Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok!

Réka
Jövő héten szerdán megyek, 7- én. Már nagyon várom! :)

Zsu
Mikor nem kellene megjönnie? Én is nagyon feszült voltam a teszt előtti napokban, és spontán elsírtam magam bármin. Bizakodjunk nagyon!!!

Lányok gondoljatok ma rám! Fogorvoshoz kell mennem, nem tudom tovább húzni. Letört a szemfogamból egy darab, és elkezdett romlani, már fáj. Tuti gyökér kezelés lesz, és lecseszés, de nem akarom tovább húzni. :? :oops:

Ki mit csinál a hétvégén? Szép időt mondanak.

Kép
Kép
susytunder

Suzy, okt.10-én, akkor lesz a 30cn, ma vagyok a 10.DPO-n!Bizakodó vagyok azért Én is :wink:

Gondolok Rád nagyon, Én tegnap voltam... :wink: Hidegre érzékeny-e, érzel vele hideget?mert csak akkor kell gyk-ni, ha már nem érzel vele, mert elhalt a fog!Menni kell nincs mese, nem szabad húzni a dolgot, főleg, ha már fáj!Fontos, hogy még most megcsináltasd, mert terhesség alatt is gyorsabban romlanak a fogak főleg, amelyik problémás már eleve!

Kiskamik, szedtek vagy szedtetek Dentocar vagy Zimafluor tablettát terhesség alatt?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder

én most 9-re megyek fogorvoshoz... :) úgy döntöttem, hogy akkor ma már nem jövök vissza dolgozni, kiveszek egy szabit, és akkor délután nem kell kapkodnom, hogy estére mindennel kész legyek...

nem tervezünk semmi különöset, moziba megyünk, megnézzük a Rágcsávókat 3 dimenzióban :), meg sztem billiárdozunk is egyet...

a fiúk palacsintát kértek, úgyhogy azt is valamikor meg kell csinálni... nem tudom, meglátjuk hogy alakul...

Szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

Suzy, Én unokaöcsémmel leszek ma délután és holnap délelőtt, remélem, hogy jó idő lesz, mert most elég kaka! :roll: :wink:
Takarítás szombaton, mert ma nem fér bele a napomba, pedig mindig pénteken szoktunk, fűnyírás is lesz!
És Ti?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, akkor neked is egy nagy kalappal...Te már kezdek rutinossá válni úgy is, nem okoz gondot, ha fogorvoshoz kell menned! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78

:lol: azért félek ám egy kicsit!!! de sztem kevés olyan ember van, aki nem fél tőle!!! :lol: :lol: arról nem is beszélve, hogy olyan úúúúútálatos, amikor utána 3 órán keresztül el van zsibbadva fejem... ráharapok a nyelvemre...meg ilyesmi... szóval nem jó dolog...na...

na, megyek is, mielőtt meggondolom magam!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Zsu
Érzékeny a fogam hidegre. De nekem ilyenkor mindig gyökérkezelték, ilyenkor nem szokták csak ha elhal az ideg? Ez nekem új, de nem a te tudásodat kérdőjelezem meg, hanem azt hogy akkor eddig miért csinálták nekem.

Tünde
Akkor gondolok ma rád is. Palacsintát én is sütöttem tegnap előtt, de csak sajtosat, édeset nem. Ma fasirtot sütök krumplipürével és az elmaradhatatlan céklával. :)

Mi holnap megyünk az Arena Plázába, jön a keresztlányom az osztályával, vinnem kell neki az mp4- t, mert itt felejtette.
Vasárnap állatkertbe megyünk Kristóffal szép idő lesz.
Jövő hétre 25 fokot mondanak, de jó nem kell még fűteni.

Zsu
Amit kérdeztél, nem szedtem nem ismerem őket. Mire valók? :oops:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt Mindenkinek!!!

-j-: Én meg ugy érzzem, hogy kellene neki adni, mert a magán is elkér simán egy csomó pénzt a rákszűréssért.Ja és neki nincs magánrendelője, tudomásom szerint.A másik, hogy igen rengetegen járnak hozzá...Jó lenne ha tudná ha hívom vagy megyek ki vagyok...

