Új privát üzeneted érkezett!

BONI
Köszi ari vagyol amúgy pénteken megyek fel pestre fél 10kor találkozom egy csajjal a Nyugatinál. Ha ráértek talizhatunk vinnék nektek meséket cserébe. Majd összeírom mik vannak.
Ja és érdekelnek a zenék is! Főleg a Halász Judit.

De jó ez a tappancsos vonalzó! :)

Átnézek a másik oldalra........

dita75

Boni
koszmónak se híre, se hamva :lol: Vazelin bevált, szinte egyből lejött.

Dita,
ma feladtam a cuccot, egy gyűrött, szakadt borítékot tudtak csak adni a postán, úgyhogy abban ment elsőbbségivel, úgyhogy holnap várhatod. A postaládába valószínű nem fér be, mert széles.

Képzeljétek, ma apunál rosszul lettem, de annyira, hogy orvost kellett hívni. Még szerencse, hogy a haverja a háziorvosunk, és épp a közelben ebédelt. Szegény otthagyta a kaját miattam. Nem talált semmit amúgy, vérnyomásom jó volt, trombózisom nem volt, de nagyon szorított a mellkasom, nem kaptam levegőt, hányingerem volt, rázott a hideg, és mindez két másodperc alatt tört rám. Aztán egy fél óra múlva elmúlt. Lehet, hogy a cukrom esett le nagyon, de mire hoztak elemet a vércukormérőjébe, addigra már az is jó volt. Azóta sincs semmi bajom, de majd megyek vérvételre.

Némoka,
nagyon édi Réka. Nekem anno Lili egy nap különbséggel kezdett mászni, és utána felült. Vagy fordítva, erre már nem emlékszem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Köszi, majd megoldja a postás, van két ládánk is az egyik egy hosszú csőszerű a sok bizniszújságnak abban lehet hogy elfér.

Ilyesmi nekem is volt nem ettél vmi rosszat esetleg?
Vigyázz magadra, remélem nem kaptál el semmi hülye vírust.
Engem apa szekál hogy oltassam be magam a H1N1 ellen.

SUSKA
Pont ezen folytattunk eszmecserét Monic-kal hogy a természetes és a csaszis szülésnek is vannak előnyei, hátrányai, ha rátenném a mérlegemre nem billenne semerre mert mindegyikre tudok felhozni ugyanannyi érvet, de hát ezt majd az élet döntse el ne én! Úgy vagyok ezzel a kérdéssel. Amúgy a volt osztálytársamat múlt héten császározták meg. Neki is egy király kis férje van és egy hatalmasat balhéztak mire visszafordult a kisfia és már nem tudott befordulni időre. Neki megindították a fájásokat meg minden és csak utána végezték el a műtétet.

dita75

Dita,
nem tudom, mi lehetett. Azt a nyomást a mellkasomban néha még érzem, de sokkal enyhébben. Vagy csak lehet, hogy a 7 heti stressz most jött ki rajtam. Mert végül is nekem normális férjem van, de sokmindenben attól függetlenül nem számíthatok rá. Lilinél sokkal többet segített, bár az őszintéhez az is hozzátartozik, hogy Lilivel viszont sokat foglalkozik, és ez is segítség.
Azért megijedtem, már a mentő is szóbakerült, csak ugye ott volt Levi is. A háziorvos mondta, hogy semmi gond, ilyenkor viszik őt is.
Tervezett császár előtt nálunk is beindítják a szülést, azt mondták a szülésfelkészítőn, hogy ez kell a babának, mert nem mindegy, hogy valaki alól kirántják a széket, vagy előbb szólnak neki, hogy ki fogják rántani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditus, jaja, én nagyon féltem ettől a műtéttől, de hála Istennek pozitiv volt. Drága barátnőm 15 óra vajudás után megszülte a kisfiát, este nyolckor ugyanakkora babát mint az Olcsa a 170 cm-jével és az 50 kg-jával a Péterffybe. Ennek az orvosnak nemhogy pénzt nem adnék ha felépülnék úgy megverném hogy bec@rna az biztos. Mekkora egy seggfej köcsögnek kell lenni ahhoz, hogy két epidurális utána ennyi vajúdás után, tágulás nélkül, szenvedtessen valakit????? A szülök mentek már be szólni a barátnőm már szinte magán kivül volt hogy császározzák meg, akkor készitették is a műtöt és akkor megszületett Ádi baba. Teljesen kiakadtam. Az én dokkerem nem hagyott volna igy szenvedni a végsőkig jah és nem is akarta még mindig a szülést elinditani 43. héten. Szóval igen is lehet egy szülés kudarc, és nagyon negativ szar élmény. Előbb beszéltem vele, csak sirt, kivan borulva, annyit mondott soha többet, brutális volt. Én meg annyira ideges lettem hogy elkezdtem szidni ezt a köcsög orvost, hogy én az ő helyében biztos nem adnék egy forintot se. Menjen az anyjába az ilyen.

Boni, Brevit vett apa azt hiszem Vikiéknek van az, nagyon szimpi Olcsa szereti.

Jah, ma este leraktuk Olcsa ágyát holnap sztem már fel is állhat akár.

Kép
pgsuska

DIta, Linácska,

nálunk is indítják a szülést a császár előtt épp a Linácska által leírt okból. Danci is épp a császár előtti oxitocin által született meg, már indítottak a műtőbe amikor mint a gyorsvonat mégis megszületett természetes úton. A dokinak még gumikesztyűt sem volt ideje húzni :oops:

Dita,

én továbbra sem tudnék szavazni sem a császárra vagy a természetes szülésre, nekem teljesen mindegy, a lényeg, hogy gyönyörű baba az eredmény :wink: :lol:
Mivel fent írtam, hogy a császár előtt ugyanúgy indítják a szülést, ugyanúgy vannak fájások és ha nem programozott a császár akkor van, hogy 30 órát is hagyják előtte vajúdni az anyát. :shock: Nekem a 13 órával nagyon nagy szerencsém volt, mert a főorvosnak programja volt és 13 óra után mondta, hogy akkor azonnal megműt mert mennie kell haza. Aztán az másik történet, hogy Danci nem várta meg a műtétet hanem gyorsan megszületett.

