Új privát üzeneted érkezett!

Gani
Mindent most vettünk. Majd csinálok még képeket, amin jobban látszik. Egyébként nekem is erre a sütőre fájt a szivem mindig.
Az én férjem is sok mindent megcsinál, csak a munka nem engedett sok mindent, határidős a munkája általában. De a villanyszerelést ő csinálta, már amit lehetett, és a bontást, visszajavítást.
A konyhabútor 4.2 folyóméter+ 1.2 m pult és tőle balra még szekrény fent ami 1. 35 m ez került kereken 500 000 ft- ba. Gépek nélkül, de azon kívül minden benne van.

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Akkor majdnem 6 méternyi szekrény. Szerintem itt nálunk olcsóbban csinálják a szekrényt. Tudod, ez Borsod :roll:
A sütő mennyi pénz volt?

Anita
Kép

Kép
gani

köszi csajok a vígasztaló szavakat..........
a homeos bogyókat már az elejétől szedem nem segít........a bal mellemből már semmi se jön....

Susy gyönyörű a konyhád!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Akkor neked nem jó a homeos, kúraszerűen szabad szedni, te már majdnem 2 hete szeded. Mennyi vizet iszol? Pihensz eleget? Eszel rendesen? Bocsi a sok kérdésért, csak segíteni akarok. Próbáld meg a rántott levest, az én anyukám, nagymamám arra esküszik.
És ha gondolod nézz utána a More Milk kapszulának, az tényleg jó! Egyébként Kristóf a bal cicit nem szerette így nagyon kevés tej volt benne, a jobb volt a favorit, az nem baj, ha az egyikben kevés van, vagy nincs, de próbáld, hátha beindul.

Gani
Ez az összeg, egy magasabb kategóriás anyagból van. Ha alap kategóriából kérjük akkor 310 000 lett volna a pult rész nélkül. Tudom, hogy otthon olcsóbb, de képzeld kaptunk a 4. 2 m - re 670 000 ft- os ajánlatot is, szóval ahhoz képes nem drága, főleg hogy utána még a pult is hozzá jött és tartósabb anyagból készült.
A sütő és a főzőlap szettben akciós volt, kereken 100 000 volt, de nagyon szét kellett nézni, mert nagyon nagy különbségek vannak árban, ugyanazon márkán belül.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Ha megengeditek csatlakoznék én is hozzátok.
Nemsokára kezdünk... :oops: :lol:
Megpróbálok vissza olvasni, hogy ki hogy áll.
Én is mesélek majd!
Üdv:Bree
bree

Rólunk annyit, hogy 28 és 34 évesek vagyunk, májusban volt egy pár hetes spontán vetélésem.
Több okból abba maradt a dolog, most újra neki futunk nemsokára...most kezdem el a vitamint újra, aztán a következő ciklusban szeretnénk próbálkozni már.. :)
Még nem nagyon vagyok képben...van valaki aki még nem vár babót közületek?Vagy én vagyok az egyetlen 2010 "év második felére pályázó" :oops: :lol: ?

Vonalzót hogyan lehet felrakni?Nekem nem megy..
bree

Nita és igyál sokat, jó?

Gani, tényle édes volt :wink:

Susy, tényleg sok pénz, de sajna egy ilyen szintű konyha ilyen sokba kerül :shock: és szerintem Ti tényleg olcsón hoztátok ki.

Bree, üdv itt. Vannak itt babások és nem babások is. Mindenki elfér.
Év elején én is egy vetélés után keveredtem ebbe a topikba, előtte 2009-es babában gondolkodtunk. De látod lassan félidős vagyok és nagyon várjuk a második kislányunkat. :wink: Nektek is drukkolunk!

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Nem tudom szekrény ügyben hogy álltok, de én ezt az asztalost ajánlom nektek, nagyon rendes.
Milyen ágya van Lillunak? Biztos elkerülte a figyelmed. :)