Zsu:Igen csak azt mondták, csak személyesen, semm telefon, semm postán nem adják ki az eredményt!!!!Meg központi szám van csak...

Na, de megprobálom ma öket felhívni...Hátha sikerül valamit kishúzzni belölük...

Zsu és Princz: Mennek neked a drukkokkkkkkkkk....

Joli, Iner: Merre vagytok kismamik????

Suzytündér: Pihenj akkor sokat, majd behozod magad :)

Ancsám: Mi van ma veled?Hogy vagy???

Szép Napot a többieknek!!!!
csip-csip18

réka!
nem gondolnám bunkónak... inkább csak már nagyon ismer engem :) ... és abban igaza volt, hogy eredmények nélkül teljesen felesleges átmennem hozzá. a véremet időben ontották, de hát ha egyszer nem műxik az automata, akkor nem tudunk mit csinálni.
nem 42, hanem 52 nap volt a legrövidebb (ma már a 31. cn-on vagyok). legalábbis tavaly november óta. előtte januártól voltak 15-45 napos ciklusaim voltak :P peteérésemre meg nem tudnám azt mondani, hogy "nem a legjobb", mert hogy egyáltalán nincs... szvsz nem is volt sosem :?

susy!
fogorvos nagyon nemszeretem-dolog :( kitartás :!:

... most nézem: mindenki fogorvoshoz jár :?: nekem már néha ég a képem, de nem voltam már 2 éve... és kellene...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

csip-csip!
ha úgy érzed, hogy kellene adni, akkor "természetesen" adj!
de sztem nagyon nem jó, ha egy doki kizárólag ezért jegyzi meg az embert.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Suzytündér: Mi tegnapmár gondolkoztunk, hogy begyujtunk, mert én fázos vagyok...És nincs szomszédunk és földszint a lakás...Szóval alig várom, hogy vissza menjünk a távfűtésbe :) :)

Tegnap este api kitalálta, hogy megprobál begyujtani, amit már 2-3 napja probált és nem sikerült gondolta megprobálja most is.Este 10 órakkor a 3-dik sziranyomásnál robbant egyet a szivem majd kiugrot... :roll: Szét repedt a fal és le jött a vakolat...Tiszta gáz szag volt...Gyorsan elzártunk mindent...Átmentem apósért, ügye ő még nem álhat lábra, de jó fej volt mondta átbicceg mankóval és megnézzi...Hát képzeljétek el, elkeztük tovább leszedni a vakolatot-téglát és egyszer csak egy nagy lukk volt...Amit ügye bár nem lehetett volna ott, azért robbant be, mert nem volt jól begipszelve...Ugyhogy tegnap éjfélig gipszeltük be a lukkat és megprobáltuk valamivel ideglenessen betömni, hogy esetleg ne áramoljon be vallahol szén monoxid :(.
Egész éjszaka nem mertem aludni, féltem, hogy nem fpgunk felkellni :cry: :cry:
Api este sokszor rámnézzet, azért ő is beszart...
De reggel nagyon megcsókolgatot, és mondta láttod megmondtam, hogy semmi nem lesz...

Bocsi, kicsit hosszú lettem :arrow: de muszály volt megírnod nektek
csip-csip18

-J- De sajnos sok orvos, már így jegyzi meg a betegeit, és ugy is áll hozzájuk(ha pénzt dugsz a zsebébe), ha nem akkor bunko vagy szrik rád"bocsánat" de itt legalábbis nálunk pesten....
csip-csip18

Sziasztok!

Onlány!
Ez szuper ötlet tényleg :wink: !!

Csip-csip!
Hogy vagy?
Meddig dolgozol ma?
Ja kérdezted hogy miért kellett volna dokihoz mennem...
Vizsgálatra mentem volna,meg uh-t kérni...de majd jövö szerdán elmegyek akkor már muszály lesz!!!

Juli!
Na majd csak megjavul az a hüle automata :evil: !! Aztán haladsz te is.. :wink:

Susy!
Akkor a jövö hét izgalommal teli lesz, hétfön én kezdem a sort,aztán te meg szerdán mész...meg van aki még megy (bocsi de már nem emlékszem :oops: )....

