Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem olvasok vissza mert lehetetlen most számomra :shock:
Ne haragudjatok ha nem mindenkinek írok :(

Edi,megy a drukk péntekre!!!!!!

Suzy GRATULÁLOK!!!
Nagyon szép a konyhád :D

Sajnos baba nem maradt meg,most piri van de október az tényleg a mi hónapunk lesz!
Nem tudom már kimondta de ha októberben jön össze akkor júliusi lesz,igen az egy jó hónap ugyanis a lányom is akkor született :wink:

Zsu tessék pihizni is és remélem az miatt görcsölget a hasad :wink: Két hét és hozod nekünk a zebráid!

Tényleg ne haragudjatok ha nem mindenkinek írtam de ez a mai napom nem a legjobb,a mai napra voltam kiírva a kicsikémmel :cry:
Nem direkt nem írok mindenkinek de sokszor annyit írtok hogy időm sincs jegyzetelni és úgy válaszolni :shock: Azért igyekszem :roll:

Mindenkinek hatalmas puszi!

Kép
anyci

Hinnye laptetűűűűűűűűűűű :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!
Adok egy kis életjelet, hogy vagyok.

Anyci, értehető, hogy a mai napod olyan, amilyen. Mennek a drukkok októberre, mert a július tényleg egy jó hónap :wink:

Zsu, ma 9 dpo? Tervezed a tesztelést? Ha nem azt is megértem, én csak NKM napján teszteltem először.

Ma megyek dokihoz feliratni az Utrot, kíváncsi vagyok lesz-e uh :roll:
Tüneteim nem nagyon vannak. Kicsi cicibimbi érzékenység, mellfájás, pfészkeim fájnak időnként. No meg álmos vagyok, dél körül alig bírok magammal :oops: De, ha nem tudnám hogy mi újság, ráfoghatnám bármire, annyira nem mérvadóak.

Betty, örülök, hogy elindult a szekér, már biztos vagyok benne nem kell sokat várnotok a babátokra :)

réka80

Réka neked akartam még gratulálni,ne haragudj elfelejtettem :oops:
GRATULÁLOK!!!Drukkolok továbbra is!!!
Neked is köszi a drukkot :wink:

Kép
anyci

Anyci: Sajnálom azt a fránya pirit...Mire írtad azt, hogy a mai napra voltál kíírva,én most ezt nem értem... :oops:
csip-csip18

Csipi,piri már nem is érdekel,mert karácsonyig csak elmúlik :wink: Ez a kívánságunk a párommal hogy a fa alá fekhessek a pocakomban egy babucival :wink:
A mai napra voltam kiírva a pici lányommal(Emese) akit elvesztettünk :( Elvileg ma szültem volna meg hivatalosan ha nem lett volna beteg :(

Kép
anyci

Ja értem... :(
Sajnálom :(

De Én biztos vagyok benne, hogy a karácsony fa alatt pocakosan fogsz feküdni, ahogy én is... :P
Október a te hónapod lesz a november meg az enyém :)
csip-csip18

Sziasztok!

csip-csip18

a november nekem is megfelel!!! :lol: :lol: :lol:

réka80

ha volt uh, kérünk szépen képet ha lehet!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

Csipi köszi!Úgy legyen,én nagyon drukkolok mindenkinek!!! :D

Tünde neked is szurkolok novemberre!

Betty,hát te ma nem is jössz? :shock:

Kép
anyci

Anyci

HÍÍÍVTÁÁL :?: :!: :lol:
Hát tessék, már itt is vagyok :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

anyci

köszi!! én meg Neked!!! :D meg mindenkinek!!! :D

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Nagy sokára, de itt vagyok...sok a munkám most bent, így legalább nem agyalok annyit, olyan érdekes, hogy egyáltalán nem vagyok ideges és feszült :?: néha görcsölget a hasam, írtátok, hogy valószínű, hogy a beágyazódás miatt...hát úgy legyen, mára már semmi görcsölés, derekam is fájdogál, de nem képzelek be semmit, mert szokott menzi előtt ilyen lenni!

Réka, ma 8.DPO-on vagyok, nem tesztelek még!Drukkolok!!!Ha van uh képed kíváncsi vagyok ám... :wink: :roll:

Ancsa, a Tiszába fogom dobni... :wink:

Ediii, Én is úgy tudom, hogy a beágyazódástól lehet ilyen görcsölés, köszi a +energiákat!

Anyci, annyira sajnálom, érthető!!!Drukkolok, hogy a következő hónap legyen a Tiétek!

További szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus, Suzy, Joli merre :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty tudod telepátia :lol: :lol: Mizu veled?

Zsu,az jó ha nem vagy ideges,ne is agyalj mert csak bejojozol!Nagyon szorítok továbbra is!!!
Köszi amúgy aranyos vagy :wink:

Tünde akkor szurkoljunk egymásért és mindenkiért!!! :wink: :lol:

Kép
anyci

Anyci
nincs semmi...csak itt lappangok, mint a vírusok :!: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak egy gyors bejelentkezés. Hosszas keresgélés után "találtunk" egy 3mm-es petezsákot. Nagyon pici még, de nagyjából akkora, amekkorának lennie kell. Az előzményekre való tekintettel 1 hét múlva újabb Uh. Addigra szikhólyagot várunk :)

réka80

Betty ha itt lappangsz akkor már is segíthetnél vagy megírhatád a véleményedet!!!Többiek is persze!!

Szóval: Aug 18-án voltam nőgyógyásznál és csinált rákszűrést, azt mondta, hogy 4 hét múlva menjek vissza az eredményért,de most tudtam meg ma, hogy októberben ő csak szerdán és pénteken rendel...Én meg akkor nem biztos, hogy eltudok menni érte...(szoliban melozzom szerdán-pénteken)
Ha esetleg mégsemm tudnék elmenni októberben, novemberben meg lesz még???

A másik kérdés:Akkor voltam először nála, és nem fizettem neki, mert ugy voltam, majd ha megyek vissza az eredményért majd akkor...Most akkor mennyi pénzt adjak neki???Ez nem magán rendelő volt, hanem korház.De viszont szertném, ha"nem felejtene el"emlékezzne rám ha esetleg már pocakos lennék, és tudnék hozzá járni, meg nála szülni is jó lenne, mert szülésnő is!!!

Szóval ki, mit gondol???

Köszönöm
csip-csip18

csip-csip18

nem tudom, nálatok mi a szokás, de nálunk rákszűrés eredményéért csak be kell telefonálni... próbáld meg felhívni... el tudod magyarázni neki telóban is, hogy meló miatt nem tudsz menni, amikor rendel...

fizetni meg ráérsz sztem akkor is, ha már babás vagy... sztem... lehet, hogy most el se fogadná

Kép
gtunde75

réka80

halk gratula! ++++++++++++++

Kép
gtunde75

Csip-csip
A citológiádat elvileg a laborból a dokinak küldik vissza, tehát ott lesz nagy valószínűséggel a rendelőjében.
Még 3 hónap múlva is...ha ki nem dobja...

Ha nem magánrendelő volt, akkor nem is kéne neki fizetned egyáltalán, de ha te azt szeretnéd, hogy úgymond emlékezzen rád, akkor a zsebébe lehet csúsztatni néhány forintot... :wink:
Kérdés, hogy milyen az emlékezőképessége.. :roll: :?:

betty615

Nekem mikor csinálta mondta, hogy személyessen kell befárdni az eredményért...Na ha ki nem dobj... :roll: én is ezen vagyok :roll:
Akkor mégis megkell oldjam, hogy bemenjek érte...
Betty szerinted mennyi az a pár ezer forint??? :wink:
csip-csip18

Réka
Gratula neked :!: :D

betty615

Hát Csip-csip
egy citológia eredményért én nem adnék sokat.. :lol: :lol:
Én nem adtam az eredményekért semmit megmondom őszintén, pedig magán dokim van...
Amikor volt a HSG-m, a laparom..nnna akkor igen, mert hát mégiscsak 3 napot bent kellett mindkettő alkalommal feküdnöm, és tényleg nagyon figyelt rám....még be is jött meglátogatni :lol: :lol: :lol:

betty615

Jó reggelt Mindenkinek!
Réka, örülök a zsákocskának! :wink: dolgozol?

Csip, miért ne lenne meg, az nem veszik el :!: :?: Nálunk úgy van (igaz Én mindig magánba megyek mindenért), hogy csak be kell telefonálni, hogy mikor voltam és megmondja az asszisztensnő az eredményt!Én azért, hogy kiadja vagy megmondja az eredményt még soha nem fizettem!
Szerintem akkor fizess csak már neki, ha babás leszel, akkor úgy is sűrűn kell menni és nála szeretnél szülni akkor meg pláne!