Bree
Üdv köztünk, reméljük előbb utóbb csak babás lányok lesznek itt. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Ildi de jó neked, hogy már a második kislányodat várjátok...én is nagyon szeretnék egy kislányt! :D
Mi is 2009-ben szerettünk volna, de nem úgy jöttek össze a dolgok.Hát most neki futunk újra a dolognak.
Nemsokára kezdem szedni a vitamint..igazából a mh-em miatt (új)csak februárban akartunk kezdeni, de nem bírunk várni...különben is lehet, hogy sokára fog összejönni...akkor meg minek?Júniusban kezdtem itt, zsinórban megszűntek a mheim...emiatt nem tudtam sosem babásodni...most meg addig várnék, hogy új vagyok, hogy a végén ez is megszűnik amilyen szerencsétlen vagyok.. :shock: bár csak nem:)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Igen, közben vettem csak észre.
Lillu egy rendes, viszonylag egyszerű fenyőágyat kapott. Szimpla heverő méret. Először rendes gyerekágyat akartunk, de azok nagyon gázosak vagy marha drágák voltak. Így ha variálódik a helyzet is jó lesz vendégágynak ez. Matracot nem kapott, mert amíg nem vagyunk túl a bepisilek - éjszakai is pelus nélküli korszakon nagyon sajnálnák egy drága matracot kidobni. Volt itthon egy tartalék régi matracunk, az van benne, ha már szobatiszta kap egy új full extrás matracot is az ágykerethez.
Itt Monoron vettük a Kofa -nál, szép fenyőbútoraik vannak.

Úgy néz ki, nem lesz új szekrénysor Kishugit egy nagyobb komódba pakoljuk először a mostani állás szerint. Ebből láttam jókat készen is, a többi szekrény ami eddig Lillu szobájában volt, marad a gyerekeké.

Már kezd összeállni a gyerekszoba terv, de kész nagyon soká lesz. Még ezt a szobát festeni is szeretnénk előtte. Mi meg megyünkk át a mostani gyerekszobába.

KépKép

KépKép
beneildi

Mármint nem Kishugit, csak a ruháit pakoljuka komódba :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!

Ildi remélem már sokkal jobban vagytok!!!! Én is vigyorogtam, hogy a kis titokzatos nevü kishugit fogjátok a szekrénybe pakolni!!! :lol: :lol:

Susy! nagyon szép a konyhaszekrényetek..is. antikolt...???milyen színű?
Én most a dióra vagyok ráizgulva, n álunk minden fa dió színűre van lefestve. Mármint minden még nincsen, mert még félkész állapotban vannak, de lassan majd csak kialakul.. :lol: :lol:

Bree!!! Üdv köztünk! Mi áprilisban kezdtünk a babázásba és 2.hónapban jött össze a kiscsajunk. Nekünk első baba. :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Bree, üdv köztünk! Ha visszalapozol 1-2 oldalt, van egy táblázatunk. Ha elküldöd nekem az adatokat, szívesen beleveszlek Téged is.

Ronci, ezek szerint eldőlt, és Hanga a befutó? :wink:

Ma voltam terheléses cukron. Hogy milyen bunkó kismamák tudnak lenni :shock: Letelt az 1 órám, és ott hisztiztek, hogy miért megyek előre a sorban :evil: :evil:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!!! Igen eldölt... Kicsit nyelvtörő, merthogy Hanga Blanka lett, de minél többet mondom annál jobban megszokom..meg hát nem kell egyfolytában használni mind a két nevet! :lol:
A Blankát Sanyi akarta mindenképpen 2.névnek, bár ezt is az én felsorolásomból választotuk, nem az övéből... :lol:

Kép
Kép
ronci

Köszi Lányok! :D
Ronci nekünk is első baba lesz majd, én lánypárti, férjem fiúpárti!
Már azt is tudjuk sok sok éve, hogy mi lesz a nevük..már csak a gyereket kéne összehozni hozzá 8) 8)
Hékás köszönöm, láttam a táblázatot, de mit írjak hozzá?Név?Hely?Aztán még azt tudom, hogy a Bajcsyban fogok szülni..ez elég is?Mivel baba még nincs....Priviben elküldöm...ha rájövök hogy kell...új még nekem ez a babanet :wink:

Kép
bree

Susy inni iszok eleget....sokat is......szomjas vagyok nagyon......pihenni....nem igazán tudok napközbe....házimunka....sajna nincs egyáltalán segítségem.......néha api tud segíteni ha itthon van!!!

de őt nem akarom csesztetni mert még is csak buszvezető....emberekért felelős...bajt meg nem akarok.......

