Új privát üzeneted érkezett!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.28 20:08-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az ex: bocsi,nem esett le. Semmi nincs, nem éri meg kockáztatni,én Norbit választottam,annak oka volt,és mellette is maradok.
Szerintem ha a dokker mondaná,biztos elmenne, de nem tudom,hogyan szokás ilyenkor, itt Sopronba. Majd valakit megkérdezek,aki már átesett ezen.
Nagyon szorítok neked, Bridget,és ha valamivel meg is bántottalak korábban,sorry érte.
lujzedli

Lujzi
Nem akartam ugy rakerdezni :oops: De erdekelt,hogy kicsi lelked hogy van :roll: Orulok,hogy sikerult magadban tisztazni :wink:

En mikor mentem konzira jott velem az elejen...igy hallott mindig mindent...dokinak nem mondanak ellen es nem allnak neki okoskodni :!: Bar aztan mikor mar nem jott mentem haza es kerdezte mindig mi volt en meg elmondtam ugy ahogy mondtak :roll:

Nem kerteltem...mondjuk o tudja en nem is vgyok az a fajta na meg o sem az a fajta es tok belement a dologba merthogy o nala tuti nincs gond :lol: es nem is volt...persze nem bent a klinikan adtuk le mert o nem akart abba a bizonyos szobababa bemenni mert hogy az mien maaa :? igy kaptunk kis uvegcset haza es reggel mikor megvolt az anyag en ott voltam 10perc kocsival...persze megvan adva hogy x idon belul kell beerni...sokkal masabb es meg igyis nagy nehezen sikerult neki :oops:

Azert megsem a legkellemesebb ott ugykodni az agyon csak kezzel mert mashogy nem lehet es ott fogom a poharat hogy nehogy lecsusszunk rola... :oops: :oops: bizti kinos nekik de en marha buszke voltam hogy o ravette magat igy siman :wink: Es ugye a lombikhoz is ugy adtunk le cuccot :lol: Punkcio napjan vittem be nekem meg leszivtak a petiket es raktak is oket ossze 8) :lol:

Dehogyis ne hulyulj...nem bantott meg senki sem :wink: Es koszonom a drukkokat 8)

Csillag
Hogy vgytok :?: :roll: Jobbulast!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.28 20:18-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Huh ezt visszaolvasva kisse nyitott voltam :oops: mindjart aprobetuzom :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

hát már mi is beszéltük,hogy majd én lerendezem a dolgot abba a pekedlibe, ő sem szeretné szobába csinálni,pláne nem idegen helyen, na és magának.

Nem baj,hoyg rákérdeztél, nyugodtan kérdezz. Muszá volt helyre tennem magam, mert az a fiú nem érdemli meg,hogy így szenvedjek miatta. Szinte tálcán kínáltam magam neki,ő meg gyáva ember módjára üzengetett nekem egy 3.személlyel,akit mindketten ismerünk,hogy így szeret, úgy szeret, de házas vagyok,nem mer kockáztatni. Én meg visszaüzentem,hogy én kockáztatok,nagyon is sokat,nem ő.
na de no comment. Gyávamés az ilyen pasikat nem szeretem.
lujzedli

Bri: ezt a gif-et most jól elloptam :D
Vendég

Lánykák én elmegyek aludni, jóccakát mindenkinek :)

Kép
Vendég

Húúú egy kicsit nem nézek és mennyi bötűűű lett itt :!: :lol: :lol: :lol:

Csibuc
jóccakát neked, álmodj szépikéket :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lujzi
Tenyleg jo,hogy meg ido elott kiderult igy minden :wink:

Csibuc
En is szoktam lopni ha latok valamit ami tecc :wink:

Betty
Latod latod 8) :lol:

Na megyek naplot irni aztan megyunk aludni....legyetek jok csajok :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Mindekinek! Kép

Megint kirúgott az ágy :D Régebben olyan jó volt jönni reggelenként, mert éjszaka mindig nagy élet volt itt a topikban. Most meg alig 1-2 új hsz :(

