Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Én is itt vagyok, csak el vagyok varázsolva! :oops:
Minden okés, csak teszek veszek!
Igazából ezzel a tájékoztató füzettel bíbelődöm!
Gondoltam öszeollózom a netről, de SEMMI értelmeset nem találtam, így nekem kell megfogalmazni! Nem is olyan egyszerű Bogika mellett! :?

Tegnap este voltunk tornázni Szilvikével!
Naggyon jó volt! Baromira élveztem!

Mit akartam írni???
Már megint minden a túloldalon van! :?

Linike, várlak, majd hívj mikor jönnétek! :wink: Örülök, hogy jobban van Lili!

Hajni! Olyan irígy vagyok!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörűűű kislányod van és már most tiszta anyukája! Nálunk csak Fruzsika hasonlít rám, de ilyen picinek Ő sem! :D
Örülök, hogy így egymásra találtatok Brigivel!Ugye mennyire husa kislány Dorina!Annyira imádom!!!!!!!!!!!!!!! :D

Szilvike! Nagyon sajnállak, remélem a mai napotok jobb volt!

Andika! Igenis nagyon csini vagy!!!!!!!! Szerintem nagyon látszik rajtad a fogyás és nem csak külsőleg változtál, úgy érzem sokkal lazább is vagy!Valahogy azt érezni, hogy ki vagy békülve Magaddal és sugárzól! :D
Szerintem is nagyon jó volt a túra, jövőhétre állítólag visszajön a jóidő!Mehetnénk megint! :wink:

Dolli! Mi a helyzet festés ügyben?????Befejezi a héten a muksó???
Veletek minden rendben?

Zsandi! Péntek délután átjöhetnétek Dorcival! Tudod nincs Apa és együtt jobban elütnénk az időt! :wink:
Anyudnak is ma van szülinapja???????Apinak is! :D

Judy! Akkor nem is lakunk messze egymástól! Nagy gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!Szerintem szülésig végig 90%-ot fognak mondani, mivel nem látnak kukit! :lol: :lol: :lol:
Bálintot nagyon hamar látták, hogy kisfiú, a csajokat szülésig nem mondták ki, hogy tuti lányok! :wink:
Én is októberi vagyok! Hányadikán születtek a fiaid?
Kicsit irigyellek, hogy már nagyobbacskák a fiaid és most jön a pici!
Én 4 év alatt szültem a 3-at, és most érzem, hogy túl hamar elszállt ez a babás korszak! :cry:

Na megyek szerkesztek még egy kicsit, míg alszanak a gyerkők, este vendég jön, holnap is jó zanza lesz!

Pusszantás Nektek!

Tuti valakit kihagytam! :roll: :oops:
Vendég

Ja igen!
DE JÓÓÓÓÓ NEKTEK A PÉNTEK MIATT!!!!!!
Én is úgy mennék! Na majd legközelebb! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ki vagyok akadva. Dorina hazajött az oviból és beszélgettünk vele kérdezem tőle megütötted az arcod vagy mi történt, mert van egy folt az arcán. Erre gyerkőc mondja, hogy ököllel megütötte a Mirella utána meg a Fernando, mert nem engedte előre a sorban. Mind a két gyerek római.
Velünk ilyen még sosem történt, szóljak az óvónőnek vagy esetleg csak a következő esetnél. De lehet, ha látom az óvónőt hazamenni már szólok is neki!!!!
Olyan szar, hogy járnak ide füstösök, olyan jó lenne ez az ovi, ha füst mentes lenne:)))))))))))

Orsi!
Okés átmegyünk péntek délután!

Sziasztok!!!!
Vendég

Lini,
Nálunk is sok molylepke van, sajnos. Van egy csomó csapdánk meg levendulapárnácska de nem nagyon használ.

Zsand,
Én szólnék mert ne üsse senki a gyerekemet. Minek ütsz össze egy levest?

Juti, Orsi, Brigi
Köszönöm kedves szavaitokat :D

Brigi,
Sajnos közbejöttek dolgok, holnap nem tudunk menni. Sőt sajnos jövő héten sem mert akkor lesz az oviban a fényképezés és lehet vinni tesót is mert már karácsonyi háttérrel csinálják a képeket és szeretnék majd adni belőle a nagyiknak is. De majd meséld el hogy milyen volt mert kíváncsi vagyok rá.

Orsi,
Hétfőn mehetnénk mert kedden megyünk anyuhoz és hozom vissza a húgomat aki itt lesz pár napot. Kész lett a prospektusod? Képzeld manó ma kitalálta hogy alakít a lányokkal egy zenekart és Bubu lesz a dobos :D

Kép[
Kép[
kostyika

Brigi, Hajni: én is várom már a pénteket!!! Elhatároztam, h hallgatok a jó tanácsokra és lazábbra veszem a dolgokat. Én szerintem csak 9kor tudok elindulni. Hova megyünk, a dreherbe? Egyébként stop shopban is van egy bilcsós hely, csak oda nem lehet asztalt foglalni. Még azért mondogatom apának,h szokja a gondolatot. De akkor is megyek, nem tarthat vissza. :lol:

Orsi kövi héten csörgök. Van olyan nap amikor délelőtt is jó lenne neked ?

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Orsi!Látnád Lili hogy mosolyog!Olyan édi! :) Sajna Dorina sem hasonlít rám. :(
Gondolhatod én hogy örülök! :) Csak ilyenkor bennem van,hogy ez lehet csak egy átmeneti állapot és pár hónap múlva megint gubbasztás lesz... :roll:

Zsand!Nem látta senki,hogy mi történt?Én szólnék az óvónőnek...csak nehogy meglincseljenek! :? :evil:

Lini!Stop Shopban hol?Game Worldre gondoltál?

Hajni/Lini/és aki jön!9-re foglaltam asztalt a Dreherbe,az én nevemre.Lehet nem érek oda,mert Anyám fodrásznál lesz.Párom meg 10 körül ér haza. :? Bízom benne,hogy "Műfater" itthon lesz.
Mondtam Anyunak,hogy megyek Dreherbe.Minek?Kivel?Miért ilyenkor?Jááááááááj. :roll:

Szegény Dorina ma úgy bepánikolt!Lefőtt a kávé és ahogy hűlt ki a gép,kattogott.Dorci meg mondta,kopp-kopp.Mondom neki,igen,hallom én is,nem tudom mi az,szerintem a kávéfőző.Abban a pillanatban odarohant hozzám,lefeküdt mellém és szorította ruhámat,az oldalamba fúrta a fejét.A szíve meg majd kiugrott.Ölembe akartam venni,hogy átöleljem,de csak furta magát belém és erősen kapaszkodott.Nagy nehezen ölbevettem és megnyugtattam.Nem volt egyszerű...Én nem tudom mi volt ez,de már kezdtem megijedni én is.Mármint Dorinától...Vagy inkább aggódni...Sose félt a háztartási gépektől.Főleg ez a kattogás olyan halk volt.Még arra gondoltam,hogy a válaszom nem volt túl magabiztos és ez váltotta ki belőle... :(

Arra még nem válaszolt senki,hogy az atkát hogy lehet eltűntetni az ágyból :?: Lehet olyan gépet kölcsönözni:?: Mert a porszívó nem viszi ki.

