Új privát üzeneted érkezett!

Suzy!

Van C&A a közelünkben, éppen ott nézegettem a ruhákat. Illetve nem ebben a C&A-ban, hanem másikban, de ez lényegtelen. Amúgy a ruhák valóban nem rosszak, csak a méretükkel volt problémám. Az egyik farmer különösen megtetszett: világoskék színű, egyenes szárú, és a hasrésze is jónak tűnt.
Még legalább 1 hónapom van szerintem a ruhapróbákkal.

Micsi!

Akkor reménykedjünk, hogy pozitív lesz a terhességi teszted. Van, akinél a sötétebb színű váladék már a következő menstruációt jelzi, főleg, ha már lejárt a ciklus. Én úgy tudom, hogy néha beágyazódáskor van pecsételő vérzés vagy váladékozás, de ez ritka. Én például semmit nem éreztem, igaz, nem is figyeltem.

Egyébként akartam írni tegnap, hogy amikor egy ideig nem vagyok gép előtt, és sok hozzászólás születik, akkor elnézést, hogy nem név szerint reagálok rájuk, de nekem egyszerűbb megjegyezni téma szerint, mint név szerint a hozzászólásokat. 8)
Vendég

Sziasztok!

Susytunder: Engem is nagyon nyom a nadrág, pedig bőven beleférek. Még a melegítő alsó gumija is nyom. Valószínűleg érzékenyebb a hasunk és csak erről van szó. Bár nekem sajnos már szemmel látható a pocak és meztelenül elég feltűnő. Gondolom ez azért van így, mert világéletemben olyan szerencsés voltam, hogy a hasam inkább homorú volt, mint domború (sajnos máshová mentek onnan a párnácskák :) ).

Norci: Érdekes az édes-sós felvetés. Szinte biztos vagyok benne, hogy lányom lesz, de az édeset most kevésbé kívánom. Terhesség előtt a napi fél/egy tábla csoki simán lecsúszott, most 3-4 naponta kívánom meg. A sósat sűrűbben. De legtöbbször a gyümölcsök lebegnek a szemem előtt. Meg a levesekért vagyok oda.

Sellon: A kilókkal kapcsolatban engem szintén az motivál, hogy utána mielőbb beleférjek a mostani cuccaimba. Ezért vigyázok.

Micsi: A pecsételés tényleg a beágyazódás jele lehet. Nekem is volt, 4-5 napig is eltartott, bár ez nekem az utolsó mensi első napja után 3 héttel. Csináld csak meg azt a tesztet. Szorítunk :)

Ruha ügyileg úgy állok, hogy remélem fogok kapni néhányat az ismerősöktől és október végén szülinapom is lesz, biztos azt kérek mindenkitől :)

KépKépKép
bogme

Evésügyileg nálam az az érdekes, hogy ugyanúgy táplálkozom, mint eddig. Mindig is a sós-savanyú ételeket szerettem, most is azokat eszem elsősorban, s csak néha kívánok meg édeset, mint pl. tegnap az almás pitét. Szóval, nálam nincs még jelenleg ilyen terhességi kívánósság, nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán, tehát nálam nem lehet ebből következtetni a baba nemére.
Én is úgy érzem, hogy lányunk lesz, de hát ez persze csak egy érzés.

A melegítőnadrágok gumija engem is nyom, de tényleg az állhat a dolog mögött, hogy érzékenyebb a hasunk. Két tréningnadrágom van, amelynek a gumija lazább, azokat hordom itthon.
Azért van néhány közös "tünetünk," ami a ruhahordást illeti.
Vendég

Lehet, hogy igazatok van lányok, érzékenyebb a hasunk. Nekem szerencsére van kettő megkötős melegítőm, most azok nagyon kényelmesek.

Sellon
Én is 7- én megyek orvoshoz lesz uh. is. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Én is tegnap állapítottam meg, hogy egy picit gömbölyödött alul a hasam, persze ez a kilókon meg a ruhákon nem látszik még, de lassan eljön az is.
Engem a nadrágok kizárólag ülve nyomnak egy kicsit, valahogy mindig úgy kényelmesebb, ha leülve feljebb húzom a derekát.

