Új privát üzeneted érkezett!

Jelentem odaértem kb 10 perccel az utolsó keresés után :D Igaz 9 körülre ígértem magunkat, mégegyszer bocsi Orsi, csak a szokásos zűrös elindulásunk, két gyomorgörcsös telefonhívás, legrosszabbkor jövő postás ajánlott levéllel és a megrendelt könyveim. Ráadásul beégtem a futár előtt mert elfelejtettem Robitól pénzt kérni és nem volt nálam annyi. :oops: Mindenesetre 10-től majdnem délig mentünk, bejártuk az Alsó utcát, a Fő utcán át elmentünk a Minaretig, majd a gáton egészen ki Tétény felé levő Harbour Parkig. Na meg vissza. Szóval jó kis túra volt a szép napos időben.

Mia, Péter
Gratulálunk Patrik babához :D

Dolli,
Volt némi izomláz a hátamban, de nem volt vészes. Csak azért éreztem hogy már régen úsztam. Most szombaton megyünk? Remélem hozzád is odaért a festő.

Zsand,
Pedig pont hozzád akartunk benézni. De mivel nem voltál otthon ezért mentünk másfelé.

Tegnap mi is Szentendrén voltunk a Skanzenban. Jó nagyot sétáltunk, bár egy részét már nem tudtuk megnézni mert Zsombor elfáradt és nem akart elaludni a babakocsiban. Viszont a vonat a zenekarral nagyon tetszett a két gyereknek. :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok!

Csak egy gyorsat!

Andika! Köszi a ma délelőttöt, nagggyon jó kis túra volt!
Remélem lesz még ilyen szépidő és megismételhetjük! :wink:
Este teszek fel képeket!
Fiam viszont kiakasztott, elvették 2!!!! magatartáskártyáját is! :?
Egyiket mert beszélgetett, másikat mert szünetben rajzolt 2 csíkot a táblára!
Persze egy kislány belevágta a ceruzáját a fiam kezébe, attól nem vettek el lapot! :evil:
Lányok elaludtak, Bubu csinálja a házit(nem szépen csinálta meg erre berajzoltam a házi feladt kétszeresét, hogy csinálja meg ezt is!Ha ez is csúnya lesz, akkor egész nap ott fog ülni szegénykém!Ma amúgy is szobafogság van! :(
Annyira sajnálom szegénykémet, de he szófogadatlan a suliban akkor előbb-utóbb kispécizi a tanítónő! :cry: :cry: :cry:

Húúúú Andi azért megérzem most ezt a 15km-t! :shock:
Annyira szuper volt a Dunaparton az a friss levegő és a természet! :D
Pillangó: :shock: :shock:
Sasmadár: :shock: :shock:
Skorpió: :shock: :lol:
Vendég

De imádom a Duna partot!Régebben ott elmélkedtem :)

Zsand!Ezt találtam:Kis-Duna u. 7.

Kép
tierno

Ezt a védőnőtől kaptam.hátha érdekel Titeket....

TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK FELSŐ LÉGÚTI MEGBETEGEDÉSEKBEN

Oscillococcium-influenza,hurutos betegségek,nátha ellen,immunerősítésre.Megelőzés (iskola,óvodakezdés,téli időszak):heti 1 adag
tünetek jelentkezésekor:3x1 adag
kialakult influenza:1.nap 3x1 adag,2.nap 2x1 adag,3.nap 1x1 adag
Stodal szirup-köhögés,krupp,hörghurut
hurutoldó és köhögéscsillapító komponense is van.
adagolás:felnőtt 3-5x1 ek,gyerek 3-5x1 tk.étkezések között és lefekvés előtt.
Homeovox-gége-,garatgyulladás,köhögés,nátha,mandulagyulladás
megelőzés:napi 4x2 tabletta nyelv alá vagy elszopogatva
akut esetben óránként 2 tabletta,majd tünetek enyhülésekor 3x2 tabletta
Coryzalia-nátha,szénanátha
tünetek jelentkezésekor 1.nap óránként egy tabletta,2.nap 2-3 óránként egy tabletta,majd javulás mértékében ritkítani.
Echinacea CH5-immunrendszer erősítésére,akár egész téli szezonban adható!
napi 1x5 golyó 1 hétig,majd 1 hét szünet
Euphorbium orrcsepp-nátha,szénanátha
felnőttnek napi 3-5x1-2 adag,6 éves kor alatt 3-4x 1 adag.Csecsemőknek is adható!
Lymphomyosot-immunrendszer erősítésére,mandulagyulladás,orr-garatmandula megnagyobbodás
szabályozza a nyirokkeringést
3x15-20 csepp,akut tünetek fellépésekor negyedóránként 15 csepp max. 2 órán keresztül
Sinupret cseppek,drazsé-gyulladáscsökkentő,nyákoldó,légutak heveny és idült gyulladása
felnőttnek a drazsé,gyerekeknek inkább a cseppek javasoltak,egy pohár gyümölcslében feloldva.

Kép
tierno

Brigi!
A Szabi eddig még csak homeos bogyeszokat kapott :lol:
Én nagyon bízom bennük!Pl a coryzalia nekünk a hőemelkedését is levitte,sőt a szomszéd gyerekeknek is,úgyhogy tuti van benne valami...Ez pl nagyon jó taknyos trutyis betegségre,felső légúti megbetegedésekre :wink:
Viszont pl a Szabinak én feleket szoktam adni.Kisgyereknek nem kell a leírásban írt adagot adni..Én a Szabinak első nap adok 1egész szemet 4-5x utána másnap már csak feleket..(persze ha nem felejtem el elfelezni)de ha egészet adok akkor csak 3x naponta.Azosccilot pl 1 olyan fiolát el lehet osztani 2-3 napra a gyereknek,vagy első nap 1 napra utána 2-3 napra a következőt....

mimi12

Mimi!

Dorinának Cebion cseppet adok.Szerinted adjak mellé immunerősítőt is?Használ?Vagy fölösleges?

Kép
tierno

Brigi: szerintem holnap a 10 órás busszal megyünk. :lol:

Lini: szerdán mentek Ringatóra? Meggyógyult Lilike? HA mentek mennénk mi is. De még az is lehet, hogy lemegyünk egyedül. Csak nem esznek meg.... :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Ti aztán jól betekertetek :) Ügyesek vagytok!!!

Orsi!
Holnap 9-10 között beugorhatok a torna dvd-ér, ha van valami dolgod akor megyek máskor vagy majd beadod. Sajnos pontos időt nem tudok mondani, mert bankba megyek, nem tudom mennyien lesznek.

Tierno!
MEgnézem holnap, hátha kapok valami szépet!!!

Sziasztok
Vendég

Szia Zsand!