Amikor volt a HSG-m meg a két inszemem egyszer sem adtam pluszban pénzt a dokimnak, már úgy voltam velem, hogy havonta megyek hozzá a magánjába és akkor mindig bővebben adtam neki, de azóta is ugyanúgy viselkedik velem, mint előtte, így nincs lelkiismeret furdalásom, hogy nem adok neki állandóan borítékot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

csip-csip!
nem fizetnék olyanért, amit nem magánrendelés keretei közt csinálnak. legyen az rákszűrés, eredmény, bármi...

én is simán a kórházban járok az orvoshoz, mindig ugyanahhoz. soha nem éreztem, hogy fizetni kellene... pedig van velem gondja rendesen :lol: gondoltam, majd ha babás leszek, elmegyek a magánrendelésére.

anyci!
majd október! jó hónap ez is a babásodásra :)

sajnos le vagyok maradva, hogy kivel mi van... ezer a meló :?
de amint lesz egy kis pihi, igyekszem felvenni a fonalat...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok.
Dolgozom, igen meg halálra aggódom magam :? Pedig tegnap végülis minden rendben volt. Csak beszéltünk az előző 3 vetélésemről. És ugye a tüntetek sem árasztanak el szokás szerint, nyilván tudnom kéne, hogy nálam ez így van, de akkor is. Ezt az aggódást valahogy nem tudom levetkőzni :evil: Nagyon igyekszem csak a jóra készülni :)

Zsu, várom a te zebrásodat is nagyon :) Pár nap és kiderül :)

réka80

Na
Már jó rég nem jártam erre :oops: :roll:

Újabb fejlemények? Remélem már mindenki terhes azóta :lol: Na jó.... csak vicc volt.

Kép

Kép
princzike

De komolyan gondolom ám...
NEM LAZSÁLNI!! :lol:

Kép

Kép
princzike

Réka, Én megértem, hogy aggódsz, főleg az előzmények miatt!Az sem jó, ha nincsenek tünetek azt hiszem!A legjobbakat, drukkolok nagyon!!! :wink:

Princzike, hát Te is előkerültél :roll: :?: :wink:
Én még nem tudom, hogy babás vagyok-e, de a napokban ki fog derülni!
Te hogy vagy?

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Na... akkor nagyon drukkolok nektek ! +++++++ :lol:
Nekem honlap kell tesztelnem. Eléggé be vagyok tojva. Igaz fáj a cicim, de egyébként semmi. Bár múltkor is volt ilyen tünet, de aztán nem lett belőle baba :(. Szóval most óvatos duhaj vagyok... :roll:

Réka
Küldök neked sok pozi energiát :)++++++

Kép

Kép
princzike

Princzike, drukkolok Én is!!! :wink:
Várjuk a tesztedet holnap!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!

Sajnos csak gyorsan tudok jönni, mert főzök és odaég :wink: ....Megint pörgök ezerrel, mint a búgócsiga :lol: ...Apjuk egyre ügyesebb, minnyá itthon is lesz a drága!!Holnap péntek, JUHUUUUUUU :wink: :lol:

Princzike- nagy drukkok holnapra!
Zsu- Neked meg az elkövetkezendő napokra mennek a szurkok :wink:
Réka- Ne idegeskedj, a doki is megmondta, hogy minden a korának megfelelő :lol: ...Akinek nincs tünete, az szeretne, akinek meg van az nem szeretne :wink: ...Ez olyan, mint a göndör haj-egyenes haj, a lényeg, hogy mindig olyat akarunk amilyen nincs :lol: ...De tuti, hogy minden okés odabent!!
J- ne vidd túlzásba a melót, mert ártalmas :!: :D
Anyci- Remélem ma jobb napod van a tegnapinál :roll: :wink:
Betty- Szijjaaa!!
Csip-csip- Tuti, hogy én se fizetnék egy büdös buznyákot sem az eredményért :roll:
Gtunde- Helló-Belló!!
Hol vagytok többiek???Joli, Susytunder, Kírus, Anita és akiket esetleg még kihagytam!!

Na húztam csajok, jók legyetek!!

KépKép
gyancsi

Onlány- Milyen volt a nyaralás??

Na most már tényleg nem vagyok itt!! :wink:

Puszi mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

szép napot mindenkinek!

Én is vagyogatok... Mostanság nagyon megszaporodtak a dolgaim és ezért nem tudok jönni :(

Anyci, olvastam, hogy piri veled van :( Sajnálom, de ahogy mondod, az október a tietek (is) lesz! Éééés elképzeltem, ahogy a fa alatt fekszel átkötözve masnival :D :D :D :wink: szuper ajándék lez apájának!

