:

Sucer, jó lehet ez az ágy :lol: Én is kaptam volna kiságyat Mincsinek, de a tescos 5000 ft-os kiságy stabilabb, mint az :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok,

Susy, hát sokat agyaltam a menün, mert sokan vittek már előttem, így jó sok kaját ellőttek.
Végül ez lett:
Tárkonyos krumplileves tojással, ahogy Apáék felé divat
Sült csirkecomb, krumplipürével és vegyes savanyúsággal
Sült alma
Szerintem szép szokás ez a komatál, nekünk is jó volt kapni.
Pont Nita jutott eszembe, hogy most ráférne egy pár ilyen pihenősebb, de ebédet kapós nap :roll:

A jövő hetünk még gázos mert dokihoz kell mennünk és anyósoméknál még az őszi betekarítás tart, így biztosat nem tudok ígérni.
Utána viszont bármikor, akár itt, akár nálatok. Nekem itthon van a kocsi napközben, így könnyen át tudunk akár menni is.

Hékás, nekünk is ilyen az ágyunk, mint Marcié, ennek ellenére döntöttünk úgy, ha már költünk rá, nem egy másik rácsos ágyat veszünk, hiszen közel olyan áron felnőtt ágyat is kaptunk Lillunak. Hosszútávon legfeljebb marad vendégágynak, ha valamikor majd mondjuk két egyformát szeretnénk a gyerekeknek.

Szisz, én párom is ilyen durca, de azon én is felhúzom magam, ha a gyereknek se köszön :wink:

Kinga, jó hogy ilyen jó dokihoz kaptál időpontot.

Nita, Neked meg sok erőt kívánok, nem egyszerű a helyzeted. :?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

Gani,
én értem amit mondasz :D . Az örökségekkel én is így vagyok, szeretem a régi és szép dolgokat, de főleg azokat amik a családon belül vándorolnak. Nekem is van családi ékszerem Édesanyámtól, amit majd a kislányunk megkap majd amikor férjhez megy. Az én párom is csak a sósat szereti, sütiben és palacsintában is:wink:.
Majd dobjál az ágyikóról képet!

Nita,
ahogy én visszaemlékszem, az első 2 hónap tényleg nagyon kimerítő volt. Sokszor rogytam le és ültem még du. 2-kor is pizsamában, arra eszmélve, hogy nem ettem, pisiltem.. ez ilyen. Én is gyakorlatilag egyedül nyomtam végig, a párom dolgozott, későn járt haza. De túl vagyunk rajta, ti is túl lesztek, csak be kell állnia az új rendszernek. Mátét nem tudod "befogni"? Tudom még nem olyan nagy, de hátha kedvet kap és nagyfiúnak érezheti magát :) . A hétvégén, amikor mindannyian együtt vagytok, sétáljatok egyet és közben a párodnak mond el, hogy mit vársz tőle. Drukkolok nektek, hogy mielőbb rendeződjenek a soraitok.

Hékás,
akkor az jó régi ágyikó lehetett:o). Mondjuk a miénket is fel kellett újítani egy-az egyben, de megérte és a kislányunk is imádta és büszke volt rá :)

Kinga,
időpont:), ne aggódj minden rendben lesz! Bankban dolgozol?

Mennem kell meló van!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!

Hogy én milyen rosszúl aludtam ma éjjel!!! Mindenhogy kényelmetlen volt, meg egész éjjel baromságokat álmodtam...
Kicsi Hanga egyre intenzívebb, mostmár mindig tudom mikor van ébren, meg Sanyi is mindig érzi amikor itthon van...
Még semmi ötletem, hogy mit főzzek mára, holnapra rakott krumpli, de ma???Ötlet? Ami úgy este nem túl megterhelő..mármint megenni.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ildi,
ez a komatál! Nem hoznál nekem is egyet? Már most éhen halok és még hol az ebédidő.....jajaj 8)

Szilvi,
ne add fel! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek! Ha úgy jön ki a lépés, most dolgozz koncentrálj a munkára, aztán lehet, hogy váratlanul kopogtat majd a gólya. Szorítok neked!

Tényleg megyek megjött a főnököm, jaj nekem..... :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Fogorvoshoz megyek ma...szorítsatok! :(

Kép
Kép
susytunder

Sucer, tegnap összeszedtem magam, hogy ilyen komplett kaja legyen. Én híve vagyok a legyen rendes kaja itthon programnak,de mostanában annyira szánalmas és gyors kajákat főztem, hogy azokért néha én is szégyellem magam.
De legalább ma nem kell főznöm :wink:
Virtuális Neked is küldök belőle, jó?

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
drága vagy köszönöm! :D Én még a héten nem főztem, mondjuk mi a munka miatt, csak hétvégén szoktunk főzni a párommal közösen. Szerencsés vagyok ebben (is), mert a párom imád és tud is főzni, így a főzést 70%-ban Ő szokta intézni, a maradék esetben az enyém a buli :wink: .
Hétvégén ezen/ebben fogunk csülköt sütni, mellé tepsis krumlit és párolt lila káposztát, ja és a ropogós pogi se maradhat el:
Kép parázs tűzhely, nagymamás örökség;o)
:D

Susy,
drukk a fogorvoshoz!