Gyere-gyere! :D

Még itt van anyósom, majd este jövök a képekkel! :)
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
STORNO! Tatára kell mennem, bocsi, de valamikor beugranék, de előtt jelzem :)

Sziasztok
Vendég

Orsi,
Mire ovi után hazaértünk, rendesen rogyadoztak a lábaim. Csak pont amikor elaludtam volna visszajött a futár a könyveimmel :D Nagyon rendes volt h visszajött csak a hülye kapucsengő felkeltette Zsombort és így én nem tudtam aludni. Mehetünk legközelebb is, ez így sokkal-sokkal élvezetesebb mint a szobabicikli :D Akkora nagy bűn ez a táblarajzolás hogy azért is elvettek egy kártyát? Megcsinálta a dupla házit? Csak szép képeket rakj fel rólam :oops:

Brigi,
Én is Oscillo-t adtam egész télen Robinak, manónak és magamnak, Zsombornak meg Echinacea-t. Szerintem nyugodtan adhatsz Dorinának is. De jó hogy szóltál hogy már kezdődik a csiribiri, már el is felejtettem :oops:

Szilvi,
Milyen volt az első ovis nap? Bocsi elfelejtettem odaadni a pénzt :oops:

Kép[
Kép[
kostyika

Hahó

kb ezer éve nem jártam erre....

Andi:)
Te talán még emlékszel rám:)
Képzeld útban van nálunk 3-aska:)februárban érkezik.
Ti jól vagytok? Noémiról tudsz valamit?

Orsi
Ha jól látom a magatartáskártyákból :) Ti is Marianum? én Gergőm is oda jár. én folyton a kártyáit számolom, hogy nem hiányzik-e belőle:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy,
Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Persze hogy emlékszem rád. Gratulálok a harmadik babóhoz. A két fiú mellé most lányt szeretnél? Sajnos nem tudok semmit Noémiről (másik Noémi, nem Mimi) kb pár hónapja láttam egyszer az utcán. Mi jól vagyunk, Veronika oviban délelőttönként, Zsombor meg itthon.

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Judy!

Deeeeeeeeeeeeeeeeeee IGEN Marianumba járunk, most kezdte elsőt Bálint! :D :D :D
Hányadikos Gergő? Ki az ofőtök?

Jaj nagyon örülök Neked, nem ismerek senkit a suliból! :(

Gratula a 3. babóhoz, akkor most félidős vagy kb. ugye?
Dollink is februárban szül! :wink:
Gyere és mesélj!
Dollgozol? Otthon vagy?
Mennyi idősek a fiaid?

Andika! Pont ma beszéltünk arról, hogy jöhetnének a régiek! :D
Én rendesen érzem a combomat, nem is tekertem este, elég volt a 2 óra! :wink:
Vendég

Hajni!Akkor 10kor ott leszünk a Spar előtt.Ha mégse jöttök,akkor csörögj rám!

Judy!Az biztos,hogy rég járhattál erre,mert én december óta vagyok itt,még nem "találkoztunk". :) Gratulálok a harmadikhoz! :)

Andi!Szerintem kipróbálom a bogyókat..
Ezek szerint jöttök csiri-birire :)

Mentem.Jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok,

Na most nagyon sokat fogok írni! :twisted:

Először is NAGYON CUKI BABA Patrik!!! :D

1., Betegség: sokat gondolkodtam, hogy mitől lehet h Lili ennyit betegeskedik (igazából most először beteg eddig csak egy kicsit volt megfázva, most már tudom mihez hasonlítani). Nem megyünk plázába, füstös, tömeges helyre… ha nagy bevásárolni kell akkor volt már hogy Lilivel mentem tescoba, de az tényleg ritkán fordul elő és nem is akkor betegedett meg. :oops: Mindig kezet mosok, vagy mosatok azzal aki fogdosni akarja Lilit. Sétálni szoktunk, Dm-be, sparba járunk, de kaját venni kell! És hozzá kell szoktatni, mert steril környezetben csak nem tarthatom…… na jó nem mentegetem magam. :oops:
Most már jobban van, de még nem az igazi. Még szörcsög egy kicsit, és folyik az orra, de már sokkal jobban van. Holnap megyünk vissza Sárához, meglátjuk mit mond. Ha meggyógyultunk akkor Hajnihoz és Orsihoz is bejelentkezünk! :twisted:

2., Anyaság: a babáról való gondoskodásról lehet nekem furcsák az elképzeléseim, :shock: kérek véleményt!!!
Barátnőm kislánya 1 hónappal fiatalabb, mint Lili, barátnőm otthonról dolgozik (de egyáltalán nincsenek rászorulva, h dolgozzon!!!!!!!). minden nap megy hozzájuk vagy anyós, vagy nagynéni, hogy a babára vigyázzon, vagy főzzön, amíg ő dolgozik (könyvel). Sétálni nem nagyon mennek le. (Most költöznek házikóba lakásból) apa csinálta ott a vizet, klímát… ő vitt neki kaját és a babát addig anyóssal otthagyta 1-2 órára. :shock:
Én még apával sem merem itthon hagyni Lilit nem hogy nagyival! És főleg nem 1-2 órára! Szerintetek ez túlzás? Napközben ha nem lát engem 5 percre vagy ha felébred és nem vagyok ott, akkor már elkezd sírni keres hol vagyok és ahogy meglát abba is hagyja. :D Szerintem ez nem elkényeztetés, hanem természetes kötödés. Most már mondjuk így este lehet itt merném hagyni, mert tudom h 20-21 között elalszik és nem is ébred fel csak hajnalba, szóval a bulit még apával megbeszélem! Visszatérve szerintetek túl aggódom a dolgot? Ja meg dolgozik, de minek?! Én itt reménykedem, hogy januártól ne kelljen itthonról dolgoznom, mert úgy érezném hogy tőlem elveszik azt az időd amit a lányommal tölthetnék el kettesben itthon és azt nagyon utálnám, :( de majd meglátjuk mit hoz a jövő….. ő meg önként odaadja azt az időt? Én imádok vele itthon lenni, játszani, gyakorolni, sétálni menni…. :D Néha vágyom egy kis társaságra, beszélgetésre de akkor itt vagytok Ti!

3., Barátnő: „a legjobb barátnőm” amikor összeházasodtunk apával kezdett egy kicsit akadozni a barátságunk, meg éreztem rajta, hogy nem is jó tanácsokat ad, ha volt valami gondom itthon, nem őszinte tanács volt, amit barát ad a barátnak, hanem olyan mintha arra menne még jobban összevesszünk… így egy idő után már nem mondtam el neki, hogy mi gondom van a házaséletemben. De ha a legjobb barátnőmnek nem „panaszkodhatom” akkor kinek? :shock: Ha tőle nem kérhetek tanácsot akkor kitől? Amióta a Lili megvan azóta jön minket meglátogatni! Sőt azóta csak 2szer hívott telefonon! Jó mi?! Az ő szerelmi élete extra gáz, de ha neki alakult volna úgy mint nekem akkor én vele örülnék és szerintem ez lenne a normális. Nem?