Linácska,

lehet, hogy tényleg a stressz ártott meg, vigyázz nagyon magadra.
Ha visszagondolok, hogy az első 3 hónapban mennyi munka volt Dancival, ráadásul ő hasfájós is volt, hát tényleg kemény időszak és most te ennek vagy a közepén.

Zsuzska,

tényleg van cukor a kecskemétiben, én azért adok Dancinak. Persze nem mindig azt eszi, főképp az üveges gyümölcsöt eszi nagyon ritkán, mert igyekszek én turmixolni neki valamit. Akkor eszik csak üvegeset amikor utazunk vagy nem otthon és nem anyuéknál kell etetnem. Mert ahol csak lehetőség van ott én turmixolom a gyümiket.

Évi,

örülök, hogy visszakaptad a turmic árát. Néha az enyém is ad hülye hangokat, de még jól működik.

Czinki,

mi újság? Lehet, hogy nincs net?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Boni mami,

régen írtad, hogy Zsigi egy időben nagyon sírós volt ha nem a te kezedben lehetett. Konkrétan úgy emlékszem, hogy egyszer hazautaztatok és a pici fiú nem maradt meg senkinél csak nálad.
Mi mától ugyanezt éljük át, 100 %, hogy szeparációs szorongása van Dancinak, most jött rá arra, hogy nem egy test egy lélek vagyunk és én akár el is tudok menni.
Ma csak 1 percre hagytam magára amíg kiszóltam a kertészeknek, hogy mit csináljanak, mire bejöttem olyan szívet tépően zokogott, hogy ilyet eddig csak ritkán láttam nála. Felvettem, hüppögött még pár percet aztán megnyugodott. Aztán este felé jöttek látogatói, nem kellett, hogy felvegyék, elég volt ha ránéztek vagy hozzá szóltak, olyan hangosan visított és zokogott, hogy a végén már égett a fejem :oops: Pedig nagyon kedves család volt nálunk, akiket eddig imádott de most nem bírta bevenni őket. Aztán ketten maradtunk és újra vigyorgott, és mikor apja hazaért és játszott vele gurgulázva nevetett mintha korábban semmi sem történt volna :roll:
Nagyon jó az alsó vonalzó, teljes szívemből kívánom, hogy minél előbb pocakos vonalzó váltsa fel :wink:

Évi,

Eszti is hasonló tüneteket produkál a szeparációs szorongás által?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zsuzska,

remélem a barátnőd hamar feldolgozza lelkileg a mai nap szörnyűségeit. :cry: Remélem a pici fia kárpótolja majd minden fájdalmáért. Az nagyon durva, hogy 43. hétig hagyták neki hordani a babát :shock: :shock:

Kép}
monic80

Én megyek is aludni, mert reggel megyünk Pestre megint, úgyhogy Danci cuccait még korán be kell majd csomagolnom.
Ráadásul holnap van a 4. házassági évfordulónk, apa elvisz ebédelni vendéglőbe.

Évi,

boldog 8. évfordulót kívánok nektek, épp kétszer annyi idős házasok vagytok mint mi :lol:
Bár az együtt létünk 7 év és 8 hónapos évfordulója is holnap lesz. :lol: Mi szinte mindent 1-jén csináltunk:
március 1-jén jüttünk össze, 2002-ben
november 1-jén költöztünk össze, 2002-ben
és október elsején házasodtunk. 2005-ben
Danci egy kicsit kilóg a sorból a 15-i születésével :lol:

Kép}
monic80

Úgy látom velem van tele az oldal :oops:

Megyek is, jó éjt Kép

Kép}
monic80

Suska szegény barátnéd!

Dita nincs kedved Városligeti sétához? vagy az neked már sok? mert pont aznap találkoznánk Némóékkal ha nekik jó. persze attól függ mert Zsiga 12-től alszik 2,5 órát. :roll: előtte játszótér van.Balázs csak Pénteken jön haza akkor tudja kiírni, úgyhogy postázom.

Moncsi igen sajnálom nálunk ez 2 hónapig is eltartott! :cry: kitartás! Boldog évfordulót

Évi nektek is utólag

:lol:

LIna jaj. vigyázz magadra! örülök koszmótlanításnak :lol:
Vendég

ja igen! képzeljétek ugye a ciklusom ultrabrutál volt, hosszúságban elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát és a múlt havi ciklus 29 napos :lol: a mostanira kivi vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk megyek főzni 4 napra előre.
Most jöttem meg a boltból.

BONI
Az igazat megvallva nekem már nem esik jól a séta csak ha muszáj teszem ki a lábam itthonról. Az utazás már eleve tök ki fog fárasztani, eleve úgy tervezem hogy már ez az utolsó hogy felbumlizok anyuékhoz. A hasamat néha alul fogni kell annyira húzza a súlya lefelé. Akkor majd összeírom én is hogy milyen mesék vannak, ha valakit érdekel szóljon. Én is csak hétvégén tudok írni mert ez inkább a Ricsi reszortja, nekem nem mindig jön össze! :oops:

Gratula a 29 napos ciklushoz, ez tök király lenne ha így is maradna.

