Új privát üzeneted érkezett!

lányok, ugye jó lett a vonalzó? sztem is.
Mondjátok hányingerre valami csodaszer? Ez olyan egésznapos, felkeléskor még jól vagyok, farkas éhes, aztán elkedek enni és lőttek az egész napnak. Estére meg szétmarja a gyomromat a sok sav. Ez nem panaszkodás, én ennek is nagyon örülök, de nehezen viselem.

boriska, hogy neked mid van? Remélem hamar elmúlik ez a hurut dolog, biztosan nagyon kellemetlen! Ez olyan felfázás féle?

andi, edző?? Hűha, te ilyen sportlédi vagy? Azért ez a tésztakaja jobban hangzik, kicsit furcsa, hogy ilyen végletekben kell gondolkodnod.

mágnes, te felfrissültél a nagyi meg tuti feltöltődött az unokáktól, ez a jó csere. Miért nem mész sűrűbben?

Pusza csajok!
bbilona
 
 


Ilonám:
hányingerre nekem a gyömbéres üdítő jött be ( Canada Dry vag Kinley) :wink: Ezek nagyon jó jelek! (tán csak nem kisfiú lesz? :wink: )

Anyu nagyon örült nekünk :) Az egyetlen ok, ami miatt ritkán tudok menni hosszabb időre, az a pénz.. Az 2 oda-vissza út, és mivel 270 km-re lakik, így sokba kerül. Pedig nagyon szívesen mennénk, a prom is tud pihenni kicsit, agyerekek élvezik a Maminál, és nekem is van kihez szólnom napközben. Legközelebb hosszabb időre karácsonykor megyünk, de Anyum jövő hónapban jön 5 napra :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hűha. Két-három napig nincs időm írni, most meg alig tudom követni....
Jön a szokásos esti mesém.. :lol:

Ilonám! Azért nehogy azt hidd!!!! Nem vagy te sokkal másabb alkat, mint én! Ahogy emlékszem. Jó, én tök vékony voltam, de a kismaminacik pocakra készülnek! Lehet, hogy jó lenne a gatyám. Egy szavadba kerül. Bár, lehet, hoygy te magasabb vagy? Szép bokavillantós lenne!
Nagyon szép a Babszem Jankód, vagy Jankád.
A vonid is tutti! De jó végre ilyet látni nálad is!
jó korán elkezdődik a hányingered... Kicsit még várhatott volna! Én is gyömbért ittam, jéggel. Szopogattam a jégkockát. Az is jó volt.

Domo! Jaj, de szép lányod van! Nekem is kell majd egy kiscsaj is!
Nem irigyellek a sétás altatásért. Bár az enyém sem jobb! :lol: :oops: Mi fekve, cicizve alszunk. Múltkor apukám sétálgatott Lukáccsal, míg el nem aludt, Kértem, hogy sűrűn ne tegye. A gyerek csak nehezebb lesz, én meg nem leszek sokkal erősebb.
Sokszor eszik, szopizik. Néha kérdezem, hol fér el benne. De kakil is néha többször is egy nap, meg amit ugrál?! Az csúcs. Előfordul, hogy szopi közben is fötör ezerrel. Szinte le kell fognom, hogy legalább a cicit nem tépje le!

Borcsám! Én azt hiszem, amíg a doktor nénink nem javasolja, nem nagyon foglalkozom az influenzás oltással. Ha ő mondja, akkor akár meg is venném, de egyelőre úgy gondolom, hogy csak baromi túllihegés történik. Valami statisztika szerint a lottóötös esélye nagyobb.... Lukács pedig szopizik. Az egy jó pont! ( Mondjuk, ti már ezen túl vagytok..)

Andim! És amíg gyerekek voltunk, irigyeltük a felnőtteket, mert nekik mindent szabad... :lol: De azért tényleg jobb volt gyereknek lenni. Csak ne kaptam volna mindig a szobarendrakásos parancsot..
Edzői tanfolyás? Mit fogol edzeni? Jó lesz a tészta. Legalább rögtön le is tudod mozogni. Ja, csak pont híznod kéne mi??

Tücsök! Lukács MÁR a feje tetejére állított mindent. Nem kispályás! Bármi kajával a kezében cuki. Apja fagyijáról ölelt magához két gombócot nyáron. Persze, csokisat, meggyeset. Az enyémbe nyalt bele. A múlt hét óta kóstolgatja a párizsit. Ha mi eszünk, üti az etetőszéket, hogy mammm. Így adtam neki egy kis csíkot. Nesze, mondom ilyet eszük, de ezt te még nem szereted. Hát nem kicsit tévedtem.
Azt hiszem, ő is élvezi, hogy velünk eszik.

Jucmuc! A fiad még mindig jó kis pasi. Sőt, egyre jobb!! :lol:
Én is tejet lokáltam a pocakosság alatt. A végén mondták, hogy valami miatt annyira nem jó a sok tej. Én meg nem foglalkoztam vele! :lol:
A lányotok is gyönyörűűűűű!

Trinky! Ez még nem is baleset. Ilyen még ezer lesz. Fogunk még bibis ujjat puszilni, térdet kötözni. Ma is majdnem hanyatt csapta magát a nagyságos úr, de gyors voltam, és nem koppant! :lol:
Jedi! Az erő velünk van...
Mozgalmaaaas? Komolyan néha nézegetem a kisgyerekeket. Csak úgy vannak, fekszenek a babakocsiban, anya beszélget a cukiban, ők meg alszanak, ilyenek. LUkááács? Na ő nem. Ő hasrafordul a babakocsiban, feláll négykézlábra, rugózik, feltérdel, megkapaszkodik a tetejében, és fel akar állni, kiabál, sikongat.... Az falu rajtunk vigyorog.
Na? kóstoltatok valamit? Ízlett?
Most olvastam. Kóstoltatok. Ízlett? Barackot is kínálj neki. Szeretni fogja.
Ne aggódj,a kis ösztön sokkal erősebb, Lotti nem fog éhezni! Lukács is bármit megeszik, ami nem tejpép, vagy sinlac!

Gyöngyi! Édesek a gyerkőcök. Mintha Lukácsot látnám. Szinte megmozdul a kép! :lol:
Mi is visítunk néha. Meg hisztizünk is! :lol: pasik....
Boldog szülinapot! Apa is most ünnepelte. Sütöttem neki emeletes tortát. Csokisat. Meg kapott egy családi bulit. Az is jól sikerült.

Szia Beze! Nagyon szép lányod van! Üdv köztünk. Gyere sokszor te is!!!

Van bilink. Apa vette. Na persze már majdnem trón... éééés sikerült már bele egy kakika!
Este fürdés előtt ülünk rajt egy kicsit, amíg a kádba folyik a víz. Néztük a tv-t. Hű, mondom, valami illatozik. És ott volt a kupac a binciben. Néztük nevetve, még Lukács is örült neki!
Oké, tudom, hogy ez véletlen, de akkor is benne volt!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

 
 

Helló,

ez már a harmadik próbálkozásom az írásra, de mindig "elszáll". :?