Zsu!
Na engem az a hajzsírosodás kergetett ki majdnem a világból :twisted: :lol: ..
Drukk hogy ott legyen az a babóka!!!
Amugy mult hóban is pl. zsírosodott a hajad mensi elött???
Vendég

Susy!
Mi semmi külit nem csinálunk itthon leszünk hétvégén :?
Bár annyira nem is mennék sehova,még sokszor boltba sincs kedvem menni.. Oviba sétálás is nehezemre esik :lol: ,nagyon hozzá voltam szokva a bringázáshoz...
Vendég

Suzy, igen csak akkor kell gyk-ni, ha nem érzel vele hideget, aza nincs benne ideg, ami élne, amivel érzed!Nem szabad ilyenkor neki esni, mert az nagyon fájna és nem beszélve arról, hogy gyk után porózussá válik a fog, nincs benn érző ideg és gyorsan letörik és utána elveszíti az ember a fogat a végén!Hát ezért nem jó, be kell tömni vagy koronát rá!
Amiket írtam mindkettő fluor tartalmú gyógyszer és fontos a terhesség alatt szedni, mert akkor a tejbe is bekerül a fluor :arrow: a baba fogazat így sok fluort kap :arrow: fogszuvasodás megelőzésére!!!
Volt olyan, hogy meg tudtuk mondani, hogy melyik gyereknek kapott!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, neked mindenképpen kellene a Closti :?: :roll: nekem legalább is jó volt, mert pé-t is csinált és a ciklus is rövidebb lett tőle!

Csip, talán még nem kell fűteni, egy kicsit jobban fel kell öltözni!Még jó, hogy nem lett valami nagyobb bajotok, vigyázzatok!

Kírus, igen zsírosodik mindig egy héttel már menzi előtt!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus
Valahol itt egy másik topicban a baba neten olvastam, hogy egyik lánynak az ismije is így volt mint te. Találtak valamit a baba agyában, küldték másik vizsgálatra és már nem volt ott!!! Felszívódott!!!
Rögtön te jutottál eszembe, és érzem, hogy nálad is így lesz. :)

Zsu
Hát marha jó! Nekem az a fogam ami kilukadt és fájt, mindet gyökérkezelték. :shock: Mert hogy ki van az ideg és fáj.
Most megyünk a dokihoz, még nem tudom mikor rendel, de kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Rákérdezek erre a tablettára is amit írsz, elég jó orvosnak mondják.
Majd jövök mesélek.

Anita
Te jó ég! Tényleg jó, hogy nem lett bajotok! :shock:
Én is fázós vagyok, pontosabban amióta terhes vagyok nem. Valahogy fűt a csöppségem odabent. Jobb a vérkeringésem. :)

Kép
Kép
susytunder

Suzy, ugyanahhoz mégy, aki eddig gyk a fogaidat?sok sikert!
kíváncsi vagyok mit mondott!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nem, most ide megyek Maglódra. Nekem most új ez a doki.

Kép
Kép
susytunder

suzy, akkor hátha... :wink: drukk+++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Zsu

Nagyon drága vagy, hogy hiányolsz, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy felkelek, aztán pikk-pakk már este van, közben meg nem csináltam semmit. Sajnos ennek a lakás is látja kárát. És fogalmam sincs, hogy mire ment el az idő. Lehet egész nap csak ülök a kanapén, mint egy zombi. Fura és idegesítő a helyzet. pedig sok mindent kéne itthon is csinálni. Próbáltam tanulgatni is a könyvből. Nem sok sikerrel. Ma pedig délután suli, meg holnap délelőtt is. Nem sok kedvem van.
A rosszulléteim csökkenő tendenciát mutatnak. Már nem jön rám minden kaja gondolatára a hányinger, de azért még vannak rossz napok. Én éjszaka alszom hatalmasakat. Van, hogy 10-ig is. :oops:
Takarítani a férjem nem enged, azt mondja majd hétvégén együtt. Én csak port törölhetek, meg felmoshatok. Övé a fürdő sikálás, meg a porszívózás. lehet ez jónak tűnik, de agyvérzést kapok addig a kupitól. De tudom nagy letolást kapnék, ha nekiállnék.
Nagyon drukkolok, hogy végre zebrás legyen a teszted!!!!!!