No megyek:
Kép

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Bridget, köszönjük a képet, sajnos nem nagyon javulunk egészségileg. Tegnap kint volt a gyerkőcök dokibácsija nálunk. Picikém kruppos, de nem annyira vészes, picit azért a nagyfiamon is hallom azt a szörnyű ugató hangot. Mindegy, valahogy csak meggyógyulunk. Olyan, mintha gyógyulgatnánk, de mégis mindig visszaesnénk. Nem értem miért, eddig még nem találkoztam ennyire makacs vírussal. :roll:

Ne haragudjatok, hogy most csak magamról írtam, de sok ölelés mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS: jobbulást kívánok Nektek! :)
Vendég

Reggelt Mindenkinek :)

Sajnos este már bealudtam a tv előtt, így már netezni sem volt kedvem utána :roll:

Csibuc
Helyes... :lol: Nem kell ráparázni! (mondom én, aki szintén mindenen parázni tud :roll: )
Remélem azért megnyugtat a doki néni :)

Csillag
Nektek jobbulást.....
Hidegpáráztok hozzá? Azt mondják az a legjobb. Kolléganőm fia és egy másik kollégám kislánya is szenvedett vagy szenved benne....
sajnos

Kép

Kép
princzike

Köszi csajok :wink:

Princzi, igen, párásítok, ablak nyitva egész éjjel, kálcium, allergia elleni gyógyszer, C vitamin, Stodal szirup, ACC100 napi háromszor, és még ki tudja mi. Több gyógyszert szedünk be ilyenkor, mint egy átlag család egész év alatt szerintem :roll: De a lényeg, hogy meggyógyuljunk.

Pusz

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag:jobbulást.
lujzedli

EHCS
remélem mihamarabb meggyógyultok :!:

Csibuc
én meg elloptam a kis zöld képedet :!: :lol:

Milyen :?:
Anyci :?: Hun vagytok hát :?: :roll:

Bri
mára jó pakolászást neked :!:

Princzi
legközelebb estére állítsd be az órát :!: :lol:

Lujzi
szijjja bijjja :!:

Én:
Megvan az időpontom a konzira :!: :!: :!: 8) :lol: :D :P
Nov. 5. 12:30.... Jupppijjjéé :!: :D :D

Mindenkinek ilyen szép napot, mint amilyen az enyém :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi :)

Betty, veletek örülök :wink:

Lujzedli, az összes létező email címünkkel szavaztam :D

Puszkány

esthajnalcsillag

Csillag
Szegénykéim :cry: Remélem hamarosan jobban lesz..... :wink:

Betty
Szuper hír!!! :lol:
Igyekszem :)

Kép

Kép
princzike

szijjja Betty:
Szupi,nagyon örülök neki.

Csillag:köszönöm,és ha van mód,reklámozza mindenki az én picinyemet,nyernünk kell.
lujzedli

csajok. Aki még nem tudná,én verseket írok,amatőr szinten. Ha bú ér vagy öröm,vagy csak egyszerűen kedvem tartja, kezembe ragadom a tollat és költök.
Íme a mai,ajánlom nektek,akiknek még nem sikerült,és azért aazoknak is,akiknek már igen:

Olyan fáradtnak érzem magam,csak vonszolom a a testem,
minden egyes gondolat csak mardossa a lelkem.
Úgy vágyok már valakire, de oly messze van,távol,
csak várom, és keresem,jöjjön végre már bármikor.
Szívem sír utána, nem teljes az életem nélküle,
szeretném már átölelni, naphosszakat lenni vele.
Nem érdekel,ha éjjel sír, vagy nappal,és nem alszok,
csak hadd ölelhessem már végre őt magamhoz.
Oly hosszú az út odáig,de reménykedem még,
bízom benne,hogy elérem most már az út végét.
Ahol ott lesz ő,kit felnevelhetek,ki rám nevet,
És milliószor mondja nekem:anyám szeretlek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lujzedli 2009.09.29 17:25-kor.
lujzedli

Ez milyen szép Lujzi, ügyi vagy :wink:

esthajnalcsillag

Lujzi
Ez nagyon gyönyörűséges :lol:

Kép

Kép
princzike

köszönöm csajok.
ha nem baj,majd még írok verseket. na nem mindennap,de madj rakok fel.
lujzedli

Húúú, Lujzi
én imádom a verseket, gyönyörűű ez :!: :!:
Ha lehetne, ellophatnám :?: :oops:
Készítem a blogom, bemásolnám...megfogadtam magamnak, ha egyszer a kezembe lesz a konzi időpont, el kezdek írni egyet... :wink:

betty615

nyugodtan lopd csak el, megengedem. :)
Örülök,hogy tetszik, majd írok még.
lujzedli

majd valahova felrakom a verseimet, néhányat majd ide is,és akkor majd megmutatom nektek. Megígérem.
Egyik kolléganőm a héten van utoljára,ezért költöttem neki is egy bucsú verset. Tetszett neki.
lujzedli

Köszike Lujzika :!:

betty615

NINCS MIT,NAGYON SZÍVESEN.
lujzedli

csajok,ma nagyon nyűgös vagyok, fáradt is,álmos is,a fejem is fáj,hányingerem is van.... :?
De azért túl élem, csak nagyon érzek valamit, időjárás vagy nem tudom. Uram alszik,mert éjszaka dolgozott,és csak egy órakor tudott lefeküdni.
lujzedli

Lujzedli
Én tegnap voltam ennyir fáradt. Kíváncsi vagyok, hogy ma mikor fogok beájulni :)
Lehet, inkább az időjárástól vagyok ilyen.

Kép

Kép
princzike

Lujzi
köszke :wink:

Na csajok, elkészítettem a remekművet, ha valakit érdekel lehet kukucskálni :lol:
http://betty0801.blogspot.com/

betty615

megnéztem,jó lett.
lujzedli

lujzi: cép a vers :)

betty: lett még egy olvasód :)
Vendég

köszi,csibuc.

betty:nekem is van ám blogom,csak én még nem értek annyira hozzá,ezért nem néz még ki jól.
lujzedli

Többiek? Kép
Vendég

Lujzi
és hun van? :shock:

Csibuc
köszke
már lecsekkoltalak, hogy ott figyelsz :!: :lol: :wink:

betty615

És nem csak törzsolvasóként figyelek ott, hanem feltettelek a blogomra is... Kép
Vendég

milyen hun van? már rég láttam errefelé....
Vendég

Én még csak egyenlőre tanulmányozom, mit hogyan, de majd belejövök...elvileg te is ott vagy az én olvasottaimban... :wink:

Nemtom Milyen hun van :!: :shock:

betty615

Nem bírok magammal ma este, lemegyek futni egyet, de előtte még:
Kép

Kellemes estét mindenkinek!
Vendég

Lujzedli
Nagyon jó lett a blogod :) Tecc.
Felteszlek hozzám is :)

CSibuc
A végén még lemegy rólad még 10 kg ennyi futástól :)

Kép

Kép
princzike

Princzi
az én blogomról beszéltél :?: :?:
Mert akkor köszke :lol: :lol:
Lujzinak nemtom mi a blogcíme, de majd jól kiszedjük belőle :!: :!: :lol:

Csibuc
jó futást...ha most ott lennék, elmennék veled...szeretek futni, csak egyedül nem :wink:

betty615

Betty
Bocsi, neked szántam, de már ezek szerint féle írok. Pedig csak egy firssen főzött gyümi tea gőzölög mellettem. Lehet ez a baj :lol:

Kép

Kép
princzike

Hát, ahogy olvaslak, valószínű igen... :lol: :lol: :lol:
Mert az még hagyján, hogy "féle" írsz, de hogy egy "firssen" főzött gyümitea is gőzölögjön melletted... :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty, nagyon szép az blogod :)

esthajnalcsillag

Köszönöm EHCS :!: :)

betty615

Betty
Nem is olyan vészes.... majd felteszem a szemcsimet... :lol:

Kép

Kép
princzike

Csibuc
Milyen volt a futás?
Mennyit nyomtál le?

Kép

Kép
princzike

Na léptem mára...

Kép

betty615

Jó éjt mindenkinek :)

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?