Más: én annyira pattanásos lettem az utóbbi napokban, mint még soha életemben. Tisztára úgy nézek ki mint egy 15 éves kiskamasz. Borzasztó :?

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok

Micsi, ez nagyon izgi. Várjuk a teszt eredményt.

Sós- édes: valahol azt olvastam, hogy a savanyú is lányra "utal", de szerintem ez olyan, mint amikor a vége felé ha hegyes a hasad akkor fiú, ha gömbölyűbb akkor lány..

Ma reggelre megint fáj a torkom, nem igaz, hogy nem akar elmúlni. Szerencsére amúgy jól vagyok.

Holnap megyek uh-ra.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szöszmöszke: ne is mondd a pattanásokat, nekem is lett egy csomó, pedig jajj de utálom..
A nadrágok leginkább engem is ülve nyomnak, én is állandóan húzkodom feljebb a derekát :) de valahogy úgy sem kényelmes.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Írtam egy másik fórumba múltkor, hogy nekem is pattanásos lett a homlokom, de azt hiszem, ide ezt nem írtam. nekem végül az vált be, hogy reggelente és esténként babapúderrel bekenem a homlokomat. Szinte teljesen leszáradtak a pattanások. próbáljátok ki, hátha nektek is segít!

Én is feljebb szoktam húzni a nadrágot, ha leülök. Én folyamatosan érzem a hasamat is, nem fáj, de olyan teltség érzetem van. És ez a pisilés...éjjelenként kétóránként járok ki.
Vendég

Szamoca
Ismered az Oscillooccinumot? Egy egy homeopátiás szer, megfázásra, és immunerősítésre. Mi tavaly egész ősztől ezt szedtük tavaszig, és egyetlen egyszer nem voltunk betegek, deha le is betegszik az ember nagyon hamar helyre jön, csak akkor másképp kell szedni, mint megelőzésképpen. Kismamák is szedhetik, én most is szedem.

Kép
Kép
susytunder

Susy, köszi az infót, nem igen vagyok otthon a homeopátiában, de megnézem.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,

Nem voltam egy ideig, gondoltam, bejelentekezem.

Tide, Bettike, Heni - nagyon sajnalom, ami veletek tortent, aterzem a banatotokat. Remelem, talalkozunk a 2010. juniusi vagy juliusi babak topiban!

Mi nem vartuk meg az egy honapot. Elmult a verzes (egy hetig tartott). Az elso alkalommal meg vedekeztunk, de aztan ugy dontottunk, a termesztere bizzuk magunkat. Eszrevettem, mikor volt peteeresem es osszebujtunk egyszer, ketszer, haromszor... Probalok turelmes lenni es nem elkezdeni tesztelgetni, elvileg jovo het vegen kell megjonnie. Elotte lesz egy koltozesuk, ugyhogy el leszek foglalva :).

Udv,
Andi
Vendég

Szia trompipi!

Szerintem is jó döntés volt, hogy nem vártok. Ha megjött a menstruációd, majd el is múlt a szokásos időben, és érezted is, hogy van tüszőrepedésed, akkor nem lehet baj, ha teherbe esel, hiszen különben a szervezeted is másként működne. Akkor valószínűleg meg sem jött volna. lehet, hogy egy méhen kívülid volt, amit a szervezeted kilökött vagy a beágyazódásnál volt valami probléma, azért ment el. De akkor meg jobb is, hogy így történt. Szerintem a pozitív hozzáállás fél siker az ilyen ügyekben. S ha együtt voltatok háromszor...az nem is rossz arány. :D
Vendég

Szia Trompipi, drukkolok, hogy jó híreid legyenek jövő hétre! :D

Sellon, köszi a tippet, akkor kipróbálom a babapúdert, mert rettenetesen zavarnak a pattanások.

szösz

Kép
szöszmöszke

Micsi: miért törölted magad??????