Köszi a tanácsokat a kajára vonatkozóan. Még mindig almázunk, ez lesz az 5-ik nap. Holnaptól jön a barack. Úgy látom egészen bejött neki. Viszont még mindig tejmennyiségi gondjaim vannak.
Lotti nagyon durván átalussza az éjszakát. Ma pl. 9,5 fél órát aludt kaja nélkül. Így legyen az embernek teje. Fölébreszteni tuti nem fogom, így most már fel kell kelnem fejni.
Ja, és megjött, úgyhogy lehet, hogy ez is közrejátszott a nem evésben. Tegnap felhívtam a védőnőt, és megegyeztünk, hogy továbbra is próbálom a szopit, de biztonság kedvéért írtak fek tápszert, meg sinlacot. Tegnap ebédre tejcsi mellé kapott sinlacot is a drága. Na Ilonkám, nem tudom miért rajonganak érte az ismerőseid. Lotti dumálva köpködte ki. :lol: :lol: Utána almalevett "evett". A következő szopinál meg úgy szopizott mint a kisangyal, de sajnos elég kevés volt. Remélem napról napra több tejem lesz, mert komolyan mondom már nekem hiányozna a szopi. (nem vagyok normális) Ja, és szopi közben letépi a bimbóvédőt, beleteszi a kisujját és úgy szopizza :lol: tiszta mókamester.

Ilonkám, hát én nem tudok mit mondani neked hányás ügyben, mert én csak kevésszer taccsoltam ki, de állítólag felkelés előtt egy kis korpovit jót tesz. Gyomorsavra reni, meg hideg tej jött be. Renit ráadásul lehet akármikor bevenni.

Zel, egy kis lazaságot küldhetnél nekem. Párizsi? Én meg még levezek, és csak álmodom a pépes húslevesről, jó sok répával. :D :D
Lotti is rongyolkodik a kocsiban. Úgy üti a lábát a széléhez, hogy az apja már mindenel béleli, nehogy eltörjön a sarka. Persze szerintem nem fog, de hiába mondom. Közben meg úgy nyekereg, hogy visszhangzik az utca. Imádja a fákat- enni is.........

Beze, vagyunk egy páran itt "országutak"......... :lol:

Na és akkor egy pár kép:

Sinlacot ettem és fúj:

Kép

Unokatesókkal, durva, hogy mit jelent a 4,5 hónap...
Kép

KépKép
trinky
 
 


Boris, hurut????

KépKép
trinky
 
 


trinky, ugye milyen nagy már Lotti? Sajnálom a sinlacot, hm persze nemigen értek hozzá. Akkor jöhet a tesó is lassan?

zel, lehet, hogy kicsit rád hasonlít a gyermeked? Már ami a temperamentumát illeti :D .
Ruhafelajánlást köszönöm, még várok a családra, barátokra (eddig 1 sem volt)

Hányingerre, vettünk zöld teát, narancslevet, kekszet. Ma keksszel indítottam, pohár vízzel és egész jól vagyok.

mágnes, na az is jó ha a mama jön, mint felmentő sereg. Mindig az a fránya pénz.. :cry: sajnos.
bbilona
 
 


ilonkám, pfú ez a csúnya rókanéni hát veled is rosszalkodik...én meg valami mentáról hallottam..

trin, asszem nagyjából elmúlt a hurutom, ma legalábbis úgy tűnik..
Lottidnak olyan szép szimmetrikus az arca :lol: tuti szép ovis lesz meg szép kamaszleány :lol:

zel, én azért féltem Lujzit mert csak kb 4 hónapig kapott anyatejet, vagy lehet, hogy csak 3...de aztán lehet, hogy jó az immunrendszere, a csuda se tudja :roll:

mágnes de jó neked, én is úgy 'kiszabadulnék jóanyámékhoz...de hát mi pesten ők pécsen...és hát én még nem vezettem le egyedül ezt a távot :shock: :cry: de ha meglesz az új 6-os akkor már megbeszéltem a párommal, hogy levezetem és akkor irány, megyünk Lujzával is :lol:

odry?

sapé?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Borisom, örülök, hogy hurut múlóban.
Te nem próbálsz meg adni Lujzinak ilyen aloes löttyöt? Az egyik rokonyom adja a lányainak. A nagyobbik február óta ovis, és még nem volt beteg!!! Én adok Lottinak, mert a férjem a suliból minden nyavaját hazahoz. Na nem reklámnak szántam, csak érdemes megfontolni, jobb mint egy védőoltás. Én is fogom inni, bár elég gáz íze van.

KépKép
trinky
 
 


Ilona, tesó???? :lol: :lol:
Tőlem jöhet, bár az orvos azt mondta, hogy egy évet mindenképpen várjunk. Persze Lotti sem jött gyorsan (és még szépen fogalmaztam), így nem igazán aggódom, hogy rögtön becsúszik a második. Úgy lesz minden mint Jucmucéknál, legalábbis jó lenne.

KépKép
trinky
 
 


trin:
hogy adtad a Sinlacot Lottinak? Kanalazva tejpép sűrűséggel? Mert így Bencének sem jött be. Viszont rájöttem, hogy 200 ml vízhet teszek 6 csapott ek. Sinlacot, és cumisüvegben nyomatom. Így imádja! (Anna persze sehgy sem ette.)

Remélem erre az oltásra (H1N1) nem kötelezhetnek. Én ódzkodok tőle nagyon.. Elvileg a csecsemőkkel együtt élőket is beoltják, hááát... nem tudom.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!
Hát persze hogy nem kötelezhetnek az oltásra! Ez nem egy kötelező védőoltás. Nekem pl azt mondta a nődoki, hogy kismamáknak, azaz nekem tilos!!!!! Akár mit mond a média. De a háziorvosom is azt mondta korábban, hogy eléggé erőszakoskodnom kell vele, hogy beoltson. Hát én nem fogok erőszakoskodni és nagyon bízok abban, hogy elkerül bennünket.

Ilona!
Én ropit rágcsáltam, szinte egész nap és igyekeztem nagyon kicsi adag kajákat enni többször.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Zel, köszönöm szépen. :D A babakocsiban való meg nem maradás nálunk is ismerős, csak addig marad nyugton, amíg tolom. :?

Trinky, el is felejtettem, hogy a menstruáció miatt is kevesebbet szopizhat, mert megváltozik a tej íze, kicsit állítólag vizesebb lesz. Nálunk is így volt, de aztán 3 nap múlva visszaállt a régi rend. A 3. ciklusnál meg egyáltalán nem zavarta. :wink:
Szép Lottikád van. :D
Miért kell kihagynotok egy évet, ha megkérdezhetem?

Ilona, nekem "csak" reggeli hányingereim voltak, pontban 6 órakor. :oops: Miután hánytam, jobb lett. Ez elkísért a 14. hétig. Néha napközben is hánytam, de az ritkán fordult elő. Próbálj meg felkelés előtt kekszet rágcsálni, pár szemet szép lassan, hátha segít.