Csip csip, nálunk nem is szokás még felhívni sem, mert úgy is kiküldik postán, ha baj van. Egyetértek Tündével, hogy hívd fel és inkább akkor adj lóvét neki, mikor már babásan mész hozzá!
Egyetértek a köv. mondattal: kérdés, hogy milyen az emlékezőképessége

Betty, örömhírek! Juppi! Időpont a konzira! Már sinen vagytok!

Princzike, nagyon szorítok neked a holnapi napra!!!! Hogy érzed?

Réka, tuti a következő uhunál már látni a petezsák lakóját is! Jó szeme van a dr-idnak. Itt ahol egyszer voltam sztkban, azt mondta nem keresi meg, mert nagyon pici, majd 7-8 hetesen :shock:

Ne haragudjanak azok, akiknek most nem reagálok, de egyelőre csak ezt az oldalt sikeredett végigolvasnom és hát jóóóó néhánnyal le vagyok maradva

:oops:
Rólunk annyit, hogy tegnap benn voltam a szülész dr-imnál és rendben talált mindent. Jól megvizsgált (hú de nem szeretem) és kérdem, hogy mire számíthatok szülésnél? Erre azt mondja, hogy természetesen hüvelyi úton probálkozunk majd, ha eljöttnek látja az időt a gyerek :shock: Mondom: mivan??? Hisz amikor jön az idő, akkor még nem is telt el 2 év a csaszi után!!!!! Nagyon kiakadtam és agyalok, hogy ne menjek e át máshova, ahol igazán RÁM is figyelnek, ne pedig futószalagon menjen a dolog (pedig még pénzt is adtam neki, bár eldöntuöttem, hogy nm fogok). Ma meg uhura kellett mennem. Olyan édes volt! Kis Pötty! 13mmes a drágám!

Na kezdek visszaolvasni[/quote]

Kép
Kép
onlány

Ancsi, nem olyan nyaralás ez :lol: Csak apuméknál szoktunk aludni 7végén :)

Kép
Kép
onlány

Ancsi, te kis házitünci :wink: :D Mit főzől? Aájával mi a helyzet? Céges tütőkét megkapta már, mármint nem a főnökét?

Kaja.... érdekes, múltkor (2éve) a savanyúságokért, zöldségekért, gyümikért voltam oda, most ezek abszolút nem hoznak lázba... Most a csípősért vagyok oda!!!! :shock: Soha nem komáltam.... Úgy érzem, a mostani pocaklakóm fiúcska lesz :roll:

Kép
Kép
onlány

Tényleg, ki milyen neműt szeretne? :roll: Tudom, nem kívánság műsor, meg hogy egészséges legyen, stb., de ezt leszámítva??? Mindenkinek ott lapul a szíve mélyén szerintem :roll:
Na lelövöm magam :( látom senki sehol

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajszik!

gyancsi kérdezted, és még nem válaszoltam: irodában dolgozom valóban... :) fél 8 körül érek be... ezért szoktam korán jönni...reggeli közben Titeket olvaslak... 2 müzliszelet közben... :) most nézem, hogy párhuzamosan fut a ciklusunk... :) :) :)

anyci annyira jól hangzik Tőled ez a karácsonyfa alá fekvés pocaklakóval, hogy most már én is akarom!!! :D :D :D szerintem Édesapámnak is az lenne a legszebb ajándék, ha odatennék a fa alá náluk egy uh képet... :lol: :lol: :lol: de jó lenne :)

suzy78 örülök, hogy megnyugodtál! :D :wink:

princzike így ismeretlenül is: +++++++++++++++++++

réka80 zsákocska??? hurrá!!! megy Neked is a pozitív energia!!! ++++++++++++++++++++++

onlány fiút!!! ez nálam nem kérdés!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Betty te kis baci lettél :shock: :?: Ne lappangjá hanem mit tudom én már mit akartam erre írni :shock: :oops: Ma zizi a fejem :?

Csipi erre nem tudok mit mondani :shock: A nődokimnak én akkor fizettem amikor a kicsikémmel megvolt a szülés és utána kipucolt belül,akkor nem sokat adtam mert nem volt ez olyan szülés sajnos.Attól függetlenül így se felejtett el mert már rákérdeztem tőle ha sikerül újra a baba akkor mehetek-e hozzá,természetesen igent mondott :wink:

Réka ez nagyon jó hír :D Nő még az a zsákocska benne egy babóval :D Most az a legfontosabb hogy ne idegeskedj!Lesznek még tüneteid!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu mennek a pozitív energiák++++++++++++++++!!!!!!!

