Sziasztok Csajok!
Csak ezt az oldalt sikerült úgy ahogy visszaolvasnom.....De igyekszem!!Ma megint melóztam délelőtt is és este is megyek....Apjuk is munkában, onnan meg egyenesen megy meccsre, szegény nem tudom, hogy fog így játszani, mivel hulla fáradt szegény
...Ja és ma megkapta az első fizetési papírját, ami hát nem igazán egyezik azzal amit szóban megígértek neki, mondtam neki, hogy mindenképpen kérdezzen rá....Az a baj, hogy nem írt még alá semmilyen szerződést!!Na majd meglátjuk, remélem nem verik át, mert nem nagyon van kedvem megint munkát keresni
Princzike- Nagyon-nagy gratula neked, teljesen jól látható a két csíkod
Gtunde- Akkor nagyon jó kis napod volt ma te kis lógos
Susytunder- Hős vagy, hogy így bevállaltad a fogorvost....Én itt nem szivesen megyek, mert az ember nem ad soha érzéstelenítőt, és a múltkor is úgy furta meg egy félig letört fogamat....Azt hittem besz.rok
Joli- Jó, hogy adtál életjelet magadról!!Akkor egyre jobban vagy, ez jó hír!!Nagyon szépen haladsz előre
Csip-Csip- Azta
...Óvatosan azzal a gázzal, mert nagyon veszélyes, tényleg szerencse, hogy nem lett semmi bajotok, vigyázzatok!!Nagyon jól tettétek, hogy hívtatok valakit, hogy nézze meg, mert ezzel nem szabad játszani!!
Réka- Te hogy vagy??Még mindig semmi tünet??
Zsu- Nagyon szorítok, hogy egy pár nap múlva te is ilyen szép tesztet hozzál nekünk, mint Princzi
Anyci-Hol vagy ma??
Onlány-Akkor jó hétvégézést-családozást nektek!
-J- sajnálom, hogy még mindig nincs eredményed, de reméljük hamarosan meg lesz...Ez a legszarabb ez a várakozás!!
Anita, Iner, Betty- Merre vagytok csajok??Remélem nem hagytam ki senkit, ha még is hatalmas puszi nekik is!
Kívánok mindenkinek nagyon szép pénteket és még annál is szebb hétvégét!Mi semmi különöset nem tervezünk, autótakarítás, dohányzóasztal nézés, dekoráció csinálás esetleg...ezek jöhetnek szóba
Mindenki vigyázzon magára!
Szeretettel:
Ancsa