Sziasztok!
Alig győzök visszaolvasni, elvonáson voltam
Takarítás, rengeteg vasalás...
Azt mondtam 2 hétig nem akarok vasalnivalót látni
De most is megy a mosógép, tehát megint lesz vasalnivaló
Humi
Írtam mailt, megkaptad?
Tettem fel képeket a találkozóról
Ági
Jó nyaralást!
Gondolom már ott vagytok....
Pelenkacsere: nálunk etetésenként minimum egy pelenka, de inkább kettő. Én tisztába teszem evés előtt, hogy jó legyen a gyerek komfort érzete
És ha trottyol, akkor mégegyszer. Ha evés közben van trotty, akkor kéri, hogy tegyem tisztába, és csak azután ehetünk tovább
És Nándi is csak tiszta pelusba tud produkálni. Így nálunk elmegy kb. 8 pelenka naponta. De ezen nem akartam soha spórolni. Ha csak pisi, akkor is kicserélem, mert nem dunsztolódik bene a pici pópó, és kellemesebb neki is ebben a melegben.
Gabi
Gratulálok Rékának az első fogacskájához
Timi
Én is beléptem a dinnyészők táborába
, de Nándi eléggé szelel tőle. Te nem vettél észre ilyesmit?
Kitty, Karmen
Mi is fagyasztunk mindenfélét Nándinak. Barackot (sárgát, őszit, nektarint), sárgadinnyét. Úgy szmoltam, hogy ha elég lesz a tej, akkor ezeket csak ősz végefelé kóstoljuk meg.
Mariann
Örvendek, hogy jól sikerült a keresztelő
Azt mondják, hogy vagy ilyenkor jó keresztelni, amikor még nem fogja fel, vagy amikor már 4-5 éves. Én 4 éves voltam amikor kereszteltek. Asszem Nándival is megvárjuk azt a kort.
Jaj, most olvasom, sajnálom ami történt.....
Barbi
Nándinak hasmenése volt a Babavíztől. Néha fogad el 1-1 kortyot, egyébként kiköpi a drága
Nekünk a Szentkirályi ásványvíz jött be, forralás nélkül adható.
Én hetente egyszer kifőzöm a cumisüvegeket, cumikat, a mellszívót, egyébként meg mosógatószerrel, külön szivaccsal, cumimosó kefével mosom a kezdetektől. A kiskádat és kistálat ciffel és domestos-al szoktuk tisztítani.
Bogi
Nándinak is van lábszaga
Én is nevettem és csodálkoztam ezen
Ilyen pici embernek igazi lábszaga?!
Szilvus
A mexikói receptet megosztanád velünk is? Én chilis babot szoktam készíteni. Imádjuk. Én is ehetek bármit, Nándit nem bántja. Két hétig szenvedtünk az anyatejes kiütésekkel, de azóta lekopogom, semmi gond. Kopp-kopp
A meleget imádom, de ez már több annál......és fél füllel ezt hallottam, hogy talán egész augusztus ilyen lesz Európa szerte....el kellene húzni valahova vízközelbe.
Nándi elég jól bírja a meleget. Délelőtt van rajta egy kis poló, délután csak pelus. Nagyokat alszik, és csak textilpelussal takarom be. Éjszaka egy hosszú body + nagyon vékony hálózsák + nyitott erkélyajtó. Így elviselhető valahogy. De már reggel 1/2 6-kor be kell csukni az ajtót, mert délelőtt süt ide a nap.
Jó lenne éjszakánként 1-1 frissítő zápor.
Megyek, mert ébredés hangok szűrődnek át a másik szobából....
Üdv,
Pumukliék