LINA
Köszi ma összefutottam hazafelé a postással és odaadta a levelet.
Nagyon is elképzelhető hogy kimerült és stresszes vagy, nekem is akkortájt vannak ilyen tüneteim. Pihenj ha van rá érkezésed. Még jó hogy apa tüsténkedik Lili körül.

MONIC
Boldog házassági évfordulót nektek is.
De jó hogy nem akkor találkoztunk amikor Dancinak ez a korszaka van, mert itt nálunk annyira édes volt, ahogy felkelt egyből mosolygott. :) Remélem nem tart sokáig ez a korszak.

SUSKA
A kolléganőmnek ugyan kis babája volt két kiló valamennyi de ő is 22 órát vajúdott és mondta hogy soha többet, amúgy is annyira imádja a kisfiát, szinte betegesen, hogy állítja nem tudná megosztani mással ezt a nagy ájlávjút.

Kitartást kívánok neki és hogy mihamarabb feledtesse a szépséges kisfia vele a történteket.
Most még parább lettem, remélem nekem könnyebben fog menni ez a dolog már csak ezért is szeretném igénybevenni a homeos golyók segítségét, sok jót hallottam róluk.

Pusszanat csajok, ha kész vagyok a melóval majd még felnézek.

dita75

Sziasztok!

Boni,
Elvileg jó nekünk a péntek! Bár, ha olyan idő lesz, mint tegnap, akkor inkább itthon maradnánk...
Viszem a Teletubbies-t, és én is megköszönném, ha hoznál nekünk zenéket. (Neked nem kellenek zenék?)
Gratula a normális ciklushoz! Remélem, hamar beköltözik a pocakodba a kistesó! :lol:

Linácska,
Sajnálom, hogy rosszul lettél tegnap, remélem semmi komoly!
Gratulálok, hogy elmúlt Levi koszmója!

Zsuzska,
Akkor Olcsa továbbra is jó evő! Csak azért kérdeztem, mert mondtad, hogy az orvosotok megtiltotta, hogy pépet adj neki, és kíváncsi voltam, mit kap. De akkor a táppal is végig tudja aludni az éjszakát?
Gratulálok a barátnőd kisfiához, és sajnálom, hogy ilyen sokáig hagyta az orvosa szenvedni!
Én szoktam néha Rékának Kecskeméti bébiételt adni, főleg azért mert csak náluk van a gesztenye-alma-csirke, és azt nagyon szereti.

Monic,
Boldog évfordulót!
Remélem, Danika hamar túl lesz ezen a nyügis korszakán! Amúgy Réka is szokott ilyet csinálni, de olyankor azt csinálom, hogy lemegyünk sétálni picit a kenguruval, és mire visszajövünk már újra el tud játszani egyedül is.

Évi,
De jó, hogy visszaadták a pénzt!
Boldog évfordulót!

Dita,
De jó, hogy anyós kitakarít majd! Nálunk a férjem csinálta meg, igaz az 1 hónap alatt míg bent voltunk a kórházban nem takarított senki.

Császár: Ha csak az első császárom lett volna, akkor azt mondanám, hogy semmi különös, de azért szívesebben szülnék természetesen (már csak azért is, mert azt nem tudom, hogy milyen). Szerencsére nagyon hamar jól lettem utána. Sőt, a szobatársaim meg is lepődtek, hogy milyen szépen tudok közlekedni, lesmászni az ágyról, alig 1 napos heggel. DE! A 2. császár után már azt mondom, hogy nem értem azokat, akik mindenáron császárral akarnak szülni! :roll:
Szóval én inkább természetes úton szülnék, bár tudom, hogy ha lesz majd tesóbébi, akkor nagy az esélyem egy újabb császárra, attól meg félek az előzmények miatt.

Képzeljétek Réka ma megette a főzit kanállal! Ez úgy sikerült, hogy nagyon éhes voltam, és én is ettem közben, erre ő simán nyitogatta a száját és nem volt hiszti. :wink:
Lehet, hogy ez lesz a titka az evésének? Bár az igaz, hogy minden sárgarépás lett, és át is kell öltöztetni.
Lányok úgy irigyellek titeket, hogy a gyerkőceitek 2 órát alszanak egyhuzamban! Én akármit is csinálok 40 percnél nem alszik többet, csak nagy ritkán történik meg a csoda a 1,5 órával.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nemone: Rékának már elég szép hajacskája van! Kis huncut a fotókon! :) Nikinek még csak pihés a fejecskéje. :) Amúgy nem nagyon láttam még szőkében "hajasbabát".
Gratula a mászáshoz! :)
Örülök, hogy ma szépen ment a kanalazás!
Vitamin: Én Cebion C vitamin-t adok Nikinek, 3 cseppet naponta a védőnő javaslatára.
TV: Mi JimJam-et szoktunk nézni körömvágáskor. Annyira leköti, hogy szinte lemerevedik, így nem kalimpál a kezeivel, könnyen le tudom vágni a körmét. :)

Évi: Örülök, hogy visszakaptad a turmixgép árát! :) Boldog 8. házassági évfordulót! :)

Vicky: Örülök, hogy nem volt baci a kenetben! Az antibiotikum kúra után megnézik majd újra a vizeletet? Az ablakpucolással, pakolászással csak óvatosan! Vérnyomi, cukor :D

Boni: Nagyon ari a kis gesztenyebarna szemű gesztenyeszedőd! :) Mit fogtok kreatívkodni az alkotóasztalon?
Gratu a 29 naposhoz! Drukk, hogy a következő legalább 9 hós legyen! :wink:

Viki: Jobbulást a családnak! Gyógyultok már?