4., Terv: Ha meggyógyult Lili Orsi mehetek pedire? Hajni hozzád is mehetek dumcsizni? :twisted:

5., Buli: valahol lemaradtam. Mikor, hova? Lehet én is csatlakoznék, ha api belemegy. Majd megpróbálom rávenni valahogy. :oops: :lol:
Na most jól kibeszéltem magam, de jól esett, ezeket nincs kivel megbeszélnem így jó volt rátok zúdítani. BOCSI a sok csacsogásért!
:oops: :oops: :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Brigi: 10-re ér ide a busz úgyhogy kb 10 perc mire leérünk. Várjatok meg! Dumcsizni akarok végre kicsit. :lol: :lol: :lol:

Lini: ANNYIRA örülök, hogy írtál! Úgy aggódtam Liliért. És ezt nem csak úgy mondom! Csak felhívni nem akartalak, hátha zavarok. De mivel Lilijeink majd egyidőssek valahogy kicsit magaménak éreztem a betegségeteket. Nem tudom érthető-e? Egyébként én is túl aggódok még egy kis köhögést is. :oops:
persze gyertek dumcsizni. BÁRMIKOR jöhettek!!!!! Csörögj ide, hogy ne akkor menjünk társadalmi életet élni és várunk szeretettel!!!!! Iszunk jó koffeinmentes kávét ( mást úgyse lehet), adunk az érzésnek. Hagy barátkozzon a két Lili. :lol: :lol: :lol:
Apa már így is kérdezte mikor talizik a két Lili baba? :lol:
JA igen: gyere pénteken billiárdozni. Én is azért megyek 20 óra után, mert addígra elalszik Lili és itthon merem hagyni. Telónk meg úgyis készenlétben lesz. De kicsit kell lazulni, már ránk fér. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Andi
még nem tudjuk, hogy ki lakik a pocakban, de a férjem biztos benne, hogy szintén fiú lesz :lol: :lol: talán holnap kiderül, megyek uh-ra.

Orsi
én sem ismerek senkit az iskolából :? Gergő első b-s, Ildikó néni az ofője, nagyon aranyos.
a kisebbik fiam Gellért 5 éves lesz.
én dolgozom, két éve mentem vissza, azért is tűntem el a topikból :?
holnap töltöm be a 19. hetet, kb február 25 a célidő..

Többieknek is üdv:)
Patrik bébihez gratula:)

megyek aludni
jóéjt

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Lini! De jó, hogy jelentkeztél! :)
1. Nagyon jól gondolod, a bezárkózás nem tesz jót Neked sem, és Lili immunrendszerének sem. Jó, azt sem értem meg, aki a kórházból hazafelé menet beugrik Tescozni, de itt ugye nem arról beszélünk. És ezek a bacik kis gonik, ha elmegy melletted valaki az utcán, simán megfertőzhet szerintem. Párom keresztapuja mondta, hogy látott gázmaszkban sétálni embereket a Váci utcán... :roll: Na az is túlzás.

2. Hát erre szokták mondani, hogy mindannyian mások vagyunk! :D Mondjuk uncsi is lenne, ha ugyanolyanok lennénk, nem lenne miről beszélgetnünk. Hallottam már ilyenről, hogy valaki ennyire nem tudta letenni a munkáját. Nekem is furi, mert nekem is ez a természetes, hogy állandóan Gézuval vagyok. Terveztünk októberben egy kétnapos kiruccanást kettesben apával, de parkolópályára tettem az ötletet, annyira fura még a gondolat is!

3. Lásd 2-es pont, mások vagyunk! Még jó, hogy Te így gondolkodsz! :D Szerintem is ez lenne a normális... persze mi az, hogy normális! Na jó, nem kezdek filozofálni! :lol:

Nálunk helyzet: én carabbul, Gézu jól, viszont rájöttem, hogy mi volt nála a délelőtti taknyolás. Az ágyneműtartónkban van levendulás páraösszegyűjtő párnácska, és mivel múlt éjjel velem aludt a nagyszobában... szerintem allergiás rá szegénykém! Legalábbis du már nem volt semmi nátha, remélem, ennyivel le is tudtuk, csak én ne fertőzzem meg! :?
Festő jött, lekezelte a falakat, kiegyengette, glettelte stb, ma jön a festés. :D

Judy! Üdv itt (ezek szerint újra! :D )
én febr 26 az én naptáram szerint, doki szerint 28. :D De jó, hogy már lesz uh! Nekem még csak jövő hétfő. A héten még be kell gyűjtenem az afp leletemet.
Szép nevük van a fiúknak! Na erre kivi vagyok! Lehet, hogy Orsi Bubukájával osztálytárs Gergő? :D Kicsi a világ! Meg Érd is! :lol:

Buli: nem tudok billiárdozni. :( Na jó,voltak már próbálkozásaim, de inkább nem égetem magam. :) Pénteken jön anyum, csinálunk nagytakarítást, lakásátrendezést, úgyhogy én most tuti nem fogok csatlakozni hozzátok sajna. Brigi! Párod? Megpuhítva? :D

Orsi, Andi! Nem semmit tekertetek! Ráadásul gyerekestől!

Orsi! Ez a táblára rajzolás bűn? :? Hogy működik a magatartás kártya? hogy lehet visszaszerezni? Vagy mi van, ha elfogy? És mennyi van egyáltalán?

Andi! Nekem jöhet az uszi bármikor! :D Addigra tuti meggyógyulok! Hihetetlen, mennyit tudtok tekerni! :D

Szilvi! Várjuk nagyon a híreket a beszoktatásról! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Judy! :D

Bálint 1/a-s!
Merre laktok?
Gondolom nem túl sok időd van, de ha van időd gyere és mesélj Magatokról!
Gondolom Gergő napközis! Bálint keddenként napközis csak, mert aznap van 6 órájuk és sokat kéne várni a lányokkal, így aznap Fruzsika is oviban alszik.
Szóval keddenként lehet látjuk is egymást! :wink:
Ti hányra mentek Gergőért?

Andika! Rólad nincs rossz kép! :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Lini!

Abszolút egyetértek Veled!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki kell mozdulni, ne steril környezetben legyen Lili!
Majd szépen megerősödik a szervezete!

