Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Tök jó, hogy így bővül a listánk :).
Pagi, üdv a csapatban!!

Hányingerre próbáljátok meg a magne b6 helyett, a sima b6-ot, nekem Kristóffal annó sokkal jobban bevált. Most még csak néha émelygek, de nincs hányás kopkop.

Norci, én azt olvastam, hogy az elevit okozhat álmatlanságot, nyugtalanságot, de csak amikor elkezded szedni, mert hirtelen "megdobja" a szervezetet vitaminnal. Aztán ahogy folyamatosan szeded, elmúlik. De lehet nálad tovább tart.

"ételmegvonás", én úgy tudom, hogy bizonyos sajtok nem ajánlottak, aztán a nyers hús, nyers tojás.
Nekem a sóval is vigyáznom kell, mert Kristóffal a végén vizesedtem rendesen, úgyhogy már most próbálom mérsékelni.

Na mit akartam még?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

ja igen..
Csandi, a "most hány hetes vagy " rovatot majd hetente változtatjuk? vagy ezt hogy kell érteni?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Cs-andi! Nagyon szupi a táblázat,köszönjük,hogy ennyit dolgozol vele.
Adataim: 31 éves vagyok,Margit kórház,első próba,2. baba,09.09-án tudtam meg,hogy terhes vagyok.
Nevek: NIna/Márk

Asszem mindent leírtam.

Köszi

Jó éjt csajok!

Kép

Kép
ibm

sziasztok,
én csak azért írtam a gombát mert nekem személy szerint gondot okozott :(

a tábla hányhetes oszlopának lesz egy képlete ami mindig és mindenkinek az aktuális hetet és napot írja majd ki csak még azt nem gondoltm ki ... :oops: bocsi folyamatban...

engem ma felfújt már a frankfúrti leves, pedig tegnap még semmi bajom nem volt tőle :roll: előző terhességemnél mindig csak friss ételhez volt gusztusom és iszonyú álomkóros voltam (elevitet szedtem)
Vendég

Csandi, így már értem a táblát. Nagyon jól kitaláltad:) köszönjük szépen
Ma én is frankfurti levest ettem, szerencsére nincs vele bajom.

Ma estére picit fáj a torkom, meg náthás lettem. Citromos teázom. Remélem hamar elmúlik.

Tudtok valamit erről a h1n1 dologról? Mennyire gáz?

Na megyek pihizek, mert nagyon fáradt vagyok.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,

Ma voltam uh-on a párommal, és nagyon jó volt. Hasi uh volt, és a szívhangot is hallottunk:) Pocaklakónk már 20,86 mm-es, kész óriás:) láttunk egy ici-pici mozgást is :):) fantasztikus:)
A doki szerint ma vagyok 8 hetes és 5 napos, és ennek minden tekintetben megfelel:)

Kérdeztem a dokit a H1N1-ről: azt mondta, hogy egyenlőre nincs egyértelmű állásfoglalás, a nemzetközi szaklapokat is végigtanulmányozta, és egyenlőre vár. Úgy gondolja, hogy a kismamáknak különben sem javasolt semmilyen oltás, és egyenlőre ő nem tanácsolja. Egyébként azonnal értesít, ha valami fejlemény vagy új hír van, és akkor nektek is szólok:)

A fejfájást is kérdeztem: azt mondta, aszpirint NE, inkább algopyrint, ha muszály.

CsAndi: gondolkodtunk neveken, és ugyan még nem mondanám 100%-ra, de egyenlőre a két felmerült név: Máté és Szonja.

Egyébként üdv minden új kismaminak és gratulálok én is:)

Mindenkinek sok boldog uh-os képeket:)

Mandula

Kép
mandula11

cs-andi! köszi, hogy feltettél a táblázatba, de én még babonából nem adom meg az adataimat, majd két hét múlva.... remélem ! :-))
pagi77

ibm ! én is ezt a Duphastont szedem, nálad van vmi mellékhatása ? barátaim is szedtek hormonkészítményt (igaz más nevűt), de ők riogattak, hogy hízni fogok tőle, meg rosszul leszek

még eddig mondjuk nem volt semmi, de hát csak 2 nap telt el. ..
pagi77

Sziasztok!

