Sziasztok!
Itt vagyok!
Hajni!De jó volt veled találkozni!!!Lili milyen édesen mosolygott!!!!
Foglaltam asztalt 9re.Csak nehogy közbe jöjjön valami,mert sírni fogok!
Én se tudok billiárdozni.Szépek leszünk.Hihi
Van egy Kéknarancs nevű hely,oda is lehet menni tornázni.Ismeri valamelyikőtök?
http://www.keknarancsklub.shp.hu/hpc/we ... 1171458148
Holnap elindulunk a 9.45ös Ringatóra.Csörögj,ha nem jöttök.Van még 10.30kor is.
Orsi!Bogi bealudt a bicajon?
Tavaly én is kaptam üzit Freshtől,hogy szülinapi akció van.Azóta megyek...
Dolli!Jobbulást!Festő végzett?
Lini!
1.
[quote]& írta:quot;Az első gyereknél még az anyuka felkapja a földről a kiesett cumit, gondosan megtörölgeti, kifőzi, fertőtleníti, utána adja vissza a gyereknek.
A második gyereknél felkapja, vízben lemossa, megtörli, odaadja,
a harmadik gyereknél a kutyát küldi érte..."
Sajnos hiába teszünk meg mindent,maximálisan nem tudjuk kivédeni a betegséget.Bezárkózva meg nem lehet élni!!Nyugodtan csináld úgy,mint eddig.Előfordult olyan is,hogy Dorina 1 hónapon belül 2x volt megfázva.Mikor kicsi volt én is állandóan a kezemet sikáltam,stb.Mióta kúszik-mászik lazábbra vettem.A kertet pl nem tudom fertőtleníteni.Kutyát simogat,homokot eszik,stb.Egész jól megedződött.
2.Én is gondolkodtam itthoni munkán,de kizárólag akkor csinálnám,mikor Dorci alszik.Az ő rovására nem csinálnám.A házimunka is elvesz pár órát.Az bőven elég.És ezt az időszakot nem kapom vissza,sose lehetek vele ennyit,mint az első 3 évben.Én 100% csak Anyumra merem rábízni.Volt,hogy elmentünk Tescoba párommal,addig Ő vigyázott rá.De alig vártam,hogy haza érjek.Ja,volt,hogy be kellett mennem az Államkincstárba is,az egész napom oda lett.Nagyon rossz volt Dorci nélkül,de nekem az a véleményem,hogy néha muszáj másra bízni.
Ahogy Orsi írta,egy idő után lehet besokalsz.Én is jártam így,mondtam is páromnak,vigye el Dorcit egy 15 percre sétálni,vagy menjenek együtt tankolni,persze nem vitte.Szóval tapasztalatból mondom,kicsit vedd lazábbra,mert attól,hogy lelépsz 1-1 órára,Ő ugyanúgy érzi,hogy szereted és mindkettőtöknek jó,ha Anya feltöltődik kicsit.
3.Látom mindenkinek ilyen aranyos barátnője van...Volt,hogy pont telón beszéltem a barátnőmmel,Dorci akkor ült fel teljesen egyedűl.Én meg olyan boldog voltam.Mondogattam,hogy felült,felült.Erre barátnőm:és akkor mi van?Pedig neki is van gyereke..Vagy legutóbb az utcabálon felhívtam,megyünk-e bulizni.Azt mondta nagy a csábítás,de 9ig dolgozik,utána meg a gyerekkel találkozik.Aztán leette a fene az utcabálra.Persze én meg itthon voltam...
Szerintem kérj tőlünk tanácsot és panaszkodj nekünk.Szerintem mi meghallgatunk.
5.Én se tudom,mikor,hol lesz buli.Szerintem nincs még konkrét időpont.Vagy lemaradtam én is valamiről?
6.Te is jösz pénteken?Ezek a férfiak....
Judy!Gratulálok a (90%ban)kislányhoz!!!!
Sylph!Teljesen bele tudom élni magam a helyedbe!Én is parázok ettől az időszaktól.Biztos Bubó is be fog illeszkedni,megszereti az ovit,akkor neked is könnyebb lesz az elválás.Meg Lilinél is így lesz.
De szupi lehetett ez a száguldás!
Ez a takaró is szuper lett!!!!!
Mimi!Szabi
Elképzeltem,ahogy a két sörösünk,Gézu és Szabi összetalálkozik..
Lini!
Én is biztos!!!
Andi!Semmi baj az alakoddal!!!Csütörtökön jöttök?
Én meg megyek,jó éjt!