A barátnődet meg nem értem! :cry: Az ilyen nem is barátnő!
De látom, többen belefutottunk akkor ilyen dolgokba! :(

A pici baba mellet dolgozás! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá :evil:
Mindenkinek megvan a maga hülyesége, nem ítélkezem senki felett, csak ilyenkor elgondolkozom, hogy rólam meg azt gondolják, hogy egy lusta dög vagyok, hogy 7 éve itthon lebzselek! :oops:
Decemberben lesz 7 éve, hogy itthon vagyok, de rettegek a jövő ősztől, hogy az összes babám kirepül! :cry: :cry: :cry:
Igazából nálunk nem lesz igazi kirepülés, mert csak fél napra mennek oviba-suliba, de furcsa lesz! Többen kérdezték tőlem miért nem írattam be Bogit bölcsiba!Egyik gyerkő sem volt bölcsis, pont az utolsó babó legyen? Jó ez így, ahogy van! :wink:

Amivel nem értek egyet Veled! :oops: Azt gyorsan az elején leírom én Bálinttal pont ugyanígy csináltam mindent! :wink:

Most természetes ez a kötődés, szinte csak most született, de ne sajátítsd ki Lilit! Néha jól jönne ha ellenne Apával is 1-1 órácskát! :wink:
Mindenhova nem tudod Magaddal vinni és lesz egy pont, mikor besokalsz és jót tenne Neked egy kis kimozdulás! :wink:
Próbálgasd, hogy Apával is ellegyen! Először rövidebb időkre,
10-15 perc és ezt lehet növelni!
Ez a "csak én vagyok Neki" érzés nagyon jó a lelkünknek, de egy idő után nyomasztó lehet!

Remélem hamar meggyógyul Lilike és jöttök hozzánk! :D :D :D

Juuuuj ennyi az idő! :shock:
Rohanok!
Vendég

Bakker milyen szutyok idő van! :evil:
Brigi: szerinted fog esni? Innen bentről nézve nem tudom eldönteni. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szija Hajnika!

Tényleg szutyok idő van, de talán esni nem fog!
Vagyis remélem, mert rózsákat kéne metszenem! :shock:
Ti ma mentek Brigivel csavarogni?

Dolli mi a helyzet a festéssel????

Andi élsz még?
:lol: :lol: :lol:

Szilvike ma este torna!!!!!!! :D
Hol vannak azok a képek és az ovis beszámoló?????? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors reagálás, mert indulnom kell.

Lini!

Egyetértek Orsival, én is ebbe a hibába estem, az én lányom 4,5 éves, de sehova nem hajlandó elmenni nélkülem. Hétvégén anyukám Halász Jutka koncertre akarta vinni, de mivel én nem mentem nem ment így elmentünk kirándulni.
Ha jó a barátokkal, rokonokkal a kapcsolat akor későbbiekben az nagyon nagy segítség Neked/Nektek. Eljön az az idő, hogy szívesen lennél pár órát egymagad vagy apával és akor tök jó, ha elmegy valakivel a gyerek.

Itt se vagyok!!!!
Vendég

Úgy tünik megússzuk az esőt. :) Lassan indulunk is életünk első közös buszozására. :)
Brigi várjatok meg. :lol: :lol:

Orsi: hova jártok tornázni? Vagy esetleg tudtok hozzám közel jó helyet?
Megyek mert Lili az ölemben. veri a billentyűzetet. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Mi a Freshbe járunk a Riminyákin van.

http://freshfitness.uw.hu/

Keddenként megyünk 19h-ra! Lenne kedved jönni? :D
Ha busszal le tudnál jönni odáig, hazaviszlek! :wink:
(csak nekem így is necces 19h, mert későn ér haza Apika :cry: )
Vendég

Ja és jövőhéten féláron vehetem a bérletemet, mert szülinapom lesz! :D :D :D
Vendég

Szasztok!

Lányok, nem egyszerű ez az elválás.... :cry: a szívem szakad meg :cry: :cry: :cry:
Tegnap egész simán ment a dolog, kicsi pityergés volt, ott alig akart feloldódni, nem is reggelizett, nem ment wc-re sem, aztán 10 előtt kért egy almát, mert már nagyon éhes volt, de akkor már jó hangulata volt. Két órát volt csak ott, délután örömmel mesélt mindent, azt mondta egész jó volt! :D De ma akkora hiszti volt, mikor elköszöntünk..... :cry: nehéz, tudom, jó helyen van, aranyos az ovonéni is, de akkor is, most is itt bőgök.... tegnap is alig találtam a helyem. És mi lesz ha Lilit is beadom?!.... még rosszabb! 4évig velükvoltam éjjel nappal, együtt csináltunk mindent, együtt vettük a levegőt.... NEHÉZ. De csak megszokom.....

Hétvégénk nagyon jól sikerült! Majd hozok fotókat is....

Lini, persze renoválok autósülést is! :wink: A könyvet majd megbeszéljük mikor talizzunk, egyenlőre nem tudok semmit mondani, de legkésőbb 12én talizhatunk, akkor viszem először Lilit a béke téri bölcsibe.... Lili hogy van?

Hajni, barátok..... hááát mióta nekünk is családunk van, elégé elkoptak mellőlünk, :cry: de szereztem újakat! TITEKET!!!!!! :lol:

Dolli, a szomszédok mit tologatnak annyit odafönn?! :roll: :shock:
Ide a gyula utcába vették fel Bubót. Hogy vagytok? Nem betegedtetek le remélem!!!! Festő jött?

Orsi, nagyon szuper képeket csináltatok!!!!!
Köszi! Oviszsákot még vasárnap megvarrtam, + egy tornazsákot is összedobtam..

Péter, de jó, hogy jelentkeztél és hoztál fotót is!!!!! Gyönyörű kisfiatok van!!!!! Gratulálok!!!!!!
Pogácsát nem felejtettem el!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Szia Judy! Üd (újra)itt! Mesélj Magatokról!
sylph

Jaj, Szilvi! Itt sírok veled együtt a gép előtt! :cry: Tudom, hogy nem ez a legjobb mód a vigasztalásra, de annyira át tudom érezni!
Lili hogy viseli, hogy nincs Bálint? Vagy még annyira nem fogja fel?

Van festő, ma is beesett fél óra késéssel, dolgozott egy órát, most elment. Remélem, igyekszik a melóval, mert muszáj lenne bejutnom házidokihoz. Ez a minden héten torokfájás nem normális dolog.

Szomszédok szerintem lehet, hogy csak egyszerűen az ebédlőasztalt vagy a székeket tologatják, gondolom nincs rajta védőfilc. De simán ha lépnek is döng minden, mintha ugrálnának, de legalábbis 200 kilosak lennének. Nem baj, pár év múlva úgyis költözni akarok. Addig meg vagy tűröm néha, vagy előbb-utóbb lecsapom. :lol:

Orsi, Andi! Nagyon jók a képek! SZuper délelőttötök lehetett! :D

De jó ez a szülinapos akció a freshben. :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Szia Judy!Én valamikorról emlékszem a nevedre de nem beszéltünk szerintem sosem..Úgy rémlik mire én jöttem,addigra te már nem voltál.