Jövőhéten játszós tali :?: :?: :?:

Kép
tierno

Szijasztok!

Linike!
Elvileg jövőhéten kezdek egy fogyimasszázs kúrát, de még ez sem 100%, mert ma jött volna a lány, de lemondta mert beteg lett a kisfia! :(
Heti 3x kell majd jönni az első 2 hétben, nagyjából átbeszéltük és akkor a kedd-csüt-szombatot beszéltük meg, de csak akkor biztos, ha már mindent letutiztunk.
Hétfőn fodrászhoz megyek és most olvasom, hogy Andi hívott cangázni, tehát a szerda ás péntek délelőtt még szabad.
De ma délelött beszélek a lánnyal és lefixáljuk az időpontokat!

Andi! Felőlem mehetünk, ha nem lesz rossz idő!
De ha a lányoknak jó lenne, akkor mehetnénk Velük játszóra, csak mi cangával megyünk! :wink:
Csak most Szilviék sem tudnak jönni, Bubo beszoktatása miatt, de lehet addigra egész napos lesz és Lilivel tud jönni!

Igen végeztem az ismertetővel, erre este kaptam sms-t, hogy mégsem tud jönni a lány! :cry:
De legalább így ösztönzött, hogy csináljam meg!
Viszek Neked is, dzerintem van mit rajta még módodsítani, de első körben jó lesz! :wink:

Brigi!

Ne aggódj, most jött el az időszak, hogy félnek!Mindentől! :?
Nekem Bogi először a Bogaraktók kezdett félni!Aztán olyanokkal ijesztgették a nagyok fürdés közben, hogy fika van a vízben és szegénykém kimászott a kád melletti üvegfalhoz a párkányra és nem is mert visszamászni! Meg ha nincs elhúzva a függöny és knt sötét van akkor attól is fél!
Majd szépen kinövik!
Amúgy az lehet amit Te mondasz, hogy a válaszod ijesztette meg, hogy Anya aki mindent tud, aki megvédi Ő is tud bizonytalan lenni!
Bocsi, hoyg ezt mondom, de ez annyira cuki jelenet lehetett, amúgy is szivem csücske Dorina, de én úgy örültem volna, ahogy bújik azzal kis kerek bukijával és kapaszkodik mindenbe amihez ér!
Akartam kérdezni, hogy még csinálja a bandzsitást(van ilyen szó??? :oops: ) Hogy a manóba tudtad megtanítani Neki????? :lol: :lol: :lol:
Anyud is jófej, örülne, hogy végre kimozdulsz! :?
A "kedves" nagynénid az anyud tesója?
Ti anyudékkal laktok együtt? Illtve tudom, hogy külön házrész, de Velük? Vagy a nagynéni? De azt hiszem elvesztettem a fonalat! :roll:

Dolliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! MIVAN MÁÁÁN????? :shock:
Festés?????

Zsandika! Várlak Benneteket pénteken, de ha nem haragszol meg nem sütnék, mert megy a fogyi ezerrel! Ha meg sütök nem bírom ki! :oops: Mit vegyek gyerkőknek?

Miáék pénteken jöhetnek haza, én meg megyek ma délelőtt segíteni Péternek ezt-azt, hogy mire hazaérnek minden rendben legyen!

Na pusszantás Csajócák!
Vendég

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Nem jösz úszni! Én arra gondoltam, hogy torna helyett úszni mennék, mert az nekem kimarad most szombaton.
Megfűztem Andit, hogy Ő se tornázni menjen, vagy Andi fűzött meg engem! :roll:
Már nem tudom, de Andika jön át délután és ahogy megjön Apika mi lépünk le! :wink:

ÁÁÁÁÁÁ ennyi az idő! :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Jajj, de pörögtök csajok! :lol:

Kedden estére kész lett a festés! :D Nem nagyon bíztam benne, de megvan, és az eredmény egész jó lett, annak ellenére, hogy ugyanolyan színt szerettünk volna, és kicsit eltér amit választottunk, de bele vagyok szeretve! :) Ma éjjelre már Gézát is visszaköltöztetjük a szobájába, eddig a nappalit birtokolta.
Tegnap bent voltam házidokimnál, rákérdeztem pár dologra: ő reggel is látta, hogy a lábam nem tökély (mármint vizesedés/ödéma), most várjuk a pajzsmirigy eredményemet. Ő oltáspárti, de nem fog rábeszélni a H1N1-re... Jövő héten megkérdezem a nődokit is.
Átvettem az AFP-met, szerintem tökély, mármint amennyire így gyorsban utána tudtam nézni. Most várom a hétfői genetikai uh-ot! :D

Brigi! Szerintem tuti létezik ilyen atkairtós masina, kérdezz rá a kölcsönzőkben....
Hú, ez a megijedés... Nekem Gézu rendszeresen csinálta/csinálja (már ritkább a dolog, most hogy így belegondolok! :) ), nem egyszerű: bogár, fúró, motor, autó, habverő, szél, eső... Remélem, hogy nálatok ez nem lesz rendszeres...

Zsand! Azért az óvónéni nem árt, ha tud az ilyen dolgokról... Szerintem szólj neki! Bár lehet, hogy már meg is tetted...
Anyud tuti örül a színházjegynek... szerintem ezek az igazán jó ajándékok! :D

Andi! Jók az új vonijaid! :D
Említettél egy drapp vagy bézs vagy milyen bandázst! Írd meg légyszi mennyiért vesztegeted, és hogy akkor usziba el tudod-e hozni?
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg nagyon jól nézel ki! :wink:

Lányok, aki teszveszel... megadnátok, hogy mely nevek alatt futnak a termékeitek? Lehet, hogy én is rákattantam...

Felhőcske
, ha esetleg benézel... Mikor jöhetnek haza Miáék? És hogy vannak?

Orsi! Hogy állsz a fogalmazással/szerkesztéssel? Szólj, ha segíthetek, esetleg ha kész van lássa még egy szem... Állítólag ilyesmiben jó vagyok... :oops: :wink:
Párod Isten éltesse így utólag is! :)

Hajni! Nagyon cukor Lili baba! :)

Lini! Köszi, annyira aranyos vagy, hogy vállalod a kockázatot és beülnél mellém! Ez jólesett! :)
Hurrá, hogy Lili meggyógyult! :)

Mimi! Hú, ez a hétvégi progi...Egy hétre is elég lenne! :D
Sörös/pálinkás fagyi... Védessétek le, lehet, hogy milliomosok lesztek! :lol:

Judy! Gratula a kiscsajszihoz... :D Mi még nem tudjuk a nemét... talán hétfőn... Ha nem, akkor okt végén megyünk kb 4d-re.
De jó fejek a fiaid, hogy válogatják a neveket! Legalább van benne segítséged! :D

Párom most nagyon nem köti le ez a névkitalálósdi... :? Nekem asszem már vannak befutó neveim, de olyan jó lenne ha ő is beszállna az agyalásba.

