Sziasztok,
bocsánat, h rég nem voltam, de sok a munka, háztartás, stb.
Nálunk nincs fejlemény ami a tesó-projektet illeti, de nem vagyok elkenődve, majd next time.
Jövök én még zebrás teszttel, reszkessetek!
Bettike,
sajnálom ami veletek történt, de becsüllek azért, hogy előre nézel! Kitartás, hamarosan babával a pocakodban fogsz ide írogatni.
Susy,
nagyon szép lett a konyhád, gratula hozzá! Azért nem semmi sérüléseket szedtél össze, vigyázz magadra! A magasra rakott sütő nekem is tetszik, abszolút gyerekbiztos.
Ildi,
neked még nem is gratuláltam a pici lányhoz!
Szoba csere jó ötlet, bár nálunk nem jöhet szóba, lévén a kislányunk szobája 8 nm, a hálónk meg 7 nm. Pont egy duplaágy és egy kis polc fér el benne, aztán jónapot. A gyerek szobába nem tudom, hogy fogunk majd egy kistesót is bepréselni. Illetve terv az van, megemeljük az ágyát és alulra kerül a kistesó kiságya.... jobb megoldás nem lévén. A nappaliba nem szívesen aludnék. Majd ha nagyok lesznek átvariáljuk a dolgot és a hálóból is gyerekszoba lesz, mi meg átszervezzük a többi helyet, de ez még a jövő zenéje
Lillu dumája nagyon édes
Bree,
üdv közöttünk, én is új vagyok még, és nem babás
. Egyelőre!
De mindannyian babázni fogunk előbb-vagy utóbb
Munkahelyed, brrrrrr
Mondjuk én is tudnék mesélni arról, milyen az, ha vkit 3 hós terhesen kirúgnak, férjestül, úgy kompletten.... velünk ez volt anno:evil:.
Hékás,
nagyon szép "kis" pocakod van! Bunkó kismamák
Ronci,
szép neveket választottatok, nagyon tetszenek
Gani,
nagyon tetszett, hogy azt írtad "tökéletesítjük a technikát", jót nevettem
Nita,
jobb a hangulatod? Alakul a napirendetek? Ne aggódj, minden alakul majd szépen! Nem írom le amit már a többiek előttem leírtak, csak akartam, hogy tudd gondolok rátok!
Sziszkó,
ez milyen pofátlanság, hogy elkeverik a leleteket! De nem idegesítsd magad, egyik hanyag ember sem ér ennyit! Drukkolok, hogy pénteken meglegyen minden leleted!
Zuzmó,
veletek mi van? Nem írtál magadról...
Látom Érden laksz, én Diósdon
Mennem kell vár a gálya, mindenkinek szép napot!