Na ezt gyorsan....A Szabi jégkrémet szeretne.Ott áll a hűtőnél,hogy csináljak jégkrémet...valami rostosból szoktam ,olyan meckis kütyübe önteni..
Mivel nincs üdítő,közölte pálinkából csináljak neki jégkrémet...Most meg mondja inkább szölöszet csináljak...Tegnap a Gyuri centrifugált kb 5kilónyi szőlőt...
No erre hoz a gyerek egy doboz sört,hogy ő azt szereti és abbol csináljak jégkrémet :lol: :lol: :lol:

Lini!
Betegségek minket is elérnek...
De az az igazság,hogy míg nincs láza a gyereknek addig én nem megyek orvoshoz.Most a Regi is taknyos lett de nem mentünk emiatt dokihoz.Nekem nem hiányzik,hogy az amúgy is taknyoska baba még mondjuk egy bármilyen betegséget benyaljon a sok beteg ember közt.
Én pl a Szabinak még nem adtam ab-t,csak homeos bogyokat engedek neki.
Viszont azt ne felejtsétek el!!!Az oltások erősen legyengítik az immunrendszert és simán lehet a rovásukra írni bármilyen betegséget.
No de viszont az sem jó,ha sterilen akarjuk tartani a gyereket.Én pl már nem mosom folyamatosan a kezem,a SZabira ilyenben meg nem is számíthatok,és egész nap a koszos kezével simogatja a Regit.Szóval az egésznek a lényege...Minél inkább félted,minél jobban vigyázol óvod a kosztól baciktól,annál nagyobb a lehetőség,hogy össze szed valamit.Ugyanis a szervezetnek ismerkednie kell a mindenféle trutyival,hogy immunitást szerezzen.
Ami a barátnődet illeti....
Ez sajnos így működik.Ne emészd magad miatta!Ez az élet velejárója...
Ahogy idősödünk a,hogy változunk,úgy változik a társaságunk is.
Ha bele gondolsz..Te férjhez mentél,közös életed van a pároddal,gyereked született.Neked teljesen mások az igényeid mint a barátnődnek..Te most a családdal vagy elfoglalva,ő meg a szórakozással pasizással.Ha logikusan bele gondolsz...Van közös témátok??Gondolom most nincs..
De eljön majd az idő,hogy lesz neki is családja lesz gyereke és akkor újra lesz témátok :wink:

Na közben jött a szerelmes levélke,hogy elutasítják a T-Gyásomat...Szerintük 54nap jogviszonyom van a könyvelő szerint 300valamennyi és 180napnak kell hogy legyen.
Nem lesz egy egyszerű menet...A jogviszonyba elvileg bele számít a táp pénz és a gyed is.Én ez idő alatt voltam mindkettőn kettő éven belűl,viszont volt x hónap megszakításom..Ugyanis mint vállalkozó nekem nem járt pl munkanélküli segély(hol itt az esélyegyenlőség???).No mindegy.....Kicsit ki vagyok akadva..
Na kb 30perc múlva hívhatom a könyvelőt,aztán majd kiokkulálunk valamit..Mondjuk ami biztos..Gyes az jár,és szerintem a T-Gyás nem lenne sokkal több mint a gyes.

mimi12

Sziasztok!

Húúúúú Lányok jól kiszúrtam magammal. :evil: A boltba menet leesett a vérnyomásom a buszon ( persze mert nem ettem semmit :roll: ) úgyhogy egy megállóval előbb szálltunk le. De Brigiék aranyosak voltak, kitartóan vártak a Spar előtt. Tök ciki volt de meg kellett ennem egy túró rudit a boltban csak az üres papírt fizettem ki. :oops:
Visszafelé meg annyira trécseltünk Brigivel, hogy elment a busz. Na gondoltam oda se neki, sétálunk hazáig. Lili félúton elkezdett hisztizni így a hátamon hátizsákkal, Lili 6 kilójával az egyik kezemben, babakocsival a másikban 50 perc alatt hazasétáltunk.
Azóta remeg a kezem..... :?
Viszont Lili cicizett kicsit és alszik mint a bunda. :D

Holnap ha nem esik megyünk Brigivel, Dorinával ( hogy Dorina már mennyit beszél! :shock: Annyira édes volt, majszolta a sajtos stanglit. :lol: ) Ringatóra, péntek este meg billiárd! Végre van társaságom!!! :lol: :lol: :lol:
Ja bocsi Brigi a rossz példáért. :oops: Remélem Dorina nem jegyzi meg. :oops: Szegény Brigi most próbálja leszoktatni a boltban evésről erre én meg jövök a Túró Rudival. :roll: :oops:

Orsi: ott sétáltam el a konditerem előtt. :lol: Még nézetm is, hogy ez jó lehet majd nekem. :D Az a baj, hogy Lilit este 7- 1/2 8 között fürdetjük. :? Azt hiszem még várok egy fél évet és akkor már itthon hagyhatom.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini,
Nekem is hasonló a véleményem mint Orsinak. Persze én is így éreztem Veronikánál hogy csak én tudom megnyugtatni csak én tudom mi a jó neki stb folyton kivettem Robi kezéből ha sírt nála aztán ezzel csak azt értem el hogy amikor én már nagyon fáradt voltam és átadtam neki már egyáltalán nem tudta megnyugtatni sőt időnként nem is akarta mondván én úgyis jobban tudom. Szóval bízd rá nyugodtan apára, persze fokozatosan és foglalkozz addig magaddal. Nekem is van ilyen dolgozó barátnőm, a fia annyi idős mint Zsombor és 4 hónapos volt amikor elkezdett otthonról dolgozni. Én úgy éreztem hogy neki a munka olyan menedék, ahol "biztonságban" érzi magát, ő irányít és tudja a dolgok menetét. Persze ezt sose vallotta be, mert mindig bizonygatta hogy ő már mennyire vágyott egy babára. Arra hogy ezt az időt sose fogja visszakapni szerintem csak sokkal később fog rájönni.

Szilvi,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ emlékszem még én is erre az érzésre amikor manó elkezdte a bölcsit. Majd belerázódsz meglátod. Uszi szombaton? Most akkor én leszek a sofőr.

Orsi,
Élek és virulok :D Képzeld még izomlázam sincs.

Dolli,
Nem is tűnt olyan soknak, mert nagyon szép idő volt, jót beszélgettünk Orsival és Zsombor is csak időnként nyekergett egy sort. Hányra szokott Orsi érted menni szombaton?