Mindenkinek, aki fogdokihoz megy, egy nagy kalappal. nekem is kéne már egy éve lassan, de én is húzom a dolgot. De legkésőbb jövő hónapban el kell mennem, mert tutira van min. egy lyukas fogam.

Csip-csip

Még jó, hogy nem esett bajotok!!!!

Kirus

Nagyon szorítok hétfőn!!!!! Majd gyere a hírekkel.

A többieknek is szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Szép napot mindenkinek! :lol:

Nekem azt hiszem egészen jól kezdődött a reggel, így hoztam nektek valamit:
Kép

Ha esetleg az első képen nem látható, mert ugye szabad szemmel sem nagyon, akkor itten teszem ugyanazt a képet, csak tettem rá egy kis kontrasztot :)
Kép

Kép

Kép
princzike

El kell, hogy mondja, kezem lábam remegett reggel, mikor megláttam.
Szokásos módon csinálom a tesztet, az elején még lekelődtem gey kicsit, hátha már rögtön az elején látszódik valami, hogy talán lesz második csíkocska, de mivel a szokásos módon semmi nem akaródzott látszani, elmentem tenni venni, öltözködni. Vissza mentem pár perc múlva, gondoltam megnézem még egyszer, aztán kidobom a nega tesztet. Aztán látom, hogy mi van :shock: , mintha második csík lenne rajta.
Remélem nem a teszt hibás :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzike, hurrá-hurrá, annyira örülök, persze, hogy jó a teszt...ott a második csíkocska is!!! :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Princzike

Ez akkora pozitív teszt, mint egy ház. Én az elsőn is jól látom! Meg látom csak két nap múlva kéne megjönnie. Hát ahhoz képest már jól látható! Halk, de annál nagyobb gratula.
Ti mióta is próbálkoztok? Mikor mész dokihoz? Apa tudja már?

Joli
Kép
Kép
joli83

princzike!
a bármilyen halvány csík is csík :lol: ráadásul mindkét képen tökéletesen látható :) GRT!!!

zsu!
kellene closti... tudom... szeretném... na de ez az, amit nem akar addig adni, amíg nem viszem apa spermaképét... márpedig az nem fog mostanában összejönni, mert új helyen dolgozik, későig, sokszor vidéken.

kírus!
már csak néhány nap, és megnyugodhatsz! gonolok rád!

joli!
a takarítás megvárja a zembert :D te meg addig pihenj, amíg lehet... 6 hónap, meg egy kicsi, és aztán 18 évig nem lesz nyugtod :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Köszi,ari vagy :wink:
Mikorra igérik hogy jó lesz az automata??
Nagy franc a Karasz valamit valamiért

:roll: :?: :!:

Princzike!
Halk nagy-nagy gratula!!! :wink: Szép a teszted!

Joli!
Akkor most már hamarosan el is mulnak a rosszullétek :wink:
Hát igen ez nálam sem lenne rossz ha így kivenné más is a házimunkából a részét :roll: ,de szerintem ugy vannak vele ha én otthon vagyok akkor majd megcsinálom...

Susy!
Megjártad a fogdokit?
Én is készülök :) ..de mikor jutok el nem tudom...
Igen én is olvastam erröl,meg már a létezö összes ilyenröl szoló oldalt,de hát nem nyugtattak meg teljesen...
Majd hétfön nyugszok meg vagy éppen az ellenkezője...majd kiderül.....
Vendég

Juli, ezt nem értem, a két dolog nem függ egymástól szerintem :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Princzike GRATULLLLLAAAAAA.
Az elsőn is lehet látni a csíkot :D :D :D

réka80

Lányok nagyon szépen köszönöm! Annyira jól esik.