Pagi! Ne izgulj,nem ettől fogsz hízni!
Én 25 kilót híztam Áronnal,de már rég nem szedtem mikor elindultam.
Nincs tőle semmi bajom,ne izgul minden rendben lesz!

Ettől a h1n1-től azért én is félek ám,de reméljük nem lesz semmi.

Kép

Kép
ibm

mandula, én beírok mindent és a változtatásokat is szívesen bármikor.úgyis fognak változni a szülési időpontok, mert a 12hetes uh alapján mondják meg a dokik a tutit...
Vendég

Sziasztok!
Nekem eszembe se jut az a H1N1, csak most, hogy itt olvasom a fórumon vagy ha hallom a tévében vagy rádióban.

Cs-andi!

Én olyat olvastam valamelyik topicban, hogy a várandósság ideje a táblázatban úgy volt megcsinálva, hogy automatikusan frissült. Fogalmam nincs, hogy csinálták meg.
Én még azt javasolnám a táblázathoz, hogy ha lehet, egy picit nagyobb betűvel kellene írni.

Nálunk is alakulnak a nevek, de inkább a fiúnevek, a lánynevekben nincs túl nagy egyetértés közöttünk a férjemmel. :D Nekem a különlegesebb nevek tetszenek, neki pedig nem annyira különlegesek, de nem is a hétköznapiak. Pl. itt a Fatime. E névnek két változata van: Fatime és Fatima. Nekem a Fatime tetszik, a Fatima egyáltalán nem, a férjemnek meg a Fatima tetszik s a Fatime egyáltalán nem. De hallani se akarunk a másik névről! :D Fiúnevekben a Martin a befutó eddig.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy olyan érzésem van, hogy kislányunk lesz. Persze, akármi lehet még, de valahogy érzem, hogy kislány. Nem tudom, mitől van ez az érzés.
Vendég

Sziasztok!

Pagi: gratulálok a babához, üdv itt!
Csandi: a táblát tényleg lehetne esetleg nagyobb betűkkel? Én szemüveg nélkül nem is látom, pedig nincs mindig rajtam :oops: Nálam még plusz infó, hogy szülni a szolnoki Hetényi Géza Kórházban fogok (itt nincs is más)
Ibm! Nekem ugyanúgy pisilés után fáj/görcsöl a hasam. Még nem bírtam megfejteni mi az összefüggés a kettő között, de fura.

A H1N1-et én nem fogom beadatni, ennyire minimális tesztelés semmire nem volt elég, ki tudja mit okoz a babával. Kismamáknak amúgy sem ajánlottak az oltások.

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok

Hát én mára totál lebetegedtem. Állandóan tele az orrom, reggel fájt a torkom. Szerencsére lázam nincs. De olyan gyenge vagyok, hogy alig tudok létezni. Olyan ritkán vagyok beteg, miért pont most???
Citromos mézes teázom, és remélem hamar elmúlik. Ha tudtok vmi praktikát, osszátok meg velem, mert nagyon carul vagyok.

Fogorvoshoz jövő héten megyek, reggel a fogam is fájt nagyon... azt olvastam, hogy a röntgenen kívül minden féle fogkezelés mehet a terhesség alatt. Erről tudtok valamit?? pl gyökérkezelés??

Na megyek pihenni, bocsi, hogy most nem olvastam vissza, és nem reagálok senkire..

puszi mindenkinek!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!
Bocsánat a betolakodásért, én a 2009. júniusiaktól vagyok, csak egy nagyon kedves barátnőmnek szeretnék üzenni! :))
Drága Szilvancs!
Üdvözöllek az Édesanyák csodálatos világában!!! :)

Nagyon boldog babavárást kívánok mindannyiótoknak!

Kép

Kép
mukkancs

Kedves Kismamik!