Ronci,
én is elég carul aludtam, de front van, meg jött a szél, szóval van mire fogni. kaja ötlet: én csinálnék vmi tésztát, carbonarasat, gyorsan megvan, finom is, és este sem viszi szét az ember gyomrát. :)

nem tudok ma elszakadni :) , de becsületemre legyen mondva, hogy a beírások között dolgozom ám 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!

Családilag megyünk mi is holnap a fogorvoshoz - csak Miksának nem lesz ott programja.

Ildi, Ronci!
Már félidősek vagytok, hogy rohan az idő. - Remélem mire megszültök, már babás leszek :D

ronci!
Én is fenn virrasztottam hajnali 2-3 között, valami biztos volt a levegőben.

Susy!
Drukkolok!
Kép

Kép

Mmanya
mmanya

Itt vagyok, túléltem. nagyon rendes doktornő volt, nem is fájt, még mennem kell, de már nem fogok félni. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy, a szemembe egy hős vagy, jaj én nagyon utálok fogorvoshoz járni. Maglódon voltál?

MManya, úgy legyen, hogy legyen még egy M a neved előtt addigra :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
A saját szememben is az vagyok! :lol:
igen, Maglódon voltam a szakrendelésen, sok jót hallottam erről a dokiról, és csak megerősíteni tudom. Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. Jobb lesz így a hétvége.

Szólj majd, ha aktuálissá válik a tali.

Kép
Kép
susytunder

Sucer!
Nagyon jó hangulata lesz ezen a szépségen sütni!

Ildi!
Remélem már, mikor kialvatlan leszel akkor zaklatni foglak, hogy segítsetek nevet találni M betűvel.

Ronci!
Nem tudom, hogy írtam-e de nekem most legjobban a Blanka név tetszik, az összes M betűje ellenére - de második névnek hátha sikerül betuszmákolnom. Csak az zavar, hogy Maja - Blank hangzás kicsit egyforma :D :( .

Kép

Kép

mmanya
mmanya

mmanya, nem igen szeretnék kialvatlan lenni, de azért zaklathatsz majd akkor is, ha az leszek... :lol: Lilluval megúsztam, hátha lesz még egyszer ilyen szerencsém :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bocs Ildi, tudod mindenki magából indul ki. :D

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

mmanya! nem mondtad még! Annyira azért nem ugyanolyan a hangzása!jól el lehet különíteni. Szerintem is szép név, és párom még mindig nem tudja, hogy Blanka Hanga vagy Hanga Blanka legyen a kiscsaj..
Bár sógornőmék is pályáznak rá, ha most végre kislányuk lesz, mert nekik meg mindegyik gyereknek B betűvel kezdődik az első neve: Botond Áron, Balázs Zalán.
Hát a nagyon lightos kaja: toros káposzta lett..jó nem a brutál, igazi változata, hanem amikor veszek 1kg húst/ami nem igazán zsíros és azt csinálom meg...Amúgy az a szörnyű, hogy minden ami káposztás: rá vagyok kattanva..párolt kápi, káposztás tészta, meg ilyenek... aztán meg szegény Hangám alig fér el a pocimban! /bocsi/ :lol: :oops: :lol:
Susy ügyes voltál...az az igazság, hogy én nem félek a fogorvostól..még nem bántott engem, nem okozott fájdalmat, na meg még nem fájt a fogam... szóval mivel mindig időben mentem, így sosem volt az, hogy begyulladt, fájós stb... és bár ezt talán már írtam, még sosem kaptam injekciót sem a számba...még sprayt sem szokott fújni, se fúráshoz, se fogkőleszedéshez.

Kép
Kép
ronci

Susy kérem én hogy legyen itthon..../van még az az 5 napja/
de mindíg a pénzel jön!!!!!
Hékás én is kieggyeznék azzal ha legalább egy etetést átvállalna.....én már ezzel is tökéletesen beérném...8 óra alvs már jó volna.
Sucer nem tudom befogni mert nem akarja...erőltetni meg nem akarom.....
api nincs itthon hétvégente max 1 hónapba csak 1x....ilyen szar a bkv!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi, nekem abszolút nem volt ismerős a komatál. Pedig jó lenne kapni néha, tényleg :)

Sucer, igen, bankban. Egyelőre. Nagyon örültem az időpontnak én is. Most már rendben lesz minden, csak azt bánom, hogy nem hallgattam a megérzésemre, és ennyi ideig vártam.
Jó ez a tűzhely, de nem nehéz benne főzni?

Nitácska, kitartás! Éjjel sokszor kel még Barni? Máté jó alvó volt? Anno Bendivel én vagy fél évig nem aludtam egyhuzamban 5-6 órát soha :( De üzenem az univerzumnak, hogy nem baj, vállalom, csak küldje a babát :lol:

K.