Szilvi! Hogy alakultok ovi ügyben? Annyit gondolok Bálintra! De azért talpraesett fiúcska ő, nem fog elveszni! :D
Milyen volt a miniszüret?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Jóóóóóóóóóvanmááááááááááááááááááááááááár! :lol: Tegnap hulla voltam! :( De ma tök jó, éjjel végre aludtam! :D
Jövő héten mi is mennénk játszózni... Ti 8-kor elindultok, tekertek 15-20 km-t, aztán jöttök játszózni... Na? :wink:
De jó, hogy hoztál híreket Miáékról! :D

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt! :)

Lini:
Kép Ennyire örülök, hogy tudsz jönni!!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor összegezzük: Lini Te 9 körül tudsz indulni. Brigi Te 10-re érsz oda? Te Anyud hányra megy fodrászhoz? :shock: Nem akarják, hogy jól érezd magad. :x :roll:
Szóval 9-kor egy szem magam bevonulok a Dreherbe ( ahol még életemben nem voltam ) és elkezdem lökdösni a golyókat. :lol: Remélem nem köt senki belém. :lol: Bár a dákó jó fegyver. De elhiszem Briginek, hogy nincsenek ott rómaiak.
Zsand, Kostyika, Szilvi, Anett nem jöttök? Dolli gondolom Te ezt most kihagynád. Vigyázz a pocidra. :lol: Úgy vártam én is az UH-kat. Bár a 4 D nekünk nem jött be. Sőt Lili az összes UH-n hasra fordult csak a lábát dobta mindig szét, hogy premier plán látszott, hogy kislány. :oops: De a pofiját soha nem láttuk.
erre írta Apja a babakönyvbe: egy ultrahangon sem mutattad meg magad Drága kislányom. Biztos azt gondoltad: Legyek meglepetés! :lol:
Brigi: rendesen gondolkodom rajta, hogy mit kellene ma csinálni. Annyira bírom Dorinát. Olyan édessen kukucsozott tegnap. :lol:
Dolli: én nagyon találékonyan piriczkyhajni néven futok a teszveszen. Ugye, hogy rá lehet kapni? :oops: Már én is inkább nem lépek fel mert valamire mindig licitálok. Lili összes játéka onnan van. :lol: Épp néztem, hogy a textil könyvecskéjét a DM-ben lehet kapni 1500 Ft-ért, nekem meg csak a postaktg-be került. :P

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Lányok, a mai reggel katasztrófa volt :cry: :cry: tegnap egész jó volt, bement simán és elvolt, de ma.... azt az üvöltést........ mint egy kismalac akit épp nyúznak :cry: :cry: olyan rossz volt hallgatni, szegény ovonéni is... hallottam, hogy póbálja nyugtatgatni, nem sok sikerrel, kint még az ablak alatt hallgatóztam, akkor már nem hallottam sírni, de gondolom még szipogott, Andinéni mondta, gyere kormányozz ide.... de semmi.... annyira sajnálom Bubót!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Anett, bankos családi nap volt, hétvégénm és oda hívtak meg minket.
Jövő héten hozhatod a nacit, vagy akár most hétvégén is, megcsinálom!

Zsand, köszi, remélem én is hogy hamar megszokja, mert így annyira sajnálom!!! :cry:
Öszeszedem a fotóimat és átküldöm! Milyen ágytakaróra gondoltál a hálóba?
Te jó ég, szegény Dorina!!!! Mikor a neveket olvastam, rögtön tudtam, hogy sötétek... :? :cry: annyira durva! És tényleg nem tudni mi a jó, ha szólunk vagy ha nem.... párom rögtön rávágta hogy szólni, de mi van ha szólnak a szülőnek, még a végén ők is verekedni fognak... :shock: itt a tusculánumiban mikor voltam átvenni az elutasító papírt... ne tudd meg, a csoport min. 60százaléka az volt! Akkor valahogy örültem, hogy nem vették fel oda! Ott jót biztos nem fog "tanulni"!

Juti, lááány?! De jó, gratulálok!!! Októberiek a gyerekek?! :lol: Bubó is! :lol: Hanyadikaiak?

Lini, de jó, hogy meggyógyult Lili!!!! Most az én Lilim kezdi, megfázott a drága, tegnap kinn voltunk fél órát és valszínű akkor.... :? :cry:

Brigi, hát nem egyszerű az elválás az biztos!
Billiárd?! Ejha! Jó mulatást! :lol:

Hajni, annyira tündér Lilibaba!!!!!

Orsi, még mindig :cry: :cry: :cry: vagyok.....
Hánykor indulnánk úszni? Lehet ki kéne úszni a feszkót...

Dolli, kész a szoba?! Hurrá!!!!
Afp is jó lett! De jó!
Én Yodapanni név alatt futok a teszveszen... :wink: most épp nincs semmim, de nemsokára megen rakok fel ruhákat, meg varrni is fogok!!!! :lol:
Ovi, még a reggeli otthagyás rossz... :cry: aztán elvan egész nap, mikor megyek érte akkor is jókedű... csak ez a reggeli sírás múlna el! Tegnap nem sírt, de ma reggel... :cry: :cry: :cry: Miniszüret jó volt, Lili fűzött tészta nyakláncot, Bubóval meg ragasztottak parafa szőlőt! :lol: Jól éreztük magunkat!

LÉpek, rendet kellene raknom a kéróban.... pusszantás!
sylph

Jó reggelt!

Idő pocsék,de akkor is elmegyünk csiri-birire. :P

Orsi!Most jött volna el az időszak?És meddig tart? :o Olyan bátor kislányom volt.
Nem haragszom,de átélni nagyon rossz volt.
Utoljára Martonvásárban bandzsított,mikor meglátta Beethovent. :D Kép Nem tanítottam neki.Gondolom előfordult,hogy bandzsítottuk és rájött.
A nagynéném Anyunak huga.Ők Diósdon laknak.Mi meg Anyummal.
Én is kedvet kaptam a bicajozáshoz,csak attól félek,hogy elránt Dorci,vagy nem tudok megállni,vagy ilyesmi.Nehéz úgy irántani a bicajt,hogy hátul a gyerek?
Miáékat ilyen sokáig bent tartják? :shock:

Dolli!De jó,hogy kész a festés!Nagy koszt hagyott?
A vizesedés ilyen nagy baj?Ezt most nem rosszindulatból kérdezem,ne értsd félre!!! :!: Csak furcsálom,hogy nekem csak annyit mondtak,hogy só és fűszermentes diéta.Azt ennyi.A bőröm majd szét repedt,papucsot se tudtam fölvenni.
Már te is teszveszelsz? :shock:

Hajni!Én is furcsáltam,hogy a fodrász éjfélig dolgozik,vagy mi?
Remélem 9re én is ott leszek.Valamit ki kell találnom!
Mit szeretnél ma csinálni?

Itt se vagyok,megyek készülődni.