Orsi, Szilvi
Lenne kedvetek csütörtökön is tornára menni? Robinak valami dolga van és el kell cserélnem a szerdámat és jó társaságban jobban megy az izzadás :D

Kép[
Kép[
kostyika

Hajni,
Csak most olvastam amit te írtál, nekem csütörtökön jó a 6 órás is, esetleg ha van kedved jönni.

Hova lettek a vonalzóim? :shock: :shock:

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Dolli, hát nem egyszerű az biztos..... ma mikor mentem, kinn voltak az udvaron, elbújtam egy kicsit a bokor mögé és néztem, kerülgette ott a homokozót, a gyerekeket, aztán rábukkant egy szitára és elkezdett vezetni vele.... :lol: nehezen oldódik amgy is, hát még egy teljesen idegen környezetben.
Ma megyünk délután vissza egy kis miniszüretre...
Lili..... szegénykém mindig kérdezgeti Bájint ho van? Eddig mindig ketten voltak, furcsa neki, hogy nincs mellette...

Mimi, Szabiban nem csalódtam.... :lol: :lol: sörös meg pálinkás fagyi.... :lol: :lol: :lol:

Hajni, jó kis utatok volt! :wink:

Andi, eddig nincs program hétvégén, úgyogy benne vagyok egy usziban! De szólok, ha mégsem jönne össze....
Lehet, hogy a héten megyünk csütörtökön is tornázni.... Orsi akar, mert hogy az uszi kimarad most neki... gondoltam lehet csatlakozom, ha nincs semmi különös itthon.
Elválásba remélem én is, hogy belerázódom, mert most még nagyon szar. Két hét múlva Lilivel kezdem, úgyhogy ez egy bőgős hónap lesz! :wink:

Hoztam fotókat a hétvégéről...
Vagány Lilibaba... és Bubó.... persze hogy vezet!!!! :lol:
Kép Kép

Páromat épp a nagy versenykamionbakötik be, én meg a nagy dakarkamionban :lol: apááám, ahogy a muki ment :shock: én nem tudom, hogy bírják azt egész nap, napokig.... azt a rázkódást, zötykölödést, sebességet...
Kép Kép
A nagy száguldás :lol:
Kép

Egy kis kutyás kép.... :wink:
Kép Kép

És ezzel voltam elfoglalva múlt héten...
Kép
sylph

Sziasztok!

Mia!
Gratulálok Nektek Patrik babához!!!!
Nagyon szép baba!

Ha vasárnap született Patrik, akkor holnap talán már jöhetnek is haza!

Szilvi!
Most olvastam, hogy felvették Bálintot oviba??!!! Ez nagyon hírtelen jött. Pont nemrég beszéltünk róla, hogy nem sok esélyét látod a dolognak. De jó, hogy mégis sikerült!!!! :D :lol:
Tudom, hogy elég nehéz most Nektek. Én is végigcsináltam ezt Bencénél, de hidd el, ha már megszokja ezt az új helyzetet, nagyon fogja élvezni az ovit. :wink:

Orsi, Andi!
Milyen jó lehetett ez a bicajos túra! :)
Andi, mi még személyesen nem találkoztunk, még csak fényképeken láttalak. Milyen jó vékony lettél Te is?! :D De ügyi vagy! :wink:
Ajánlhatnátok nekem is valami jól bevált módszert, mert már nagyon elegem van ebből a bálna testből!
Sajnos szoptatni már nem nagyon tudok, úgyhogy én is elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit eszek, de igazi fogyókúrába még nem vágtam bele.

Hajni, Brigi!
De jó, Ti meg pénteken biliárdozni mentek? Jó bulizást! Biztos jól fog esni egy kis kikapcsolódás. :wink:

Lini!
Lili jobban van már?
Sajnos ez az ősz ilyen. Múlt héten Bence köhögött, most Ő már jól van, Beni viszont elkapta tőle. De szerencsére láza nincs, csak náthás + köhög.

Beninek vasárnap volt a keresztelője, majd rakok fel képeket. Végig hatalmas szemekkel, tátott szájjal nézte a papot. Nagyon tetszett neki, ahogy beszélt. :D
Bence meg gyűri az ovit! Most elkezdtek úszásoktatásra járni, múlt héten volta először. Úgy élvezte! Mondjuk Ő amúgy is egy igazi vizipocok! Vettem Neki úszósapit, meg úszószemüveget. Azt hittem, hogy majd fel sem akarja venni, de nem! Aznap este abban fürdött a fürdőkádban!

Csajok!
Nem hozunk össze már valamikor egy talit?
Olyan jó lenne már dumcsizni egy kicsit!

Mennnem kell, Beni ébredezik.

Kép
Kép
anett_

Szilvi!

De jók ezek a képek! Hol voltatok?
Bencének van egy nacija, aminek bő a dereka. Be tudnád valamikor vállalni? Vagy most inkább hagyjalak ezzel?

Kép
Kép
anett_

Szilvi!

Hááát nem könnyű ez az ovikezdés. Dorina tavaly még éjszakánként is felsírt felült az ágyon és könyörgött, hogy ne kelljen oviba mennie, de mára imád oviba járni.
Mi sírva mentünk két hónapig, borzasztó időszak volt.
De hidd el jó helyen van, legyél erős, következetes és kitartó. Reggel köszönés és beadás, nálunk sokszor a óvóvnéni fejtette le a kezemről még most is majdnem sírva fakadok ha rágondolok. Már majdnem feladtam, de aztán ritkábbak lettek a sírások, elkezdődtek a foglalkozások és nagyon megszerette, szorítok Nektek, hogy hamar túl legyetek rajta!!!

GYÖNYÖRŰ A TAKARÓ AMIT ALKOTTÁL!!!! Falvédőről nincs fotód? Ha adok email címet küldesz át fotókat, hogy miket csináltál, mert lehet rendelnék valamit karácsonyra.
Hálószobába csinálsz ágytakarót?

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Andi! Orsi 6-ra szokott jönni, de most nekem bármi jó, mert anyum itt van, és anyósoznom nem kell mennem! :D
De várom, hogy majd egyszer én mondhassam, hogy akkor most én leszek a sofőr! :D Már ha valaki bemer majd ülni mellém! :wink:

Anett! Nekem is nagyon dumcsihiányom van már! :D
Jó lehetett Bence úszószemüvegben a kádban! :D Fotó nem készült? :D

Szilvi! Jajj, de szuper lehetett ez a hétvége nektek is! :D Csodaszép a takaró! :D Ha megszületik tökmagunk, akkor majd lesz ám még egy falvédő rendelésed! :D

Zsand! Feltöltöm a falvédős fotókat a picassára, bár még nem a falon van a képen, hétvégén csinálunk rendes fotót, amikor már az ágy fölött lesz! :D

DOlli

Kép
Kép
tekiroll

Hú milyen prörgős ez a topik:)

Orsi
Mi a madár nevű utcák egyikében lakunk, Kossuthról nyílik.
Szép a házatok:) Ti hol laktok?
Gergő napközis, igyekszünk ideérni érte időben, de szegényke így is 4-ig, fél 5-ig nyomja. szerencsére szereti egyelőre a sulit.
majd ha itthon leszek én is hamarabb el tudom majd hozni.