Előre is elnézést kérek a zavarásért! :D
Gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Mei tai-okat készítünk, pontosabban a Gremese Mei Tai-okat gyártjuk.
Tudom, egy kicsit még korai hordozóról beszélni, hiszen mindenkinek még csak gömbölyödik a pocakja, de szeretném időben a figyelmetekbe ajánlani a honlapomat: www.mei-tai.hu . (A termékeket folyamatosan töltjük fel, egységnyi időnként új színkombinációjú mei tai-okat találtok az oldalon).
A honlapon megtalálható darabokon felül vannak más mei tai-ok más árfekvésben (kapucnis változatok is).
Ha valamelyikőtöket érdeklik ezek a hordozók, azok írjanak nekem privit, hogy igénybe tudják venni a babanetes kedvezményt. ;)

További kellemes pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

pagi77!

Én is Duphaston- t szedek már harmadik hete. Egyenlőre extra hízást nem tapasztaltam(mondjuk eleve nem vagyok nádszál :lol: )

Kép
szilvancs75

Sziasztok!
Mizu?Hogy vagytok?
Nekem szinte nincs semmi tünetem! :oops:Annyi,hogy a melleim érzékenyek,de már azok se úgy,mint pld múlt héten,meg éjszaka kijárok pisilni,meg nagyon fáradékony vagyok!! Szerintetek az baj?
Vagy ennyire jót tesz az elevit!?
És mi az a Duphaston?Valami vitamin féle?
Bocsi,hogy ennyire tudatlan vagyok! :oops:
További szép hétvégét mindenkinek!
MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

Kevemoncsi!

Nem baj, ha nincs sok tüneted. Amiket írtál, mellfeszülés, pisilési inger azok a klasszikus tünetek, de ezek is hol jobban előjönnek, hol enyhülnek. Nekem pl. már egyáltalán nem érzékenyek a melleim, csak éjszaka, de akkor is már sokkal enyhébben, mint pl. 2 hete. És a pisilés olyan folyamatos, hogy szinte állandóan a vécén lennék. De más tünetem nekem sincs s nem is volt, szóval, ne aggódj. Olykor én is elcsodálkozom, hogy hát miért nem vagyok olyan rosszul, ahogyan az a "nagykönyvben" elő van írva...de ha nem, hát nem. A szervezetem tudja, mi a jó neki vagy mi nem jó.

Amúgy én most néztem a súlyomat, és híztam fél-egy kilót. Havonként 1 kilót engedélyezek magamnak.

Szerdához egy hétre megyek az első UH-ra. Akkor már mindent meg fognak tudni mondani, ebből a szempontból jó, hogy ilyen későn hívnak be.
Vendég

Sziasztok!

Még a topic elején írogatam ide!

Csak szólni jöttem, hogy nekem nem lesz májusi babám :cry:

Mindenkinek boldog babavárást és jó egészéget probléma mentes terheséget kívánok!! Gyönyörű babákat!! :lol:

Puszi!

Kép
grácus

mi történ grácus :)

üdvözlöm én is az ujakat itt :)

látom sokan túl vagytok az első uh-n,picit fáj a szivem de örülök hogy mindenkivel minden rendben van :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Keve! A Duphaston egy sárgatest hormon,az jó ha nem tudod mi az! :wink: Én azért kapom,mert volt már egy vetélésem. :cry:

Kicsit jobban vagyok,már kapok levegpt,torkom nem fáj ,de ennyit orrot fújni,hihetetlen.
Tünet: nekme reggel még mindig brutális hányingerem van,meg időnként,de talán most ép nem olyan durva.
Más nem is nagyon van,Áronnál sokkal jobban éreztem mindent (ja,de a hasam azért fájdogál időnként),vagy csak töb időm volt figyelni rá!
:wink:

Grácus! Sajnálom!n Remélem mihamarabb újra beköptözik a kisbabátok!

További szép estét!

Vigyázzatok magatokra!

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Lányok!

Üdvözlöm az új Kismamikat! Olvastalak titeket, csak nem volt időm írni.
Hát eddig én hiányoltam a tüneteket. Hát megjöttek, iszonyatos hányiger, már elkaptam pár rókát is. Elég nehezen viselem, de a párom nagyon sokat segít. Próbálkozom mindenfélével, eddig talán a b6 vitamin hatott valamennyire, meg ha legyűrtem egy két falatot.
Otthon még megvagyok, csak itt a munkahelyemen nem szeretném még elmondani, és ha itt is úgy leszek, mint otthon, akkor elég nehéz lesz titkolni :oops:
Ráadásul ma reggelre el kezdett folyni az orrom, úgyhogy már csak a nátha hiányzott.
Remélem ti jobban vagytok.