Mandula: télleg nagyobb az embriócskád. Az enyémhez viszonyítva legalábbis.
Nekem ma - 8 hetesen, fülétől a farkáig -na jó, lehet, hogy egy picit tovább - kb. másfél centi, azaz 16,4 mm. A szíve is rendesen ver már. És nem lesznek ikrek, mert a doki szerint ép petezsákban egy embió látható :lol: .

Kép Kép Kép
fanetta

Fenetta: Örülök, hogy minden rendben :) De jó neked, hogy már túl vagy rajta! Én még csak most készülődök, úgy izgulok!!! :)

KépKépKép
bogme

na Bogme???? mi a pálya???? hány centis a kis pisis?????? :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Túl vagyunk az első ultrahangon. Minden rendben. Tényleg 8 hetesek vagyunk, a picur 17 mm. Olyan édes ahogy dobogott a szivecskéje :) Nagy kő esett le a szívemről!

Andi az adataim a következők: 32 éves vagyok, szerencsére elsőre sikerült, 2009.09.14-én bizonyosodtam meg róla, hogy terhes vagyok, születés várható ideje 2010. május 11., első baba lesz, nevet még nem tudok, valószínűleg a Kútvölgyiben fogok szülni a XII. kerületben. Köszönöm szépen előre is!

Fanetta: Köszi az érdeklődést :) A dokim a Kútvölgyiben vezeti a szüléseit. Látom Te is ott szülsz. Van róla tapasztalatod, hogy milyen?

Nem tudom csajok, hogy ti mit éreztek, de nekem kezdenek múlni a kellemetlenségek. Eddig folyamatosan hogy is mondjam, olyan diszkomfort érzésem volt. Ma semmi. Remélem, hogy azért mert hozzászoktunk az új helyzethez :)

Ti hogy vagytok?

Szép estét mindenkinek :)

KépKépKép
bogme

Fanetta, a 8. hetes bébinek tökéletes a 16 mm:) én az uh-kor 8 hetes és 5 napos voltam, úgyhogy teljesen jók a méreteink:) gratulálok hozzá:)

Trompipi, én is drukkolok neked, hogy hamarosan jó híreket mondj nekünk:)

Én is érzem, hogy kicsit gömbölyödöm, és engem is szorítanának a nadrágok, ha az év első felében nem fogytam volna. Most ennek köszönhetően talán még egy hónapig elvagyok a nadrágaimmal, de utána be kell szereznem nekem is egy-két ruhadarabot.

jó pihit:
Mandula

Kép
mandula11

Bogme, gratulálok:) vigyázz magatokra nagyon:)

Kép
mandula11

gracer

sajnálom,remélem minél hamrabb baba költözik a pocakodba :)

az édes-sós témáhóz:

anyu velem kiló számra ette a savanyu ubit, majd meg örült érte :lol: és lány lettem :wink: :lol:
mondjuk én is imádom,ugyhogy ez az imádat megmaradt bennem is :)

KépKép
bettike83

Bogme
Örülök, hogy minden rendben!!! Vigyázz nagyon magatokra!!!
Én is kezdtem jobban érezni maga az elmúlt 2 napban, de ma nagyon rosszul voltam. A gyomromat a torkomban éreztem, ettől még a hányás is jobb lehet.

Bettike
Nagyon jó lenne, ha ez a savanyús dolog bejönne, mert mi kislányt szeretnénk. :)

Szamoca
Én bátran ajánlom neked amit írtam, és majd szülésnél is segítségedre lehet, vannak homeos szerek amit szülés közben, után is szoktak szülésznők ajánlani. Később tejserkentőt is szedhetsz, és a picinek pocifájásra, fogzásra is vannak homeos szerek. Érdemes utána nézni, de ha gondolod segítek.