Zsuzska: Gratula a barátnődnek Ádi baba születéséhez! :D Durva, hogy így hagyták szenvedni.. :(

Dita: Csak nehogy anyósod elfelejtse a takarítást is, úgy mint az unoka szponzorálást. Amúgy én nem szólnék neki, de én olyan vagyok, hogy ha ígérnek is segítséget, akkor sem veszem komolyan, max. örülök, ha valóban betartják az ígéretüket.
Szülés: Nekem sem volt könnyű szülésem, de inkább mégegyszer természetes szülés, mint császár. Valahogy én nagyon idegenkedem attól, hogy felvágják a hasam, de persze, ha indokolt a császár, akkor nincs mese.

Linácska: Ijesztő lehetett ez a rosszullét! Remélem, nincs semmi bajod, csak a szülés utáni stressz hatása volt.

Monic: Boldog házassági évfordulót Nektek is! :)

Rólunk: Niki nagyon szépen eszik már kanállal, én meg nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes. :) Nem tudom mennyit tudna megenni, ma 6 kiskanál almát és 60 ml barackot evett meg, utána meg kiszívta mindkét cicit. A védőnő azt mondta, hogy ha elérjük az 50-60 ml mennyiséget, akkor már nem kell utána cici, de én még nem akarom elvenni tőle, mert kell neki a folyadék, itatni meg elég nehezen tudom mással, meg amúgy is még korai lenne kiváltani egy étkezést. Sajna cumisüvegből nem hajlandó semmit meginni. Úgyhogy pohárból szoktam itatni, kortyonként billentem neki a poharat, de fele a nyakába megy így. :) Lehet, hogy gyakorolni kéne ezt is, aztán szépen belejönnénk.
Mamik!: Hogy buborékmentesítitek a turmixolt gyümipüréket? Nekem a védőnő nem ajánlotta a turmixolást, mert sok buborék megy a kajcsiba, úgyhogy szűrőn paszírozok, babareszelőn reszelek, pedig itt van a turmixgép meg a botmixer is.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Évfordulós köszöntéseket köszönöm szépen! Jó sok ez a 8 év, és már 14 éve vagyunk egy pár...

Monic!

Már lassan készülget a nagy gép, jövök majd képekkel!
Az idegenektől félele is megvan nálunk is, de csak az Eszti fél, Ádám vigyorog mindenkire válogatás nélkül.
És bizony, az én kislányom is ilyen szívet tépően tud zokogni, ha csak felállok mellőle a szőnyegről, akkor is. Hát még ha elindulok, és távolodni lát :cry: Nem lehet nem komolyan venni, mert hihetetlen, mennyire meg tud rémülni ilyenkor... Ezt olvastam, amit Boni is írt, hogy 10 hónapos korra rendeződik a helyzet, addig meg hadd bújjon... :) remélem a kincsfiam nem kez rá épp most, mert kettőjüket nem bírom egyszerre cipelni.
Nektek is nagyon boldog évfordulót kívánok, és utána még vagy 50-et!

Boni!

Bárcsak szépen rendeződe a ciklusod!

Némóci!

De ügyesek vagytok Rékával! Akkor egyetek együtt. Egyébként igaza van, én se szeretek egyedül enni :)

Denika!

Gratula Niki jó evőkéjéhez! Egészségére :)

Hüvelyi szülés kontra császár: nekem volt mindkettő, és én is a sima szülésre szavazok, és sajnálom, hogy az ikrekkel meg se próbálhattam a rossz fekvésük miatt. A hüvelyi szülés sokkal-sokkal fájdalmasabb, de lényegesen rövidebb ideig fájdalmas, csaszi után inkább sok a kellemetlenség. A sok fájdalmat feledteti az a hihetetlen érzés, hogy "úristen, megcsináltam!!!" Igazi megahősnek éreztem magam :)

Tanácsadáson is voltunk ma. Eszti 8200 gramm és 69 centi, Ádám 10200 gramm, 75 centi. megnőttek a drágáim :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok csajok!Ujra itt.már nagyon várom hogy mi lesz a teszt eredménye:))remélem sikeres lesz az inszemem,8 nap és meg tudom:))szerintetek kellene ilyenkor érezni már valamit ha sikerült?ma vagyok 21.napon és a hőm fent van még 36.7.Már olyan türelemetlen vagyok és valahol ugy félek az ujabb csalodástol is.Van valakinek valami hasznos infoja?lehet meg nyugodnék:))előre is köszi a segitségeteket:))
p.szilvi

denika: Nem mondta a doki, de biztos megnézik majd a vizeletet. A vérnyomim sosem voltilyen alacsony, 90/60 volt legutóbb is. A cukrom is alapveetően jó, néha bűnözök egy kicsit és ez látszik a mérésemen olyankor. De alapvetően oké.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Azt hiszem jól megfáztam mit tehetek hogy minél gyorsabban átmenjen?

Kép

Kép
vius
Baja

Monic,
Miután kikapcsoltam a gépet jutott eszembe, hogy kérdeztél Czinkéről. Írtam neki sms-t, és jól vannak csak napközben nincs ideje estére meg elfárad. De ígérte, hogy nemsokára felnéz hozzánk!

Denika,
Örülök, hogy Niki ilyen szépen eszik! Ha kell neki a cici, akkor kapja meg a cicit továbbra is! Az az ővé (egyenlőre)! :wink:
Én botmixert használok, de soha nem szólt védőnő, hogy az nem jó.

Évi,
Gratula a gyerkőcök méreteihez! Ádám születéskor is ennyivel nagyobb volt? Amúgy meglepődtem, hogy Eszti nem nagyobb, mert Réka is majdnem akkora igaz, hogy közel 2 kg-al könnyebb. (68 cm, 6400 g)

Szilvi,
Várd ki türelemmel a tesztelés napját! Nem kellene amúgy még érezned semmit, sőt a korai tünetek megegyeznek a mensis tünetekkel. Nekem amúgy az első igazi tünetem az éjszakai vádligörcs volt.
Drukk, hogy sikerüljön!