Boris, Lujzinak nagyon sokat számított a 3 vagy 4 hónap. :)

Tücsökbogár, Mágnes, én se akarom beoltatni magunkat. nem tudom, ezt miért fújták fel ennyire, más influenzában is haltak már meg emberek... :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsi, kicsit hosszú, akit nem érdekel,vagy olvasta már, ugorja át nyugodtan!

Ma reggel a Kossuth Rádióban hallottam, hogy bár a felnőtteken végzett tesztek eredményei még nem ismertek, elkezdték veszprémi önkéntes gyerekeken tesztelni a H1N1 vakcinát. Mivel a vakcina le van gyártva, rövidesen beindul a marketing gépezet, ami el fogja adni Önnek, nekem, minden embernek, aki ostobább, mint egy ötödikes.
A számtan példa: Amennyiben egy millió fertőzött emberből a sertésinfluenza megöl 500 embert, hányat fog megölni 10 millióból? A helyes válasz természetesen 5000, és ez a hivatalos WHO által publikált arány a jelenleg ismert H1N1 változat veszélyességét illetően.
Ez ugye elméleti szám, de ennyi halálos áldozata lenne egy minden magyar állampolgárra kiterjedő influenza járványnak. Jegyezzük meg ezt a számot, mert még visszatérünk rá.
Mit felejtettünk el 33 év alatt?
Talán többen olvastak arról, hogy 1976-ban volt már egy sikertelen sertésinfluenza-oltóanyag kampány, ami több száz ember idegrendszerében okozott helyrehozhatatlan kárt, miközben sokakat megbénított. Az orvosok még nevet is adtak a tünetnek: Guillain-Barre szindróma. Nem tudom, miért nem a Mérgező-Védőoltás szindróma nevet kapta - talán túl beszédes elnevezés lett volna.
Mindenesetre tény, hogy az orvosok nem voltak tisztában az oltóanyag hosszabb távú hatásaival és ez emberek százainak életét tette tönkre. A tagadás mit sem segít a dolgon. Emlékezzünk csak az autizmus és a csecsemőkori védőoltások kapcsolatára. Azt is évtizedeken át tagadták, mire 2003-ban az Egyesült Államok kormánya elfogadta a higanyt tartalmazó oltások káros hatásairól szóló tanulmányokat, és azóta folyamatosan vonják ki ezeket az oltóanyagokat a használatból. Az emberi szervezetbe bejutó anyagok határértékeit meghatározó amerikai kormányhivatal, az EPA (Környezetvédelmi Ügynökség) 2003-as adatai szerint egy 2 hónapos csecsemő a megengedett higanydózis 129-szeresét kapta az oltásokkal. Nem csak az amerikai csecsemő, hanem a magyar is, csak az ÁNTSz nem ért rá ezzel foglalkozni, mert a vitaminok betiltásával van elfoglalva.
És persze van egy csomó dolog, amit sem az ÁNTSz, sem a gyógyszeripar nem szeretné, ha Ön megtudná:

1.
A védőoltás, amit rövidesen rászabadítanak a gyerekeinkre, lóhalálában készült el. Állami és ENSz rendeletek biztosították, hogy a gyártás előtt ne kelljen a szokásos teszteket elvégezni a rövid és hosszabb távú mellékhatások tekintetében.
2.
A védőoltás olyan adalékanyagokat tartalmaz, amik azonnal gyulladásos tüneteket okoznak a szervezetünkben. Ezek miatt várhatóak a korábban is nagy arányban jelentkező idegrendszeri elváltozások.
3.
A védőoltás akár meg is növelheti a tényleges influenzával kapcsolatos halálozási arányt amiatt, hogy megváltoztatja (elnyomja) a szervezetünk normális immunválaszát egy igazi vírusra. Nincs semmi statisztikai bizonyíték arra vonatkozólag, hogy bármi előnye származna azoknak, akik beoltatták magukat korábban, más járványok esetén. Ezt nem méri senki.
4.
Az orvosok a mai napig nem tudják, ténylegesen mi okozta az 1976-os paralízises megbetegedéseket a védőoltást kapott emberek között, ennek ellenére ismét be akarnak oltani mindenkit.
5.
Ha Ön vagy családtagja belehal a védőoltásba, vagy komolyan beteg lesz tőle, a gyártó cég nem felelős ezért. A kormány teljes mértékben átvállalja a felelősséget tőlük és fizeti őket mennyiségi és nem minőségi alapon. A kormányok felelősségét itt most nem minősíteném.
6.
A D-vitamin, messze hatékonyabbnak bizonyult minden influenza védőoltásnál, de mindenki jobban jár, ha ezt Ön nem tudja meg.
7.
A gyógyszergyártó cégek, akik érdekeltek az oltóanyag gyártásban, milliárdokat tesznek zsebre a következő hónapokban, amit az adóhatóság megemelt adók formájában vesz ki az Ön és az én zsebemből.
8.
Amikor itt lesz a járvány és elkezdenek az emberek belehalni a betegségbe, sokan közülük olyanok lesznek, akik kaptak az oltásból. Az orvosok pedig ezt is meg tudják magyarázni szokásos “gyógyszerlogikájukkal”: a megmentettek száma sokkal nagyobb, mint azoké, akiket elvesztettünk. Persze a megmentettek száma nem ismert, az egy fikció. Mivel a krónikus betegek közül legelőször azokat oltják be, akiknek a legsúlyosabbak a betegségtünetei, nem is lesz nehéz megmagyarázni, hogy amúgy is meghalt volna. Krónikus betegségnek minősülnek az idült légúti betegségek, a krónikus szív- és érrendszeri betegségek és veleszületett vagy szerzett immunhiány.
9.
Ha valamire, egy dologra jó lesz a következő hónapok védőoltás kampánya: a hatóságok fel tudják mérni és be tudják azonosítani azt a birka tömeget, amelyiket bármikor, bármilyen veszéllyel megijesztve sorba lehet állítani védőoltásért vagy bármiért, amit el akarnak adni nekik. A későbbi ilyen kampányokat olcsóbbá teheti egy ilyen címlista.
10.
Az elmúlt hónapokban millió szám fertőződtek meg emberek a H1N1 vírussal és gyógyultak meg anélkül, hogy bármi kezelést kaptak volna. A legtöbben észre sem vették, hogy influenzások voltak, mert a H1N1 fertőzés lefolyása enyhébb a korábban megszokott influenzákhoz képest.
11.
Az egészségügyi dolgozók mindössze 30%-a adatná be magának vakcinát, miközben a 70%-uk nem, vagy még gondolkodik. A legtöbben (60%) a várható mellékhatások miatt aggódik. Ez derül ki 1500 egészségügyben dolgozó angol nővér körében végzett felmérésből.