Kép
Kép
susytunder

Kép
Kép

Szóval bogme: marha mázlisták vagyunk szerintem, hogy kútvölgyiben szülhetünk.
A szülésznők mind nagyon jók, türelmesek és kedvesek, a csecsemősök is többnyire rendben vannak: segítenek a szoptatásnál (olykor talán túl sokat is -hihi- de tényleg jószándékúk a paciensekkel), és elmondanak egy csomó praktikát, 24 órás rooming van (vagyis bármikor "leadhatod megőrzésre" a picit -bár ha teheted úgy sem fogod :lol: ).
Három szülőszobája van (az én prücskeim a "Holdvilágban " születtek) amelyek inkább hasonlítanak egy-egy kedves otthoni szobácskára a "konyhaszekrényeikkel" és a hangulatos függönyeikkel, mint szülőszobára. Vihetsz be zenét a szülőszobára, vajúdhatsz labdán, tus alatt (ugye a melegvíznek is fájdalomcsillapító hatása van) otthon vannak a homeopátiás cuccokban is a szülésznők.
Szupi a szülésre felkészítő alkalmai a kórháznak, van szülőszobalátogatás is. És minden elmondanak a maga valójában,, úgy ahogy történik. Nem bagatellizálják el a dolgot, de nem is nagyítják fel: és amikor szülés után 2 órával átsétálsz a kórterembe, magad is meglepődsz, hogy mennyire élethűen tájékoztattak.
Adnak hálóinget, pelust és ruhát a bébinek az ottlét alatt, megtanítanak köldökcsonk kezelésre, peluscserére.

Ki a dokid?

Kép Kép Kép
fanetta

Hogy lehet az, hogy megállt a vonalzóm?
Látom, szamócáé is megállt. Mindenki vajon, akinek "nagyonbaba" vonalzója van? Remélem, azért észhez tér, és újra elindul.
Fanetta, valóban nagyon szép ez a szülőszoba. Ha még a személyzet is remek, akkor aztán semmi gond nem lehet. Kár, hogy nincs mindenhol egységesen ilyen körülmény biztosítva.
Vendég

Fanetta, Bogme: gratula ! :-) tök jó, hogy minden rendben van !

olyan jó, hogy már túl vagytok ezeken az UH-kon

én is úgy várom már október 8-át, akkor már én is a 7. hétben leszek és már látszódnia kell a petezsákon kívül másnak is

nekem is múlóban a tüneteim, eddig tökre feszültek a melleim, most már csak az émelygés maradt ... remélem azért minden rendben van... nehezen telnek a napok a következő UH-ig ... :-)
pagi77

Fanetta: a dokim dr. Harsányi Lehel, a tied?

KépKépKép
bogme

Bogme, Fanetta, gartulálok a szép "nagy" babókhoz, irigykedem kicsit, hogy már láttátok.

Én majd okt. 6-án megyek dokihoz (már nincs egy hét, éljen-éljen!), annyira lassan telnek addig a napok.

Fanetta! Ez a szülőszoba nem semmi!
Szolnokon állítólag csótányok mászkálnak az ágyakon, az 1-2 napos újszülöttek mellett rovart irtottak :shock: stb. És sajna nem hinném, hogy májusig jobb lesz a helyzet.

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok Lányok!

Jelentkezem én is, próbállak minig visszaolvasni titeket, csak erőm nem sok van most az íráshoz.
Susytünder: nagyon-nagyon szép lett a konyhád!!! :)
trompipi: szorítok nagyon, hogy sikerüljön.

Pattanások: nekem sosem voltak, most vannak, nem sok de azok baromi hülye helyen, és nagyon nehezen akarnak eltűnni....
Súly: túl sokat én sem szeretnék hízni, mert lett rajtam az elmúlt pár hónapban épp elég, remélem nem jön fel rám nagyon sok.
Kismamaruha: hát még elég picike Aranyom, de már ülve kezdenek szorítani picit gatyók, vagy lehet csak érzékenyebb a pocakom. Én úgy gondoltam, hogy az elején, mikor még csak zipzár, illetve gonb problémák lesznek beszerzek egy két bandázst, nem tudom mennyire jók, de kipróbálom. Vélemény? és utánna meg kismamagatyót.
Édes-sós: elég furcsa szerzet lehetek, mert én hol ezt, hol azt kívánom, már amikor tudok enni, de legjobban a csípős esik, pedig elötte nem is nagyon tudtam megenni. Na most akkor mi van? :lol:

Rólam: én nem vagyok jól, állandó émelygés meg büfögés (nagyon nőies :oops: ) kíséri végig a napomat egy-két rókavadászattal, úgy hogy a cégnél senki nem tudja még, és elég nehéz jópofizni, miközben elég sz@rul érzed magad. De majd elmúlik remélem.
Mondjuk gyanakodok az Elevitre, hogy attól vagyok annyira rosszul, mert ha nem veszem be, akkor is émelygek, de nem annyira nagyon durván. Pedig eszem, többször. B6 vitamint is bekapok néha, hideg víz, hideg gyümölcs, de minden csak kb fél óráig hat.
Na jó nem nyavalygok tovább.... bocsánat érte, de jó egy kicsit kiírni.
Jövő kedden megyünk meg UH-ra, megkukkoljuk. Csak ki kell talánom valamit, hogy miért kéretőzök el megint.
Ha ezen az UH túl vagyunk, és benn lesz mindkét főnököm, akkor elmondom majd nekik, csak nagyon ritkán vannak benn egyszerre. De majd ez is megoldódik.

Bocsi, a kisregényért!

Szép napot!

puszi mindenkinek

Kép
bdori

Bdori: Nagyon rosszak lehetnek ezek a rosszullétek, nem irigyellek! Kitartás!

Lányok! Aki nincs rosszul, mit szed? Én csak Femibion 800-at és egy kis magnéziumot a szúrások miatt. És semmi mást. És nem émelygek, nem hányok!

KépKépKép
bogme

Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok.
Brigi vagyok, s jelenleg 7 hetes terhes vagyok; május közepére várjuk első babánkat! :)

Próbálok visszaolvasni, s ezáltal ismerkedni veletek. Nagyon jó a kis táblázat, amit összeírtok! :) Csak azon csodálkozom, hogy nekem azt mondta a dokim, hogy addig nem írja ki a szülés időpontját, amíg nincs szívhangunk (s a múlt héten még nem volt)...
novakbrigi

Brigi üdv közöttünk! Gratulálok a picihez!

Az orvosok sokmindent máshogy csinálnak, ezen nem kell csodálkozni. A szülés időpontját Te is ki tudod számolni. Az utolsó mensi első napjától 40 hét. Ha a ciklusod nem pont 28 napos, akkor lehet egy kicsit előbb és kicsit később, de úgysem időre jönnek a picurok :)

KépKépKép
bogme

Bdori!

Mi az a bandázs?

Bogme!

Én Elevitet szedek reggelente egy szemet. Semmi mást nem veszek be.

Szerintetek mitől állhatott meg a vonalzóm? Kellen csinálnom egy másikat?
Vendég

Szia Sellon!

Ez a bandázs:
http://www.brendon.hu/productsearch/bro ... ry=bandazs

A vonalzóddal nem tudom mi lehet, de tényleg 2 napja megállt. Talán tényleg az a legjobb, ha csinálsz egy újat :)

KépKépKép
bogme

Tegnap állt meg,mert ma vagyok 7+4 napon. Képzeld, próbáltam ugyanilyet csinálni, s mikor beírom azt a dátumot, hogy 2010. 05. 14, akkor jó terhességi időt ír, ha meg a 15-ét írom, akkor ezt a 7+3-at. Mindenesetre várok, s ha nem javul, megpróbálok ugyanezen a honlapon csinálni egy másikat.

