Hűha. Két-három napig nincs időm írni, most meg alig tudom követni....
Jön a szokásos esti mesém..
Ilonám! Azért nehogy azt hidd!!!! Nem vagy te sokkal másabb alkat, mint én! Ahogy emlékszem. Jó, én tök vékony voltam, de a kismaminacik pocakra készülnek! Lehet, hogy jó lenne a gatyám. Egy szavadba kerül. Bár, lehet, hoygy te magasabb vagy? Szép bokavillantós lenne!
Nagyon szép a Babszem Jankód, vagy Jankád.
A vonid is tutti! De jó végre ilyet látni nálad is!
jó korán elkezdődik a hányingered... Kicsit még várhatott volna! Én is gyömbért ittam, jéggel. Szopogattam a jégkockát. Az is jó volt.
Domo! Jaj, de szép lányod van! Nekem is kell majd egy kiscsaj is!
Nem irigyellek a sétás altatásért. Bár az enyém sem jobb!
Mi fekve, cicizve alszunk. Múltkor apukám sétálgatott Lukáccsal, míg el nem aludt, Kértem, hogy sűrűn ne tegye. A gyerek csak nehezebb lesz, én meg nem leszek sokkal erősebb.
Sokszor eszik, szopizik. Néha kérdezem, hol fér el benne. De kakil is néha többször is egy nap, meg amit ugrál?! Az csúcs. Előfordul, hogy szopi közben is fötör ezerrel. Szinte le kell fognom, hogy legalább a cicit nem tépje le!
Borcsám! Én azt hiszem, amíg a doktor nénink nem javasolja, nem nagyon foglalkozom az influenzás oltással. Ha ő mondja, akkor akár meg is venném, de egyelőre úgy gondolom, hogy csak baromi túllihegés történik. Valami statisztika szerint a lottóötös esélye nagyobb.... Lukács pedig szopizik. Az egy jó pont! ( Mondjuk, ti már ezen túl vagytok..)
Andim! És amíg gyerekek voltunk, irigyeltük a felnőtteket, mert nekik mindent szabad...
De azért tényleg jobb volt gyereknek lenni. Csak ne kaptam volna mindig a szobarendrakásos parancsot..
Edzői tanfolyás? Mit fogol edzeni? Jó lesz a tészta. Legalább rögtön le is tudod mozogni. Ja, csak pont híznod kéne mi??
Tücsök! Lukács MÁR a feje tetejére állított mindent. Nem kispályás! Bármi kajával a kezében cuki. Apja fagyijáról ölelt magához két gombócot nyáron. Persze, csokisat, meggyeset. Az enyémbe nyalt bele. A múlt hét óta kóstolgatja a párizsit. Ha mi eszünk, üti az etetőszéket, hogy mammm. Így adtam neki egy kis csíkot. Nesze, mondom ilyet eszük, de ezt te még nem szereted. Hát nem kicsit tévedtem.
Azt hiszem, ő is élvezi, hogy velünk eszik.
Jucmuc! A fiad még mindig jó kis pasi. Sőt, egyre jobb!!
Én is tejet lokáltam a pocakosság alatt. A végén mondták, hogy valami miatt annyira nem jó a sok tej. Én meg nem foglalkoztam vele!
A lányotok is gyönyörűűűűű!
Trinky! Ez még nem is baleset. Ilyen még ezer lesz. Fogunk még bibis ujjat puszilni, térdet kötözni. Ma is majdnem hanyatt csapta magát a nagyságos úr, de gyors voltam, és nem koppant!
Jedi! Az erő velünk van...
Mozgalmaaaas? Komolyan néha nézegetem a kisgyerekeket. Csak úgy vannak, fekszenek a babakocsiban, anya beszélget a cukiban, ők meg alszanak, ilyenek. LUkááács? Na ő nem. Ő hasrafordul a babakocsiban, feláll négykézlábra, rugózik, feltérdel, megkapaszkodik a tetejében, és fel akar állni, kiabál, sikongat.... Az falu rajtunk vigyorog.
Na? kóstoltatok valamit? Ízlett?
Most olvastam. Kóstoltatok. Ízlett? Barackot is kínálj neki. Szeretni fogja.
Ne aggódj,a kis ösztön sokkal erősebb, Lotti nem fog éhezni! Lukács is bármit megeszik, ami nem tejpép, vagy sinlac!
Gyöngyi! Édesek a gyerkőcök. Mintha Lukácsot látnám. Szinte megmozdul a kép!
Mi is visítunk néha. Meg hisztizünk is!
pasik....
Boldog szülinapot! Apa is most ünnepelte. Sütöttem neki emeletes tortát. Csokisat. Meg kapott egy családi bulit. Az is jól sikerült.
Szia Beze! Nagyon szép lányod van! Üdv köztünk. Gyere sokszor te is!!!
Van bilink. Apa vette. Na persze már majdnem trón... éééés sikerült már bele egy kakika!
Este fürdés előtt ülünk rajt egy kicsit, amíg a kádba folyik a víz. Néztük a tv-t. Hű, mondom, valami illatozik. És ott volt a kupac a binciben. Néztük nevetve, még Lukács is örült neki!
Oké, tudom, hogy ez véletlen, de akkor is benne volt!!!!