Kép
tierno

Szilvi: tudom, hogy nem ugyanaz de ezt az elválás dolgot én is végigcsináltam a húgaimmal. Ráadásul nekem még sietnem is kellett mert mentem suliba. De emlékszem napokig sírtam a buszon! :cry: Anyut meg hiába kértem, hogy vigye ő oviba őket az volt a válasz: én úgyis megyek suliba, minek jöjjön el ő is????? :shock: :x Istenem így, hogy előjöttek az emlékek elkezdtem félni attól ha eljön Lili ovis ideje.....

Brigi: gondoltam lemegyünk a DM-be mert elfelejtettem pár dolgot. De kimentem ( jöttek lecserélni a gázórát ) és belém fagyott a szusz. Ráadásul esett az eső. :? Mondjuk most meg süt a nap. :shock:
Mentek csiri-birire? Induljatok el időben mert hüvi van. Ha megint futni fogsz előbb utóbb megfázol! :? Vigyázz magadra mert holnap már péntek. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!
Dolli!!!
Nehogy beoltasd magad!!!!Felejtsd el azt az oltást!!!2hónapja még nem is volt oltóanyag,gyerekeknek 18éves kor alatt nem adható.Terheseken nem tesztelték,és amúgy is kevés emberen tesztelték,hisz 2hónap erre nem elég.De legfőként arra nem elég 2hónap,hogy a hosszabb távú esetleg súlyos mellékhatás kiderüljön.
Szerinted ki vállalja a felelősséget,hogy nem károsodik a pocakbaba a hasadban??

Zsand!Hajrá hajrá esélyegyenlőség!!
Szar ügy!!!Amúgy kötelező volt felvenni minden oviba Érden roma gyerekeket x %-ban!!Ez előírás!Mivel esély egyenlőség van,kötelező felvenni Kolompár gyerekeit,akkor is ha anyuci otthon van a másik 2-3 kisebbel,hisz ha nem vesztik fel őket az faji megkülönböztetés/rasszizmus.Emiatt Szilvi munkája úszott,keresete kiesett,hisz Bálint szőke is meg nem is roma így esélye sem volt ,hogy felvegyék az oviba.De végül is kit érdekel ha mi éhen döglünk???Lényeg,hogy esély egyenlőség van,és Kolompár gyermekeknek akkor is jár az ovi,ha mi éhen döglünk...
Amúgy szerintem szólj az ovónőnek,hátha ő rendet tud tenni a gyerekek közt.
ÁÁÁÁ csajok! Tegnap a párom utoljára ment melózni...amit nem bánok mert csak stressz meg vita volt mindig belőle.De akkor is!!!!Hármójuk közt kellett választani.Hármójuk közül csak neki van gyereke :cry: :cry:
Az egyik ex kollégája full alkesz,bár jó fej.A másik hót lusta,semmihez nem ért,bár van targonca vizsgája,ami kell mert havi 1x használják a gépet(amúgy másnak is van vizsgája rá),a főnők egész nap filmeket néz és osztja az észt..dolgozni,kezét össze koszolni nem szokása...
No mindegy!!Én örülök neki,mert vívodott csak a párom ezen a melón.Messze is volt stresszes is volt ...csak akkor is ..
De majd lesz jobb!!!

mimi12

SZiasztok!

Mimi! :D Nem csalódtam Benned! :wink: De totál igazad van, én is hasonlóan gondolkodom erről az oltásról (is). Azért a nődokim véleményére kivi vagyok! Bár szerintem ő is nemet mond... Azért köszi a megerősítést! :D

Felelősség... Épp most bőgtem egy sort. Felhívtam egy oktatót, aki bájosan elhajtott a francba, miután megtudta, hogy kismama vagyok... :cry: Ő nem vállalja a felelősséget. Pedig időpontra nagyon tuti lett volna. Komolyan, leprásnak érezem magam. Vagy betegnek. Vagy nem is tudom! :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mimi! Párod munkája... :( Hirtelen jött? Vagy tudtatok róla?

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Esélyegyenlőség!
A mi csoportunkban is van egy Angelo :wink: :lol: (ha már a neveknél tartunk! :wink: )
De az a kisfiú makulátlanul tiszta, ápolt, kedves, aranyos!
Szülők is szimpatikusak, udvariasak, halkszavúak!
Hááát az kell mondanom, hogy szerencsénk van Velük!
Fehér gyerekből néha van olyan....... :roll:

Mimi! Szivemből szóltál oltás ügyben!Én már kezdem azt hinni, hogy ez egy nagy átverés, de mivel sokan rájöttek, ezért egyre ijesztőbb hírekkel bombáznak, hogy oltassuk be magunkat!

Amúgy ez az új influenza ugyanolyan mint más influenza: magas láz, végtagfájdalom, de állítólag sokkal kevesebb a szövődménye!
Akik meg beadatját a védőoltást nem tudhatják milyen mérfet fecskendeznek beléjük! :shock:

Dolli! Sajnálom, hogy nem jött össze az oktató! :( De valahol Őt is megértem, hisz kétszer akkora kockázatot vállal ugyanazért a pénzért!
Én sem masszírozok terhes nőt, mert sose tudhatja az ember... és én nem bocsájtanám meg magamnak, ha bármi lenne! :oops:

A vezetés meg plána, mert lehet Te mindent tökéletesen csinálsz, de valaki beléd jön mert lassan mész és megütöd a pocidat.....mivel nincs jogsid az oktatóé a teljes felelőség! :cry:
De próbálkozz mással! Nem akarsz Érden vezetni?
Sokkal egyszerűbb itt vizsgázni! :wink:
Vendég

Orsi! Igen, én is ezt mondtam páromnak... valahol megértem, de akkor esetleg homályosítsanak fel amikor kapom a telefonszámokat, hogy x vagy y lehet, hogy nem vállal kismamákat... De így hirtelen a képembe kapni, hogy nem, mert kismama, irtó xar volt. :(
De azóta megvan az én emberem! :) Pedig ő volt az utolsó, akit hívni akartam, mert egy idősebb kategória, de iszonyat szimpi, szerdán már mehetek is, reggel megyek vagy délelőtt, nem úszik az egész napom, és apum fog vigyizni addig a csibére. :)
Már csak egy haspántot kéne beszereznem! :roll: Láttam tesz-veszen. De lehet, hogy meg is van régebbről egy...

Kép
Kép
tekiroll

Dolli: én is azt hallottam, hogy ugyan azok a szövődményei ennek az influenzának mint a többinek. Ezzel szemben kezdetben azzal riogattak, hogy halálos. Lehet Mexicoban az volt na de ott mennyivel rosszabbak az életkörülmények? Egyébként mostanában a Reggeliben erről beszélgetnek. Belgyógyász, Háziorvos, Szülés-nőgyógyász, Gyerekorvos mind azt mondták gondoljuk át mennyire vagyunk mi és a gyerekeink veszélyeztetettek. Tartsuk be a higiénés szabályokat, gondoljuk át van-e olyan betegségünk ami gond lehet. De ők sem erőltetik az oltást. Érdekes viszont, hogy azt sem mondják ki konkrétan, hogy NE ADASD BE! Vajon miért?????