Joli
Mi már több, mint 2 éve próbálkozunk :( Remélem most már így is maradok :), terhesen vagy 9 hónapra :)
Szerinem hétfőn felhívom a dokimat, hogy hogyan legyen a hogyan tovább.
Nálam sajnos nem olyan egyszerű a helyzet, mivel IR-em van, és a baba is inszemmel jött össze.
Szóval most is duphastont szedek, amit majd hétfőn fel kellene írnia, mert addigra elfogy. Na meg az endokrinológust is tájékoztatni kell a dologról, mert állítania kell gondolom a diétámon :). Természetesen van egy rakat dolog, amit meg kell, hogy beszéljek vele....

CSip-csip
Sajnos el kell, hogy mondjam, ez jellemző a dokikra. NAgyon ritka, hogy nem így állnak a dolgokhoz.
Nekem a magán nődokim mondta, hogy megcsinálja a HSG-met, de ez kb ennyibe fog kerülni, mert átlag ez az árfolyam.
Szóval ementem a kórházba, ahol a kórház a TB-met lehúzta, azért, hogy ott aludhassak, a doki meg a vizsgálatot meg tudja csinálni, a dokkel meg lenyúlta a lét. Persze számla nélkül. :evil:
Bár úgy voltam vele, hogy benne megbízok és inkább akkor csinálja ő ennyi pénzért.

Kép

Kép
princzike

Princzike, és sikerült elsőre az inszem?Én is inszemes vagyok, de még nem tudom, hogy sikerült-e, de már az volt a második!
Milyen magas a cukrod?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
jó már az automata, csak ilyenkor elsőbbséget élveznek a fontosabb vizsgálatok, mint pl pajzsmirigy-hormon... szóval amíg vannak ilyen irányú elmaradások, addig másba nem kezdenek. egyébként lehet, hogy már ma kész lesznek a hormonjaim (ha ma nem akkor vsz csak jövő csütörtökön), de mivel nincs ma a Karasz, most tényleg nem sürget az idő... csak tegnap nagyon ideges voltam, hogy már 2 hét eltelt, és nincsenek eredmények, én meg csak toporgok egyhelyben :?
ezt a "valamit valamiért" dologgal kapcsolatban azért még próbálom puhítani... mert adjuk meg apának a lehetőséget, hogy vizsgálat nélkül is bizonyítson :lol:

zsu!
valóban nem függ egymástól a kettő, de a doki szerint "feleslegesen nem stimulálunk" :evil: főleg, hogy ugye pcos-ben vannak veszélyei.
meg szerintem tart attól, hogy a gyógyszer nem lesz jó hatással a crohnra (állítólag hormonokat nem szokja szeretni :) ), és hát itt helyben nem hinném, hogy sok olyan beteggel találkozna, aki bevállalná az állapotromlást a babóért.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

princzike!
IR :?: gyógyszert szedsz rá? én éppen jövő héten akarom megbeszélni a dokival, hogy emeljünk a dózison, mert semmit nem használ.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Princzike
gratulálok!!! :lol:

Túléltem a fogászatot, nem is volt olyan rettenetes, de kellett gyökérkezelni. Azt mondta hogy ki van az ideg, és nincs mit tenni, de nem fájt. Nagyon örülök, hogy rászántam magam. :)

Kép
Kép
susytunder

Mérges vagyok!!! :twisted:
Minden film feliratos a moziba. Nem szeretem ha egy film feliratos. :?

Kép
Kép
susytunder

Suzytündér: A másnaposok nem feliratos!!!Láttad már???Ha nem én merem ajánlani nagyon jó szerintem...

Én is mérges vagyok...Találtam gázos-kéményseprős most mennek ki hozzánk...Persze én meg itt rohadok a szoliban és api is dolgozzik...Anyósom jött ide a kulcsért :evil: Na idegbeteg vagyok ha ő ott van nálunk, na és most ugyhogy senki nincs ott :evil:
csip-csip18

Sziasztok!