Számoljunk tovább:
Hány embert kell beoltani a vakcinával, hogy megmentsünk EGYETLEN életet a sertésinfluenza következményeitől?
Figyelem! Ez a kérdés sosem fog a vezető médiákban elhangzani. Mivel a becsületes válasz nem az, amit az emberek hallani szeretnének…
A válasz mindenesetre elég egyszerű. Amennyiben feltételezzük, hogy a vakcina 100%-ban hatékony (ami azt jelenti, hogy megakadályozza a halált, ami egyébként bekövetkezett volna), egy élet megmentéséhez 2000 embert kell beoltani. Ez az arány számos médiában megjelent, mint ennek az új vírusnak a veszteségi aránya.
Mivel azonban nincs 100%-os hatékonyságú oltóanyag (messze nincs), nézzünk egy hasonló esetet. A szezonális influenza oltóanyagok esetén 1%-os hatékonyságról beszél a tudomány. A halálos esetek 1%-ában hatékony, amire a tudomány lelkesen tapsol, mert “minden egyes élet értékes”. Viszont ha ezt az arányt az új influenza oltóanyaga sem szárnyalja túl, a képletünk úgy alakul, hogy 200000 embert kell beoltani EGYETLEN élet megmentése érdekében.
Ha ezt beszorozzuk egy oltóanyag költségével, azt kapjuk, hogy EGYETLEN élet megmentése a H1N1 vírussal szemben 200-800 millió forintba kerül, attól függően, hogy melyik patikában szerezte be az ember az oltóanyagot.
Az oltóanyag gyártói persze optimistábbak nálunk. Szerintük a halálos esetek közel 10%-ában lehet hatékony a védőoltás. Ha nekik lesz igazuk, 10 embert mentett meg a 200000-ből a vakcina, miközben tudja Isten, mennyit öl meg a vakcina maga ebből a 200000-ből.
Kinek ennyire értékes 1 élet?
Az egészségügyi politika persze nem a józan ész alapján működik. Az politikai alapon működik. A politikusok pedig aszerint működnek, hogy “csinálni KELL valamit”. A reformok reformját is megreformálják, mert azt várja el tőlük a választó, hogy változtassanak, mert most nem jó. Ezért ők csinálnak valamit, mert az jobb, mint semmit sem csinálni vagy mondani. Mellrák ellenes program rákot okozó sugárzással tesztelve, tanulási nehézségek pszichiátriai tesztelése és kezelése drogokkal, éppen ilyen kényszertevékenységek, amit politikai kényszercselekvések szülnek.
200000 embert beoltani egy teszteletlen oltóanyaggal annak érdekében, hogy megmentsünk egyetlen életet, miközben ennél jóval több fog belehalni az oltásba magába, szintén elgondolkodtató - nem? Ha a józan ész alapján közelítjük meg. Persze politikai és pénzügyi szempontból ez a helyes választás. Ha nem teszünk semmit, nincs pénz és még le is váltanak a következő választásokkor.
Lássuk: az Ön esélye 1:1 arra, hogy egy teszteletlen vakcinával oltják be, miközben 1:200000 az esélye annak, hogy Ön lenne az a szerencsétlen, aki belehal egy sertésinfluenza fertőzésbe. Amennyiben ezt szeretné más megközelítésbe helyezni, ennek több nagyságrenddel kisebb az esélye, mint annak, hogy Önt villámcsapás végzi ki az élete során (1:5000). Forrás: NOAA
Matematikailag kifejezve: abban reménykedni, hogy a védőoltás védi meg a sertésinfluenza okozta haláltól kisebb, mint annak, hogy telitalálata lesz a lottón. És mellesleg a lottózásnak nincsenek várható idegrendszeri károsodást okozó mellékhatásai.
A lottóra szokták mondani, hogy az egy adófajta azon emberekre kivetve akik nem tudnak számolni. A védőoltás pedig most egy olyan adónemmé lépett elő, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek az egészséges élethez.
Az influenza védőoltás nélkül is túlélhető. Rendszeres kézmosás, napi fél óra mozgás a szabad levegőn, D-vitamin, C-vitamin és cink, szelén és egyéb ásványi-anyagok bőséges mennyiségben, este egy hideg vizes zuhany tökéletes védelmet biztosít. És a mellékhatásai is kellemesek. Például a férfiak potenciája, a nők életkedve egyaránt visszatér tőle. Ez mind nem mondható el a vakcináról

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hehe, Mágnes. Ez jó! :lol:
De, hogy vannak önkéntes gyerekek?! Mutassatok nekem egyet is, aki önként, dalolva megy oltásra.. 16 év alatt.
Emlékszem én nem kaptam rubeóla ellenit, mert nem volt kötelező. Csak évekkel utána mondták el, hogy jó lett volna, hiszen a terhesség alatt elkapva, a baba beteg lesz. Vagy még rosszabb..Már nem is tudom.

Trinky! Nesze, Édesem, itt a lazaság, vazzze! :lol:
Ne görcsölj. Lottid úgyis jelzi, mi jó neki. Ha még nem akar enni, hát nem akar. Szopni is fog annyit, amennyi kell neki. Nem fog éhezni. Annál több esze és nagyobb hangja van! :lol:
Lukácsom szopizik, szerintem az is elég lenne neki. De egyszerűen igényli a kajálást. Amióta meg ül velünk az asztalnál, külön élvezet. Akkora bohóc, hogy csak na. És tudja, mikor "majomkodik" mert még ő is vigyorog, nevet rajta.
Ma pl egy ültében megevett 100 ml főzeléket, maradék volt, nem gondoltam, hogy kell majd neki, sárgarépa-sütőtök-krumpli-zeller főzit csináltam neki. Aha, de készenlétben ott állt a fél alma, fél barack, fél körte és egy karika banános gyümi-nasi, mert igazából az következett volna. Lukácsom erre betörölte a főzit, lefojtotta a gyümivel, majd egy kis kenyérhéjat szopogatott hozzá. Ezek után apával meg akartuk enni a maradék banánt, de természetesen ebből is kapott egy-két falatkát. Édesen tolta a szájába.

Ilonám! Neeeem, dehogy hasonlít rám a gyermekem... Egyszerűen, csak néha mintha fel lenne húzva. Zsezseg, nyüzsög. Ma rájött, hogy az ajtót lehet mozgatni, ha előtte hasalunk. Még jó, hogy a pici ujjacskák nem szorulnak be alá! De majd hamarosan te is meg tudod, milyen dolgokra képesek!