Párom is itt vizsgázott Érden és nagyon meg volt elégedve. Kérdés, hogy itt is elvállalnak-e? Igaza van Orsinak, lehet benned megbízik az oktató de sajnos nem vagy egyedül az utakon. És hát mindannyian tudjuk hogyan bánnak a " profi" autóvezetők a lassú tanulókkal. :x Én is félteném a pocid a helyükben.

Brigi: milyen volt csiri-biri? Holnap egy Spar + DM? Tudom, hogy kedden voltunk. :oops: De egyrészt unatkozom, másrészt kéne pár dolog. Meg hát nagyon csípem Dorinát meg a dumcsizásokat. :lol:

Lányok! Lili reggel óta kb. 100-szor fordult hasra!!!! :shock: :shock: De visszafordulni már fáradt úgy hogy reggel óta forgatom. És közben ezerrel dumál, sikongat, magyaráz. Meg kell zabáljam! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szija Dolli!

Jaj de jóóóóóóóó Ügyi vagy!

Igazad van, akkor ne adjanak ki ennyi számot és nem ért volna Téged hidegzuhanyként, hogy elutasít!!!!
Esélyegyenlőség??????

De ez így még jobb is! :wink:
Én is szívesen beülök majd melléd, Téged ismerve, megfontolt és higadt vagy, a figylemed sosem lankad, óvatos, de mégis magabiztos vagy!Nem lesz itt senmmi gond!
Szerintem nagyon szuper, hogy belevágtál és nem két gyerek mellett csinálod! :wink:
Hidd el egyszerűbb lesz kimozdulnod két gyerkővel ha már vezetsz! :D
Vendég

Hajni!!!!

Hatalmas gratula a forgolódáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam, hogy elfelejtettem valamit tegnap! :oops:
Annyira aranyos hasrafordulva, megpaskolnám a pelus popiját! :lol: :lol: :lol:

Nekem mindig annyira megható, amikor a kistestvéreidről írsz! :cry: :cry: :cry:
Tisztellek, becsüllek, felnézek Rád!
De valahol annyira sajnállak is, hogy ilyen hamar fel kellett nőlnöd! :(
Hány éves vagy Hajni? Párod is annyira fiatalkának tűnik! :)
Vendég

BRIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Te annyira lökött vagy!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem is láttam, hogy Beethoven bandzsított, Te meg le is fényképezted! :wink:
Legközelebb ha arra járunk ez lesz az első amit megnézek! :D
Vendég

Én olyan álmos vagyok! :shock: Alig bírtam elmenni a nagyokéret oviba, suliba! :?
Most ebédeltek, megpróbálom Őket hamar ágybadugni!

Andika hányra jösz ma?????
Vendég

Hajni,
Innentől kezdve figyelj nagyon hogy ne hagyd ott Lilit az ágyon sem egyedül mert pillanatok alatt legurul róla. Kösz a meghívást, de most kihagyom mert szombat reggel nagyon-nagyon korán kel kelnem.

Dolli,
Viszem szombaton :D Orsi biztosan el tudna indulni 8-kor na de én? :oops: Ráadásul még be kell mennem a bőrgyógyászhoz krémért mert extra brutál módon kijött az ekcémám a kezemen és majd szétvakarom. Tegnap Robi megint nem volt itthon este, én meg unatkoztam így nekiálltam a vonalzóknak. Milyen színű lett a fal?

Brigi,
Milyen volt a csiri-biri?

Szilvi,
Jössz ma úszni? Egyébként nekem azt mondták h az nem baj ha a gyerek reggel sír, csak az ha akkor sír amikor érte mész.

Mimi,
Reméljük minél hamarabb talál a párod új munkát.

Kép[
Kép[
kostyika

Jaj Dolli!

Megtennéd, hogy átolvasod a tegnapi ironyámomat???? :oops:
Átküldöm, jó?
Vendég

Orsi! Küldd hát! :D
Köszi, hogy ilyennek látsz! :D :opps: Tisztára belepirultam, mert azért nem mindig ilyen fényes a helyzet! :D
Valszeg tényleg jobb így. Amivel mindig is biztatjuk egymást.. mindennek megvan az oka, csak max még nem tudom, hogy mi. De talán nekem a jövőben ez a felállás jobb lesz! :D

Andi! Köszi! :D
A háló sárga, kevésbé rikító, mint volt, a gyerekszoba barack... elméletileg az előző is az volt, de az mégsem ugyanez a szín. Szerintem melegebb, barátságosabb. :D
Ekcémámmal én is szenvedek. Véletlen nem gumikesztyűvel nyúlok vzbe, akkor rögtön durvul a dolog. Márpedig nehéz mindig odafigyelni, hogy legyen rajtam, amikor vegyszerezek vagy akár csak zöldséget/gyümit hámozok. Bőrgyogyihoz sztk-ba jársz?

Hajni! De ügyi Lili baba! :D
Az autóssuli ahova jártam, verhetetlen árakkal dolgozik, ezért maradnék náluk. :D

Brigi! Nem vészes a kosz, csak energiám nincs a takcsihoz! :oops: Picit szunyálok, aztán nekiesem megint. Csak kis lépésekben haladok.
Vizesedés... gondolom az a nem mindegy, hogy mitől vizesedik az ember. Nekem most nincs plussz kilom, nincs kánikula, és még félidős sem vagyok. Tenni nem fognak tudni ellene, mert ugye vízhajtás kizárt ilyenkor, de jó tudni, hogy mi az oka. A tüneti kezelés meg tényleg a pihi, és minimális sófogyasztás. Jah, és állítólag az úszás is jó rá! :roll: :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: de aranyos vagy. Sajnos azért lettem pánikbeteg mert nem tudtam feldolgozni, hogy rám maradt az összes tesóm. De amióta a párommal vagyok nem szedem a gyógyszert, amióta Lili van pedig teljesen jól vagyok. :)))) Lili arra is nagyon jó volt, hogy rákényszerültem arra ne én akarjam megoldani a családom gondjait. Eddig a fele fizetésem náluk kötött ki de amióta Lili van semmi pénz nem adtam nekik.Ami jó, viszont sajnos nem megyek hozzájuk csak havonta egyszer, mert nem bírom nézni azt a nyomort. :( Még jó, hogy a lányok már nem picik. és most a 22 éves öcsém is oda költözött a barátnőjével, legalább figyel kicsit rájuk. :) Meg kisegíti Őket hónap végén. Átadtam a staféta botot. Épp elég volt az elmúlt 15 év.
Egyébként én 30 vagyok, párom meg 27. :)))

Kostyika: tényleg nem merem már az ágyon hagyni. :))))) csak a kiságya meg kicsi, nem tud benne forogni mert felakad. Ma egész nap az ágyunkon játszottunk, tök jó volt.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