Szép napot mindenkinek!!!!

puszi Dóri

Kép
bdori

Sziasztok!

Bettike sajna nem jött össze 2 ciklusban is májusi baba lett volna és egyikben sem jött össze :cry: Kicsit szomorú vagyok de már bele törödtem most pár hónapig nem lesz hormon kezelés pihi lesz és hátha spontán jön majd az a baba! :lol:

Puszi!

Kép
grácus

szamóca, a fájdalom csillapítót sem szabad az első trimeszterben tudtommal,a gyökérkezelés meg anélkül biztos borzalmas...szerintem csak ami halaszthatatlan azt engedd meg neki.
én 1000mg-os csipkebogyóból kivont c-vitamint szedtem csengivel is meg most is és nagyon bevált.ettől nem zabálok úgy mint a többitől és nagyon hatásos.nem nagyon voltam beteg csak egy torokgyuszi volt a 2.trimeszter eleén, de én csak náthás se voltam és a torkom se fájt csak gyenge voltam meg hőemelkedéses...szerintem erősebb a szervezet ilyenkor és könnyebb lefolyású a betegség...legalábbis nekem ez a tapasztalatom.amit még a háziorvosom javasolni szokott a a kalcium sandoz a bármilyen betegség mellé, mert segíti az immunrendszert meg jobb a kedélyállapotod is tőle,de hogy terhesség alatt?erre azért érdemes rákérdezni :wink:
a tábla nagyobb csak korlátozva vannak az ide feltölthető képek 600pixelre.van alternatíva csak még utána kell néznem.
Vendég

Sziasztok én új vagyok ! És szeretnék csatlakozni hozzátok . Magamról csak annyit :oops: lehet hogy úton vagy a -babám ami ha jól számolok 2010 májusában jön a világra.. :) aminek nagyon örülök mert tervben van ,de félek is tőle.
Vendég

Sziasztok!

Micsi: gratulálok a babához! Egy kis félelem szerintem természetes, csak ne vidd túlzásba!
Grácus: sajnálom, hogy nem jött össze a baba, de előtted a köv. hónap.

És most egy indiszkrét kérdés: ti mit gondoltok a szexről ilyen korai terhességnél? Mert bevallom, engem inkább aggodalommal tölt el egyelőre, és nem igazán díjazom az ötletet, de hát a párom meg férfiból van... :oops: Azért normál esetben nem okozhat semmilyen problémát, ugye?

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!

Üdv az újaknak... ha jól figyeltem: cyntia, kevemoncsi, pagi és micsi (bocs, ha kihagytam valakit).

Susytunder: Örülök, hogy minden rendben nálad! Az édességet én sem kívánom, meg a kávét se.

Sellon: Én a kezdetek kezdetétől lányt várok. Nem azért, mert azt szeretnénk, nekünk mindegy a neme, de valahogy totál úgy érzem, hogy csakis az lehet :) Ezek után furcsán érezném magam, ha kiderülne, hogy fiú, de még bármi lehet :)

A vérben a HCG szint mit jelent? Tök tudatlan vagyok, bocsi.

Pénteken voltam dokinál, tapintásra egyértelműen baba van a pocakban. Holnap délután megyek Uh-ra, szorítsatok! Jaj Csajok! Pénteken reggel vérvételre is mentem. Éhgyomorra! Hát eddig nem volt hányingerem, de akkor alig bírtam abbahaygni az öklendezést, nagyon szar volt! Máskor minden reggel néhány szem keksszel indítok. És utána néhány óránkét eszem valamit (hol egy kis gyümölcs, hol egy joghurt vagy bármi, amit megkívánok, de csak keveset). Lehet, hogy ez is az oka annak, hogy nincs hányingerem.
Ami nekem a legrosszabb, az a fejfájás. Szüntelenül fáj. Pedig próbálok sokat inni (magamhoz képest) és amúgy is leveses vagyok, most abból is többet eszem, az is folyadék, szóval nem tudom.
Amit még tapasztaltam, hogy nagyon hullik a hajam. Van valakinek ilyen? Mit csináljak vele? Ötlet?

