Jó reggelt!
Jajj, de pörögtök csajok!
Kedden estére kész lett a festés!
Nem nagyon bíztam benne, de megvan, és az eredmény egész jó lett, annak ellenére, hogy ugyanolyan színt szerettünk volna, és kicsit eltér amit választottunk, de bele vagyok szeretve!
Ma éjjelre már Gézát is visszaköltöztetjük a szobájába, eddig a nappalit birtokolta.
Tegnap bent voltam házidokimnál, rákérdeztem pár dologra: ő reggel is látta, hogy a lábam nem tökély (mármint vizesedés/ödéma), most várjuk a pajzsmirigy eredményemet. Ő oltáspárti, de nem fog rábeszélni a H1N1-re... Jövő héten megkérdezem a nődokit is.
Átvettem az AFP-met, szerintem tökély, mármint amennyire így gyorsban utána tudtam nézni. Most várom a hétfői genetikai uh-ot!
Brigi! Szerintem tuti létezik ilyen atkairtós masina, kérdezz rá a kölcsönzőkben....
Hú, ez a megijedés... Nekem Gézu rendszeresen csinálta/csinálja (már ritkább a dolog, most hogy így belegondolok!
), nem egyszerű: bogár, fúró, motor, autó, habverő, szél, eső... Remélem, hogy nálatok ez nem lesz rendszeres...
Zsand! Azért az óvónéni nem árt, ha tud az ilyen dolgokról... Szerintem szólj neki! Bár lehet, hogy már meg is tetted...
Anyud tuti örül a színházjegynek... szerintem ezek az igazán jó ajándékok!
Andi! Jók az új vonijaid!
Említettél egy drapp vagy bézs vagy milyen bandázst! Írd meg légyszi mennyiért vesztegeted, és hogy akkor usziba el tudod-e hozni?
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg nagyon jól nézel ki!
Lányok, aki teszveszel... megadnátok, hogy mely nevek alatt futnak a termékeitek? Lehet, hogy én is rákattantam...
Felhőcske, ha esetleg benézel... Mikor jöhetnek haza Miáék? És hogy vannak?
Orsi! Hogy állsz a fogalmazással/szerkesztéssel? Szólj, ha segíthetek, esetleg ha kész van lássa még egy szem... Állítólag ilyesmiben jó vagyok...
Párod Isten éltesse így utólag is!
Hajni! Nagyon cukor Lili baba!
Lini! Köszi, annyira aranyos vagy, hogy vállalod a kockázatot és beülnél mellém! Ez jólesett!
Hurrá, hogy Lili meggyógyult!
Mimi! Hú, ez a hétvégi progi...Egy hétre is elég lenne!
Sörös/pálinkás fagyi... Védessétek le, lehet, hogy milliomosok lesztek!
Judy! Gratula a kiscsajszihoz...
Mi még nem tudjuk a nemét... talán hétfőn... Ha nem, akkor okt végén megyünk kb 4d-re.
De jó fejek a fiaid, hogy válogatják a neveket! Legalább van benne segítséged!
Párom most nagyon nem köti le ez a névkitalálósdi...
Nekem asszem már vannak befutó neveim, de olyan jó lenne ha ő is beszállna az agyalásba.
Szilvi! Hogy alakultok ovi ügyben? Annyit gondolok Bálintra! De azért talpraesett fiúcska ő, nem fog elveszni!
Milyen volt a miniszüret?
Dolli