JA igen a vizesedés. Az utolsó két hónapban olyan volt a lábam mint két hordó. A nőgyógyim és a védőnő is mondta, hogy SZIGORÚAN TILOS kismamának vízhajtót szedni. Aztán elmentem a háziorvosomhoz, hogy írjon ki mert a vízesedés miatt már nem tudtam dolgozni. ERRE MIT CSINÁLT?????? Felírt vízhajtót.
3 × 1-et egy nap!!!! A nőgyógyi és a védőnő is szívinfarktust kapott. Még szerencsém volt, hogy ők szóltak előtte és nem szedtem be. Ennyit a háziorvosról. Azóta a védőnőm még jobban odafigyel, hogy ezt elmondja a kismamáinak.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

JA igen a vizesedés. Az utolsó két hónapban olyan volt a lábam mint két hordó. A nőgyógyim és a védőnő is mondta, hogy SZIGORÚAN TILOS kismamának vízhajtót szedni. Aztán elmentem a háziorvosomhoz, hogy írjon ki mert a vízesedés miatt már nem tudtam dolgozni. ERRE MIT CSINÁLT?????? Felírt vízhajtót.
3 × 1-et egy nap!!!! A nőgyógyi és a védőnő is szívinfarktust kapott. Még szerencsém volt, hogy ők szóltak előtte és nem szedtem be. Ennyit a háziorvosról. Azóta a védőnőm még jobban odafigyel, hogy ezt elmondja a kismamáinak.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Hajni, de nehéz lehetett Neked! :cry:

Dolli, oktató... :( és találtál másikat? Ja, olvasom, hogy igen! Szuper! Azért vigyázz majd Magatokra!!!! :D

Mimi, szegény párod.... reméljük mielőbb talál valamit! Számítottatok erre vagy váratlan volt?

Andi, kérdeztem Orsit mikor idultok... nem reagált... :wink: mindegy.. :lol:(pusza Orsi! :lol: )
Mikor indultok? Erősen gondolkodom rajta, hogy menni kéne, mert ezt a feszkót lekéne mozogni... :wink:
Ma is vidám volt Bubó, mikor mentem érte!!!! :lol: Még puszit is adott az ovonéninek!!!!! Pedig nem osztogat ám akárkinek!!!!! Ja, és hallottam ahogy egy kisfiú elköszönt Bubótól! :lol:
sylph

Zsand, ment emil! A munkáimról....
sylph

OOOOORSIIIIII, küldtem pü-t!!!!
sylph

Szilvi! Köszi, vigyázok! :D Akkor csak a reggeli elválás a nehéz Bubónak? És lehet, hogy barátot is talál! Jajj, de jó lenne! :D
Orsi alszik! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Na,jól megjártam megint. :? Indulás előtt eleredt az eső.Mondom nem érdekel,én akkor is megyek!Aztán elállt.Időben odaértünk.Az előtérben várakoztunk 3-4 anyukával együtt,mert mondta egy nő,hogy még nem lehet bemenni,mert az előző csoport van bent.Fél 11kor az egyik anyuka bekopogott.Kiderült,már rég elkezdték. :evil: Van még 10 perc,ha akarunk menjünk be,nem kell fizetnünk sem.Pont rakták helyére a játékokat,Dorina meg nézett,hogy mi van,nem játszani jöttünk? :shock: Aztán előkerült a nagy ejtőernyőszerűség,meg labda.Az előadó énekelt,mondókázott.Nekem eléggé kapkodósnak tűnt az egész.Elővett valamit-elrakta-elővett-elrakta.De lehet,hogy az utolsó 10 perc volt csak ilyen?Jövőhéttől fél 10-től lesz,a két csoport össze lesz vonva.
Hazafelé meg a spórolt pénzt ott hagytuk a játszóházban. :? Csak ketten voltunk Dorcival.Fogócskáztunk,labdáztunk,csúzdáztunk.Oda meg baba-mama tornára lehet járni.Lehet majd azt is megsasoljuk...

Hajni!Ha tudtam volna,hogy így alakul a napom...ma is találkozhattunk volna.De nem lesz sok belőlem?Délelőtt is,este is?Elkísérlek Titeket,de én most nem veszek semmit.10 órásival jöttök megint?És egyél előtte!!! :!: :!:
Úgy néz ki,nem egyedűl fogod lökdösni a golyókat.Pedig akartam írni,hogy 1 óra alatt milyen tökéletesre fejlesztheted a lukérzékedet. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=yHiiG3-yU7k
Kéne Lilinek csinálni egy elektromos fordító gépet. :) Nálam is nagy volt a kísértés,nehogy megzabáljam! :) Földre nem tudod lerakni Lilit?
Hát,nem irigyellek a családi helyzeted miatt. :( Valahogy úgy tudnám leírni,mint Orsi.De legalább a tesóiddal szoros a kapcsolatod?Számíthattok egymásra?

Dolli!Pont ezen filóztam,hogy terhesen lehet-e tanfolyamra járni.Ezek szerint találtál oktatót.Még szerencse!De azért Őket is meg lehet érteni...

Orsi!Én se vettem észre,Dorci hívta fel rá a figyelmem. :) Azért fényképeztem le,hogy hogy hasonlítanak egymásra. :)

Sylph!Akkor alakul az oviügy?Jól van.Miket fogsz varrni?

Kép
tierno

Szasztok!

ORSI, megen' ment a pü! :lol:

Dolli, hát igen, a reggel.. tegnap pedig jó volt, simán bement, ma nem tudom mi ütött belé.... Remélem hamar megszokja a dolgokat és össze is fog barátkozni valakivel!!! A kormányát azt viszi, az nagy sláger a többi fiúnál is! :lol: Ma már sorolgatta a fiúk nevét is! :lol:

Brigi, remélem alakul, a reggelek nehezek, de utána elvan, és mindig mosolyog ha megyek érte!
Jó kis programjaitok vannak mostanában! Gondolom Dorci élvezi, hogy állandóan mentek valahova! :lol: Kis cukorborsó!!!!
Varrni, sokmindent szeretnék, a gyerekruhától elhezdve, takarón át, a nemsokára aktuális Mikulás csizmáig, mindent! Sok ötletem van. Pl. szeretnék, szép vörös szaténból/selyemből zsákokat karácsonyra, csomagolópapír helyett, szépen megvarrva kis dísszel, csengettyűvel, valamivel :wink: hogy védjük is a környezetünket, na és következő karikor is felhasználható! :lol:
sylph

Sylph!Cukorborsó :) Ezt mondtam Neki,mikor megszületett.
Ő is élvezi,naná!Meg anya is :) Tök jó így felkelni reggel és egész nap fel vagyok dobódva. Kép Dorci meg mindennap babához akar menni :?
Ez a zsákos ötlet tetszik!