Princ hát szeva itten is :lol: Te kis hamis ezt eddig nem is mondtad :wink: Na akkor neked is drukkolok!

Juli ha összeszedted magad asok meló után gyere!Igen október az nagggggyyyon jó hónap :wink:

Ancsa,nehogy megszédülj a nagy pörgésben :lol: Köszi ma már jobban vagyok.Ezen túl kell lépni sajnos mert a következőbabára kell hogy koncentráljunk!A kicsi kincsünk így is a szívünkben marad :!:

Onlány jaj már aggódtam érted miért nem jössz :shock: Hát igen piri itt van de már nem sokáig.Te is vizuális típus vagy,mi?Amúgy tényleg ezt fogom tenni ha már ott lesz a baba a pocakomban :wink: Csinálok majd akkor képet róla :lol:
Jaj de jó láttad a kis pöttyöd,már sokat nőtt :lol: Háta dokit illetően szerintem nem ártana mással is konzultálnod.
Nekem ezek után tényleg mindegy milyen nemű lesz,na jó a szívem mélyén maradok a lánynál :wink:

Tünde,ugye milyen jó ötlet?Kívánom neked is hogy így legyen :wink: Én csak anyunak tudnám oda tenni a fa alá a képet,de nagyon örülne neki :wink:

Kép
anyci

Tünde, nnnnaaaa akkor gyerünk! Hajtás a kariajándékra :wink: :wink: :wink: Szerintem ez az egyik legjobb ajándéka az embernek! Én a házassági évfordulónkra adtam a pozi tesztem :D A Lizát meg apája a szülinapjára kapta :lol:
Én is elárulom, hogy mit tervezek karira! Apumék még nem tudják a hírt és úgy gondoltam, hogy egy 4d-s másolatot kapnak a dvdből és apájának meg ekkor adok utalást a nemére Pl: rózsaszín vagy kék babaalbum.... Úgy tervezem, hogy kari előtt 1-2 nappal elmegyünk uhura és mondom a csajnak, hogy ne mondja meg a nemét, csak nekem! kicsit gonoszság, de nagyon szeretném meglepinek.

Anyci, rossz pénz nem vész el, tudod.... Rengeteg dolgom van. Gyakorlatilag nem áll másból a napom, minthogy drról drra járjak és tankoljak :shock: Hát igen, szerintem is fogok mással is konzultálni, csak tippek kellenének kül.drokhoz, kórházakhoz (bp) :roll:

Kép
Kép
onlány

Onlány ez nagyon jó ajándék volt mindkétszer a párodnak :D Jaj ez nagyon jól hangzik!Apukádék nagyon fognak örülni,szerintem ennél szebb ajándékot nem is kaphatnának!Hát még a párod mennyire fog örülni :lol:
Na akkor nem unatkozol,mindig van hova menned :wink:

Kép
anyci

Nah, elmondtam az apájának a tervet, mármint a karit... és változtattunk annyiban, hogy egyenlő eséllyel induljunk a karinak, hogy a szonográfust megkérjük, írja le egy papírra, tegye bele a dvdbe és ne mondja meg nekünk :) és azonnal becsomizzuk, mert különben felbontásra kerülne a dolog.
Hát jah... mostanság nem unatkozunk :)
Anyci, nagylányod tudja, hogy dolgoztok a kistesón?

Kép
Kép
onlány

onlány ez nagyon izgi!!!! :)

Kép
gtunde75

Onlány,na ez is jó ötlet!Igen tudja és szurkol nagyon :D Alig várja,most is kicsit szomorú volt hogy nem sikerült,de maximálisan mellettünk áll!

Kép
anyci

Itt vagyok, ragyogok! :)

Lányok én szétalszom magam. Olyan vagyok, mint egy gyerek, reggel tovább alszom, délben alig várom, hogy Kristóf menjen aludni, és este 9- kor már alszok. Nagyon zavar, mert csomó dolgom lenne, de nem tudok mit csinálni, orra bukok ha nem alszok, ez Kristóffal is így volt. :oops:

Zsu
Csak halkan érdeklődöm, hogy mikor tesztelsz, és mit érzel, hogy vagy?

