Sziasztok!
Nemone: Rékának már elég szép hajacskája van! Kis huncut a fotókon!
Nikinek még csak pihés a fejecskéje.
Amúgy nem nagyon láttam még szőkében "hajasbabát".
Gratula a mászáshoz!
Örülök, hogy ma szépen ment a kanalazás!
Vitamin: Én Cebion C vitamin-t adok Nikinek, 3 cseppet naponta a védőnő javaslatára.
TV: Mi JimJam-et szoktunk nézni körömvágáskor. Annyira leköti, hogy szinte lemerevedik, így nem kalimpál a kezeivel, könnyen le tudom vágni a körmét.
Évi: Örülök, hogy visszakaptad a turmixgép árát!
Boldog 8. házassági évfordulót!
Vicky: Örülök, hogy nem volt baci a kenetben! Az antibiotikum kúra után megnézik majd újra a vizeletet? Az ablakpucolással, pakolászással csak óvatosan! Vérnyomi, cukor
Boni: Nagyon ari a kis gesztenyebarna szemű gesztenyeszedőd!
Mit fogtok kreatívkodni az alkotóasztalon?
Gratu a 29 naposhoz! Drukk, hogy a következő legalább 9 hós legyen!
Viki: Jobbulást a családnak! Gyógyultok már?
Zsuzska: Gratula a barátnődnek Ádi baba születéséhez!
Durva, hogy így hagyták szenvedni..
Dita: Csak nehogy anyósod elfelejtse a takarítást is, úgy mint az unoka szponzorálást. Amúgy én nem szólnék neki, de én olyan vagyok, hogy ha ígérnek is segítséget, akkor sem veszem komolyan, max. örülök, ha valóban betartják az ígéretüket.
Szülés: Nekem sem volt könnyű szülésem, de inkább mégegyszer természetes szülés, mint császár. Valahogy én nagyon idegenkedem attól, hogy felvágják a hasam, de persze, ha indokolt a császár, akkor nincs mese.
Linácska: Ijesztő lehetett ez a rosszullét! Remélem, nincs semmi bajod, csak a szülés utáni stressz hatása volt.
Monic: Boldog házassági évfordulót Nektek is!
Rólunk: Niki nagyon szépen eszik már kanállal, én meg nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes.
Nem tudom mennyit tudna megenni, ma 6 kiskanál almát és 60 ml barackot evett meg, utána meg kiszívta mindkét cicit. A védőnő azt mondta, hogy ha elérjük az 50-60 ml mennyiséget, akkor már nem kell utána cici, de én még nem akarom elvenni tőle, mert kell neki a folyadék, itatni meg elég nehezen tudom mással, meg amúgy is még korai lenne kiváltani egy étkezést. Sajna cumisüvegből nem hajlandó semmit meginni. Úgyhogy pohárból szoktam itatni, kortyonként billentem neki a poharat, de fele a nyakába megy így.
Lehet, hogy gyakorolni kéne ezt is, aztán szépen belejönnénk.
Mamik!: Hogy buborékmentesítitek a turmixolt gyümipüréket? Nekem a védőnő nem ajánlotta a turmixolást, mert sok buborék megy a kajcsiba, úgyhogy szűrőn paszírozok, babareszelőn reszelek, pedig itt van a turmixgép meg a botmixer is.