Éééés, van egy fogacskánk!!!! Olyan kis lazán kibújt, hogy észre is csak ma délután vettem. Tegnap még nem volt ott!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ma vagyok három éves babanetes.... Kereken. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, gratulálok az évfordulóhoz! Már alig várom, h megtudjam.

mágnes, hátborzongató, én nem kérek.

köszönöm, van ropi, mentalevél, narancslé, reggeli kekszrágás, és pénteken megyek a védőnőhöz is.
bbilona
 
 


Mágnes, köszi a tippet a Sinlaccl kapcsolatban. Ma már mintha több tejcsi lenne. Már fejtem is estére 130 ml-t. Még kell 50 és megvagyunk a vacsival.
Ezt az oltásos levelet már korábban olvastam. Nekem is sántít egy picit a dolog az önkéntes gyerekekkel. Mindegy eddig sem akartam beoltatni magunkat. Amúgy úgy utálom, hogy mindenhol az ember lelkiismeretére hajaznak. A nyamvadt rota elleni oltás már az egészségügyi kiskönyvben figyelmeztet. A bárányhimlő elleni meg ha az ember rákattint a babanetre, már ott piszkál.
Elevitet is elvből nem szedtem, mert nekem ne jöjjenek azzal, hogy "ha fontos Önnek a gyermeke egészsége....." nem nem fontos (ide egy csúnyább szót gondoltam, de nem írom le.)

Tényleg Ilonkám te milyen vitamint szedsz? Lehetsz rosszul a vitamintól is. Nekem attól volt hányingerem. 4 hónapig nyomtam a femibiont, utána nem is szedtem csak magnéziumot amikor kellett, meg vasat. Hányinger ellen jól bebiztosítottad magad :D

Beze, szerintem azért mondta a doki, hogy várjunk egy évet, mert biztosan kell azért egy év, mire a szervezet regenerálódik, meg Lotti császárral született. A hegem néha jól belenyilal, de amúgy minden oké vele.

Zel, gratulálok az első foghoz. Lukács is olyan mindentjáró malmocska ezek szerint. Mindent megesze, ami a keze ügyébe kerül. Nagyon édes kölök. Igaz, hogy már látszik, hogy lesz humorérzéke a gyereknek? Én úgy látom, de lehet, hogy az én hülyeségem, de szerintem Lotti egészen vicces csajszi lesz.

Boris, köszi. Én is remélem, hogy szép kislány lesz a lyányból, sőt igazából tudom :lol: :lol: Az lesz a legjobb, ha már most megkeresem a jövendőbelijét, és nem állít haza furábbnál furább suhancokkal, mint én anno...... :lol:

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Sokadjára reméllem elmegy az írásom,mert próbálkoztam egy párszor.

Csapjunk bele,
Minden a kötelező oltással kezdődött,csütörtökön voltunk oltáson.péntekre beteg lettem szombaton apán lett nyavaja...
Utána Nia is beteg lett. Kedves védőnéninek tudnia kellene,hogy betegen nem megyünk embereke közé.
Még mindig az orrszívással küzdünk.

bbilona!

Én is akartam írni a tanácsaimat hányinger ellen ,de a csajok megelőztek.Nagyon őrülök neked. :lol:
A suli,jól megy de nem besokallanak a modellek hanem ,el sem jönnek.mert szégyenelik a lábukat.

bgönyi!
Nagyon szépek a gyerekek!

Jucumuc!

Nagyon szép Davide !
Csini kismama vagy,és gratula a kislányhoz.

Zel!
Nia sose ült meg a babakocsiban békésen
:shock:
Lukács igazi pasi,ha jó evőkéje van.

beze!

Üdv:köztünk!

Trinky!

A sinalacót mástól is hallottam,hogy borzalmas íze van.
A sört próbáltad már?/alkohol mentest)
Anyós pajtás megtanulta már a gyönyörűség nevét?
ÍRTAM PRIVIT.

kicsiboris!
Hogy vagy???Lujzi?????????????????
m. reni
 
 


Mágnes Ezt én is halottam :?

Domo!

LILI olyan szép kislány az a haj mennyiség :shock:
Bár neked is sok hajad van. :lol:
Nálatok tesó projekt :?:
m. reni
 
 


Sziasztok!

H1N1 : Én biztos nem!!! A páromnak a munkahelyén is toboroznak, hogy adják, mert sok emberrel találkoznak, de nem kérjük.
Van egy ÁNTSZ es vendégem és kifaggattam. Ő is azon a véleményen van, hogy nem!!!!
Nagyon új és nem tudni mi a következménye később. A gyerekeken gyorsan átmegy ezt már kijelentik, mert Szegeden sok gyerek is elkapja, bár még inkább a tinik. Az ovodában még nem de várható, hogy lesz, viszont volt már kisebb gyermek aki nem is járt közösségbe. Szóval nagyon fel van tupirozva azért, hogy aki forgalmazza jól járjon ( Ja és az a volt eü. miniszter cége :wink: )
Azt javasolta, hogy azok a felnőttek akik sok ember között dolgozik a sima influenzát kérje, mert az már ismert, de ha azt sem veszi fel, akkor sincs nagy baj. A férjem sem vette még fel sosoem azt sem és hála nem is volt beteg KOPKOP

Sok vitamin és kerülni a zárt nagyközönséget.

Mi jól vagyunk és Bálintnak jön a foga.....

Most csak gyors ennyi.

Kép

Kép
odry
 
 


ZEl!
Gratulálok Lukácsnak az első fogacskájához! Gondolj csak bele, hogy fogja rágcsizni a kaját ha már foga is lesz. (bár sokáig Csabi is a világon mindent rágott - értsd: zoknit, kiságy rácsot, papucsot, takarót, na meg ami a kezébe került - csak a kaját nem. Ha az nem volt elég apróra törve, akkor kiköpte. Most már alakul a helyzet. Már elég sokmindent úgy eszik ahogy mi, ma kipróbáltuk a tejfölös zöldbabfőzeléket is egy kis piskótatekerccsel kísérve és eddig úgy tűnik hogy nincs baja tőle.

Büszkén jelentem, hogy "pöttöm" Andrisunk tegnap este pontosan 5000 g-ot nyomott a mérlegen.

Reni!
Jobbulást nektek!

Ilona!
Mondjuk lehet, hogy nem most kellene abbahagyni a vitaminszedést, ha esetleg tényleg attól lennél rosszul ahogy Trinky írta, inkább válts másik típusra. Én egész eddig szedtem az Elevitet, most már csak minden másnap eszem és ha elfogy kb két hét múlva akkor már csak D vitamint meg vasat kell szednem. De ezt a nőgyógyász írta így elő.

tücsökbogár
 
 


Nem tudok ellenállni a kísértésnek, hogy megosszam veletek:

Nagyfiam képben akar lenni a hétköznapokban, ezért séta közben újságot olvas:
Kép

Nehézsúlyú mosolygombóckánk:
Kép

tücsökbogár
 
 


ÓÓÓÓ Tücsi, gyönyörűek a "tojásaid" :lol: :lol: Andris Csabi klón. Nagyon szép fiúcskák.

Persze, hogy nem szabad abbahagyni a vitamint, nem azért mondtam.