Mindenkinek szép napot!

KépKépKép
bogme

Szöszmöszke!

A szex a szakirodalom és az orvosom szerint is nem árthat a babának. Persze a szélsőségeket kerülni kell. Olyan pózt válasszatok, ahol nem nyomjátok a hasat. És ne félj tőle, hogy bármi baj lesz, mert úgy nehezen tudsz a vágyakra figyelni :)

KépKépKép
bogme

Fájdalomcsillapító: első 2 terhességem alatt rendbetettem a rossz fogaimat is - szólni kell előre a fogdokinál, hogy gyereket vársz, és akkor -tudomásom szerint- van olyan injekció, ami nem árt a babónak. (hmm.....az érzéstelenítő és a fájdalomcsillapító nem egy, ugye??? mert ott érzéstelenítőel dolgoznak, ha jó tudom)
De egyébként a dilibogyókat igyekeszem én is a lehető legnagyobb mértékben kerülni.

Micsi: nem kell félni, sokáig nem harap a gyerkőc :roll: Komolyra fordítva a szót: nekem a terhességeim és szüléseim életem egyik legszebb időszakai közé tartoznak, amelyekre mindig szívesen emlékszem vissza (a mostanit is igyekszem minél jobban megélni - kivéve persze a hányingereket, amiket koncentrálás nélkül is túlságosan megél szerintem az ember lánya). Miért ne lehetne neked is így????

Sellon: havonként 1 kiló??? és hogyan csinálod, hogy szót is fogadjon neked a szervezeted???? Nem is mondom meg, hogy eddig 4 kilót híztam :shock: :shock: :shock: . És ez a hájika, mind mind a hasamra rakódott le. Szerintem előre kipárnázódott a kölök védelme érdekében :lol: :lol: :lol: Úgy gondolom én híztam Szilvancs helyett is :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
fanetta

Köszönöm a kedvességeteket nagyon nagyon reménykedem hogy ez a terhességem is ( ha az ) olyan könnyen megúszom minta másik 2 ugyanis nekem van már 2 kisfiam fiatal korom ellenére ( sajnos volt egy rossz házasságom 10 évig ) de a mostani párommal nagyon boldogok vagyunk együtt és terveztük a babát remélem terhes vagyok igaz még csak 5 napot késik de...... hányingerem ,gyomor égésem van és iszonyatosan sokat aludnák na persze az a cigit sem bírom ....... fura de nekem ilyen tüneteim nem voltak a fiaimmal . Szerintetek ?
Vendég

sello, igen ez a terv :wink:
Vendég

Bogme! Hát ez az! A nagy aggódásom közepette tegnap este nem sikerült az igazi kívánt hatást elérni. De majd igyekszem lazítani. :D

Sellonnal meg nagyon egyetértek a hízás témában. Én ha nem állítanék fel magamnak szabályokat, szerintem bármennyit képes lennék hízni. Én is úgy tervezem, max 10 kiló az engedélyezett. És oda is fogok figyelni, hogy ebbe beleférjek. (Persze plusz 1-2 kiló miatt nem fogok a kardomba dőlni :wink: )

szösz

Kép
szöszmöszke

A kilókkal én is egyetértek. Én is havi 1 (max. 1,5) kilót terveztem be. Az orvos is ezt javasolta. Persze ez nem jelenti azt, hogy bármit is megvonnék magamtól, csak jobban odafigyelek, ha pedig néha elszalad velem a ló, akkor másnap még jobban figyelek :) De majd meglátjuk :)
Eddig már híztam 3 kilót, ami a másfélbe még belefér, és azért sem izgat, mert tavasszal valahogy leesett rólam 6 kiló, úgyhogy most még csak azt szedem vissza.

Ti hogy vagytok a mozgással? Világéletemben mindig sportos voltam, de az utóbbi 1 évben valahogy nem sokat sportoltam. Most talán mégis jobb lenne picit mozogni, de nem tudom, hogy mit. Ötlet?

KépKépKép
bogme

Micsi: akko mi ez a para öcsisajt!!!!!! Nem lesz most sem semmi gáz!!!!
Ha már a fiatal korodat említed: hány éves is vagy???