Kép
tierno

Brigi: jól befürödtetek ezzel a csiri-birivel. :x Azért menjetek el a kövire is hátha az elejétől tényleg izgalmasabb. :lol:
Dehogy vagy unalmas! Sőt! Tökre élvezem, hogy van kivel
" programot" szervezni. :lol: :lol: :lol:
Dorinával meg olyan jó kukucsot játszani. Látszik, hogy sok tesóm van, imádok játszani a picikkel. :oops:
Honnan szeded ezeket a videókat? :lol:
Sikerült Anyudat meggyőzni?
Igenis eszem előtte. És haza is busszal fogunk jönni. :lol:
Szilvi: úgy irigylem, hogy ilyen kreatív vagy. :lol: Nekem is illene hisz eredetileg kőszobrász vagyok de pont azért nem dolgozom ebben a szakmában mert nincs képzelőerőm. :oops: Én inkább másolni szeretek. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Én bújócskázni+fogócskázni szeretek Dorcival.Olyankor olyan cuki.
Anyu párja itthon lesz holnap.Még nem szóltam Neki... :roll: Úgyis csak tvzne,vagy netezne..És át se kell jönnie,csak a bébyőrt bekapcsolom.
Kőszobrász? :shock: Az se semmi. Én is irigylem a kreatív emberkéket.Olyan jó dolgokat lehet alkotni,de én nagyon suta vagyok. :(
Videók:izé.hu-ról

Kép
tierno

Sziasztok!

Sylph!
Lesznek halkabb és hangosabb napok aztán állandósulnak a halk napok!!! Azért már hétvégeféle járunk, fáradtabb, nyűgösebb, de beszélj sokat az oviról, hogy sok mindent fog ott tanulni, többi gyerek is sírt eleinte, de rájöttek milyen jó dolog együtt lenni, játszani!!!

Mi ovink:
már tegnap szóltam az óvónéninknek, kimentünk rollerezni és pont ment haza, megkértem, hogy a kedvemért dolgozzon még két percet:)
Elmondtam amit a gyerek mondott és mondta, hogy nagyon sajnálja holnap meg fogja büntetni a gyereket, de sajnos nem a miénk az egyedüli eset:((
A nagycsoportba a rohadtak olyanokat mondanak, hogy kapják be a f...at. Az ovinkba 5-6 római jár. Minden évbe voltak állítólag és mindig sikerült őket legalább az óvoda területére megregulázni, remélem most is fog sikerülni!!!!
Felháborító a barinőm fia 2005. májusi és nem vették fel, mert anya otthon van a kicsivel, azért ez elég gáz, felháborító!!!!!!!

Mennem kell, mert kiscsaládom hiányol este még belesek!!!

Csajok!!!
Ha van valakinek kiselejtezett takarója paplanja, plédje, légyszi ne dobjátok ki, mert kéne télre a kutyáink alá, nálunk elég sok fogy, már néztem turkálókba, de nem kaptam:( Kidobás helyett gondoljatok a kutyáinkra:)) elmegyek érte, de toll sajna nem jó!!!

Köszi sziasztok
Vendég

Szilvi,
Úgy emlékszem Orsi azt mondta hogy olyan fél 7 felé tudnánk indulni. Ezek a zsákok jól hangzanak :D

Dolli,
Igen az sztk-ba. A fél perces mutatványért amíg kinyomtatják uazt a receptet nem akarok magánba sokat fizetni. Most pont szerencsém volt mert valaki lemondta és volt egy darab időpont hétfőre. Bezzeg az ortopédiára szokás szerint nov 18-ra kaptam időpontot.

Megyek pakolni :?

Kép[
Kép[
kostyika

Na vagyok kicsit.
Munkára számítottunk.Ez már kb 1 éve lógott a levegőben.Őszintén megmondom kicsit örülök is.Anyagilag egyenlőre nem lesz gáz,mert lehet munkanélkülit kérni és van biztosítása is a Gyurinak.A kettő együtt sajnálatosan(ami nekünk hála égnek,de azért hót nevetséges)több lesz egy ideig mint a keresete volt.Szóval nyugiban ráérősen tud a Gyuri munkát nézni és nem kell az elsőbe bele ugrani.
Viszont tegnap szóltak neki,hogy köszönik enyi volt.Szóval nem szóltak 1-2héttel sem előbb,ilyen téren hirtelen döntés.No de így működik ez egy olyan cégnél ahol a tulajok Balira járnak nyaralni
:roll:
Hajni!Nem fogják egy db oltásra sem mondani,hogy ne adasd be.
Ez politika és gazdaság!!Az oltóanyag kuva sok pénz az országnak.
Pl Te beadattad a Rota ellenit Lilinek.Majd 40e ft-ot gombolnak le rólad,közben meg a 100varináns közül 1db vírustörzs ellen véd az oltóanyag.Azt elfelejtik veled közölni,hogy a másik 99-et bármikor elkaphatja a gyermeked a szalmonellával együtt :lol:
Ha ezt elmondják és az emberek nem oltatnak akkor tetemes adótól esik el az ország.Mellesleg az orvosok meg jutalékot kapnak..

mimi12

A stop shopban az emeleten a szélén, nem tudom mi a neve, lehet h game world, Mi oda „jártunk” apával (3szor voltunk), szimpi hely, csak nincs asztal foglalás. Oda kell menni és ha van van, ha nincs várni kell.
Apa járt Dreherbe még fiatal korában, kb. 10 éve, azt mondta jó hely. Remélem el tudok menni és oda is találok!

Atka ügyben én nem tudok segíteni. De van olyan porszívó ami kiszedi őket. A budaörsi tesco bejáratánál árulják is. Az eladó szerint nem drága, mert most akciós és így 300eft.

Orsi szólj ha lefixáltál. Mi szerdán szeretnénk ringatóra menni de.

Volt ma a védőnő, mondta h menjünk el a Nevelési Tanácsadásra, mert Lili egyáltalán nem akar forogni. Ill a hátról hasára egy napot gyakorolt, de azóta nem érdekli. Viszont a hasáról a hátára egyáltalán nem akar fordulni, sőt ellentámaszt, hogy ne is tudjam megfordítani. El vagyok keseredve. Remélem csak lusti megfordulni és nem másról van szó.

Na ma apa tiszta ideg volt, hogy nála mindig nyüszög Lili, és hogy holnap mit fog csinálni nélkülem blabla…. Nem értem miért ilyen türelmetlen. Na remélem holnap jobb napja lesz!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Mimi12!Tegnap szóltak?Azért több eszük is lehetne! :evil: De miért pont a párodat küldték el???Ez meg röhej,hogy segéllyel több pénzt kap az ember,mintha dolgozna!!!

Lini!Busszal jösz?Szerintem nem nehéz megtalálni.Ott van egyből az út szélén.Nehogy eltévedj!!!Kérj majd telós segítséget!Elvileg Lilid már este aludni fog.Nem?Akkor Apának már nem lesz dolga vele.Vagy fel szokott még kelni?
300ezer az atkaölős?Marha olcsó.Holnap veszek is kettőt. :wink:
Jaj,remélem nincs gond Lilivel!!!

Dorcival kint homokoztunk,mikor hallom Anyámat beszélgetni az élettársával:"Billiárdozni akarnak menni.Mi van,ha 9ig nem alszik el Dorina.Nem tudom miért ilyenkor,este mennek."
Ennek okát pedig már elmondtam Neki,hogy ilyenkor már alszanak a gyerekek,stb.Vagy hogy gondolja?Nappal gyerekekkel? Nem tudom mit parádézik. :roll: Dorina aludni fog,1 óráról lenne szó,utána párom már itthon lesz.Ráadásul a lakásból se kell kimozdulniuk.

