Lujzi
Nem akartam ugy rakerdezni
De erdekelt,hogy kicsi lelked hogy van
Orulok,hogy sikerult magadban tisztazni
En mikor mentem konzira jott velem az elejen...igy hallott mindig mindent...dokinak nem mondanak ellen es nem allnak neki okoskodni
Bar aztan mikor mar nem jott mentem haza es kerdezte mindig mi volt en meg elmondtam ugy ahogy mondtak
Nem kerteltem...mondjuk o tudja en nem is vgyok az a fajta na meg o sem az a fajta es tok belement a dologba merthogy o nala tuti nincs gond
es nem is volt...persze nem bent a klinikan adtuk le mert o nem akart abba a bizonyos szobababa bemenni mert hogy az mien maaa
igy kaptunk kis uvegcset haza es reggel mikor megvolt az anyag en ott voltam 10perc kocsival...persze megvan adva hogy x idon belul kell beerni...sokkal masabb es meg igyis nagy nehezen sikerult neki
Azert megsem a legkellemesebb ott ugykodni az agyon csak kezzel mert mashogy nem lehet es ott fogom a poharat hogy nehogy lecsusszunk rola... bizti kinos nekik de en marha buszke voltam hogy o ravette magat igy siman Es ugye a lombikhoz is ugy adtunk le cuccot
Punkcio napjan vittem be nekem meg leszivtak a petiket es raktak is oket ossze
Dehogyis ne hulyulj...nem bantott meg senki sem
Es koszonom a drukkokat
Csillag
Hogy vgytok
Jobbulast!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.28 20:18-kor.