Kilócskák: húúú, de tudatosan tervez mindenkiiiiiiiiiiii 8) 8) 8)
Előre megmondom: a plusz plusz kilókat nem ér idedobálni nekem!!!!!!!!!!! Nem veszem ááááááááááááát!!!! :lol: :lol: :lol:

Bogme: én is holnap megyek UH-ra !!! Akko majd szorítunk egymásnak!

Kép Kép Kép
fanetta

Húúú öööö :oops: 28 , Életemben 3 terhességem volt abból kettő megszületett :D egy aki most szombaton tölti a 11 -et és van egy 6 éves manóm , akik már ne is olyan kicsik . :shock: és egyet el vetettem el mert gyógyszer mellet estem teherbe amikor 8 hó . volt a kisebbik fiam . De velük semmi tünetem nem volt .Ezzel meg ha tényleg van pocak lakóm minden amit eddig hittem a terhességről teljesen más mederbe ugrik :? ez van majd kiderül nagyon izgulok
Vendég

Fenetta: Akkor gondolok rád én is! Kiváncsi leszek az eredményekre, elvileg csak 2 nappal idősebb a Picurkám a tiednél :)

KépKépKép
bogme

Micsi: A jelek, amiket leírtál lehetnek a terhesség jelei, főleg ha máskor nem szokott késni. Mikor bizonyosodsz meg róla?

KépKépKép
bogme

Kedves bogme ilyen tüneteim nem szoktak lenni , de az a legdurvább számomra hogy az előző terhességeimnél semmi bajom nem volt még csak egy pici szédülés sem . Azt meg hogy mikor csinálok tesztet nem tudom még várok egy kicsit azt hiszem max. 1 hetet az az igazság félek mert nagyon szeretnénk a párommal egy közös kisbabát és ha bele élem magam és kiderül esetleg még sincs pocak lakóm akkor nagyon szomcsi leszek :cry: , amúgy már április óta próbálkozunk :( sajna eredménytelenül mert mindig pontosan jött meg 27 naponta max. 28
Vendég

Szia Micsi! Az, hogy az előző terhességeknél nem volt tünet, semmit nem jelent, egyrészt mert nagyon fiatal voltál, másrészt minden terhesség más. Persze nem baj, ha vársz, de már így is kezded beleélni magad, nem? :) Én se akartam sokáig elhinni, hogy baba van, de amikor már a párom is észrevett dolgokat, addig szekált, míg megbizonyosodtunk, a 6. héten. Ő nem bírta megállni azt se, hogy ne mondjuk el még senkinek. Én vártam volna, mert hiszem ilyenkor még minden kétséges.
Mindenesetre szurkolunk neked! És csak semmi idegeskedés :)

KépKépKép
bogme

bogme igazad lehet mély levegő és nyugalom előbb utóbb úgy is kiderül :roll: ki van a pocakban :D . és igen saját magamon észrevettem hogy bele élem magam pedig még nem kéne :? de a párom s már mondja meg észre vett dolgokat pl sokat alszok nagyon fáradékony vagyok mostanában vagy az állandó hányinger vagy hogy nem gyújtok rá mert nem kívánom de mi van akkor ha nem terhesség okozza ezeket a tüneteket ???
Vendég

Micsi! Én a helyedben holnap reggel tesztelnék! Ez a bizonytalanság még annál is rosszabb, mintha egy negatív teszttel néznél szembe. Én már aznap csináltam egy tesztet, mikor meg kellett volna jönnie, mert furcsa volt, hogy nagyon fájnak a melleim. Ez addig soha nem volt jellemző, és tudtam hogy terhességi tünet is lehet. Azóta tényleg úgy gondolom, hogy egy nő ha odafigyel magára megérzi ha terhes, bármilyen apró jelből is.
Úgyhogy vegyél egy tesztet, és holnap reggel gyere a jó hírrel!

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!

Üdv az újaknak, lassan én is újnak számítok, olyan régen voltam erre.
Végre elkészült a konyhám, volt nagy pakolás hétvégén, ki is dőltem rendesen. Természetesen hozok majd képeket.