Bree üdv köztünk!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronci nagyon szép neve lesz a kis csajnak!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bree!
Én is üdvözöllek köztünk!És drukkolok Nektek,hogy hamar összejöjjön a babó! :lol: :lol: :lol:
Látom,jó rég óta együtt vagy a pároddal! :)
Én lassan babázok,most vagyok a 36.-ik hétben! :lol: Nekünk is az első,és kisfiú lesz,Martin! :)
Át tudom érezni,hogy mit érezhettél májusban!Tavaly ősszel nekem is volt egy spontán vetélésem a 6.-ik hétben! :cry:
De ez már a múlté!Hála az égnek,Martin hamar össze is jött! :lol:

Gani!
Friss pocakképen talonba nincs! :lol: De holnap megfűzom páromat,csináljunk! :lol: És majd felrakom Nektek! :wink:
Amúgy már jó nagy a pocakom és nagyon feszül! :)
Ja,kérdésedre válaszolva,igen készülget a kandalló! :) Csak egyszer legyen kész! :roll: Tiszta kosz minden a lakásban! :evil: Egyszerűen képtelenség rendet tartani,amíg nem lesznek kész vele páromék.Apósnak meg még festenie is kell.Azt mondják kb 1 hét és kész leszünk.Remélem! :roll: Majd csinálok képeket,ha rendben leszünk! :wink:

Susy!
Csodaszép a konyhátok! :) :)
mondjuk a mi konyhaszekrényünk modern stílusú,nem olyan mint a Tiétek,de nekem ez is tetszik! :)
Na,majd ha rend lesz,a konyháról is rakok Nektek képet! :lol:

Hékás!
Terheléses vércukor eredményed mikor lesz meg? :roll:
Neked (meg Ronci és Ildi Nektek is szól) megcsinálták a HBSAG-t? Ez a Hepatitis vérvizsgálat.Mert ha elmaradt,minél hamarbb csináltassátok meg!Én így jártam.Aug közepén megcsinálták,mert annó elmaradt és még mindíg nincs eredményem és lassan már szülünk! :roll: :roll: :shock:

Köszi szépen mindenkinek a válaszokat tápszer ügyben!Hát bízom benne,hogy tényleg nem lesz rá szükség! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci amúgy mi is áprilisban kezdtük...június elején spontán ment el...akkoriban szűnt meg a mhem..illetve küzdöttem több havi fizumért (bíróságon folyt.köv)aztán új mh június közepétől...most laposkúszás van a témáról itt....csak februárban akartuk újra....de pofátlanul belevágunk.
Elegem van mindig a munkáltatók miatt tologatni...
7évig volt egy munkahelyem...akkor kellett volna szülni mennem..de akkor meg még nem akartam..ahogy gondoltam rá...sorra szívtam... :evil:

Kép
bree

Szisz sürgesd pedig a HBSAG eredményét mert különben nem mehetsz szülni!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Tudom!!!Szóltam ma is az sztk-ba érte,azt mondták kérdezzem meg ott ahol levették a vért.Pénteken megyek NST-re,akkor rákérdezek és ha nem lesz meg,balhét csapok!!!!! :x :evil:

Te kicsit megnyugodtál már???? :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz, nekem az Afp-vel elvileg megnézik azt is - mivel nincs még kézben az eredmény csak remélni tudom, hogy nem járok úgy mint Te. Egyébként hétfőn majd azt is megtudom a dokitól :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz egy kicsit már jobb......még nem vagyok hű de vidám de az elmult napokhoz képest jobb a kedvem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Örülök lányok, hogy tetszik a konyhám. Ma már rend van benne. :wink:

Ronci
Nagyon szép nevet választottatok, nekem apával nagyot kellesz birkózni, ha lányunk lesz. Ha fiú akkor nem, de épp ma mondtam neki, hogy nem ér, hogy a fiú nevet is ő választja, meg még a lányt is ő akarja. Nem szólt rá semmit. :)

Ildi
Ez jó volt, kishugit a komódba. :lol: :lol:
Egy szobába lesz a két leányzó, vagy a kistesó veletek lesz? A gyerekszoba nálunk is kisebb, a mi hálónk meg majd nem 30 nm. így mondtam apának, hogy költözzünk, de nem akar. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Ronci, tetszik ez a Hanga Blanka párosítás. Nem szokványos, de szép, tényleg!

Bree, most nem otthon vagyok, este átnézem. Ha valami hiányzik, szólok, jó?

Sziszkó, hétfőn kapom meg az eredményt, akkor megyek dokihoz. Ő már hamarabb megkapja, de csak akkor hív, ha nagy gáz van. Hepatitiszt nekem az AFP-vel együtt levették, a múltkori vizsgálaton meg is kaptam az eredményét.