Ez itt a reklám helye:
Az Esőerdő játszóházban kedden zenés,mondókás foglalkozás van,csütörtökön mozgásfejlesztő torna.9 hótól-3 évig.Hétfőn,szerdán ovi előkészítő,szombaton iskola felkészítő.Az összes foglalkozás fél órás és utána fél óra játék van.

Hajni!10re ott vagyunk a Spar előtt!!

Jó éjt!

Kép
tierno

Brigi! Nekem is hozz légyszi egyet abból a takarítógépből! :wink: Gondolom van annyi kp-d kéznél, majd ha hozod elszámolunk! :lol:
Mi is pont akkor indultunk, amikor esni kezdett. Ráadásul egy óra volt az öltözködés, mert vissza kell szokni, hogy már nem csak kapjuk a cipőt és indulunk, hanem kabát, garbó, sapi, ráadásul tegnap vettük föl először az új cipőjét és először tiltakozás volt... :? Úgyhogy jó kis frász jött rám, mikor kiléptünk a kapun és elkezdett esni az eső. De láttam, hogy felhő meg nincs, úgyhogy kivártuk a végét és utána mentünk. Délután meg már dög meleg volt!
Jól megjártátok ezzel a csiribirivel. :(
Menjetek reggel 6-ra bilcsizni! :D Vagy vegyenek neked asztalt és akkor nálatok lesz party! :lol:

Lini! Nevelési Tanácsadás??? Az meg mi a túró? Szerintem csak lusti lehet Lili! Egyébként ha már gyakorolta egy napot, akkor szerintem nincs gond, most épp emészti a mozdulatsort... Nálunk is volt, hogy leállt valamivel egy hétre, aztán tökélyre fejlesztette egy nap alatt! :wink:

Orsi, Andi, Szilvi! Voltatok úszni?
Én lementem kicsit kardiozni, mert nagyon dilis voltam. Csibe 2 nap alatt úgy rászokott a dvd-re, hogy ihaj (amíg ugye itt volt a festő). Így most drasztikus elvonás van, mert nem nyúlt játékhoz sem, csak fetrengett a földön és nyöszörgött, hogy neki milyen sanyarú sors jutott! :lol: :? És a nemet is tökéletesre fejlesztette! Beindult a nagyon önálló akarok lenni korszak, mindenben ő akar dönteni. Hú, nem egyszerű! :roll:

Hajni! Orvos és vízhajtó! :evil: Még jó, hogy előtte tudtál róla, hogy nem szabad...

Lányok! Az egyik lány szintén a dokimhoz jár és rákérdezett tegnap az oltásra, Ezt a választ kapta:

[quote]A írta: lényeg: Múlt heti álláspont szerint minden terhest be kell oltani, mert ők a legveszélyeztetettebbek.
Álláspont ezen a héten:Az első trimeszterben semmiképpen nem szabad oltani, mert súlyos károsodást okozhat, és a 2. 3. trimeszterben is csak akkor, ha nagyon indokolt. Statisztikailag a szezonális influenzák veszélyesebbek, mint ez az új, ráadásul nincsenek oltási eredmények, jó üzlet az egész. Két hetes eredmények szerint a beoltottak 30%-ában alakult ki ellenanyag. A németek bojkottálják az oltást.

Azt hiszem, ez mindent elmond, és megerősíti a véleményünket! :D

Jó ébredezést!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Dolli!

Voltunk úszni, de csak Andikával, mert Szilvi nem jött! :(
Nagggyon jót úsztunk, nekem megvolt a 2km :D
Olyan fáradt voltam utána, hogy a szaunában ültem negyed órát(máskor max 5 percet bírok :D )
9 felé értünk haza, azthiszem :roll: , de én beestem az ágyba, utána se kép, se hang. :oops:

Andika ,nagyon köszi a fuvart! Nagy élmény volt Cólás autóval menni! :D :D :D

Dolli! Én is tiszta zizi voltam, gyerekeim kiborítottak! Illtev csak Bogi!
Pedig délelőtt anyósomnál volt, de mikor hazajöttünk olyan veszekedést csaptak le a hinta miatt! :shock: :shock: :shock:
Mint a veszett idióta, majmok! Úgy vísítottak, küzdöttek, hogy nem is szóltam, csak néztem, hogy ILYEN NINCS! :shock: :shock: :shock:
Aztán 20 perc után szép csendben odamentem és leszedtem a hintát és elraktam! Elmagyaráztam, hogy csak 1 van belőle és 3-an vannak, de ők ketten se tudnak megegyezni, így ha akarnak majd kint hintáznak!
Ezt 20 perc sírás követte!
agy nehezen elaludtak, persze Bubu is mert fáradt volt.
Én egy picit aludtam, de a vasalnivaló várt rám, mert este jött volna érte Péter.
Örültem, hogy csend van, nyugi, nem nyúlnak semmihez!
Aztán felébredt Bogi és 1,5 órát sírt! Nem volt semmi baja, csak nyűgös volt! :?
Délután még tanultam Bubuval, aztán kitakarítottam, de már úgy vártam Andit mint a messiást! :wink:
Annyira jó volt rájuk zárni az ajtót és eltünni itthonról! :oops:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most meg egyedül leszek Velük holnap délig! :cry:

De megyek vásárolni! :D (jött CSP, GYÁS :wink: )

Andi! Nem jösz le velem a Takkoba 9-kor???Megnézhetnénk azt a kötött rucit!
Mi előtte megyünk Tescoba, csak már nem akarok hazajönni.

Na jövök még.......
Vendég

Jajj, azt el is felejtettem! Képzeljétek! Tegnap apára rátukmáltam magam, hogy válasszunk nevet, és megvan a két befutó. Már csak második nevet kell majd kitalálni, de az alap úgy néz ki, hogy megvan! :D
A Réka megmaradt, attól nem tágítunk úgy néz ki, az a miénk! :D A fiúnév pedig Zalán! :D[/img]

Kép
Kép
tekiroll

Hú, Orsi! Akkor gondolom jólesett kiúszni magadból ezt a napot! Nekem ma jön anyu, már várom nagyon. Holnap meg apa lelép Gézuval anyósékhoz, mi meg takaríthatunk meg pletyizhetünk nyugiban! :D
Azért neked is nem semmi türelmed van, hogy ilyen cirkusz után szépen odamész nyugiban és leszereled a hintát! :)
Kitaláltam, hogy sütök ma palacsintát! :D

Kép
Kép
tekiroll

Drukkoljatok, hogy ne fogyjon ki a benya az autómból és leérjek a kútig! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jó reggelt!
Dolli!Ok,viszek Neked is.Persze,van annyi kp,megjött a gyes. :lol:
Szép neveket sikerült választanotok!
Teszen néztem billiárd asztalt.Van már 50 ezerért is.vagy van 2500ért hordozható.Azt vihetnénk a játszóra is. :lol:

Orsi!De jó,hogy írtad,hogy van lóvé!Tegnap este még nem volt rajta.Este dupla Tequilát kérek!

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?