szép napot mindenkinek!
Én is vagyogatok... Mostanság nagyon megszaporodtak a dolgaim és ezért nem tudok jönni
Anyci, olvastam, hogy piri veled van
Sajnálom, de ahogy mondod, az október a tietek (is) lesz! Éééés elképzeltem, ahogy a fa alatt fekszel átkötözve masnival
szuper ajándék lez apájának!
Csip csip, nálunk nem is szokás még felhívni sem, mert úgy is kiküldik postán, ha baj van. Egyetértek Tündével, hogy hívd fel és inkább akkor adj lóvét neki, mikor már babásan mész hozzá!
Egyetértek a köv. mondattal: kérdés, hogy milyen az emlékezőképessége
Betty, örömhírek! Juppi! Időpont a konzira! Már sinen vagytok!
Princzike, nagyon szorítok neked a holnapi napra!!!! Hogy érzed?
Réka, tuti a következő uhunál már látni a petezsák lakóját is! Jó szeme van a dr-idnak. Itt ahol egyszer voltam sztkban, azt mondta nem keresi meg, mert nagyon pici, majd 7-8 hetesen
Ne haragudjanak azok, akiknek most nem reagálok, de egyelőre csak ezt az oldalt sikeredett végigolvasnom és hát jóóóó néhánnyal le vagyok maradva
Rólunk annyit, hogy tegnap benn voltam a szülész dr-imnál és rendben talált mindent. Jól megvizsgált (hú de nem szeretem) és kérdem, hogy mire számíthatok szülésnél? Erre azt mondja, hogy természetesen hüvelyi úton probálkozunk majd, ha eljöttnek látja az időt a gyerek
Mondom: mivan??? Hisz amikor jön az idő, akkor még nem is telt el 2 év a csaszi után!!!!! Nagyon kiakadtam és agyalok, hogy ne menjek e át máshova, ahol igazán RÁM is figyelnek, ne pedig futószalagon menjen a dolog (pedig még pénzt is adtam neki, bár eldöntuöttem, hogy nm fogok). Ma meg uhura kellett mennem. Olyan édes volt! Kis Pötty! 13mmes a drágám!
Na kezdek visszaolvasni[/quote]