Mágnes Lotti cumisüvegből sem eszi a Sinlacot. Még úgy sem, hogy ő fogja. Ma viszont új szórakozást talált ki. Szopi közben fogja a melltartómat elhúzza, majd elengedi és jól csattan a bőrömön. Mondtam neki, hogy ez nem túl jó poén, de szerinte jó :D

KépKép
trinky
 
 


Csak gyorsan beugrottam, hogy jelezzem nem vesztem el! :lol:
Visszaolvasni meg nem tudtam, mert mindjárt leragad a szemem, de a képek nagyon helyesek.

Egyébként 1 év után aerobik sportedző leszek, de én kimondottan pilátessel szeretnék foglalkozni - az ugrabugra nem nagyon érdekel- , teljesen beleszerettem, akinek fáj valamilye vagy csak el van merevedve csak ajánlani tudom.
Utánna pedig szeretnék elvégezni egy fél éves gyermek mozgásfejlesztői képzést is. Az a hosszútávú tervem hogy ötvözöm a kettőt.

És most futok aludni...

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


tücsökbogár csatlakozom, Andris kiköpött bátyuskája, és nagyon aranyos a képfelirat. Annyiszor gondolok rátok, hogy milyen jó, hogy lett Andris is. Most már csodállak is, h várandósan két gyerekkel ilyen jól állod a sarat.

trinky, Elevit, de csak azért mert a 6 év próbálkozás alatt reménykedős időimben olyan sokat beszedtem, gondoltam most sem lehet tőle bajom. Szerencsére nem hányok, csak olyan diszkomfortos, nyavalygós a helyzet, de próbálom a reggeli fekvő keksz evést, ez egész jól bejön. Amúgy meg ha ez ezzel jár, akkor ennek örülök. Apa meg beteg lett, úgyhogy szedek hozzá C vitamint is.
Jó, h van több tejed, de azért kár, h mást nem akar a kis királylány.
Akkora csibészek tudnak lenni, h az ember esze megáll, igaz.

reni, szégyellik? Uramatyám, h nézhet ki? Amúgy meg a szép, egészséges láb gondolom nem túl nagy kihívás, na de ezen csak nem múlik, majd gyakorolsz a párodon, anyukádon :wink: . Remélem már jobban vagytok!

Úgy látszik most körbejár a fognövesztő manó!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a szülinapi jókivánságokat.
Ilona! Szép a vonalzód! Hányingerhez én sem tudok hozzászólni, mert nálam egyik gyereknél sem volt.
De a felkelés előtti keksz rágcsálást sokat mondják.
Tücsi! Nagyon szép és egyforma a két nagy fiacskád.
Trinky! Ez a melltartó tépés most nálunk is éppen megy. Peti úgy tépi rólam.
Sajna amit irtam neked, hogy tápot már ilyenkor ne adj Lottinak meg kell cáfoljam.
Tegnap ki kellett váltanom nekem is, mert már nagyon nem birom az éjszakázást. Tegnapelőtt is volt, hogy 1,5 óránként felkelt sirdogált Peti és csak cicin nyugszik le.
De amilyen finnyás az én fiam nem igazán izlett neki a táp. 90-et megivott majd egy cici, de igy is felkelt 2-3 óránként az éjjel.
Úgyhogy nem tudom, hogy mit csináljak. De ezt igy nem sokáig fogom birni. Nappal sem tudok pihenni, mert Anna is max. fél 1 órát ha alszik.
Aztán lehet, hogy a foga is bántja.
Gyümölcsöt szereti, de délben a főzit is szelektálja. Egyik nap benyomott krumpli-brokkoli-almából elég sokat másnap már nem volt hajlandó enni belőle. Délután kapott sütőtököt másnap már azt sem volt hajlandó megenni.
Válogatós lesz mint az apja.
Zel! Gratulálok az első fogacskához!
Te nagyon merészen adsz mindent Lukácsnak!
Mi pedig tegnap elkezdtünk Kúszni!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Ilona, ez ezzel jár, én is csak örülni tudtam neki. Én nem hánytam, de a reggeli szédülés, vérnyomásleesés miatt csak dél körül tértem magamhoz a munkahelyen, és hát a reggeli buszozás állva, mert senki nem adta át a helyét... De jöhet újra :lol:
te dolgozol még?

Gyöngyi, gratulálok a kúszáshoz :lol: Lili is felkel hajnalban, de én fekve szoptatom, és olyan jól alszunk így reggelig, nálunk működik az önkiszolgáló cici.

Zel, már fogacska is :lol: nagyon gyorsan haladtok, Lili még a kis fogatlan szájával vigyorog :lol: tényleg bátran adtok neki mindent.

Trin, hogy álltok a hozzátáplálással?

Tücsök, csoda édesek mindketten :lol:

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
SAjnálom, hogy ilyen sokat fent van Peti. Kicsi kora óta, vagy csak mostanság? Nem tudom, de nekem a védőnő azt mondta, mikor a Bálint sem akart éjszaka aludni, hogy nyitott ablak. Most is nyitott ablaknál alszik, de redőny teljesen le van húzva és épp csak 2 cm re van nyítva az ablaka. Most hogy bejött a hüvősebb, valóban jobbat alszik. Én hason altatom és azt is kedveli. Elalszik oldalt, majd mikor elöször kelek éjfél fele, akkor hasra fordítom ovatosan és így 5 ig nyomja +, - fél óra. A tápszert én 3hetes kora körül kezdtem neki el adni éjszakára és ma már ő is kér cicit, így jó tele van a hasa :lol:
Ha a foga miatt, akkor esetleg nem lehet neki adni valamit? Sokaktol hallom, hogy a kiskönyvben a 25. oldalon szereplő homeopátiás kúp jó és dicsérik..... esetleg azt megprobálni, de elötte kérd ki a doki, vagy védőnéni tanácsát. Nekem mindkettő javasolta, bár mi még nem alkalmaztuk.

Tbogár!
Nagyon szépek a fiaid!!! Pocaklako, meg azért szégyenlős, szerintem, mert kislány :wink: Nevetek van már a születendő pöttömnek?

Ilona!
Örülök, hogy jól vagy és a reggeli roszullétek, meg majd elmúlnak. Hisz olyan jó most az is, igaz!? :wink:

Trinky!
Esetleg probáld meg gyümölccsel..... nekem úgy ette, de nekünk sem volt a kedvenc ételünk. Alma és az öszibarackosat nagyon ette. Volt, hogy a délelött ott hagyott bébiételeset kevertem bele...

Zel!
Gratula fogacskához.... a második még nem bújt ki? Dávidnak is pont a 6hónaposan napra jött ki. Ügyes fiú!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!

Mágnes, köszi a cikket, most már tuti, hogy nem oltatom be magunkat!

Zel, hú, Lukácsnak nagyon jó étvágya van! :lol: Mi pl. utáljuk a zöldborsót. A sütőtöl jöhet, gyümik is, de nem rajongunk a krumpliért, húsért, répáért. Szóval nehéz... :( Gratula a fogacskához.

Gyöngyi, gratula a kúszáshoz. Innen aztán már nincs megállás. :wink:

Reni, köszönöm.

Trinky, így már értem. Barack ízlett Lottinak?