Kép

Kép
kinga82

éjjel olyan fél 2 kor kel és után olyan 6 óra fele.......
Máté kicsit rosszabb volt.....de nem vészes.....
az előbb felhívtam apit és beolvastam neki minden sérelmem.......azért bocsánatot kért mert az egyik éjjel nem adott inni Máténak hanem még azt is nekem kellett......de ezcsak egy töredéke annak amit művel..........a többi dolgot amit a fejhez vágtam most próbálta ugy kihozni hogy neki egyen igaza...ja kérdeztem mikor lesz itthon.....majd csak 17-e fele.......monda oké...én addig diliházba vonulok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok nem ügyesség kérdése volt ez, be voltam carva, nem volt más választásom. De arik vagytok nagyon!

Nita
Nagyon sajnálom, hogy így mennek a dolgok nálatok. Ezt hamarább nem tudtad, hogy api ilyen? Nem akarlak megbántani, sem tetőzni a bajt, de én tuti nem szültem volna még egy gyereket, ha tudom, hogy csak egymagamra számíthatok. Nekem még úgy is nehéz volt, hogy volt segítségem. A lányok írják itt, hogy apa hányszor átvette a "műszakot" nálunk nem sokszor, mert neki olyan a munkája, hogy muszáj pihennie, de amikor kivoltam szó nélkül elvitte Kristófot a másik szobába. Ezt meg kellene beszélnetek mert nem fog jóra vezetni. Igen az átkozott pénz pedig mindent tönkre tesz. :cry:
Mi újság a tejcsivel? Van még?

Kép
Kép
susytunder

Susy azelőtt nem volt ilyen....mindíg segített......terhesség alatt is......még a portól is óvott........ezért nem értem most mi ütött belé....a Barnit imádja.....nagyon!!
Tejcsi már abszolut nincs......teljesen elapadt a homeós cucc ellenére is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nálunk is hasonló volt a helyzet, mint Susyéknál. Csak magamra számíthattam, mivel apa csak péntekenként járt haza. Ő hétközben nem itthon aludt, hanem a kamionjában.
Azóta is hatalmas szerencsének érzem, hogy éjszakáznom soha nem kellett. De ha kellett volna is, egyedül csináltam volna :?

Nita!
Napközben nem tudsz pihenni egy picikét Barnival együtt? Máté egésznapos ovis? Vagy hazahordod ebéd után? Esetleg most nem is jár a kistesó születése miatt?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani napközbe csinálom a háztartást.....muszály.....max leűlni szoktam................
Máté egész napos már......addig szoktam kinézni a fejemből.....elaludni nem merek mert nagyon el tudnék aludni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Ok, hogy csinálod a háztartást! Lehet azt óvatosabban is csinálni! Mondjuk úgy, hogy naponta 1 órát szundítassz. Állítsd be a telodat ébresztőre, hogy fel tudj ébredni :wink: Így sem jó?
Máté nem hiányzott az oviból Barni "miatt"?

Anita
Kép

Kép
gani

Nita
Ez akkor sem jó így. Talán megijedt a felelősségtől, vagy nem tudom. :roll:
És mi van ha 1- 2 napra kihagyod a házimunkát és alszol egy jót? Ki tör feletted pálcát? És ha még össze is gyűlik a házimunka akkor kipihenten pikk pakk megcsinálod. Én tuti lesz@rnám, ha hozzám így állnak, akinek meg nem tetszik csinálja meg. :evil:

Kép
Kép
susytunder

Susy ma valami hasonló elhatározásra jutottam én is...nem porszivóztam ki és fel se söpörtem.......
Gani most pihiztem kicsit.........de ilyenkor nekem rosszabb....egy kiadós kb 12 órás alvásra lenne szükségem..... :)
Máté addig nem volt oviba míg én korházba voltam Barnival.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Fel a fejjel! Nekem a férjem egyszer kelt fel helyettem a 2 gyerekhez összesen, hogy áthozza és megszoptassam és reggel 6-tól hajnali 2-ig dolgozott és még szombaton is bement.
Így nálam a házimunka volt az utolsó. Miután már 2 hete nem takarítottam, akkkor már jöhetett egy lány, aki legalább kitakarít hetente egyszer. Mindent az ember sem bír.
Szóval csak azt tudom javasolni, hogy gondold át, miként egyszerűbb a napod. Ha Máté nem megy minden nap oviba és délben mindenki tud aludni 2-3 órát, vagy pihentebb vagy, ha nincs otthon Máté és Barnival alszol minden alkalommal.
A többire meg tegyél nagy ívben. Én főzés helyett több napig muszájból eléltem kenyéren és felvágottan.
Erős csaj vagy és meg tudod oldani egyedül- a kényszer nagy úr. :(

De mivel apa most is sokat dolgozik azért is szeretnék harmadikat, hogy a többieket el tudjam normálisan látni.

Mmanya
mmanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?