Kilók:
Én is 10 alatt akarok megállni, Kristóffal 12 kilót híztam, most kevesebbet szeretnék, sajna nekem van feleslegem most is. :oops:

Torna:
Én kismama tornázni fogok, csak legyen rend nálunk, Vannak dvd-k, azokra szeretnék tornázni.

Fogászatra nekem is kellene mennem, de halasztom...

Lányok titeket még nem szorít a nadrág? Nem híztam, és tudom, hogy hamar van, de engem nem ér be a kedvenc nadrágom, pontosabban nagyon szorítja a hasam. Ez valami puffadás, vagy másnál is van ilyen?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Üdv.minden újnak!

Grácus:nagyon sajnálom,drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön.

Fanetta,Bogme:drukk nektek is az uh-hoz holnap.Képet kérünk.
Nekem is van uh képem,csak nem tudom felrakni. :oops:

KIlók:most én is 1 kilót engedélezek magamnak.Az előzőnél is ezt fogadtam meg,de 14 kg lett a vége...

Susy:biztos szép lett a konyhád.Képeeeet. Tornára én is fogok járni,nekem sokat segített alányom születésénél is.

Rám még rámjönnek a nadrágjaim.Nem vettem észre ,hogy nem tudom begombolni.

Viszont én állandóan sósat ennék.Ami nem túl jó a vérnyomásra meg egyébként sem.Ma sós paradicsomot kívántam ebédre aztán slussz.
Lányok,hallottátok azt,hogy aki sósat kíván fia születik,aki édeset annak lánya?

Remélem,jól vagtok,puszi.

Norci
Kép
Kép
norci2007

szöszmöszke meggondolandó amit mondasz :!: Lehet hogy igazatok van tényleg kellene egy tesztet vennem :?: :idea: vagy várjam meg ezt a hónapot !!! Amugy A NAGYOBBIK FIAM 3.-ÁN LESZ 11-ÉVES KÉPZELJÉTEK EL MEKKORA ÖRÖM LENNE + HA AZNAP KIDERÜLNE BŐVÜL A CSALÁD :D
Vendég

Sziasztok,

Látom, a kg-kal mindenki nagyon elfoglalt, én is szeretnék ügyes lenni, és nem túl sokat hízni. Sajnos, nem vagyok egy nádszál, de igyekszem viszonylag kevés szénhidrátot enni, és szerencsére, nem voltam eddig sem édes szájú, és most sem kívánom:) lehet, hogy fiúcska lesz? :P

Lányok, nekem is van egy dvd (Rubint Réka), nem tudom felmérni, hogy ez mennyire jó. Ezért ha valamelyikőtök tud egy jobbat, szóljatok:) köszi:)

A szex valóban nem tiltott, hacsak a doki valamiért nem tiltja meg. De ez csak veszélyeztetett terheseknél van.

Ez a hányinger tényleg rémes, és nem akar múlni:(

Most nézem a h1n1 oltásról a híradót: de a dokim szerint nem ajánlatos, mert semmit nem tudnak róla, és a kismamáknak különben sem jó semmilyen oltás. Én inkább kihagynám, ki tudja, mit okozhat a bébinek.

jó pihit estére mindenkinek,

Mandula

Kép
mandula11

Na, nekem akkor ikreim lesznek: most ettem egy kis ropit, majd rögtön utána megkívántam egy kis keksztekercset. Végülis, doki még nem látott 8)

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok

Üdv az újaknak!!

Ezt a sós-édes dolgot én is hallottam, de én hol sósat ennék, hol édeset. De talán inkább édes ... pedig +++kilók nem igen kellenek...

Mandula: kismamáknak nem ajánlják a h1n1 oltást, főleg az első trimeszterben nem.

szex: hát nekem mostanában nagyon nem hiányzik:( nem is értem, amikor a kisfiamat vártam, akkor fordítva volt. Biztos a hormonok..

Susy, nekem sem jönnek már fel a gatyák. Fogytam 1 kilót ,de a hasam sokkal nagyobb. Most azokat a nacijaimat hordom, amiből 1 éve kifogytam.

micsi: tesztelj, én tuti nem tudnék ennyit várni :)

puszi

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Nagyjából vissza is olvastam.