én is túl vagyok a fogászaton, és egy tömésen... nem volt vészes, de úgy döntöttem, hogy ma szabira megyek... sztem még sose volt ilyen, "csak úgy" még sosem vettem ki szabit, pedig 15 éve megszakítás nélkül dolgozok...
kényelmesen elmentem 10-kor vásárolni, hazajöttem, megsétáltattam a kutyát... olyan nyugisan, és kényelmesen... :):)
rotyog a karfiolleves, már csak a porszívózás és felmosás van vissza, de azt majd 4 után, ha elmentek a festők (egy leázást jönnek javítani)...
szóval tök olyan ez a napom, mint egy nem dolgozó, gondtalan háziasszonyé, és tök élvezem... :):):)

Princike, gratula! szép csík!!!! :)

megyek csipetkét csinálni a levesbe, de még jövök!!! :):):)

szép délutánt mindenkinek!

Kép
gtunde75

Suzy
Nekem az 5-ik sikerült. Először volt 3, de valszeg az IR miatt nem jött össze. Amikor először pedzegette a doki a PCOS-t, azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák. Gondoltam az is ő kezeli majd. Aztán meg is feledkeztem róla. Majd pár hónappal később esett le a tantusz, meg figyeltem jobban oda a jelekre. Addig már túl voltam ugye 3 inszemen.
Most, hogy az endo doki is zöld utat adott, hogy jók a hormonok, így ez volt onnantól kezdve a 2-ik.
Szumma szummárum össz 5 inszemem volt.
Szerintem nem lesz nálatok gond.
Nekem a cukrom tök normális, az inzulinom volt nagyon magas.

-J-
Igen IR gyógyszert, Meforalt. Igaz elsőre nekem nem jött be, mert rosszul voltam tőle elég durván, de közben váltottunk és a harmadik kombinált lett jó, de amellett nem lehet senki sem terhes, így hogy belevágtunk vissza kellett váltani. Eddig jó. Már 2 hónapja szedem újra és eddig nem voltam rosszul tőle.
Le is kopogom - kopp-kopp-kopp
Mondjuk diétázok is mellette rendesen.

Susytunder
Akkor te egy hős vagy. Én mindig is nagyon féltem fogorvoshoz elmenni. Azok a rettenetes hangok... GRRR....

Gtunde
Köszönöm. :lol:
Akkor már járt neked ez a lazítós nap :)
Milyen leves lesz?

Kép

Kép
princzike

Sziasztok Csajok!

Csak ezt az oldalt sikerült úgy ahogy visszaolvasnom.....De igyekszem!!Ma megint melóztam délelőtt is és este is megyek....Apjuk is munkában, onnan meg egyenesen megy meccsre, szegény nem tudom, hogy fog így játszani, mivel hulla fáradt szegény :roll: ...Ja és ma megkapta az első fizetési papírját, ami hát nem igazán egyezik azzal amit szóban megígértek neki, mondtam neki, hogy mindenképpen kérdezzen rá....Az a baj, hogy nem írt még alá semmilyen szerződést!!Na majd meglátjuk, remélem nem verik át, mert nem nagyon van kedvem megint munkát keresni :evil:

Princzike- Nagyon-nagy gratula neked, teljesen jól látható a két csíkod :lol:

Gtunde- Akkor nagyon jó kis napod volt ma te kis lógos :lol:

Susytunder- Hős vagy, hogy így bevállaltad a fogorvost....Én itt nem szivesen megyek, mert az ember nem ad soha érzéstelenítőt, és a múltkor is úgy furta meg egy félig letört fogamat....Azt hittem besz.rok :roll:

Joli- Jó, hogy adtál életjelet magadról!!Akkor egyre jobban vagy, ez jó hír!!Nagyon szépen haladsz előre :wink:

Csip-Csip- Azta :shock: ...Óvatosan azzal a gázzal, mert nagyon veszélyes, tényleg szerencse, hogy nem lett semmi bajotok, vigyázzatok!!Nagyon jól tettétek, hogy hívtatok valakit, hogy nézze meg, mert ezzel nem szabad játszani!!

Réka- Te hogy vagy??Még mindig semmi tünet??

Zsu- Nagyon szorítok, hogy egy pár nap múlva te is ilyen szép tesztet hozzál nekünk, mint Princzi :wink:

Anyci-Hol vagy ma??

Onlány-Akkor jó hétvégézést-családozást nektek! :wink:

-J- sajnálom, hogy még mindig nincs eredményed, de reméljük hamarosan meg lesz...Ez a legszarabb ez a várakozás!!