Susy, fel is avattad már a konyhát? :wink: Finom kaják készülnek benne? :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Susy!
Akkor a sütő és főzőlap nem volt drágább egy sima gáztűzhelynél. A sógornőmék most nyáron vettek tűzhelyet (sütő villany, főzőlap gáz) 100000 ft. volt. Drágábbnak gondoltam a külön sütős cuccot.

Sziszkó!
Ok! Jöhet majd a kép! Konyháról, kandallóról is :lol:

Bree!
Szia itt! Jól számolom, hogy 16 évesen ismerted meg a párodat? Én meg 15 voltam :lol:
Nekünk van egy lányunk és tervezzük a második gyereket. Egyenlőre még csak a technikánkat tökéletesítjük, élesben még idén nem valószínű, hogy próbálkozunk.
Mit dolgozol egyébként? Nagy kálvária lehetett a munkahelyeid körül. Sok szemetet behord ide a Kárpát medencébe a szél. :evil:

Ildi!
Komódban sem rossz egy kisbaba, de jobb szem előtt. Bár ha sír... :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

SZiasztok!!

Szisz!!! Nekem néztek simán hepa B-t is, már a 9.hét körül, meg még áprilisban Hbsag-t: olyan magas a szintem, hogy védett vagyok, ugyhogy én rendben vagyok ilyen szempontból. Én áprilisban nézettem hepat, HIV-et, és toxoplasmát is: még mielőtt babás lettem volna. Mindenem nega volt, a toxot levettük a 9.héten, de annak nem jött eredménye, ugyhogy most megint levettük a 17.héten. Egyébként meg az ÁNTSZ kb 8nap alatt küldi meg az eredményt hepatitis ügyben, ugyhogy a tied valahol elkeveredhetett! Tudom, mert most minden dolgozómnak meg kellett csináltatni, amiatt, hogy kinek kell kapnia védőoltást/mert nálunk kötelező a védettség/ és ált. én vittem be a véreket az ÁNTSZ-hez és a háziorvosok akik a beutalót adták, kapták meg az eredményt kb. 8-10nap múlva. Ugyhogy fuss vagy 2kört az ügyben, mert lehet, hogy csak elkeverték...
Susy!!! Apa milyen nevet szeretne ha kislány lesz????
Lányok köszi a névdicsiket, nekem is tetszik a Hanga nagyon..meg a Blanka is. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Brigi
Fel avattam. :lol:
Főtt már a főzőlapon kukorica, rántott hús, marha húsleves. A sütőben pedig a rizs, én ott szoktam csinálni. Most pedig palacsintát kér apa, nem sok kedvem van a gyomrom a torkomban, de megcsinálom neki.

Szisz
Nekünk a modern stílusú konyhák nem annyira jönnek be. Persze a tiéd attól lehet szép, de nekem ez a favorit. :)

Ronci
Kristóf kislánynak készült, és egészen 27 hetes koromig azt is mondták, hogy lány. Julianna lett volna a neve, mivel a Zsuzsannából ered, és a dédnagymamám Julianna volt, akit imádtam. Aztán 4D- n megmondták, hogy kisfiú, így apának vigasz lett a Kristóf, én egyáltalán nem akartam.
Nekem nagyon tetszik a Boglárka, Jázmin, Johanna, Vivien, a Lotti apánál szóba sem jöhet. De még sok más szóba kerülhet. Az is lehet, hogy Julianna lesz, apának a Nóra, Dóra, Laura tetszik nagyon. Ha fiú lesz Bálint lesz. Én szerettem volna, ha apa után Dániel, de apa nagyon tiltakozik. Van még időnk megálmodni. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Gani
Még neked akartam, hogy ezt a szettet is lehetett volna másképp, pl. lent sütő fölötte főzőlap, de én így szétszedve akartam.

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Szerintem is jobb így külön :lol: Azt hiszem, hogy írtam már párszor :oops:
Sütőben készíted a párolt rizst? Hogy?
Ja!
A sütőnek van öntisztító funkciója? Az milyen lehet? Sógornőm tűzhelyének van olyan, de még nem próbálta. Tök jó lehet.