Igen, most már sejtettem, hogy ez a bandázs. Ezt egyébként hogy kell hordani? Felveszek egy rendes felsőt, ezt pedig fölé? Elnézést, de még sose hordtam ilyet.
Vendég

Szerintem a bandázst így is, úgy is lehet hordani. Ahogy jól esik. A szerepe gondolom annyi, hogy tartsa a hasat és kicsit takarjon, illetve védje a derekat, nehogy kilógjon. Én sem próbáltam, de praktikusnak tűnik. Alapból sem szeretem, ha kilóg a derekam :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok

Voltam uh.-on, és sajnos nem sok jóval bíztatott a doki. Szerinte 90 % hogy nem él a terhesség. A petezsák 20 mm (13 volt egy hete), szikhólyag 5 mm, embrió 2 mm ( egy hete még nem látszott embrió, csak szikhólyag)
Szerinte már kéne legyen szívhangja, és nagyobbnak kéne lennie. Hát nem tudom... most olvasgatok erről, de nem igen lettem okosabb. Hétfőn még megnézik, hátha csak kisebb. De szerintem ennyivel nem lehet kisebb.

Pisilés, és reggeli hányinger, napról napra erősebb. Ennek nem csökkennie kéne ha baj van??

Sellon az én vonalzóm is áll. Nem tudom mi lelte...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szia Szamoca!

Hát ezek nem túl jó hírek! Hasi vagy hüvelyi ultrahangot csináltak? Nem lehet, hogy csak nem látszott?
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, vigyázz magadra!

KépKépKép
bogme

Bogme, hüvelyi uh volt.
Elvieleg 7 hetes 4 napos vagyok mensitől, és max egy héttel lehet kisebb, többel tuti nem.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamoca, ha megvan az esély, hogy fiatalabb, akkor még bármi lehet. Csak ne idegeskedj! Jövő héten minden kiderül, addig próbálj minél többet pihenni.

Úgy látom a vonalzói a nagyonbaba.hu -soknak állnak. Várjatok, hátha holnapra megjavul :)

KépKépKép
bogme

Bogme, remélem igazad van. Remélem minden oks lesz. Nagyon szeretném.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Húúú Ti mennyit írtok.Alig lehet visszaolvasni.

Szamocanem lesz gond a babával!Ahogy Bogme írta,lehet ,hogy kisebb a koránál.Nyugi!!Pihenj sokat!!
Nekem is ez a baba 10 mm-el kisebb ,mint a kislányom volt ugyanennyi "idősen".
Doki szerint nincs gond,hogy kisebb.Remélem.

Susy:szép a konyhád,öröm ilyen konyhában főzögetni.
Most akkor a savanyú étel kívánása lányt "eredményezhet"??
Na mindegy én eszem ami jól esik -mértékkel-,aztán májusban majd minden kiderül.az a biztos.

Brigi:üdv.gratulálok.

Szöszmöszke:csótányok a csecsemőosztályon? :roll:
Bár sajnos ebben a siralmas ,magyar eü.ellátásban minden lehetséges...

Bocs,hogy nem reagálok mindenkire,vigyázzatok Magatokra,babákra.

Puszi.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Szamocamoca

ne izgulj, minden rendben lesz ! Van egy ilyen táblázatom, hátha ez segít vmit:

táblázat
pagi77

bal oldali oszlop: petezsák mérete
középső oszlop: hetek
jobb oldali oszlop: normális szórás
pagi77

Pagi, köszi a táblázatot. Elvileg a petezsák megfelelő méretű, csak az embrió pici, és nincs szívhang. Hát nem tudom... próbálok pihizni, de egyszerűen nem tudok másra gondolni

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Brigi
Üdv köztünk, mit tudhatunk rólad? :wink:

Szamoca
Én úgy tudom ha baj van, akkor csökkennek a tünetek, szerintem nincs baj nálad. Én már több anyukával találkoztam akinél később lett szívhang. Ne aggódj! Pozitív hozzáállás nagyon fontos.

Kútvölgyiről hallottam én is, a sógornőm szült ott, nagyon meg volt elégedve, egyik ismerősöm doki a Harsányi Lehel 4 gyereket szült nála, imádja a dokit.

Lányok ti terveztek 4D- s ultrahangra menni majd?