Onlány
Hát ez nagyon szép ajándék! Ötletes, én is szeretem az ilyeneket. De már lekéstem. :)

Képzeljétek voltunk Gyömrőn sétálni Kristóffal a tónál, és van egy elég meredek leejtő. Kristóf leült és elkezdte a lábával lökni magát előre, akkor jöttem rá hogy mit akar. Azt hitte hogy csúszda előtt áll, le akart csúszni. :lol:

Voltunk ma védőnőnél, 12 kiló 90 deka, és 87 centi. Azt mondta a védőnő, hogy pontosan úgy fejlődik, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Apával birkózunk a neveken, semmi nem tetszik neki, ami nekem igen, és fordítva. Lehet egyszerűbb dolgunk lesz, ha a kistesó fiú lesz. :)

Szép estét lányok!!!

Kép
Kép
susytunder

[quote="anyci"]S írta:anyciziasztok!

Betty te kis baci lettél :shock: :?: Ne lappangjá hanem mit tudom én már mit akartam erre írni :shock: :oops: Ma zizi a fejem :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt megadom :!: :lol: :lol: :lol: Ott a pont :!: :lol: :lol: :lol:

Gyancsi
szijjja :D

Onlány
igen, hál isten...már sínen vagyunk.....(és jön a vonat :lol: )

betty615

sziasztok!

kissé nem úgy sikerült a nap, ahogy terveztem... már 2. hete várom a hormon-eredményeket, de állandóan bedöglik a laborban az automata, amivel csinálják, szervizelés után pedig mindig a fontosabbakkal (pl pajzsmirigy) kezdenek.
el is vagyok keseredve, hogy nekem már soha nem lesznek meg a 21. napi hormonjaim :(
dokit is felhívtam, hogy mi legyen, mert megbeszéltük, hogy megyek. szerintem ébresztettem szegényt :oops: (legalábbis az álmatag hangja alapján ezt gondolom -ügyeletes ma), úgyhogy nem volt túl lelkes... mondta, hogy nem olyan sürgős a dolog... persze, neki nem, nem ő szeretne babát :? bár ha az utóbbi év legrövidebb ciklusából indulok ki, akkor az új mensiig még simán van 3 hetem :lol:

egyébként én is terveztem, hogy majd a + teszt lesz az ajándék... tesóméktól apu kapta tavaly a szülinapjára, hát gondoltam, idén nov-ben anyu kapja szülinapi meglepinek... de hát erről már lecsúsztunk... talán majd karácsonyra (jövő karácsonyra :? )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt Csajszik!
Tiszta bolondok háza van idebent, tényleg sok a munkám, és annyira rossz, hogy nem tudok állandóan jönni, de amíg dolgozok ez van!
Lehet, hogy hamar volt azt a kijelentést tennem, hogy jól vagyok, mert ma reggelre olyan ideges és feszült lettem, hogy a párom meg is jegyezte, hogy "ugye nem jön már megint a dili???"
Mondtam nem tudom, de ha igen akkor sem tudok mit csinálni sajnos, jön és kész!!!
Jönnek a pattanások, mell feszülés, zsíros nagyon a hajam... :cry:

Nem merek még tesztet sem csinálni!

Onlány, gratula a babóhoz!

Suzy, végre, hogy előkerültél, legyél csak álomszuszék! :wink: Kristóf aranyos lehetett, ezek szerint nagyon szeret csúszdázni
:?:

Szép pénteket Mindenkinek!

Joli, merre vagy :?: olyan nagyon régen nem voltál...amióta babás lettél nem jössz, csak keveset, pedig annyira érdekel, hogy mi van veled, hogy telnek a napjaid :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sajnálom a sok melót Zsu :cry:
A tesztelés még várhat, ha bírod :wink: A pattanások, mellfeszülés, zsíros haj szuperjók :) Mennek a drukkok továbbra is :)

-j-jó bunkó a doki, ezzel a dumával, hogy nem is annyira sürgős :evil: Hát menjen a pi...ba. A legrövidebb cilusod 42 nap volt? Nekem a Zsóka előtt ez volt az átlag 40-42 nap, és nálam az volt a baj, hogy a peteérés nem volt épp a legjobb. Erre kaptam a clostit. Nekem a 21 napom a progim volt vagy 3 (nemtom milyen mértékegység) oszt kellett volna vagy 24nek lennie. Szal fontos lenne az az eredmény, mert egy ilyen maratoni ciklust kivárni-emlékszem...hű

Susy
, mikor mész legközelebb uh-ra?

réka80

Réka, kibírom persze, köszi a drukkot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?