A Nóra nekem is nagyon tettszik. Meg az Eszter. Meg még egy csomó :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Jaj lányok nem akartam én Kishugit a komódba rakni, de Lilluval a kezembe gyorsan gépeltünk :lol: szókihagyás lett belőle, kicsit vicces :wink:

Most is itt sír szegény, úgyhogy bocsi előre is a hibákért :wink:
de muszáj voltam felkelteni, mert különben éjjel nem fog aludni...

Ronci, nagyon szép nevetek lett, nekem a Hanga nagyon tetszik.
Kishugi neve is kialakulóban :wink:

Susy, igen egy szobában lesznek... remélem így is lesz. Mi feladjuk a nagyobb hálónkat, könnyű dolgom van, mert Apa kezdeményezte :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Gani igen, január 31-én jöttünk össze és márciusban töltöttem a 16-ot :oops: :D Hát már nekünk is ideje, hogy legyen gyerekünk.
Csak szőrgyerekeink vannak, egy kiskutyi és egy törpenyuszi:-)
Ők a kisfiaink...most készül lassan a bőrtesó nekik :P
Irodavezető voltam ingatlanirodában 7 évig, az megszűnt sajna, aztán a biztosító cég asszisztenseként szívtam meg fél évet voltam ott, de nem fizettek ki a végén...pereskedem, a főnököm egy közönséges csaló...szóval meleg süti...
Most is valami titkárnéni féle vagyok egy cégnél.... :roll: itt nem szeretek dolgozni, de ez van....mostmámindeggggggggggy, innen már csak szülni akarok menni :twisted:

Kép
bree

Csak szarul vagyok bejelentve.. :evil: majd valamit ki kell találnunk, mert nekünk a gyerek egyenlő az éhenhalással....na jó neeem, de nagyon meg kell húznunk majd magunkat, mert saját erőből keveset tudunk sajna, de persze segítenek a szülők, a növéremtől meg szinte mindent öröklök..ha lányom lesz szerencsém lesz...ha fiam...a rózsaszínekkel bajban leszünk :shock:

Kép
bree

Susy nagyon szép a konyhád, irigylem a pultot:-) az enyém kicsike és alig van pultom ahol dolgozhatok, ha sütök, akkor a nappaliban szaggatom a pogit is :oops:

Kép
bree

Gani
Úgy csinálom a rizst, hogy pici olajon felteszem pirulni a főzőlapra, és ha szépen kifehéredik akkor felöntöm bőven vízzel. Ekkor teszem bele a fagyasztott zöldséget, vagy petrezselymet, ez részlet kérdés. Hagyom felfőni, közben már előtte begyújtom a sütőt, hogy mire felfő akkorra jó meleg legyen, egy fedő rá és pont 20 percig hagyom bent, közben hozzá sem nyúlok. A vizet felszívja, a zöldség megpuhul, nem ragad, nem ég oda, tökéletes. Próbáld ki, ha gondolod.

Bree
Te merre laksz? Eddig nekem is pici konyhám volt, a kamrám szint nagyobb volt, és most azt nyitottuk össze, a kamra pedig a padlás feljáróba kerül. Mindig ilyen konyha volt az álmom, apa már nagyon sok elérhetetlennek tűnő álmomat valósította meg.
Látod, ha hamarább jöttél volna, nekem annyi felesleges gyerek ruhám volt, hogy itt osztogattam mindenkinek, jutott volna neked is. :)

Ildi
Bocsi a sok kérdésért, de nem félsz attól, hogy Lillut felsírja a tesó majd? Én ettől tartok és nem tudom jó ötlet e hogy egy szobába kerüljön Kristóffal. :roll:
Azt mondják az ember a második gyereknél nem parázik annyit, de én nagyon. Annyi félelmem van...

Nem lett palacsinta, nem volt tej, elkellett menni az Auchanba, holnap lesz ebédre. :)

Kép
Kép
susytunder

Gani
Mármint az edényt teszem a főzőlapra. :lol:
Van öntisztitó funkciója, de egyenlőre ott tartok, hogy be tudom kapcsolni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy, nálunk is egy szobában lesznek a gyerekek. Én nem parázom tőle, hogy felébrednek egymástól, Marci így is rossz alvó, sokat van fent. Ha még pélusz 2x felkel, észre sem fogjuk venni :? Egyébként tesóméknál meg úgy van, hogy mind a négyen egy szobában alszanak, és a gyerekek sosem ébredtek fel egymás sírására. Na nekem tuti nem lesz ilyen mázlim :evil:

Kép
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Susy, nem baj jöhetnek a kérdések.
Apát kiengedtem a meccsre, így van időm... mondjuk szegény nem nagy foci rajongó és a meccs állás sem valami szívderítő :cry:

Szóval egy szoba.
Mi nem vagyunk a hívei, szülők-gyerekek egy rakáson az ágyba... lehet Kishugi nálunk köt ki, de akkor is megpróbáljuk a külön szobát. Lent nappali-konyha, két szoba van, no meg persze étkező, fürdő, kamra stb.
Tetőtér beépíthető, de egyelőre nem akarjuk.
Szóval túl sok variációink nincs.
Lillus jó alvó és nem zaj érzékeny. Másodszorra nem biztos, hogy ilyen szerencsénk lesz. Félni nem félek, bízok, de majd meglátjuka gyakorlatban hogy alakul.
Én sokáig egy szobát képzelek nekik :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy nővéremék is Maglódon laknak :D :D :D sokat járunk hozzájuk :D :D Mi meg XX. ker. és panel...azééé stöpszli a konyhácskám:-)
Hékás...ez a tábli...olyan jó ott látni magam...pedig még csak tervezet vagyok ott :wink: Köszönöm, hogy beírtál 8)

Kép
bree

Sziasztok!

Bree:Üdv köztünk!
mi is még csak gondolunk a babánkra.
Ildi: én 16 évig laktam együtt a bátyámmal. szerintem ha mind a két gyereknek meg van a maga zuga akkor jól el lesznek együtt.
Sussy: nagyon szép a konyhád.
Gani: sok sikert a tanfolyamokhoz.

Kép
zuzmo4
Érd

Jó reggelt!

Bree
Merre felé laknak Maglódon? :)
Most látom a tábliban, hogy a Bajcsiban fogsz szülni, én is ott fogok. :)

Ildi
A két leányzó szerintem sokáig ellesz egy szobában. Kristóf egyszer ébred éjjel, akkor általában én oda fekszem mellé, és ott is maradok. Nem tudom ez hogy lesz ha megszületik a tesó. Én úgy gondolom, hogy a 14 nm kevés 2 gyereknek, szemben a mi majd 30 nm- ünkkel. De apa egyenlőre nem hajlandó. Pedig minek hálónak az a nagy? Nálunk szerintem a picur eleinte velünk lesz, de majd az élet megoldja, majd meglátjuk hogy alakul?
Mikorra is vagy kiírva?

Kép
Kép
susytunder

Hát nálunk nincs ekkora nm különbség a két szoba között, de a miénk pont nagyobb, így az kényelmesebb lesz a gyerekeknek.
Én is az élet megoldja állásponton vagyok a ki hol alszik kérdésben, de megpróbáljuk az egy szobát a két gyereknek.

Kiírás...
Február 17-re a menstruáció szerint, uh- 1-3 nappal látja Kishugit nagyobbnak.

KépKép

KépKép
beneildi

bree

üdv nálunk :)
nekem mindegy hogy mikor lessz csak végre legyen,és remélem hamar összejön,nektek is.mostmár eléggé az ősz felé haladunk ha nem sietünk :lol: bár mindegy,én örülnék az őszi babának is :)

susy

nagyon szép a konyhátok.én is most akarok majd csináltatni egyet,bár nekünk elég kicsi a konyhánk és nem tudom milyen lenne jó,valami szépet,praktikusat és sok férőhelyeset szeretnék,kicsi a hely és igy minden pici zeg zug fontos lehet pakolás szempontjából.

KépKép
bettike83

Bree, akkor elárulok Neked valamit. Eredetileg én is maglódi vagyok, pár éve költöztem el :lol: Sokszor járok haza anyuékhoz, de persze addig nem jutottam, hogy Susyval összeeresszük a gyerkőcöket :oops: Pedig Kristóf tündéri, nagyon bejön nekem az a kiskrapek!

Milyen nagy harcok voltak nálunk is, hogy ébredés után áthozassam Marcit a nagyágyba. Most már eljutottunk oda, hogy Marci felébred, hóna alá kapja a tigrist meg a kutyust, szájába veszi a cumit, és amit földet ér a lába, már rohan is be hozzám :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok,

bocsánat, h rég nem voltam, de sok a munka, háztartás, stb.