Hát, ma Réka is nagyon sokat akart kézben lenni.. Még pipilni is csak üvöltés közepette tudtam kimenni, de a kengurus séta most is bevált.
Ja, és nagyon beindult a kis Drágám a kúszásban, mászásban! Mostantól nem igazán hagyhatom magára... :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Denika,
nekünk a kórházban úgy tanították, hogy a baba nyelve alá kell tenni a pohár szélét, és úgy tudja kiinni, mintha szopna. Ott csinálták is rendesen a babák.
Én botmixerrel csináltam anno a kaját, az alját néhányszor megütögettem. De soha nem gondoltam rá, hogy mennyi buborék lehet benne...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Némócska ne haragudj, apa nemrég hívott, hogy hamarabb hazaér, íyg a mai nap mégsem jó. ne hari de jövő héten valamelyik nap.küldöm a számom priviben.

most megyek játszóra Zsigával de utána jövök. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Boni,
Nem is olyan nagy baj, mert valami katasztrófa éjszakánk volt. Réka valamiért órákon keresztül üvöltött, és csak kézben volt el, de sokszor még így is sírt. Szóval, most enyhén szólva fáradt vagyok. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Nemone,

szívemből nevettem a videón, egyszerűen szenzációs ahogy fújja kaját Réka :lol: :lol: Férjemnek is tetszett, bár mondta, hogy Dancinak ne mutassam nehogy eltanulja a fujkálást. :lol: Annyi vidámság sugárzik erről a kislányról :lol:
Én egy babakönyvben vagy újságban olvastam, hogy úgy könnyebb etetni a babát ha az anyuka is rágcsál olyankor valamit, mert jobb az étvágy olyankor. Én ezt akkor alkalmaztam először amikor Danci süvöltött az etetésnél és amikor én együtt ettem vele szó nélkül hamizott.
Sajnálom a rossz éjjelt, esetleg a foga a ludas? Danci akkor csinál ilyesmit ha fáj a foga :roll:

Dita,

jó utat neked!

Denika,

én botmixert használok és nem hiszem, hogy olyan sok buborék lenne így a kajában. Danci szerintem a topic egyik leghasfájósabb babája volt, mégsem érzékeny a botmixerrel készített ételekre. Szerintem ezt ne vedd annyira komolyan, nekem szőrszálhasogatásnak hangzik.

Évorduló tegnap nagyon jól sikerült, kaptam egy csokor rózsát apától. És a rózsa mellett egy új jeggyűrű is lapult egy dobozban. Mert nem is mertem neketek írni, hogy 30.-án fasírtot csináltam és emiatt levettem a gyűrűimet, amik eltűntek az asztalról. Teljesen kétségbe voltam esve, éjjel alig tudtam aludni annyira hiányzott a jeggyűrű a kezemről. Az évforduló reggelén apa kérdezte, hogy megyünk-e vele Pestre, mire én mondtam, hogy jeggyűrű nélkül nem teszem ki a lábam a házból, és évfordulót sem tartok mert ez nagyon rossz ómen.
Ekkor előállt a virágal és a dobozzal, és amikor megkaptam a fehérarany új jeggyűrűmet érdekes módon ott volt az asztalon a régi is, úgyhogy apa lenyúlta a régit, hogy jó méretűt tudjon nekem venni fehér aranyból, mivel az a kedvencem és az ékszereim zöme is fehérarany (a sárga aranyaimtól pár éve a betörő megszabadított :evil: :? ).
Úgyhogy mostmár duplán is az asszonya vagyok, főztem is vacsira neki finom kedvenc ételét :lol: :lol:

Kép}
monic80

Most néztem be a szobába ahol Danci alszik és Maya kutya rátette a fejét a baba lábára és úgy alszanak mindketten. Meg tudnám zabálni mindkettőt.
Szerencsére a kutyák nagyon tisztelik Dancit, a lábánál tovább nem is merészkednek hozzá. Lehet nem is baj, mert pár hónap múlva biztos jól meghúzgálja a bundájukat ha a közelébe mennek :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Denika!

Én mindig turmixolok a manóknak, igaz, hogy tele is van a pempő apró buborékokkal. Böfiznek tőle két ordas nagyot, és jó világ van. Szerintem ne bonyolítsd túl a dolgot.

Szilvi!

Csak nyugalom, csupa szépre és jóra gondolj, pihenj, és legyél türelemmel még egy picit :) Drukkolok!

Némóka!

Nekem a csajok ilyen kis dugeszek, mint én :) Ádám meg kinő a jóisten markából :) Születésükkor nem egészen 60 deka volt köztük.
Sajnálom a gáz éjszakát :( Réka nagyon huncut, és hát az "evős" videó is csúcs.

Monic!

Nagyon szép ajándékot kaptál a férjedtől :) Szerintem tartsd meg! (Mármint a férjecskét :) )
Nem fotózod le a kutyus-Danci kupacot? Úgy megnézném!

Dita!

