Sziasztok Lányok!
Jelentkezem én is, próbállak minig visszaolvasni titeket, csak erőm nem sok van most az íráshoz.
Susytünder: nagyon-nagyon szép lett a konyhád!!!
trompipi: szorítok nagyon, hogy sikerüljön.
Pattanások: nekem sosem voltak, most vannak, nem sok de azok baromi hülye helyen, és nagyon nehezen akarnak eltűnni....
Súly: túl sokat én sem szeretnék hízni, mert lett rajtam az elmúlt pár hónapban épp elég, remélem nem jön fel rám nagyon sok.
Kismamaruha: hát még elég picike Aranyom, de már ülve kezdenek szorítani picit gatyók, vagy lehet csak érzékenyebb a pocakom. Én úgy gondoltam, hogy az elején, mikor még csak zipzár, illetve gonb problémák lesznek beszerzek egy két bandázst, nem tudom mennyire jók, de kipróbálom. Vélemény? és utánna meg kismamagatyót.
Édes-sós: elég furcsa szerzet lehetek, mert én hol ezt, hol azt kívánom, már amikor tudok enni, de legjobban a csípős esik, pedig elötte nem is nagyon tudtam megenni. Na most akkor mi van?
Rólam: én nem vagyok jól, állandó émelygés meg büfögés (nagyon nőies
) kíséri végig a napomat egy-két rókavadászattal, úgy hogy a cégnél senki nem tudja még, és elég nehéz jópofizni, miközben elég sz@rul érzed magad. De majd elmúlik remélem.
Mondjuk gyanakodok az Elevitre, hogy attól vagyok annyira rosszul, mert ha nem veszem be, akkor is émelygek, de nem annyira nagyon durván. Pedig eszem, többször. B6 vitamint is bekapok néha, hideg víz, hideg gyümölcs, de minden csak kb fél óráig hat.
Na jó nem nyavalygok tovább.... bocsánat érte, de jó egy kicsit kiírni.
Jövő kedden megyünk meg UH-ra, megkukkoljuk. Csak ki kell talánom valamit, hogy miért kéretőzök el megint.
Ha ezen az UH túl vagyunk, és benn lesz mindkét főnököm, akkor elmondom majd nekik, csak nagyon ritkán vannak benn egyszerre. De majd ez is megoldódik.
Bocsi, a kisregényért!
Szép napot!
puszi mindenkinek