Andi, Orsi
jó lehetett a bringázás:) mi is szoktunk menni a Duna-partra, fiúk bringáznak, én görkorizni szoktam. na ez egy darabig most kimarad:)
csinik vagytok:)

ma megvolt az uh, minden rendben:)
90 %, hogy kiscsaj:):)

Dolli
Ti tudjátok már, hogy ki lakik a pocakban? Én 18 + 6 vagyok a számítás szerint, az uh szerint 19+3.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti!

Mi is a madár nevű utcákban lakunk :shock: :)
Mekkorák a gyerkők? Melyik oviba jár a kisebbik(ha ovis)

Nullára vasaltam magam, ez azt jelenti, hogy se a szárítón, se a vasalós kosaramba nincs vasalatlan ruha, ami azért ritkán van :oops: :oops: ja és a szennyes tartó is üres!!!!!!

Sziasztok
Vendég

Dolli!

Most olvastam, hogy Neked meg már meg is van a vizsgád?! :shock: Ez nagyon gyorsan ment! 100% :shock: :lol:
Gratulálok!!! :wink: :lol:
Hogy vagy?

Juti!
Üdv köztünk!
Gratulálok a kislányodhoz! Gondolom két fiú után nagy az öröm most, hogy a 3. kislány. Bár biztos furcsa lesz az elején a srácok után! :D

Tényleg Dolli! Te mikor mész UH-ra?

Kép
Kép
anett_

Nálam is valami gond van a vonalzókkal.
Csak az a baj, hogy már azt sem tudom, hogy melyik oldalon csináltam őket! :D :oops:

Kép
Kép
anett_

Anett,
Vékony??????Én??????? Sajnos még nem de most nagyon feldobtál ezzel, köszi :D :D Bár hogy rámjött egy 38-as cucc azon még mindig csak ámulok és bámulok :D

Dolli,
6-ra?ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D Hát az húzós lesz, meglátjuk de nem ígérek semmit.

Judy,
De jó hogy minden ok és hajrá kiscsaj :D Gergőék mit szólnak a tesóhoz? Tényleg nagyon jó volt a bringatúra, Orsiék az érdem, ő volt az ötletgazda.

Szilvi,
Akkor szombaton uszi :D

Kép[
Kép[
kostyika

Zsand
Gergő 7 lesz októberben, Gellért pedig 5 szintén októberben.
a kicsi bejár Bp-re oviba.
Ennek az az előzménye, hogy a nagyot annak idején nem vették itt fel Érden oviba, mivel itthon voltam a kicsivel, így apa behordta a munkahely melletti oviba, aztán a kicsi is ott kötött ki, két évet együtt jártak vegyes csoportban. Most a kicsinek még van 2 éve, mert ő is évvesztes. Mondjuk megfordult a fejemben, hogy jó lenne, ha ő is itt járna, ha már a tesó ide jár suliba.de végül nem váltottunk egyelőre, mivel szeret oda járni.
ezen a sulin is annyit rágódtunk, szerettük volna, ha ide jár, mivel jókat hallottunk, de aztán visszamondtuk, mert féltünk, hogy nem érünk ide érte időben, stb... (mind2-en Bp-en dolgozunk). aztán végül visszakönyörögtük Gergőt ide, mikor kiderült, hogy jön 3-aska.

Anett
köszi:) igen, nagyon örülünk bár még ott az a 10 % :lol:
hát biztos furcsa lesz nekem is:)

Andi
igenis nagyon jól nézel ki a képeken:):)
Gergőék örülnek a kisbabának, néha hallgatóznak a pocakon, meg nézték az uh-s képet a telefonomon. meg a neveket válogatják.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hajni: nagyon aranyos vagy, persze h értem miről beszélsz!! :) Én mindig mutogatom apának a képeket, amit felteszel. Apa szerint hasonlít a 2 Lili! Nagyon kíváncsi vagyok már rátok!!! :)

Sára szerint Lili MEGGYÓGYULT!!! :) Még 2-3 napig nem mehetünk közösségbe, amíg megerősödik. Mondjuk még az orra szokott folyni, így még egyébként is várnék, szóóóóóval ringató és a látogatások jövő héten megkezdődnek! :wink:

Dolli: örülök, h te is hasonlóan gondolkodsz, legalább tudom, h nem én vagyok fura. Vagy 2n vagyunk furák? Remélem hamar meggyógyulsz, utálatos dolog betegnek lenni.
én simán beülnék melléd, nekem csak a reggel 6-al lenne gondom. :lol:

Biliárdozni én sem tudok, se labda se golyóérzékem nincs, de nagyon jókat szoktam mulatni a bénaságomon. :lol: Dreherbe mentek?

Orsi: teljesen egyetértek veled! Apára rá is bíznám Lilit, de ő meg fél 2ben maradni vele. Pedig jobb lesz ha megszokja, mert előbb utóbb tornázni szeretnék. :wink: Azt hiszem, ugyan azt csinálom mint Andi, na ezen igyekszem változtatni.

Mondtam apának pénteken megyek bilcsózni. Erre sokkot kapott, kikerekedett a szeme :shock: , kérdezte kivel, hova, minek? Mondtam h veletek. Erre jó de ő mit csináljon a Lilivel? Mondtam neki megetetem, elaltatom, utána megyek. Háááát nem volt túl lelkes, de még puhítom.
:lol:

Noémi a Tgyás az attól függ mennyit kerestél előtte, ha GYED-n és Táppénzen voltál előtte akkor egy 10-15eFt-tal lenne több csak, én így tudom.

Jaj csajok molylepke invázió van nálunk! Ennyit még életemben nem láttam, már mindenhova pakoltam párnácskákat! Brrrrr :evil:

azt hiszem beszerzek egy homeos könyvet én is.