Tücsökbogár, nagyon szépek a fiaid.

Ilona, örülök, hogy a kekszevés bejött. :wink: :D

Domo, napközben nálunk is önkiszolgálás van cicin. :lol:

Odry, Bálint is siet a fogacskákkal, úgy látom. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Beze! Boldog 8. hónapot Lixinek. Nagyon kis édesen mosolyog!
Odry! Elvileg mindig is kelt Peti, de 1-szer és utána hajnalban. És ha jól visszagondolok talán nyaralás óta ez szinte mindig több. Van hogy 3-szor is fenn vagyunk.
Mivel Peti már ide-oda forog igy hasra nem tudom tenni, de általában hason alszik.
Ma megitta a tápszert estére és még nem is fanyalgott rá.
Jövőhéten majd jön védőnő és rákérdezek ő mit javasolna. Fogára a homeopatiás golyót tervezem majd adni. Nem tudom abban van-e valami "nyugtató" féle. Valaki nem ismeri? Chamomilla.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi, köszönöm szépen. :D Mi szedtük egy időben a chamomilla 15ch-t, hát nem ért semmit. :? Remélem, nektek fog. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ilonám! már hét hetes is elmúltál. Alig 33 heted van élvezni a pocakosságot! :lol: Mindjárt itt az első harmad vége. Ezután már csak érdekesebb lesz minden. Nő a pocak, mocorog a kisfiad, aztán úgy jár majd a hasid, mint az Aliens filmben. :lol: Nem tudod majd a bugyidat felvenni egyszerűen, a lábfejeddel csak emlékeidben találkozol.
De jó is volt.. De szívesen átélném még egyszer...

Trinky! Nem tévedsz, szerintem is van már a gyerekeknek humorérzékük. Lukács is jó fej lesz. Remélem.
Igazad van. Lukács mindent a szájával néz meg. Mint az átlag gyerekek. Így, ha ehető, meg is csócsálja.
Kipróbáltam a sinlacot Mágnes receptje szerint. Hmmm, nekem több jutott a gyomromba, amikor megkóstoltam..

Tücsök! Imádom a fiaidat. ( Mikor nem fogok már bőgni, ha meglátom őket??)
Rágtunk eddig is mindent, de legalább nem csipkéztük ki. Most úgy néz ki a kis könyv széle, mintha valami megrágta volna. Pedig csak Lukács olvasta! :lol: Szerencsém van. Lukácsot nem zavarja, ha valamiből nem csak pép állagú kerül a szájába. A főzelékeket kicsit hígabban szereti, de a gyümölcsdarabokat visszatolja a szájába, ha kiugranak. Elnyomkodja a fogínyével. Kívülről totál úgy néz ki, mintha rágna. Vagyis rág is, csak fog nélkül. Tündéri.

Reni! Pár kép Niáról?? Olyan régen dicsekedtél a kis Tündéremmel.
Gyagya modellek. Én bezzeg adnám a lábam, hogy valaki kicsit kényeztessen. Jaaaaj, de messze vagyol!! :lol:

Gyöngyi! Nem én vagyok az etetéssel merész, hanem Lukács követeli ki magának a kaját. Egyébként figyeltem, nincs-e valami káros következménye a párizsinak. Nem volt! :lol: Sajnálom az éjszakázást. Remélem, gyorsan megoldjátok, hogy tudj pihenni. ( Én egy büdös szót nem szólhatok. Lukács egész éjjel alszik, napközben nagyon keveset. Kb 2 1/2 órát összesen. De legalább éjjel aludhatunk. )

Domo! Lukács egyelőre csak a párizsival lóg ki a féléveseknek adható kaják közül. De nem hinném, hogy rosszul esett neki a kilógás! :lol:
Fél éves. Ilyenkor már nőnek a fogacskák. Bár én kértem, várjon velük még egy-két hónapot nyugodtan. Addig sem harap meg! :lol: No leginkább az üveges kajákat eszi meg. A sárgákat. A zöldek nem olyan finomak. Répás, sütőtökös dolgok jöhetnek. Zöldborsó, brokkoli, nálunk is fúj. A lényeg a husin van. Borjú, bárány, csirke, de a disznóhusis nem jött be. Gyümölcsöt meg viszonylag régóta eszik.
Elkezdtem lassan főzni neki. Eddig az üvegeseket vettem.

Odry! Még nem bújt ki a második fogacska, de ma annyira nyehe napunk volt, hogy talán az kicsit megkínozza. Az elsőt szinte véletlenül vettem észre. A gyereken nem látszott, hogy bántaná. Se beduzzadva nem volt annyira a fogínye, mint a komaasszonyomék mondták, se nem kelt éjjelente többször.

Beze! Nagyon édes Lexi a mázas arccal... Csajszi. A húgom sem szereti a húst! :lol: No, Lukács ebből a zöldborsó utálattal ért egyet. Neki jöhet a kaja. Olyan jó ki sétvággyal eszik. Bekapja a kanalat és ami szájába kerül, mintha a nyelvével oldalra tolna a pofácskájába. Begyűjt még egy kanállal, akkor felfújja az arcát vele és úgy nyeli le. Tegnap fogta a csőrös poharát és minden falat mellé még egy csepp vizet is szívott. Az ebéd végén át kellett öltöztetnem. Szerintem még a háta is kajás volt

Lukács tegnap kitalálta, hogy négykézláb akar fürdeni. Mondtam, ha megbillensz kisfiam, lesz merülés. Megbillent, merült. De még csak meg sem rezdült. Ennyire már jó a babaúszás. :lol: Ma folytatta, annyi plusszal, hogy már elkezdett a vízben mászni. Szárazon kúszik, vízben mászik. Ma nem merült. Csak itta a fürdővizet.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Gyöngyi!
Mi használunk 5 ch-s camomillát Csabi 3 hós kora óta. Mi pocifájásra kezdtük és azóta is rendszeresen használjuk, de már a fogzásra. Szerintem bevált. De lehet, hogy a borostyánlánc is sokat segített. Azt most már nem nagyon tudom a nyakába tenni, mert nagyon erős fiú és mindent tép a nyakából. Az előkét is szigorúan csak addig tűri amíg eszik.
Andrisnak is adok már most camomillát ha fáj a pocija.

Beze!
Nagyon szép a nagylányod!

Odry!
Csak lánynevünk van. :oops: Nem tudom megmagyarázni hogy miért, de ez régóta mindkettőnk kedvence. Keddig még várok, ha hagyja megkukucskálni magát, akkor elárulom nektek is - ha lány, ha nem, akkor meg keresünk még egy szép fiúnevet.