Kép
Kép
susytunder

Lányok korábban valaki kérdezte a kismama tornát.
Van másik is Rubint Rékán kívül, ha valakit érdekel segítek letölteni a netről.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Szamóca, ne izgulj, hiszen a tünetek azért biztos jelentenek valamit, lehet hogy csak később fogant, mint ahogy számoltad. Mikor mész újabb uh-ra?

Brigi! Gratulálok a babához!

Ez a vonalzó tényleg meghülyült, remélem holnap már jól számol! :twisted:

szösz

Kép
szöszmöszke

Susytunder, én kérdeztem a tornát. Ha tudsz másikat, segítesz letölteni? előre is köszönöm

Brigi, üdv itt, és gratula neked is:)

Szamoca, ne add fel, én is sok olyat hallottam, ahol később jött a szívhang. Gondolkodj pozitívan és várd a picurkádat:)

Kép
mandula11

Sziasztok!
Bocsi,hogy így eltűntem,de állandóan csak alszok!! :D
Alig vagyok gépnél!
Suzytunder:Nagyon szép lett a konyhád!!
Én is úgy érzem,hogy kezd szorítani a nadrág,de még nem híztam,így tényleg lehet benne valami,hogy érzékenyebbek vagyunk!
Én is 7.-én megyek dokihoz,már nagyon kiváncsi vagyok!!
4D-re én tuti fogok menni!!
Szöszmöszke:a pattanásokkal ne foglalkozz,bizti a hormonok miatt van!Hamarosan bizti elmúlnak!! :D
Trompipi:SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!! :D
Bogme:örülök,hogy minden rendben zajlott!! :D
Fanetta:nagyon szép a szülőszoba!!!Sajnos nem minden kórház dicsekedhet ilyennel! :oops:
Novakbrigi:üdv köztünk,gyere máskor is!!Nagy-nagy gratula!!
Szamocamoca:csak semmi idegeskedés!!!!!!!!
Bizti nem lesz semmi baj,csak pozítivan gondolkodj!!!!!!!!!!!!
Bocsi,ha nem mindenkinek írtam,de olyan sokan lettünk!!!! :D
Jó éjt mindenkinek!!

Kép
kevemoncsi
Monor

Jó reggelt Lányok!

Ha jól látom a vonalzók megjavultak :) Nagyon helyes!

Hogy vagytok mostanában? Én olyan jól alszom az elmúlt napokban, hogy magamon is csodálkozom. Csak leteszem a fejem és kész. Reggel se gond a felkelés. Ti hogy vagytok vele? Csak ez a fránya fejfájás jött vissza megint.

Köszi a híreket a kórházról, meg a dokiról. Megnyugtató :)

Biztos megyek majd 4D-re.

Legyen szép napotok :)

KépKépKép
bogme

Jó napot!

reggel az volt az első dolgom, hogy jöttem megnézni szigorúan, hogy működnek-e a vonalzók. És igen, valóban. Na, azért! 8) Nem 7+3-on vagyok, hanem 7+5-ön!

Bogme, én is nagyon jól alszom mostanában, bár én mindig is jó alvó voltam. Igaz, éjjelente kétóránként felkelek pisilni, mert egyszerűen nem bírom ki, annyira kell. De aztán visszateszem a fejem, és máris alszom tovább.

Észrevettem az elmúlt pár napban, talán másfél hete, hogy a mellbimbóim sötétedtek. Olyan sötétes-pirosas színük lett, pedig alapból rózsaszínek. Férjem is mondta, hogy alapból az egész mellem keményebb, mint korábban volt. Amúgy már egyáltalán nem fáj, tudok aludni bárhogy. Igaz, a melltartóimból néha ki akarnak buggyanni, ennek ellenére nem érzem kényelmetlennek még a melltartóimat.
Nálam annyi van még, hogy alváskor vagy a jobb, vagy a bal felemen alszom, mert ha hanyatt, amit korábban nagyon szerettem, akkor kicsit úgy érzem a hasam, és jobban is érzem, hogy pisilnem kell.

Már csak néhány nap az UH-ig. Úgy várom...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?