Hogy vagy ma?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,

most olvastalak csak, Danika felébredt, fotót nem csináltam, de legközelebb készítek :wink:
Úgy is van rendjén, hogy Eszti kisebb mint a testvére, elvégre Ádám királyfinak kell majd védelmeznie a család hölgy tagjait ha apjuk épp nem ér rá :wink:

Kép}
monic80

Monic,
Réka is csak pár napja kezdte el ezt a fújkálást, de mivel ritkán tudom kanállal etetni eddig nem fújta a kajcsit. De mostantól már kizárólag a konyhában tudom etetni. :wink:
Szerintem inkább a front miatt volt hisztis Réka. Ma viszont napközben egyszer aludt 2 órát :shock: , a sétánál pedig 40 percet. Ilyen nagyon régóta nem fordult már elő!
Jaj, de édes lehetett Danika a kutyusokkal! Tényleg próbáld meg lefényképezni legközelebb! :wink:
Örülök, hogy jól sikerült az évforduló! Klassz meglepit kaptál! :D

Évi,
Végülis a lányok tényleg kisebbek. :wink:

Ma tuti, hogy aludni fogok, mert a férjem bemegy Rékához aludni, hogy ha sírna felébredjen (tegnap az üvöltő gyerkőc mellett simán eltudott aludni :x ), én meg füldugóval alszom, hogy semmi ne ébresszen fel. Nagy szükségem van már egy kiadós alvásra, mert a héten többször fel kellett kelnem Rékához, de a többi napon hamar visszaaludt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone,

remélem ki tudod magad pihenni. Ilyenkor azért mindig kicsit irigykedek, mert az én férjem képtelen egyszer is felkelni Dancihoz, ha sír éjjel akkor is mindig nekem kell átmenni hozzá.
De az is igaz, hogy tudtam mire számítsak, mert előre szólt, hogy ő tuti nem ébred fel semmire, és tényleg így van.

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy Danci ma este a párom kezében aludt el, nem nekem kellett altatni, ilyen 6 hónapja nem volt egyszer sem, mert eddig a pici sírt ha nem nálam volt. Úgy néz ki alakulunk ezen a téren is.
Már csak az kellene ha egy este a nagyszülők tudnának rá vigyázni és mi elmehetnénk moziba vagy vacsizni, vágyom már az ilyen kikapcsolódásra :roll:

Kép}
monic80

sziasztok csajok!remélem ti jol vagytok sajna nem tul jok nálam a hirek:((Ma vagyok a 23.napon és leesett egy fokot a hőm ugyhogy most 36.6 pedig ugy reménykedtem:))de szerintem ebből már nem lesz semmi nagyon szomorú vagyok:((néztem a babás görbéket de átlagba mindenkinek aki babás lett ilyenkor már ment fel a hője és nem pedig le.Igy jártam:((remélem veletek minden okés és sikeresebb lesz vagy van nálam:))
p.szilvi

Frissítettem a táblát, már jó régen nem raktuk fel. Írjatok, ha valami nem jó, esetleg öregedtetek egy évet :P

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: 4. inszemre sikerült a baba és február 10-re vagyok kiírva. Olyan jó a táblának ebben a részében lenni.

Megvettük a babakocsit, nagyon szuper. Ám már most megmutatkozik egy hibája...rohadt nehéz! Vagy 10 kiló üresen hordozó nélkül! Szerintem a többi sem könnyebb, de azért nem számítottam ekkora súlyra és még a kocsit külön is hozta a párom a hordozótól. Azt én hoztam és az is elég nehéz. Szóval nem tudom, hogy mennyivel lehetett volna könnyebb kocsit venni, de szerintem figyeljetek a súlyára. Ezzel én ki fogok combosodni. De legalább masszív. :D És kiderült, hogy még garanciális jövő márciusig, mert két garijegy van benne és ugyan a 6 hónapos van kitöltve, de az egy régebbi rendeletre hivatkozik és van annál újabb, ami a másik papíron volt. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, már a liftbe is bepróbáltuk és beférek mellé. És teljesen új állapotban van és 10.000-rel olcsóbban jutottunk így hozzá.

Mutatok képet:

Kép Kép Kép

Bocsi, velem lesz tele az oldal. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
javítottam.
Amúgy biztos lehet könnyebb babakocsit, meg hordozót is találni, de pl. a hordozó azért nehéz, mert benne van mindenféle merevítő, ami ha kell, megvédi a babát, és ugye ez a lényeg, hogy biztonságos legyen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Én is így voltam vele, bár itt a kocsi része a nehezebb, pedig állítólag könnyített fémvázas. Ezért gondolom, hogy van ennél nehezebb is. Talán az lehet könnyebb, aminél lehet csak a hordozót vagy csak a mózest rákapcsolni a vázra. De az sajnos drágább azért. Jó lesz ez nekünk, amikor meg már ülni tud rendesen, akkor meg a barátnőméknek van nagyon jó esernyőre csukható babakocsija.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,
bocsi, hogy megint csak kérdéssel jövök ide...

aki pesti és volt átjárhatósági vizsgálata megírná nekem, hogy hol szerezte be a kontrasztanyagot (echovistet).
Köszönöm előre is!!!
Vendég

DEnika én sose gondolkodtam ezen a turmixszal bubis lesz dolgon :roll:
ügyik vagytok! cicit meg csak hagyd még .érezni fogod mikor nem kell már utána adnod :wink:

Vicky szép a babakocsi remélem hogy jó is lesz, húgoméknak ilyent nézegettünk teszveszen, vaterán újonnan , de ismerősök a rossz tapasztalatok miatt lebeszélték(állapotromlás) ne haragudj hogy ezt leírtam, csak én ennyit tudok róla. :oops: úú Őszintén remélem, hogy ezek csak egyedi esetek voltak... egyébként mi is megvettük volna, mert a leírása alapján egy cupi babakocsi! és még a külcsin is cupi.
:roll: :oops:
a BBY GRip &go babakocsik is nagyon jók, Némónak is olyan van, Zsigának is az volt, most hugomék azt nyúzzák. nekünk világos zöldben van.

http://www.teszvesz.hu/item760374414_bb ... dekok.html

nati hú nagyon meglepődtem a kérdéseden! hogy hogy hol? hát az az intézmény ahol végzik, ők dolgoztak vele. én pl Kaáliban csináltattam.nem mondod hogy neked úgy kell beszerezni? hát hova jutunk? ilyenről még nem is hallottam.