Nálunk nincs fejlemény ami a tesó-projektet illeti, de nem vagyok elkenődve, majd next time. :) Jövök én még zebrás teszttel, reszkessetek! :)

Bettike,
sajnálom ami veletek történt, de becsüllek azért, hogy előre nézel! Kitartás, hamarosan babával a pocakodban fogsz ide írogatni. :)

Susy,
nagyon szép lett a konyhád, gratula hozzá! Azért nem semmi sérüléseket szedtél össze, vigyázz magadra! A magasra rakott sütő nekem is tetszik, abszolút gyerekbiztos.

Ildi,
neked még nem is gratuláltam a pici lányhoz! :D Szoba csere jó ötlet, bár nálunk nem jöhet szóba, lévén a kislányunk szobája 8 nm, a hálónk meg 7 nm. Pont egy duplaágy és egy kis polc fér el benne, aztán jónapot. A gyerek szobába nem tudom, hogy fogunk majd egy kistesót is bepréselni. Illetve terv az van, megemeljük az ágyát és alulra kerül a kistesó kiságya.... jobb megoldás nem lévén. A nappaliba nem szívesen aludnék. Majd ha nagyok lesznek átvariáljuk a dolgot és a hálóból is gyerekszoba lesz, mi meg átszervezzük a többi helyet, de ez még a jövő zenéje :D Lillu dumája nagyon édes :)

Bree,
üdv közöttünk, én is új vagyok még, és nem babás :wink: . Egyelőre! :) De mindannyian babázni fogunk előbb-vagy utóbb :) Munkahelyed, brrrrrr :evil: Mondjuk én is tudnék mesélni arról, milyen az, ha vkit 3 hós terhesen kirúgnak, férjestül, úgy kompletten.... velünk ez volt anno:evil:.

Hékás,
nagyon szép "kis" pocakod van! Bunkó kismamák :evil:

Ronci,
szép neveket választottatok, nagyon tetszenek :)

Gani,
nagyon tetszett, hogy azt írtad "tökéletesítjük a technikát", jót nevettem :D

Nita,
jobb a hangulatod? Alakul a napirendetek? Ne aggódj, minden alakul majd szépen! Nem írom le amit már a többiek előttem leírtak, csak akartam, hogy tudd gondolok rátok!

Sziszkó,
ez milyen pofátlanság, hogy elkeverik a leleteket! De nem idegesítsd magad, egyik hanyag ember sem ér ennyit! Drukkolok, hogy pénteken meglegyen minden leleted!

Zuzmó,
veletek mi van? Nem írtál magadról... :( Látom Érden laksz, én Diósdon :wink:

Mennem kell vár a gálya, mindenkinek szép napot! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer köszi :wink:
Nálunk azért a hálóból kényelmes kis szoba lesz, de hosszútávon el tudok képzelni egy emeleteságyas megoldást én is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

SusyTündér tesómék ha ismered a "Szirom üzletet" na ennek a közelében...egyébként Ecseren körzeti nővér :lol:
nekem nagyon tettszik Maglód, szeretek náluk lógni.
Sőt biztosan ismered a Bagoly fogadót Gyömrőn..ott volt az övéké és a mi esküvőnk is..ott a strand/tó mellett :lol:
Bettike köszi, remélem nektek is gyorsan jön!
A fejünk fölött repked a gólya, lassan lerántom onnan :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Stündér melyik dokihoz jársz a Bajcsyban?
Én Dr. Széchenyi!

Kép
bree

Sucer, ezt unokatesómék úgy oldották meg, hogy vettek egy emeletes ágyat, a nagy aludt fent, az alsó részen meg kiszedték az ágyrácsot, és oda rakták be a kiságyat. Nem túl szép, de praktikus :wink:

Bree, akkor tesódék kb félúton laknak Susyék és anyuék között :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás,
na akkor nem vagyunk egyedül a kis hely problémánkkal. Nekem csak annyi a bajom, hogy már van egy szép kis fenyő ágya a kislányunknak, így azt nem szeretnénk lecserélni, de a párom szerint nem is kell, mert egy jó bútorasztalos a meglévőből is csodákat tud művelni. Hát remélem :)

Bree, Szuzy, Hékás
nekünk barátaink laknak Maglódon én magam vmikor Úriban laktam 6 évet, így ismerem a környéket jól :wink: . Bagoly fogadó, nagyon szép, többször voltam már ott.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lányok,

SOTE II.-n nem fog/tervez szülni senki? Én anno a Budai Honvédban szültem 2003-ban, de az mára megszűnt a dokim meg a SOTE II-re ment.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?