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: de jó, hogy Lili meggyógyult! Már én is nagyon várom, hogy talizzunk. Fűzd Apát szorgalmassan a péntek miatt. bár ha téyleg fél lehet lassan kell adagolni. Nekem jó volt mert amikor fodrásznál voltam ( reggel! ) Lili tök édes volt. Apa megetette, játszottak, aludtak. Azóta nem fél egyedül maradni vele, főleg, hogy éjszaka már nem ébred. Sőt Ő nyaggatott, hogy menjek végre kikapcsolódni. De ha a mostanira nem is jösz majd megyünk még Veled is! Én legalábbis biztos. :lol: :lol: :lol:

Brigi: nagyon eltűntél. :? Ugye nincs baj? Azt jól titkoltam de én sem tudok billiárdozni Pontosabban van egy kis gond a lyukérzékemmel. De azért nagyon szeretek. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Itt vagyok! :wink:
Hajni!De jó volt veled találkozni!!!Lili milyen édesen mosolygott!!!! :)
Foglaltam asztalt 9re.Csak nehogy közbe jöjjön valami,mert sírni fogok! :cry: :) Én se tudok billiárdozni.Szépek leszünk.Hihi :lol:
Van egy Kéknarancs nevű hely,oda is lehet menni tornázni.Ismeri valamelyikőtök?
http://www.keknarancsklub.shp.hu/hpc/we ... 1171458148
Holnap elindulunk a 9.45ös Ringatóra.Csörögj,ha nem jöttök.Van még 10.30kor is.

Orsi!Bogi bealudt a bicajon?
Tavaly én is kaptam üzit Freshtől,hogy szülinapi akció van.Azóta megyek... :roll:

Dolli!Jobbulást!Festő végzett?

Lini!
1.
[quote]& írta:quot;Az első gyereknél még az anyuka felkapja a földről a kiesett cumit, gondosan megtörölgeti, kifőzi, fertőtleníti, utána adja vissza a gyereknek.
A második gyereknél felkapja, vízben lemossa, megtörli, odaadja,
a harmadik gyereknél a kutyát küldi érte..."

Sajnos hiába teszünk meg mindent,maximálisan nem tudjuk kivédeni a betegséget.Bezárkózva meg nem lehet élni!!Nyugodtan csináld úgy,mint eddig.Előfordult olyan is,hogy Dorina 1 hónapon belül 2x volt megfázva.Mikor kicsi volt én is állandóan a kezemet sikáltam,stb.Mióta kúszik-mászik lazábbra vettem.A kertet pl nem tudom fertőtleníteni.Kutyát simogat,homokot eszik,stb.Egész jól megedződött. :)
2.Én is gondolkodtam itthoni munkán,de kizárólag akkor csinálnám,mikor Dorci alszik.Az ő rovására nem csinálnám.A házimunka is elvesz pár órát.Az bőven elég.És ezt az időszakot nem kapom vissza,sose lehetek vele ennyit,mint az első 3 évben.Én 100% csak Anyumra merem rábízni.Volt,hogy elmentünk Tescoba párommal,addig Ő vigyázott rá.De alig vártam,hogy haza érjek.Ja,volt,hogy be kellett mennem az Államkincstárba is,az egész napom oda lett.Nagyon rossz volt Dorci nélkül,de nekem az a véleményem,hogy néha muszáj másra bízni.
Ahogy Orsi írta,egy idő után lehet besokalsz.Én is jártam így,mondtam is páromnak,vigye el Dorcit egy 15 percre sétálni,vagy menjenek együtt tankolni,persze nem vitte.Szóval tapasztalatból mondom,kicsit vedd lazábbra,mert attól,hogy lelépsz 1-1 órára,Ő ugyanúgy érzi,hogy szereted és mindkettőtöknek jó,ha Anya feltöltődik kicsit.
3.Látom mindenkinek ilyen aranyos barátnője van...Volt,hogy pont telón beszéltem a barátnőmmel,Dorci akkor ült fel teljesen egyedűl.Én meg olyan boldog voltam.Mondogattam,hogy felült,felült.Erre barátnőm:és akkor mi van?Pedig neki is van gyereke..Vagy legutóbb az utcabálon felhívtam,megyünk-e bulizni.Azt mondta nagy a csábítás,de 9ig dolgozik,utána meg a gyerekkel találkozik.Aztán leette a fene az utcabálra.Persze én meg itthon voltam...
Szerintem kérj tőlünk tanácsot és panaszkodj nekünk.Szerintem mi meghallgatunk. :wink:
5.Én se tudom,mikor,hol lesz buli.Szerintem nincs még konkrét időpont.Vagy lemaradtam én is valamiről? :shock:
6.Te is jösz pénteken?Ezek a férfiak.... :?

Judy!Gratulálok a (90%ban)kislányhoz!!!! :)

Sylph!Teljesen bele tudom élni magam a helyedbe!Én is parázok ettől az időszaktól.Biztos Bubó is be fog illeszkedni,megszereti az ovit,akkor neked is könnyebb lesz az elválás.Meg Lilinél is így lesz.
De szupi lehetett ez a száguldás!
Ez a takaró is szuper lett!!!!!

Mimi!Szabi :D
Elképzeltem,ahogy a két sörösünk,Gézu és Szabi összetalálkozik.. :)

Lini!
[quote="piriczkihajni"]L írta:piriczkihajniini: De ha a mostanira nem is jösz majd megyünk még Veled is! Én legalábbis biztos. :lol: :lol: :lol:

Én is biztos!!!

Andi!Semmi baj az alakoddal!!!Csütörtökön jöttök?

Én meg megyek,jó éjt!

Kép
tierno

Hahóóóóóóóó Lányok, merre vagytok? :lol:

Tök jó volt a Ringató. Lili végig tágra nyílt szemekkel kamillázott. Úgy elfáradt végig aludta az utat hazáig. :)

Brigi: köszi, hogy megvártátok velünk a buszt. :lol: Nagyon jó volt dumcsizni. Lehetne már péntek! Apát meg edzed mert havonta egyszer elmehetnénk valahova.

Lini: pár kép még a druszáról. :)

Kép ma hazajöttünk, letettem és hasra fordult! :shock:

Kép már pasizunk :oops:

Kép először játszott önnállóan :lol:

Kép :lol: :lol: :lol:

Kép már nem bőg ha hasra teszem. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Tényleg jó volt a Ringató.Dorinát is lenyűgözte az egész.Olyan nyugodt volt végig,mintha nem is az én lányom lenne. :)
Én is köszi,hogy megvártatok. :) Kettőt alszunk és pééééntek!Ok elkezdem edzeni.Hihi :)

Kép
tierno

Sziasztok!

Orsi!
Ne haragudj, hogy úgy leráztalak, de olyan szanaszét napom volt. Pénteken itthon vagyok(elvileg).
Szólj, ha jönnek és akor összerakok egy levest!

Megvettem anyum ajándékát már tegnap, nálam ez nagy szó(mármint, hogy nem késve) Színházjegyet kap, szerintem örülni fog neki.

Tortát kéne sütnöm neki, de még sosem sütöttem, van valaminek valami egyszerű receptje, ja és ami bevált.

Sziasztok
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?