Lina jó a táblicsku :lol:

Némó akkor jót aludt Réka és tegnap? étvágya akkor rendeződik?

Évi Ádám képes volt túlnőni Esztert? felháborító :lol:

Szilvi drukkolok!

MOncsi hát ilyen eseményt kihagyni! gyűrűvel férjed irtó romantikus irigy irigy :lol:

Ditus jól vagy?

Vius?

Viki minden rendben nálatok is ugye? úhgy elhavazódtál te is lelkem

Suska kérünk etetőszékes képet :lol:
Vendég

boniko: Hát szerintem max. 1 évig fogjuk használni, mert utána úgyis nehéz lesz. Remélem addig csak nem megy tönkre. Próbáltam valamilyen véleményt olvasni róla, de nem találtam. Nekem a sokféle variálhatósága tetszett. Köszi, hogy írtál, majd megpróbálok vigyázni rá, most már tudom, hogy oda kell rá figyelni. Náluk mi romlott el benne? Megkérdeznéd őket? És természetesen dehogy haragszom. A ti kocsitok is jó volt.

tnati: Az uh-s átjárhatóságinál kell külön vinni a kontraszt anyagot ugye? Sajnos nem tudok segíteni. Már döntöttél ezek szerint, hogy nem a röntgenesre mész? Így mennyibe lesz?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most már itthon vagyok! Nem jött a gyerek hétvégére így már tegnap délután hazahozattam magam anyuékkal, előtte elmentünk a Máriába egy-két dolgot beszerezni (kád, szűkítő, pelenkázószivacs)
Sajnos csak végigrohantunk, mert anya férje kint várt a kocsiban, pedig baromi jó cuccok voltak. Némó kódját mondtam be a kedvezményért erre képzeljétek nem kaptunk semmit, de meg akarták magyarázni hogy a gép már eleve úgy számol hogy külön nincs rajta a számlán a kedvezmény. Anyának mondtam hogy jó menjünk a fenébe én nem vitatkozom a csajjal ha hülye és rá se néz a gépre csak köti az ebet a karóhoz, de persze ha sok pénzről lett volna szó akkor nyilván nem hagyom magam. De anya olyan hogy még 50 ft-ért is reklamál így visszament és megkérte a nőt hogy legyen szíves megnézni mert tuti hogy neki van igaza és hogy még szerettünk volna itt vásárolni máskor is de ezek után nem biztos hogy ezt az üzletet fogjuk választani. Anyu szerint tudta a csaj hogy átvert és ez idegesítette a legjobban nem is annyira az az ezer forint. Szóval visszaadták a pénzt.
Szegény anyuéknak hazafelé eszükbe jutott hogy itt felejtették a brifkójukat tele iratokkal, pénzzel. Velencéről fordultak vissza.

VICKY
Jó a kocsi, tényleg pofás, remélem ki tudjátok hazsnálni azért majd a tesónál is. :) Mennyi volt?

BONI
Köszi, jól vagyunk leszámítva a derékfájást. Néha Miló annyira fészkelődik hogy szinte fáj. Mint aki ki akar jönni. Általában a gyomrom környékén. Keresztanyám pénteken rátette a kezét a hasamra és neki is szinte eltolta a kezét annyira kinyomta valamelyik testrészét. :)

LINA
Köszi a táblát, de rég volt fent, és milyen rég volt ilyen mini Miló! :)
Pár hét és már rendes képeket tudok róla szolgáltatni. :)

NEMÓKA
Sajnos nálatok tényleg nem ment simán ez a császár dolog, és most kaptam meg tegnap a levelet a volt osztálytársamtól ő az akinak megfordult a heves vita miatt a kisfia és maradt a programozott császár. Nagyon rossz élményei voltak, rosszul lett az epitől, stb... de a legnagyobb bánata az hogy a sebe miatt szinte egyáltalán semmit nem tud csinálni a gyerek körül mindent a párja csinál. Írtó helyes kispasi egyéként akkora fekete haja van! :)

Nagyon aranyos a videó! :) Azt hiszem fóliába tekerem Milót ha már mi is így eszünk majd! :lol:
Gratula a kúszi-mászihoz.

VIUS
Jobbulást!

MONIC
Apa nagyon gavallér. Örülök hogy jól sikerült az évforduló! :)

DENIKA
Megfogadtam a tanácsodat a szponzorálási dolgot illetően, eddig is volt valahogy mindig megoldottuk a problémáinkat, úgyhogy nem fogok szólni, de annyi szent hogy rám többet nem számíthatnak a mamáék semmiben mert nagyon haragszom rájuk hogy abszolút semmit nem foglalkoznak velünk. Egész terhességem alatt egyszer nyitották rám az ajtót most legutóbb akkor is jól felidegesített ezzel hogy ők Dunára vizet nem vesznek, és hogy ha anya akar jönni akkor ő nem fog ágálni ellene.
Azért mégiscsak ők laknak itt a szánkba nem értem miért kéne mindent az én anyámnak vállalnia 150 km-es távolságból.

Ügyesen hamizik Niki.