Anita, Iner, Betty- Merre vagytok csajok??Remélem nem hagytam ki senkit, ha még is hatalmas puszi nekik is!

Kívánok mindenkinek nagyon szép pénteket és még annál is szebb hétvégét!Mi semmi különöset nem tervezünk, autótakarítás, dohányzóasztal nézés, dekoráció csinálás esetleg...ezek jöhetnek szóba :wink:

Mindenki vigyázzon magára!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

délutánra csodák csodájára kész lett a hormonprofil... bár ne lett volna :!: :? tragikus... hétfőn megpróbálom levadászni a dokimat, hogy ugyan mondjon már rá valamit, mert ennek még az sem használna semmit, ha clostival megtámogatnánk :roll:

Őszinte csodálatom, csajok, akik megjártátok a fogászatot :!: valaki elmehetne helyettem is :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Egy jó hír, veletek is megosztom:

Priviben szoktam egy lánnyal levelezni, aki (mint kiderült) ugyanoda jár, mint én, ugyanaz az orvosa, mint nekem, ugyanúgy elküldték lombikra, mint engem, és persze ugyanabba az intézetben, ugyanahoz a dokihoz...mint engem.
A lényeg az, hogy nekünk november 5.-re volt ugye az időpontunk a konzira, és ők is bejelentkeztek ugyanúgy (csak kicsivel előbb), okt. 21.-re kaptak időpontot.
Csakhogy ők közben elmentek a doki magánrendelésére, tehát az időpontjuk a kórházba szabad maradt...azt mondta, megpróbálja áttetetni a nevünket arra az időpontra, ami nekik volt, mert őket még elküldték pár vizsgálatra, és még nem mennek...
Ma üzent, hogy sikerült telefonálnia, és átrakatnia minket, az Ő időpontjukra
Tehát, október 21.-én megyünk a konzultációra :D :D :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

J
Mik az eredményeid :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bettykém Gratula!!!Ez szuper, 21-e mindjárt itt van....Arról nem is beszélve, hogy a párom szülinapja, úgyhogy csak jó híreket kaphattok azon a napon :lol:

-J- az eredményeidre én is kiváncsi lennék :roll:

KépKép
gyancsi

betty!
ez nagyon jó hír :!: :D

az eredményeim:
2. cn-on (technikai okok miatt nem 3. napi :) :
FSH 8,81 mIU/ml
LH 27,94 mIU/ml
progeszteron 3,47 nmol/l
ösztradiol 140 pmol/l
prolaktin 7,0 ng/ml
totál tesztoszteron 1,04 nmol/l

21. cn-on:
FSH 8,08 mIU/ml
LH 22,88 mIU/ml
progeszteron 5,29 nmol/l
ösztradiol 236 pmol/l
prolaktin 6,2 ng/ml
totál tesztoszteron 0,93 nmol/l

egyébként lényegében pont ugyanolyanok, mint a korábban vaktában elvégzett 110. és 42. ciklusnapi laborok... szinte csak az ösztradiol változik.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

A link alatt vannak az értékhatárok...

betty615

Remélem akkor szerencsét is hoz az a nap :!: :wink:

betty615

betty!
azt ismerem... de ezt nem egyesével kellene értékelni, hanem összességében... és valljuk be: sz@r :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

J

annyira nem szar ez :arrow: azt nem értem, hogy az LH szinted miért ilyen magas a 2 cn.-on :shock:

betty615

Sziasztok!

Bocs, hogy sokat nem voltam, de nagyon fáradt vagyok mire hazaérek, így már csak olvasni van időm...
Gratulálok princzike!!!!

Nálunk a helyzet változatlan...még mindig émelygek... :roll:
De remélem már nem tart sokáig ez az időszak... :wink:
Különben jól vagyok, csak nagyon fáradékony még mindig.....

Remélem mindenki jól van!

Hatalmas pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]
annyira nem szar ez :arrow: azt nem értem, hogy az LH szinted miért ilyen magas a 2 cn.-on :shock: [/color]

pcos-ben az lh-szint kvázi ciklustól független :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?