Zel!
Csabi is imádja a könyveket - egyenlőre még csak rágni. Bár észrevettem, hogy néha megkuksizza a képeket is stikában, aztán gyorsan rágja tovább, mert tudja hogy anya mindjárt elveszi, vagy lecseréli a textilkönyvre. De mióta szabadlábon van, evett már füvet, őszirózsaszirmot, pici mohát, újságpapírt, pedig tényleg folyamatosan szemmel van tartva, de olyan kis huncut, hogy minden figyelemlazulást azonnal kihasznál.
Tegnap meg a kukásautót el kellett kísérnünk az utca végéig, nem lehetett eltéríteni semmivel.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Zel, Tücsökbogár, köszönjük szépen. :D

Aranyos lehetett Lukács kajci után. :D

Tücsökbogár, nekünk anno csak fiúnevünk volt. Lexi nevét neten találtuk. 2. lánnyal gondban lennénk. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tücsi:
nem tudom, valahogy úgy érzem, hogy nálatok nem is kell gondolkozni már fiúnében... :wink:

Beze:
igazi huncut leányzótok van :lol:

Zel:
a főzőcskézésre nagyon rá lehet érezni egy idő után, én annyira szeretek pepecselni Benónak, ő meg olyan kis hálás, szereti a főztömet :)

Ja! Fiacská a mászás után 1 héttel tegnap előtt fogta magát, és a fotelnél feltérdelt , aztán próbált felállni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na lányok futkoshattok lassan a kis emberpalánták után! Lesz nemulass, szekrénypakolás! :D

domo, na azt elhiszem, h nem volt egy álom a BKV-val reggelente. Én elvileg kocsival járnék, de emiatt a "kómásság" miatt, nem nagyon merek vezetni. Amúgy folyamatosan betegáll-ban vagyok a vérezgetések miatt.

beze, aranyos a kis fogacskáival ez a kislány.

tücsökbogár, biztosan nem véletlen h nincs fiúnevetek. Már alig várom a jövő heti eredményt!

zel drága, hát mászik a kis zsivány! Úgy látszik amit tud azt ki is próbál.
Már alig várom a 12. hetet, h kicsit megnyugodhassak elmúljon a hányinger, mehessek dolgozni, és nőjjön a pocakom.
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ilona, Mágnes, köszönjük. :)
Ilona, meglátod, milyen hamar elmúlik a várandósság 40 hete. Persze most lassúnak tűnnek a napok, de valójában rohan az idő. Én is alig vártam, hogy mehessek szülni, aztán már 8 hónapos "nagylányom" van. :wink: A vérezgetések sajnos engem is elkísértek a 12. hétig. :cry:

Bencének gratu, nagyon ügyes. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tücsök! Nagyon várom azt a lánynevet! :lol: De ha fiú lesz, legalább nem kell egy teljesen új ruhatárat beszerezni. :lol:

Ilonám! Nem akarlak ijesztgetni, de a 12. hét még nem biztos a hányinger szempontjából! :lol: Nekem a 14 héten múlt el az émelygés.
Szerintem neked sem kell majd sokat várni, hogy lássák a pocakodat!

Mágnes! Lukács is szereti amit főzök. Ma pl a levesből kapott répát, kicsi krumplival, meg petrezselyemmel, ja, meg egy kis husikával. Némi levessel hígítottam. Imádta. Meg csak úgy simán fogta a főtt répát a kezében és harapdálta. Bírja a kajálást.
Tegnap este leültünk hárman vacsizni. Melegítettem Lukácsnak üveges kaját, valami tejpépes, Hipp kaja volt. Na én naiv. Pasinak édes vacsira. Lukácsom teljesen egyértelműen jelezte, hogy akár a hajamra is kenhetem. Majd egyedül bevágott egy szál virslit. Kezébe fogta és harapta. Az egyfogú! Igaz, szórt egy keveset a szék alá a kutyáknak is. :lol:
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ő nem sokáig fog bébikajákat enni. Hamarosan a tányéromból fog lopkodni! :lol:

Lukács ma reggel felállt az ágyunkban. Fogta az ágy végét és simán felállt. Mondtuk neki, hogy hisz' még ülni sem tudsz, ezt még ne csináld. Erre délután felült és úgy maradt. Mamival játszottak, és Lukács üldögélt közben.
Mamika csip-csip-csókázni tanította. Fogja a kis kezeit és mozgatja le-fel, ahogy a dal mellé illik.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, mondd mit rejtettél el odabent? Nem fullákol a virslitől?
Ő már teljes értékű ember, valószínűleg nem lehet lekenyerezni holmi bébikajával. Aranyos lehetett.
Én nem bánom a 14. hetet sem, de már úgy csinálnék valamit, ha szabadna!

Beze, és te otthon voltál amíg vérezgettél?

Szép hetet lányok!
bbilona
 
 


Sziasztok Lanyok! :P

Huuha de sokat irtatok! Gyönyörüek ezek a gyerekek! Olyan jo nezegetni ezt a sok gyerek-fotot! :P

En most a divanyon pihengetek kicsit fajdogal a pocim szedem a magneziumot ezerrel. Eleg rosszul is alszom mostanaban, nappal persze hulla vagyok..Mindennap erzem a kis hercegnömet olyan jo erzes, sokat beszelek is hozza.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Ilonám:nekem is volt vérzés, a 12. hétig. Mondjuk nekem haematomám volt...
Bencével csak a következő esedékes mensi környékén volt kis rózsaszín vérzés, de el is múlt.

Mikor lesz a köv. uh?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilonám! Azt a zőőődgatyás polcbamászós aprózsiványt...Azt rejtegettem odabent. Mivel már kint van, így azt tesz, amit csak akar. Na, persze ésszerű határokon belül. :lol:
Nem fulladozik. Enni akar. :lol:
Te pihenj Életem! Sokkal fontosabb, mint bármit csinálni.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Ilona, nekem is haematoma-m volt, nagyon ragaszkodott hozzánk... :evil: Igen, itthon voltam, hetekig az ágyat nyomtam. De megérte! :D

Jucmuc, pihenj sokat, ilyenkor az a legjobb!

Zel, nagyon szép nagyfiad van. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze, mágnes nekem olyan nincs, mert velem kapcsolatban ez a kifejezés nem merült fel.

mágnes, okt.5-én megyek immár a doktornő magánrendelésére.

zel, :D

jucmuc, reméljük nem kínoz sokat a kis hercegnőd és hamarosan jobban leszel! Mit szól hozzá Davide?
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ilona, ne is legyen. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszi lanyok, pihenek is sokat. De nagyon furcsa, hogy nem csinalok szinte semmit. Barmilyen kis munka utan fe'lorakat nyomom az agyat.

Ilona, Davide nem szol semmit mert meg olyan picike, hogy nem fogja fel talan majd ha me'g nagyobb lesz a pocakom, nem is tudom..

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Tücsi nem ma ment uh-ra?? Remélem megtudjuk a nemét! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csak egy gyorsjelentés, aztán jövök ha tudok.

Kislány!!!! :lol: :lol: :lol:

És gyönyörű és továbbra is nagyon szégyenlős és nem szereti a zaklatást és szép kis husibaba, becsült súlya 1080 g és úgy tűnik hogy minden a legnagyobb rendben.

tücsökbogár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?