ÉVI
Szép nagyra nőttek a gyerekek! :)

Délután összeírom már hogy milyen meséink vannak.
Feltenném hogy miket vettem meg és több szem többet lát alapon leírhatnátok hogy szerintetek mi hiányzik még! Előre is köszi! :)

Szép vasárnapot mindenkinek!

dita75

dita: Tesz-vesz-en vettem 28.000-ért. Egyébként 39.000 lett volna újonnan, de nem igazán használták és még jövő márciusig garanciális. Újból is ilyet akartam venni, még a színe is stimmelt. A tesóbaba nálunk csak néha jön fel témában, de igazából csak hogy fiunk is legyen. De azt hiszem ha csak meddőségi kezelésekkel menne, akkor a lánykám egyedül marad. Még egyszer nem akarom ezt végig csinálni. Vagy sikerül spontán, vagy maradunk hárman. Legalábbis most ezt beszéltük.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,
igen, itt fehérváron receptre írják fel... és mivel állítólag meg fogják szüntetni a szert már a nagykernek sincs, pesten vannak még elfekvő darabok, csak nem tudom hol, mert nagyon ritka a patika, aki egyáltalán anno rendelt... hát, ez a mai világ sajnos :cry: :cry:
Vendég

tnati: És ha megszüntetik a szert, akkor innentől kezdve mivel csinálják az uh-s átjárhatóságit? Vagy megszűnik?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Á, annyira szeretnék jönni, de nem mindig sikerül. Úgy látom, h Lalusom is talán most kezd átszokni az 1 alvásra.

Linácska!
A 24es cioit télre vettük, + bundás is, szóval még nagy a csávónak.

Sajnálom a rosszúllétet! Vigyázz magadra!

Némóka!
Réka Kép Hihetetlenül huncut kismanó!

Tudtál aludni? férjednek hánysor kellett bemenni Rékához?

Zsuzska!
Örülök,h Olcsának ilyen szupi az étvágya! Te lennél Morcogi Micó?

Lalus egy időben milupa ha vaníliás pépet evett, szerette. Ajánlom Olcsának is. Gyógyszertárban lehet kapni.

Ditus!
Igazad van, Lackó mindig huncutságon töri a fejét.

Anyudnak igaza volt a bababoltban. Anyósodék meg jól szégyeljék össze és vissza magukat.

Évi!
boldog házassági évfordulót utólag is! Apa vett új turmix masinát?

Ikrek paraméterei gyönyörűek! Nem semmi, h Ádám bátyám 2 kg-t rávert Esztire!

Boni!
nálunk a fasírt és a virsli jöhet bármikor.
Múltkor is a frankfúrti levesből halászta ki kézzel Kép a virslit.

Örülök,h beállt a ciklusod!

Moncsi!
Sajnálom a szep. szorongást!

Nálunk meg Lalus egyre többet kéreckedik fel ölbe, nekem meg ez fura. Sosem volt ölbemókus.

Boldog házassági évfordulót nektek is! Nagyon szép ajándékot kaptál APától!

Deni!
Gratula Nikinek a kanalazáshoz! A saját készítésű pépet még átpasszírozhatod, ezzel is csökken a bubik száma.
20150601134430

VICKY
Hordozóval együtt??? Ez szuper ár! Az enyém babakocsi sokkal többe kerül és még hordozó sem lesz hozzá, azt már előbb megvettem.

VIKI
Ez a virslis story :lol: :lol: :lol:

NATI
Nem semmi ez a kontrasztos történet sem!
Lassan már magadat kell megműtened! :shock:

dita75

dita: A hordozóval együtt. Az új ára hordozóval lett volna 39.000 Ft, hordozó nélkül lett volna 29.000 Ft. Így meg meg lett a hordozóval együtt annyiért. Nagyon örülök neki, remélem jó lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, én lennék Morcogi Micó személyesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ditus hogy áll a cukrod??????

Némóka, Rékát megnéztem szenzációs, különben Olcsa is szokta fújni a kaját, de nem mindig hagy "disznóólat" maga után.

Moncsi, Olcsi nagyon szereti a DM-es babylove-os kaját, javarészt azt kapja. Majdnem mindegyik bió, és elég jó izük van, cukor és só mentesek.

Boni, valamelyik nap megy a kép!!!

Kép
pgsuska

eltűnt az iromyányom! :(

VICKY
Tök jó, nagyon ügyesen vásároltatok!

SUSKA
NEm tom, majd 20án megyek vv-re!

TEszek képet egy veszélyeztetett állatfajról (bálna) :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75

Jó reggelt!

Ditus!

Kép Cépségesek vagytok!!!! Kép

Zsuzska!
Ez a becenév honnan jött? Nagyon tetszik! Kép

Lacusom fél 6kor kelt Kép, pedig már 2 hete 7kor van ébredés. Most éppen bent homokozik a lakásban a kis felszerelésével.
20150601134430

Jó reggelt!

Viki végre előkerültél :lol: :lol: hány kilónál tartotok? és cm?

Zsiga 76 cm és kb 10 kg .Csigulino már átállt a napi egy alvásra. ebéd után alszik 2,5 órát. egy bibi van, hogy nem tudom a babakocisról leszoktatni. ezt nagyon elbarmoltam.jó szar alvó volt, és csak akkor aludt napközben ha levittem sétálni 10kor meg ebéd után, erre ott tartunk, hogy nem kell rázni a seggét, hanem beleteszem babakocsiba és már alszik is. kiságyba próbáltam de visítás! este gond nélkül elalszik lelkem. be az ágyba oszt jól van.
fogmosással hogy álltok? mi így
Kép

vettünk egy etetőszéket ami szék és asztal, mert kisasztal kellett, műanyagból nem akartam, mert rossz tapasztalatok vannak a törékenységet illetően. a fa székek nagyon drágák, így megvettük ezt a Máriában .meg egy fellépőt. no gyerekek amit ez művel az asztallal és a székkel. :lol: most állandóan ott akar tenni venni, enni, szóval mindent! a gesztenyéket napi szinten szétburogatja a lakásban, mintha az erdőn lennék :roll:

és tegnap elcsente a kenyeret

Kép
Vendég

Ditus nagyon szép vagy!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?