Sex
valóban nem tiltott a terhesség alatt, csak ha veszélyeztetett terhes a kismama. nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy lehet, de kíméletesebben. Az én férjem is kívánta, eddig kétszer voltunk együtt, amióta megtudtuk a babát, előtte meg... :oops: Aztán kissé fura lett a hirtelen leállás. De nekem kezdetben nem volt kedvem, mert fájdogált a hasam és felpuffadva éreztem, ez pedig nem éppen a szexuális vágyakat gerjeszti.

Kilók
Hát, igen, gyakran állok a mérlegre, így kordinálom az egészet. Ma 57 voltam reggel, ugyanannyi, mint eddig, szóval, valószínűleg, hogy múltkor épp evés után mértem magamat. A hétvégén betöltöm a 8. hetet, eltelt már két hónap, s elvileg még nem híztam. Így visszavan még pár kiló, ami jöhet rám.
Amúgy én úgy vagyok vele (nem tudom, ti hogy gondoljátok), hogy szeretnék szülés után is csinos maradni, és a régi ruháimba újra beleférni, vagyis visszatérni a saját kialakult stílusomhoz, mert úgy érzem magam jól. És ez valahogy számomra elég ösztönzőerő az önfegyelemre. Ti hogy vagytok ezzel?

HCG
A hcg terhességi hormon, akkor kezdi el a nő szervezete termelni, amikor teherbe esik. Úgy tudom, hogy a kialakuló méhlepény kezdi termelni a beágyazódáskor, és nagyon gyorsan nő a szervezetben, másfél naponta duplázódik. Ezért lehet már a menstruáció előtt kimutatni terhességi teszttel is.

Gatyák
Néha én is úgy érzem, hogy nem jók a nadrágjaim, pedig ez még a súlytól nem lehet. Talán a puffadtság érzése miatt van ez így. Hétvégén kíváncsiságból nézegettem terhesruhákat, hát, szép áruk van...11 ezer forint volt egy farmer, igaz, jó színben és jó szabásban. De azért elnézegettem ezeket a ruhákat....olyan nagyok! és nemcsak a hasi részük, hanem a fenekük, combjuk...hogy fogom én ezt hordani? Láttam egy 36-osat, de még az is hatalmasnak tűnt. Azt mondják, állítólag a 12. hét után kezd nőni a has. Az nekem pont október legvége lesz. Utána útba is ejtek egy-két ilyen boltot.
Vendég

Sellon
Nincs C&A a környékeden? Nagyon jó kismama ruhák vannak, főleg ha még egy akciót is kifogsz. Érdemes benézni.

Édes- sós dologról én is hallottam, meg hogy karika gyűrűt kell a pocak fölé tartani és ha körkörösen leng ki akkor kislány, ha hosszant akkor fiú. Nekem egyik sem jött be. Főleg, hogy most a savanyút eszem. :)

Hoztam egy képet nektek a konyháról, de a kupit nem ér nézni, írhatnám, hogy a kirakat rendezés alatt. :lol:

Kép

Majd hozok még olyat amin több látszik, most csak ez van még.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Huuu lányok !!!!

Most viszem a kicsit az oviba onnan meg megyek a gyógyszer tárba !!!! az este halvány barnás pecsételő .v.... volt ez nálam akkor szokott lenni ha terhes vagyok :shock:ez volt a fiuknál is .

susytunder: Nagyon szép a konyhád a kupival ne törődj majd megcsinálod ...nem szalad el előled :roll:

KILÓK: huu nekem gondjaim lesznek mert párom gyerekkori cukor beteg és vigyáznom kell nagyon a kicsire nem lehet csak úgy a vak világba enni a másik meg most márciusban halt meg apukám megállt a szíve alvás közben azt mondták szív ritmus zavara volt na de a lényeg azt mondta a halottas doki ez öröklődő a családban na én beparáztam és a nyáron dokihoz jártam mire megalapították aputól örököltem a betegségét :cry: és vigyáznom kell ugy hogy jöhet minden csak mértékkel .

a nadrágjaim még jók eleve talán azért mert fiatal terhes lehetek , és nem eszek alapból cukrosan de kitudja meddig... 8) na most mennem kell szorítsatok hogy mi lesz a teszt eredményem !!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?